Search Majalah.com
Mencari Resellers Untuk Handbag Coach dan Barang-Barang Dari USA. Untung RM100 - RM200 Satu Product
Vintageshoppingusa - Fri 22/Feb/2013 9:45am [Last Comment]
Salam warga Majalah. Sebelum ni saya pernah iklan di majalah utk cari resellers.
http://www.majalah.com/?classified:mencari-resellers-untuk-handbag-coach-dan-barang-barang-dari-usa-tiada-modal-diperlukan-un:8Y9PZYS3JF

Sekarang saya bukak peluang lagi and nak senangkan kerja, saya akan bgtahu terms and condition terus dkt sini. Sesiapa yg berminat, boleh terus request utk masuk closed group resellers di sini ye. Note: Hanya yg betul2 berminat sahaja.
https://www.facebook.com/groups/331897763581878/


1) Bags yg diambil adalah dari USA dan ORIGINAL, bukan bag tiruan or etc. So, saya tidak galakkan org yg buat business jual imitation handbag utk jadi reseller kerana takut mengelirukan customers. Brand handbag adalah COach, Furla Candy, Fossil MBMJ dan Kate Spade.

2) Quotation harga saya adalah paling murah sbb saya hanya ambil untung rm50 for each bag berbanding seller lain yg ambil untung dlm rm150-rm200 for each bag. So harga saya adalah fix dan tak boleh bargain sbb mmg sgt murah dah ni.

3) Saya hanya ambil 30 orders terawal setiap minggu sbb ini limit order utk kami. Basically, kami jual dgn harga murah utk dapatkan order byk. since kami jual dgn harga paling murah, saya ambil order resellers yg terawal sahaja.

4) Sesiapa yg berminat boleh terus request utk masuk ke closed group resellers saya di https://www.facebook.com/groups/331897763581878/ . Semua promotion, catalog saya akan update di sini saja. Sbb kalau nak email to each reseller akan makan masa dan attachment pun byk. Penipuan pun boleh dielakkan since resellers semua boleh kenal each other okay.

5) Saya akan menggunakan group facebook ni sepenuh masa. So promotion, tracking number parcel semua akan diupdate di group.

6) Anda juga tak semestinya jadi reseller. Boleh je kalau mmg diri sendiri nak beli or kawan2 join beli sbb harga saya is the cheapest so far. so boleh lah jimat duit kan.

Harap semuanya clear. So again, anyone yg berminat boleh request masuk group saya ye.
Boleh baca term and condition yg lebih details dekat sana. https://www.facebook.com/groups/331897763581878/

Niche: Pemborong Beg Tangan
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
12 Nov 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Vintageshoppingusa - Fri 22/Feb/2013 9:47am
    p/s: Kadang2 my friend pergi Paris jugak. So kami boleh ambil order utk Longchamp, LV and other brands from Paris. Cuma tak selalu lah. Maybe 3bulan sekali. ANything just request ke group ni ok. No need to leave comment below this ads. Thanks.  
  2. Dr N - Fri 22/Feb/2013 11:10am
    Salam, pls contact me @ 0145998886 (Dr Nik)  
  3. Fiena 11 - Wed 27/Feb/2013 8:30pm
    dear..contact me fiena 0124068474
    and email stunorshay@yahoo.com
    x boleh nk add dlm group di FB.  
  4. Mya Sara 4 - Fri 1/Mar/2013 12:17pm
    Bleh email saya detail..x bleh add dlm group fb..tq email qisros84@gmail.com  
  5. Yan 80 - Mon 11/Mar/2013 12:07pm
    Saya da Add dalam group tapi tak accept lagi..anyway boleh bg detail tak di tradedesign202@gmail.com saya berminat. tq  
  6. Ina Nijina - Tue 12/Mar/2013 1:29am
    saya dah request masuk group kat fb.. tapi tak de response pun untul now..  
  7. Dieba 3 - Wed 27/Mar/2013 10:00am
    blh x email sy,sy xdpt add dlm fb..dieba86@yahoo.com  
  8. Idayu 26 - Fri 29/Mar/2013 12:26pm
    ayue1509@gmail.com
    tq  
  9. Cikyaya5151 - Tue 23/Apr/2013 12:17pm
    berminat utk jd reseller,
    tlg email ke ciera_choki2@yahoo.com.my  
  10. Haniz 6 - Mon 6/May/2013 3:16pm
    sungguh berminat.. boleh email saya dengan full details.tks  
  11. Shahida Rosly - Fri 17/May/2013 10:20pm
    email kepada saya sha.fa2013@yahoo.com  
  12. Hani 68 - Tue 21/May/2013 4:46am
    email kepada saya juma.hani@gmail.com  
  13. Alia Balqis 2 - Wed 12/Jun/2013 12:26am
    email kepada saya aqis_love@yahoo.com  
  14. Mona 10 - Wed 19/Jun/2013 5:01pm
    Brp min order ye.boleh emel quotation ke:monaconara@yahoo.com  
  15. Ina 283 - Thu 20/Jun/2013 12:37pm
    email sy...kshoppe77@gmail.com...dah masuk fb tapi tak boleh lah  
  16. Suzanna Jalil - Tue 25/Jun/2013 2:03am
    Saya berminat email saya suzannajalil@gmail.com  
  17. Ansai - Tue 25/Jun/2013 2:23am
    twoheads55@gmail.com
    pls e mail bro
    tq  
  18. Nana 345 - Tue 25/Jun/2013 10:44am
    emailkan pd sy nanajamal93@gmail.com  
  19. Pyka - Wed 26/Jun/2013 12:18pm
    sy berminat..email..fikah.awb@gmail.com  
  20. Shal - Sat 20/Jul/2013 12:45am
    do u provide dropship program?  
  21. Afida 6 - Mon 26/Aug/2013 10:31am
    Email juga saya...ayahbalqis@yahoo.com  
  22. Masniza 2 - Tue 10/Sep/2013 7:27pm
    saya dah request join do u provide dropship program  
  23. Nadea 8 - Mon 21/Oct/2013 2:25pm
    saya dah request utk join ur group  
  24. Vivis - Sat 23/Aug/2014 9:05pm
    http://mudahiklan.blogspot.com/
    berminat nak berniaga hubungi saya  
Page 1   (Total 24 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2749)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (218)
Bengkel Kereta (1494)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (215)
Bisnes Air Mineral (369)
Bisnes Ais Krim (503)
Bisnes Aksesori Kereta (655)
Bisnes Broadband (1105)
Bisnes Burger (549)
Bisnes Cermin Mata (160)
Bisnes Cuci Kereta (810)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1366)
Bisnes Ebook (1049)
Bisnes Handphone (1262)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (561)
Bisnes Ice Blended (696)
Bisnes Jam Tangan (288)
Bisnes Jeruk (172)
Bisnes Kitar Semula (500)
Bisnes Komputer (1491)
Bisnes Kurier Dan Logistik (682)
Bisnes Minuman (1467)
Bisnes Pasar Malam (1973)
Bisnes Pelancongan (550)
Bisnes Pengantin (687)
Bisnes Perabot (862)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1112)
Bisnes Restoran (3344)
Bisnes Roti Dan Bakeri (710)
Bisnes Salun Rambut (365)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (382)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (665)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (824)
Bisnes Untuk Dijual (3344)
Bisnes Waffle Dan Jagung (385)
Bisnes Western Food (326)
Dewasa 18sx (1780)
Diskusi Bisnes (1966)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (723)
Expo Karnival Tapak Niaga (6524)
Forex Malaysia (1892)
Haiwan Peliharaan (471)
Haji Dan Umrah (467)
Hiasan Dalaman (714)
Hiasan Taman (243)
Hotel Resort Homestay (1015)
Iklan Tv Radio Media Massa (225)
Import Dan Eksport (333)
Ingin Berniaga (2826)
Insurans Dan Takaful (1734)
Insurans Roadtax Kereta (343)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1991)
Kedai Emas (454)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2538)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3870)
Kedai Kamera Dan Camcorder (343)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (348)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1856)
Kedai Sewa (1640)
Kereta Baru (1620)
Kereta Terpakai (5016)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4856)
Kerja Kemahiran (1966)
Kerja Kosong (11856)
Kerja Praktikal (2096)
Kerja Sales (2296)
Kerja Sambilan (6356)
Konsultan Peguam (152)
Konsultan Perniagaan (458)
Kontrak Swasta (294)
Kontrak Tender Kerajaan (459)
Kontraktor Balak Dan Kayu (483)
Kontraktor Jurutera (568)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (683)
Kontraktor Pasir (399)
Kontraktor Pembinaan (2069)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2829)
Kursus Kecantikan (692)
Kursus Makanan (665)
Kursus Motivasi (324)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1624)
Mencari Pelabur (3694)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (273)
Mesin Industri (518)
Mesin Jahit (377)
Mesin Proses Makanan (573)
Pakej Pelancongan (2617)
Pakej Perkahwinan (1207)
Pakej Perniagaan (895)
Pasar Basah (1464)
Pekerja Asing (1241)
Pelaburan Saham Unit Trust (950)
Pembantu Rumah Asing (1870)
Pembekal Barang Runcit (1586)
Pembekal Beras (110)
Pembekal Buah-buahan (484)
Pembekal Ikan Kering (386)
Pembekal Kelapa Dan Santan (652)
Pembekal Kerepek (1102)
Pembekal Keropok (448)
Pembekal Kicap Dan Sos (225)
Pembekal Kurma Dan Kismis (290)
Pembekal Madu (241)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (604)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1187)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (609)
Pemborong Bundle (871)
Pemborong Cadar Dan Tilam (455)
Pemborong Karpet (163)
Pemborong Kasut Dan Sandal (700)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (111)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1665)
Pemborong Pakaian Lelaki (1132)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4241)
Pemborong Telekung Dan Songkok (567)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3531)
Pemborong Tuala (201)
Pemborong Tudung (2803)
Pembuat Papan Tanda Iklan (279)
Pembuat Plastik Kotak Botol (800)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (483)
Pendaftaran Syarikat (497)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (955)
Pengedar Bahan Pencuci (719)
Pengedar Buku Dan Majalah (590)
Pengedar Contact Lens (244)
Pengedar Perfume (1545)
Pengedar Permainan Kanak2 (603)
Pengedar Produk Kecantikan (2635)
Pengedar Produk Kesihatan (3011)
Pengurus Majlis (598)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (731)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (697)
Penternak Kambing (289)
Penternak Lembu (392)
Penternak Udang (195)
Peralatan Makmal Dan Hospital (265)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (728)
Peralatan Sukan (555)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (625)
Perkakas Elektrik (439)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1539)
Pinjaman AIM (169)
Pinjaman Hartanah (522)
Pinjaman Kad Kredit (390)
Pinjaman Kereta (613)
Pinjaman Peribadi (10644)
Pinjaman Perniagaan (1846)
Produk Dari China (544)
Produk Sejuk Beku (1330)
Program Consignment (2024)
Program Dropship (6776)
Pusat Bahasa (361)
Pusat Jagaan Bayi (1555)
Pusat Latihan (653)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (527)
Pusat Pendidikan Tinggi (524)
Pusat Rawatan (368)
Pusat Tadika Dan Taska (1328)
Pusat Tuisyen (1072)
Rancangan Perniagaan (599)
Rawatan Alternatif (293)
Rumah Sewa (4317)
Rumah Untuk Dijual (3757)
Servis Freelance (1120)
Servis Keselamatan (727)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (463)
Setiausaha Syarikat (611)
Sewa Bas Dan Van (579)
Sewa Kereta Teksi Limo (1835)
Sewa Lori (2572)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (249)
Studio Fotografi (908)
Studio Grafik Dan 3D (1111)
Studio Lukisan (130)
Studio Model Penyanyi Pelakon (738)
Studio Muzik (482)
Sukan Beladiri (117)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (643)
Tanah Untuk Dijual (4880)
Tempahan Biskut Dan Tart (2157)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (669)
Tempahan Katering (2168)
Tempahan Kek Dan Coklat (2152)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1760)
Tempahan Minuman Dan Dessert (465)
Tempahan Nasi Lemak (527)
Tempahan Roti (365)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (642)
Ubahsuai Rumah (1696)
Urut Tradisional (801)
Usahawan Baja Pertanian (374)
Usahawan Benih Dan Nursery (404)
Usahawan Tani (1099)
Vending Machine (373)
Voucher Dan Tiket (249)
Web Design Malaysia (2318)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1360)