Search Majalah.com
Mencari Pendapatan Pasif Yang Genuine
Fredenoi @ My Online Store - Wed 26/Sep/2012 6:19am [Last Comment]
Ada sesiapa dr warga MC yg blh bantu sy menjana pendapatan secara online tanpa modal yg besar? Sy da byk mencuba tp stakat ni xde satu pun yg jd.rugi byk.modal 100 la, 90 la, tp duit lebur begitu je.sesiapa yg boleh share bgimana utk jana pendapatan (yg genuine shj) blhla kongsi2. Terima kasih.

Niche: Ingin Berniaga | Diskusi Bisnes
Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
9 Dis 2014 (Selasa) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Sesi Demo GST-Compliance Software - Ofisxpert
9 Dis 2014 (Selasa) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Farhana Yusof - Wed 26/Sep/2012 7:05am
    Berminat nk menjadi keluarga Team World dengan perniagaan Organo Gold.

    Upline direct under Dato' Azizul, Iman Wan dan Mawi.

    Email-farhana.myusof@gmail.com @ call/sms- 010 2255 642. Boleh buat appointment tuk berjumpe upline terus tanpa org tengah.  
  2. Ayin 9 - Wed 26/Sep/2012 7:55am
    berminat utk jadi agen dropship? xperlu modal, hanya pasarkan barang produk kesihatan unicity, ambil order & buat pesanan kepada sy. Komisyen akan diberikan sehingga 15% 1 produk. Inform sy jika berminat.

    unieayin@gmail.com
    0138710873  
  3. Desire - Wed 26/Sep/2012 12:00pm
    Kami di AH Desire Marketing mencari sesiapa yg berminat jadi agent dropship tanpa modal bagi menjual produk kami.

    Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan, emailkan ke ahdesiremarketing@gmail.com atau call 0133265832

    Anda juga boleh ke blog kami di http://ahdesire.blogspot.com  
  4. Fadzren - Wed 26/Sep/2012 4:48pm
    mari menjana pendapatan dengan emas...
    blitz_012@yahoo.com  
  5. Linkman - Wed 26/Sep/2012 5:50pm
    kalau awak taknak bazirkan masa hidup awak for the next 10 years, dengar la cakap saya.

    tak ada cara mudah utk dapat wang
    - kecuali cara2 jahat/haram spt penipuan, kegiatan haram disisi agama dll
    - kecuali good luck

    sesiapa yg offer "Pendapatan Pasif" sebenarnya adalah dream-seller = Saudagar Mimpi!

    Mereka membuat keuntungan hasil menjual mimpi2 kpd orang yg suka memasang angan2.

    ====

    pendapatan pasif hanya boleh didapati setelah bekerja keras selama berpuluh tahun.

    - agen insuran yg bekerja keras dan mendapat repeat sale dari client yg sama

    - pekerja makan gaji yg bina rumah sewa diatas tanah sendiri dan dapat sewa bulan2 (kalau beli rumah & sewakan pun kadang2 menjadi juga)

    - orang yg ada bakat menulis dan ada blog yg popular. mereka boleh dapat income pasif dari Nuffnang, adsense, Innity dll. tapi mereka ni kena menulis setiap hari atau beberapa kali seminggu... jadi nak kata pasif 100% pun tak juga.

    - pencipta lagu - setelah bertahun2 mencipta lagu dan jika lagu2 tu popular, mereka boleh dapat royalti yg banyak juga. contohnya pada 1970an penulis album2 ABBA hanya bekerja sehingga umur mereka sekitar 30an shj. selepas tu sehingga kini umur 60an mereka hanya mengutip royalti shj dari stesen2 radio berjumlah USD juta2 setiap tahun

    - tuah / good luck.
    contohnya pemilik tanah di bukit broga dapat beribu2 RM setiap bulan bila orang nak panjat bukit broga & letak kereta di tanah mereka. dorang charge rm2 se kereta dan ada beribu2 kereta setiap bulan. (bukit broga ni di semenyih dekat Nottingham Univ malaysia - sangat sangat popular)

    - tuah good luck - pemilik2 tanah sekitar air terjun (contohnya sg congkak hulu langat) yg mendirikan pondok istirehat daytrip berharga rm15-50 sehari dimana setiap hujung minggu/cuti am mereka hanya tadah tangan je duit masuk.

    - dan 10001 lagi kes2 good luck lain... termasuk dilahirkan anak jutawan, atau kawin dgn anak org kaya tunggal yg tak lama lepas tu parents dia meninggal... dan ada banyak ladang/estate/rumah/kedai sewa.

    ====

    selain tu hentikanlah bermimpi...  
  6. Fredenoi - Wed 26/Sep/2012 6:44pm
    Mr linkman,terima kasihla nasihat anda yg bagus serta bernas tu.  
  7. Reedhuan - Wed 26/Sep/2012 8:09pm
    Fredenoi....boleh tolong saya? Promotekan biz topup online.offline lagi baik...komisyen 3% hingga 11%.pendaftaran rm80 percuma simkad dan airtime rm30. Register agen baru komisyen rm20 seorang.  
  8. Firstpair888 - Wed 26/Sep/2012 8:55pm
    Apa khabar saudara Fredenoi ,
    Saya ada peluang perniagaan yg mampu menjana pendapatan besar hingga RM100000 tiap-tiap bulan walaupun dengan modal RM155 atau RM477. Kemampuan perniagaan ini menjana pendapatan yg besar ialah disebabkan pasarannya yg sangat besar hingga ke seluruh dunia.Contohnya syarikat google atau facebook....untuk maklumat lanjut sila daftar di url ini ---> http://www.smartdebitcard.net/stiforpinternasional
    Sms 013 4572 111 utk temujanji Shah Alam  
  9. Suhaimi Sulaiman 2 - Wed 26/Sep/2012 10:47pm
    Nak join ni best:
    www.rm99.ibct.my/466  
  10. Fredenoi - Thu 27/Sep/2012 2:18am
    terima kasih kpd yg propose biz yg bgs.sy akan selidik dl sblm membuat pilihan bdsrkan ketulenan,logik dan kemampuan sy.
    Sy org berniaga jg tp ingin menambah pendapatan dgn biz online yg tulen krn sy ada masa senggang yg byk d waktu mlm.tqvm  
  11. Popopostads - Thu 27/Sep/2012 11:57am
    kami agensi yg komited dlm menyediakan kemudahan trading online di pasaran antarabangsa.Ada kelas belajar,khidmat pelanggan,fund manager & MENTOR 18thn pengalaman dlm trading:01115445010  
  12. Hisham 109 - Thu 27/Sep/2012 3:49pm
    cbe try biz ni http://simplebisnes.com/esham90.....jika berminat saya akan terangkan lebih detail lg....Jika ada pertanyaan email: esham90@gmail.com  
  13. Intan 195 - Thu 27/Sep/2012 7:07pm
    jika berminat boleh email atau call sy

    intan6464@yahoo.com.my
    0197642961  
  14. Nasim - Thu 27/Sep/2012 11:23pm
    kalau ada masa selidik pasal business saya nie,,,,,memerlukan ejen utama negeri di Johor, Pahang, Sarawak,,,,,,negeri negeri lain dah ada ejen utama..... sila klik di sini ---> http://www.facebook.com/TepungCheeseCheesyWedges?notif_t=fbpage_fan_invite  
  15. Nurazlina Shariff - Thu 27/Sep/2012 11:37pm
    tak perlu modal, buatlah survey ni...free aje
    http://Mix-fag.com/?ref1154148  
  16. Far East O3media - Fri 28/Sep/2012 10:39am
    saya dengan seikhlas hati (tapi jauh) ingin menjemput warga MC untuk join ke kelab pengguna bijak...

    kepada yang kata ni MLM or SISTEM PIRAMID...CERMIN DIRI SENDIRI..U GUNA HANDPHONE APA YG U DAPAT..?
    YANG KAYA RAYA SAPE...??? BOSS & KELUARGA TELCO D , M , C..

    ada Multimillionaire cakap..."jika tidak kita adalah seorang yang tak berapa nak cerdik walaupun tak pandai"

    copy & paste link ni then u all kaji..

    www.toneexcel.biz/index.php?id=122278

    tak puas ati bleh call/email
    kite bleh one by one/face to face.  
  17. Nurie Taadin - Fri 28/Sep/2012 10:15pm
    Salam..
    Dunia telah berubah.. dari yang mustahil pada tahun 50an dulu sekarang sudah menjadi biasa. Teknologi bertambah canggih. Pemikiran kita perlu seiring & jangan terlalu sempit. Kadang kegagalan kita adalah kerana kesilapan kita sendiri. Maka pelajari lah...
    Rakaniaga syarikat pengiklanan yang menguruskan iklan syarikat seperti Canon, Gucci, acer, Calvin Klien, Mont Blanc, nike & banyak lagi.
    Modal : RM350
    Pendapatan : RM72 sebulan
    Tempoh : 11 bulan
    Jumlah Keuntungan : RM792
    Keuntungan bersih : RM442
    Skop kerja : bantu syarikat promosi iklan seminggu sekali. Tak perlu jual produk atau cari orang.
    Berminat sms ' MajalahRad, nama penuh dan no.tel ' ke 0166090196 segera!!  
  18. Ismadi 4 - Fri 28/Sep/2012 11:37pm
    Tak perlu kedai, tak perlu pekerja dan tak perlu barangan pun daftar kat link bawah tu
    http://www.stiforp.asia/stifordismadi
    Untuk keterangan lanjut hubungi terus saya
    Ismadi
    0195470177  
  19. Mrmr 1105 - Sat 29/Sep/2012 12:08am
    fredenoi, if anda boleh sy peluang utk b'kongsi, emel kn ke mrmr_1105@yahoo.com.my  
  20. Ismadi 4 - Sun 30/Sep/2012 11:21am
    Jom buat busines tak perlu kedai, pekerja atau barangan. Cuma perlu ada 1pc yg ada internet keuntungan berganda ramai dah berjaya daftar kat sini http://www.stiforp.asia/stifordismadi dalam waktu yg sama anda menjadi agent Paynoor Debit Master Card sekiranya anda dapat satu pelanggan anda di bayar USD25  
  21. Arif Ikhwan 3 - Sun 30/Sep/2012 6:49pm
    Jom bisnes perfume pen dgn sy.
    Offer harga borong utk yg ingin bisnes secara part-time or full-time.
    Harga RM5.70.
    Sila lihat di http://perfumepen.blogspot.com/
    Thanks.
    Arif 019-3887635  
  22. Mawar Merah 5 - Mon 1/Oct/2012 1:13am
    berminat dropship perfume original reject??? boleh email ke derose_beautyshoppe@yahoo.com  
  23. Wan Samsul - Tue 2/Oct/2012 1:35am
    Jgnlah nak mengarut klu x kuat nk joint MLM lah...Direct selling lah...ish dah joint mcm2 satu hapah pun x jadi...kene tipu dgn upline lah...ish...lastly buat takaful lg bagus...dpt tolong org jugak smbil dpt commission yg banyak...berbaloi sbb x tipu org..skrg dah tahun kedua income dah 5k...puas hati..pendapatan pun dah pasif...skrg ni ajar org baru jer..x pyh teruk2 dah nak jual brg2...  
  24. Ina 186 - Thu 4/Oct/2012 9:58am
    Bleh cuba Alpha Lipid... modal baru rm60 je..
    permintaan alpha lipid sd2 bagi bulan ini dan bulan2 berikutnya dijangka akan terus meningkat berikutan penyiaran iklan di tv3..semoga bertambah rezeki kepada semua agen2 alsd2 di bawah rangkaian sy..kepada sesiapa yang tercari-cari peluang perniagaan dengan modal dan risiko yang sgt rendah dan pulangan yang lumayan..boleh hubungi sy..kini perniagaan hanya dihujung jari..sgt sesuai untuk yang mahu bekerja dr rumah..pm me for more info...

    email me.. inaminhad7@gmail.com / 0166010605  
  25. Wid82 - Thu 4/Oct/2012 7:33pm
    Kami mencari individu yang berminat di dalam perniagaan dan mempunyai kesungguhan untuk menjalankan perniagaan serta rajin bagi menyertai kami di dalam bidang perniagaan Farmasi.

    Syarikat akan membiayai semua kos-kos yang berkaitan seperti:
    Deposit kedai & pengubahsuaian kedai
    Sewa bulanan kedai
    Bil elektrik
    Penyelenggaraan kedai
    Peralatan-peralatan di dalam kedai
    Barangan produk diberikan secara consignment

    Berminat boleh hubungi 0123076095  
  26. Nufara - Thu 4/Oct/2012 7:41pm
    takda ke bnda yg tak kna modal?? nak sgt wat dropship..tp brg semua sma gan org len! ada tak sesiapa at sini yg boleh tolong..tanpa modal berbeza dr org tp berbaloi!!!  
  27. Isa 21 - Sat 6/Oct/2012 4:14pm
    Salam labur dlm worldshopperlink sy Jadi jaminan mesti untung berminat email sy mdisa31312@gmail.com sy Akan terang detail  
  28. Ndrik - Mon 8/Oct/2012 3:42pm
    anda perlukan bantuan....kami d partnerteam sedia membantu anda;

    facebook n email : perkongsianbisnes@rocketmail.com

    sms/tel : 0193613397  
  29. Eraadlina Rich66 - Mon 8/Oct/2012 6:31pm
    KISAH HIDUPKU YANG INGINKU KONGSIKAN:-
    Seronoknya Ya Allah bila memikirkan kerjaya diriku sekarang ini. Teringat pesan mentorku Dr Azizan -yg paling bagus,buat bisnes yg takde saingan,terbukti kualitinya,dpt menambah nilai hidup diri ,keluarga dan org lain. Ya Allah, terima kasih sangat menemukan aku dengan perniagaan yang hebat ini. Terima kasih Ya Allah di atas peluang dan ruang yg Kau kurniakan untukku. Produk e-pendidikan keluaran Malaysia yang telah memenangi Gold Winner Award di LearnX Asia Pacific Australia tahun 2011 mengalahkan microsoft company. Hebatkan produk keluaran Malaysia ini. Produk e-learning serendah Rm1.10 setaip hari. Produk kita bersifat monopoly kerana Universiti Sains Malaysia mengeluarkan lesen hanya kepada satu company untuk mengedar soalan final exam upsr, pmr, spm dari tahun 1993-2011, dan ini adalah antara rahsia kejayaan adik noramalina mendapat SPM 17A1.

    Ya Allah sebelum ni aku pernah mengadu dengan Kau untuk melakukan sesuatu perniagaan yang Kau suka aku buat dan perniagaan yang memberi manfaat pada orang ramai dan banyak masa untuk aku beribadah dan sujud padaMu. Saya gembira nak kongsikan kepakaran saya:-
    1. Kepakaran saya ialah MENYELESAIKAN masalah ibu bapa yang menghadapi kesulitan tentang pelajaran anak-anak di rumah & hendak anak berjaya di sekolah tetapi takde masa untuk ajar mereka di rumah dengan hanya RM1.10 sen sehari.
    2. Kepakaran saya ialah BERKONGSI ELMU dan KAEDAH bagaimana menjana pendapatan RM10,000 sehingga RM30,000 setiap bulan dengan memperkenalkan dan berkongsi produk pendidikan e-learning keluaran Malaysia yang akan memasuki pasaran Indonesia pada Januari 2013!

    Teringat lagi kata2 mentorku Dr Azizan yg pernah menekankan kalo sesebuah perniagaan ada sistem memang bagus. Aku tahu kenapa perniagaan ini yang sudah bertapak 13 tahun dan telah melahirkan 72 jutawan adalah kerana sistem yang ada.

    Seronoknya Ya Allah, bila aku mendengar kata2 Dr Amir salah seorang doktor pakar yg join perniagaan ini secara part time. Katanya “dulu saya pun tak percaya sebab gajinya sebagai doktor pakar sebanyak RM40,000 sebulan diperolehi setelah 10 tahun bekerja. Tapi dengan sistem dan sifu yg hebat dia telah berjaya menjana income RM40,000 sebulan dan memperolehi pendapatan terkumpul sebanyak RM100,000 dalam masa 2 bulan. SubhanAllah!! Menangis gembira Ya Allah sebab aku selalu memohon pada Kau untuk pertemukan aku dgn perniagaan yg hebat yang tak perlukan modal yang besar. Allahuakbar!!

    Aku masih ingat lagi bilamana aku mengadu padaMu Ya Allah Ya Hadi Ya Alim, aku tak tahu tapi aku sedar Sesungguhnya Kau Maha Mengetahui dan Maha Memberi Petunjuk dan Maha Menemukan. Dan bilamana Kau pertemukan aku dgn perniagaan ini. aku sujud syukur padaMu. Lebih-lebih lagi ini dalah bisnes pendidikan yang sangat membantu ibubapa yg nak anak pandai belajar dan berjaya di sekolah. Siapa yg taknak anak pandai kan.

    Teringat lagi mentorku Azizan Osman pernah berkata untuk terlibat dengan sesuatu perniagaan yg kamu suka cari orang yg arif dalam bidang tu untuk kamu belajar. Ya Allah aku dah jumpa :)

    Masih terngiang-ngiang lagi kata2 mentorku Azizan Osman, siapa kata tak boleh berjaya kalo takde produk sendiri? Siapa kata tak boleh berjaya kalo berniaga produk orang lain? Benarlah sangat bila teringat kata2 mentorku. Lagi satu aku suka dengan perniagaan ini yang menerapkan nilai-nilai murni bagaimana nak bantu menjayakan rakan2 niaga yang lain. Bukan duit ukurannya tapi bagaimana nilai2 yang ada pada pemimpin yang susah hati bila rakan niaga lain tak berjaya.

    Saya nak berkongsi Hadith riwayat Imam Bukhari yg bermaksud Seorang muslim adalah saudara kepada orang muslim lain. Janganlah ia menzaliminya, dan janganlah ia menolak dari MEMBERI PERTOLONGAN kepadanya. Barangsiapa yang MEMBANTU SAUDARANYA, Allah akan membantunya. Barangsiapa yang melepaskan dari saudaranya kesusahan, Allah s.w.t akan melepaskannya satu kesusahan dari banyak kesusahan pada hari Kiamat. Dan barangsiapa yang sembunyikan aib saudaranya, Allah akan sembunyikan aibnya pada Hari Kiamat.

    Oleh itu, Ya Hadi aku amat memerlukan petunjukMu YA ALLAH, YA WAJID untuk aku bertemu siapakah insan yang sudi menjadi rakan niagaku dan nak tambahnilai hidup orang lain dan pasti Insan itu insan hebat yang mana perniagaan ini adalah yg terbaik juga utk dirinya. KAU pertemu dan permudahkan Ya Allah, agar aku dpt berhubung dgn Insan itu..Tiada daya upayaku melainkan dgn kekuatanMu Ya Allah Ya Qawi.


    Kepada sesiapa yang nak tahu lebih lanjut boleh SMS di talian 017-6669493. Saya gembira sangat dapat berkongsi.  
  30. Mohd Ezri Maula Haron - Mon 8/Oct/2012 10:03pm
    Salam...tumpang lalu..saya tengah mencari bisnes partner untuk mengembangkan projek Affilate Junction melalui program Mykad Smart Shopper ke serata Asia yang di sokong oleh JPN,Mdec dan Tekun Nasional.

    Berminat boleh menghubungi 0136839043(Ezri)  
  31. Munirah 38 - Mon 8/Oct/2012 11:38pm
    Salam perkenalan,,penah x tuan kaji bisnes yg "SIMPLE,SECURE,LONGTERM"..
    Bkk link ni www.mykad.aj.my...Saya bkn buat MLM..Harap maklum..
    Ingin tahu lbh lnjut blh call saya 0134633662 @ cahaya_menyinari90@yahoo.com @ add fb saya munirah abu samah..  
  32. Maaklee 2 - Mon 15/Oct/2012 1:50pm
    Assalamualakum.
    Assalamualaikum
    Nama Saya Muhammad Bin Sabree. Kami sebuah syarikat berlesen dan berdaftar dan mencari Ahli usahawan yang ingin menjalankan perniagaan Franchise.
    Saya menjalankan perniagaan ini di seluruh Semenanjung Malaysia dan bergiat aktif di Lembah Klang dan Selangor.
    Saya ingin memperkenalkan Perniagaan Franchise dengan modal permulaan serendah RM500 ataupun kurang.Tolong baca dengan teliti apa yang dimaksudkan dengan perniaggan franchise di blog www.tambahringgit.blogspot.com

    Untuk mereka yang suka shopping di Pasaraya Tesco, Giant, JayaJusco,
    NSK, Mydin dan Carefour,
    Ini ada berita baik untuk anda.
    Sedar tak sedar kita sentiasa berbelanja untuk keperluan bulanan.
    TAPI sedar tak sedar kita berbelanja lebihdari RM500 sebulan untuk seisi keluarga.
    KENAPA tak kita jadikan ia modal untuk perniagaan FRANCHISE
    dan bertukar menjadi USAHAWAN dengan konsep berbelanja untuk kegunaan
    sendiri dan menjadi Usahawan tanpa menjual barang.
    ..............................
    .......
    Terima kasih kerana sokongan Anda.
    Pihak kami akan melayan pertanyaan anda secepat mungkin.

    http://tambahringgit.blogspot.com
    tambahringgit@gmail.com
    019 351 8703  
  33. Shahimi 4 - Tue 30/Oct/2012 10:34am
    BUKAN SENANG NAK SENANG. TIADA KEKAYAAN DLM SEKELIP MATA DALAM REAL BUSINESS SEBENARNYA KECUALI MONEY GAME OR PERGI MEROMPAK BANK, huhuhu....

    Alphalipid Slim Diet-II-Produk HEBAT
    Menurunkan 2-5kg seminggu
    Penurunan dgn CEPAT, SELAMAT & HALAL.
    http://alphalipidsd2.com
    Ingin INCOME tmbahan? jom sertai biz ini. InsyaALLAH akan meraih pendapatan SAMPINGAN. BERMINAT?
    email kpd saya, nanti saya akan forwardkan BUSINESS PROPOSAL utk megetahui rahsia kejayaan kami. EMAIL: shahimi@gmail.com  
  34. Shahimi 4 - Mon 5/Nov/2012 2:49pm
    Hi warga majalah.com
    Saya ada 1 business proposal untuk dikongsikan bersama. Anda boleh dijadikan ianya sbg pendapatan full/partime.. kepada yg berminat, kita boleh sama2 share kan. email kpd saya shahimi@gmail.com
    nanti saya akan sharekan biz proposal ini utk rujukan bersama.  
  35. Jutawan2013 3 - Fri 4/Jan/2013 6:26pm
    Salam...
    Jika anda betul2 serius nak tambah income..boleh layari link ne..
    http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/jutawan_2013
    tak rugi walaupun tengok skejap..boleh hubungi sya terus jika berminat..  
  36. Joe 155 - Fri 1/Mar/2013 3:08am
    Modal serendah $1. Sy boleh tolong.
    ajoehp@yahoo.com  
  37. Mizpirana - Tue 27/May/2014 1:56pm
    Menjana pendapatan pasif dengan hanya menukar cara & tempat anda berbelanja.

    baca blog sy untuk info lebih lanjut

    http://happywardrobe-happywardrobe.blogspot.com/2014/05/menjana-pendapatan-pasif-dengan-hanya.html

    intan
    014-3380286  
Page 1   (Total 37 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2831)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (226)
Bengkel Kereta (1510)
Bengkel Motosikal (253)
Bengkel Tayar (220)
Bisnes Air Mineral (373)
Bisnes Ais Krim (517)
Bisnes Aksesori Kereta (664)
Bisnes Broadband (1116)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1390)
Bisnes Ebook (1069)
Bisnes Handphone (1273)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (576)
Bisnes Ice Blended (712)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (184)
Bisnes Kitar Semula (508)
Bisnes Komputer (1507)
Bisnes Kurier Dan Logistik (693)
Bisnes Minuman (1490)
Bisnes Pasar Malam (2011)
Bisnes Pelancongan (555)
Bisnes Pengantin (703)
Bisnes Perabot (880)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1123)
Bisnes Restoran (3403)
Bisnes Roti Dan Bakeri (725)
Bisnes Salun Rambut (374)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (388)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (682)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (842)
Bisnes Untuk Dijual (3436)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (333)
Dewasa 18sx (1803)
Diskusi Bisnes (1993)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6652)
Forex Malaysia (1949)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (470)
Hiasan Dalaman (727)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1038)
Iklan Tv Radio Media Massa (229)
Import Dan Eksport (337)
Ingin Berniaga (2840)
Insurans Dan Takaful (1769)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1998)
Kedai Emas (459)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2555)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3973)
Kedai Kamera Dan Camcorder (351)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1909)
Kedai Sewa (1661)
Kereta Baru (1651)
Kereta Terpakai (5067)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5011)
Kerja Kemahiran (2030)
Kerja Kosong (12210)
Kerja Praktikal (2198)
Kerja Sales (2346)
Kerja Sambilan (6483)
Konsultan Peguam (162)
Konsultan Perniagaan (466)
Kontrak Swasta (303)
Kontrak Tender Kerajaan (467)
Kontraktor Balak Dan Kayu (486)
Kontraktor Jurutera (578)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (228)
Kontraktor Minyak Dan Gas (698)
Kontraktor Pasir (413)
Kontraktor Pembinaan (2101)
Kontraktor Perlombongan (326)
Kursus Dan Seminar (2877)
Kursus Kecantikan (697)
Kursus Makanan (673)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1635)
Mencari Pelabur (3745)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (391)
Mesin Proses Makanan (583)
Pakej Pelancongan (2649)
Pakej Perkahwinan (1221)
Pakej Perniagaan (906)
Pasar Basah (1488)
Pekerja Asing (1273)
Pelaburan Saham Unit Trust (972)
Pembantu Rumah Asing (1902)
Pembekal Barang Runcit (1594)
Pembekal Beras (117)
Pembekal Buah-buahan (493)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (660)
Pembekal Kerepek (1119)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (246)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (419)
Pembekal Rempah Dan Perencah (622)
Pembekal Serunding (260)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1201)
Pemborong Batik Dan Sutera (356)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (879)
Pemborong Cadar Dan Tilam (466)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (712)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (781)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1694)
Pemborong Pakaian Lelaki (1142)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4301)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3579)
Pemborong Tuala (206)
Pemborong Tudung (2831)
Pembuat Papan Tanda Iklan (289)
Pembuat Plastik Kotak Botol (807)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (488)
Pendaftaran Syarikat (510)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (962)
Pengedar Bahan Pencuci (730)
Pengedar Buku Dan Majalah (607)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1566)
Pengedar Permainan Kanak2 (615)
Pengedar Produk Kecantikan (2659)
Pengedar Produk Kesihatan (3054)
Pengurus Majlis (605)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (744)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (699)
Penternak Kambing (296)
Penternak Lembu (398)
Penternak Udang (200)
Peralatan Makmal Dan Hospital (271)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (740)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (578)
Perkakas Dapur (634)
Perkakas Elektrik (453)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1551)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (398)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10907)
Pinjaman Perniagaan (1866)
Produk Dari China (550)
Produk Sejuk Beku (1362)
Program Consignment (2046)
Program Dropship (6916)
Pusat Bahasa (367)
Pusat Jagaan Bayi (1609)
Pusat Latihan (661)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (538)
Pusat Pendidikan Tinggi (536)
Pusat Rawatan (375)
Pusat Tadika Dan Taska (1372)
Pusat Tuisyen (1099)
Rancangan Perniagaan (569)
Rawatan Alternatif (301)
Rumah Sewa (4387)
Rumah Untuk Dijual (3820)
Servis Freelance (1137)
Servis Keselamatan (737)
Servis Pembersihan (853)
Servis Pengedaran Risalah (476)
Setiausaha Syarikat (604)
Sewa Bas Dan Van (588)
Sewa Kereta Teksi Limo (1877)
Sewa Lori (2627)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (260)
Studio Fotografi (917)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (136)
Studio Model Penyanyi Pelakon (767)
Studio Muzik (490)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (238)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (660)
Tanah Untuk Dijual (4962)
Tempahan Biskut Dan Tart (2174)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2199)
Tempahan Kek Dan Coklat (2180)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (181)
Tempahan Kuih Muih (1773)
Tempahan Minuman Dan Dessert (477)
Tempahan Nasi Lemak (533)
Tempahan Roti (379)
Terminal Bayaran (194)
Ubahsuai Pejabat (657)
Ubahsuai Rumah (1725)
Urut Tradisional (820)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (412)
Usahawan Tani (1107)
Vending Machine (392)
Voucher Dan Tiket (253)
Web Design Malaysia (2337)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1401)