Mencari Penipu Loan Bank Dengan Upfront
Zakir 7 - Tue 27/Nov/2012 1:38pm [Last Comment]
Saya sedang mencari penipu ini yang telah ambil wang upfront sebanyak RM 1,500 untuk pinjaman Agrobank. Duit telah dibayar ke akaun CIMB pada bulan Ogosí12 dan loan dikatakan gerenti lulus dalam sebulan.Sekarang sudah masuk 3 bulan dan penipu ini tidak dapat dikesan. Mana-mana warga Majallah.com yang mempunyai maklumat boleh email kepada saya : mohdzakir474@yahoo.com. Saya akan mengajar bangsat ini supaya jangan menipu duit orang lagi.
No Akaun CIMB : 0208-0077-4335-20
Nama : Mohammad Tarmizi Abd Razak
No H/P : 010- 566 5717

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal | Pinjaman Peribadi
     
  1. Md Halim - Tue 27/Nov/2012 1:43pm
    perghhhhh.....nasib baik aku x bank in kat bangsat ni...sikit lg aku nak bank in ari tu.....selamat aku  
  2. Hadi 44 - Tue 27/Nov/2012 1:48pm
    abis la mamat ni, mmg org cari smpi lubang cacing, siap ada no akaun lg, bgus cik sbb cik buat pndedahan kat cni. skrang2 nya org lain berhati2 dgn mamat tu.  
  3. Arenis - Tue 27/Nov/2012 2:23pm
    sy buat loan dgn agrobank p sendiri jumpa pegawai dia...kalau semua doc cukup lengkap ...g hr ni dia cek semua ..siap buka buku bank sendiri..esok duit dh masuk...tak percaya sy kalau nk buat sesuatu kalau org minta duit dulu...  
  4. Gema Rahmat Ent - Tue 27/Nov/2012 3:56pm
    Saya sudah tulis hari tu penipu ini dlm Funder partner car wash saya. Saya dah tulis nombor telefon dia. Modus sama juga, agro bank. Hati2 warga majalah semua. Ingat, tiada pinjaman yg guna upfront.  
  5. Kogapsportcentre 2 - Tue 27/Nov/2012 4:43pm
    terus direct je dengan bank  
  6. Fendijismani - Wed 28/Nov/2012 10:17am
    Dah kene lama ngn mamat ni..modus operandi sama..last year dia ckp bank len..lesap 5500..smpai skrg aku xdpt cr dia  
  7. Bulues89 - Wed 28/Nov/2012 10:59am
    kalau nak buat loan dgn sapa2, mintak upfront , tak payah layan, menipu je.  
  8. Humaira 2 - Wed 28/Nov/2012 11:27am
    Kena tipu dgn so called org bank untuk loan yg upfront ADALAH 1 adalah pekara wajib dalam MAJALAH.COM....

    Tah bape juta kali la nak jadi cam ne.. nape la senang sgt bagi duit kat org??? just sebab dia cakap " sy keje ngan bank "

    Besar sgt ke perkataan BANK tu...????
    hurmmmmm tepuk dada tanya selera!  
  9. Rahayu 21 - Wed 28/Nov/2012 12:23pm
    Salam..Kes sama dengan Zakir 7..Sesape kenal mamat ni tolong inform coz sya (ayu - 0142232738) call dia tak angkat cal..Ni detail mamat tu..
    Nama : LOKMAN HAKIM BIN MOHAMMAD
    No. K/P : 810702-04-5559
    No. Tel : 0126021703
    Email : riedzmanhakim@yahoo.com  
  10. Cagarkereta - Wed 28/Nov/2012 1:28pm
    bro2 sekalian.. ak ada customer cagar kete budak perempuan, kne tipu pasal upfront buat loan, kne tipu rm2500.

    ak tanya knape pakai agent buat loan? katanya sebab blacklist bank...

    dah tau blacklist knape bg upfront??

    kesimpulannya: nama blacklist cket pon kat bank confirm2 xleh buat loan. agent penipu sial kt majalah.com ni suka amek kesempatan. cam gampang.. semuany boleh, yang muflis pon dorang ckp boleh buat loan.. tolong jangan percaya wahai kawan2 ku. hati2 ye  
  11. Nomie Q - Wed 28/Nov/2012 1:52pm
    betul humaira 2.. pelik ak. x paham kenapa kena tipu.. kalo dah mintak duit proses tu dah sah2 la menipu.. x kira la kalo ko keja kat bank negara sekalipun. ak pun dah jenuh post kat mc ni pasal upfront alih2 hari2 ada gak yg kena tipu. pulak tu bukan sikit..  
  12. Pendekar Laut 2 - Wed 28/Nov/2012 3:44pm
    Zakir 7..sorry to hear that..mudah2an jumpa si bangsat tu...kalau jumpa, kirim tapak kaki kat muka dia tau..  
  13. Dalina 6 - Wed 28/Nov/2012 6:46pm
    saya baru ja call mamat ni tadi.dia jawab fon saya.saya tanya pasal loan agro tu dia kata kalau nak buat boleh lagi tapi x confirm bole lulus.lepas tu saya tanya pasal apa ada orang di bawah tangan dia kena kencing sampai tak dapat duit lagi ..dia kata dia serah duit tu kat consultant saja.dia hanya ejen.kalau tak caya sila call dia.dia ada di penang dok buat kerja perubatan islam...  
  14. Azren 5 - Thu 29/Nov/2012 10:26am
    hahaha...ada lg ke yang tak bangun tido lagi ni?? adoii hai...

    aku ingat dah nak masuk thn baru ni takde lagi mangsa upfront..rupa2nya ada lagii...

    kalau nak buat loan ngan bank tu pergi terus je kat bank...apply kat sane...kalau baik sgt nak bg upfront..terus offer staff yg handle kita tu depan2..sah2 kita tahu dia mmg keje bank...

    yg aku tahu sekarang ni process loan dah mmg susah..

    Pemohon hantar borang -> pegawai bank semak document, pass kat branch manager -> branch manager semak semua kelayakan, hantar kat HQ -> pegawai di HQ semak sekali lg document bg peringkat 1 -> supervisor semak lagi semua detail kelayakan, wlaupun semua document cantik, name clear, dia ni akan tgk komitment gaji pula -> baru dapat pada manager utk approve -> hantar balik ke branch.

    ini adalah process loan...salah seorg pegawai bank di subang bgtau aku 2thn lepas...jadi kalau setakat nak byr upfront 800 - 1000 tu berapa jer dorang ni dapat? sape kate senang lulus??

    ADMIN!!!
    APA KATA KALAU RUANGAN CLAIM & TRIBUNAL NI DILETAKKAN DI ATAS SEKALI SUPAYA MANUSIA2 YG MASIH LAGI TIDUR NI BACA DULU RUANGAN NI. KALAU ADA LAGI YG KENA TIPU TU BUKAN SALAH AGENT TETAPI SALAH MEREKA SENDIRI YG TAK ALERT.  
  15. Shariffah Amnah Ameer - Thu 29/Nov/2012 1:21pm
    Salam....
    Rahayu21, saya juga kena dgn riedzman tu..... Awak kena brp? Sy pun silap percaya buta2 kat penyangak ni.  
  16. Zakir 7 - Thu 29/Nov/2012 3:21pm
    Terima kasih kepada semua yang memberi komen kecuali Azren 5 yang komen macam sial.Sekurang-kurangnya pendedahan ini menjadi iktibar untuk yang lain supaya tidak tertipu oleh bangsat seperti ini. Berkenaan consultant yang disebut,itu hanyalah alasan kerana apabila diminta memberikan no telefon consultant,bangsat ini enggan memberi. Ini jelas satu penipuan dan enggan menjawab panggilan atau sms lagi.Penipu seperti bangsat ini sentiasa menggunakan nama dan nombor akaun berlainan setiap kali tapi kali ini,dia memang tersilap pilih mangsa kerana dia bakal menyesal seumur hidup kerana menipu. Dalina 6-kenyataan kamu membela bangsat ini seperti kamu kenal dia rapat sehingga kamu tahu apa dia sedang buat atau kamu adalah consultant dia. Biar apa pun alasan, dia yang menerima wang tersebut dan harus bertanggungjawab.
    Dan ini mungkin iklan baru penipu ini sebab sama dengan iklan penipuan sebelum ini;
    http://www.majalah.com/?classified:pinjaman-perniagaan-peribadi-melalui-bank-ccris-ctos-clear-blacklist-boleh-memohon-swasta-:8MYTZJ107P  
  17. Azren 5 - Thu 29/Nov/2012 4:31pm
    kahkahkahkah...ko dah kena tipu ko nak marah2 orang plak yer...kalau family/ saudara sendiri nak pinjam duit mesti ko byk tanye kan..ko byk soal mcm dorang tu saje2 nak mintak duit... inikan pula org luar..selambe je ko kasi...ok laa tu, kiranya ko ni pemurah..baikkk sangat..

    zakir 7..ko bawak2 la berzikir banyak2...ko ni baru bangun tido agaknya...ni aku nak tanye ko, ko faham tak process loan yg aku tulis tu? kalau dah blacklist tu mmg dah tak boleh pinjam lagi..kalau ko cerita 5thn lepas ye..mmg boleh undertable..sebab procedure tak ketat sangat...

    so, ko nak buat ape skang? report polis? ko tau polis cakap apa? dorang tak boleh buat apa2..ini kes civil..dorang akan suruh ko g seatle sendiri...ko g filekan kes ko ni ke makhamah...nanti makhamah akan tgk jumlah yg ko rugi...setakat rm1500 tu ko halal kan jer lah...xberbaloi pun...

    mmg jumlah tu byk bg org yg takde duit, org susah mcm ko..tp ko senang2 plak bg duit kat org kan...

    ko nak salahkan sape skang ni? ko salahkan diri sendiri tu dulu...ko tak alert dengan upfront ni..tak pun ko salahkan KDN sebab tak ketatkan undang2 penipuan di malaysia ni..senang2 jer drang mainkan undang2 malaysia...

    akhir kata, duit tu mmg bukan duit ko...dah takde rezeki...ko halalkan jer lah...cari alternatif lain..kumpul balik duit...

    *harimau Malaya pun dah bangun dr tido semalam...heheheh  
  18. Abg Samzy - Fri 30/Nov/2012 12:22am
    betul azreen ckp.tumb up!!!  
  19. Madiha Hamzah - Fri 30/Nov/2012 12:39pm
    salam sejahtera...

    Lot banglo untuk dijual...

    area:Ayer panas/titiwangsa
    luas:6810k.p
    harga:rm200k.p
    lokasi:10 minit pwtc,hkl,duke&duta,klcc,bukit bintang
    tajuk:leasehold 99thn,non bumi lot,perumahan

    pelaburan yg terbaik di kwsn emas kl

    maklumat lanjut call 016-4441981 mat johor  
  20. Zakir 7 - Fri 30/Nov/2012 4:33pm
    Azren 5-Daripada komen kau yang macam anjing gila menyalak dapat disimpulkan bahawa kau ni berpelajaran rendah,biadap dan kurang ajar.Memandangkan mak bapak kau tak ajar kau sopan santun, kau tinggalkan no hp disini atau kau call aku 019 712 7178 biar aku ajar kau cara beradab.Abg Samzy-bahasa inggeris pun tak betul sepatutnya Thumbs Up la bodoh!kau tumb up ajelah buntut Azren 5 tu.  
  21. Duit - Fri 30/Nov/2012 5:15pm
    nk cari penipu masuk sini
    http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=385031  
  22. Terminator 2 - Fri 30/Nov/2012 5:18pm
    Kepada tuan tanah walaupun topik upfront ni dah basi,sekurang-kurangnya ia satu peringatan kepada semua bahawa pinjaman dgn upfront adalah 100% penipuan.Dan tak perlu layan orang IQ rendah mcm Azren 5 tu. Aku nak tengok samada Azren 5 ni nak menyahut cabaran tt atau sekadar pengecut dibelakang komputer.  
  23. Azren 5 - Fri 30/Nov/2012 6:01pm
    kahkahkahkah...

    nanti ko bukak thread baru plak...tajuk "credit aku abis call Azren 5"...kekekekeke....

    ko main kasar ye zakir 7...komen2 aku takde plak aku tulis ko "sial, ko anjing (mungkin ko ni geng2 ultras malaya kot suka nyanyi anjing2 kan org ni)...ni baru ko kena tipu 1,500..kalau ko kena tipu 15,000 mungkin abis semua anjing2 tu ko maki...hahaha...manusia2...dah kena tipu tak sedar2 lagi...

    oh ya...mcm ni rupanya mak bapak ko ajar ko yer..maki2 org..cakap org anjing...sial lah..kalau mcm ni lah caranya, mak bapak ko ngan ko sekali yang takde adab...kesian betul lah..sapa lah cikgunya yg nagjar mak bapak ko tu...

    korang yg ngaku pandai sangat kan...cuba hujah kat sini mane point2 aku kat atas tu yang tak betull?? hanya org bijak pandai je memahami apa yang aku tulis...
    Oh ya..ko dah report polis belum?? apa polis tu bgtau ko? bgtau lah kat sini biar semua org tau...

    Zakir 7 yang pandai lah sangat..ingat ni pesanan aku:
    *orang bodoh memang senang diperbodohkan....

    *sebelum ko nyalak (sebab ko suka anjing kan), ko muhasabah diri ko tu dulu...apa silap ko...tu Tuhan baru nak uji ko sikit...kalau dia tarik semua rezeki ko mcm mane? menyesal tak sudah lah ko nanti...

    Terminator 2 dah datang dah...datang sebagai batu api (ini yg dikatakan org ada IQ tinggi)...lariii....hahaha...


    SELAMAT MEMBUAT REPORT POLIS  
  24. Nenek 2 - Sat 1/Dec/2012 2:50am
    ada satu bank yang yang approve segala loan walaupun anda blacklist bluelist yellowlist.. bank saidina.  
  25. Nazieda - Sat 1/Dec/2012 11:00am
    azren 5 betul..ko dah kena tipu..pastu ko nak marah2 lak..pegi la amik wuduk..berdoa supaya ditunjuk kan jalan yang lebih baik..muhasabahkan diri..lagi pun orang yang tipu ko pun tak leh lari mana..ajal maut menunggu dia..tak tahu la sempat taubat ke tak..ayat ko zakir 7 2x5 gak macam azren 5..kesimpulanya korang berdua ( susah nak cakp la..)..pe kata warga majalah tolong bagi tahu..  
  26. Kumanhensem - Sat 1/Dec/2012 4:54pm
    sudah2 lah tu......istighfar banyak2......redha jaaaaaa.....may be ada sebalik nya.......mmg banyak penipu dlm majalah.com ni.......yg baru join hati2 ya  
  27. Chandra 2 - Mon 3/Dec/2012 12:51am
    Tanah 2ekar di REMBAU , Tepi Jalan, Pekan Rembau. Berhampiran Pejabat Daerah Rembau,Dusun buah-buahan , RM 180K sahaja. Sila hubungi
    016-2655521  
  28. Humaira 2 - Mon 3/Dec/2012 11:25am
    nenek memang toek!! pagi2 wat aku gelak..hahahahha bank monopolis xnak listkan kah..hahahaha

    ; ).. ape da gado2 cam budak kecik.. baik fokus cam ner nak settle.. maki2 tu tak elok adek adek cam i ne bace..ahahhah wekkkk.. encik azreen sabar ye.. ape u ckp ade point...

    zakir.. cool la.. kan ade bahasa yg lebih baik dari anjing2 ne.. hope problem u settle n good luck.  
  29. Ina Amanda - Mon 3/Dec/2012 3:55pm
    Zakir 7: wpun ati u masih panas dgn keadaan ni tp anggaplah ini bukan rezeki U dan satu pengajaran utk u dan org lain. i pernah dgr ustazah bahiyah ckp kalo kita dlm musibah berdoalah " Ya Allah berikanlah aku pahala atas musibah ini dan gantikanlah sesuatu yang baik utk aku"..Insyaallah semoga rezeki yg hilang itu akan digantikan dgn yg lebih baik
    Azren 5 dan yang lain2..tlg jgn bagi api pd situasi yang panas..Lebih baik kita jadikan apa yg terjadi sbg pengajaran dan sbg satu perkongsian pengajaran pada kita.
    Lgpon kita kene ingat..xkaya mana pon org yang menipu tu...setiap kejadian ada hikmahnya
    Percaya pada kuasa Allah bak kata omputih comes around goes around
    Dia menipu duit kita singgit nnti dia akan kene tipu satus hinggit....  
  30. Nenek 2 - Tue 4/Dec/2012 3:07am
    lagi satu kene ingat.. ko bayar tu hanya yuran saje yer.. bukan duit untuk lulus... teliti balik betul betul terma dia.. ko bayar gaji dia.. bukan untuk bayar 1500 dapat 50 ribu...  
  31. Syakir 4 - Tue 4/Dec/2012 10:10pm
    Azren 5,
    aku rsa tuan tanah ni bru join website ni kot..klu dia dh join lma dlm majalah ni for sure xkn kena tipu punya sbb dh rmai mangsa dok cite pkra yg sma jer ttg upfront ni.smpai aku pn dh naik boring nk bc kes uofront ni.igtkn dh sedar rupnya msh ada yg TIDUR...

    Tuan tanah,
    terima pandangan org secara terbuka,amik sbg pengajran..aku x npk kt mna statement azren 5 yg blh menaikkan kemarahan ko..dia dh ckp pkara yg btl tu...

    p/s:
    tuan tnh,hrp ko x maki2 aku atas statement aku ni...:)  
  32. Norihan 2 - Fri 7/Dec/2012 9:07pm
    harap2 xder lagi la yg terkena.... sedihh la... patutnya menbantu.. bkn menipu.. yg dah terkena tu jdkan pengajaran.. Mdh2an Allah gantikan berlipat ganda lg kalau kita redha.. Kita yg belom terkena ni lak jgn ego sgt... sbb dugaan Allah ni blh dtg bermcm2 bentuk... Allah pndang ati kita.. terdetik sedikit kita gembira atas kesusahan org.. x mustahil Allah akan bls 10kali gnda pd kita.. Nasihat tu bagus.. tp biar kna pd caranya... Utk kebaikan bersama.... xde mslah sbnrya... Hati2 la dgn org2 yg suka menipu ni... Diorg sgt licik.. sbb tu mmg kja dia.. Tp insy....diorg ni mmg xkan selamat dunia akhirat kalau dok mkn duit org nie... insaf2 lah sblm malaikat maut dtg menjenguk.... duit yg berjuta tu xkan beri apa2 mkna... singgit duit halal ko..yg ko sedekahkan kat ank yatim.. tu lg Allah pndang......bwk2 la mengucap & bartaubat...  
  33. Faizal Taiko - Tue 11/Dec/2012 5:31pm
    ANDA ADA MINIMA RM50K DALAM AKAUN 2 KWSP?(KURANG X LAYAK)
    NAK KELUARKAN SEMUANYA?
    MUDAH DAN CEPAT
    PROSES 10 HARI KELULUSAN
    TIADA SEBARANG UPFRONT.ELAK DARI DITIPU
    emel ke faizal_taiko@hotmail.com  
  34. Hafiz 411 - Thu 13/Dec/2012 2:26pm
    kalau aku tngkp n sebt je kepala dia macam sebat pnjenayah kat penjara.. bagi bengong sket kepala dia.. geram plak aku la.. argh... aku terkena bnd kecik pun aku geram.. ni kan pulk 1500.. ptot mati je la orang camni.. sial tol si penipu tu  
  35. Mrs zurra - Sun 16/Dec/2012 12:24am
    cuba trace kedudukan dia melalui akaun bank tu. Minta tolong dengan org bank untuk dapatkan alamat dia yg terbaru.. kalau ada report polis, terus tunjuk pada bank sebagai bukti org ni dikehendaki / penjenayah...

    kalau nama blacklist, korang pergi terus consult dengan bank, jangan percaya pada org tengah ni... jangan malu untuk terus consult dengan bank.. then kalau dah bank kata tak boleh korang jangan try lah dengan mana2 agen pun...  
  36. Mommy - Thu 3/Jan/2013 12:43pm
    salam en zakir saya ada jumpa org yg en cari ni "tarmizi".tp bila sy phone num en zakir knpa xde nama zakir?? 019 712 7178 ni num en ker??  
  37. Khair Rol - Fri 11/Jan/2013 10:16pm
    Mommy : hubungi saya jika terjumpa "tarmizi" ni sbb sya baru kena 2k. sya call dia xjwb..tp dia sms ckp " sya dlm wad hospital sakit ilang ingatan" 012-7387363..khairol..t/ksh byk2  
  38. Watie 67 - Tue 25/Jun/2013 12:14am
    wey p pinjam kat pinjaman wang berlesen p0wn x pakai upfront la..
    ni na citer skit bwu td jmpe mamat sekor ni.. bkn maen lagi nk tlg ley wat an loan la ape la... siap 2njuk surat agreement ag... tp bila ak nk alamat dy wat survey berdalih.. peh mmg sedih... taw2 sah2 la cnfrm menipu.. kalo ko kje consultant steady jela an bg alamat.. ni siap ckp x ley p sane nnti keee halau.. gilo.. harap2 kawan2 sekalian x terkono la walaupun ade agreement... ni stail baru ni.. ak ingt nk try follow mamat nie esok.. doa kan la ak brjaya yeww...  
  39. Sayang 14 - Fri 10/Oct/2014 1:27am
    Ada lagi satu ni ruby konon keje bank islam katanya dah lepas loan cuma nak tunggu surat pesuruhjaya sumpah bila dah buat kata dah submit bank pdhal haram jadah lgsung takde .call xagkt sms xrep alasan phone rosak . Try cek bank islam nama nak mohon loan takde . Hangus rm650 bjet utk holiday family . Ruby 0196321655/0162688946 acc atas nama vilasiny 114076092627 dan 166010281303(lupa nama) . Tk aman dunia akhirat !!!!  
Page 1   (Total 39 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2728)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (214)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (248)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (650)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (547)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1254)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (165)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (678)
Bisnes Minuman (1461)
Bisnes Pasar Malam (1968)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (682)
Bisnes Perabot (853)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1107)
Bisnes Restoran (3325)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (380)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (660)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (818)
Bisnes Untuk Dijual (3316)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1770)
Diskusi Bisnes (1960)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (719)
Expo Karnival Tapak Niaga (6462)
Forex Malaysia (1878)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (710)
Hiasan Taman (241)
Hotel Resort Homestay (1007)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2819)
Insurans Dan Takaful (1726)
Insurans Roadtax Kereta (338)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1981)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2530)
Kedai Hardware (436)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3831)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1843)
Kedai Sewa (1633)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (4993)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4804)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11738)
Kerja Praktikal (2057)
Kerja Sales (2273)
Kerja Sambilan (6314)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (455)
Kontraktor Balak Dan Kayu (479)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (391)
Kontraktor Pembinaan (2054)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2815)
Kursus Kecantikan (686)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3680)
Mesin Fotostat (352)
Mesin Freezer Dan Chiller (267)
Mesin Industri (511)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (567)
Pakej Pelancongan (2608)
Pakej Perkahwinan (1201)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1458)
Pekerja Asing (1231)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1852)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (648)
Pembekal Kerepek (1098)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (595)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (605)
Pemborong Bundle (864)
Pemborong Cadar Dan Tilam (453)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (773)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1655)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4206)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3519)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2787)
Pembuat Papan Tanda Iklan (277)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (952)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (586)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1537)
Pengedar Permainan Kanak2 (598)
Pengedar Produk Kecantikan (2627)
Pengedar Produk Kesihatan (2996)
Pengurus Majlis (596)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (264)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (720)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (570)
Perkakas Dapur (624)
Perkakas Elektrik (436)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1532)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (519)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (607)
Pinjaman Peribadi (10589)
Pinjaman Perniagaan (1836)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1317)
Program Consignment (2011)
Program Dropship (6735)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1541)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (522)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (365)
Pusat Tadika Dan Taska (1312)
Pusat Tuisyen (1067)
Rancangan Perniagaan (594)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4283)
Rumah Untuk Dijual (3732)
Servis Freelance (1110)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (825)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1817)
Sewa Lori (2558)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1096)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (639)
Tanah Untuk Dijual (4842)
Tempahan Biskut Dan Tart (2153)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (667)
Tempahan Katering (2144)
Tempahan Kek Dan Coklat (2149)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1745)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1685)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1092)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2307)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1351)