Search Majalah.com
Mencari Rumah untuk Disewa/Dibeli di Area Bukit Sentosa Rawang
Nurull 3 @ Baby And Mummy Nurwidaad Shoppe - Tue 13/Sep/2011 2:43pm [Last Comment]
salam saya n family sedang mencari rumah utk disewa/dibeli di area bukit sentosa rawang. jika ada pemilik yg berminat utk memberi sewa/beli sila hubungi saya segara di nurwidaad@yahoo.com.
- maaf tidak berminat dgn agen.

Niche: Rumah Untuk Dijual
Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
9 Dis 2014 (Selasa) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Sesi Demo GST-Compliance Software - Ofisxpert
9 Dis 2014 (Selasa) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Kak Ina 2 - Tue 13/Sep/2011 5:04pm
    Saya ada 5 buah di Bukit Sentosa/Tmn Bunga Raya

    Sila buka emel puan.

    www.mudah.my/tokodarwish  
  2. Haiza 3 - Tue 13/Sep/2011 8:30pm
    Saya ada sebuah di double storey house di Jalan Ros Bukit Sentosa.
    Berminat hubungi saya di 013-3422527  
  3. Muhamad Baakhizal Jamaludin - Wed 21/Sep/2011 1:04am
    Liga Mas Batang Kali 35k.... Urgent Nak Jual...

    012-9645087  
  4. Eyla 7 - Wed 21/Sep/2011 4:00pm
    salam, saya dan keluarga sedang mencari rumah sewa di kawasan rawang, bukit sentosa, bukit beruntung, serendah atau sungai buaya...sesiapa yang nak tolong boleh email sy eyla_ac84@yahoo.com
    atau call 0103719686  
  5. Liza Anuar - Sat 24/Sep/2011 5:51pm
    Salam. Saya juga mencari rumah sewa sekitar Bkt Beruntung, Bkt Sentosa dan Bandar Sungai Buaya. Sila email atau sms ke 0126810725 @ deepbluesea_me@yahoo.com  
  6. Lan 92 - Wed 28/Mar/2012 4:43pm
    Salam, saya mencari rumah teres utk disewa sekitar bkt sentosa & bkt beruntung. Urgent... Blh sms/call 012-4476724 atau emel raflan2004@yahoo.com.sg  
  7. Rosdyana - Tue 18/Sep/2012 1:39am
    sy mcri tapak kedai atau kedai untuk disewa di area bukit sentosa atau bukit beruntung,contact me 0199557461 tq.  
  8. Yanty 10 - Fri 29/Mar/2013 12:34pm
    Salam, Saya juga mencari rumah teres untuk disewa sekitar bkt beruntung,bukit sentosa. URGENT..boleh sms/call 017-2491862 @ email haryanty_mj@yahoo.com  
  9. Rosidah Ab Rashid - Thu 4/Apr/2013 11:21am
    saya ada rumah untuk dijual 20x70 double storey 4 billik..3 bilik air..
    harga RM 140k..  
  10. Elamathi - Thu 2/May/2013 4:19pm
    Cari rumah sewa di sg buaya rawang.....tlg  
  11. Mohd C Exor - Wed 29/May/2013 4:28am
    Assalam,...sy juga mencari rumah sewa d bukit sentosa atau beruntung...URGENT..sms/cal 017-8465018  
  12. Betty 12 - Mon 3/Jun/2013 9:34am
    saya mencari rumah sewa di kawasan bukit beruntung/bukit sentosa. kalau boleh appt bawah (kenanga/dahlia/Buginvilla)atau rumah teres satu tingkat (adenium/sentosa/beruntung), fully tiled. Saya dah berkeluarga dan budget dalam rm250-rm300... email saya areyunmzdd@gmail.com... terima kasih  
  13. Mazlinda 5 - Mon 3/Jun/2013 5:43pm
    pn rosidah rumah puan area mana saya berminat nak tahu pn leh email saya detail mas_alin1205@yahoo.com saya tgh mencari rumah skrg tolong yer  
  14. Amelia Zainudin - Tue 4/Jun/2013 10:18am
    saya sedang mencari penyewa untuk rumah saya di bandar tasik puterim rawang. sila contact saya ya. 0182331024/ 0173640744 (amelia)

    rumah teres 2 tingkat (5bilik, 3 bilik air)  
  15. Shue82 - Mon 10/Jun/2013 9:28am
    saya mencari rumah sewa area bukit beruntung...klau da plz contact saya 0197913181  
  16. Gancong - Wed 12/Jun/2013 11:05am
    sy mencari rumah utk d beli.AREA SEMARAK bukit sentosa..email pd gancongku@yahoo.com  
  17. Mona 13 - Mon 26/Aug/2013 5:44pm
    Puan Rosida , saya agent property di bukit sentosa n bukit beruntung..jika ingin menggunakan perkhidmatan agent blh hubungi saya 0193785302  
  18. Suzie 57 - Sun 15/Sep/2013 8:56am
    Salam ...
    Sy ader rumah teres setingkat 20 x 70 end lot di Bkt Sentosa Seksyen BS 2, Rawang : 5 minit ke Tesco, 7 Eleven, KFC, segala kemudahan mbeli belah dan ATM juga. Tak tau nk let go brp. Dah renovate skit, extend dapur. Kalau bkenan, cuma repair pintu pagar kayu gan cat skit. Lain2 tu kalau nk kasi cun, kuar kan ler EPF, HAHAHA!!! Dpt jual/sewa, sy nk grab umah area N9 atau Johor, roger me 018-394 5004, tkasih semua!  
  19. Afindy Noor Ishak - Sun 20/Oct/2013 7:14pm
    Salam...saya nak cari rumah area bukit beruntung,sungai buay atau dekat dengan bandar rawang..tp dekat dengan jalan Adenium kat bukit beruntung paling saya suka..nak cari rumah teres..saya keje kat area kilang Adabi...nak cari rumah teres setingkat...rate RM300-RM350...contact saya 016-9200422....TQ...  
  20. Man Shah Alam 2 - Wed 18/Dec/2013 2:11pm
    Assalamualaikum .. Apartment dahlia untuk dijual.. ..bukit beruntung, 3 bilik + 2 bilik air. Apartment cantik/ standard. Harga boleh bincang pada siapa yang serius. Lawyer dan bank disediakan, S&P sign baru bayar 7% pada owner.

    Hubungi / whatsapp : Man 018 3555 388  
  21. Salaziela - Mon 6/Jan/2014 1:47pm
    Salam..sy mencari rumah untuk di jual di kawan bukit sentosa..pls email me salaziela@gmail.com atau wassap ke 0132942394  
  22. Babydanish - Tue 7/Jan/2014 10:16am
    rumah untuk disewa di sungai buaya rm450. rumah teres.. 3bilik 2 bilik air. parking luas. sila call saya segera sahlan (owner) 016-2254407  
  23. Norhapizah - Fri 24/Jan/2014 1:32am
    Ada x Rumah SEWA teres utk kemasukkan awal bln 2/14 di area bukit sentosa atau bukit beruntung...urgent.SMS 0142350925 nanti saya call balik  
  24. Ahmad Helmi Bin Mohd Zaini - Wed 12/Feb/2014 11:04pm
    saya mencari rumah untuk dijual di Jalan Ros, Bukit sentosa Rawang. Jika ada, tolong sms/call saya 012-5970597..  
  25. Shimar7 - Wed 26/Feb/2014 4:03pm
    Saya mencari rumah yg ingin di jual di area batang kali ligamas,taman emas ulu yam & antara gapi .budget dlm 140k ke bawah...jika ada boleh hubungi saya

    Shima :0194090709  
  26. Shira Suhaimi - Tue 4/Mar/2014 4:27pm
    nak cari umah sewa area bukit beruntung or bukit sentosa utk kemasukkan April 2014. please call 0164456497  
Page 1   (Total 26 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2831)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (226)
Bengkel Kereta (1510)
Bengkel Motosikal (253)
Bengkel Tayar (220)
Bisnes Air Mineral (373)
Bisnes Ais Krim (517)
Bisnes Aksesori Kereta (664)
Bisnes Broadband (1116)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1390)
Bisnes Ebook (1069)
Bisnes Handphone (1273)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (576)
Bisnes Ice Blended (712)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (184)
Bisnes Kitar Semula (508)
Bisnes Komputer (1507)
Bisnes Kurier Dan Logistik (693)
Bisnes Minuman (1490)
Bisnes Pasar Malam (2011)
Bisnes Pelancongan (555)
Bisnes Pengantin (703)
Bisnes Perabot (880)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1123)
Bisnes Restoran (3403)
Bisnes Roti Dan Bakeri (725)
Bisnes Salun Rambut (374)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (388)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (682)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (842)
Bisnes Untuk Dijual (3436)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (333)
Dewasa 18sx (1803)
Diskusi Bisnes (1993)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6652)
Forex Malaysia (1949)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (470)
Hiasan Dalaman (727)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1038)
Iklan Tv Radio Media Massa (229)
Import Dan Eksport (337)
Ingin Berniaga (2840)
Insurans Dan Takaful (1769)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1998)
Kedai Emas (459)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2555)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3973)
Kedai Kamera Dan Camcorder (351)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1909)
Kedai Sewa (1661)
Kereta Baru (1651)
Kereta Terpakai (5067)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5011)
Kerja Kemahiran (2030)
Kerja Kosong (12210)
Kerja Praktikal (2198)
Kerja Sales (2346)
Kerja Sambilan (6483)
Konsultan Peguam (162)
Konsultan Perniagaan (466)
Kontrak Swasta (303)
Kontrak Tender Kerajaan (467)
Kontraktor Balak Dan Kayu (486)
Kontraktor Jurutera (578)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (228)
Kontraktor Minyak Dan Gas (698)
Kontraktor Pasir (413)
Kontraktor Pembinaan (2101)
Kontraktor Perlombongan (326)
Kursus Dan Seminar (2877)
Kursus Kecantikan (697)
Kursus Makanan (673)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1635)
Mencari Pelabur (3745)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (391)
Mesin Proses Makanan (583)
Pakej Pelancongan (2649)
Pakej Perkahwinan (1221)
Pakej Perniagaan (906)
Pasar Basah (1488)
Pekerja Asing (1273)
Pelaburan Saham Unit Trust (972)
Pembantu Rumah Asing (1902)
Pembekal Barang Runcit (1594)
Pembekal Beras (117)
Pembekal Buah-buahan (493)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (660)
Pembekal Kerepek (1119)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (246)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (419)
Pembekal Rempah Dan Perencah (622)
Pembekal Serunding (260)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1201)
Pemborong Batik Dan Sutera (356)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (879)
Pemborong Cadar Dan Tilam (466)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (712)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (781)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1694)
Pemborong Pakaian Lelaki (1142)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4301)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3579)
Pemborong Tuala (206)
Pemborong Tudung (2831)
Pembuat Papan Tanda Iklan (289)
Pembuat Plastik Kotak Botol (807)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (488)
Pendaftaran Syarikat (510)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (962)
Pengedar Bahan Pencuci (730)
Pengedar Buku Dan Majalah (607)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1566)
Pengedar Permainan Kanak2 (615)
Pengedar Produk Kecantikan (2659)
Pengedar Produk Kesihatan (3054)
Pengurus Majlis (605)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (744)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (699)
Penternak Kambing (296)
Penternak Lembu (398)
Penternak Udang (200)
Peralatan Makmal Dan Hospital (271)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (740)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (578)
Perkakas Dapur (634)
Perkakas Elektrik (453)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1551)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (398)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10907)
Pinjaman Perniagaan (1866)
Produk Dari China (550)
Produk Sejuk Beku (1362)
Program Consignment (2046)
Program Dropship (6916)
Pusat Bahasa (367)
Pusat Jagaan Bayi (1609)
Pusat Latihan (661)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (538)
Pusat Pendidikan Tinggi (536)
Pusat Rawatan (375)
Pusat Tadika Dan Taska (1372)
Pusat Tuisyen (1099)
Rancangan Perniagaan (569)
Rawatan Alternatif (301)
Rumah Sewa (4387)
Rumah Untuk Dijual (3820)
Servis Freelance (1137)
Servis Keselamatan (737)
Servis Pembersihan (853)
Servis Pengedaran Risalah (476)
Setiausaha Syarikat (604)
Sewa Bas Dan Van (588)
Sewa Kereta Teksi Limo (1877)
Sewa Lori (2627)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (260)
Studio Fotografi (917)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (136)
Studio Model Penyanyi Pelakon (767)
Studio Muzik (490)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (238)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (660)
Tanah Untuk Dijual (4962)
Tempahan Biskut Dan Tart (2174)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2199)
Tempahan Kek Dan Coklat (2180)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (181)
Tempahan Kuih Muih (1773)
Tempahan Minuman Dan Dessert (477)
Tempahan Nasi Lemak (533)
Tempahan Roti (379)
Terminal Bayaran (194)
Ubahsuai Pejabat (657)
Ubahsuai Rumah (1725)
Urut Tradisional (820)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (412)
Usahawan Tani (1107)
Vending Machine (392)
Voucher Dan Tiket (253)
Web Design Malaysia (2337)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1401)