Search Majalah.com
Mencari Rumah/Apartment untuk di Sewa Ipoh, Perak. Urgent!
Mia 22 - Sat 12/Mar/2011 5:21pm [Last Comment]
Sy mencari rumah atau apartment yg berdekatan dengan Hopital Raja Permaisuri Bainun, Ipoh Perak...Urgent sgt..!! Sebelum 28 Mac..kami student (4org) untuk praktikal di Hospital Ipoh..so sesiape yg ade rumah utk disewa sila emailkan dekat sy di miera.bee@gmail.com..URGENT ..!! Harap Maklum..!

Niche: Rumah Sewa
Peluang Perniagaan Produk UPM - Terhad 20 Orang Sahaja
3pm, 19 Dis 2014 (Jumaat) di Putra Science Park, UPM
(Percuma untuk Ahli DPMM Putrajaya)

Kursus Praktikal Gst + Free Gst Online Registration + Free Demo Gst-Compliant Software
29 Dis 2014 (Isnin) di DPMM Putrajaya

Seminar Usahawan Komprehensif Siri 1
27 Dis 2014 (Sabtu) di Universiti Malaya
     
  1. Sri Knz Ipoh - Sat 12/Mar/2011 6:45pm
    sy ada rumah utk di sewa.berapa lama nak duduk?boleh bg no fon tak?  
  2. Azrul 14 - Sat 12/Mar/2011 8:05pm
    ipoh kat mane????
    brape muke???  
  3. Sri Knz Ipoh - Sat 12/Mar/2011 8:17pm
    azrul14 - naezaprest@yahoo.com  
  4. Alphanizam - Mon 14/Mar/2011 3:16pm
    saya ada umah apartment kat bandar phoenix 10 minit ke pusat bandar ipoh. rumah siap dengan pengawal keselamatan. 10 Minit juga ke bandar sri iskandar.  
  5. Mia 22 - Mon 14/Mar/2011 9:06pm
    Sy nak yg b'dekatan dengan hospital...nak duduk dalam 5bulan..dalam 4org yg nk sewa la..ape2 emailkan dekat sy..  
  6. Sri Knz Ipoh - Tue 15/Mar/2011 8:51pm
    Mia 22 - mana emailnya?awak email kat sy la.
    naezaprest@yahoo.com  
  7. Helmi 52 - Fri 10/Feb/2012 2:57pm
    Saya juga mencari rumah untuk disewa sekitar area Silibin hingga Meru Raya, Ipoh Perak. Lingkungan bulanan dalam RM300-RM350. Memerlukan dengan kadar segera, kalau boleh nak masuk dalam bulan MAC 2012. Tolong info saya di tengkujuh85@yahoo.com  
  8. Chinta Elysa - Thu 7/Jun/2012 1:57pm
    assalamualaikum w.b.t , sy lisa dari batu gajah, ingin segera mencari rumah untuk disewa dalam masa terdekat ni,please very urgent sangat..last minute..sblum 9/06/2012 ini...tolong la sape yg tahu area ipoh ke atau berdekatan dengan AEON station 18 sila la hubungi saya ye..0145245200 lisa...thanks a lot..jasa anda amat lah sy hargai...  
  9. Internet5856 - Sat 9/Jun/2012 7:19pm
    assalamualaikum semua ... saya sedang mencari rumah sewa di ipoh perakk .. dalam area rm400 ke bawah ... seboleh2nya dalam minggu ini ... area station 18 ... kalau ada area pengkalan pun ok lahh .... sebarang maklumat boleh hubungi saya 0134654155 atau email saya di runechocolate@yahoo.com .... terima kasih '' wassalam  
  10. Fatiha 11 - Tue 21/Aug/2012 3:45am
    Rumah di lapangn panorama ipoh perak untuk disewa.
    *3 bilik 2 bilik air.
    *deposit kemsukn rm900.
    *rm250 sbln..
    *area bdkatan station18 ipoh.
    Melayu sahaja..

    Berminat call : 012-4657030 ( fatiha)  
  11. Norsiah Abd Rasid - Mon 24/Sep/2012 2:32am
    Saya juga mencari rumah sewa yang berdekatan dgn medan kidd ipoh perak..saya mahukan deposit rumh bwah rm400..n bulan2 bwah rm300.kol sy di 0125904909. Dprlukan hjug thun nie  
  12. Johan 56 - Sun 30/Sep/2012 3:04pm
    saya pun nak cari rumah dekat dgn airport.rumah teres.kalau sesiapa ada rumah nak disewakan boleh call saya 0122800566  
  13. Mohd Fazli 6 - Fri 15/Mar/2013 12:11am
    saya ingin mencari rumah sewa di ipoh , untuk berkeluarga ,area botani, ampang , gunung rapat. lingkungan rm350 ,boleh hubungi 0124710421,diperlukan dengan kadar segera.  
  14. Maria 134 - Fri 22/Mar/2013 7:10pm
    salam, saya urgent mencari rumah di sekitar kawasam ipoh tambun atau bercham untuk disewa. berkeluarga dan baru bertukar ke ipoh. tlg emailkan saya di eva_hilkiah86@yahoo.com  
  15. Shamsul Nizam 2 - Fri 12/Apr/2013 4:40pm
    mencari rumah sewa sekitar ipoh dengan kadar di bawah rm350

    019-3349370  
  16. Solehan 4 - Sun 21/Apr/2013 10:26am
    mencari rumah/bilik sewa di sekitar area greentown mall ipoh..

    urgent..

    Please do me a favour to call me asap

    013-2811509 Han  
  17. Shahrin Azmi - Sat 11/May/2013 2:25am
    sya sdng mencri rumah sewa area station 18 , pasih puteh , lahat......kalau ad leh call or miscall saya 0175071265...please  
  18. Nur Farahanna - Wed 15/May/2013 9:39pm
    saya mncari rumah area medan gopeng, station 18, pasir puteh dan botani.. Klu ada boleh call saya 0134457842  
  19. Khairol 23 - Tue 4/Jun/2013 12:25am
    New 3 jan 2013
    Rumah area taman chemor sejahtera
    10 minit dri ipoh
    Kemasukan 25 jan
    Harga 500
    Harga tetap
    3 blik 2 blik air
    Berminat.khairol 0198439292  
  20. Zila 153 - Thu 13/Jun/2013 2:14pm
    rumah sewa area station 18
    bulanan RM450
    utk family atau wanita bujang sahaja(muslim)
    boleh hubungi saya

    zila : 0194307274  
  21. Intan 257 - Sat 22/Jun/2013 2:48pm
    saya juga ingin mencari rumah area bercham @ tasek dlm kadar segera. range dlm rm350. email zamnie_smile@yahoo.com.my  
  22. Eiza 25 - Mon 24/Jun/2013 1:27pm
    rumah untuk disewa area medan gopeng, pekan razaki...  
  23. Nur 492 - Tue 25/Jun/2013 10:59am
    salam Eiza25 availble lg ke rumah sewa ni?sy urgent nk umah sewa utk kmsukn julai ni  
  24. Eiza 25 - Wed 26/Jun/2013 10:47am
    nur 495... email saya faeizah.azizan@yahoo.com  
  25. Che Norasiykin Binti Che Mat - Mon 1/Jul/2013 11:52pm
    Salam saya sedang cari rumah sewa yang x jauh dari Jpn perak. Jika ada tolong emel saya ye... hinatakin@gmail.com tqvm..saya nk masuk lebih kurang 15julai2013  
  26. Veera 3 - Sun 21/Jul/2013 12:13pm
    sy nak rumah sewa area SUK ipoh, sila call sy 0125564490  
  27. Cikdiyana - Tue 22/Oct/2013 12:23pm
    saya mencari rumah sewa di area bercham, ipoh garden,taman anda,ampang untuk kemasukan nov 2013 dengan kadar segera..sila email saya cikdiyana@ymail.com  
  28. Fiza 260 - Sat 16/Nov/2013 3:42pm
    saya mencari rumah sewa untuk awal tahun 2014 di area-area bercham atau area-area yang berdekatan dengan hospital  
  29. Ershad 3 - Tue 26/Nov/2013 11:20am
    Saya mencari bilik atau rumah sewa di area station 18 ipoh atau kwsn terdekat. Urgent! Ershad. 0134602945  
  30. Izaan - Tue 18/Feb/2014 2:28pm
    saya nk car bilik sewa fully furnished area poli ipoh.. badget dalam 200-300..masuk bulan 6.. kalo ada email saya.. izaanafif@ymail.com.  
  31. Ayie27 3 - Thu 11/Sep/2014 3:39pm
    sy nak cari rumah sewa area pengkalan ipoh..sewa dlm rm350..kemasukan bulan 10 atau 11 / 2014, mengikut kekosongan yg ada..stay dalam tempoh yg lama lebih dr 1 tahun..perempuan..2-3 orang..ada yg belajar dan berkerja..contact sy..017-3114244..ayie..tq..urgent please..  
Page 1   (Total 31 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2886)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (232)
Bengkel Kereta (1520)
Bengkel Motosikal (256)
Bengkel Tayar (224)
Bisnes Air Mineral (378)
Bisnes Ais Krim (529)
Bisnes Aksesori Kereta (667)
Bisnes Broadband (1127)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (163)
Bisnes Cuci Kereta (829)
Bisnes Cyber Cafe (455)
Bisnes Dobi (1403)
Bisnes Ebook (1079)
Bisnes Handphone (1288)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (583)
Bisnes Ice Blended (718)
Bisnes Jam Tangan (296)
Bisnes Jeruk (184)
Bisnes Kitar Semula (515)
Bisnes Komputer (1517)
Bisnes Kurier Dan Logistik (705)
Bisnes Minuman (1506)
Bisnes Pasar Malam (2031)
Bisnes Pelancongan (566)
Bisnes Pengantin (716)
Bisnes Perabot (896)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1137)
Bisnes Restoran (3459)
Bisnes Roti Dan Bakeri (731)
Bisnes Salun Rambut (377)
Bisnes Sarang Burung (258)
Bisnes Satay (392)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (695)
Bisnes Steamboat (202)
Bisnes Stesen Minyak (136)
Bisnes Tablet Pc (444)
Bisnes Tradisional (850)
Bisnes Untuk Dijual (3480)
Bisnes Waffle Dan Jagung (392)
Bisnes Western Food (337)
Dewasa 18sx (1819)
Diskusi Bisnes (2012)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (759)
Expo Karnival Tapak Niaga (6738)
Forex Malaysia (1981)
Haiwan Peliharaan (481)
Haji Dan Umrah (476)
Hiasan Dalaman (730)
Hiasan Taman (249)
Hotel Resort Homestay (1054)
Iklan Tv Radio Media Massa (233)
Import Dan Eksport (338)
Ingin Berniaga (2866)
Insurans Dan Takaful (1793)
Insurans Roadtax Kereta (352)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (2017)
Kedai Emas (469)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2576)
Kedai Hardware (447)
Kedai Ibu Dan Bayi (703)
Kedai Jahit (4039)
Kedai Kamera Dan Camcorder (353)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1940)
Kedai Sewa (1677)
Kereta Baru (1677)
Kereta Terpakai (5106)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5156)
Kerja Kemahiran (2059)
Kerja Kosong (12523)
Kerja Praktikal (2269)
Kerja Sales (2388)
Kerja Sambilan (6559)
Konsultan Peguam (168)
Konsultan Perniagaan (469)
Kontrak Swasta (309)
Kontrak Tender Kerajaan (470)
Kontraktor Balak Dan Kayu (490)
Kontraktor Jurutera (580)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (234)
Kontraktor Minyak Dan Gas (704)
Kontraktor Pasir (422)
Kontraktor Pembinaan (2121)
Kontraktor Perlombongan (332)
Kursus Dan Seminar (2918)
Kursus Kecantikan (707)
Kursus Makanan (681)
Kursus Motivasi (329)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1650)
Mencari Pelabur (3781)
Mesin Fotostat (360)
Mesin Freezer Dan Chiller (280)
Mesin Industri (530)
Mesin Jahit (394)
Mesin Proses Makanan (584)
Pakej Pelancongan (2677)
Pakej Perkahwinan (1228)
Pakej Perniagaan (919)
Pasar Basah (1506)
Pekerja Asing (1295)
Pelaburan Saham Unit Trust (984)
Pembantu Rumah Asing (1925)
Pembekal Barang Runcit (1606)
Pembekal Beras (121)
Pembekal Buah-buahan (503)
Pembekal Ikan Kering (393)
Pembekal Kelapa Dan Santan (666)
Pembekal Kerepek (1132)
Pembekal Keropok (467)
Pembekal Kicap Dan Sos (230)
Pembekal Kurma Dan Kismis (292)
Pembekal Madu (248)
Pembekal Mee Dan Bihun (130)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (629)
Pembekal Serunding (261)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1207)
Pemborong Batik Dan Sutera (358)
Pemborong Beg Galas (105)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (895)
Pemborong Cadar Dan Tilam (469)
Pemborong Karpet (167)
Pemborong Kasut Dan Sandal (724)
Pemborong Lampin (310)
Pemborong Mutiara (114)
Pemborong Pakaian Bayi (787)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1707)
Pemborong Pakaian Lelaki (1147)
Pemborong Pakaian Plus Size (148)
Pemborong Pakaian Wanita (4350)
Pemborong Telekung Dan Songkok (576)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3608)
Pemborong Tuala (208)
Pemborong Tudung (2862)
Pembuat Papan Tanda Iklan (292)
Pembuat Plastik Kotak Botol (815)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (492)
Pendaftaran Syarikat (518)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (971)
Pengedar Bahan Pencuci (738)
Pengedar Buku Dan Majalah (615)
Pengedar Contact Lens (250)
Pengedar Perfume (1587)
Pengedar Permainan Kanak2 (622)
Pengedar Produk Kecantikan (2676)
Pengedar Produk Kesihatan (3082)
Pengurus Majlis (613)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (753)
Penternak Burung Puyuh (98)
Penternak Ikan (701)
Penternak Kambing (300)
Penternak Lembu (400)
Penternak Udang (204)
Peralatan Makmal Dan Hospital (270)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (753)
Peralatan Sukan (560)
Perisian Komputer (592)
Perkakas Dapur (640)
Perkakas Elektrik (457)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1557)
Pinjaman AIM (170)
Pinjaman Hartanah (532)
Pinjaman Kad Kredit (405)
Pinjaman Kereta (643)
Pinjaman Peribadi (11093)
Pinjaman Perniagaan (1889)
Produk Dari China (555)
Produk Sejuk Beku (1379)
Program Consignment (2066)
Program Dropship (7044)
Pusat Bahasa (374)
Pusat Jagaan Bayi (1658)
Pusat Latihan (674)
Pusat Memandu (128)
Pusat Mengaji Agama (555)
Pusat Pendidikan Tinggi (548)
Pusat Rawatan (380)
Pusat Tadika Dan Taska (1434)
Pusat Tuisyen (1137)
Rancangan Perniagaan (573)
Rumah Sewa (4445)
Rumah Untuk Dijual (3888)
Servis Freelance (1154)
Servis Keselamatan (743)
Servis Pembersihan (875)
Servis Pengedaran Risalah (484)
Setiausaha Syarikat (613)
Sewa Bas Dan Van (597)
Sewa Jentera (59)
Sewa Kereta Teksi Limo (1898)
Sewa Lori (2657)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (60)
Studio Filem Dan Videografi (267)
Studio Fotografi (929)
Studio Grafik Dan 3D (1165)
Studio Lukisan (140)
Studio Model Penyanyi Pelakon (783)
Studio Muzik (497)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (239)
Sukan Futsal (232)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (669)
Tanah Untuk Dijual (5027)
Tempahan Biskut Dan Tart (2180)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (680)
Tempahan Katering (2229)
Tempahan Kek Dan Coklat (2197)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (183)
Tempahan Kuih Muih (1779)
Tempahan Minuman Dan Dessert (488)
Tempahan Nasi Lemak (539)
Tempahan Roti (392)
Terminal Bayaran (198)
Ubahsuai Pejabat (669)
Ubahsuai Rumah (1747)
Urut Tradisional (842)
Usahawan Baja Pertanian (379)
Usahawan Benih Dan Nursery (418)
Usahawan Tani (1120)
Vending Machine (403)
Voucher Dan Tiket (255)
Web Design Malaysia (2354)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1437)