Mencari Penawar Penykit Kulit - Psoriasis
Jam 3 - Mon 19/Mar/2012 1:50pm [Last Comment]
assalammualaikum.....

Kepada semua warga majalah.com saya telah mengidap penyakit psoriasis selama 5 tahun . saya memohon kpd warga M.C jika ada penawar sakit ini sila hubungi saya , walaupun rawatan moden mengatakan tiada lagi penawar penyakit psoriasis. tapi saya sebagai umat islam berpegang teguh dgn sabda nabi , SETIAP PENYAKIT DIJAMIN ADA UBATNYA, KECUALI MATI .

Sebuah hadis sahih Bukhari, dari hadis Abu Hurairah R.A, dari Nabi S.A.W bersabda:“Allah tidak menurunkan penyakit melainkan juga menurunkan penawar (ubat) baginya.”


Di dalam sahih Muslim diriwayatkan dari hadis Jabir bin Abdullah berkata: Rasulullah S.A.W bersabda: “Setiap penyakit ada ubatnya. Jika suatu ubat penawar sesuai untuk penyakit (tersebut), maka ia akan sembuh dengan izin Allah.”


jadi kpd sesiapa yg ada penawar penyakit Psoriasis ini boleh lah menghantar email ke umrahku@gmail.com.

sekian terima kasih.

Niche: Butik Kesihatan | Diskusi Bisnes
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. A Nazri - Mon 19/Mar/2012 2:01pm
    sila cari metro keluaran hari jumaat 9 hb atau dalam minggu tersebut ada keluaran khas rawatan untuk pesakit psoriasis.siap sekali dengan ubatnya di farmasi. telah diuji keberkesanannya. kalau tak jumpa boleh cuba bio factor 9  
  2. Nem 2 - Mon 19/Mar/2012 2:04pm
    dulu satu badan saya penuh dengan penyakit nih... saya berhenti makan yang gatal2 contohnya seafood dan minum minyak kelapa dara bioasli.. jgn ambil yg pil.. minum minyak tu.. sebulan dua, hilang dekat satu badan.. yg tinggal kat kepala jer.. masih ada.. macam kelemumur.. cuci rambut hari dan kalai boleh elak gi saloon sebab diorang cuci rambut guna kuku.. dan buat kulit kepala luka dan makin bertambah lagi gatal2 tu nnt..  
  3. Jam 3 - Mon 19/Mar/2012 2:39pm
    A nazri dan Nem 2 terima kasih ye . semoga jasa anda berdua allah yg balas.  
  4. Ihsan Rosly 2 - Mon 19/Mar/2012 2:59pm
    cousin saya mengidap penyakit ini...saya memberi dia satu ubat tabib cina...alhamdulillah berkesan...email saya ihsanrosly@gmail.com  
  5. Walid80 - Mon 19/Mar/2012 3:23pm
    kakak saya penah kna pnyakit nih..untuk makluman,bkn skejap je bleh smbuh..mmg kna bnyk brsbr la..tp alhamdulillah skrg dia dh smakin pulih n cuma kna pntg mkn gak la..cuba cari Dr. Azimahton di Bangi..ubat dia mmg agk mhl..tp insya allah..ubat yg dia bg tu mrwt pnyakit ni dr bwh kulit..sstgh ubat cuma rawat kulit atas je..pnyakit ni di bwh kulit..cubalah..  
  6. Yad1133 - Mon 19/Mar/2012 5:13pm
    Salam,ada cerita nk d kongsi. Emak saya dah 10thn mengalmi penyakit ni dan br skrg ada perubahan yg ketara.saya cadangkan pg jumpa pakar kulit d hospital universiti kubang kerian kelantan,dlm masa sama saya ada bg dia cuba Safroney Kolagen..apa2pun saya cadagkan g jumpa pakar lu.Insyaallah semuanya akan d permudahkan.TQ  
  7. Solihin 3 - Mon 19/Mar/2012 11:01pm
    Salam Jam 3, mmg betul setiap prnyakit ade penawar, cuma kita yg tk jumpe lg. Klau En btul nk cri penawar dm serius, Sy ade cara dh terbukti berkesan. Sila hubungi sy atau tinggalkn hp supaya sy bleh call En. Hp sy 0176323674.  
  8. Sne Mktg - Mon 19/Mar/2012 11:17pm
    As salam....saya mengenali seorg pesakit psoriasis (perempuan) yg hidupnya sgt derita sehingga tergadai harta n tanahutk berubat tp dgn izin Allah dia sembuh dgn memakan suppliment dr buah berry sahaja...hanya cadangan jika mahu mencuba boleh hubungi beliau sendiri. Email saya nzila373@yahoo.com saya akan berikan contact no beliau, tq.  
  9. Mohd Fauzi Salman - Tue 20/Mar/2012 12:26am
    salam Jam 3.simpati dgn nasib awk kerana menghidapi penyakit psoriasis ni.kena kat kepala ke or 1 badan?jika nak ubat tradisional sila berhubung dgn saya 012-7370772.InsyaAllah mujarab.....  
  10. Jam 3 - Wed 21/Mar/2012 5:33pm
    TERIMA KASIH KPD SEMUA  
  11. Siti Maryam - Wed 21/Mar/2012 9:35pm
    simpati..awk cuba la minum minyak habatussauda dan madu...moga Allah memberikan awk ketenangan jiwa..  
  12. Jam 3 - Fri 23/Mar/2012 2:47pm
    siti maryam, terima kasih sbb sedia berkongsi idea.  
  13. Sahrizal - Fri 23/Mar/2012 9:16pm
    Salam. Saya boleh beri minyak kelapa dara secara percuma untuk kegunaan dan rawatan. Boleh sms saya shah. 0127267647. Percuma.  
  14. Badine 2 - Sat 24/Mar/2012 7:12am
    Salam..

    Tiap ujian dtg dr Allah swt dan ada hikmah disebaliknya..Hendaklah tuan lalui dgn sabar dan yakin pasti ada jalan untuk sembuh dgn izin Allah swt jika tuan terus berusaha mencari..

    Pelanggan sya terdiri dr kalangan vvip, vip, ahli koporat, artis, dan org perseorangan..

    Jika tuan ingin mencuba kaedah yg saya jalankan, tuan boleh hubungi saya melaui talian:

    h/p no : 0129073434
    e-mail : delimabirusakti@yahoo.com

    Semuanya atas izin Allah swt jua, tiada yg lebih berkuasa..

    Badin  
  15. Solihin 3 - Sun 25/Mar/2012 3:27am
    Jam 3 ni tk serius..  
  16. Jam 3 - Sun 25/Mar/2012 12:41pm
    salam.

    terima kasih semua krn memberi sokongan kpd saya..

    solihin 3 , saya bukan x serius . saya dah tgk background awak . saya x mampu beli kalau awak nak jual brg dgn saya . saya ni OKU dan x berkerja dan penerima bantuan JKM.


    terima kasi yg tak terhingga kpd EN.Mohd Fauzi salman sbb bagi saya ubat tradisionalnya kpd saya dgn seikhlas hati dan Sahrizal kerana memberi minyak kelapa dara dgn percuma . semoga Allah shj yg membalas jasa baik tuan. saya doakan tuan2 dimurahkan rezeki , mendpt kesihatan yg baik dan dipermudahkan segala urusan . amin.  
  17. Rradria - Mon 26/Mar/2012 3:50pm
    Salam Jam 3. anak sy juge mengidap penyakit ni. Umur die 5 thn. Perempuan. Sy agak takut utk cube macm2 ubat utk die krne usianye masih kecil. Dah jumpe Pakar tapi tak berjaya. klu awak jumpe penawar. Hrp dapt kongsi dgn saye. Email sy rohanaadria@yahoo.com.my  
  18. Jam 3 - Mon 26/Mar/2012 4:58pm
    Rradria. insyallah saya akan berkongsi dgn awak.  
  19. Nur28 2 - Mon 2/Apr/2012 3:46am
    cuba mandi dengan air garam kasar,memang pedih sikit,tapi kena mandi sebelum subuh,air kena sejuk,baca al fatihah,selawat 7 kali,lepas tu mintak kat tuhan pulihkan penyakit tu,start kena hari jumaat subuh,sebelum mandi kena ambil air sembahyang,elakkan makan seafood,ayam,dan daging lembu,kena makan sayur atau kambing(sikit) je,  
  20. Jam 3 - Fri 13/Apr/2012 11:38am
    Nur 28 2 terima kasih krn berkongsi info.  
  21. Solihin 3 - Thu 17/May/2012 3:51pm
    Sedih dgn Jam3. Pikir sy nk jual benda tu la plak. Buat pe sy nk jual RO sistem kt awak.. sy nk syorkn produk yg bleh bntu.. msuk surat khabar lagi... msj sy, sy akn kol.. tq  
  22. Muhammad Zu Shimalain Bin Azizul - Sun 16/Sep/2012 8:24pm
    Harap dapat berkongsi di sini secara telus.. Tolong Share info & syor anda directly.
    Jam 3: Hope kongsi apa2 maklumat & info beguna jika ada penawanya.

    Solihin 3: Kenap x bagi tau je nama prouk tu je kat sini?  
  23. Kancil Putih 2 - Wed 19/Sep/2012 2:35pm
    salam.. suami saya juga phidap psoriasis, kini hampir 1 badan.. jika jam 3 sudah ada hasilnya, sila kongsikan bagaimana cara & tempat rawatan..  
  24. Dan 11 - Wed 17/Oct/2012 2:17am
    Salam pade semue..sy phidap psoriasis..sy bru2 lgi mhidap pyakit nh..dlm 2 bulan cm 2..but now agak risau..sbb kaki,tgn,idong sy ade tompok2..sy ge klinik biase mmg hilang skejap je...ge klinik krajaan byk sgt appointment..lambat...minta pendapat pade sahabat2 yg ade...ini email sy..( dand3n@yahoo.com) harap bole membantu terima kasih 'buntu skrg nh'  
  25. Captain Saiful - Sun 23/Dec/2012 12:23am
    Salam jam 3,saye kne psoriasis...stakat ni x jumpa ubat untuk merawat penyakit ni....kalu setakat control...adela...hilang kejap nanti datang balik..btol saye yakin dgn pendapat sume penyakit ade penawar cuma kita belum jumpa....tapi setakat ni yg saye yakin kesannye DERMOVATE SALAP...bile bende alah ni datang je...sapu 2,3 ari...clear trus...tp nanti datang balik la dan kite kne trus monitor..DERMOVATE ni bole beli kat farmasi...try yg kecik dlu dalam rm 26 ringgit kot...saye da pakai setaun lebih alhamdulillah ok & sangat sangat sangat berkesan..
    Untuk maklumat sblm ni saye hanya bergantung kat specialist je..sbulan rm450 tp ubat dri specialist ni lame2 immune dgn badan..
    Harap menbantu...  
  26. Wan Fariza - Mon 24/Dec/2012 12:36pm
    Assalaamualaikum semua,

    Saya ingin berkongsi secara ikhlas dgn semua yg menghadapi masalah psoriasis
    Sila sms/call saya @ 019 3122786  
  27. Sha 216 - Tue 8/Jan/2013 8:37pm
    ASSALAMUALAIKUM SEMUA...SAYA PON PENGHIDAP PSORIASIS.DR KECIK LAGI.SKRG DAH NAK KAWEN TP PSORIASIS ASYIK DATANG JEW..JGN SEDEY YEW DN BNYAKKAN BERDOA SERTA YAKIN APA YG BAIK TU DR ALLAH S.WT DAN YG SEBALIKNYA TU DR KITA...SYA YAKIN DALAM HATI SEDALM2NYA YG KITA ADALAH YG PALING ISTIMEWA DR YG TERISTIMEWA..ADA HIKMAH...TERUSKAN USAHA MENCARI PENAWAR PENYAKIT NIE ;-)  
  28. Zal 28 - Tue 22/Jan/2013 9:17am
    sy mengidap psoriasis ni selama 10 tahun..dan skg tgh try penawar yang bernama ''fed noni" kesan keluar dengan banyak dan lama-lama hilang....harap boleh share dgn kwn2....  
  29. Nurularda - Tue 22/Jan/2013 11:46am
    Assalamualaikum. saya penghidap psoriasis. boleh share ubat@penawar untuk penyakit ini. dah bermacam2 ubat saya makan tp still x elok jugak terutama di sekitar kepala. mohon kerjasama anda semua email kan kepada nurul.shuhada5886@yahoo.com  
  30. Siraj - Sat 26/Jan/2013 12:32am
    InsyaAllah cuba hubungi saya..dah jumpa penawarnya InsyaAllah..H-Tonic & Tri-Tonic dari company Vivie-E Healthcare. Tuan2 dan puan puan boleh layari. www.viviecare.com. Produk 100% herba menggunakan Teknologi Nano yg mempercepatkan pemulihan sel, dan dapat melihat perubahan dengan kadar segera diantara 4hari ke seminggu, InsyaAllah.
    Call saya InsyaAllah kat number ni : 0194762661  
  31. Siraj - Sat 26/Jan/2013 12:37am
    Produk ini diluluskan oleh KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia) & JAKIM.  
  32. Akmal 134 - Sun 3/Feb/2013 2:48am
    salam , sy tak berapa pasti sama ada saya ni kene pnyakit psoriasis atau tak tp keadaan ni same dgn yg berlaku pada saya , sy mengalami kulit terkupas2 dan bersisik di bahagian kepala dgn klit berwarna merah2 , dan bersisik . ssaya da kene salame 3 thun dan masih tidak menjumpai penawar nya . sila kongsi kan maklumat penawar kpada saya , jika ada yang sudi berkongsi sila Email kan kepada saya , saya amat hargai maklumat anda . Amal_laksa@yahoo.com  
  33. Faizol 11 - Tue 12/Feb/2013 6:28pm
    http://www.drhpm.com/testimoni-produk/testimoni-dr-ii/dr-ii-bantu-pulihkan-sepenuhnya-psoriasis.htm  
  34. Raha - Sat 16/Feb/2013 7:38am
    Assalamualaikum,
    Ni ada salah seorang pelanggan elken yg mak dia ngidap psiorisis dan dia sendiri ngidap sakit kulit gak. Dia guna produk elken. Boleh juga google "elken untuk psiorisis" utk pengalaman mereka yang In Shaa Allah sembuh guna produk elken. Guna id saya utk dpt harga ahli.

    Id elken: 000300035126
    Siti raha hj kassim

    If nak jadi ahli sendiri, just tulis sponsor by id saya tu. Rm75 je keahlian.


    http://www.majalah.com/?classified:psoriasis-ecxema-elken-approve-based-from-tru-story:8JK83Y1GCN

    Di bawah ni stokist info around lembah klang.
    http://www.elken.com.my/stockist-info-my  
  35. Faezamierul - Fri 1/Mar/2013 8:11pm
    adik saya mengalami penyakit ni.sudah 5 tahun.simpati dengan keadaan dia.saya dah cuba cari pelbagai ubat tapu masih belum berkesan.bagi yang mempunyai penawarnya, minta jasa baik emailkan kepada saya...faez.amierul@yahoo.com.my  
  36. Hezri 2 - Fri 8/Mar/2013 1:36am
    Perubatan moden/ubat hopital mengadungi kadar steroid yang tinggi.. kesan nya kulit akan menjadi nipis.. dan jika penggunaanya yang terlalu lama.. ianya jug aakan memberi kesan sampingan kepada organ dalaman.. terutama buah pinggang. Antara ubat yang mengandungi kadar steroid yang tinggi adalah seperti berikut..

    i) Cloderm
    ii) Dermovate
    iii) Daivobet  
  37. Hezri 2 - Fri 8/Mar/2013 1:43am
    http://www.facebook.com/pages/Luqman-Ayurvedic-Herbs-Centre/377645228950903

    sila layari link tersebut... doktor tersbut claim ubatnya dapat menghilangkan penyakit psoriasis permenently dan penyakit tidak akan berulang lagi. wallahualam..  
  38. Hezri 2 - Fri 8/Mar/2013 1:47am
    Saya juga menghidapi penyakit ini selama 5 tahun. beribu duit telah dihabiskan.. kerana beria ia berusaha ingin sembuh daripada penyakit ini... moden dan alternatif telah dicuba..kali terakhir saya mencuba ubat kampung menggunakan air akar kayu.. di ambil dari seorang pakcik di kuantan.. dan hasil nya psoriasis telah berkurangan.. walaupun tidak pulih sepenuhnya.. jika sesiapa yang mempunyai perubatan alternatif yang lain.. sila share bersama. terima kasih. hezri@jkr.gov.my  
  39. Shida 134 - Tue 12/Mar/2013 9:21am
    Saya pun menghidap psoriasi ni...dh separuh badan tp bertompok-tompok la..malu sgt especially kt bahagian muke..tolong la klau ade ubat untuk mengurangkn pun cukup la. Dulu dh pernah jumpe pkar tp x mampu selalu sbb ubat yang digunakan cume bertahan selama 2 minggu je.  
  40. Mohd Solihin - Wed 3/Apr/2013 2:50pm
    saya mohd solihin, boleh cuba krim yang saya jual, Insya Allah berkesan, untuk janji mujarab untuk penyakit anda, saya tak berani janji, tp setakat ni yang dah memakainya Alhamdulillah berpuas hati. Produk boleh lihat di blog saya.

    http://penawarbagikulit.blogspot.com/  
  41. Aj 24 - Thu 4/Apr/2013 1:09am
    Assalammualaikummmm.. Hye sy ana, seorg pesakit psoriasis juga..hampir 15thn derita penyakit ini..tp sejak 6 thn lepas Sy beranikan diri n buang rase malu dan ingin mengubati penyakit ini, saya d temukan dgn pkar kulit hospital ..Alhmdulillah dgn berkat doa n kesabaran menunggu..sehingga kini sy mendapat rawatan dan stok ubatan stiap bulan bg menguRangi psiorasis ni..so saya syorkAn kpd teman2 y senasib dgn sy..Pergilah check up ke hospital untuk btemu pakar kulit..insyallah ia dpt mengurangkan penyakit ini dengan bekAlan ubat yg diberi...aminnn  
  42. Aj 24 - Thu 4/Apr/2013 1:29am
    Saya baru terjumpa dlm fb ade group Rakan komuniti psoriasis..jom join n segala masalah n cara mengatasi boleh d kongsi di sana... :-D salah 1 nye minYak kelapa dara pun bley membantu...dan sabun polytar mmg khas untuk psoRiasis n ezema..tp sayangnye sudah 3Bulan sy mencari..dAn d pahamkan supplies x keluarkan stok lg..:-( .. Jgn berhenti harap yea kwn2...jom join 'Rakan komuniti psoRiasis'..  
  43. Musfirah 4 - Tue 28/May/2013 6:39am
    assalammualaikum warga majalah.com..saya baru saja nampak link ni..ibu saya menderita psoriasis ni sejak 2006 sehingga sekarang..dalam 80% kepala ibu saya penuh dengan keruping..dah banyak duit keluar untuk cari penawar tapi tak berkesan..saya harap ada yang boleh kongsi penawar psoriasis..kesian sangat dengan ibu..sedih tgk keadaan dia..:( kawan2 boleh sms saya d no ni 0198690324  
  44. Azwani 4 - Sat 15/Jun/2013 1:30am
    assalamualaikum. saya juga pesakit psoriasis sudah 3 tahun. dah beribu jugak duit habis rawat. dah jumpa pakar, guna psorcare cream, minyak kelapa vco. ubat2 difarmasi dan macam2 lagi. ada yang boleh hilang, tapi bila stop psoriasis akan datang balik. hinggalah saya mencuba produk shaklee. alhamdulillah! walaupum belum sembuh sepenuhnya.tapi kuping dah xder. tinggal parut sikit kemerahan.. semua pun dengan izin Allah. sesiapa yang nak cuba produk shaklee dgn free konsultasi boleh sms/whatsapp saya 019-7775895. saya lebih prefer makanan semulajadi yang membantu memulihkan psoriasis saya jugak secara semulajadi, selamat dan berkesan.  
  45. Dan 11 - Sat 20/Jul/2013 10:31am
    ini email saya dand3n@yahoo.com  
  46. Dan 11 - Sun 21/Jul/2013 5:11am
    Salam sy Dan..sekali lagi saya ingin meminta jasa baik pesakit2 yg benar2 mgalami psoriasis dan telah pulih minta anda kongsikan kepada saya dan pesakit yg lain..Pada penjual ubat ubatan bukan saya x percaye tapi saya cuba hampir semua ubatan yg di syorkan tapi hasilnya tiada..Pada yang benar2 berkesan saya minta jasa baik anda semua beritahu lah..ini email saya dand3n@yahoo.com ini no saya 0176421463 terima kasih semua hanya Allah S.W.T yg dpt membalas jasa baik kalian Salam  
  47. Rara 39 - Sun 28/Jul/2013 10:53am
    salam. saya alami penyakit ni since 11 tahun. seriously mecube letak memerlukan ubat yg berkesan. saya dah cube letak minyak kelapa dara tapi xberkesan. tahun lepas saya jmpe doctor. die bg ubat cuci darah n elosone cream. tapi awal tahun ni kulit jd mcm dulu. and benda bukan hilang. die tumbuh lg banyak. sapa sapa yang ada ubat yg berkesan email saya kat sini rara_revenge90@hotmail.com.  
  48. Alesandra - Thu 12/Sep/2013 9:52am
    salam..anda blh mencuba Argan Oil. In Sya Allah. Kami telah ke Merocco utk memastikan minyak yg dibeli adalah 100% asli. blh layari https://www.facebook.com/alesandraarganoil
    minyak semulajadi terbaik di dunia utk kulit.  
  49. Azwani 4 - Mon 16/Sep/2013 11:21am
    Salam. Pada yang masih mencari solusi utk menyembuhkan psoriasis boleh layari blog saya. Ada byk testimoni di situ. nurzistayhealthy.blogspot.com hampir tiap hari saya consult pelanggan2 saya yg ada psoriasis. Alhamdulillah. Sorg demi sorang mberi feedback positif. No saya 019-7775895  
  50. Azwani 4 - Sun 22/Sep/2013 5:27pm
    Blog saya nurzistayhealthy.blogspot.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 57 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2318)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1368)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (192)
Bisnes Air Mineral (341)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (629)
Bisnes Broadband (970)
Bisnes Burger (507)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (721)
Bisnes Cyber Cafe (413)
Bisnes Dobi (1259)
Bisnes Ebook (961)
Bisnes Handphone (1135)
Bisnes Hotel Dan Resort (489)
Bisnes Ice Blended (636)
Bisnes Jam Tangan (252)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (435)
Bisnes Komputer (1383)
Bisnes Kurier Dan Logistik (589)
Bisnes Minuman (1302)
Bisnes Pasar Malam (1726)
Bisnes Pelancongan (463)
Bisnes Perabot (741)
Bisnes Prepaid Dan Reload (966)
Bisnes Restoran (2920)
Bisnes Roti Dan Bakeri (640)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (423)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2876)
Bisnes Waffle Dan Jagung (347)
Bisnes Western Food (268)
Dewasa 18sx (1598)
Diskusi Bisnes (1797)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (630)
Expo Karnival Tapak Niaga (5442)
Forex Malaysia (1610)
Haiwan Peliharaan (385)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (635)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (898)
Iklan Tv Radio Media Massa (191)
Import Dan Eksport (290)
Ingin Berniaga (2638)
Insurans Dan Takaful (1528)
Insurans Roadtax Kereta (302)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1850)
Kedai Emas (405)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2321)
Kedai Hardware (452)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3317)
Kedai Kamera Dan Camcorder (313)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (315)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1577)
Kedai Sewa (1502)
Kereta Baru (1383)
Kereta Terpakai (4435)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3867)
Kerja Kemahiran (1644)
Kerja Kosong (9552)
Kerja Praktikal (1567)
Kerja Sales (1845)
Kerja Sambilan (5376)
Konsultan Perniagaan (387)
Kontrak Swasta (245)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (434)
Kontraktor Jurutera (488)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (598)
Kontraktor Pasir (298)
Kontraktor Pembinaan (1799)
Kontraktor Perlombongan (283)
Kursus Dan Seminar (2559)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (616)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1483)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (47)
Mencari Pelabur (3339)
Mesin Fotostat (314)
Mesin Freezer Dan Chiller (228)
Mesin Industri (441)
Mesin Jahit (324)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2359)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (780)
Pasar Basah (1277)
Pekerja Asing (1065)
Pelaburan Saham Unit Trust (839)
Pembantu Rumah Asing (1615)
Pembekal Barang Runcit (1478)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (416)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (958)
Pembekal Keropok (396)
Pembekal Kicap Dan Sos (199)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (377)
Pembekal Rempah Dan Perencah (519)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1107)
Pemborong Batik Dan Sutera (329)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (803)
Pemborong Cadar Dan Tilam (378)
Pemborong Karpet (131)
Pemborong Kasut Dan Sandal (627)
Pemborong Lampin (276)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (711)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1460)
Pemborong Pakaian Lelaki (1025)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3826)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3200)
Pemborong Tuala (179)
Pemborong Tudung (2525)
Pembuat Papan Tanda Iklan (210)
Pembuat Plastik Kotak Botol (730)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (449)
Pendaftaran Syarikat (429)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (889)
Pengedar Bahan Pencuci (643)
Pengedar Buku Dan Majalah (540)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1440)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2407)
Pengedar Produk Kesihatan (2770)
Pengurus Majlis (554)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (643)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (256)
Penternak Lembu (336)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (236)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (506)
Perisian Komputer (487)
Perkakas Dapur (541)
Perkakas Elektrik (361)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1371)
Pinjaman AIM (146)
Pinjaman Hartanah (466)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (509)
Pinjaman Peribadi (9288)
Pinjaman Perniagaan (1625)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1169)
Program Consignment (1784)
Program Dropship (5840)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1238)
Pusat Latihan (556)
Pusat Memandu (111)
Pusat Mengaji Agama (400)
Pusat Pendidikan Tinggi (471)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1085)
Pusat Tuisyen (935)
Rancangan Perniagaan (533)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3758)
Rumah Untuk Dijual (3340)
Servis Freelance (927)
Servis Keselamatan (617)
Servis Pembersihan (709)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (541)
Sewa Bas Dan Van (475)
Sewa Kereta Teksi Limo (1507)
Sewa Lori (2198)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (211)
Studio Fotografi (799)
Studio Grafik Dan 3D (875)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (627)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (207)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4250)
Tempahan Biskut Dan Tart (1747)
Tempahan Hamper (167)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (598)
Tempahan Katering (1889)
Tempahan Kek Dan Coklat (1928)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (150)
Tempahan Kuih Muih (1560)
Tempahan Minuman Dan Dessert (395)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (315)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (581)
Ubahsuai Rumah (1506)
Urut Tradisional (709)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (353)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (217)
Web Design Malaysia (2097)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1129)