Search Majalah.com
Mencari Pemborong/Pembeli/Agen Wakil Daerah/Negeri Produk Jus Ori
Anuar 123 @ Qsr Dagangan - Mon 11/Jun/2012 12:50pm [Last Comment]
Kami adalah pembekal/pengeluar pati/jus/pekatan minuman buah-buahan segar.

Kelebihan product air kami:
-product orang kampung
-100% bumiputera
-tidak perlukan gula atau air gula untuk bancuhan.
-product kami siap dengan gula, hanya bancuh sedikit dengan air panas
kemudian kacau dengan sebati dan campurkan ianya dengan air batu untuk di minum.

Cara penyimpanan
1- apabila sudah dibuka haruslah disimpan didalam peti sejuk.
2- product baru, tahan di simpan di suhu bilik.
3- jangka hayat 6bulan hingga setahun

Harga amat berpatutan (RFQ)

Wakil agen: profit kasar 20%++

Pemborong,pengedar,peniaga restoran makanan,warong2,peniaga pasar malam & peniaga PASAR RAMADHAN boleh lah hubungi kami di:

email: anuar_8026@yahoo.com
H/P: 013-3508081
untuk keterangan lanjut mengenai produk.

Niche: Bisnes Minuman
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Siti Salbiah Binti Juhan 2 - Mon 11/Jun/2012 4:39pm
    Sila Beri Sebut harga dan gambar pada myedar@gmail.com  
  2. Anuar 123 - Mon 11/Jun/2012 8:12pm
    Siti, sila check inbox anda,sy dh email  
  3. Sazali 8 - Tue 12/Jun/2012 9:09am
    Salam,kami pengeluar pati air Soya utk peniaga dan orang ramai .019 5761173 Ipoh Perak  
  4. Far East 5 - Tue 12/Jun/2012 10:46pm
    saya pembekal minunan jus dalam peket...produk IKS....berminat sila email:fmustapa@yahoo.com  
  5. Jasmine 16 - Wed 13/Jun/2012 10:33pm
    email detail kpd sya: khairunnisajla@yahoo.com  
  6. Alieza 2 - Thu 14/Jun/2012 4:43pm
    emailkan detail ke aliezaliza@yahoo.com.my  
  7. Anuar 123 - Thu 14/Jun/2012 7:06pm
    jasmine i dah email  
  8. Anuar 123 - Thu 14/Jun/2012 7:07pm
    alieza, i dah email..  
  9. Azhar 97 - Fri 15/Jun/2012 9:39pm
    tolong emailkan katalog. bundle1989@yahoo.com  
  10. Anuar 123 - Sun 17/Jun/2012 9:12pm
    azhar i dah email  
  11. Ahmadzahir - Mon 18/Jun/2012 1:06pm
    sila email pada zahir_129@yahoo.com tq  
  12. Anuar 123 - Mon 18/Jun/2012 4:30pm
    zahir i dah email, thank you
    kepada warga majalah..
    diharap dapat mencuba jus kami dikedai2 makan,warong2, restoran2 yang mempunyai paparan iklan produk kami,
    area jb, nusajaya, kota tinggi, muar batu pahat, senang kata area johor mudah didapati. selamat mencuba dan sesiapa yang ingin menjadi agen kami di negeri negeri lain amat amat dialu alukan, cuba rasa dan nilailah sediri product kami. serius sedap dan insyaallah boleh menjadi peluang perniagaan anda semua yang berterusan, terget market kami adalah kedai makan, warong 2dan restoran2, kedai ambil sekali 3-5 botol seminggu minimum, tak percaya anda boleh mencuba sediri di kawasan anda, sekali lagi, selamat mencuba..  
  13. Muhammad Akmal 4 - Tue 19/Jun/2012 1:06pm
    saya sgt berminat..boleh emel details ke irfan_dashination@yahoo.com  
  14. Anuar 123 - Tue 19/Jun/2012 4:03pm
    akmal i dah email..
    warga majalah, tumpang tanya sesiapa ada laluan untuk market restoran mamak, sila bgtau... susah nak jumpa bos dia.. kalau ada laluan, boleh cuba bawa barang saya masuk kekedai mamak,
    hanya beberapa sahaja kedai mamak yang saya dapat, sedangkan restoran mamak terlalu banyak di malaysia..
    mintak tolong yerrr.. kalau berminat sila email saya anuar_8026@yahoo.com  
  15. Razman 8 - Thu 21/Jun/2012 2:48pm
    salam..bg sebut harga n pic. email razman3112@yahoo.com.my  
  16. Cubanakbisnes - Thu 21/Jun/2012 3:40pm
    berminat nk jdik pemborong or pengedar,please email detail kt dig_lux@yahoo.com  
  17. Anuar 123 - Thu 21/Jun/2012 4:07pm
    razman i dah email..  
  18. Anuar 123 - Thu 21/Jun/2012 4:09pm
    cubanakbisnes, i dah email..  
  19. Anuar 123 - Thu 21/Jun/2012 4:22pm
    salam warga majalah, terima kasih kepada yang membantu menembusi market restoran mamak, ada sesiapa yang ingin cuba market restoran tomyam, iaitu kedai makan yang dibuka pada waktu malam.. satu lagi cabang bisness untuk anda yang berminat.. ada apa-apa just email saya, insayaallah segera saya membalasnya kembali..  
  20. Mohd Hafizal 3 - Thu 21/Jun/2012 4:58pm
    salam... boleh email kan saya harga dan gambar produk yang dinyatakan

    email : hafizal_amir99@yahoo.com

    terima kasih..  
  21. Shahn9 2 - Fri 22/Jun/2012 9:42am
    salam...berminat...
    tolong gambar produk..

    abkn9@yahoo.com  
  22. Anuar 123 - Fri 22/Jun/2012 9:57am
    shahn9 i dah email...  
  23. Anuar 123 - Fri 22/Jun/2012 10:01am
    mohd hafizal, saya dah email..  
  24. Fadzly Saidin - Mon 25/Jun/2012 10:33am
    salam tuan Anuar..

    saya dari segamat, berminat nak guna kordial tuan untuk berniaga di pasar malam...

    boleh email detail info berkenaan kordial tersebut?

    hehe mana boleh saya test rasa kordial tu area segamat? kalau sedap , mesti saya angkut

    TQ  
  25. Anuar 123 - Mon 25/Jun/2012 3:21pm
    fadzly ada email tak?  
  26. Fadzly Saidin - Thu 28/Jun/2012 8:17pm
    fadzly_saidin@yahoo.com

    saya dah sms hari tu... tapi tak dapat lagi info detail dari tuan  
  27. Anuar 123 - Fri 29/Jun/2012 12:23pm
    salam warga MC.terima kasih tidak terhingga kepada yang telah menjadi distributer dan agent kami di kawasan anda. Alhamdulillah produk kami juga turut membantu katering2 mempelbagaikan lagi menu-menu mereka. Wah sedap betul menu nasi bersama air durian belanda? selalunya air sirap je memanjang..terima kasih juga pada agent yang telah cuba supply produk kepada kantin2 kilang dan sekolah. Harap makin ramai lagi yang sudi berbisnes dengan kami;)  
  28. Anuar 123 - Sun 8/Jul/2012 11:45am
    Salam warga majalah, terima kasih atas sokongan yang diberikan, walaupun Hanya baru sebulan di majalah, anda Semua hampir melumpuh team production kami, sampai tak menang tangan dibuatnya, alhamdulillah, pihak kami dapat mengatasinya.. Ada sesiapa yang Ingin membawa produk kami di pantai timur amat2 dialu-alukan.. Kami sesiapa menunggu tempahan  
  29. Zalida Amanda Alias - Sat 14/Jul/2012 5:48pm
    salam..boleh detail pd saya juga...aqishaamanda@yahoo.com.. dan 1 lagi pes buah dragon ada x?  
  30. Spy Love - Tue 7/Aug/2012 11:23pm
    pls emel me at mr_pai84@yahoo.com  
  31. Idayuramdzan - Wed 15/Aug/2012 11:04am
    pls email product detail to idayuramdzan@yahoo.com. tks  
  32. Lyly 4 - Mon 21/Jan/2013 5:39am
    Email details pls.... Lylyyana84@gmail.com  
Page 1   (Total 32 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2315)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1368)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (192)
Bisnes Air Mineral (341)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (629)
Bisnes Broadband (970)
Bisnes Burger (507)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (721)
Bisnes Cyber Cafe (411)
Bisnes Dobi (1259)
Bisnes Ebook (961)
Bisnes Handphone (1134)
Bisnes Hotel Dan Resort (489)
Bisnes Ice Blended (636)
Bisnes Jam Tangan (252)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (434)
Bisnes Komputer (1381)
Bisnes Kurier Dan Logistik (588)
Bisnes Minuman (1300)
Bisnes Pasar Malam (1724)
Bisnes Pelancongan (462)
Bisnes Perabot (739)
Bisnes Prepaid Dan Reload (964)
Bisnes Restoran (2920)
Bisnes Roti Dan Bakeri (640)
Bisnes Salun Rambut (319)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (585)
Bisnes Steamboat (182)
Bisnes Tablet Pc (422)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2874)
Bisnes Waffle Dan Jagung (346)
Bisnes Western Food (268)
Dewasa 18sx (1593)
Diskusi Bisnes (1797)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (630)
Expo Karnival Tapak Niaga (5432)
Forex Malaysia (1609)
Haiwan Peliharaan (385)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (632)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (896)
Iklan Tv Radio Media Massa (191)
Import Dan Eksport (290)
Ingin Berniaga (2638)
Insurans Dan Takaful (1528)
Insurans Roadtax Kereta (302)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1850)
Kedai Emas (405)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2321)
Kedai Hardware (450)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3315)
Kedai Kamera Dan Camcorder (312)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (315)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1576)
Kedai Sewa (1502)
Kereta Baru (1383)
Kereta Terpakai (4425)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3863)
Kerja Kemahiran (1639)
Kerja Kosong (9530)
Kerja Praktikal (1560)
Kerja Sales (1843)
Kerja Sambilan (5368)
Konsultan Perniagaan (387)
Kontrak Swasta (245)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (434)
Kontraktor Jurutera (488)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (598)
Kontraktor Pasir (296)
Kontraktor Pembinaan (1799)
Kontraktor Perlombongan (283)
Kursus Dan Seminar (2557)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (615)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1483)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (47)
Mencari Pelabur (3337)
Mesin Fotostat (314)
Mesin Freezer Dan Chiller (228)
Mesin Industri (440)
Mesin Jahit (322)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2357)
Pakej Perkahwinan (1128)
Pakej Perniagaan (780)
Pasar Basah (1275)
Pekerja Asing (1065)
Pelaburan Saham Unit Trust (838)
Pembantu Rumah Asing (1612)
Pembekal Barang Runcit (1478)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (415)
Pembekal Ikan Kering (347)
Pembekal Kelapa Dan Santan (554)
Pembekal Kerepek (958)
Pembekal Keropok (396)
Pembekal Kicap Dan Sos (199)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (207)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (377)
Pembekal Rempah Dan Perencah (519)
Pembekal Serunding (225)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1107)
Pemborong Batik Dan Sutera (329)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (802)
Pemborong Cadar Dan Tilam (378)
Pemborong Karpet (131)
Pemborong Kasut Dan Sandal (627)
Pemborong Lampin (276)
Pemborong Mutiara (103)
Pemborong Pakaian Bayi (711)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1460)
Pemborong Pakaian Lelaki (1025)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3825)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3200)
Pemborong Tuala (179)
Pemborong Tudung (2521)
Pembuat Papan Tanda Iklan (210)
Pembuat Plastik Kotak Botol (729)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (449)
Pendaftaran Syarikat (428)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (888)
Pengedar Bahan Pencuci (642)
Pengedar Buku Dan Majalah (540)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1440)
Pengedar Permainan Kanak2 (540)
Pengedar Produk Kecantikan (2404)
Pengedar Produk Kesihatan (2770)
Pengurus Majlis (554)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (643)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (256)
Penternak Lembu (336)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (236)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (506)
Perisian Komputer (486)
Perkakas Dapur (540)
Perkakas Elektrik (361)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1369)
Pinjaman AIM (146)
Pinjaman Hartanah (466)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (508)
Pinjaman Peribadi (9288)
Pinjaman Perniagaan (1622)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1167)
Program Consignment (1782)
Program Dropship (5832)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1234)
Pusat Latihan (556)
Pusat Memandu (112)
Pusat Mengaji Agama (400)
Pusat Pendidikan Tinggi (471)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1085)
Pusat Tuisyen (934)
Rancangan Perniagaan (533)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3753)
Rumah Untuk Dijual (3337)
Servis Freelance (927)
Servis Keselamatan (617)
Servis Pembersihan (709)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (541)
Sewa Bas Dan Van (474)
Sewa Kereta Teksi Limo (1502)
Sewa Lori (2192)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (210)
Studio Fotografi (798)
Studio Grafik Dan 3D (875)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (627)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (207)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4248)
Tempahan Biskut Dan Tart (1742)
Tempahan Hamper (167)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (598)
Tempahan Katering (1888)
Tempahan Kek Dan Coklat (1928)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (150)
Tempahan Kuih Muih (1560)
Tempahan Minuman Dan Dessert (395)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (314)
Terminal Bayaran (166)
Ubahsuai Pejabat (581)
Ubahsuai Rumah (1504)
Urut Tradisional (708)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (353)
Usahawan Tani (952)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (217)
Web Design Malaysia (2096)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1127)