Search Majalah.com
Mencari Tanah Tepi Jln Besar utk Tapak Stesen Minyak
Khairi 8 @ Mencari Share Partner Buka Kedai Dan Mencari Pembekal - Tue 19/Oct/2010 1:49pm [Last Comment]
salam..sy ingin mencari tanah dalam keluasan 1 ekar untuk membuka stesen minyak yg popular di malaysia..

sesiapa tuan tanah yg ingin menjadi partner pon boleh..dgn syarat tanah tepi jalan utama,byk kenderaan lalu..nanti kita boleh diperbincangkan..boleh email khairi_united@yahoo.com

tinggal kan butir tanah,area,keluasan

Niche: Kontraktor Minyak Dan Gas | Tanah Untuk Dijual
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Kirani - Wed 20/Oct/2010 10:02am
    tanah kosong keluasan 10 ekar,di bandar baru tok bali kelantan,
    berharga 1.8juta

    berminat leh hubungi
    puan nor 019-2405464  
  2. Hisyam Yusof - Thu 21/Oct/2010 8:50pm
    Salam sy ada sebuah tanah tepi Jln. Utama dari Taiping ke Lumut Perak.(Jln Persekutuan)
    Saiz tanah 2.5ekar. Harga keseluruhan RM190000.(nego).

    Berminat email sy h2bizmax@yahoo.com ATTN: Hisyam Yusof  
  3. Faizal Abu - Sat 23/Oct/2010 1:17pm
    Salam, boleh beri maklumat mcm mana nak buat bisnes pump station... saya ada tanah kat pantai peranginan bagan lalang...  
  4. Faizal Abu - Sat 23/Oct/2010 1:19pm
    Lupa plak... tolong email maklumat ke Icekacang1131@gmail.com & tq bro  
  5. Zila 6 - Sun 24/Oct/2010 12:41am
    Tanah untuk dijual.
    Jalan Morib, Banting, Selangor (mainroad)
    1 ekar. Tanah dah convert ke stesyen minyak dan perkhidmatan. Berminat sila call 013-6457500 @ email azila.ren@gmail.com ok.
    Jemput juga ke http://jualbeli-rumahdantanah.blogspot.com  
  6. Imran 3 - Sun 24/Oct/2010 2:47pm
    sy ada kawan nk jual tanah utk station minyak kat kuala selangor.
    harga blum pasti..keluasan dlm 1 ekar lebih.
    jika minat boleh info sy 0143682861
    nanti sy dptkan dr kawan.  
  7. Mohd Nasharudin - Wed 27/Oct/2010 3:07pm
    Assalamualaikum..kepada yang berminat nak jual tanah anda kepada petronas dagangan berhad untuk tapak stesen minyak, sy boleh bantu anda..bergantung kepada lokasi dan kesesuaian tapak..jika berminat sila hubungi sy..017-5315671  
  8. Edel 2 - Thu 28/Oct/2010 11:32am
    salam, saya ada tanah 1.5 ekar di tepi jalan utama jenderam.... laluan utama sibuk tp xda station myk berdekatan..... tel 0147393118  
  9. Shahzam828 - Thu 28/Oct/2010 9:00pm
    saya ada tanah di kampung pauh bukit gantang.tepi jalan utama taiping ke ipoh.depan sekolah sk panglima bukit gantang.berminat sila hubungi saya nizam 0175273070  
  10. Mohamad Izwan Bin Mohamad Daud - Sat 30/Oct/2010 12:32pm
    ada tanah nak jual kat pekan kroh hubungi wan 0176947855  
  11. Khairi 8 - Sat 30/Oct/2010 4:41pm
    kepada semua...saya akan hubungi kemudian..harap maklum..call saya 019-3833847  
  12. Haleem - Thu 4/Nov/2010 8:14am
    Call saya, Halim 017-6395970, ada 2 ekar tepi jalan besar, trafik heavy, lokasi tanah 15 minit dari Lebuhraya Dengkil KLIA  
  13. Mat 8 - Sun 7/Nov/2010 4:27pm
    tanah di lebuhraya baru kuantan-pekan,strategik.masih tiada stesen minyak.untuk maklumat lanjut hubungi 0129680356  
  14. Yippi3 - Fri 19/Nov/2010 4:45pm
    tanah 3ekar n 1 ekar di tepi jalan menghala ke politeknik sabak bernam. yippi3@gmail.com  
  15. Sham 36 - Sun 5/Dec/2010 3:34pm
    tanah 4.54 relong di laluan arau-kangar,zoning kaw.keutamaan pembangunan.menurut kajian trafik,laluan kenderaan di jalan tersebut adalah sekitar 26000 kenderaan dlm sehari.
    call: 0124575811(sham)  
  16. Mulyadi - Thu 9/Dec/2010 12:17pm
    saya ada stesen minyak yang hendak dijual, taiping, selangor dan kedah. minat hubungi saya di talian 017-5906966  
  17. Mat 8 - Tue 14/Dec/2010 3:12am
    tanah di lebuhraya baru kuantan-pekan,strategik.masih tiada stesen minyak.berdekatan perumahan.untuk maklumat lanjut hubungi 0129680356  
  18. Imran Zulkifli - Wed 16/Feb/2011 5:24pm
    saya ada tanah 1 ekar lebih untuk dijual..tepi jalan utama...tanah terletak di jalan raub ke bentong..berminat hubungi 0178262689  
  19. Mohamad Zareman Bin Zulkifli - Wed 1/Jun/2011 12:54am
    salam....tanah petrol pump jalan B15 KLIA - PUTRAJAYA..... berminat sila hubungi saya 019-2927477..... keluasan tanah dalam 2.5 ekar... aliran trafik tinggi dan kawasan strategik...... (tanah belum convert so harga masih murah)  
  20. Marzuki 8 - Fri 24/Jun/2011 1:57am
    http://emaswarisan.blogspot.com/2011/06/tanah-petrol-pam-tepi-hiway-changlun.html  
  21. Fareez 19 - Sun 22/Jan/2012 3:31am
    Saudara terdekat saya nk jual tanah di Sg Ramal.Btl2 sebelah highway Sg Ramal dan btl2 berdekatan dgn tol Sg Ramal. Luas +- 1.6 arces.. baru je die decide nk jual tanah tu. Die hanya nk direct buyer shj.Xnk broker or agent. So contact at fareez_bangi@yahoo.com / 012-6527613  
  22. Nik 105 - Sun 22/Jul/2012 7:06am
    assalamualaikum...salam ramadhan....sekarang petronas dagangan berhad dok cari tanah di ipoh, teluk intan, kuala terengganu dan pasir pekan (klantan)...jadi sapa yg ada tanah nak jual yg strategik sekurang 1 ekar saya boleh tolong urus.....yg benar ...nik 019-980 9781...100% diurus oleh petronas...depa beli n wat stesen minyak  
  23. Shuk 19 - Fri 16/Nov/2012 6:52pm
    Lokasi : Senai johor.
    Keistimewaan: Tepi jalan, tiada stesen minyak di kws tersebut, Berdekatan dgn kws perindustrian & perumahan, laluan yg sibuk.
    Keluasan : 1 ekar setengah.
    Status : sudah siap diconvert utk stesen minyak.
    berminat boleh hubungi sy 0129291054 (shuk)  
  24. Dijasz - Sat 17/Nov/2012 4:44pm
    CADANGAN SECARA USAHASAMA MEMBINA,MENYIAP & MENGUSAHAKAN STESEN MINYAK, KAWASAN REHAT,
    GERAI TANI,PASARAYA MINI,TEMPAT MENCUCI KERETA, RESTAURANT, HOME STAY
    SERTA LAIN-LAIN YANG BERKAITAN DI JALAN JENIANG,
    DAERAH KUALA MUDA, KEDAH DARUL AMAN.


    CADANGAN TAPAK PERNIAGAAN
    Terletak di antara Gurun dan Sik,bersebelahan jalan persekutuan yang menghubungi semua kawasan untuk transit ke Lebuhraya Utara Selatan melalui tol Gurun, Hanya kira-kira 10 minit perjalanan dari tol Gurun. Laluan jalan ini sentiasa sibuk dengan kenderaan kerana ia merupakan transit laluan ke pantai timur, untuk ke bandar Kota Bharu dan Kuala Terengganu melalui Grik.

    keluasan 1.81347 hektar

    permukaan tanah sudah diratakan dan keseluruhannya telah di tar. infra seperti longkang telah siap dipasang di sekeliling kawasan tersebut.

    paling sesuai dibuat pusat latihan memandu dan stesen minyak.

    berminat sila emel dijasz@yahoo.com  
  25. Zalrich - Thu 18/Apr/2013 12:03am
    Tanah berstatus pembangunan stesen minyak telah lulus untuk dijual segera di Machang Kelantan..Keluasan 1 ekar tepi Lebuhraya Kota Bharu ~ Gua Musang..Berminat sila sms 017-985 4627  
  26. Nik 105 - Fri 3/May/2013 11:28am
    salam mei 2013....saya nik baru dapat info dari petronas KLCC....utk cari tanah stesen minyak yg sangat strategik di KOTA BHARU, KUALA TERENGGANU & BUKIT PAYONG......sapa berminat sila email saya dokumen berikut : 1.geran tanah 2.pelan tanah 3.pelan lokasi 4.gambar....ke email : efbmengkal@yahoo.com atau tipon : 019 - 980 9781......semoga berjaya....biasa orang tanya komisen cmane....klu ade rezki tak ke mana......buleh diejas......TQ  
  27. Shuk 19 - Sat 15/Jun/2013 8:18pm
    Tanah Pam Minyak Untuk Dijual
    Lokasi : Senai, Johor
    Keluasan : 35,000kps
    Harga : RM85.00sqf
    Lokasi yang strategik, tepi jalan besar, berdekatan dengan taman perumahan dan perindustrian. Hanya 1.5km dari Senai Airport.
    Berminat @sebarang pertanyaan boleh hubungi saya 012-9291054 (SHUK)  
  28. Zalrich - Fri 12/Jul/2013 7:44am
    Ada stesen minyak untuk dijual di klate..berminat sila call 017-985 4627  
  29. Nik 105 - Tue 23/Jul/2013 1:24pm
    salam puasa julai 2013....saya nik nak update dapat info dari petronas KLCC....utk cari tanah stesen minyak yg sangat strategik di KOTA BHARU, KUALA TERENGGANU & BUKIT PAYONG......sapa berminat sila email saya dokumen berikut : 1.geran tanah 2.pelan tanah 3.pelan lokasi 4.gambar....ke email : efbmengkal@yahoo.com atau tipon : 019 - 980 9781......semoga berjaya....biasa orang tanya komisen cmane....klu ade rezki tak ke mana......buleh diejas......TQ.....ada jga 1 syarikat swasta lain yg mmbuat urusniaga yg sama, lokasi d mana shj....sluruh mlysia  
  30. Shahril 48 - Sun 8/Sep/2013 2:53am
    salam sy ingin mencari tanah utk stesen minyak...jika ada sila emailkn dokumen pd sy lo_piper@yahoo.com t.k  
  31. Amirul - Tue 22/Oct/2013 8:18am
    Salam. saya ada 3 tapak stesen minyak untuk dijual. ketiga tiga tapak ini berada di jalan utama/jalan persekutuan.

    1. tapak stesen minyak (shell) untuk dijual. Beli dan trus operasi. (pemaju akan bina stesen minyak selepas ada buyer. Perjanjian dengan shell sudah ada. Lokasi strategik kerana berdekatan dengan kawasan perumahan dan jalan utama dari Kampar ke Teluk Intan.

    2. Tapak stesen minyak bersebelahan dengan Petronas Bandar Baru Kampar. Lokasi mmg strategik kerana hanya ada petronas di dalam bandar ini dan ditepi jalan utama.

    3. Tapak stesen minyak di jalan kampar ipoh berdekatan dengan Jeram, Kampar. Jalan Utama dan berdekatan dengan kawasan perumahan.

    Sila hubungi saya jika berminat 0185777997 (fahmi). Serius buyer boleh jumpa saya untuk perbincangan lanjut.  
  32. Zul 729 - Wed 23/Jul/2014 10:05am
    Tanah Untuk Dijual di Hulu Langat
    Status Tanah : Pam Minyak
    Keluasan : 1.5Ekar

    Lokasi : Jalan Utama ke Kawasan Perkelahan Sungai Gabai

    Harga : RM 1 Juta Sahaja

    ##Serious Buyer##
    Hubungi : 019-6680816  
Page 1   (Total 32 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2730)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (215)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (650)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (548)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1362)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1255)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (165)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1487)
Bisnes Kurier Dan Logistik (678)
Bisnes Minuman (1462)
Bisnes Pasar Malam (1969)
Bisnes Pelancongan (548)
Bisnes Pengantin (684)
Bisnes Perabot (854)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1108)
Bisnes Restoran (3329)
Bisnes Roti Dan Bakeri (708)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (380)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (661)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (819)
Bisnes Untuk Dijual (3319)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1772)
Diskusi Bisnes (1961)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (721)
Expo Karnival Tapak Niaga (6472)
Forex Malaysia (1882)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (711)
Hiasan Taman (242)
Hotel Resort Homestay (1009)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (330)
Ingin Berniaga (2820)
Insurans Dan Takaful (1727)
Insurans Roadtax Kereta (338)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1983)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2530)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3835)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (345)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1845)
Kedai Sewa (1635)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (5002)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4811)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11759)
Kerja Praktikal (2063)
Kerja Sales (2277)
Kerja Sambilan (6320)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (455)
Kontraktor Balak Dan Kayu (480)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (391)
Kontraktor Pembinaan (2056)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2818)
Kursus Kecantikan (687)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (323)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3683)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (268)
Mesin Industri (512)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (567)
Pakej Pelancongan (2611)
Pakej Perkahwinan (1202)
Pakej Perniagaan (894)
Pasar Basah (1460)
Pekerja Asing (1235)
Pelaburan Saham Unit Trust (944)
Pembantu Rumah Asing (1858)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (109)
Pembekal Buah-buahan (483)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (649)
Pembekal Kerepek (1100)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (596)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1184)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (606)
Pemborong Bundle (865)
Pemborong Cadar Dan Tilam (454)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (695)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (109)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1657)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4209)
Pemborong Telekung Dan Songkok (566)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3524)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2789)
Pembuat Papan Tanda Iklan (277)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (482)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (953)
Pengedar Bahan Pencuci (718)
Pengedar Buku Dan Majalah (586)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1539)
Pengedar Permainan Kanak2 (599)
Pengedar Produk Kecantikan (2628)
Pengedar Produk Kesihatan (2999)
Pengurus Majlis (596)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (287)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (265)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (722)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (624)
Perkakas Elektrik (438)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1533)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (520)
Pinjaman Kad Kredit (389)
Pinjaman Kereta (608)
Pinjaman Peribadi (10592)
Pinjaman Perniagaan (1836)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1319)
Program Consignment (2014)
Program Dropship (6741)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1542)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (523)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (366)
Pusat Tadika Dan Taska (1316)
Pusat Tuisyen (1067)
Rancangan Perniagaan (594)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4289)
Rumah Untuk Dijual (3737)
Servis Freelance (1111)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1822)
Sewa Lori (2562)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (900)
Studio Grafik Dan 3D (1100)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (727)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (640)
Tanah Untuk Dijual (4848)
Tempahan Biskut Dan Tart (2153)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (668)
Tempahan Katering (2150)
Tempahan Kek Dan Coklat (2145)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1748)
Tempahan Minuman Dan Dessert (463)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (360)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1686)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1095)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2310)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1352)