Search Majalah.com
Mencari Pembekal Pakaian Wanita Spt Baju Kurung, Dress, Maxi, Blouse Dan Tudung
Suhaila 3 @ Zuhil Transport & Services - Mon 7/Jun/2010 1:33pm [Last Comment]
Saya sangat berminat untuk memulakan perniagaan yang berkaitan dengan pakaian wanita. Saya banyak beri email address saya dalam post2 yg ada kat majalah.com ni tapi x ramai yang sudi bagi feedback macam yang dijanjikan atau pun mungkin masih belum berkesempatan utk brbuat demikian. Jadi, kalau ada rakan2 yang betul2 sudi nak bekerjasama dengan saya, sila beri info untuk saya contact. Memandangkan sy baru bercdg utk memulakan perniagaan, saya perlu berhati2 utk memilih tawaran yg betul2 berpatutan.. sekian terima kasih

Niche: Pemborong Tudung | Pemborong Pakaian Wanita
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
12 Nov 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Yati Mohd Yusop - Mon 7/Jun/2010 1:56pm
    Pn/Cik Suhaila 3 bercadang nak berniaga kat mana? Kami boleh bekalkan kain baju kurung siap bersulam kerawang yang sememangnya kami rekabentuk & tempah sendiri dan hanya terdapat di JB dan Kluang aje. Singgahlah dan sudilah tengok

    http://koleksisulamanyati.blogspot.com/

    Harga berniaga boleh dirunding.  
  2. Luniaz - Mon 7/Jun/2010 2:06pm
    Salam..
    Berminat nk berniaga kain..?

    tq  
  3. Butik Aynseri - Mon 7/Jun/2010 2:33pm
    saya membekalkan pelbagai jenis tudung secara borong. Berminat boleh hubungi saya melalui email butikaynseri@gmail.com  
  4. Norain - Mon 7/Jun/2010 5:04pm
    sila masuk blog saya untuk melihat apa yg boleh anda jual..http://noraincollection.blogspot.com enter ja yea kalau tak leh masuk..  
  5. Nadia 14 - Tue 8/Jun/2010 11:32am
    jika puan nak stok mekap sila ke blog saya http://babyliciousnadia.blogspot.com  
  6. Suhaila 3 - Tue 8/Jun/2010 11:39am
    Cik Yati: saya dah balas tru email. saya kat B.B. Bangi.
    Luniaz: Terima kasih.. buat masa ni saya lebih berminat pada baju yang dah siap.
    Butik Aynseri: saya dah sent email. TQ
    Norain: sy dah melawat blog tu.. nmpk sehelai dress n sy dh bg comment kat chat box. TQ
    Puan Kin: boleh bagi gamba tak? tq  
  7. Suhaila 3 - Tue 8/Jun/2010 11:42am
    Nadia: TQVM dik:-)  
  8. Arfan - Tue 8/Jun/2010 4:27pm
    kalau nk borong kain tudung bawal kelantan NO 1 boleh emailkan kepada saya arfanboutique@yahoo.com  
  9. Suhaila 3 - Tue 8/Jun/2010 10:37pm
    Arfan: tqvm utk info. sy brminat dgn tudung selendang.  
  10. Ila 8 - Wed 9/Jun/2010 2:12pm
    sy ila.sy boleh bekalkan blouse, dress & maxi terkini. boleh lawati blog sy : www.beautylady17.blogspot.com atau hubungi sy di 017-7171164. mid year sale utk wholesale buyer: rm360 utk 15 pcs / rm 250 utk 10 pcs. boleh cmpur item. confirm balik modal n dpt untung harga modal.tq  
  11. Suhaila 3 - Wed 9/Jun/2010 6:48pm
    Ila 8: Item DM01 n DM02 tu harga wholesale dia brapa? TQ  
  12. Mychoiceme - Thu 10/Jun/2010 7:22am
    CIk Suhaila ada email x. sy leh send katalog n sebut harga  
  13. Ila 8 - Thu 10/Jun/2010 9:06am
    wholesale utk DM (dya maxi) range rm35/pieces. available dlm 3 colors. lain2 item:

    sara maxi (SM): rm36/pieces
    charm dress (SM): rm25/pieces
    zhea dress (ZD): rm27/pieces

    (harga di ats utk harga beli krg dr 15 pcs)
    min order 7pcs. sy fhm the beginner tkot nk amik byk  
  14. First Imperssions - Thu 10/Jun/2010 10:46am
    Pemborong dan Pembekal pakaian wanita dan lelaki dari Indonesia, Cina, Thailand, Vietnam dan Bangladesh. Mempunyai kilang di Indonesia - Pakaian fesyen terkini bagi wanita moden dan muslimah. Harga yang murah kerana tiada orang tengah kerana buat sendiri. Pakaian fesyen terkini, jubah, muslimah, blaus, t-shirt, jeans. Penghantaran keseluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak dan Singapura pada kos penghantaran yang murah. "Murah, Jimat dan Pilihan Tepat"

    Hubungi Kamal : 017-6186553  
  15. Glorywholesale - Thu 10/Jun/2010 1:22pm
    Dapatkan Maxi Dress Dengan Corak Terkini Sesuai buat jualan Raya :)
    http://glorywholesale.blogspot.com

    hanya untuk pemborong sahaja terima kasih :)  
  16. Suhaila 3 - Thu 10/Jun/2010 4:12pm
    Mychoiceme: email saya sheilav6@yahoo.com TQ  
  17. Suhaila 3 - Thu 10/Jun/2010 4:16pm
    Ila 8: TQVM
    First Impression: Boleh hanta quotation n gamba tak? email saya: sheilav6@yahoo.com
    Glorywholesale: TQ for the info. saya dah visit ur blog..:)  
  18. Queen 2 - Sat 12/Jun/2010 12:37am
    visit my blog ya

    http://queenmayo.blogspot.com/  
  19. Fatnin - Mon 14/Jun/2010 10:53pm
    salam,

    sy pembekal utk maxi labuh, diperbuat dr kain lycra korea. terdapat dr saiz S-XL. Qualiti dijamin.

    http://www.butikmama2u.com.

    harga modal serendah RM50 sehelai.

    sila hubungi sy di 0123522294 - stokis KL-  
  20. Suhaila 3 - Wed 16/Jun/2010 1:11pm
    salam semua.. terima kasih atas info yang di beri...sila visit blog saya
    http://aqilmultibizz.blogspot.com/
    atau call 019-3535844
    tq  
  21. Azura 14 - Tue 29/Jun/2010 5:07pm
    Saya pembekal tudung Pasmira - tudung yang menaja rancangan sinetron di TV setiap petang. boleh tengok sendiri di www.clickwear2u.com atau blog www.clickwear.blogspot.com. Anda juga boleh email saya (clickatmall@gmail.com) untuk tengok katalog dan dapatkan harga borong  
  22. Fatimah Abd Rahman - Fri 9/Jul/2010 12:09pm
    cari kat Jalan Kenanga, Pudu KL (bersebelahan LRT) ada lebih 500 kedai borong pakaian wanita (import terus dari luar negri)  
  23. Natsu No Umi - Sun 11/Jul/2010 5:28pm
    Hai suhaila..sye ley bekalkan baju kurung siap trmasuk dr jnis kain chiffon. Jika brminat ley mghubungi sye 017-7010473 (ct) @ e-mail natsu_no_umi2009@yahoo.com  
  24. Amir 14 - Tue 13/Jul/2010 6:49pm
    Cik Suhaila. Kami bole membekalkan kain sulam "viscose, sutera, cotton & semi sutera" , kebaya, kurung, jubah dll. Visit log saya

    http://bordir-boutique.blogspot.com

    Harga boleh dirundingkan.. email saya di bordirboutique@gmail.com  
  25. Suhaila 3 - Tue 13/Jul/2010 10:28pm
    Thank you all...again, saya jemput anda semua visit blog saya yang tak seberapa @ http://aqilboutique.blogspot.com/ dan facebook photo pages saya @ http://www.facebook.com/pages/Aqil-Boutique/133616376664076  
  26. Suhaila 10 - Fri 23/Jul/2010 2:28pm
    Fatimah: Saya ada pergi ke butik awak di Bukit Sentosa, Rawang dan di Jalan Kenanga, Kuala Lumpur. Saya dapati harga awak lagi mahal dari Jln Kenanga dan baju pun sama. Maknanya awak pun ambil di Jalan Kenangalah dan bukannya di Indonesia seperti yang awak cakap tu?  
  27. Roosevelt - Sun 25/Jul/2010 1:59am
    saya ada membekalkan baju cardigan, tops, shirt, tudung, blouse, jubah dan baju kurung untuk wanita..berminat sila email saya di rosharosli@yahoo.com..saya akan emailkan quotation dan gambar..tq..  
  28. Nur Islamiah - Sat 16/Oct/2010 10:39am
    first imperssions > tlg emailkan katalog harga
    mychoiceme :> emailkan kataloq harga
    di alamat email :> emdey.kay1971@gmail.com  
  29. R S F G - Sat 11/Dec/2010 6:57pm
    Butik Dan Pemborong Koleksi Wanita Terkini.

    Pakar Dalam Pakaian Dari Kain Lycra.

    Layari Blog: http://aimecho.blogspot.com  
  30. Izzah 8 - Thu 3/Feb/2011 6:56pm
    first imperssions : boleh emailkan katalog baju dan quotation harga  
  31. Shanaz 3 - Sun 20/Feb/2011 12:59pm
    salam,saya ada bekalkan pakaian wanita yg cantik2 dpt kain butik..brminat blh ttgk katalog di blog sy-http://shanazbutikcollection.blogspot.com  
  32. Dyg 2 - Tue 24/May/2011 1:27pm
    slm buat pemborong2 kain sut,baju kurung n baju melayu,dn pelbagai jenis tudung...sy prlukn pembrong yg murh utk sy mula kn bisnes sy...thanks.  
  33. Dla 6 - Tue 21/Feb/2012 11:09am
    sye ade jual inner neck, syria, inner awning, cotton maxi dress...
    jemput tgk cni http://www.testatelissia.com  
  34. Ummi 44 - Mon 22/Apr/2013 8:56am
    Jom ke page facebook kami : Peplum E.M.I Collection Store dan E.M.I Collection Store..

    Terdapat pelbagai design terkini dengan hargaa murah..Pembelian secara borong juga kami terima..

    Happy Shopping!  
  35. Zuraida 88 - Thu 30/May/2013 11:51am
    first impression,blh emailkn katalog baju n quotation harga..
    qaseh_adaa88@yahoo.com.my  
  36. Suhaila 3 - Thu 18/Sep/2014 5:50pm
    topic closed  
  37. Pemborong Pakaian 3 - Tue 23/Sep/2014 4:02pm
    Boleh Cuba Lihat Di Blog ini: www.pemborongjubah.blogspot.com
    Pemborong Koleksi Muslimah Terkini.
    Jika Anda Berminat Untuk Membuat Jenama Sendiri, Kami Juga Miliki Kilang Jahitan Pakaian Dan Tudung Yg Menerima Tempahan Jahitan Serendah 50pcs hingga 5000 Keatas Dalam Masa Yg Singkat dengan Hasil Jahitan Yg Kemas. Insyaallah..  
  38. Suhaila 3 - Tue 30/Sep/2014 6:42am
    Bas dan Van Sewa - Untuk Raya Haji 2014
    Tawaran sewaan bas atau van untuk Balik Kampung Raya Haji 2014.
    Untuk sebut harga sila lawat blog ini: http://zuhiltransports.blogspot.com/

    Bas 40 seater
    Van Toyota HIACE 10 seater.  
Page 1   (Total 38 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2749)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (218)
Bengkel Kereta (1494)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (215)
Bisnes Air Mineral (369)
Bisnes Ais Krim (503)
Bisnes Aksesori Kereta (655)
Bisnes Broadband (1105)
Bisnes Burger (549)
Bisnes Cermin Mata (160)
Bisnes Cuci Kereta (810)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1366)
Bisnes Ebook (1049)
Bisnes Handphone (1262)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (561)
Bisnes Ice Blended (696)
Bisnes Jam Tangan (288)
Bisnes Jeruk (172)
Bisnes Kitar Semula (500)
Bisnes Komputer (1491)
Bisnes Kurier Dan Logistik (682)
Bisnes Minuman (1467)
Bisnes Pasar Malam (1973)
Bisnes Pelancongan (550)
Bisnes Pengantin (687)
Bisnes Perabot (862)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1112)
Bisnes Restoran (3344)
Bisnes Roti Dan Bakeri (710)
Bisnes Salun Rambut (365)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (382)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (665)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (824)
Bisnes Untuk Dijual (3344)
Bisnes Waffle Dan Jagung (385)
Bisnes Western Food (326)
Dewasa 18sx (1780)
Diskusi Bisnes (1966)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (723)
Expo Karnival Tapak Niaga (6524)
Forex Malaysia (1892)
Haiwan Peliharaan (471)
Haji Dan Umrah (467)
Hiasan Dalaman (714)
Hiasan Taman (243)
Hotel Resort Homestay (1015)
Iklan Tv Radio Media Massa (225)
Import Dan Eksport (333)
Ingin Berniaga (2826)
Insurans Dan Takaful (1734)
Insurans Roadtax Kereta (343)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1991)
Kedai Emas (454)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2538)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3870)
Kedai Kamera Dan Camcorder (343)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (348)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1856)
Kedai Sewa (1640)
Kereta Baru (1620)
Kereta Terpakai (5016)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4856)
Kerja Kemahiran (1966)
Kerja Kosong (11856)
Kerja Praktikal (2096)
Kerja Sales (2296)
Kerja Sambilan (6356)
Konsultan Peguam (152)
Konsultan Perniagaan (458)
Kontrak Swasta (294)
Kontrak Tender Kerajaan (459)
Kontraktor Balak Dan Kayu (483)
Kontraktor Jurutera (568)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (683)
Kontraktor Pasir (399)
Kontraktor Pembinaan (2069)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2829)
Kursus Kecantikan (692)
Kursus Makanan (665)
Kursus Motivasi (324)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1624)
Mencari Pelabur (3694)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (273)
Mesin Industri (518)
Mesin Jahit (377)
Mesin Proses Makanan (573)
Pakej Pelancongan (2617)
Pakej Perkahwinan (1207)
Pakej Perniagaan (895)
Pasar Basah (1464)
Pekerja Asing (1241)
Pelaburan Saham Unit Trust (950)
Pembantu Rumah Asing (1870)
Pembekal Barang Runcit (1586)
Pembekal Beras (110)
Pembekal Buah-buahan (484)
Pembekal Ikan Kering (386)
Pembekal Kelapa Dan Santan (652)
Pembekal Kerepek (1102)
Pembekal Keropok (448)
Pembekal Kicap Dan Sos (225)
Pembekal Kurma Dan Kismis (290)
Pembekal Madu (241)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (604)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1187)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (609)
Pemborong Bundle (871)
Pemborong Cadar Dan Tilam (455)
Pemborong Karpet (163)
Pemborong Kasut Dan Sandal (700)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (111)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1665)
Pemborong Pakaian Lelaki (1132)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4241)
Pemborong Telekung Dan Songkok (567)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3531)
Pemborong Tuala (201)
Pemborong Tudung (2803)
Pembuat Papan Tanda Iklan (279)
Pembuat Plastik Kotak Botol (800)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (483)
Pendaftaran Syarikat (497)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (955)
Pengedar Bahan Pencuci (719)
Pengedar Buku Dan Majalah (590)
Pengedar Contact Lens (244)
Pengedar Perfume (1545)
Pengedar Permainan Kanak2 (603)
Pengedar Produk Kecantikan (2635)
Pengedar Produk Kesihatan (3011)
Pengurus Majlis (598)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (731)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (697)
Penternak Kambing (289)
Penternak Lembu (392)
Penternak Udang (195)
Peralatan Makmal Dan Hospital (265)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (728)
Peralatan Sukan (555)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (625)
Perkakas Elektrik (439)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1539)
Pinjaman AIM (169)
Pinjaman Hartanah (522)
Pinjaman Kad Kredit (390)
Pinjaman Kereta (613)
Pinjaman Peribadi (10644)
Pinjaman Perniagaan (1846)
Produk Dari China (544)
Produk Sejuk Beku (1330)
Program Consignment (2024)
Program Dropship (6776)
Pusat Bahasa (361)
Pusat Jagaan Bayi (1555)
Pusat Latihan (653)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (527)
Pusat Pendidikan Tinggi (524)
Pusat Rawatan (368)
Pusat Tadika Dan Taska (1328)
Pusat Tuisyen (1072)
Rancangan Perniagaan (599)
Rawatan Alternatif (293)
Rumah Sewa (4317)
Rumah Untuk Dijual (3757)
Servis Freelance (1120)
Servis Keselamatan (727)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (463)
Setiausaha Syarikat (611)
Sewa Bas Dan Van (579)
Sewa Kereta Teksi Limo (1835)
Sewa Lori (2572)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (249)
Studio Fotografi (908)
Studio Grafik Dan 3D (1111)
Studio Lukisan (130)
Studio Model Penyanyi Pelakon (738)
Studio Muzik (482)
Sukan Beladiri (117)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (643)
Tanah Untuk Dijual (4880)
Tempahan Biskut Dan Tart (2157)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (669)
Tempahan Katering (2168)
Tempahan Kek Dan Coklat (2152)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1760)
Tempahan Minuman Dan Dessert (465)
Tempahan Nasi Lemak (527)
Tempahan Roti (365)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (642)
Ubahsuai Rumah (1696)
Urut Tradisional (801)
Usahawan Baja Pertanian (374)
Usahawan Benih Dan Nursery (404)
Usahawan Tani (1099)
Vending Machine (373)
Voucher Dan Tiket (249)
Web Design Malaysia (2318)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1360)