Mencari Pengasuh Bayi di Kajang (Feb 2013)
Saleha 8 - Fri 19/Oct/2012 1:29pm [Last Comment]
saya sedang mencari pengasuh muslim untuk bakal bayi saya di sekitar kajang atau bandar baru bangi. di jangka memerlukan pengasuh sekitar bulan februari 2013.

boleh hubungi saya di chubby_tempe@yahoo.com

thanks.

Niche: Pusat Jagaan Bayi
Salam Eidulfitri 1435h (2014)
Dari DPMM Putrajaya

Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Mohd Hairuddin - Fri 19/Oct/2012 1:50pm
    usia baby bape bulan  
  2. Saleha 8 - Fri 19/Oct/2012 2:04pm
    insyaAllah masa 2 bulan.  
  3. Az 44 - Sun 21/Oct/2012 1:29am
    jika ada yg perlukan jagaan(pengasuh) di kwsan BMC & sg.long sewaktu dgn nya sila email az05boy@yahoo.com  
  4. Halim 111 - Mon 29/Oct/2012 11:58am
    Maaf tumpang iklan
    perlu pengasuh parit bakar, muar
    sms 0102969927  
  5. Fikram - Mon 5/Nov/2012 9:52pm
    Sy pn cri pngasuh dgn kadar segera..bby boy 9 bln..area kajang utama...  
  6. Rmy - Tue 13/Nov/2012 11:02pm
    Maaf tumpang iklan. kami menerima kanak2 1-4thn utk penjagaan (isnin-jumaat). Ibu-bapa yg perlukan penjaga utk anak2 mereka di sekitar cheras, boleh berhubung dgn puan jue 0129272844  
  7. Nonie 18 - Tue 20/Nov/2012 6:37pm
    saya juga boleh mengasuh baby. saya duduk di kajang prima. contact saya 0133628300  
  8. Wardah 2 - Tue 11/Dec/2012 6:27pm
    war
    saya mengasuh di tmn. delima, kajang. 3km dari tesco extra. boleh hubungi saya 012-7571328.  
  9. Siti 20 2 - Fri 14/Dec/2012 5:57pm
    sesiapa yg perlukan pengasuh sekitar sg.besi atau berhampiran blh tel sy 0197629234,tel/sms sy utk sbrang ptnyaan  
  10. Noraini Abu Bakar - Sun 16/Dec/2012 7:18pm
    Salam..Kpd para ibubapa yg bekerja pd hari sabtu/ahad atau malam hari blhlah menghantar baby tuan/puan pd sy utk dijaga..Sifat sy sgt sygkan anak2..Sy akan menjaganya seperti anak sy sendiri dgn penuh kasih syg..Anak adalah amanah allah.sy tinggal dikawasan bangi..jika berminat blhlah hubungi sy Pn Ain 013-6969316  
  11. Allyson Lee - Sat 22/Dec/2012 10:09am
    Boleh tolong jaga anak 6 bulan dekat hospital kajang atau dekat bandar tun hussein onn. Daripada puan Lee.  
  12. Nanobetty - Thu 27/Dec/2012 11:06am
    Mencari pengasuh baby gurl 5month area sg ramal luar..urgent..call me nana 0173392132  
  13. Faikha - Fri 28/Dec/2012 12:52pm
    allyson lee..sy dok dekat bdr tun hussein.onn..sy eh jg baby puan lee..  
  14. Zairin Akmal 2 - Wed 2/Jan/2013 12:22pm
    sesiapa yg perlukn pengasuh sekitar sg chua kajang, sila hubungi sy di 018-3224393. Puan Zairin  
  15. Miera 58 - Wed 2/Jan/2013 1:23pm
    Sya area bukit kajang baru..near ktm kajang.. blh call sy..0199691291.. miera  
  16. Suriani Othman - Mon 7/Jan/2013 6:31pm
    Tumpang iklan Saya mencari pengasuh baby saya berumur 3 bulan. Tinggal di Prima Saujana atau kawasan berdekatan.
    No tel 012-6524046 atau 017-6314866  
  17. Shamsul Fadzli Radzi - Mon 7/Jan/2013 6:44pm
    Saya mencari pengasuh baby saya yang berumur 3 bulan. Tinggal di Taman Prima Saujana Kajang atau kawasan perumahan berdekatan. Sila hubungi 017-6314866 atau 012-6524046 untuk maklumat lanjut.
    DIPERLUKAN SEGERA !!!  
  18. Khairiah - Wed 9/Jan/2013 3:35pm
    salam...
    pd sesape yg perlukan pengasuh baby
    area cheras, bndr tun hussein onn, blh hubungi sy di 017-9601625.  
  19. Zairin Akmal - Fri 11/Jan/2013 4:27pm
    sesiapa yg mencari pengasuh area kajang, sila hubungi saya..Kak Zairin 0183224393  
  20. Haniza 17 - Fri 18/Jan/2013 1:37am
    Salam.sye mencari pengasuh bayi berdekatan dgn hosp kajang.kalau boleh jarak rumah dr hosp dkt.bayi sye umur 7bln.sye bekerja di hosp kjang.boleh contact sye haniza 0132302540  
  21. Ellianaenterprise - Sat 19/Jan/2013 1:46pm
    salam..saya pon sdg mmncri pngsuh bby girl 18 bln area kajang.. klau blh nk dkt2 dgn area telekom kajang.. tq cntact sy 0145120112..  
  22. Zairin Akmal - Sat 19/Jan/2013 10:49pm
    rumah Pengasuh berhampiran Esso SG.Chua.Dekat dgn bangunan Hugo.kalau ada yg ingin mencari baby sitter leh hubungi saya.kak Rin 0183224393  
  23. Noniey - Tue 29/Jan/2013 6:23pm
    Sesape y perlukan pengasuh area batu 9 dan batu 10 dan kwsn skitarnya boleh sms 0194145589.. Mpunyai pgalaman jga ank..  
  24. Roha 11 - Thu 31/Jan/2013 3:44pm
    salam...kami menyediakan perkhidmatan menjaga bayidan kanak2 dr pelbagai bangsa dan agama...telah berdaftar dengan jkm,mnghadiri kursus awal knk2 dan refresher permata, berkonsepkan home based...menitik beratkan penjagaan yg penuh kasih syg dan pendidikan yg berkualiti untuk ank anda..insyaallah...bilangan kanak2 yg dijaga adalah terhad. damai perdana cheras, 013 7197174 tq  
  25. Jeffnyehsan - Wed 27/Mar/2013 1:41am
    Pengasuh di Kawasan Bandar Tun Hussien Onn (BTHO)
    Contact : 019 - 208 4497 / 018 - 2995 032 / 019 - 222 5410 (Pn. Ida)  
  26. Norbaizura 7 - Fri 19/Apr/2013 9:18pm
    sesiapa yang memerlukan khidmat pengasuh,boleh hubungi saya di no.0179695913,area seksyen 3 depan sekolah jalan 3,berpengalaman hampir 3tahun menjadi guru taska,kini mahu mengasuh dirumah..  
  27. Ilyana 9 - Mon 29/Apr/2013 1:20pm
    Salam, tumpang iklan. saya juga mencari pengasuh bayi berumur 2buln ++ sekitar sungai kantan, kajang.

    Requirement:
    -Muslim
    -Berpengalaman
    -Penyayang/suka kanak2

    Berminat sila email kepada:
    ilyana.ain88@gmail.com

    Tq.  
  28. Fai2ah - Wed 1/May/2013 5:30pm
    Pengasuh kanak-kanak 3 tahun ke atas dan transit kanak-kanak sekolah. Taman Jasmin, Kajang. Call/sms 019-3078474  
  29. E Yanti - Tue 7/May/2013 7:01pm
    Salam, tumpang iklan.saya mencari pengasuh baby girl saya yg berumur 7 bulan di area taman jasmin, kajang.sila hubungi saya ditalian:013-2309054. TQ!  
  30. Lyn 46 - Fri 10/May/2013 4:56pm
    Assalamualaikum... saya mencari pengasuh baby 10 bulan dan kakak berumur 8tahun(transit) di area Prima Saujana. Sila hubungi saya 019-6667281  
  31. Azniyantiizani - Sat 11/May/2013 11:24am
    perlukan pengasuh email azniyantiizani@yahoo.com kuala terengganu  
  32. Jeffnyehsan - Fri 17/May/2013 6:20pm
    Pengasuh di Kawasan Bandar Tun Hussien Onn (BTHO)
    Contact : 019 - 208 4497 / 018 - 2995 032 / 019 - 222 5410 (Pn. Ida)  
  33. Blingg - Mon 20/May/2013 5:19am
    mencari pengasuh dgn segera dia area cheras btu 9. #bby boy#muslim#7month#  
  34. Zila 148 - Wed 22/May/2013 9:49am
    memerlukan pengasuh utk ank anda menerima seawal usia 2 bulan/ transit jagaan utk anak bersekolah/dan juga shift tempat terhad bertempat di kg pandan dalam berdekatan dgn pandan indah berminat boleh hubungi 012-6318217  
  35. Dalila 21 - Tue 28/May/2013 4:32pm
    Salam. Tumpang iklan. saya mencari pengasuh untuk bayi lelaki berumur 9 bulan. Isnin-Jumaat, 7.30pg -7.30mlm. Bayaran lebih masa akan diberi. area kem pga/kem fru, batu 9 cheras. kalau boleh nak pengasuh yang menjaga 1-2 org ansk sahaja. boleh sms 0196024116. kemasukan awal july 2013  
  36. Mira811 - Wed 29/May/2013 5:11pm
    saya juga mencari pengasuh untuk baby girl berumur 7 bulan. Isnin-Jumaat, 7.00pg -7.00mlm. Bayaran lebih masa akan diberi. area kajang perdana. kalau boleh nak pengasuh yang jaga 1@ 2 orang anak sahaja. sms/call/wasap 0102218969  
  37. Babysitter 2 - Wed 5/Jun/2013 4:22pm
    kalau nak orang jaga 1-2 org anak saja bayarlah macam cina seorang baby 1000,kami pengasuh pun senang tak payah jaga ramai ,2orang cukup  
  38. Darksouls - Mon 10/Jun/2013 5:08pm
    amboi babysitter 2 ni cepat melatah nampaknya... setiap ibu bapa mahukan yg terbaik untuk anak masing. kalau dah pengasuh jaga bayi ramai2, mesti la tak fokus kan kepada bayi yg kecik2 ni... nanti terabai pula... tak gitu??

    bukan soal bayaran yg dipertikaikan. babysitter itu sendiri tak perlula bersifat tamak. sendiri mau ingat. ukur baju dibadan sendiri. ingat niat/nawaitu jadi babysitter tu untuk apa?

    untuk mencari pendapatan? bantu suami cari rezeki? ikhlas ke kalo jaga ramai2? fikir2kan...  
  39. Mama 14 - Thu 27/Jun/2013 8:47am
    Lyn 46, awak dh dapat pengasuh ke..klu belum blh call 0193664724..sy masih mencari kanak-kanak untuk diijaga sekitar pinggiran saujana,ptima saujana,jenaris dan sg kantan..pada ibu bapa yang berminat blh call @ sms je sy..  
  40. Ifa 11 - Mon 22/Jul/2013 11:53pm
    Saya mencari pengasuh d area bangi/sg.merab/berdekatan slepas raya ni. Baby girl, 6 bulan.apa2 info email sy, babyboolan@gmail.com  
  41. Adakhair - Wed 31/Jul/2013 5:51pm
    Sy mencari pengasuh bayi 3 bln area taman pelangi semenyih.
    Berminat boleh email sy di adeq_shyu86@yahoo.com

    terima kasih  
  42. Fahmi Azam - Mon 19/Aug/2013 9:03am
    salam. sy sedang mencari pengasuh untuk anak sy yg berumur 2 bulan di area taman kajang raya,sg.chua, kajang. klu ade yg berdekatan dengannye sila hubungi 0176926239. Fahmi. t.kasih  
  43. Ogie - Mon 19/Aug/2013 11:39am
    Salam. Saya sedang mencari pengasuh untuk anak saya yang berumur 5 bulan di area bandar baru bangi. kalau ade ape2 info, boleh contact saya 0193565515. Zita. Thanks :)  
  44. Siti 313 - Thu 22/Aug/2013 11:52pm
    mencari pengasuh utk anak berusia 1 dan 4 thn di tmn universiti/ sungai tangkas. kalau ada contact saya ye 0197983418  
  45. Yus2013 - Sun 25/Aug/2013 7:56am
    Salam, saya sedang mencari pengasuh di sekitar sg tangkas/taman universiti untuk bayi perempuan sy berumur 8 bln. Kalau ada boleh hubungi saya 0133901712. Tq  
  46. Noor 216 - Tue 27/Aug/2013 10:02am
    Salam. Saya berminat untuk mengasuh dan menjaga baby dari usia baru lahir keatas. Lokasi di pekan Semenyih. Berhampiran kajang dan putrajaya. Masa jagaan mengikut masa kerja biasa atau 24 jam. Rumah bersih dan dilengkapi aircond. Berminat..hubungi saya Pn Noor di 016 6795335 segera.  
  47. Intan 198 - Sun 1/Sep/2013 10:13pm
    Saya mncari pengasuh baby newborn harian yg datang pagi balik petang di sekyen 3 bandar baru bangi.jika ada contact sy 0169080993-intan  
  48. Nonie 18 - Wed 4/Sep/2013 1:07pm
    maaf ye. sy dh tak mengasuh budak.  
  49. Zurainah 4 - Mon 9/Sep/2013 4:21pm
    saya mencari pengasuh dr pkul 3pm-11pm . sebab saya berniaga di pasar malam . umur anak saya 1thun 8bulan . anak laki. saya tinggal di taman bukit mutiara , kajang . jika beminat sila hbungi saya 011-11618898. urgent  
  50. Fai2ah - Wed 11/Sep/2013 7:21pm
    Puan-puan masih mencari pengasuh yang bersesuaian? SMS kami 019-3078474

    *Lokasi: Taman Jasmin / Kajang Prima
    10 minit dari Kajang Town

    *Datang dan lihat sendiri premis kami yang bersih dan selesa.

    *Pengasuh yang baik dan berbudi bahasa.

    *Kami jamin anda akan berpuashati.  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 80 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2571)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Kereta (1468)
Bengkel Motosikal (238)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (358)
Bisnes Ais Krim (477)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1061)
Bisnes Burger (530)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (784)
Bisnes Cyber Cafe (437)
Bisnes Dobi (1329)
Bisnes Ebook (1016)
Bisnes Handphone (1214)
Bisnes Hari Raya (61)
Bisnes Hotel Dan Resort (543)
Bisnes Ice Blended (677)
Bisnes Jam Tangan (274)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (486)
Bisnes Komputer (1437)
Bisnes Kurier Dan Logistik (642)
Bisnes Minuman (1403)
Bisnes Pasar Malam (1898)
Bisnes Pelancongan (512)
Bisnes Perabot (813)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1046)
Bisnes Restoran (3180)
Bisnes Roti Dan Bakeri (685)
Bisnes Salun Rambut (344)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (365)
Bisnes Sms (153)
Bisnes Spa Dan Facial (624)
Bisnes Steamboat (195)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (798)
Bisnes Untuk Dijual (3178)
Bisnes Waffle Dan Jagung (365)
Bisnes Western Food (309)
Dewasa 18sx (1687)
Diskusi Bisnes (1897)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (692)
Expo Karnival Tapak Niaga (6145)
Forex Malaysia (1796)
Haiwan Peliharaan (437)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (692)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (975)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (314)
Ingin Berniaga (2759)
Insurans Dan Takaful (1661)
Insurans Roadtax Kereta (321)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1933)
Kedai Emas (438)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2455)
Kedai Hardware (509)
Kedai Ibu Dan Bayi (669)
Kedai Jahit (3633)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (329)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1734)
Kedai Sewa (1585)
Kereta Baru (1541)
Kereta Terpakai (4797)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4477)
Kerja Kemahiran (1860)
Kerja Kosong (10964)
Kerja Praktikal (1885)
Kerja Sales (2144)
Kerja Sambilan (6026)
Konsultan Perniagaan (424)
Kontrak Swasta (279)
Kontrak Tender Kerajaan (439)
Kontraktor Balak Dan Kayu (465)
Kontraktor Jurutera (529)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (218)
Kontraktor Minyak Dan Gas (662)
Kontraktor Pasir (353)
Kontraktor Pembinaan (1957)
Kontraktor Perlombongan (310)
Kursus Dan Seminar (2714)
Kursus Kecantikan (666)
Kursus Makanan (646)
Kursus Motivasi (310)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1578)
Mencari Pelabur (3574)
Mesin Fotostat (342)
Mesin Freezer Dan Chiller (248)
Mesin Industri (481)
Mesin Jahit (358)
Mesin Proses Makanan (537)
Pakej Pelancongan (2527)
Pakej Perkahwinan (1168)
Pakej Perniagaan (839)
Pasar Basah (1405)
Pekerja Asing (1173)
Pelaburan Saham Unit Trust (897)
Pembantu Rumah Asing (1789)
Pembekal Barang Runcit (1541)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (468)
Pembekal Ikan Kering (371)
Pembekal Kelapa Dan Santan (609)
Pembekal Kerepek (1068)
Pembekal Keropok (425)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (233)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (407)
Pembekal Rempah Dan Perencah (567)
Pembekal Serunding (254)
Pembekal Telur (133)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1173)
Pemborong Batik Dan Sutera (345)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (837)
Pemborong Cadar Dan Tilam (423)
Pemborong Karpet (148)
Pemborong Kasut Dan Sandal (672)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (105)
Pemborong Pakaian Bayi (749)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1589)
Pemborong Pakaian Lelaki (1106)
Pemborong Pakaian Plus Size (136)
Pemborong Pakaian Wanita (4085)
Pemborong Telekung Dan Songkok (556)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3413)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2705)
Pembuat Papan Tanda Iklan (256)
Pembuat Plastik Kotak Botol (776)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (473)
Pendaftaran Syarikat (474)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (926)
Pengedar Bahan Pencuci (689)
Pengedar Buku Dan Majalah (565)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1504)
Pengedar Permainan Kanak2 (577)
Pengedar Produk Kecantikan (2535)
Pengedar Produk Kesihatan (2909)
Pengurus Majlis (579)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (700)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (683)
Penternak Kambing (279)
Penternak Lembu (368)
Penternak Udang (185)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (682)
Peralatan Sukan (538)
Perisian Komputer (549)
Perkakas Dapur (590)
Perkakas Elektrik (412)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1468)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (500)
Pinjaman Kad Kredit (383)
Pinjaman Kereta (571)
Pinjaman Peribadi (10160)
Pinjaman Perniagaan (1781)
Produk Dari China (517)
Produk Sejuk Beku (1259)
Program Consignment (1956)
Program Dropship (6418)
Pusat Bahasa (342)
Pusat Jagaan Bayi (1451)
Pusat Latihan (622)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (481)
Pusat Pendidikan Tinggi (506)
Pusat Rawatan (343)
Pusat Tadika Dan Taska (1242)
Pusat Tuisyen (1021)
Rancangan Perniagaan (566)
Rawatan Alternatif (282)
Rumah Sewa (4104)
Rumah Untuk Dijual (3593)
Servis Freelance (1041)
Servis Keselamatan (686)
Servis Pembersihan (777)
Servis Pengedaran Risalah (447)
Setiausaha Syarikat (585)
Sewa Bas Dan Van (537)
Sewa Kereta Teksi Limo (1726)
Sewa Lori (2434)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (235)
Studio Fotografi (861)
Studio Grafik Dan 3D (1031)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (692)
Studio Muzik (452)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (223)
Sukan Futsal (222)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (613)
Tanah Untuk Dijual (4627)
Tempahan Biskut Dan Tart (2112)
Tempahan Hamper (184)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (637)
Tempahan Katering (2054)
Tempahan Kek Dan Coklat (2086)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (162)
Tempahan Kuih Muih (1690)
Tempahan Minuman Dan Dessert (443)
Tempahan Nasi Lemak (497)
Tempahan Roti (338)
Terminal Bayaran (177)
Ubahsuai Pejabat (623)
Ubahsuai Rumah (1628)
Urut Tradisional (753)
Usahawan Baja Pertanian (363)
Usahawan Benih Dan Nursery (383)
Usahawan Tani (1048)
Vending Machine (344)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2240)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1272)