Mencari Rumah Sewa Area Nibong Tebal, Jawi, Parit Buntar
En Nazlin - Thu 3/Feb/2011 2:33pm [Last Comment]
nak cari rumah sewa teres dlm rm300 ke bawah.. utk 3 bilik.. erea nibong tebal, jawi, parit buntar pun boleh...

Niche: Rumah Sewa
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Cellfood 2 - Thu 3/Feb/2011 2:41pm
    kawasan parit buntar banyak la...  
  2. En Nazlin - Thu 3/Feb/2011 2:47pm
    ek.. erea taman pe ye.. msg 013-4912838..  
  3. Cellfood 2 - Thu 3/Feb/2011 2:53pm
    taman desa indah tanah kebun ada 1.harga dalam rm300-350.kat kawasan ni byk taman baru.leh cari2 kat kawasan ni...  
  4. Norshahila Ishak - Sat 5/Feb/2011 6:08pm
    Rumah teres double (storey corner lot). harga RM230. lokasi nibong tebal pulau pinang (taman bukit panchor) boleh hubungi saya epaiila@yahoo.com or 0122641693  
  5. En Nazlin - Mon 7/Feb/2011 8:07pm
    ok cik norshahila.. esok sy akan g tengok umah...  
  6. Nur Ieza 2 - Mon 12/Sep/2011 4:46pm
    Mencari rumah sewa di Parit Buntar; Taman Kerian/ Taman Kerian Permai/ Taman Sri Tenggara/ Taman Damai/ Taman Pekan Baru (  
  7. Abdul Aziz 17 - Mon 16/Jan/2012 8:59am
    Mencari rumah sewa di kawasan pekan Parit Buntar, kalau boleh berhampiran sekolah/hospital. Boleh hubungi saya a2j7321@gmail atau h/p 0195706709  
  8. Abdul Aziz 17 - Mon 16/Jan/2012 12:58pm
    Pembetulan : a2j7321@gmail.com  
  9. Muhammad Mustaqim - Tue 22/May/2012 8:33pm
    mencari rumah untuk di sewa di sekitar kawasan smk pekan baru, parit buntar. hubungi saya di 0195005502 @ 0136518166.
    email: muhammadmustaqimnasron@gmail.com  
  10. Mustafa Md Isa - Wed 13/Jun/2012 8:54pm
    sy mncari rumah sewa area nbg tebal sewa rm300..urgent.trima kasih..hubungi sy 0132293484  
  11. Silvergirl - Mon 30/Jul/2012 9:04am
    1 bilik kosong untuk disewa (perempuan melayu)
    area pusat bandar parit buntar
    kemasukan ogos 2012
    contact : 012-9833834  
  12. Yanz Ibrahim - Mon 13/Aug/2012 12:56pm
    saya mencari bilik sewa di kwsn bkt panchor...sesiapa da maklumat hubungi sy 012-5625046  
  13. Munis 2 - Sat 18/Aug/2012 2:39pm
    kawasann jawi,nibong tebal 4 bilik dengan 3 bilik air (double story semi -D)

    CONTACT : 012-5146239  
  14. Winwin1111 - Thu 23/Aug/2012 10:07am
    sy mencari rumah sewa di jawi & sungai bakap
    tel:0165518713  
  15. Munis 2 - Fri 21/Sep/2012 10:38am
    Rumah Sewa DI Jawi Tepi Econ Save
    Dekat Dengan Toll Jawi - 500METER

    SEMI-D Double Story - 4 Bilik  
  16. Abdul Aziz 17 - Mon 15/Oct/2012 4:09pm
    Saya mencari rumah sewa kat kawasan Nibong Tebal , jika ada maklumat sila hubungi saya di no. 0195706709  
  17. Azam 145 - Thu 22/Nov/2012 12:39pm
    Saya mencari rumah sewa area usm transkrian, nibong tebal
    0124228281 (azam) / 0124357441(nurul)  
  18. Lin 61 - Fri 7/Dec/2012 8:44am
    salam siapa nk sewa rumh di bukit pancor sila kontek saya 0193783820  
  19. Mohd Hisham Bin Yaacob - Fri 28/Dec/2012 5:13pm
    Assalamualaikum dan selamat sejahtera...saya sedang mencari rumah untuk disewa di sekitar Jawi, atau USM Nibong Tebal atau yang berdekatan..dalam RM 300-350.. so, kpd sesape yang ada maklumat atau ingin menyewakan rumah, boleh hubungi saya 0133583610...urgent..
    terima kasih  
  20. Faisal Mahmod - Mon 7/Jan/2013 1:34pm
    Salam.. Saya sedang mencari rumah sewa sekitar USM nibong tebal, pekan nibong tebal, parit buntar dan kwsn sekitar.. Sewa dalam rm350 kebawah. Kemasukan Mac 2013.. Sila hubungi saya 0127398975 @ pecal491@gmail.com  
  21. Farah 363 - Tue 8/Jan/2013 3:44pm
    saya mencari bilik sewa di kawasan nibong tebal...sgt2 mustahak msg sy di 012-9194462...terima kasih  
  22. Ajem 87 2 - Tue 5/Feb/2013 2:47pm
    salam.. saye sedang mencari rumah sewa budjet area rm300 sebulan.urgent berdekatan dengan usm kalau ada sila hubungi saya segera nazim-0135929163  
  23. Rohana 55 - Wed 31/Jul/2013 12:11pm
    Rumah di Parit Buntar untuk di sewakan berdekatan dengan Pekan, Hospital dan Sekolah. Sila call 012-2328910 (ana) atau 0123287224 (faisal) type : SEMI D  
  24. Siti 1000 - Thu 1/Aug/2013 10:30pm
    Salam.. mencari rumah sewa area nibong tebal/ parit buntar.. sewa rm350 dan kebawah.. URGENT august.. thanks  
  25. Mira 226 - Wed 14/Aug/2013 11:04am
    salam...sy mencari rumah sewa area nibong tebal..bulanan dlm RM250 ke bwh...masuk bln 9...kalau ada sila email sy nmira86@yahoo.com URGENT  
  26. Rohana 55 - Wed 14/Aug/2013 11:24am
    saya masih mecari penyewa untuk rumah saya di parit buntar perak berdekatan dengan PASAR KEMBOJA area jalan sempadan BERDEKATAN JUGA dengan HOSPITAL , SEKOLAH DAN PEKAN PARIT BUNTAR kemasukan pada bulan SEPTEMBER 2013 RUMAH TYPE SEMI "D" sila hubungi saya (019-3977978) (ana)  
  27. Azira 41 - Mon 19/Aug/2013 11:04am
    salam saya sedang mencari rumah untuk disewa area jawi dan nibong tebal..rumah taman...masuk bln 11 2013..bulanan RM 350 or RM400 sebulan..kepada sesiapa yg ada maklumat atau ingin menyewakan rumah, boleh hubungi saya 017-4712375...urgent..
    terima kasih  
  28. Silvergirl - Mon 26/Aug/2013 2:15pm
    salam,
    ada 1 bilik kosong untuk di sewa
    area pusat bandar parit buntar
    untuk perempuan melayu bujang
    ju-0129833834  
  29. Nana 441 - Tue 10/Sep/2013 8:55am
    ASSALAM,,SAYA DAN ISTERI SEDANG MENCARI RUMAH SEWA DISEKITAR PARIT BUNTAR, BANDAR BAHARU ATAU NIBONG TEBAL..HUJUNG BULAN 9 NIE SAYA NAK MASUK DH.MINTA2 ADALAH.. SEKIRANYA ADA BOLEH HUBUNGI SAYA DITALIAN 012-5502769  
  30. Shafeeq 3 - Sat 26/Oct/2013 9:10pm
    salam,,saya sedang mencari rumah untuk disewa sekitar parit buntar@nibong tebal...nak masuk bulan 12 ni..mitak2 ada yg membantu...sudah buntu mencari rumah sewa...tq...sudilah hubungi saya di 016-9348002..terima kasih daun keladi..  
  31. Zul 634 - Sun 8/Dec/2013 2:26pm
    Rumah untuk di sewa,lokasi taman widuri jawi.6 km ke tol jawi,5 km ke pejabat kerajaan,5 ke ipd sps,4.5 km ke econsave,10 km ke sekolah.hubungi saya zul 0194626096,sewa bulanan rm 400.rumah diubah suai,ruang tamu yang luas,3 bilik dan 2 bilik tidur.kemasukan bulan januari 2014.  
  32. Zul 634 - Sun 8/Dec/2013 11:52pm
    untuk makluman,rumah sewa Zul 634 sudah di booking.harap maklum.  
  33. Normala Binti Yaacob - Thu 12/Dec/2013 9:57am
    salam..saya sedang mencari rumah sewa atau bilik sewa berdekatan parit buntar, nibong tebal dan kawasan yang berdekatan dengan kilang NTPM. Sangat urgent..kalau boleh kemasukan januari 2014. Tolong sangat..saya dah buntu mencari..harap2 ada yg sudi tolong..
    jika ada call saya 0132042961..terima kasih.  
  34. Rohana 55 - Wed 25/Dec/2013 10:48pm
    Salam ....rumah Saya untuk di sewa di parit buntar pada bulan Feb 2014 di Tmn Putra Parit Buntar perak berdekatatn dgn pasar pagi kemboja sekolah, hospital Dan pekan Parit buntar. Sila hubungi sy ditalian 019-3977978 atau 012-232 8910 rumah type ''semi D'' siap pada tahun 2012.  
  35. Rohana 55 - Sat 28/Dec/2013 9:02am
    Salam saya masih mencari penyewa di parit buntar kemasukan feb 2014 012-232 8910 atau 019 3977978  
  36. Qia 2 - Sun 19/Jan/2014 10:36am
    ASSALAM,,SAYA DAN ISTERI SEDANG MENCARI RUMAH SEWA DISEKITAR PARIT BUNTAR, BANDAR BAHARU ATAU NIBONG TEBAL.SEKIRANYA ADA BOLEH HUBUNGI SAYA DITALIAN 012-3668845  
  37. Zanryujin200 2 - Sat 25/Jan/2014 2:29pm
    mencari rumah untuk disewa dgn segera sekitar jawi dan nibong tebal...harga sewa sekitar 400-500....call 0193607352  
  38. White Sakura 2 - Thu 30/Jan/2014 11:19am
    Mencari rumah sewa sekitar sungai bakap jawi n nibong tebal..kalu ada bole kol sy 0124387276 (anis)  
  39. Zul 634 - Wed 5/Feb/2014 11:16pm
    salam,rumah sewa lokasi taman widuri.sewa rm 400.hubungi zul 0194626096.  
  40. Rohana 55 - Fri 7/Feb/2014 12:26pm
    RUMAH DI PARIT BUNTAR UNTUK DISEWAKAN KADAR SEGERA TYPE SEMI D
    3BLK TIDUR DAN 2 BILIK AIR AREA TAMAN PUTRA PARIT BUNTAR.
    019-397-7978 ATAU 012-232-8910  
  41. Zul 634 - Fri 14/Feb/2014 2:14pm
    SALAM.RUMAH SEWA ZUL 634 SUDAH ADA PENYEWA,SEKIAN TERIMA KASIH.  
  42. Hafez1984 - Mon 17/Mar/2014 2:19am
    ASSALAM MENCARI RUMAH SEWA SEKITAR PARIT BUNTAR DAN NIBONG TEBAL..JIKALAU SESIAPA ADE RUMAH NAK DISEWA SILA HUBUNGI SAYA...0126704501 HAFEZ  
  43. Hidayah 259 - Tue 15/Apr/2014 8:11am
    Salam... saya dan suami tengah mencari rumah utk disewa area parit buntar/nibong tebal dengan kadar segera. Harap dapat membantu. Sila hubungi 013-5828724(dayah) jika ada. Tq  
  44. Iswan 4 - Sun 20/Apr/2014 10:18am
    Assalamualaikum..saya tengah mencari rumah sewa sekitar pekan parit buntar atau titi serong..untuk kemasukan jun ini..harap dapat bantu..jika ad hubungi saya 0139659067( wan)..
    Sekian terima kasih  
  45. Miss24 2 - Wed 18/Jun/2014 5:00am
    Salam...saya tengah mencari rumah untuk disewa di kawasan nibong tebal...kalau boleh berdekatan dengan SMK Tunku Abdul Rahman...bajet dalam 400-500....tolong...saya perlu berada di nibong tebal awal julai ini...jika ada boleh hubungi saya 016-9413583 (ati)  
  46. Nabilasyraf - Thu 19/Jun/2014 7:41pm
    Assalam. Sy mencari rumah atau bilik disewa untuk PEREMPUAN area bukit panchur. Nk duduk dlm 3 bulan shj bermula 23 haribulan 6 nih. Urgent sbb start praktikal 23/6 isnin. Jika ada hubungi sy 0184682151 (nabil)  
  47. Hidayah 273 - Thu 26/Jun/2014 8:13pm
    salam.... saya mencari rumah sewa dikawasan parit buntar atau nibong tebal.... kemasukkan segera... URGENT!!! hubungi 0132014641  
  48. Nazriismail - Sat 28/Jun/2014 5:27pm
    salam.. saya sedang mencari rumah untuk disewa (rumah taman) area parit buntar, titi serong, tanah kebun.. jika ada, sila hubungi saya 0174639284  
  49. Nurul Ain 94 - Mon 7/Jul/2014 5:36pm
    Kak rohana.sewa brpe tu akak  
  50. Famiza 3 - Mon 18/Aug/2014 9:58pm
    Assalamualaikum..saya mencari rumah sewa teres di kawasan nibong tebal dalam rm300 ke bawah. jika ada, harap dapat maklumkan pd sy;)  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 55 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2728)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (214)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (248)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (650)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (547)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1254)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (165)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (675)
Bisnes Minuman (1461)
Bisnes Pasar Malam (1969)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (682)
Bisnes Perabot (853)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1107)
Bisnes Restoran (3327)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (380)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (660)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (818)
Bisnes Untuk Dijual (3316)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1770)
Diskusi Bisnes (1961)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (719)
Expo Karnival Tapak Niaga (6462)
Forex Malaysia (1878)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (710)
Hiasan Taman (241)
Hotel Resort Homestay (1007)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2819)
Insurans Dan Takaful (1726)
Insurans Roadtax Kereta (338)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1981)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2530)
Kedai Hardware (435)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3832)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1843)
Kedai Sewa (1633)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (4994)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4804)
Kerja Kemahiran (1953)
Kerja Kosong (11759)
Kerja Praktikal (2057)
Kerja Sales (2273)
Kerja Sambilan (6314)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (455)
Kontraktor Balak Dan Kayu (479)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (391)
Kontraktor Pembinaan (2055)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2815)
Kursus Kecantikan (686)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3681)
Mesin Fotostat (352)
Mesin Freezer Dan Chiller (267)
Mesin Industri (511)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (567)
Pakej Pelancongan (2608)
Pakej Perkahwinan (1200)
Pakej Perniagaan (891)
Pasar Basah (1458)
Pekerja Asing (1231)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1852)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (648)
Pembekal Kerepek (1098)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (595)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (605)
Pemborong Bundle (864)
Pemborong Cadar Dan Tilam (453)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (773)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1655)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4206)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3519)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2787)
Pembuat Papan Tanda Iklan (277)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (952)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (586)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1537)
Pengedar Permainan Kanak2 (599)
Pengedar Produk Kecantikan (2627)
Pengedar Produk Kesihatan (2996)
Pengurus Majlis (596)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (264)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (721)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (624)
Perkakas Elektrik (436)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1532)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (519)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (607)
Pinjaman Peribadi (10589)
Pinjaman Perniagaan (1836)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1317)
Program Consignment (2011)
Program Dropship (6735)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1541)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (522)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (365)
Pusat Tadika Dan Taska (1312)
Pusat Tuisyen (1067)
Rancangan Perniagaan (594)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4282)
Rumah Untuk Dijual (3732)
Servis Freelance (1110)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (825)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1817)
Sewa Lori (2558)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1096)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (639)
Tanah Untuk Dijual (4842)
Tempahan Biskut Dan Tart (2153)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (668)
Tempahan Katering (2146)
Tempahan Kek Dan Coklat (2143)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1745)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1685)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1093)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2308)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1352)