Search Majalah.com
Mencari Perniagaan-Perniagaan untuk di Jual
Mohd Nor Ashraf Bin Abdul Aziz - Tue 7/Sep/2010 12:33pm [Last Comment]
Sy mencari perniagaan-perniagaan untuk di jual area KL,Selangor,N9, Melaka dan Johor(tidak kira restoran,kedai prnting,dobi,kedai runcit,taska dan sebagainya). Buat masa ini sy x berminat kepada mana-mana pihak yg menggalakkan sy melabur kerana bagi sy melabur untuk org bekerja pun bley.Sy ingin membuka empayar perniagaan sy sndiri. Kepada yg urgent utk mnjual kedai mereka cpt2 hubungi sy ye.thanks!

Niche: Ingin Berniaga | Bisnes Untuk Dijual
Peluang Perniagaan Produk UPM - Terhad 20 Orang Sahaja
3pm, 19 Dis 2014 (Jumaat) di Putra Science Park, UPM
(Percuma untuk Ahli DPMM Putrajaya)

Kursus Praktikal Gst + Free Gst Online Registration + Free Demo Gst-Compliant Software
29 Dis 2014 (Isnin) di DPMM Putrajaya

Seminar Usahawan Komprehensif Siri 1
27 Dis 2014 (Sabtu) di Universiti Malaya
     
  1. Arieena - Tue 7/Sep/2010 1:03pm
    salam, saya menawarkan perkhidmatan laman web dan sistem pangkalan data,,

    sila email saya di sales@xypher.biz untuk mendapat contoh dan quotation. tq  
  2. Azizan 2 - Tue 7/Sep/2010 1:22pm
    Saya ingin menjual Bisness Prepaid melalui Server SMS & Internet

    Ajen tersedia melebihi 1500

    Harga RM 30,000.00

    Cara Bayaran RM 10,000 deposit awal dan baki RM 20,000 secara bulanan selama 6 bulan

    Berminat hubungi 019-3576690  
  3. Mohd Faisal Bin Ab Rahman - Tue 7/Sep/2010 2:12pm
    BERITA BAIK bagi pemilik kedai PERABOT JATI/yang BARU ingin menjalankan perniagaan ini.

    Saya MOHD FAISAL BIN AB RAHMAN menjalankan perniagaan PERABOT JATI di Machang Kelantan.Dimana semua perabot jati diambil di Indonesia sendiri kerana saya masih bekajar disana.
    BAGI YANG INGIN BERNIAGA, SAYA juga ada menjalankan PERKHIDMATAN membeli dan menguruskan pembelian perabot jati di jepara indonesia
    dengan harga yang sama seperti encik/cik sendiri
    yang kesana untuk borong barang.

    TELP MALAYSIA:+6019 2532170
    TELP INDONESIA:+62819 2021579
    FACEBOOK:mofaar_furniture_enterprise@yahoo.com  
  4. Abdul Halim Ismail - Tue 7/Sep/2010 4:53pm
    saya dapati byk perniagaan untuk dijual kat mudah terutamanya restoren, dobi, cyber cafe, kedai runcit, saya pun selalu tengok kalau2 ada kedai buku untuk dijual  
  5. Mohd Rezuan Abdullah - Wed 8/Sep/2010 2:13am
    tawaran mengambil alih perniagaan roti arab & aneka jenis bun..masih beroperasi seperti biasa...

    sebab utk dijual : masalah kesihatan
    WEB : rotiarabdhomebakery.blogspot.com

    tel : 012 9102824  
  6. Kingsyah - Wed 8/Sep/2010 9:16am
    En Ashraf, tak perlu modal besar utk start berniaga.

    Saya menjalankan perniagaan restoran tradisional melayu di shah alam seksyen 7.
    perniagaan saya cuma beroperasi pada siang hari dari 8am - 4pm..
    jadi di sini saya ingin menjemput sesiapa yg berminat utk sewa restoran saya tu sebelah malam bermula jam 4pm ke atas.

    Sewa termasuk boleh guna kemudahan perabot dan peralatan restoran yg dah tersedia
    Cuma mesti rajin kemaskan sebelum tutup setiap hari :
    Kalau takde pengalaman / pekerja, saya bantu.

    berminat sila hubungi saya KingSyah 016-6666 265
    deposit 3+1 diperlukan jika berminat.

    check website berikut for more info:
    http://sederhanaseksyen7.blogspot.com

    RESTORAN SEDERHANA SEKSYEN 7 SHAH ALAM

    http://sederhanaseksyen7.blogspot.com/  
  7. Wan 42 - Wed 8/Sep/2010 10:31am
    Salam .. saya ingin menjual kedai car wash saya dengan harga RM 18k (termasuk deposit RM7,500.00) dengan kadar segera ... sbb tak dapat nak tumpukan masa kerana kerap berada di luar selangor ... lokasi kedai belakang tesco semenyih ... sewa kedai rm2,500.00 .. beroperasi dari bulan 3 ... boleh layari blog kedai http://cucicom.blogspot.com atau hubungi saya di talian 019-3351225  
  8. Musa Bin Shaari - Sun 12/Sep/2010 12:26pm
    saya mempunyai pelbagai produk Herba (lbh 32 jenis) utk dijual secara borong. Harga Runcit RM 158++ manakala borong RM 115++ (oleh nego lagi) hubungi saya di asum631@yahoo.com  
  9. Zura 16 - Mon 13/Sep/2010 12:22am
    Perniagaan restoran tomyam dan nasi campur untuk
    Diambil alih bersama peralatan kedai fully furnish di Dataran mentari
    Sunway.Boleh ambil sekali tukang masak proffesional dan pekerja sedia ada
    kawasan cantik dengan tempat parking yang banyak dan sangat strategik
    dikelilingi condo, apartment, bangunan ofis.Kedai bersebelahan kedai karoeke
    yang menjadi tumpuan dan pemborong barang runcit kering dan basah.
    Pelanggan selalu lepak sampai lewat malam adalah pelajar kolej2
    berhampiran(taylors,unitar,uniti etc),kawasan perumahan,pusat komersial dan
    kilang area sg way.
    Boleh bukak meja di hadapan kedai seperti kedai mapley.
    Sebab menjual kerana tidak ada orang yang boleh uruskan restoran dan owner
    sibuk dengan bisnes lain.
    Berminat call:
    arzu: 0192162007
    Harga RM65k

    Price: RM 65000  
  10. Shuhaimi 4 - Tue 14/Sep/2010 10:53am
    saya ada kedai cenderamata dan baju korporat utk dijual bersama dgn client juga. Kebanyakan client sy adalah sekolah2,PPD,Jab Pelajaran dan Kem Pelajaran. Jika beminat hubungi sy di talian 0175069897  
  11. Bumibioagro - Tue 14/Sep/2010 1:37pm
    En. Mohd Nor Asyhraff

    Perniagaan mejual makanan ternakan haiwan adalah menjamin pulangan keuntungan yang konsisten. walaupun sederhana tapi untuk tempoh waktu panjang memang boleh buat keuntungan. Hubungi Kami 019-9802499 ( bUMI bIO aGRO)  
  12. Shahkafe - Wed 15/Sep/2010 9:17pm
    Perniagaan restoran bersama kelengkapan untuk dijual di BB Nilai.... lokasi strategik, pelanggan ramai pelajr kolej dan UIA.. 25K bole nego... hubungi saya 013-2309029  
  13. Ramlan Haron 2 - Thu 16/Sep/2010 10:16pm
    saya berminat untuk menjual bengkel servis kenderaan di johor.mempunyai kontrak dengan jabatan2 kerajaan.berminat hubungi saya di ramlan_67@yahoo.com.my @ 0176038777  
  14. Nany - Fri 17/Sep/2010 6:20pm
    BUKAN MLM @ STOKIS
    MAHUKAN BZNS ANDA SENDRI & DPT % DR TURNOVER SYKT..SECARA PART TIME..INI BZNS YG TEPAT
    sya bkn jual bzns sya,tp cadangkn pd encik bzns yg mendatangkn byk untung pd sya lps sya dh cuba mcm2 bzns,ini la bzns plg mudah (x prlu full time attend bzns@berada di kdi) & plg byk untung yg prnh sya buat..sya sndri dlm proses utk bka lg 5 retail stor.x prlu pengalaman,sykt akan guide.
    salam..berminat dgn bzns retail @ bzns partner dgn sykt (franchising) produk kesihatan&kecantikkan 100% organik,tanpa chemical&drugs,tiada side effects.sgt efektif,dijamin halal & dpt award best asian pacific of products.produk high demand & customer increase gradually,yg paling best,customer cari kite,dijamin!
    sykt&produk dh 6thn dlm market, tp whole m'sia cuma ada 6org shj retailer melayu termasuk sya.jd market mmg sgt2 luas & keuntungan +-50%.jg pelbagai bonus lain utk retailer selain retail bonus..melancong,monthly,quarter yr,yearly..
    modal paling murah utk mulakn franchising bzns banding sykt lain..
    modal hnya rm17k & dpt ready stok rm18k (sini pn dh untung) dh bole trus running bzns.
    jika encik memang komited nk buat empayar perniagaan sndri di kl,s'gor,n9,melaka&johor,even kelantan,t'ganu,pahang,perak&perlis..hubungi sya segera,sbb ofer retail ni terhad kpd 500stor shj whole m.sia.
    bzns sgt mudah sbb sya 2bln shj dh blk modal rm17k tu.

    nany maju niaga : 0163449177  
  15. Zuran - Sat 18/Sep/2010 1:00am
    Kedai Bunga & Alat-alat Kraftangan Perkahwinan utk dijual. Harga RM45,000 termasuk semua stok spt ribon, kain organiza, bunga, bunga telur dan rak2. Alamat di Lembah Jaya Utara, Ampang, Selangor. Berminat hubungi saya di zuranomar@gmail.com  
  16. Hadriati Sulaini - Sun 19/Sep/2010 6:07pm
    saya mempunyai perniagaan restoran yang masih baru di seremban, lengkap dengan perlatan dan masih lagi berusia 6 bulan dan sememangnya kedai saya kelihatan amat baru dan bersih. Sekiranya berminat sila hubungi saya di 019-6991957 supaya kita blh berbincang mengenai harga. terima kasih  
  17. Win 4 - Thu 30/Sep/2010 11:05am
    Salam En Ashraf, Masih berminat untuk mencari perniagaan sendiri, saya mempunyai sebuah kiosk franchise untuk diambil alih dengan kadar segera sekira masih berminat untuk tahu lebih lanjut tentang butirannya bolehlah kita berbincang serta melihat potensi perniagaan ini en. bolehlah menghubungi saya di 012-6531903. lokasi kiosk setiawangsa  
  18. Hazimi - Mon 4/Oct/2010 9:55pm
    Masih berminat untuk membeli perniagaan? saya ada kedai printing di 1 Utama Shopping Centre, PJ untuk dijual. sila email ke myfortunedesire@gmail untuk keterangan lanjut.  
  19. Ctbom - Wed 6/Oct/2010 11:06am
    ambilalih kedai minuman/abc di food court shopping complex terkenal di wangsa maju, beroperasi selama 16 tahun, owner sudah berumur dan kami mahu pulang ke kmpg, berpeluang utk tambah cawngan, bayar terus niaga, tiada hutang kedai, 45K shj, hubungi 0196075197 / ctshalihah@gmail.com (utk gambar)  
  20. Mazura - Thu 21/Oct/2010 6:57pm
    salam..saya tengah cari share partner untuk menjalankan perniagaan restoren di USM pulau pinang..kalau berminat pls email me leo_maja07@yahoo.com  
  21. Gardenrich - Sun 14/Nov/2010 9:02am
    Salam.
    Saya ingin menjual Pusat Tuisyen. Tempat strategik.Student sedia ada. 4 bilik berhawa dingin,kerusi,meja, cikgu semua dah ready. Urgent nak jual kerana saya ditugaskan ke Abu Dhabi. email saya richgarden81@yahoo.com  
  22. Dotesistres - Thu 2/Dec/2010 10:27am
    salam...sy na jual stok baju kurung, tudung dan barangan butik mcm head mannequins, hangers etc...sgt urgent coz im really bz wif my work rite now...only rm5k (nego)..plz call 019-2087687 - sharifah  
  23. Faridah 6 - Thu 2/Dec/2010 11:05pm
    saya mencari kiosk atau kedai untuk dijual atau disewa area puchong plz email farynash@yahoo.com atau call faridah 0122497058  
  24. Ayie 15 - Thu 9/Dec/2010 5:06am
    salam..sesape nk buka kedai gunting rambut..sy ada brg n kelengkapan gunting rambut untuk dijual. RM3000 je.hubungi..0196006267.ayie  
  25. Sab - Mon 17/Jan/2011 12:48am
    saya ingin mencari sesiapa yg berminat utk mengambil alih/membeli barangan & pakaian dibutik saya yg bertmpt di Skudai Johor Bahru sekadar segera kerana saya hendak menumpukan perhatian kdpd perniagaan yg lain. utk keterangan lanjut sila hubungi Pn sab 013-7766060/016-7606060  
  26. Jamilah 19 - Wed 8/Jun/2011 4:29pm
    En Asraf... masih berminat untuk...membeli perniagaan..saya ada bzness untuk di jual...unik bzness tapi big investment berminat pls hubungi 0127929192 - Shah Alam  
  27. Mangkuk Tingkat - Tue 18/Oct/2011 4:24pm
    Setelah 3 tahun dalam pasaran mangkuktingakt ( www.mangkuktingkat.com )membuka peluang Perniagaan kpd mereka yg berminat untuk menjadi RAKAN BISNES kami diseluruh negara.

    Konsep perniagaan kami ini adalah mempelawa mereka yang berminat dalam perniagaan, atau membuat pelaburan, atau menjalankan perniagaan konsep mangkuktingkat cafe & delivery di seluruh negara.

    Sasaran :
    Mereka yang sudah mempunyai cafe dan ingin menukarkan jenama cafe
    kepada jenama kami .
    Mereka yang ingin membuka cafe sendiri dengan jenama kami.
    Mereka yang hanya ingin membuat pelaburan dengan kami dan kami uruskan cafe tersebut dengan % pulangan yang dipersetujui. Jika berminat boleh hubungi kami di 03-91710334 atau emailkan ke marketing@mangkuktingkat.com  
  28. Sha 38 - Fri 2/Dec/2011 11:50am
    Perniaagan dobi untuk dijual segera. Kawasan Puchong. RM35000.

    Owner perlu berpindah. hari pertama boleh terus dapat sales.

    Sila hubungi 017-2019416 (Sha)  
  29. Amir Musa - Thu 2/Feb/2012 5:23pm
    Kedai Gunting Rambut untuk dijual area Bukit Rahman Putra, Sg Buloh. RM15000.

    Sila hubungi 0182862667 - Amir  
  30. Ct 37 - Wed 7/Mar/2012 2:41pm
    perniagaan pusat snooker untuk dijual..rm39k..johor..0177172576  
  31. Ahmad Zainal - Sat 17/Mar/2012 10:48pm
    Saya ingin menjual Pusat Tuisyen. Tempat: Gelang Patah, Johor.
    Harga: RM35k negotiable.
    Tak dapat teruskan bisnes sebab bekerja sepenuh masa dan selalu outstation.
    Berminat sila hubungi 0137717078  
  32. Zuraidhi Bin Mohd Harun - Sat 31/Mar/2012 11:08pm
    Salam MC members...sy bercadang nak tutup dan jual semua peralatan serta stok kedai minimarket sy..lokasi selangor sbb sy tukar bidang/study tak de org nak manage, biz bagus. .kepada MC membrs yg berminat sila tinggalkan email...lepas tu sy akan hubungi ...thk mc members.  
  33. Zuraidhi Bin Mohd Harun - Sat 31/Mar/2012 11:30pm
    berminat nak take over biz minimarket, nego sila email harun.hadhari@gmail.com  
  34. Mohd Hanif Bin Ab Latiff - Fri 20/Apr/2012 4:36am
    jamming n recording studio utk diambilalih.
    lokasi kota damansara.
    harga rm 49k. masih boleh runding
    berminat sila hubungi 017 2340763 hanif. owner  
  35. Wid 3 - Tue 3/Jul/2012 2:15pm
    Salam Sejahtera.
    Anda ingin memiliki kedai seperti ini?
    Kami mencari individu yang berminat di dalam perniagaan dan mempunyai kesungguhan untuk menjalankan perniagaan serta rajin bagi menyertai kami di dalam bidang perniagaan Cosway.
    Sebagai makluman, eCosway telah menawarkan 1000 kedai di seluruh Malaysia untuk di miliki dengan modal permulaan yang paling minima.
    Cosway akan membiayai semua kos-kos yang berkaitan seperti:
    Deposit kedai & pengubahsuaian kedai
    Sewa bulanan kedai
    Bil elektrik
    Penyelenggaraan kedai
    Peralatan-peralatan di dalam kedai
    Barangan produk Cosway farmasi yang dianggarkan bernilai 800k diberikan secara consignment
    Apa yang perlu anda lakukan untuk menyertai kami?
    Mendaftar sebagai Pemilik Perniagaan Cosway (RM100 - diperbaharui setiap tahun)
    Membayar yuran untuk pakej pendapatan cosway (RM5000 - sekali seumur hidup). Sebagai gantian, cosway akan memberikan set2 produk cosway bernilai RM5000
    Menghadiri kelas bagi mempelajari teknik-teknik pemasaran dan juga bagaimana untuk mengembangkan rangkaian serta membuka kedai cawangan (marketing plan, network strategy, mempunyai training centre bagi melatih anda)
    Menghadiri kelas bagi mempelajari produk-produk cosway - 36 kesemuanya daripada 2000 yang wajib diketahui
    Menghadiri sesi temuduga & mencadangkan lokasi kedai
    Menghadiri latihan intensif selama 10 hari
    Mulakan perniagaan anda apabila kedai telah siap
    Jenis-jenis pandapatan yang akan anda perolehi sebagai pemilik perniagaan cosway:
    Komisyen 10% daripada pendapatan kasar bulanan kedai
    Komisyen 5%-15% bagi setiap pembelian barangan cosway oleh ahli di mana-mana kedai cosway seluruh malaysia
    Incentif cawangan override
    Incentif prestasi cawangan
    Incentif tambahan
    Proses memiliki kedai ini akan memakan masa antara 3 hingga 6 bulan bergantung kepada kesungguhan dan komitmen yang anda berikan. Jika anda yang kami cari, hubungi kami segera di talian di bawah bagi mendapatkan maklumat dan bimbingan seterusnya menyertai kami.
    PELUANG INI TIDAK DATANG SELALU. MUNGKIN HANYA SEKALI SEUMUR HIDUP ANDA. JADI, JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI.
    to good to be through
    wid : 0123076095  
  36. Nor Zuraida 2 - Tue 31/Jul/2012 3:38pm
    butik utk diambik alih segera kemasukan lepas raya september 2012 call 0193752315  
  37. Julia 57 - Mon 3/Sep/2012 11:25am
    dobi ingin di jual segera...kalau yng berminat untuk beli mesin pun boleh..  
  38. Lina 25 - Tue 11/Sep/2012 7:14pm
    Julia 57...
    bagi no tel puan atau email puan...
    nurulrifaie@yahoo.com  
  39. Faizal 132 - Sun 16/Sep/2012 10:53pm
    julia 57 blh bg detail area?
    stanblues004@yahoo.com  
  40. Fazly 12 - Mon 1/Oct/2012 4:39pm
    Perniagaan Kedai Serbaneka untuk diambil alih di Johor

    -kedudukan yang sangat trategik, berhampiran UTM Skudai
    -dilengkapi dengan penghawa dingin, bilik rehat & solat yg selesa
    -sales 1 bulan RM30,000
    -sewa bulanan kedai yang rendah

    -Harga RM70,000 *masih boleh runding

    Berminat?

    call: 010 5702180  
  41. Eni 2 - Tue 2/Oct/2012 9:13am
    PRODUK BUTIK MAMA @ KUCHING UNTUK DI JUAL URGENT 45K SEMUA SEKALI DENGAN KOS PENGHANTARAN 1 MALYSIA  
  42. Suleiman 2 - Wed 17/Oct/2012 12:13pm
    saya berminat nak memulakan perniagaan restoren atau kedai runcit,sesiapa yang berminat nak jual area KL.Putrajaya dan JB....email saya leman_pro@yahoo.com,tq  
  43. Naz7dotcom - Wed 17/Oct/2012 10:23pm
    Saya mempunyai perniagaan online pakaian perempuan. Pakaian ini boleh didapati di butik-butik bangsar.

    Untuk pengetahuan, keuntungan setiap helai baju adalah 200%. Setiap bulan, jika buat promosi berterusan setiap bulan mampu dapat RM10k.

    Untuk menilai sebelum membeli, saya berikan sekali laman website iaitu feyamellow.com

    Kelebihan perniagaan pakaian perempuan ini adalah anda hanya perlu update dan promosi di facebook. Balas pertanyaan pembeli & hantar menggunakan poslaju.

    Tujuan saya menjual perniagaan ini kerana saya terima offer pekerjaan di Korean untuk 2 tahun. Saya tidak mempunyai staff dan hanya saya seorang yang bekerja untuk perniagaan ini secara part time.

    Anda akan dapat laman website, facebook & juga stok yang bernilai RM7000++. Anda juga akan dapat ilmu bagaimana saya berjaya menghasilkan jualan sehingga RM15000 sebulan dengan perniagaan ini.

    Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya Naz 0196318946 atau email naz7dotcom@gmail.com  
  44. Dhiya 4 - Wed 7/Nov/2012 11:01am
    Assalam

    Perniagaan runcit/mini market untuk dipindah milik/dijual - Telok Panglima Garang.

    Keluasan : 60' x 20'
    Stok barang yang mencukupi
    Barang sedia ada yang mencukupi
    Mempunyai pelanggan tetap
    Kedai yang baru diubah suai
    1bilik untuk solat/ofc
    Bilik air
    Supplier sudah sedia ada - consigment/term

    Tawaran harga - RM130,000 -nego

    Untuk sebarang pertanyaan lanjut hubungi 0122528260

    Alasan untuk dipindahmilik, owner dpr offer kerja offshore  
  45. Hyperchip Computer - Wed 7/Nov/2012 2:21pm
    Bisnes komputer beroperasi untuk dijual

    Lokasi plaza alam sentral
    Tawaran harga rm 30k( termasuk rak dan renovation)
    Bayaran deposit sewa 3+1
    Sewa - rm 2158

    Sms : 019-2007447 ( en zol)  
  46. Rashid 48 - Tue 13/Nov/2012 10:57am
    Restoran mamak 24 jam untuk dijual
    Di setia tropika hadapan KDN JOHOR BAHRU
    Perniagaan dari 120ribu hingga 150ribu sebulan
    Termasuk pekerja sedia ada dan 12 kuota permit pekerja asing..
    Harga 420 ribu.. tidak boleh dirunding..
    Only for serious invester please call RASHID 0197087997  
  47. Eyta 8 - Wed 14/Nov/2012 10:35am
    Dobi utk dilepaskan di Axis Atrium Tmn Cempaka Ampang - rm58 000.00
    Email: eyta.arissa@yahoo.com  
  48. Yuhanizan Bin Mohd Yunos - Mon 26/Nov/2012 5:07pm
    saya ada buat bisnes wiper kereta yg tgh top sekarang...modal rm600..untung 150%...bole call saya untuk tgk outlet...saya jual di stesen2 minyak dan depan bank...tidak ada kos sewa...macam tak percaya...hakikatnya hampir 20 0rg berniaga suke2 tp bole collect 5jam rm250  
  49. Sara Azrin - Wed 2/Jan/2013 11:03pm
    carwash hendak di lepaskan..seremban 2...0176166906  
  50. Rosli Rahim - Wed 16/Jan/2013 9:08pm
    Lelong..lelong kelengkapan perniagaan snooker untuk dijual.3 meja snooker,3 set bola snooker,3 set lucky ball,Q snooker 15 batang hanya rm6 ribu sahaja.segala urusan transport dan buka meja adalah diuruskan oleh pembeli.berminat sila tel no 0172472765  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 65 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2886)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (232)
Bengkel Kereta (1520)
Bengkel Motosikal (256)
Bengkel Tayar (224)
Bisnes Air Mineral (378)
Bisnes Ais Krim (529)
Bisnes Aksesori Kereta (667)
Bisnes Broadband (1127)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (163)
Bisnes Cuci Kereta (829)
Bisnes Cyber Cafe (455)
Bisnes Dobi (1403)
Bisnes Ebook (1079)
Bisnes Handphone (1288)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (583)
Bisnes Ice Blended (718)
Bisnes Jam Tangan (296)
Bisnes Jeruk (184)
Bisnes Kitar Semula (515)
Bisnes Komputer (1517)
Bisnes Kurier Dan Logistik (705)
Bisnes Minuman (1506)
Bisnes Pasar Malam (2031)
Bisnes Pelancongan (566)
Bisnes Pengantin (716)
Bisnes Perabot (896)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1137)
Bisnes Restoran (3459)
Bisnes Roti Dan Bakeri (731)
Bisnes Salun Rambut (377)
Bisnes Sarang Burung (258)
Bisnes Satay (392)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (695)
Bisnes Steamboat (202)
Bisnes Stesen Minyak (136)
Bisnes Tablet Pc (444)
Bisnes Tradisional (850)
Bisnes Untuk Dijual (3480)
Bisnes Waffle Dan Jagung (392)
Bisnes Western Food (337)
Dewasa 18sx (1819)
Diskusi Bisnes (2012)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (759)
Expo Karnival Tapak Niaga (6738)
Forex Malaysia (1981)
Haiwan Peliharaan (481)
Haji Dan Umrah (476)
Hiasan Dalaman (730)
Hiasan Taman (249)
Hotel Resort Homestay (1054)
Iklan Tv Radio Media Massa (233)
Import Dan Eksport (338)
Ingin Berniaga (2866)
Insurans Dan Takaful (1793)
Insurans Roadtax Kereta (352)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (2017)
Kedai Emas (469)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2576)
Kedai Hardware (447)
Kedai Ibu Dan Bayi (703)
Kedai Jahit (4039)
Kedai Kamera Dan Camcorder (353)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1940)
Kedai Sewa (1677)
Kereta Baru (1677)
Kereta Terpakai (5106)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5156)
Kerja Kemahiran (2059)
Kerja Kosong (12523)
Kerja Praktikal (2269)
Kerja Sales (2388)
Kerja Sambilan (6559)
Konsultan Peguam (168)
Konsultan Perniagaan (469)
Kontrak Swasta (309)
Kontrak Tender Kerajaan (470)
Kontraktor Balak Dan Kayu (490)
Kontraktor Jurutera (580)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (234)
Kontraktor Minyak Dan Gas (704)
Kontraktor Pasir (422)
Kontraktor Pembinaan (2121)
Kontraktor Perlombongan (332)
Kursus Dan Seminar (2918)
Kursus Kecantikan (707)
Kursus Makanan (681)
Kursus Motivasi (329)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1650)
Mencari Pelabur (3781)
Mesin Fotostat (360)
Mesin Freezer Dan Chiller (280)
Mesin Industri (530)
Mesin Jahit (394)
Mesin Proses Makanan (584)
Pakej Pelancongan (2677)
Pakej Perkahwinan (1228)
Pakej Perniagaan (919)
Pasar Basah (1506)
Pekerja Asing (1295)
Pelaburan Saham Unit Trust (984)
Pembantu Rumah Asing (1925)
Pembekal Barang Runcit (1606)
Pembekal Beras (121)
Pembekal Buah-buahan (503)
Pembekal Ikan Kering (393)
Pembekal Kelapa Dan Santan (666)
Pembekal Kerepek (1132)
Pembekal Keropok (467)
Pembekal Kicap Dan Sos (230)
Pembekal Kurma Dan Kismis (292)
Pembekal Madu (248)
Pembekal Mee Dan Bihun (130)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (629)
Pembekal Serunding (261)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1207)
Pemborong Batik Dan Sutera (358)
Pemborong Beg Galas (105)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (895)
Pemborong Cadar Dan Tilam (469)
Pemborong Karpet (167)
Pemborong Kasut Dan Sandal (724)
Pemborong Lampin (310)
Pemborong Mutiara (114)
Pemborong Pakaian Bayi (787)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1707)
Pemborong Pakaian Lelaki (1147)
Pemborong Pakaian Plus Size (148)
Pemborong Pakaian Wanita (4350)
Pemborong Telekung Dan Songkok (576)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3608)
Pemborong Tuala (208)
Pemborong Tudung (2862)
Pembuat Papan Tanda Iklan (292)
Pembuat Plastik Kotak Botol (815)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (492)
Pendaftaran Syarikat (518)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (971)
Pengedar Bahan Pencuci (738)
Pengedar Buku Dan Majalah (615)
Pengedar Contact Lens (250)
Pengedar Perfume (1587)
Pengedar Permainan Kanak2 (622)
Pengedar Produk Kecantikan (2676)
Pengedar Produk Kesihatan (3082)
Pengurus Majlis (613)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (753)
Penternak Burung Puyuh (98)
Penternak Ikan (701)
Penternak Kambing (300)
Penternak Lembu (400)
Penternak Udang (204)
Peralatan Makmal Dan Hospital (270)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (753)
Peralatan Sukan (560)
Perisian Komputer (592)
Perkakas Dapur (640)
Perkakas Elektrik (457)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1557)
Pinjaman AIM (170)
Pinjaman Hartanah (532)
Pinjaman Kad Kredit (405)
Pinjaman Kereta (643)
Pinjaman Peribadi (11093)
Pinjaman Perniagaan (1889)
Produk Dari China (555)
Produk Sejuk Beku (1379)
Program Consignment (2066)
Program Dropship (7044)
Pusat Bahasa (374)
Pusat Jagaan Bayi (1658)
Pusat Latihan (674)
Pusat Memandu (128)
Pusat Mengaji Agama (555)
Pusat Pendidikan Tinggi (548)
Pusat Rawatan (380)
Pusat Tadika Dan Taska (1434)
Pusat Tuisyen (1137)
Rancangan Perniagaan (573)
Rumah Sewa (4445)
Rumah Untuk Dijual (3888)
Servis Freelance (1154)
Servis Keselamatan (743)
Servis Pembersihan (875)
Servis Pengedaran Risalah (484)
Setiausaha Syarikat (613)
Sewa Bas Dan Van (597)
Sewa Jentera (59)
Sewa Kereta Teksi Limo (1898)
Sewa Lori (2657)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (60)
Studio Filem Dan Videografi (267)
Studio Fotografi (929)
Studio Grafik Dan 3D (1165)
Studio Lukisan (140)
Studio Model Penyanyi Pelakon (783)
Studio Muzik (497)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (239)
Sukan Futsal (232)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (669)
Tanah Untuk Dijual (5027)
Tempahan Biskut Dan Tart (2180)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (680)
Tempahan Katering (2229)
Tempahan Kek Dan Coklat (2197)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (183)
Tempahan Kuih Muih (1779)
Tempahan Minuman Dan Dessert (488)
Tempahan Nasi Lemak (539)
Tempahan Roti (392)
Terminal Bayaran (198)
Ubahsuai Pejabat (669)
Ubahsuai Rumah (1747)
Urut Tradisional (842)
Usahawan Baja Pertanian (379)
Usahawan Benih Dan Nursery (418)
Usahawan Tani (1120)
Vending Machine (403)
Voucher Dan Tiket (255)
Web Design Malaysia (2354)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1437)