Mencari Pembekal Perabot
Rooshanita @ Perniagaan Rosealwy - Tue 27/Jul/2010 10:46pm [Last Comment]
mencari pembekal perabot

Niche: Bisnes Perabot | Hiasan Dalaman
     
  1. Jeffryaziz - Tue 27/Jul/2010 11:40pm
    perabut ape yang u cari...  
  2. Aidil 4 - Wed 28/Jul/2010 12:28am
    Lihat perabot keluaran kilang kami di www.selfdeco.blogspot.com  
  3. Mohd Faisal Bin Ab Rahman - Wed 28/Jul/2010 12:28am
    salam

    saya ada menjalankan perniagaan peraboot jati di machang kelantan.bagi yang ingin berniaga, saya boleh uruskan dari pembuatan hingga pembungkusan kerana saya juga masih belajar di indonesia.kontena juga saya boleh uruskan sampai depan rumah cik.soal caj perkhidmatan, terserah cik nak bagi berapa.untuk keterangan dengan lebih jelas.hubungi saya

    mohd faisal
    email@facebook:mofaar_furniture_enterprise@yahoo.com
    malaysia:019 2532170
    indonesia:+628192021579  
  4. Rooshanita - Thu 29/Jul/2010 9:51pm
    saudara jefry... saya sebenarnya mencari perabot perabot moden kontemporary utk saya jual di kedai saya. hiasan dalaman rumah dll  
  5. Rooshanita - Thu 29/Jul/2010 9:57pm
    salam faisal pls send me some catalogue / any where yang boleh saya refer your product  
  6. Mohd Faisal Bin Ab Rahman - Thu 29/Jul/2010 11:57pm
    cik rooshanita

    cik boleh tengok katalog saya dekat facebook yang emailnya seperti yang tertera di atas...harga yang dalam fb tu adalah harga jualan per set.kalau nak niaga...saya ambil upah urus pembelian dan penghantaran.senang cik boleh mesej saya kat no fon tu  
  7. Edrin86 - Mon 2/Aug/2010 3:40pm
    Sila tgglkan no hp Che rooshanita atau email ke saya details ke edrinnordin86@yahoo.com  
  8. Rooshanita - Fri 6/Aug/2010 12:41am
    ms edrin no hp saya 0142598109  
  9. Justina - Tue 10/Aug/2010 12:39pm
    Sesiapa yang ingin mempromosikan perabot atau menjual perabot jati, mungkin kalian boleh sewa booth kami di Carnival Expo Malaysia. Dah banyak syarikat perabot turut serta tapi belum ada lagi dari jenis kayu jati. Sila layari web kami di www.carnivalexpo.com.my @ hubungi saya di 012-7917665 @ email di justina@carnivalexpo.com.my  
  10. Asyiq - Tue 21/Sep/2010 1:39pm
    Kilang kami menerima tempahan perabot dengan design anda sendiri atau design kami. Minimum tempahan 6 pcs per item. Deposit 50% semasa tempahan dan baki 50% sebelum penghantaran. Email sebarang pertanyaan ke zoloos03@yahoo.com.  
  11. Juhan - Fri 24/Sep/2010 3:49pm
    saya mempunyai bengkel membuat perabot bedroom set dan perabot ruang tamu berasaskan kayu lebih kepada moden style.. email sebarang pertanyaan : juhaniff@yahoo.com  
  12. Visiimpian - Mon 27/Sep/2010 11:56am
    syarikat saya menerima tempahan perabot, cabnet dapur, bedroom set , ukiran kayu dll yang berkaitan dengan kayu mengikut design anda atau dsign kami.

    sebarang pertanyaan boleh email Visiimpian@gmail.com  
  13. Mohd Zarul - Fri 1/Oct/2010 6:06pm
    Salam

    sy ingin mencari pembeli 1 kontena
    perabot jati sy dengan harga borong.

    Jika berminat email sy segera.

    zarul74@gmail.com  
  14. Nur Aliya - Fri 31/Dec/2010 2:33pm
    saya pembekal perabot terpakai dari Singapore. boleh layari www.perabotgarage.com atau facebook kami perabotgarage.com
    email kami di perabotgarage@gmail.com atau hubungi saya Cik Aliya 019 3271187  
  15. Shafiqa 2 - Wed 5/Jan/2011 12:25pm
    Saya ade menjalankan bisnes jual katil kepada student2 universiti dan kolej.Permintaan sekarang lebih kepada katil besi single.Sekarang saye mendapat bekalan daipada kedai perbut berhampiran yang menawarkan harga RM 70 seunit.Purata jualan katil sebanyak 3 unit seminggu.So, saye nak cari lah sesiapa yg boleh tawarkan saya harga yang lebih rendah.boleh hubungi saya di sza121@yahoo.com/ 016 3064756  
  16. Ieta1705 - Sun 17/Jul/2011 4:51pm
    kami adalah pembekal perabot yg dihasilkan dari kilang kami sendiri di kajang,selangor. Kami menerima tempahan perabot rumah, pejabat dan sekolah, kabinet dapur, ukiran kayu dan lain-lain yang berkaitan dengan kayu mengikut design anda atau design kami.
    anda blh mendapatkan perabot dgn harga yg amat berpatutan.jangan segan hubungi kami.
    untuk pertanyaan lanjut, sila hubungi:
    en zulkifli (017-9877402)
    sila nyatakan nama saya (ain-marketing) semasa berurusan dengannya. terima kasih.  
  17. Ieta1705 - Tue 2/Aug/2011 4:37pm
    sekiranya anda tidak dapat menghubungi en zulkifli, sila hubungi saya:
    cik ain 013-3063435/017-2674943  
  18. Radzuan 6 - Mon 19/Sep/2011 5:36pm
    SAYA MENJUAL BUKU PANDUAN MEMBUAT MESIN CNC SENDIRI. (CNC ROUTER/ CNC MILL UNTUK MEMBUAT PERABOT & UKIRAN). Buku ini bertujuan untuk membantu pengusaha syarikat kecil & sederhana, para DIYers, pelajar, hobbiest & sesiapa sahaja yang ingin mendapatkan mesin cnc dengan dengan kos rendah.

    SILA EMAIL shahbiz8@gmail.com jika ingin mendapatkannya  
  19. Amedah Orip - Wed 7/Mar/2012 10:33am
    Saya ingin menjual perabot2 jati dari Indonesia secara borong. Harga boleh runding. Tak ada masa nak jalan kan bisnis ni. Yang berminat sila hubungi Kak Mi 017-7577818. Boleh lihat dulu perabot2 nya. Locasi di Johor Bahru.  
  20. King 14 - Tue 22/Jan/2013 3:24am
    Kami pengusaha produk ukiran kayu. Sila hubungi kami 0175575723 atau emailkan ke trunapekasa3036@gmail.com jika berminat ingin menjadi pengedar. design anda pun kami boleh buat. Asalkan produk berasaskan kayu.  
  21. Lisa 103 - Mon 4/Feb/2013 3:44pm
    saya nak beli perabot seperti meja makan, kabinet dapur.ada sape sape yang jual perabot dan boleh hantar ke sarawak tak?  
  22. Ezwan 10 - Sun 10/Feb/2013 12:07am
    saya ingin mencari pembekal/penjual kabinet/meja tempat letak barang-barang alat tulis  
  23. Apis 35 - Fri 15/Feb/2013 9:21am
    Saya ingin memperkembangkan lagi bisnes kecil perabot keluarga saya yang dijalankan dikawasan felda. Saya memerlukan pembekal perabot terus dari kilang dengan harga yang berpatutan untuk saya berniaga. Perabot yang diutamakan ialah perabot rumah dan hiasan dan keperluan semasa , hiasan , dan juga jati. Jika ada sebarang cadangan atau contact kilang perabot . jika anda pembekal perabot dari kilang itu lagi bagus dan senang berurusan dengan saya.boleh hubungi saya 0179858235 ( hafiz)  
  24. Man 67 - Thu 28/Feb/2013 2:48pm
    salam.. saya rahman dari rahman reka kabinet. Kilang di rawang.. saya pembuat semua Jenis perabut tempah terutama kabinet dapur Dan almari. Untuk maklumat lanjut sila ke fb saya rahmanrekakabinet atau blh terus hubungi saya 019 942 7843 atau 012 362 2919. T.kasih  
  25. Nur Ain 34 - Wed 27/Mar/2013 5:03pm
    www.ehsandagang.com.my

    Merekabentuk dan mengeluarkan perabot besi (Metal Furniture, Laboratory Furniture, Wardrobe, Kitchen Equipment, etc),Merekabentuk dan mengeluarkan perabot kayu,Kerja-kerja Kimpalan Logam (Grill , gate, handrail, cabin, etc),Memasang paip gas,Memasang kebuk wasap (Fume Cupboard).  
  26. Izlan 4 - Wed 25/Sep/2013 4:28pm
    saya nak cari supplier kelengkapan perabut hotel untuk 127 unit dgn kadar segera. susunatur perabot seperti hotel 3 bintang punya. mohon emel sy untuk bincang2 di izlanibrahim@yahoo.com  
  27. Eyfa 7 - Wed 16/Jul/2014 10:28am
    @ezwan 10 saya pembuat perabot,renovation house,kiosk mengikut citarasa akak yang terus dari kilang saya, boleh hubungi saya di 0111-9616551 atau email di fyfaa36@gmail.com  
Page 1   (Total 27 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2673)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (204)
Bengkel Kereta (1474)
Bengkel Motosikal (245)
Bengkel Tayar (211)
Bisnes Air Mineral (361)
Bisnes Ais Krim (495)
Bisnes Aksesori Kereta (647)
Bisnes Broadband (1091)
Bisnes Burger (540)
Bisnes Cermin Mata (158)
Bisnes Cuci Kereta (796)
Bisnes Cyber Cafe (447)
Bisnes Dobi (1344)
Bisnes Ebook (1037)
Bisnes Handphone (1241)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (553)
Bisnes Ice Blended (688)
Bisnes Jam Tangan (285)
Bisnes Jeruk (162)
Bisnes Kitar Semula (490)
Bisnes Komputer (1472)
Bisnes Kurier Dan Logistik (659)
Bisnes Minuman (1434)
Bisnes Pasar Malam (1942)
Bisnes Pelancongan (537)
Bisnes Perabot (838)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1092)
Bisnes Restoran (3280)
Bisnes Roti Dan Bakeri (699)
Bisnes Salun Rambut (358)
Bisnes Sarang Burung (254)
Bisnes Satay (376)
Bisnes Sms (160)
Bisnes Spa Dan Facial (644)
Bisnes Steamboat (195)
Bisnes Tablet Pc (439)
Bisnes Tradisional (812)
Bisnes Untuk Dijual (3263)
Bisnes Waffle Dan Jagung (378)
Bisnes Western Food (317)
Dewasa 18sx (1748)
Diskusi Bisnes (1934)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (711)
Expo Karnival Tapak Niaga (6344)
Forex Malaysia (1837)
Haiwan Peliharaan (462)
Haji Dan Umrah (463)
Hiasan Dalaman (703)
Hiasan Taman (238)
Hotel Resort Homestay (995)
Iklan Tv Radio Media Massa (219)
Import Dan Eksport (323)
Ingin Berniaga (2797)
Insurans Dan Takaful (1695)
Insurans Roadtax Kereta (332)
Kedai Bunga (189)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1968)
Kedai Emas (444)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2502)
Kedai Hardware (424)
Kedai Ibu Dan Bayi (685)
Kedai Jahit (3751)
Kedai Kamera Dan Camcorder (340)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (335)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1801)
Kedai Sewa (1612)
Kereta Baru (1586)
Kereta Terpakai (4928)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4654)
Kerja Kemahiran (1917)
Kerja Kosong (11464)
Kerja Praktikal (1998)
Kerja Sales (2222)
Kerja Sambilan (6210)
Konsultan Perniagaan (446)
Kontrak Swasta (288)
Kontrak Tender Kerajaan (451)
Kontraktor Balak Dan Kayu (471)
Kontraktor Jurutera (553)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (223)
Kontraktor Minyak Dan Gas (671)
Kontraktor Pasir (381)
Kontraktor Pembinaan (2020)
Kontraktor Perlombongan (317)
Kursus Dan Seminar (2776)
Kursus Kecantikan (678)
Kursus Makanan (657)
Kursus Motivasi (319)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1607)
Mencari Pelabur (3639)
Mesin Fotostat (349)
Mesin Freezer Dan Chiller (259)
Mesin Industri (502)
Mesin Jahit (369)
Mesin Proses Makanan (554)
Pakej Pelancongan (2577)
Pakej Perkahwinan (1191)
Pakej Perniagaan (874)
Pasar Basah (1437)
Pekerja Asing (1214)
Pelaburan Saham Unit Trust (929)
Pembantu Rumah Asing (1836)
Pembekal Barang Runcit (1564)
Pembekal Beras (105)
Pembekal Buah-buahan (478)
Pembekal Ikan Kering (382)
Pembekal Kelapa Dan Santan (640)
Pembekal Kerepek (1091)
Pembekal Keropok (438)
Pembekal Kicap Dan Sos (218)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (236)
Pembekal Mee Dan Bihun (123)
Pembekal Minyak Masak (413)
Pembekal Rempah Dan Perencah (587)
Pembekal Serunding (258)
Pembekal Telur (139)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1180)
Pemborong Batik Dan Sutera (351)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (596)
Pemborong Bundle (855)
Pemborong Cadar Dan Tilam (439)
Pemborong Karpet (158)
Pemborong Kasut Dan Sandal (686)
Pemborong Lampin (291)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (764)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1630)
Pemborong Pakaian Lelaki (1117)
Pemborong Pakaian Plus Size (142)
Pemborong Pakaian Wanita (4156)
Pemborong Telekung Dan Songkok (563)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3497)
Pemborong Tuala (197)
Pemborong Tudung (2754)
Pembuat Papan Tanda Iklan (269)
Pembuat Plastik Kotak Botol (790)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (475)
Pendaftaran Syarikat (486)
Pendaftaran Trademark (34)
Pengedar Alat Tulis (945)
Pengedar Bahan Pencuci (706)
Pengedar Buku Dan Majalah (577)
Pengedar Contact Lens (238)
Pengedar Perfume (1528)
Pengedar Permainan Kanak2 (591)
Pengedar Produk Kecantikan (2598)
Pengedar Produk Kesihatan (2966)
Pengurus Majlis (590)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (716)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (688)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (386)
Penternak Udang (193)
Peralatan Makmal Dan Hospital (258)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (704)
Peralatan Sukan (545)
Perisian Komputer (564)
Perkakas Dapur (614)
Perkakas Elektrik (425)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1510)
Pinjaman AIM (165)
Pinjaman Hartanah (509)
Pinjaman Kad Kredit (386)
Pinjaman Kereta (589)
Pinjaman Peribadi (10439)
Pinjaman Perniagaan (1811)
Produk Dari China (533)
Produk Sejuk Beku (1296)
Program Consignment (1990)
Program Dropship (6626)
Pusat Bahasa (350)
Pusat Jagaan Bayi (1515)
Pusat Latihan (641)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (510)
Pusat Pendidikan Tinggi (517)
Pusat Rawatan (357)
Pusat Tadika Dan Taska (1276)
Pusat Tuisyen (1051)
Rancangan Perniagaan (587)
Rawatan Alternatif (288)
Rumah Sewa (4209)
Rumah Untuk Dijual (3684)
Servis Freelance (1094)
Servis Keselamatan (711)
Servis Pembersihan (804)
Servis Pengedaran Risalah (453)
Setiausaha Syarikat (601)
Sewa Bas Dan Van (567)
Sewa Kereta Teksi Limo (1793)
Sewa Lori (2531)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (245)
Studio Fotografi (887)
Studio Grafik Dan 3D (1074)
Studio Lukisan (126)
Studio Model Penyanyi Pelakon (711)
Studio Muzik (465)
Sukan Beladiri (115)
Sukan Berkumpulan (228)
Sukan Futsal (227)
Sukan Pancing (142)
Tanah Sewa (631)
Tanah Untuk Dijual (4771)
Tempahan Biskut Dan Tart (2126)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (658)
Tempahan Katering (2113)
Tempahan Kek Dan Coklat (2124)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1732)
Tempahan Minuman Dan Dessert (456)
Tempahan Nasi Lemak (512)
Tempahan Roti (352)
Terminal Bayaran (184)
Ubahsuai Pejabat (629)
Ubahsuai Rumah (1665)
Urut Tradisional (783)
Usahawan Baja Pertanian (369)
Usahawan Benih Dan Nursery (395)
Usahawan Tani (1084)
Vending Machine (360)
Voucher Dan Tiket (244)
Web Design Malaysia (2289)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1328)