Mencari Pemborong Pakaian Branded Kanak-kanak
Nida 3 - Thu 21/May/2009 10:10am [Last Comment]
salam...
saya baru nak memulakan perniagaan menjual pakaian branded kanak-kanak...saya mencari pemborong sekitar selangor / kuala lumpur..

Niche: Pemborong Pakaian Kanak2
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. warna - Fri 22/May/2009 4:29am
    salam
    nida forward email u kat warnatekstil@gmail.com
    nanti send u a few gamba stok baju kanak2 yang ada  
  2. Dalynna - Thu 28/May/2009 4:08pm
    saya dalina menjual baju baby n kanak2 secara borong

    http://anakbonda-eshop.blogspot.com/  
  3. Razali 4 - Mon 1/Jun/2009 1:53pm
    saya menjual kain telekung/solat wanita muslimah dewasa & kanak-kanak secara borong. boleh hubungi saya, 0174185536, mrm_global@yahoo.com  
  4. Isfaleyna - Wed 8/Jul/2009 12:25am
    I'm selling new children ANAKKU, PUREEN-PRIDE N JOY, SUN BABY,ROY BEE & lots-lots of other .I'm offering lowest price you ever seen for wholesale!
    All come with set/2pcs.
    plz call/sms me at 012-6700327 or 012-6329524
    no minimum purchase.i have many different design and size.hard for me to upload.
    plz make appointment with me to see LIVE all the stock!
    BELOW 10 SET=RM16 per SETS
    MORE THAN 10 SET=RM15 per SETS
    MORE THAN 50SET=RM14.50 per SETS  
  5. Aisyah Satali - Sat 11/Jul/2009 9:23pm
    hye, i ade jual bju kebaya chiffon/set secara borong. harga boleh runding.  
  6. Kasuma Binti Jidek - Wed 22/Jul/2009 10:37am
    i menjalankan perniagaan pakaian kanak2 dlm 4 hari.saya sebenarnya dlm biz herbs & kosmetik.amazingly senang jual, untung banyak.skg i ambik brg dari bangkok.menarik juga kalau cik bole email katalog dan price list.i nk cepat ckit coz raya is coming.  
  7. Top3biz - Wed 12/Aug/2009 12:20pm
    hi..semuanya...sila email ke top3biz@gmail.com bagi katalog & price list untuk pakaian kanak2 branded, pakaian muslimah sebab saya sedang mencari stok..stok saya yang menarik dah berkurangan ..terima kasih  
  8. Nur Felysa - Fri 18/Dec/2009 11:00am
    kami menjual pakaian berjemana & imported bagi bayi & kanak kanak.
    Sila layari littlepeople2u.blogspot.com
    atau email kami di littlepeople@gmail.com sebutharga.

    Harga boleh dirunding...  
  9. Hayati 8 - Sat 20/Mar/2010 9:22am
    saya menjual baju kanak-kanak branded. harga boleh runding.

    jomshopping-hayati.blogspot.com  
  10. Noor 4 - Mon 22/Mar/2010 11:20am
    anda berminat dengan baju kanak-kanak berjenama seperti oshkosh, levi's, carter, guess, ralph lauren, laura ashley dll. layari http://www.babyworld2u.blogspot.com atau call 012-6898060  
  11. Sharifah 6 - Sun 16/May/2010 12:14am
    Baju branded kanak-kanak dan bayi seperti Gap, Oshkosh, Carters, Polo, dll ada di sini dengan harga yang berpatutan. Sila layari
    http://mylittle-store.blogspot.com/  
  12. Nurdiana 2 - Fri 28/May/2010 6:37am
    saya pun tengah survey pemborong baju muslimah n baju kanak2 utk mula bisnes kecil-kecilan...sila email ke sayangridiana@yahoo.com.my utk katalog dan sebut harga..tq  
  13. Syuhada 2 - Fri 2/Jul/2010 12:15pm
    salam sy menjual barangan bayi pd harga sgt rendah, layari http://adamzlittlecloset.blogspot.com  
  14. Nor Hazwani - Tue 13/Jul/2010 7:51pm
    salam,,sy tgh survey pemborong baju raya kanak-kanak9baju melayu/baju kurung)..kalo ade,emailkan kat saya..nina111081@yahoo.com  
  15. Razaimah Binti Ibrahim - Tue 20/Jul/2010 4:52pm
    saya berminat. sila bagi katalog dan senarai harga  
  16. Babynkidsdesign - Sun 25/Jul/2010 11:38pm
    hi,
    saya menjual pakaian kanak-kanak dan bayi secara borong, sesiapa yang berminat boleh la email kepada saya, banyak pilihan yang ada, carter's, polo, oshkosh, burberry, busha, ck dan banyak lagi.
    lawati laman blog wholesale kami
    www.babynkidsdesign.blogspot.com  
  17. Aida 23 - Sat 14/Aug/2010 7:56am
    saya menjual baju kanak-kanak, sila ke web saya www.mylittleangelwardrobe.com. untuk harga borong, email saya di aida_illiyin@yahoo.com  
  18. Nurul 110 - Sat 4/Dec/2010 7:09am
    Salam semua...

    saya baru memulakan penjualan baju kanak-kanak secara kecil-kecilan dan MENCARI PEMBORONG/PENJUAL pakaian kanak-kanak dan bayi yang berjenama secara borong, sila email kepada nurul_311@yahoo.com untuk sebut harga. Pls be informed target each purchase/rolling stok RM1k. terima kasih  
  19. Elle 5 - Tue 11/Jan/2011 10:38pm
    as'kum, kami dari busana cinta klasik dan allura o allura adamenyediakan pakaian ready made secara borong dgn tawaran harga yg menarik, jika berminat sila hubungi kami di 017-6034979 elle atau 012-9650291 erda. atau email kepada kami mizzuhal@yahoo.com  
  20. Bme Shop - Sat 5/Feb/2011 11:10pm
    salaam.
    syarikat saya pengimport ddan pengedar pakaian anak2,
    layari blog.
    betamutiaras.blogspot.com.
    hp 0174068278
    zolkefli salleh  
  21. Rokiah Mohd Yusoff - Mon 14/Feb/2011 2:40am
    saya mengalu ngalukan sesapa yg bermurah hati boleh bekalkan pakaian kanak kanak secara consignment untuk saya niagakan pada satu event bulan march nnti. sehabis event, baki pakaian yg tak terjual akan dipulangkan. emel saya : rokiah_aae@yahoo.com.
    SMS : 012 6626 300  
  22. Sue Asiah - Wed 16/Feb/2011 1:46pm
    saya bercadang untuk berniaga barangan kanak-kanak secara kecil-kecilan dengan menyewa tapak di kompleks PKNS dalam masa seminggu.sewa tapak akan saya uruskan,anda hanya bekalkan barangan bayi.kepada sesiapa yang berminat untuk membekalkan barangan kepada saya untuk diniagakan,sila hubungi saya melalui e-mel sueasiah@yahoo.com @ 0139292626  
  23. Yasmin 9 - Tue 22/Feb/2011 6:46pm
    feel free to browse our website at www.ysbabyshop.com for more collections and details..location at Selayang.  
  24. Ainie 3 - Fri 10/Jun/2011 12:39pm
    Baju branded kanak-kanak dan bayi seperti Gap, Oshkosh, Carters, Polo, dll ada di sini dengan harga yang berpatutan. Sila layari
    www.ikramwife.blogspot.com  
  25. Hasniza 7 - Sat 11/Jun/2011 8:51pm
    saya menjual secara borong pakaian kanak-kanak berjenama levi,armani,zara.guess,polo,burberry,ed hardy dan sebagainya..stok untuk raya akan masuk pada bulan nie..sekiranya berminat sila lawati blog saya di http://littlepreciouspalace.blogspot.com  
  26. Eiya - Tue 26/Jul/2011 12:53pm
    saya tengah mencari pembekal pakaian kanak2 yg murah tp berkualiti...sape yg ada menjual boleh emailkan kt saya eiya5642@yahoo.com.my  
  27. Aiman 40 - Fri 12/Aug/2011 8:19pm
    hai..saya sedang mencari supplier untuk jeans, t-shirt lelaki dan kanak2...boleh email di aiman0993@yahoo.com  
  28. Cik Afie - Tue 23/Aug/2011 10:23am
    hye..sy nak mula kn business dengan menjual baju branded kanak-kanak dan bayi so sy perlu kn pemborong untuk business ni. boleh email di fiezal2512@gmail.com. TQ  
  29. Emysufia 2 - Thu 15/Sep/2011 10:52am
    Saya sedang mencari sebut harga bagi baju kanak-kanak berjenama untuk perniagaan on-line saya. sila e-mail ke emysufia@hotmail.com  
  30. Dayana 2 - Thu 6/Oct/2011 9:17am
    saya sedang mencari pemborong baju kanak-kanak berjenama unutk bisnes kecil-kecilan ...sila email saya ke vie_808@yahoo.com...A.S.A.P  
  31. Mohd Shah 9 - Sun 20/Nov/2011 11:23pm
    Saya sedang mencari sebut harga bagi baju kanak-kanak berjenama untuk perniagaan saya. sila e-mail ke mohdshah2011@yahoo.com  
  32. Shahkhairul Nizam - Tue 29/Nov/2011 11:26am
    leh email saya details utk product sis nak.. saya lokasi putrajya..  
  33. Deedee - Tue 15/May/2012 12:27am
    Saya menjual baju kanak- kanak dan handmade kad. Sila ke blog saya http://deedee-corner.blogspot.com atau ke facebook deedeecorner@gmail.com  
  34. Azufa - Tue 19/Jun/2012 11:47pm
    Kami merupakan pemborong pakaian kanak-kanak berjenama Laura Ashley, Gymboree, Carters, Disney dan banyak lagi.

    Layari http://butikqaisarah.blogspot.com
    untuk lihat sample


    Hubungi: 0132288076 (Aufa)
    Lokasi: Puncak Alam Selangor  
  35. Cutebabycollection - Fri 9/Nov/2012 10:37am
    saya sedang mencari pemborong baju kanak-kanak berjenama unutk bisnes kecil-kecilan ...sila email saya ke cutebabycollection79@yahoo.com...
    A.S.A.P  
  36. Irfancleayrina Fashion Shop - Wed 28/Nov/2012 2:29pm
    kami menjual pakaian kanak-kanak berjenama dan juga kain pasang indonesia murah dari harga pasaran..

    untuk keterangan lanjut boleh emailkan kepada kami icr.manage@gmail.com tau layari facebook kami..t.kasih..

    http://www.facebook.com/irfancleay.fashion  
  37. Abdullah 87 - Sun 6/Oct/2013 1:01am
    Saya sedang mencari pemborong pakaian berjenama gred A untuk pakaian bayi & kanak-kanak untuk supply kepada perniagaan saya.. terutama berjenama GAP,GUESS,ZARA,BURBERRY & ETC. sesiapa yang mempunyai gambar baju,seluar,topi,kasut sila email kpd exedy_2k@yahoo.com.. t.kasih  
  38. Hafizol 4 - Thu 2/Jan/2014 2:45pm
    sy sedang mencari pemborong pakaian kanak-kanak, sy ada 3 lot kedai kosong dn salah satu kedai ingin membuka kedai pakaian kanak-kanak... mana-mana supplier sila send katalog joe_wqc@hotmail.com  
  39. Intankhuzaimah Kamal Baharin - Fri 17/Jan/2014 6:58am
    saya mencari supplier baju kanak kanak dengan harga borong area kuala lumpur untuk bisnes online kecil kecilan.sila email kpd khuzaimah.kamal.baharin@gmail.com  
  40. Mohd Hairul 4 - Sun 16/Mar/2014 6:45pm
    salam.saya sedang mencari pembekal barangan kanak2 untuk perniagaan online saya..bagi yang menerima dropship juga dialu alukan(sy jualkan produk tuan beri saya komisen jualan)Barangan yang dicari seperti kasut kanak2 jenama oshkosh,timberland,pakaian kanak2 berjenama.gred a...jika ada pembekal atau sesiapa di sini ada apa2 info bole contact sy toyz_jb@yahoo.com/whatsapp/we chat :kjsuerul.tq  
  41. Ain 427 - Tue 25/Mar/2014 11:23am
    jualan ''CUCI GUDANG'' stylish kids. baju , dress , long sleeves , short pants. untuk pertanyaan lanjut hubungi ain 016-7708744 whatsapp (area manjung,perak)  
Page 1   (Total 41 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2326)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1369)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (193)
Bisnes Air Mineral (341)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (629)
Bisnes Broadband (976)
Bisnes Burger (509)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (723)
Bisnes Cyber Cafe (414)
Bisnes Dobi (1260)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1142)
Bisnes Hotel Dan Resort (489)
Bisnes Ice Blended (637)
Bisnes Jam Tangan (255)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1386)
Bisnes Kurier Dan Logistik (591)
Bisnes Minuman (1303)
Bisnes Pasar Malam (1731)
Bisnes Pelancongan (464)
Bisnes Perabot (743)
Bisnes Prepaid Dan Reload (969)
Bisnes Restoran (2923)
Bisnes Roti Dan Bakeri (640)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2881)
Bisnes Waffle Dan Jagung (348)
Bisnes Western Food (269)
Dewasa 18sx (1610)
Diskusi Bisnes (1799)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5464)
Forex Malaysia (1613)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (636)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (902)
Iklan Tv Radio Media Massa (191)
Import Dan Eksport (291)
Ingin Berniaga (2641)
Insurans Dan Takaful (1535)
Insurans Roadtax Kereta (303)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1851)
Kedai Emas (407)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2322)
Kedai Hardware (453)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3324)
Kedai Kamera Dan Camcorder (314)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (316)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1582)
Kedai Sewa (1503)
Kereta Baru (1390)
Kereta Terpakai (4450)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3878)
Kerja Kemahiran (1646)
Kerja Kosong (9594)
Kerja Praktikal (1580)
Kerja Sales (1855)
Kerja Sambilan (5400)
Konsultan Perniagaan (388)
Kontrak Swasta (246)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (436)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (601)
Kontraktor Pasir (299)
Kontraktor Pembinaan (1802)
Kontraktor Perlombongan (285)
Kursus Dan Seminar (2561)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (617)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1490)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (48)
Mencari Pelabur (3346)
Mesin Fotostat (316)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (442)
Mesin Jahit (326)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2360)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (780)
Pasar Basah (1278)
Pekerja Asing (1070)
Pelaburan Saham Unit Trust (840)
Pembantu Rumah Asing (1620)
Pembekal Barang Runcit (1478)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (418)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (961)
Pembekal Keropok (396)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (381)
Pembekal Rempah Dan Perencah (520)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1108)
Pemborong Batik Dan Sutera (329)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (381)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (628)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (713)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1465)
Pemborong Pakaian Lelaki (1029)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3836)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3204)
Pemborong Tuala (180)
Pemborong Tudung (2534)
Pembuat Papan Tanda Iklan (213)
Pembuat Plastik Kotak Botol (731)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (430)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (891)
Pengedar Bahan Pencuci (647)
Pengedar Buku Dan Majalah (541)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1442)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2412)
Pengedar Produk Kesihatan (2772)
Pengurus Majlis (555)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (647)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (258)
Penternak Lembu (337)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (237)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (507)
Perisian Komputer (489)
Perkakas Dapur (544)
Perkakas Elektrik (362)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1374)
Pinjaman AIM (146)
Pinjaman Hartanah (468)
Pinjaman Kad Kredit (365)
Pinjaman Kereta (510)
Pinjaman Peribadi (9313)
Pinjaman Perniagaan (1629)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1172)
Program Consignment (1789)
Program Dropship (5855)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1249)
Pusat Latihan (557)
Pusat Memandu (112)
Pusat Mengaji Agama (403)
Pusat Pendidikan Tinggi (471)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1087)
Pusat Tuisyen (939)
Rancangan Perniagaan (532)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3775)
Rumah Untuk Dijual (3345)
Servis Freelance (932)
Servis Keselamatan (620)
Servis Pembersihan (713)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (543)
Sewa Bas Dan Van (477)
Sewa Kereta Teksi Limo (1509)
Sewa Lori (2206)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (211)
Studio Fotografi (800)
Studio Grafik Dan 3D (878)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (628)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (208)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4260)
Tempahan Biskut Dan Tart (1754)
Tempahan Hamper (168)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (600)
Tempahan Katering (1890)
Tempahan Kek Dan Coklat (1932)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (150)
Tempahan Kuih Muih (1563)
Tempahan Minuman Dan Dessert (399)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (316)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (583)
Ubahsuai Rumah (1510)
Urut Tradisional (710)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (354)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (217)
Web Design Malaysia (2099)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1134)