Search Majalah.com
Mencari Tempat Praktikal Dalam Bidang Kewangan (Urgent)
Rieyna - Sun 10/Apr/2011 1:14pm [Last Comment]
*saya student ipta amik degree kewangan nak buat
praktikal area selangor,KL,kajang,serdang or pahang..


*sape2 ada information tentang tempat yang sesuai
dengan kos saya boleh inform kt sini. Saya start
praktikal 4.7 nnt..

*KERJASAMA KORANG AMATLAH DI HARGAI..

Niche: Kerja Praktikal | Jobs & Vacancies in Malaysia
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Radhi 3 - Sun 10/Apr/2011 9:43pm
    submit la permohonan kat hq bank rakyat  
  2. Rieyna - Mon 11/Apr/2011 3:19am
    erm klo leh xnk kt bank r..ad x tmpt s'len bank ea..  
  3. Rieyna - Mon 11/Apr/2011 3:21am
    rse cm xlayk je r nk mohon kt bank..  
  4. Braun Glitz - Mon 11/Apr/2011 11:29am
    radhi 3, kat bank rakyat ade offer keje kosong ker skg???  
  5. Khambeng - Wed 13/Apr/2011 2:28pm
    rieyna...kt jb nak??0137936819-zul  
  6. Rieyna - Wed 13/Apr/2011 6:43pm
    leh tau,kje pe ea kt jb 2..klo s'lain jb,ad x..  
  7. Shahabudeen Jalil - Mon 18/Apr/2011 5:24am
    boleh buat praktikal dengan syarikat saya.. saya perlukan akauntan.

    sila email saya niaga101@gmail.com

    terima kasih  
  8. Rohaidi - Wed 4/May/2011 11:43am
    Submit resume ke syarikat:
    MSNS Holdings Sdn Bhd
    Shah Alam, Selangor

    email : msns.holdings@yahoo.com  
  9. Alya 13 - Tue 7/Jun/2011 9:47am
    saya student praktikal diploma akaun.
    sedang mencari tempat sekotar putrajaya dan cyberjaya..
    tempoh praktikal jun hingga november
    sila email saya
    daisylya@yahoo.com
    terima kasih  
  10. Diyana 15 - Fri 10/Jun/2011 10:52pm
    sy stdent dip islamic banking and finance.
    sedang mencari tempat praktikal (L.I) di kota bharu kelantan utk sem depan.
    andai ada tawaran untuk saya jalani latihan industri dalam bidang berkenaan, tolong hubungi saya
    nurislamazzahra@yahoo.com
    terima kasih  
  11. Dalila 5 - Thu 16/Jun/2011 12:10pm
    Company saya, buat event, perlukan student praktikal dlam business. jika berminat email kan resume ke info@unicommarketing.com.
    company kat Cheras Business Center, Cheras, KL.  
  12. Nurul Nadiah - Tue 2/Aug/2011 2:53pm
    saye student drp UUM,degree in accounting information system.
    saye ingin mencari tempat praktikal dlm area johor bahru.
    tempoh praktikal 6 bulan mulai FEB 2012- OGOS 2012.

    HP : 0177243868
    email :qiots_kisses@yahoo.com/
    nurulnadiah5540@gmail.com  
  13. Anim 6 - Fri 26/Aug/2011 11:17pm
    sy pelajar thun akhir diploma accounting dn skrang mencari tmpt LI
    area shah alam or klang.
    segala kerjasama amat sy hargai.

    email : anim_max91@yahoo.com.my  
  14. Amy 78 - Wed 14/Sep/2011 4:52pm
    Memerlukan tempat praktikal dalam bidang kewangan??..saya dari CIMB,hubungi saya,Fahmi Ismail 013-2425025  
  15. Mkorie - Thu 29/Sep/2011 11:59pm
    saya memerlukan tempat praktikal yang membenarkan pelajar foreigner untuk melakukan praktikal.sekiranya ada sila emailkan saya : korie_august@yahoo.com
    selewatnya sebelum 3 okt 2011  
  16. Tiera 2 - Sun 9/Oct/2011 5:57pm
    sy student degree finance sedang mencari tempat praktikal bg bulan feb 2012 di johor bahru...sesiapa yg tahu boleh inform saya di 0177264696 atau email : nurul.athirah156@gmail.com  
  17. Rynn 2 - Tue 11/Oct/2011 8:36pm
    jika anda ade ape2 information sila hubungi saye di 017-5184725... thnkz  
  18. Mohd 165 - Sat 5/Nov/2011 10:27pm
    Sye dari kursus interbanker..nk cari pratkal di bank..tp area sungai buluh,meru dan setia alam dan berdekatan..sesiapa yg boleh tolong ..pertengahan bln ni sye pratikal..bantu sye..
    Ciri sye seorg wanita bertudung dan memiliki stpm dan berumur 21 tahun tiggal di puncak alam.
    lubokantu91@yahoo.com  
  19. Ace Ji Hyo - Thu 29/Dec/2011 8:51pm
    salam...
    saya student bachelor of Islamic Finance (banking)(hons) mencari tempat praktikal di area rawang,selayang,sg.buloh..start praktikal 2 april 12 till 2 july 12...ade sape2 x leh recommandkn tempt?? slain bank2, company pn boleh...tp kalo leh department finance la..hope sgt2 korg dpt bantu..urgent ni..tq

    email: priencessmia_gulz87@yahoo.com  
  20. Mizz Sue - Thu 16/Feb/2012 10:22pm
    Assalamualaikum..sy sedang mencari tempat praktikal bermula dari 30 julai 2012 hingga jan 2013.saya pelajar dalam bachelor of business administration (banking). boleh ditempatkan di mana-mana department seperti finance,admin,marketing dll yg berkaitan.preference area sekitar lembah klang.
    Emel sy - s.aqilah89@gmail.com
    Kerjasama anda amat dihargai.
    Terima kasih.  
  21. Hairul 61 - Sat 14/Apr/2012 6:22pm
    salam...saya sedang mencari tempat praktikal di kawasan Seremban ataupun Senawang. saya pelajar ijazah sarjana muda kewangan di Uitm Melaka dan kalau boleh ingin menjalani latihan industri di bahagian kewangan terutamanya di bank. terima kasih.

    Emel saya: erolfendyn9@yahoo.com
    H/P no: 012-6940483  
  22. Shamimi 4 - Tue 22/May/2012 1:30am
    salam..saya mencari tempat praktikal di kwsn KL atau shah alam,pelajar degree of islamic finance & banking UUM. ingin menjalani latihan industri bemula julai-oktober 2012..

    as soon as possible.
    tq
    email: lunami_aoyama@yahoo.com  
  23. Putri 22 - Sun 15/Jul/2012 12:27am
    sy stdent dip islamic banking and finance.
    sedang mencari tempat praktikal (L.I) di kota bharu kelantan utk sem depan.
    andai ada tawaran untuk saya jalani latihan industri dalam bidang berkenaan, tolong hubungi saya
    putri_freaky93@yahoo.com
    terima kasih  
  24. Ain 204 - Thu 2/Aug/2012 9:46am
    salam.. sy pelajar degree in finance uitm..
    sedang mencari tpt praktikal di kawasan pasir gudang johor untuk progarm LI semester hadapan.. pada bulan 3 2013 jika ada tawaran untuk saya jalani praktikal dlm bidang kewangan ..

    email saya. sitinurain. roselan@ yahoo. com  
  25. Nurul Najwa 4 - Mon 10/Sep/2012 4:04pm
    Salam,,sy pelajar jurusan dip kewngan dan perbankan sdg mncari tmpat prktikal di kwsan kelantan,trganu,phg dan KL dlm bidang kwngan atau perbankan,,,
    prktikal untuk awal bulan tahun 2013,,jika ada tmpat untuk sy mnjlankn prktikal,,blh hubungi sy di 0148348448  
  26. Norazlin Bt Idris - Fri 21/Sep/2012 8:45am
    Assalamua'laikum,, saya mencari tempat praktikal especially bahagian kewangan atau perbankan area IPOH..urgent nie..jika ada tempat, boleh hubungi saya
    no.tel:0196148272
    email:azlin91_sweet@yahoo.com  
  27. Norazlin Bt Idris - Fri 21/Sep/2012 9:02am
    tambahan..praktikal saya akan bermula dari februari 2013 hingga june 2013.tq.:)  
  28. Ahmaduzairi - Fri 23/Nov/2012 1:50am
    saya sedang mencari peluang utk internship atau praktikal sbg pelajar tahun akhir degree islamic banking uitm..kaw bangi/kajang/putrajaya...bermula feb2013 hingga jun 2013..jika ada yg bersesuaian terutama bank mohon cadangkan ke email sy
    uzai90_carjunk@yahoo.com.my
    0132977856  
  29. Fazia - Sun 16/Dec/2012 10:29am
    salam... sya mencari tempat praktikal di area kelantan, terengganu dan perak... sy amek jurusan islamic finance (Hons).. sya dari UNIKL... akan mula praktikal pada january hingga april... jika ada yg bersesuaian terutama bank mohon cadangkan ke email sya
    zia_taurus89@yahoo.com
    013-3330523  
  30. Aloylina Anggol - Thu 24/Jan/2013 10:50am
    sy jg mencari tempat praktikal di sabah..sy ambil jurusan kewangan,,,ada sesiapa boleh suggst tempat di sabah??  
  31. Syazani 4 - Thu 28/Feb/2013 1:46pm
    salam..sy mncri tempat prktikal di kwasan kuala lumpur..sy plajar jrsan it..mula jun 2013..especially bahagian kewangan/bank..jika ada sila mail sy..
    email:princessyui93@yahoo.com  
  32. Siti Azimah 2 - Tue 2/Apr/2013 11:23am
    salam...sy pelajar bidang kewangan di uitm kb.m'cari tempat praktikal.mla praktikal dari july 2013...jika ada sila email sy jee_zima@yahoo.com  
  33. Natasha Bt Bidin - Wed 22/May/2013 2:28pm
    salam..sy pelajar semester 5 uitm puncak alam jurusan ijazah pengurusan sumber manusia dan mempunyai diploma perbankan..sy sedang mencari tempat untuk menjalani latihan industri di puncak alam,meru,klang dan saujana utama..tempoh latihan industri sy ialah 29.7.2013 hingga 13.12.2013..jika ada tawaran yang bersesuaian dengan sy, tolong hubungi sy di natashabidin@yahoo.com ataupun 019-3922973..segala kerjasama amatlah sy hargai..  
  34. Nor Hafizah Binti Ab Hadi - Sat 15/Jun/2013 12:39am
    salam...
    saya student bachelor of Islamic Finance (banking)(hons) mencari tempat praktikal di area cheras,kuala lumpur..start praktikal 19 ogos 13 till 25 nov 13...ade sape2 x leh recommandkn tempt?? slain bank2, company pn boleh...tp kalo leh department finance la..hope sgt2 korg dpt bantu..urgent ni..tq
    email saya fizabhadi@yahoo.com..0176891262  
  35. Atyra Azmi - Wed 31/Jul/2013 8:53pm
    Assalamualaikum saya student dip.islamic banking and finance ..mencari tempat prantikal area ipoh..jika ada tawaran yang bersesuaian dengan kos saya..tolong hubungi 0135386143 atau email kn atyraazmi88@gmail.com..
    Tempoh praktikal 2disember-18april..
    .  
  36. Azliana Abdullah 2 - Sat 17/Aug/2013 9:38pm
    salam...
    sy tengah mencari tempat praktikal di daerah kluang johor pd february 2014 hingga june 2014... sy student BACHELOR OF MUAMALAT ADMINISTRATION WITH HONOURS (pentadbiran muamalat).... jika ada tawaran yang sesuai dengan kos sy... tlg emailkan kepada sy wan.azliana@ymail.com
    segala kerjasama anda amat sy hargai...  
  37. Siti Atika - Wed 21/Aug/2013 2:18pm
    assalamualaikum,
    sy degree kewangan islam... tengah mencari tempat priktical di area gombak, selangor pada bulan julai 2014... jika ada tawaran yang bersesuaian dengan kos sy.. tolong
    email sy : sitiatika1612@yahoo.com
    kerjasama anda amatlah dihargai  
  38. Mieza 41 - Tue 27/Aug/2013 11:41pm
    Salam.
    Sya plajar thn akhir Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Muamalat.
    Sya sangat2 memerlukan tempat prktikal untuk JAN/FEB 2014.
    Jika ada syarikat tuan/puan yang memerlukan student praktikal, bolehlah emailkan kepada saya di mizaautumn@yahoo.com beserta dgn ringkasan mengenai syarikat. Seterusnya saya akan hantarkan bermhonan selanjutnye kpde pihak tuan/puan.
    Terima Kasih. >_  
  39. Azmi 342 - Wed 25/Sep/2013 1:14am
    saya pelajar upsi bidang sains matematik sedang mencari tempat latihan industri. pada syarikat yg ada kekosongan sila emel kepada sy secepat mungkin. atau msj kpd sy 0145220517. tq  
  40. Faizal89 3 - Fri 27/Sep/2013 4:05am
    Salam sy dari kolej profesional mara beranang , dlm jurusan diploma perniagaan , sgt memerlukan tmpt utk latihan industri dari jan - april 2014 sekitar kajang - putrajaya - kuala lumpur . Sila emel sy MuhammadFaizalSharip@gmail.com  
  41. Noor Mayzatul Hasanah Abdullah - Fri 25/Oct/2013 2:49pm
    aslkum..sy maizatul pelajar dari MSU (management & science university) jurusan bachelor in finance,,sy bermula praktikal pada bulan 1/3/2014..sekarang sy semestar akhir ingin mencari tempat praktikal dalam bahagian kewangan,,jika syarikat tuan/puan memerlukan student praktikal sila hubungi sy 0136035278 @ email mayzatulhasanah@yahoo.com..area s.alam dan KL  
  42. Muhammad Faiz Bin Jamil - Sat 26/Oct/2013 10:33pm
    Maaf Tumpang iklan yee

    saya mencari student praktikal dalam bidang marketing@pengurusan perniagaan..elaun RM500 + insentif..berminat sila hubungi saya segera.tq  
  43. Syierah 2 - Tue 29/Oct/2013 11:24pm
    assalamualaikum,saya student from UIA degree in islamic finance.nak cri tmpat practical untuk JUN 2014 area selangor or sabah.ni email saya : syierah.myself@gmail.com  
  44. Azuha 2 - Fri 8/Nov/2013 12:29pm
    assalamualaikum.. saya pelajar tahun akhir ijazah sarjana muda perbankan islam..sy amat memerlukan tempat praktikal iaitu pd 3feb-20jun2014 dlm bhgn kewangan di sekitar johor,kl,selangor ataupun serdang..jika syarikat tuan/puan memerlukan pelajar praktikal,bolehlah email kepada saya iaitu zuha_pinkrose@yahoo.com.my kerjasama tuan/puan amat sy hargai..  
  45. Nurul Izzati Binti Jamil - Tue 19/Nov/2013 12:44pm
    assalamualaikum.. saya pelajar tahun kedua diploma perbankan dan kewangan islam..saya amat memerlukan tempat praktikal iaitu pada bulan april-jun 2014 dlm bahagian kewangan di sekitar selangor..jika syarikat tuan/puan memerlukan pelajar praktikal,bolehlah email kepada saya iaitu loveislam9415@yahoo.com.my kerjasama tuan/puan amat saya hargai..  
  46. Amanda Saerra Binti Amran - Wed 20/Nov/2013 10:21am
    Assalamualaikum..
    Saya pelajar semester 3 diploma Akauntansi di Politeknik Kota Kinabalu.. Saya mencari tempat yang menerima pelajar praktikal dan memberi elaun untuk semester depan di sekitar Sabah.. jika syarikat tuan/puan menerima pelajar praktikal, bolehlah email kepada saya d amandasaerra639@gmail.com.. kerjasama tuan/puan amat saya hargai.. terima kasih..  
  47. Nur Syazana Binti Abu Bakar - Wed 22/Jan/2014 1:43pm
    assalamualaikum .. saya pelajar semester akhir dalam bidang pengurusan muamalat di kolej UNITI mencari tempat praktikal iaitu bulan julai 2014 di bahagian kewangan kawasan selangor atau kuala lumpur.. jika syarikat tuan/puan menerima pelajar praktikal boleh email saya di nanaprincess64@gmail.com.. kerjasama tuan/puan amat di hargai..terima kasih  
  48. Amien 13 - Mon 17/Feb/2014 2:55pm
    saya pelajar semester akhir dalma pengurusan kewangan dan perbankan di universiti malaysia sabah mencari tempat praktikal pada bulan julai 2014- september 2014 di bahagian kewangan mahupun perbankan di kawasan kluang, batu pahat dan simpang renggam. jika syarikat tuan/puan menerima pelajar praktikal boleh email saya di amien2607@gmail.com. kerjasama pihak tuan/puan amatlah saya hargai. sekian terima kasih.  
  49. Sidi 16 - Tue 8/Apr/2014 7:10am
    saya pelajar semester akhir dalam jurusan kewangan di UiTM KB mencari tempat praktikal pada bulan julai-disember 2014 di bahagian kewangan di kawasan seremban atau di senawang.jika ada tawaran yang bersesuaian dengan saya,tolong hubungi saya di sidisyaffiee@gmail.com  
Page 1   (Total 49 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2337)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1371)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (194)
Bisnes Air Mineral (343)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (630)
Bisnes Broadband (981)
Bisnes Burger (509)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (724)
Bisnes Cyber Cafe (415)
Bisnes Dobi (1262)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1148)
Bisnes Hotel Dan Resort (490)
Bisnes Ice Blended (638)
Bisnes Jam Tangan (257)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1386)
Bisnes Kurier Dan Logistik (592)
Bisnes Minuman (1307)
Bisnes Pasar Malam (1734)
Bisnes Pelancongan (464)
Bisnes Perabot (745)
Bisnes Prepaid Dan Reload (970)
Bisnes Restoran (2929)
Bisnes Roti Dan Bakeri (641)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2884)
Bisnes Waffle Dan Jagung (349)
Bisnes Western Food (271)
Dewasa 18sx (1611)
Diskusi Bisnes (1799)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5477)
Forex Malaysia (1617)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (636)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (904)
Iklan Tv Radio Media Massa (192)
Import Dan Eksport (291)
Ingin Berniaga (2645)
Insurans Dan Takaful (1538)
Insurans Roadtax Kereta (304)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1856)
Kedai Emas (408)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2324)
Kedai Hardware (455)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3336)
Kedai Kamera Dan Camcorder (314)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (317)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1586)
Kedai Sewa (1507)
Kereta Baru (1397)
Kereta Terpakai (4460)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3889)
Kerja Kemahiran (1651)
Kerja Kosong (9630)
Kerja Praktikal (1583)
Kerja Sales (1863)
Kerja Sambilan (5407)
Konsultan Perniagaan (389)
Kontrak Swasta (247)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (436)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (603)
Kontraktor Pasir (300)
Kontraktor Pembinaan (1806)
Kontraktor Perlombongan (285)
Kursus Dan Seminar (2565)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (618)
Kursus Motivasi (287)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1490)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (48)
Mencari Pelabur (3356)
Mesin Fotostat (317)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (442)
Mesin Jahit (328)
Mesin Proses Makanan (521)
Pakej Pelancongan (2365)
Pakej Perkahwinan (1131)
Pakej Perniagaan (781)
Pasar Basah (1281)
Pekerja Asing (1070)
Pelaburan Saham Unit Trust (844)
Pembantu Rumah Asing (1625)
Pembekal Barang Runcit (1479)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (418)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (556)
Pembekal Kerepek (961)
Pembekal Keropok (399)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (382)
Pembekal Rempah Dan Perencah (521)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (117)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1108)
Pemborong Batik Dan Sutera (330)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (381)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (628)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (714)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1468)
Pemborong Pakaian Lelaki (1031)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3841)
Pemborong Telekung Dan Songkok (517)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3209)
Pemborong Tuala (180)
Pemborong Tudung (2538)
Pembuat Papan Tanda Iklan (214)
Pembuat Plastik Kotak Botol (732)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (431)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (893)
Pengedar Bahan Pencuci (649)
Pengedar Buku Dan Majalah (541)
Pengedar Contact Lens (226)
Pengedar Perfume (1443)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2420)
Pengedar Produk Kesihatan (2776)
Pengurus Majlis (557)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (648)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (259)
Penternak Lembu (337)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (237)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (508)
Perisian Komputer (489)
Perkakas Dapur (544)
Perkakas Elektrik (364)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1375)
Pinjaman AIM (148)
Pinjaman Hartanah (468)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (510)
Pinjaman Peribadi (9325)
Pinjaman Perniagaan (1631)
Produk Dari China (470)
Produk Sejuk Beku (1176)
Program Consignment (1793)
Program Dropship (5868)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1255)
Pusat Latihan (560)
Pusat Memandu (113)
Pusat Mengaji Agama (405)
Pusat Pendidikan Tinggi (475)
Pusat Rawatan (310)
Pusat Tadika Dan Taska (1092)
Pusat Tuisyen (939)
Rancangan Perniagaan (536)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3786)
Rumah Untuk Dijual (3354)
Servis Freelance (935)
Servis Keselamatan (623)
Servis Pembersihan (714)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (544)
Sewa Bas Dan Van (478)
Sewa Kereta Teksi Limo (1515)
Sewa Lori (2209)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (51)
Studio Filem Dan Videografi (212)
Studio Fotografi (802)
Studio Grafik Dan 3D (880)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (631)
Studio Muzik (400)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (209)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (569)
Tanah Untuk Dijual (4266)
Tempahan Biskut Dan Tart (1760)
Tempahan Hamper (168)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (601)
Tempahan Katering (1894)
Tempahan Kek Dan Coklat (1941)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (151)
Tempahan Kuih Muih (1564)
Tempahan Minuman Dan Dessert (401)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (317)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (584)
Ubahsuai Rumah (1517)
Urut Tradisional (710)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (355)
Usahawan Tani (955)
Vending Machine (310)
Voucher Dan Tiket (219)
Web Design Malaysia (2105)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1138)