Mencari Pemborong Dari Vietnam, Cina dan Indonesia
Damiahuda - Wed 10/Nov/2010 12:25pm [Last Comment]
saya berminat untuk mengedar barangan dari negara2 tersebut dan sedang mencari pemborong atau memang ada orang yang ambil barang dari sana...sila email sy...dhbizzcreative@gmail.com

Niche: Pemborong Pakaian Wanita | Pemborong Pakaian Kanak2 | Pemborong Pakaian Lelaki | Produk Dari Vietnam | Produk Dari Indonesia
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Ibnu 2 - Wed 10/Nov/2010 12:38pm
    anda boleh jumpa dengan ramai bakal-bakal pemborong di ,De Palma hotel shah alam, 14/11 kerana ada kursus pemborong china,indonesia & vietnam disana, anda boleh minta bantuan mereka, maklumat lanjut boleh lihat di www.kursusborong.com  
  2. Qirsha138 - Wed 10/Nov/2010 12:42pm
    Saya dah email awak..  
  3. Aini 11 - Wed 10/Nov/2010 6:44pm
    sila lawati blog kami http://liendatextiles-kl.blogspot.com...  
  4. Hanny - Thu 11/Nov/2010 9:27pm
    pakej borong - Dgn RM50 shj anda boleh dapatkan skirt legging, busha legging, socks, dress, baby tight, t shirt, pyjamas dalam satu pakej
    email ice_gurlz21@yahoo.com atau terus ke blog http://sweetkidsfashion.blogspot.com/  
  5. Yp Design Global - Mon 15/Nov/2010 3:57am
    Pembekal Utama Barangan Berjenama Aksesori Wanita & Lelaki. Lbh Daripada 30 jenama

    yp design global/megadiwarna intertrade(international trading)

    -pembekal utama aksesori wanita,lelaki perfumes,purse,dompet,lelaki,jam,sunglasses,set necktie,pen,tshirt,jeans,kemeja,jacket,kasut,selipar,dll.
    barangan berjenama lebih dari 50jenama dan kami juga pembekal utama barangan from china,hongkong,europe,indonesia,thailand,singapore.
    -terus dari kilang
    -mengutmakan keuntungan pemborong 100%200% pemborng blh untung dgn jualan
    -pakej2 yang ditentukan oleh company dgn pakej terendah pemborong blh apat semua jenama,semua barangan yang syarikat supply
    -syarikat mengeluarkan 2minggu lebih awal design yang terbaru

    *kepada pemborong blhlah mendapat pakej yang sangat luar biasa dan modal terendah yg tidak pernak anda jumpa.terus dari kilang dan company kami hanya ambil 10%sahaja keuntungan.

    untuk pakej rm500-rm500,000

    berminat hubungi:

    tg.putra
    0179504850
    yp design global
    (managing director)

    facebook:tengku putra mohd hussin.  
  6. Lanamat - Wed 17/Nov/2010 6:39pm
    Kami adalah pengusaha kilang dan pembekal barangan dan pakaian dari Indonesia.
    Sekiranya anda berminat bolehlah kita berbincang lanjut atau hubungi e-mail saya roslan2105@gmail.com.  
  7. Hanny - Thu 18/Nov/2010 12:12am
    harga retail kat blog saya busha rm8, skirt legging rm13, pyjamas rm20. kalau nak amik borong lagi murah sgt2 la... ada pakej RM 50 termasuk skirt legging, busha, socks, pyjamas, tshirt, dress.
    boleh view kat http://sweetkidsfashion.blogspot.com/ atau email terus ice_gurlz21@yahoo.com kalau berminat  
  8. Lisa Abdul - Thu 18/Nov/2010 7:47pm
    Kami pembekal replica handbag Branded brand spt LV,Prada,Jimmy Choo,Gucci,etc dan juga pmbekal pakaian bayi dan kanak-kanak. Sila email ke andco.sales@gmail.com untuk katalog, MOQ dan harga borong/retail/suggested price.  
  9. Dydyana - Sun 21/Nov/2010 8:33pm
    saya menetap di vietnam,boleh mendapatkan barangan dari vietnam pada harga borong,sepanjang masa,pada bila2 masa.  
  10. Izzie De Beauty - Mon 22/Nov/2010 2:01pm
    dydyana..leh u bg list brg ape yg u leh tlg amek kat vietnam?aksesori n etc?n bg qoutation leh?emel i kat - puteriii_gz@yahoo.com  
  11. Wan Dah Binti Wan Ismail - Sat 27/Nov/2010 10:33pm
    Dydyana, blh tak u emailkan kpd sy list baju dan juga sebutharga pemborong kpd saya..tkasih  
  12. Sheena - Wed 1/Dec/2010 10:10pm
    Dydyana boleh email quotation and catalogue for accessories?
    everythingmarket@yahoo.com  
  13. Ct 21 - Fri 3/Dec/2010 12:51am
    Dydyana boleh email quotation and catalogue for blouse or t-shirt?
    ctnizan@yahoo.com  
  14. Cty - Wed 12/Jan/2011 1:55pm
    saya menjual gaun smocking from vietnam...
    saya menjual dengan harga rm22.00 sehelai minimum 10helai keatas.sekiranya berminat sila email saya siti.suffis@gmail.com atau hubungi saya 0192400548.  
  15. Kamal 43 - Tue 18/Jan/2011 12:51pm
    kameja batik, blaus batik, kain batik sutera, berminat sms 0139863106  
  16. Azieka - Thu 14/Apr/2011 3:04pm
    Dydyana, blh tak e-mail kan saya quotation especially baju kurung cotton manik. e-mail aziah_mohamedtaib@yahoo.com  
  17. Pokle - Sun 17/Apr/2011 9:37pm
    salam miss dydyana,pls emel me any info regarding ur comment posted above..
    fadlanzulkefli@yahoo.com
    013-6066060  
  18. Syed Zukhairi - Thu 28/Apr/2011 8:55pm
    salam, saya pemborong dan pembeli kayu gaharu semenanjung malaysia termasuk sabah dan serawak..tidak terkecuali dari indonesia..sesiapa yang berminat atau ingin menjual boleh email ke budimas@hotmail.com atau hubungi 010-2211949 (zul)  
  19. Syila Mazlan - Mon 9/May/2011 10:50pm
    saya berminat dgn blouse yg sesuai utk muslimah, yg dari indonesia byk yg menarik, kalau sape2 ada ketelog, blh tawarkn harga borong yg menarik, blh juga nk cuba niaga kecil2an
    syilamazlan_07@yahoo.com.my  
  20. Rita 7 - Mon 5/Sep/2011 10:55am
    Salam, saya pemborong barang household plastik dari Vietnam jenama DUYTAN. saya mencari produk lain dari vietnam khususnya pakaian jenama adidas. lihat produk saya di http://silouenterprise.blogspot.com, email saya di silouenterprise@gmail.com, Hp 013 8506731.  
  21. Mazni 8 - Tue 27/Sep/2011 3:45pm
    dydyana..boleh x list brg ape yg kamu bole supply dari vietnam?aksesori, clothes, or etc?bole bg qoutation x?arnylus_potter88@yahoo.com  
  22. Izz 2 - Thu 20/Oct/2011 1:20pm
    dydyana..boleh bg list brg ape yg u blh tlg amek kat vietnam?aksesori n etc?n bg qoutation leh?emel sy izzcutedd@gmail.com TQ ye  
  23. Fendi 33 - Wed 23/Nov/2011 4:46pm
    Dydyana, blh tak u emailkan kpd sy list baju dan juga sebutharga pemborong kpd saya..tkasih
    email..fen_dye@yahoo.com.my  
  24. Mawarmerah 2 - Fri 16/Dec/2011 8:29am
    dyana email sy add email awk  
  25. Yans 2 - Mon 23/Jan/2012 3:23pm
    salam n selamat sejahtera semua..
    saya sedang mencari penjual/borong jacket exe n plain tshirt untuk saya buat printing..x banyak pun..sendiri print aje..email saya ye..yans5151@yahoo.com  
  26. Lisa 9 - Mon 5/Mar/2012 1:09am
    dydyana blh listkan pd sya brg apa yg u amek kat vietnam n quotation harga borongnya skali....emailkan ke fajzalis@yahoo.com
    10q  
  27. Zizi 8 - Mon 19/Mar/2012 12:59am
    dydyana blh tlg listkan brg apa yg u boleh carikan kat vietnam n quotation harga ye...TQVM
    iryanti81@yahoo.com  
  28. Deena 10 - Tue 10/Apr/2012 4:44pm
    hi dydyana boleh emailkan quotation harga borong untuk brg2 yang awk boleh bekalkan dari vietnam? emailkan ke deena_0690@yahoo.com.au

    Thank you very much:)  
  29. Wawa 113 - Thu 26/Apr/2012 9:27am
    blh tak u emailkan kpd sy list baju dan juga sebutharga pemborong kpd saya..tkasih  
  30. Mohd Nadzmi Bin Barudin - Sat 2/Jun/2012 3:50pm
    salam..hye...saya adalah pembekal MUTIARA ASLI dri SABAH....sesiapa yg berminat untuk menceburi bidang penjualan MUTIARA ASLI..boleh menghubungi saya... 0195396471-jimmy
    rm1000-rm500,000 pm me utk mlihat katalog mutiara.. :) terima kasih  
  31. Mohammad Firdaus 3 - Tue 5/Jun/2012 1:22am
    dyana tolong emailkan harga kasut borong pada pidot_dauz88@yahoo.com  
  32. Rita 7 - Thu 27/Sep/2012 10:28am
    Sila layari http://silouenterprise.blogspot.com/

    email silouenterprise@gmail.com

    0138506731 Pn Rita  
  33. Missyn - Thu 4/Oct/2012 10:38pm
    hai..saya sedang mencari pemborong pakaian daripada vietnam..seperti bj kurung telekung dan blouse...sy berminat untuk berniaga... Plz email saya missyN_taz@yahoo.com  
  34. Zu5158 - Mon 22/Oct/2012 12:04pm
    salam. dydyana or sapa2, saya sedang survey pembekal yang boleh membekalkan barangan haji & umrah secara borong dr vietnam, china @ indonesia. Barangan keluaran tempatan pun boleh. emel saya barangan dan price list chezuriyah@yahoo.com  
  35. Cher87 - Sun 18/Nov/2012 12:05am
    Sy pun sedang mencari pembekal pakaian, beg dan dompet wanita terus dari kilang dari indonesia, china dan korea tanpa melalui orang kedua dan ketiga. Sesiapa ada info, plz email sy ke cleopatra_leo87@yahoo.com. thanks.  
  36. Kirana 12 - Fri 22/Feb/2013 2:04pm
    sy mencari pembekal pakaian terus dari kilang indonesia dan china..boleh email sy qrana_na@yahoo.com.my  
  37. Suriani 20 - Thu 30/May/2013 12:47am
    Salam Dydyana...
    Blh tolong email kan saya catalog Dan harga,untuk baju,kasut Dan etc..
    Saya teringin nak buka bisnes kecil2...
    Tolong emailkan saya di nuralyaisabella@gmail.com

    Terima kasih...  
  38. Buddy Tabooty - Tue 11/Jun/2013 7:13pm
    Pembekal beg duit, beg tangan, asesori, souvenir, kraftangan indon. . Cantik, murah, sila tengok. . Invite pin ▀lack▀erry« 2a28083d  
  39. Nyna 5 - Wed 9/Oct/2013 1:57pm
    dydyana..blh tlg email kt sya price list n catalog baju kurung n islamic n product yg bleh dpt dr sana  
Page 1   (Total 39 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2502)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1036)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (54)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1418)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1380)
Bisnes Pasar Malam (1867)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3101)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1668)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (680)
Expo Karnival Tapak Niaga (6015)
Forex Malaysia (1753)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (951)
Iklan Tv Radio Media Massa (209)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2727)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2424)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1565)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4327)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10601)
Kerja Praktikal (1797)
Kerja Sales (2084)
Kerja Sambilan (5900)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1557)
Mencari Pelabur (3513)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (475)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2490)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (819)
Pasar Basah (1381)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1760)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (252)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1571)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3369)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (673)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (531)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (489)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9920)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1245)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6294)
Pusat Bahasa (333)
Pusat Jagaan Bayi (1393)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (116)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1186)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4019)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (755)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (520)
Sewa Kereta Teksi Limo (1667)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (998)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (673)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4541)
Tempahan Biskut Dan Tart (2082)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2070)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1237)