Search Majalah.com
Mencari Teksi Sewa Beli
Mat Rosli Ishak @ Nak Pakai Kereta Mewah? Jom Ikut Saya.. - Tue 6/Mar/2012 9:21am [Last Comment]
salam 1 malaysia khas buat semua pembaca majalah yang budiman , saya berminat untuk mencari teksi sewa beli sama ada baru atau second hand. kepada anda di luar sana yang ada maklumat tentang teksi sewa beli yang berpatutan dan murah, sila kongsikan dengan saya.

kalau boleh area KL dan Selangor

ini email saya: mrisha007@gmail.com

terima kasih.

Niche: Sewa Kereta Teksi Limo | Kereta Terpakai
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Jasmyn - Tue 6/Mar/2012 11:29pm
    en mat rosli minat teksi budget ke executive?

    boleh juga email - jasmyntay@yahoo.com  
  2. Firdaus 170 - Wed 7/Mar/2012 4:17am
    Teksi LCCT Perdana V6 RM7000  
  3. Mat Rosli Ishak - Wed 7/Mar/2012 10:16am
    cik jasmiyn,sy minat teksi budget ,ada sesiapa yang bleh bg deposit yg murah2.  
  4. Mat Rosli Ishak - Wed 7/Mar/2012 10:19am
    maaf en firdaus sy bekerja makan gaji,sy cuma nak buat part time bawa teksi budget  
  5. Agustina - Thu 8/Mar/2012 10:30pm
    ada sape nak beli satria gti 03, rm30k. kete tip top. nak beli cal 0192346756.
    nak jual no plate pbe8338 jugak  
  6. Azhar 185 - Mon 12/Mar/2012 11:48pm
    teksi iswara untuk dijual 10k
    sewa harian 17 sahaja
    ada radio call
    sound sistem yang hebat
    ada custemer tetap 2000 sebulan
    datin dan airpot customer tetap
    teksi cantik..enjin tip top
    hubungi ;azhar 016-6835972  
  7. Farid 98 - Thu 5/Apr/2012 2:02pm
    saya nak cr teksi nissan sentra sewa beli sapa bole tlg..  
  8. Muhamed Abdullah Bi Ghazali - Wed 25/Apr/2012 8:44am
    Saya nak jual teksi Iswara tahun 2006. Permit persendirian boleh renew tahunan sehingga tahun 2016. Sewa permit cuma RM210.00 sebln. Harga nak jual RM12,000.00 je. Minat, Call @ sms saya 0111-5726454  
  9. Fadil 13 - Sat 28/Apr/2012 8:40am
    Boleh bawak ke lcct  
  10. Azizan Husain - Thu 3/May/2012 11:27pm
    kalau ada teksi nak sambung bayar , blm atau waja ,,dll ... blh contact sy Azizan 014-6455642  
  11. Norazlina 20 - Wed 30/May/2012 3:30pm
    Ingin menyewakan teksi budget proton BLM baru
    - Dari 7 mlm - 7 pagi
    - Deposit RM1,500
    - Harian RM 35 (sekali dengan servis)
    - Lokasi Gombak (UIA)
    Sham
    016-2982400  
  12. Mohamad 121 - Tue 5/Jun/2012 3:06am
    Saya nak cari teksi budget lembah klang Waja/BLM yg sewa/sambung bayar. sms saya Mamat 0132123122  
  13. Mohamad 121 - Thu 28/Jun/2012 12:31am
    Teksi untuk disewa
    Iswara 1.5m
    Deposit rm1k
    Harian rm40
    call.0182221997  
  14. Fahmi 98 - Wed 17/Oct/2012 9:15am
    Saya ada nak jual meter teksi. Jenama AVASCO. Dah guna hampir 2 thn dan nak jual sebab tukar meter baru.
    Harga boleh runding
    Sesiapa berminat, boleh hubungi saya
    Fahmi 019 2522391/ 012 9242757  
  15. Biz 10 - Fri 19/Oct/2012 3:56pm
    salam warga majalh com sape ada teksi untuk sewa beli harian rm30 ke bawah..skali ngn permit  
  16. Wan Zack 2 - Mon 7/Jan/2013 10:40pm
    Skim sewa beli teksi mampu milik 2013

    Model Teksi : SAGA BLM 1.6 (M)
    Warna : merah putih
    Diposit : RM 4200
    Bayaran Harian : RM39
    Agreement : 4 tahun

    -Nama disenarai hitam ctos/criss dan tiada slip gaji juga layak memohon.

    -pengeluaran teksi adalah terhad.

    -Sebarang pertanyaan sila hubungi 017 6052700,hanya individu yang betul-betul
    berminat dan ada lesen PSV shj.  
  17. Danish 14 - Wed 9/Jan/2013 8:24am
    SAGA BLM BARU 4 BULAN PAKAI D/P 3000 (BOLEH RUNDING) URGENT...KERETA CANTIK XDE MASALAH SBB JALAN MALAM SAHAJA MILL 11K.....0172569157  
  18. Tahir 13 - Sat 9/Feb/2013 1:56pm
    saya nak mencari teksi budget sewa/beli kawasan johor bahru deposit RM 2000 .hubungi saya 0137628994 tahir  
  19. Fizsal - Fri 1/Mar/2013 10:11am
    Saya mencari teksi sewa budget untuk kawasan lembah kelang. hubungi saya 0163845684  
  20. Remy Aziz 2 - Sat 9/Mar/2013 12:51am
    SAYA INGIN MENCARI TEKSI UNTUK DIPAJAK ATAU DIJUAL DISEKITAR JOHOR BAHRU..
    DENGAN SEGERA!!!
    TERIMA KASIH...  
  21. Osman Yusop - Tue 19/Mar/2013 9:05am
    sahabat semua...sy mncari teksi waja sewa bli baru...brapa d/pyment yea...yg tau sila hbungi 0109092045 man  
  22. Zack 361 - Sun 7/Apr/2013 11:11pm
    Salam semua..Saya nak cari teksi budget Shah alam/Klang Waja/BLM/Wira yg sewa/sambung bayar. sms saya Zack 019-2406250..urgent  
  23. Nilson - Mon 8/Apr/2013 1:21am
    Terdapat sebuah teksi esekutif untuk disewa beli (sambung).
    Toyota Innova,tahun 2012, plate HWD ????.
    sewa = RM 85.00 sehari
    berminat call Mr. Chia 0126630125

    Terma dan syarat adalah seperti berikut:-

    -Memiliki lesen PSV yang sah
    -Tidak disenarai hitam oleh undang-undang jalan raya

    Kepada sesiapa yang berminat sila sediakan:-

    -deposit serendah RM9500
    -bil elektrik/air (untuk pengesahan alamat)
    -2 keping gambar (untuk buat kad pemandu)  
  24. Kannan 3 - Mon 15/Apr/2013 12:56am
    salam semau,
    Saya sedang mencari teksi sewa budjet.
    sewa harian rm40 atau rm50.
    sila hubungi saya,
    ben
    0166322350  
  25. Hamizan 12 - Sun 21/Apr/2013 1:42pm
    Salam semua. Sy mencari sesiapa ingin menjual teksi iswara atau wira tahun 2008 ke atas saya guna permit sendiri dengan harga tinggi....sms atau call 0193349567 man  
  26. Sham 319 - Fri 3/May/2013 9:55am
    Salam semua......sy ingin menyewa teksi budget area kl utk dibawa sabtu dan ahad sahaj a ........kalau ada bolehler call sy .....019-2157424.....sham.....tq.....  
  27. Fir Daus 36 - Fri 10/May/2013 7:25pm
    Saya mencari sewa beli teksi area jb..kol saya 01129701940 daus.  
  28. Azlan 319 - Sun 19/May/2013 1:05am
    teksi wira bajet untuk disewa part time shj
    7mlm-7pg atau sabtu ahad fulltime
    lokasi bukit jalil kl
    deposit rm1500
    7pm - 7am rm30/night
    sabtu-ahad rm56/day
    maintenance sy tanggung...
    sms shj 016-6536705  
  29. Theven - Fri 31/May/2013 10:45am
    kawan2 semua...sy mncari teksi proton blm sewa bli baru...brapa d/pyment yea...yg tau sila hbungi
    016 2419096- Dev  
  30. Wan Zamroud - Mon 3/Jun/2013 7:03am
    salam 1Malaysia...
    saya mahu mencari teksi sewa @ sewabeli bajet area johor.
    tak kisah kereta ape pun.boleh hubungi saya di 013 7549622.  
  31. Paramesvery 3 - Tue 4/Jun/2013 10:50am
    saya En.Aru berminat untuk mencari teksi sewa beli sama ada baru atau second hand. kepada anda di luar sana yang ada maklumat tentang teksi sewa beli yang berpatutan dan murah, sila kongsikan dengan saya.

    kalau boleh area johor bahru (JB)

    Call saya : 0167241960

    terima kasih.  
  32. Razman Abdul Karim - Sun 9/Jun/2013 5:49pm
    Saya sdg mencari teksi bajet untuk disewa pada waktu siang shj sbb saya bekerja penuh waktu pd waktu malam. Tak kisah teksi baru atau second hand. Boleh hubungi saya, Razman @ 0142368048.
    Terima kasih.  
  33. Fir7220 - Tue 11/Jun/2013 5:52pm
    saya berminat membawa teksi lcct...sesiapa yang berminat nak sewakan teksi lcct boleh col saya....0196406046  
  34. Wan Zack 2 - Tue 11/Jun/2013 9:09pm
    promosi sewa beli teksi baru 2013!!

    model teksi : SAGA BLM 1.6 (m)
    Diposit : RM 2500
    Harian : RM45
    Agreement : 4 tahun 6 bulan

    sekiranya tuan puan berminat boleh call saya 0176052700,bayar booking rm 500 dan keluar teksi lebih kurang sebulan dari tarikh bayaran booking dibuat,ini adalah kerana permintaan yang tinggi,oleh itu teksi akan diberi kepada sesiapa yang booking lebih awal,harap maklum.Assalamualaikum..  
  35. Mat Karen - Wed 19/Jun/2013 11:17am
    Saya pemegang baru lesen psv berminat untuk memiliki teksi sesiapa yg boleh bantu saya bagaimana mana utuk beli teksi baru atau 2nd hand dan di mana utuk saya servey teksi utuk sewa beli

    Harap tuan/puan boleh membantu saya
    Sedikit sebanyak.

    0126516776.  
  36. Hisham 40 - Thu 27/Jun/2013 7:57pm
    saya ingin menjual teksi wira ,,,permit sendiri sesiapa berminat boleh call atau sms saya...kereta boleh pakai lagi 6 tahun...untuk buat teksi....warna merah biru....masih cantik mcm baru tahyn 2009. sesiapa berminat boleh hubungi saya di 0192201458  
  37. Anantha - Fri 28/Jun/2013 1:14pm
    Hi. Saya berminat nak sewa teksi. Sekiranya kamu nak sewa teksi, hubungi saya di talian 018 2842 618  
  38. Abdullah Mohamed - Sat 6/Jul/2013 7:57am
    Assalamua'laikum. Saya ingin menyewa permit teksi utk jangka masa panjang 5 atau 7 tahun. Bayaran akan dibuat sekali gus. Maknanya jika sewa sebulan rm150 x 12 bulan X 5 atau 7 tahun = rm9,000 (5 tahun) atau rm12,600(7 tahun) akan dibayar. Hubungi Abdullah 019-2925 395  
  39. Tahir 13 - Tue 9/Jul/2013 11:36am
    teksi iswara untuk disewa untuk dibawa pada siang 6 pagi - 6 petang . hari sabtu dan ahad waktu malam rm 32 sehari cal 0196532085 .. area tiram jb  
  40. Sujan - Wed 17/Jul/2013 5:31pm
    Saya pemegang PSV sedang mencari teksi utk disewa sepenuh masa. Saya tinggal di area Skudai. Jika Tuan/Puan ingin menyewakan teksi bolehlah menghubungi saya melalui hp no 0167422547.  
  41. Wan Zack 2 - Thu 18/Jul/2013 1:17pm
    salam ramadhan..kepada sesiapa yang berminat untuk memohon sewa beli teksi bajet- baru@second hand (iswara,saga blm atau persona)dengan kadar bayaran terendah dipasaran dan harga mampu milik.kepada yang dalam proses ambil lesen psv juga boleh memohon.Nama blacklist citos scriss dan tiada payslip layak memohon..janji ada komitment..ishaallah dapat..cari razeki halal dan berkat,sebarang pertanyaan sila hubungi saya 0176052700  
  42. Mohd 608 - Sun 18/Aug/2013 1:48am
    Teksi iswara untuk dijual tahun 2008
    Harga rm7000 termasuk tukar nama.
    Sewa harian rm32
    Boleh contact 0132799088  
  43. Kenwong - Thu 22/Aug/2013 11:36pm
    Saya ingin menjual teksi saga tahun 2012, permit sendiri, kereta boleh pakai 9 tahun lagi. Teksi warna merah biru dan masih macam baru. Sesiapa berminat boleh hubungi saya di 017-5577812.  
  44. Zarul 27 - Mon 2/Sep/2013 9:30am
    Salam.sy mncari teksi iswara yg masih mempunyai permit syarikat sbb sy tiada permit sendiri.kepada yg ingin menjual,sy sedia membeli.harap dapat hubungi sy mohamad 011 25230325  
  45. Aweyy - Sun 8/Sep/2013 12:21pm
    Sesiapa yang berminat untuk menyewa teksi wira dan iswara, mesti mempunyai PSV, tidak ada masalah blacklist berkaitan saman dan dengan mana-mana syarikat teksi, deposit yang sangat rendah, bayaran harian yang murah. Boleh hubungi Mizie di 0166401395 untuk keterangan lanjut.  
  46. Jegatisan - Fri 13/Sep/2013 1:37pm
    saya jegatisan dari kl,saya sedang mencari teksi sewa beli baru BLM SAGA.sila hubungi saya ditalian 0169967505.terima kasih. salam satu malaysia.  
  47. Shiva 8 - Wed 18/Sep/2013 4:53pm
    Saya sdg mencari teksi bajet untuk disewa sepenuh masa atau permit teksi utk di sewa jangka masa panjang 5 atau 7 tahun, Kawasan JB
    Dengan harga yang berpatutan, sila hubunggi di talian 012-7612901

    Terima kasih  
  48. Nizat - Thu 3/Oct/2013 2:42am
    Saya sedang mecari teksi lcct untuk di sewa dalam masa 2 - 3 tahun.

    Sila hubungi saya di talian :-
    019-3218578  
  49. Adnan Abu Bakar - Fri 4/Oct/2013 1:51am
    Saya nak cari teksi exora atau waja . MPV pun ok kalau boleh nak beli sambung bayar pun ok , cuma nak bincang pasal downpayment jer berapa sila hubungi saya 0197667710  
  50. Azmi 190 - Sun 13/Oct/2013 10:30am
    salam semua..
    taxi kl iswara untuk disewa
    lokasi cheras miharja
    deposit rm1000 , harian rm50
    tq semua  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 102 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2504)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1039)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (55)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1419)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1381)
Bisnes Pasar Malam (1868)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3102)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1669)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (682)
Expo Karnival Tapak Niaga (6016)
Forex Malaysia (1754)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (953)
Iklan Tv Radio Media Massa (210)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2728)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2424)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1566)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4329)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10612)
Kerja Praktikal (1798)
Kerja Sales (2086)
Kerja Sambilan (5904)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1558)
Mencari Pelabur (3515)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (476)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2493)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (820)
Pasar Basah (1382)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1762)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (253)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1572)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3370)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (674)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (532)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (490)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9927)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1246)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6297)
Pusat Bahasa (334)
Pusat Jagaan Bayi (1394)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1189)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4020)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (756)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (521)
Sewa Kereta Teksi Limo (1668)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (1000)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (674)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4542)
Tempahan Biskut Dan Tart (2083)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2071)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1239)