Mencari Teman untuk Dijadikan Pasangan Hidup (Ibu Tunggal)
Roznita Che Wan - Fri 11/Feb/2011 1:37pm [Last Comment]
Assalamualaikum, saya seorang ibu tunggal (berusia 30an dan bekerja tetap) ingin mencari teman yang sesuai untuk dijadikan pasangan hidup - status saya tak kisah.. bujang ke, duda ke..poligami pun takpe asalkan jujur.. sekiranya berminat boleh hubungi saya :
(email-deleted-by-admin)@yahoo.com

=== below was added by admin ===
Terkilan Dengan Iklan 'Mencari Teman untuk Dijadikan Pasangan Hidup (Ibu Tunggal)' - Saya Teraniaya

http://www.majalah.com/?classified:terkilan-dengan-iklan-quot-mencari-teman-untuk-dijadikan-pasangan-hidup-ibu-tunggal-quot-s:6KBTSD80MM

Niche: Sembang
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
3 Dec 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Roznita Che Wan - Fri 11/Feb/2011 1:38pm
    Maaf, email : email-erased-by-admin@yahoo.com  
  2. Nurul 63 - Fri 11/Feb/2011 2:04pm
    de facebook  
  3. Papa Nakal - Fri 11/Feb/2011 2:06pm
    salam.

    Adakah Cik Roznita mempunyai anak dan sekiranya ada, berapa orang,.

    sekian  
  4. Yiem - Fri 11/Feb/2011 2:37pm
    papa nakal :- jika disebut IBU TUNGGAL sudah pasti ader anak ,,,  
  5. Nurul 63 - Fri 11/Feb/2011 2:38pm
    haha..pe la papa nakal..kan dh kene  
  6. Azlizawaty - Fri 11/Feb/2011 2:49pm
    nama ala2 rozita chewan :)  
  7. Zie 13 - Fri 11/Feb/2011 2:56pm
    iklan cenggini pun leh masuk sini ek  
  8. Azman 42 - Fri 11/Feb/2011 2:57pm
    minat jugak...tmbh2 nama glamer....  
  9. Zira 9 - Fri 11/Feb/2011 3:00pm
    sorry, nape desperate sangat...jadohkan tentuan tuhan...  
  10. Mummy - Fri 11/Feb/2011 3:01pm
    sure bulu mata berlapis nih.. mcm rozita che wan...  
  11. Roznita Che Wan - Fri 11/Feb/2011 3:06pm
    maaf kengkawan smua, trpksa msuk kat sini.. maklum la jadi ibu tunggal ni bukan senang, sy sering diganggu lelaki nakal mata keranjang di luar sana..
    Zira, memang jodoh ditentukan Allah.. dan saya cuma berusaha..
    Papa nakal, anak sy sorang je, umur 8 thn.  
  12. Wan 17 - Fri 11/Feb/2011 3:20pm
    dah emel  
  13. Cnc Used - Fri 11/Feb/2011 3:50pm
    Maaf bertanye pade Cik Roznita...
    Kalo dgn bapa saye berumo 63 tahon boleh ke..?
    Bapa saye seorang duda..
    Dan idok bekerja...  
  14. Roznita Che Wan - Fri 11/Feb/2011 4:00pm
    Azlizawaty : sy tiada kena mengena ngan rozita che wan, kebetulan nama lebih kurang
    Cnc Used : maaf ya, klu blh biar la umur 50 thn ke bwh & bekerja  
  15. Siti 53 - Fri 11/Feb/2011 4:13pm
    sila register kat www.myjodoh.net

    byk pilihan kat situ :)  
  16. Nizam 72 - Fri 11/Feb/2011 4:26pm
    cuma nasihat...cari yg beriman supaya bahagia didunia dan diakhirat.dptkan QURAN TERJEMAH PER KATA
    di http://www.bacaquran2u.com/index.php?ref=putranizam  
  17. Zie 13 - Fri 11/Feb/2011 4:39pm
    HEHEHE mesti fofular topik ni dapat banyak feed back  
  18. Alieza 2 - Fri 11/Feb/2011 4:50pm
    mestila fofular jarang topik ni orang masuk majalah, apa2 pun saya doakan puan roznita mendapat jodoh yang sesuai apa yang penting dapat menerima anak puan dengan seikhlas hati  
  19. Kainkain - Fri 11/Feb/2011 5:20pm
    huish...org yg nk mncri jdih pon dikatakan desperate...xe kt btg hdung sdri..life ibu tunggal ni mmg mcbr..sbr je puan..insyaAllah berkat usaha, akn dpt yg baik..yg pntg beriman..
    rugilah wahai mnusia jika kmu mati dlm keadaan bujang..ingt tu pd yg mengkritik  
  20. Roznita Che Wan - Fri 11/Feb/2011 5:44pm
    trima kasih Kainkain, org nak kata apa biar la, asalkan niat kita ikhlas.. trima kasih juga utk yg lain2 yg memberikan sokongan..  
  21. Engineer Arkitek - Fri 11/Feb/2011 6:20pm
    bagi saya..cukup la kawin sekali. dah ada anak kira cukup bersyukur..harta yg x ternilai tu. silap2 kalau kawin lg..efek kt anak tu. lgpun hidup zaman skrg..berdikari lbh bagus.  
  22. Nadia 49 - Fri 11/Feb/2011 7:52pm
    Pendapat masing2... Biarlah kalau dia nk kawin,wlupun utk kali ke2 ke,ke3 ke,aslkan niat dia baik. Allah mggalakkan se2org itu bkhwin.. Sukrg2nya dpt mjg/ mlindungi mereka. Kta sbg saudara seagama patut mdoakan spy puan roznita btemu j0d0h yg baik.. Amin..  
  23. Aha - Fri 11/Feb/2011 8:42pm
    biarlah apa org nak kata, hanya diri sendiri yg lebih tahu...berusaha..berikhtiar dan tawakal pdNYA. email : aha8448@yahoo.com  
  24. Fizzi - Fri 11/Feb/2011 11:02pm
    salam puan roz, segala yang berlaku adalah kehendak Tuhan.... Namun begitu Tuhan menyuruh kita terus berusaha.... Berhati2lah puan dalam mencari jodoh dan jangan terlepas memohon kepada Allah agar ditemukan dengan yang serasi serta beriman agar dpt membimbing puan & anak serta menjadi pelindung. Kuatkan solat istikharah dan hajat agar Allah memudahkan puan. wassalam.....  
  25. Habib 2 - Fri 11/Feb/2011 11:44pm
    coooll...... :-D  
  26. Itachikun - Fri 11/Feb/2011 11:48pm
    salam...puan, saya hanya nak berkawan...mgkin berkawan dengan sy akan menambahkan idea puan utk mencari bakal suami yg baru...siapa tahu..emel saya ke iii_thwew:yahoo.com.

    buat iklan mcm ni mmg la salah satu cara kita berusaha...kita dituntut berusaha...so teruskan ketabahan anda, jangan berputus asa ye...emel me k  
  27. Rahmanbhg - Sat 12/Feb/2011 1:05am
    Boleh sy tahu umur awk secara tepat.jika sudi boleh email pd saya
    zenith_d2@yahoo.com  
  28. Roni - Sat 12/Feb/2011 2:58am
    Roznita, 30an tu kearah 31 ke 39? ape pun sy nk kwn gak ngan awak, klau sudi emel kat sy ye d netronie@gmail.com...kira msih bujang gitu..  
  29. Ashie 4 - Sat 12/Feb/2011 10:22am
    emm... x bhaya ke... cr jodoh kat cni..  
  30. Zira 9 - Sat 12/Feb/2011 10:57am
    sorry...saya bukan berniat x baik...perkara2 mcm ni x boleh terlalu expose sbb nnt ada org yg berniat jahat dan ambil kesempatan bila tahu kita desperate..terutamanya lelaki yg miang dan sekadar suka..x tahu hati budi orgkan...  
  31. Sahabat Pena - Sat 12/Feb/2011 6:30pm
    Nie saja gurau2 jer..
    Cuma nak test market je kan.. Puan Rosnita ..
    Dah banyak thread macam nie.. semuanya untuk suka2..jer
    Tq  
  32. Yiem - Sun 13/Feb/2011 5:34am
    peh , komen ker 32 ....topik yang mendapat trafik yang agak tinggi :D  
  33. Aziza Musa - Sun 13/Feb/2011 8:13am
    Think out of box.....good luck  
  34. Fmy - Mon 14/Feb/2011 1:11pm
    puan, kalau niat pun kerana Allah, alhamdulillah, teruskanlah. Puan pun pernah berkahwin, dah tahu baik dan buruk, saya cadangkan puan cari calon yang berugama. Ramai antara kita yang mengaku berugama, tapi betul-betul berugama ke? Di usia puan sekarang ni, adalah lebih baik puan dekatkan diri dengan Allah, mudah2an dipermudahkan jodoh puan dengan lelaki yang berugama.
    Dugaan sebagai seorang ibu tunggal..banyak2kan bersabar. Dah itu ketentuan untuk Puan. Andai Puan berjaya hadapi, insyaAllah, Dia akan mengangkat darjat Puan di sisiNya.
    Jagalah anak Puan dengan baik, didik dengan cara yang betul.  
  35. Pro Rilek - Mon 14/Feb/2011 5:01pm
    semoga bertemu jodoh... AMIN  
  36. Hijrah - Mon 14/Feb/2011 7:47pm
    Hati2... jangan sampai "TERJERAT"..
    Samada si pembaca/si pengiklan..

    Dunia sekarang mcm2 blh dirancang untuk sesuatu perkara....renung2kan lah..  
  37. Adzmanabwahab - Mon 14/Feb/2011 7:59pm
    Nampak macam saya dh jumpa..saya pun sdg mencari bakal org umah..klu ada lapang emaila dulu di mikamas28@yahoo.com pas tu saya bglah hp..untuk pengetahuan baru 7 tahun solo..  
  38. Ramli 18 - Thu 15/Sep/2011 7:50pm
    lama tak online dah bertemu jodoh ke  
  39. Ziqry - Mon 3/Oct/2011 3:57pm
    Fuhh...semput gak baca komen2 kat atas ni..  
  40. Nor Izham Bin Jaafar - Sun 29/Jul/2012 10:24am
    hubungi saya norizhamjaafarhalijah@gmail.com  
  41. Nor Izham Bin Jaafar - Sun 29/Jul/2012 10:47am
    minta facebook atau no hp pn ,,,,  
  42. Didi 24 - Mon 3/Sep/2012 4:06am
    saya cuma berminat utk secara halal  
  43. W J Resources - Mon 5/Nov/2012 9:27am
    Salam bleh sy bkenalan ngn roznita,ni my number,0139300404  
  44. M Arif 2 - Tue 6/Nov/2012 8:44am
    salam, boleh berkenalan. email ke m.arif7715@gmail.com  
  45. Rahim 60 - Fri 30/Nov/2012 9:04pm
    Salam,suka juga nak berkenalan dulu.  
  46. Harcharanjit - Mon 7/Jan/2013 7:13am
    pasangan dah jumpa ke atau belum?  
  47. Mohd Redzuan 12 - Tue 15/Jan/2013 2:04am
    saya pun minat jgk dgn rozita ni..bleh sms saya 0129681314  
  48. Ku Paduka - Mon 29/Apr/2013 5:50pm
    heheh... che wan dah dapat teman blom..? harap dah bahagia dah.... Amin  
  49. Firman 6 - Sat 10/Aug/2013 4:03am
    Wa'alaikumsalam Wr Wb...
    Saya ingin kenal lebih dekat lagi, bila berkenan silahkan hubungi saya (+62)2519117966, boleh sms.  
  50. Pemburu Rindu - Mon 26/Aug/2013 10:17am
    As salam roz,
    Nak tanya samada dah dapat pasangan hidup yg dicari ke? Saya berminat untuk tambah isteri. Sila emel atau facebook....TK.  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 54 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2821)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (225)
Bengkel Kereta (1505)
Bengkel Motosikal (252)
Bengkel Tayar (219)
Bisnes Air Mineral (372)
Bisnes Ais Krim (517)
Bisnes Aksesori Kereta (663)
Bisnes Broadband (1114)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1387)
Bisnes Ebook (1068)
Bisnes Handphone (1272)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (573)
Bisnes Ice Blended (711)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (183)
Bisnes Kitar Semula (507)
Bisnes Komputer (1504)
Bisnes Kurier Dan Logistik (692)
Bisnes Minuman (1487)
Bisnes Pasar Malam (2005)
Bisnes Pelancongan (554)
Bisnes Pengantin (700)
Bisnes Perabot (877)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1123)
Bisnes Restoran (3390)
Bisnes Roti Dan Bakeri (724)
Bisnes Salun Rambut (374)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (386)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (680)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (839)
Bisnes Untuk Dijual (3421)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (331)
Dewasa 18sx (1800)
Diskusi Bisnes (1988)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6623)
Forex Malaysia (1941)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (469)
Hiasan Dalaman (726)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1030)
Iklan Tv Radio Media Massa (229)
Import Dan Eksport (335)
Ingin Berniaga (2838)
Insurans Dan Takaful (1768)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1996)
Kedai Emas (459)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2554)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3960)
Kedai Kamera Dan Camcorder (350)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1902)
Kedai Sewa (1657)
Kereta Baru (1643)
Kereta Terpakai (5058)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4986)
Kerja Kemahiran (2021)
Kerja Kosong (12160)
Kerja Praktikal (2181)
Kerja Sales (2333)
Kerja Sambilan (6458)
Konsultan Peguam (159)
Konsultan Perniagaan (466)
Kontrak Swasta (301)
Kontrak Tender Kerajaan (465)
Kontraktor Balak Dan Kayu (486)
Kontraktor Jurutera (576)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (229)
Kontraktor Minyak Dan Gas (696)
Kontraktor Pasir (411)
Kontraktor Pembinaan (2098)
Kontraktor Perlombongan (324)
Kursus Dan Seminar (2867)
Kursus Kecantikan (697)
Kursus Makanan (672)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1629)
Mencari Pelabur (3738)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (389)
Mesin Proses Makanan (583)
Pakej Pelancongan (2648)
Pakej Perkahwinan (1218)
Pakej Perniagaan (905)
Pasar Basah (1486)
Pekerja Asing (1271)
Pelaburan Saham Unit Trust (968)
Pembantu Rumah Asing (1897)
Pembekal Barang Runcit (1591)
Pembekal Beras (117)
Pembekal Buah-buahan (492)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (659)
Pembekal Kerepek (1118)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (246)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (418)
Pembekal Rempah Dan Perencah (619)
Pembekal Serunding (260)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1200)
Pemborong Batik Dan Sutera (355)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (877)
Pemborong Cadar Dan Tilam (465)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (713)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (779)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1691)
Pemborong Pakaian Lelaki (1141)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4296)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3571)
Pemborong Tuala (206)
Pemborong Tudung (2829)
Pembuat Papan Tanda Iklan (287)
Pembuat Plastik Kotak Botol (805)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (488)
Pendaftaran Syarikat (508)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (960)
Pengedar Bahan Pencuci (729)
Pengedar Buku Dan Majalah (605)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1565)
Pengedar Permainan Kanak2 (612)
Pengedar Produk Kecantikan (2655)
Pengedar Produk Kesihatan (3049)
Pengurus Majlis (605)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (742)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (699)
Penternak Kambing (296)
Penternak Lembu (398)
Penternak Udang (199)
Peralatan Makmal Dan Hospital (269)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (739)
Peralatan Sukan (552)
Perisian Komputer (578)
Perkakas Dapur (631)
Perkakas Elektrik (451)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1549)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (397)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10873)
Pinjaman Perniagaan (1864)
Produk Dari China (548)
Produk Sejuk Beku (1356)
Program Consignment (2042)
Program Dropship (6896)
Pusat Bahasa (366)
Pusat Jagaan Bayi (1602)
Pusat Latihan (661)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (536)
Pusat Pendidikan Tinggi (533)
Pusat Rawatan (374)
Pusat Tadika Dan Taska (1367)
Pusat Tuisyen (1095)
Rancangan Perniagaan (568)
Rawatan Alternatif (299)
Rumah Sewa (4379)
Rumah Untuk Dijual (3812)
Servis Freelance (1137)
Servis Keselamatan (733)
Servis Pembersihan (852)
Servis Pengedaran Risalah (471)
Setiausaha Syarikat (601)
Sewa Bas Dan Van (586)
Sewa Kereta Teksi Limo (1865)
Sewa Lori (2616)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (258)
Studio Fotografi (917)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (134)
Studio Model Penyanyi Pelakon (759)
Studio Muzik (489)
Sukan Beladiri (118)
Sukan Berkumpulan (237)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (657)
Tanah Untuk Dijual (4952)
Tempahan Biskut Dan Tart (2173)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2192)
Tempahan Kek Dan Coklat (2177)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (181)
Tempahan Kuih Muih (1769)
Tempahan Minuman Dan Dessert (472)
Tempahan Nasi Lemak (532)
Tempahan Roti (378)
Terminal Bayaran (194)
Ubahsuai Pejabat (654)
Ubahsuai Rumah (1719)
Urut Tradisional (819)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (409)
Usahawan Tani (1106)
Vending Machine (389)
Voucher Dan Tiket (252)
Web Design Malaysia (2333)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1395)