Mencari Pembekal/Pemborong Ribbon, Bunga Kertas Kecil, dan Lain2 Lagi.
Via Fantasy - Tue 5/Oct/2010 12:33pm [Last Comment]
Mencari pembekal atau pemborong ribbon, bunga plastic kecil, bunga pahar, serta barang2 untuk membuat hantaran atau cenderahati perkahwinan seperti di nilai dengan harga borong.

Niche: Pakej Perkahwinan | Kedai Cenderahati Dan Kraf
     
  1. Pn Aleen - Tue 5/Oct/2010 2:28pm
    Hai via fantasy,Saya pembekal dan pemborong bunga2 pahar perkahwinan.Berminat sila kol saya Pn.Aleen 012-3595363.  
  2. Via Fantasy - Tue 5/Oct/2010 4:16pm
    Terima kasih Pn. Aleen. Nanti saya telefon awak.  
  3. Salwa77 - Wed 6/Oct/2010 12:00pm
    Salam..via kat mana? ada web/blog tak?  
  4. Zila 6 - Thu 7/Oct/2010 6:56am
    Boleh email sample gambar ribbon & bunga plastic kecil yg dikehendaki ke azilayasin@gmail.com
    Barang2 utk hantaran - nak bakul, plastik, kotak?
    Cenderahati perkahwinan - nak bakul, saputangan, etc?
    Kalau ada brg spt yg dikehendaki saya akan bagi quot harga utk brg tersebut.
    Jemput juga ke blog saya, promosi cenderahati murah - serendah RM0.50 shj.
    http://azilayasin.blogspot.com  
  5. Zuran - Thu 7/Oct/2010 9:13am
    Via, saya dlm proses menjual barang2 di kedai bunga saya termasuk cenderahati & alat2 perkahwinan saperti bunga plastik, bunga telur, bunga pahar, paper bag, dulang hantaran dgn harga borong. Bunga telur yg biasa di kedai RM90 utk 50pcs, saya jual borong RM75 saja. Dulang hantaran kayu berukir saya jual borong RM29 sahaja. Berminat Contact saya 0193833400  
  6. Via Fantasy - Tue 12/Oct/2010 11:23am
    Terima kasih di atas maklumat, bantuan dan kerjasama anda semua. Kami akan menghubungi ada dalam masa terdekat mengenai barangan2 anda. Terima kasih.  
  7. Ayoubz Bad - Sat 23/Oct/2010 2:36am
    saya merupakan pengedar beg cenderahati(kertas,plasti dan kain) jika via memerlukan saya boleh beri pada harga borong yang berpatutan, jika berminat hubungi saya Sobbri -019-3734351  
  8. Sharifah 14 - Thu 28/Oct/2010 12:57pm
    saya akan buka kedai gift shop di area penang . so minta klu ada pemborong yang berminat untuk suplly ribbon dan kotak-kotak hadiah ,paper beg e-mail saya Sharifah_6646@yahoo.com.my quoatation dan catalog  
  9. Khaizuran - Thu 4/Nov/2010 2:42pm
    salam zuran ,

    kebetulan nama kita sama,saya khaizuran mohd ali.anyway saya nak tanyer kedai bunga awak tu dimaner ye rasa cam berminat utk dapatkan barang2 utk perkahwinan yer.lokasi saya di sepang.  
  10. Scholastica Ieka - Thu 11/Nov/2010 11:02am
    saya baru saja membuka kedai gift, jika ada sesiapa yang berminat untuk menjadi pembekal ribbon ,bunga, paper bag, bakul hantaran dan juga alat kelengkapan tuk hantaran sila email kepada saya si_ieka@yahoo.com..
    sy mencari pembekal yang menawarkan harga borong yg berpatutan
    untuk pengetahuan kedai saya terletak di kota kinabalu  
  11. Ana 17 - Mon 11/Apr/2011 11:37pm
    saya memang dah bukak kedai yg menjual segala perkakasan perkahwinan dn majlis..tapi supplier saya dah x dpt supply paper bag..jadi sgt bermasalah sbb permintaan sgt tinggi di tempat saya.ada sapa-sapa boleh bantu saya,sama ada boleh email di seriimpianpalong@yahoo.com atau call ana shukor 0122920184.kadang-kadang sales man cine nih tak percayakan org melayu sdgnkan saya mmg cash order...harap dpt bantu saya...  
  12. Hasliza 5 - Tue 19/Apr/2011 6:52pm
    saye nak sangat cari pembekal bunga plastik n barang2 barang untuk mbuat hantaran spt dulang kayu n besi,riben,manik2 n yg bkaitan dgnnye..kebyakan yg saye jumpe mjualnye dgn harge yg sangat mahal..saye nak cari yg jual dgn harge borong..ade sape2 boleh beri cdangan atau sudi jadi pmbekal saye?email saye di :
    amisacollection2yahoo.com  
  13. Ayla Yusniza - Sat 15/Oct/2011 9:27am
    Zila 6 : kedai u kat mana? boleh bg contact number tak? i nak beli, tapi bukan borong..untuk kegunaan sendiri, boleh? if so, pls email me at :

    irma_yusnita79@yahoo.co.uk

    TQ  
  14. Dona - Wed 25/Jan/2012 11:31am
    saya dona dr kota kinabalu.mencari supplier utk ribbon,bakul,kotak2 hadiah.sila beri quotation ya.trima kasih.sevenfreewingz@yahoo.com  
  15. Springsakura - Mon 2/Apr/2012 12:53am
    saya baru saja membuka kedai gift, jika ada sesiapa yang berminat untuk menjadi pembekal ribbon ,bunga, paper bag, bakul hantaran dan juga alat kelengkapan untuk doorgift sila email kepada saya gnome_gurl501@yahoo.com
    sy mencari pembekal yang menawarkan harga borong yg berpatutan  
  16. Lyna 19 - Mon 23/Apr/2012 5:28pm
    Saya mencari sapu tangan untuk dijadikan cenderahati...email detail n picture kt reka_bungatelur@yahoo.com  
  17. Rozie 33 - Sat 4/Aug/2012 5:22pm
    saya pon tengah cari pemborong bunga plastik untuk hiasan pelamin..kalau ada tu boleh email saya rozi.hamdin@gmail.com  
  18. Clare - Sun 24/Feb/2013 1:58pm
    email plz
    claraclyfhi85@yahoo.com  
  19. Yatt82 - Thu 7/Mar/2013 2:34pm
    Saya bercadang ingin memulakan perniagaan cenderamata dan hasilan jahitan sulaman. Sesiapa boleh membekalkan peralatan jahitan/riben/manik/benang sulaman/termasuk barangan untuk gubahan hantaran, boleh email sy di drnorul@gmail.com  
  20. Yu Affrina - Tue 5/Nov/2013 1:22pm
    Sy ada menjual bunga pahar dip dengan harga yg murah...
    Jika berminat sila email sy di nuyu.afrina@gmail.com
    atau hubungi sy di no 0146481917  
  21. Momoy 2 - Mon 26/Jan/2015 2:41pm
    saya mencari pembekal paper ribbon dan kertas tisu (crepe paper)

    jika ada pembekal barang tersebut boleh hantar quotation / katalog ke

    syalyx_00@yahoo.com  
  22. Mohd Norazahar 2 - Tue 2/Jun/2015 11:58pm
    Saya ingin menjual semua stock cenderahati perkahwinan/bunga telur yg ada pada harga borong.Cenderahati perkahwinan termasuk tasbih,sapu tangan,towel,bunga telur,pen,book mark, bekas kotak dan sebagainya. Kalau nak beli layari facebook Vistana One Stop Centre atau contact Fazliza 019-5753566.  
Page 1   (Total 22 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (3324)
Bengkel Basikal (82)
Bengkel Besi (296)
Bengkel Kereta (1677)
Bengkel Motosikal (283)
Bengkel Tayar (248)
Bisnes Air Mineral (429)
Bisnes Ais Krim (601)
Bisnes Aksesori Kereta (707)
Bisnes Broadband (1221)
Bisnes Burger (599)
Bisnes Cermin Mata (177)
Bisnes Cuci Kereta (909)
Bisnes Cyber Cafe (495)
Bisnes Dobi (1560)
Bisnes Ebook (1166)
Bisnes Handphone (1387)
Bisnes Hari Raya (139)
Bisnes Hotel & Resort (649)
Bisnes Ice Blended (757)
Bisnes Jam Tangan (338)
Bisnes Jeruk (213)
Bisnes Kitar Semula (571)
Bisnes Komputer (1685)
Bisnes Kurier & Logistik (805)
Bisnes Minuman (1687)
Bisnes Pasar Malam (2286)
Bisnes Pelancongan (650)
Bisnes Pengantin (844)
Bisnes Perabot (1059)
Bisnes Prepaid & Reload (1198)
Bisnes Restoran (4125)
Bisnes Roti & Bakeri (801)
Bisnes Salun Rambut (427)
Bisnes Sarang Burung (262)
Bisnes Satay (442)
Bisnes Sms (171)
Bisnes Spa & Facial (811)
Bisnes Steamboat (214)
Bisnes Stesen Minyak (158)
Bisnes Tablet Pc (462)
Bisnes Tradisional (945)
Bisnes Untuk Dijual (3964)
Bisnes Waffle & Jagung (441)
Bisnes Western Food (393)
Dewasa 18sx (2026)
Diskusi Bisnes (2153)
Diskusi Tuntutan & Tribunal (817)
Expo Karnival Tapak Niaga (7801)
Forex Malaysia (2354)
Haiwan Peliharaan (553)
Haji & Umrah (520)
Hiasan Dalaman (824)
Hiasan Taman (281)
Hotel Resort Homestay (1166)
Iklan Terbuka (4991)
Iklan Tv Radio Media Massa (265)
Import & Eksport (370)
Ingin Berniaga (3030)
Insurans & Takaful (1954)
Insurans Roadtax Kereta (407)
Kedai Bunga (205)
Kedai Cenderahati & Kraf (2160)
Kedai Emas (524)
Kedai Fotostat & Cetakan (2776)
Kedai Hardware (529)
Kedai Ibu & Bayi (801)
Kedai Jahit (4695)
Kedai Kamera & Camcorder (384)
Kedai Runcit & Serbaneka (371)
Kedai Separuh & Ruang Niaga (2318)
Kedai Sewa (1887)
Kereta Baru (1877)
Kereta Terpakai (5617)
Kerja Diploma & Ijazah (6616)
Kerja Kemahiran (2413)
Kerja Kosong (15536)
Kerja Praktikal (2918)
Kerja Sales (2908)
Kerja Sambilan (7615)
Konsultan Peguam (227)
Konsultan Perniagaan (535)
Kontrak Swasta (365)
Kontrak Tender Kerajaan (503)
Kontraktor Balak & Kayu (545)
Kontraktor Jurutera (650)
Kontraktor Marin & Kapal Laut (255)
Kontraktor Minyak & Gas (756)
Kontraktor Pasir (533)
Kontraktor Pembinaan (2438)
Kontraktor Perlombongan (362)
Kursus & Seminar (3243)
Kursus Kecantikan (756)
Kursus Makanan (743)
Kursus Motivasi (349)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1765)
Mencari Pelabur (4220)
Mesin Fotostat (393)
Mesin Freezer & Chiller (309)
Mesin Industri (571)
Mesin Jahit (433)
Mesin Proses Makanan (622)
Pakej Pelancongan (2992)
Pakej Perkahwinan (1307)
Pakej Perniagaan (1044)
Pasar Basah (1750)
Pekerja Asing (1478)
Pelaburan Saham Unit Trust (1082)
Pembantu Rumah Asing (2230)
Pembekal Barang Runcit (1781)
Pembekal Beras (160)
Pembekal Buah-buahan (576)
Pembekal Ikan Kering (430)
Pembekal Kelapa & Santan (743)
Pembekal Kerepek (1290)
Pembekal Keropok (525)
Pembekal Kicap & Sos (254)
Pembekal Kurma & Kismis (324)
Pembekal Madu (301)
Pembekal Mee & Bihun (145)
Pembekal Minyak Masak (439)
Pembekal Rempah & Perencah (709)
Pembekal Serunding (298)
Pembekal Telur (159)
Pemborong Aksesori Lelaki (172)
Pemborong Aksesori Wanita (1273)
Pemborong Batik & Sutera (399)
Pemborong Beg Galas (120)
Pemborong Beg Tangan (651)
Pemborong Bundle (987)
Pemborong Cadar & Tilam (504)
Pemborong Karpet (195)
Pemborong Kasut & Sandal (801)
Pemborong Lampin (364)
Pemborong Mutiara (117)
Pemborong Pakaian Bayi (843)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1890)
Pemborong Pakaian Lelaki (1252)
Pemborong Pakaian Plus Size (167)
Pemborong Pakaian Wanita (4771)
Pemborong Telekung & Songkok (619)
Pemborong Tshirt & Uniform (3846)
Pemborong Tuala (218)
Pemborong Tudung (3092)
Pembuat Papan Tanda Iklan (350)
Pembuat Plastik Kotak Botol (923)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (533)
Pendaftaran Syarikat (593)
Pendaftaran Trademark (48)
Pengedar Alat Tulis (1009)
Pengedar Bahan Pencuci (808)
Pengedar Buku & Majalah (668)
Pengedar Contact Lens (272)
Pengedar Perfume (1680)
Pengedar Permainan Kanak2 (674)
Pengedar Produk Kecantikan (2927)
Pengedar Produk Kesihatan (3387)
Pengurus Majlis (686)
Penternak Arnab (66)
Penternak Ayam (834)
Penternak Burung Puyuh (119)
Penternak Ikan (756)
Penternak Kambing (341)
Penternak Lembu (441)
Penternak Udang (250)
Peralatan Makmal & Hospital (306)
Peralatan Pejabat & Sekolah (865)
Peralatan Sukan (614)
Perisian Komputer (684)
Perkakas Dapur (703)
Perkakas Elektrik (504)
Perkakas Rm2 & Gajet (1635)
Pinjaman AIM (190)
Pinjaman Hartanah (590)
Pinjaman Kad Kredit (463)
Pinjaman Kereta (725)
Pinjaman Peribadi (12454)
Pinjaman Perniagaan (2077)
Produk Dari China (609)
Produk Sejuk Beku (1549)
Program Consignment (2257)
Program Dropship (8112)
Pusat Bahasa (446)
Pusat Jagaan Bayi (2069)
Pusat Latihan (775)
Pusat Memandu (140)
Pusat Mengaji Agama (679)
Pusat Pendidikan Tinggi (618)
Pusat Rawatan (454)
Pusat Tadika & Taska (1759)
Pusat Tuisyen (1384)
Rancangan Perniagaan (629)
Rawatan Alternatif (346)
Rumah Sewa (4990)
Rumah Untuk Dijual (4407)
Servis Freelance (1372)
Servis Keselamatan (838)
Servis Pembersihan (1050)
Servis Pengedaran Risalah (535)
Setiausaha Syarikat (695)
Sewa Bas & Van (678)
Sewa Jentera (81)
Sewa Kereta Teksi Limo (2218)
Sewa Lori (3036)
Sewa Pesawat & Helikopter (65)
Studio Filem & Videografi (317)
Studio Fotografi (1039)
Studio Grafik & 3D (1422)
Studio Lukisan (151)
Studio Model Penyanyi Pelakon (945)
Studio Muzik (584)
Sukan Beladiri (132)
Sukan Berkumpulan (283)
Sukan Futsal (242)
Sukan Pancing (161)
Tanah Sewa (754)
Tanah Untuk Dijual (5647)
Tempahan Biskut & Tart (2493)
Tempahan Hamper (208)
Tempahan Kanopi & Meja Kerusi (744)
Tempahan Katering (2497)
Tempahan Kek & Coklat (2351)
Tempahan Korban & Aqiqah (216)
Tempahan Kuih Muih (1977)
Tempahan Minuman & Dessert (556)
Tempahan Nasi Lemak (581)
Tempahan Roti (491)
Terminal Bayaran (238)
Ubahsuai Pejabat (759)
Ubahsuai Rumah (2003)
Urut Tradisional (1034)
Usahawan Baja Pertanian (405)
Usahawan Benih & Nursery (481)
Usahawan Tani (1270)
Vending Machine (490)
Voucher & Tiket (281)
Web Design Malaysia (2631)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1788)