Search Majalah.com
Mencari Pembekal Makanan Bermasak (Tender 2 Thn)
Intan 72 - Tue 3/May/2011 11:16am [Last Comment]
Kami sedang mencari pembekal yang berminat untuk menyertai tender yg membekalkan makanan bermasak untuk sektor kerajaan. untuk pengetahuan, tender ini adalah untuk tempoh 2 tahun.

pembekal yang pernah menyertai tender makanan bermasak sebelum ini adalah sangat dialu-alukan.

Jika Berminat sila hubungi saya atau email:

intan
019-34111653
intan@nafas.com/intanlaily@yahoo.com

Niche: Tempahan Katering | Kontrak Swasta
     
  1. Mazlina 12 - Tue 3/May/2011 11:41am
    Tumpang tanye,nasi lemak berlauk boleh ke?  
  2. Shumayra - Tue 3/May/2011 12:22pm
    apa syarat2 yg di perlukan ye .. lau sy supply nasi ayam ok ke ?.. email detail shumayra@gmail.com  
  3. Razmi - Tue 3/May/2011 12:50pm
    blh email sy detail tak. sy penah dpt tender ikbn 2thn. email sy: razmie2000@yahoo.com  
  4. Hafiz 13 - Tue 3/May/2011 12:53pm
    Salam, boleh email detail tentang pembekalkan tersebut. Samada secara katering atau secara dewan makan? emailkan maklumat tersebut ke fizbiz@yahoo.com.my  
  5. Atie 71 - Tue 3/May/2011 3:23pm
    Sy perlukan info lanjut mengenainya.. spt syarat..masakan ape yg diperlukan.
    Email: atie_2871@yahoo.com  
  6. Intan 72 - Tue 3/May/2011 3:57pm
    Mazlina12 & Shumayra: Untuk pengetahuan Cik, menu telah diberikan dan pembekal harus ikut menu dan prospek. Saya akan email menu dan prospek untuk maklumat Cik

    Razmi/Hafiz 13/Atie 71: saya Telah email detail kepada anda.  
  7. Shumayra - Tue 3/May/2011 4:36pm
    ok .. email kan ye ..thankss  
  8. Badrin - Tue 3/May/2011 10:25pm
    e mel saya juga ...aabadrin@gmail.com  
  9. Anne 44 - Tue 3/May/2011 11:13pm
    sy berminat email info ke annebiz62@yahoo.com dan blh dihubungi 016-3893760,sy skg adalah pembekal makanan untuk vending machine bg 2000 pekerja  
  10. Embun - Wed 4/May/2011 1:31am
    berminat..
    email ke daunemas55@gmail.com  
  11. M Hassan Ashari - Wed 4/May/2011 8:08am
    Intan 72, sy brminat nak tahu tentang menu dan prospek. email sy.. asan.m7@gmail.com tel-0196834014  
  12. Mazlina 12 - Wed 4/May/2011 8:54am
    Boleh email saya..lynn_75@yahoo.com
    nak tau ape menu & prospeknya..TQ  
  13. Azila 13 - Wed 4/May/2011 9:34am
    berminat dan nak tahu lebih lanjut info ke gg_1my@yahoo.com nak tau ape menu, prospeknya dan lokasi..TQ  
  14. Eloka - Wed 4/May/2011 11:09am
    nak tau menu gak.. eloka_nie@yahoo.com.my  
  15. Eito - Wed 4/May/2011 11:56am
    sila emailkan maklumat lanjut. sangat berminat, terima kasih.
    huxnux@yahoo.com  
  16. Suria Caterer Enterprise 2 - Wed 4/May/2011 12:44pm
    Berminat. sila emelkan details kepada saya. azueerakasim@gmail.com. terima kasih.  
  17. Iptbam - Wed 4/May/2011 1:39pm
    salam...

    ni paymnet mesti lambat punye...

    kontek sy untuk pinjaman bisnes...

    qayyum- 017 3012755  
  18. Azmi Hassan Basri - Thu 5/May/2011 5:44pm
    Saya berminat untuk menjadi pembekal seperti yang diiklankan. Bagaimana untuk memasuki nya dan syarat-syarat nya. harap dapat kita berjumpa dan berbincang.  
  19. Seha 6 - Fri 6/May/2011 9:06am
    As salam cik intan, saya juga berminat.
    boleh email kepada saya syarat-syarat untuk masuk tender tersebut
    fasyaraha@yahoo.com

    t.q  
  20. Intan 72 - Fri 6/May/2011 9:41am
    Azmi Hassan: boleh saya dapatkan email dan no tel Encik agar senang untuk kita bincang.
    tq  
  21. Siti Ramlah Bt Mat Tahir - Fri 6/May/2011 1:11pm
    Assalamualaikum cik Intan..
    Saya berminat untuk mengetahui lebih lanjut.Apakah syaratnya?Saya adalah slah satu syarikat katering yang baru bertapak 1/2 thn.kalau boleh e-mailkan kpd dbudgetkatering@yahoo.com  
  22. Sa 2 - Sat 7/May/2011 7:32pm
    salam cik intan..
    saya berminat..boleh bgtau ape syarat2nye?saya adalah syarikat baru..boleh emailkn kpd sy...jrosazeerul@yahoo.com  
  23. Safa Catering - Sat 7/May/2011 11:13pm
    safa.catering@yahoo.com saya sangat berminat untuk tender ni...  
  24. Najib 22 - Sun 8/May/2011 10:55pm
    saya berminat, email ypz_enterprise@yahoo.com.sg 0162217763 lokasi dimana ya?  
  25. Zambp 4 - Mon 9/May/2011 2:51pm
    sya berminat..saya pernah mempunyai pengalaman tender bermasak islam ni..sila hubungi saya 0167424472
    ctam@hotmail.my  
  26. Molyna Enterprise - Tue 10/May/2011 11:04pm
    saya berminat, please email detail to molynama@hotmail.com  
  27. Linda 39 - Wed 11/May/2011 8:04pm
    saya berminat blh email saya detail x ? email : linda_one86@yahoo.com.my / 0162543065 linda
    tq  
  28. Lenny 4 - Fri 13/May/2011 9:18am
    plz info further.tq linda
    lennyhaslinda2004@yahoo.com  
  29. Nor Azman Bin Othman 2 - Fri 13/May/2011 10:23am
    Saya berminat, sila hubungi saya othman.norazman@yahoo.com atau talian 0122764304  
  30. Awanmg Noh Ahmad - Sun 15/May/2011 9:37am
    salam,
    pada siape nah bekal makanan kena ada ;lesen kewangan,
    saya boleh bantu anda buat lesen kewangan

    RM750, siap untuk 10 bidang
    kod: 080501 (makanan bermasak islam)
    upah, lulus baru bayar

    nohinfotech@yahoo.com
    0139788439  
  31. Hajar 17 - Mon 16/May/2011 1:37pm
    salam.. saya sangat berminat boleh cik intan beri info pada saya secepat yang mungkin.. sweety_aja12@yahoo.com atau hubungi saya (liza 019-3896991)  
  32. Saiful 98 - Fri 20/May/2011 10:05am
    salam cik Intan... saya berpengalaman 3 hospital besar kerajaan di pulau pinang... boleh email mana2 tender pd saya... say4mre@gmail.com... terima kasih.  
  33. Muslim Ibrahim - Sat 21/May/2011 12:04am
    Kami pernah dapat tender untuk bekalkan makanan bermasak di kem di perak.
    Boleh email detail pasal tender ni sekiranya masih dibuka?
    Email di raqasyah@gmail.com  
  34. Azizi 6 - Sun 22/May/2011 10:09pm
    salam sy prnh supply utk kementerian kerajaan sy berminat hubungi 0135184996  
  35. Saiful 98 - Mon 23/May/2011 12:26am
    kenapa tiada maklum balas?  
  36. Intan 72 - Wed 25/May/2011 4:22pm
    saiful,muslim ibrahim,azizi 6: tender diatas telah pun ditutup..sekiranya encik berminat dengan tender seperti ini, sila email profile atau detail company untuk memudahkan saya menghubungi encik jika ada tender pada masa hadapan.
    sila email ke :intanlaily@yahoo.com  
  37. Saiful 98 - Fri 27/May/2011 11:34am
    terima kasih menghantar jemputan... sekiranya terdapat tender di sekitar pulau pinang saya juga berminat... terima kasih.  
  38. Z F Caterer - Tue 31/May/2011 4:39pm
    FOR THE FUTURE TENDER OR THE OTHERS CATERER JOB,PLEASE INFORM ME

    emali : zf_caterer@yahoo.com
    facebook: ZF Caterer
    office no:03-61852336
    fax no:03-61852336
    hp no:012-2682954 (zubaidah)  
  39. Abdul Aziz 10 - Wed 20/Jul/2011 2:09pm
    ada peluang lagi ke?
    email me - abdaziz88@gmail.com  
  40. Zal 8 - Tue 16/Aug/2011 1:38am
    cik intan boleh email kat saya menu masakan dan no phon anda .saya anak kepada chef abdul mydin ,masakan kami boleh dikatakan sedap pgalaman dlm bidang ni ada dlm 30thun di mana2 hotel terkemuka so cara kami memasak megikut menu. mastercard_kl@yahoo.com  
  41. Muhammad Wahiduzzaman Yunus - Thu 22/Sep/2011 3:39pm
    pls info further. tq
    aman,
    aronaman261@hotmail.com
    017 2232231  
  42. Mohd Abd Moien - Sat 1/Oct/2011 7:27pm
    sedia untuk membekalkan nasi bungkus mengikut menu anda.juga membekalkan nasi lemak utara.hubungi 0123734847  
  43. Rubee Nur Hana - Fri 21/Oct/2011 3:50pm
    masih ada kekosongan tender x lagi... saya ber minat.. boleh email saya rnh_leo608@yahoo.com dan hp saya 0193665914  
  44. Nahgorpis - Fri 21/Oct/2011 11:33pm
    saya pembekal pes mee bandung bp & kicap char koey teow nahgorpis@gmail.com  
  45. Suzila 2 - Fri 11/Nov/2011 6:11pm
    berminat jg..
    email detail jika ada kekosongan/peluang. saya dah dftar ngan kmtrian kewangan bawah bidang asakan bermasak / mentah islam..
    tq
    ila_ganu@yahoo.com  
  46. Azmi Hassan Basri - Fri 1/Jun/2012 10:47am
    Salam. Saya berminat nak menyertai tender yang dinyatakan. Boleh kah beritahu saya apa jenis makanan bermasak yang dibekalkan ke sektor kerajaan. Saya ada pengalaman berniaga kantin sekolah dan kantin pejabat kerajaan di Perak. Harap dapat hubungi saya dan diberi peluang. Azmi Hassan Basri 012-2422884 atau e-mail azmihassanbasri@yahoo.com.my  
  47. Paiees - Tue 5/Jun/2012 2:43am
    sy sgt berminat,boleh tk emilkan pd sy jika ada lg. .blackthorn_595@yahoo.com  
  48. Nasruhuda - Wed 13/Jun/2012 9:28am
    saya pon berminat.. sila email ke
    arham.catering@yahoo.com
    012-3552513  
  49. Syahir 23 - Fri 13/Jul/2012 9:43am
    sy berpegalaman tender dewan makan sek....
    boleh email detail
    miorcateringevents@yahoo.com
    m2m_syahir@yahoo.com
    019-4137730  
  50. Venux Wey - Tue 28/Aug/2012 12:45pm
    Assalam saya Amat Berminat dalam bidang Tender Makanan Bermasak Asrama Islam Di Bawah Kementerian Pelajaran Dll Pernah Ada Pengalaman handle Kantin Sekolah Jika Ada Peluang Dan Boleh dapatkan Projek Makan Area Sabah Saya Ada lesen PMS (MOF) & PKK emailkan saya di : venuxwey@yahoo.com Timakasih  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 59 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2722)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (212)
Bengkel Kereta (1484)
Bengkel Motosikal (247)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (649)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (546)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1253)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (164)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (675)
Bisnes Minuman (1460)
Bisnes Pasar Malam (1968)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (678)
Bisnes Perabot (849)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1106)
Bisnes Restoran (3324)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (363)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (379)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (658)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (817)
Bisnes Untuk Dijual (3315)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1767)
Diskusi Bisnes (1960)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (717)
Expo Karnival Tapak Niaga (6456)
Forex Malaysia (1877)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (709)
Hiasan Taman (240)
Hotel Resort Homestay (1006)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2819)
Insurans Dan Takaful (1725)
Insurans Roadtax Kereta (337)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1980)
Kedai Emas (451)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2529)
Kedai Hardware (435)
Kedai Ibu Dan Bayi (687)
Kedai Jahit (3827)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (343)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1842)
Kedai Sewa (1633)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (4992)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4798)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11714)
Kerja Praktikal (2053)
Kerja Sales (2272)
Kerja Sambilan (6306)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (454)
Kontraktor Balak Dan Kayu (478)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (389)
Kontraktor Pembinaan (2052)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2812)
Kursus Kecantikan (686)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1621)
Mencari Pelabur (3680)
Mesin Fotostat (352)
Mesin Freezer Dan Chiller (265)
Mesin Industri (512)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (566)
Pakej Pelancongan (2608)
Pakej Perkahwinan (1198)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1455)
Pekerja Asing (1229)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1851)
Pembekal Barang Runcit (1578)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (647)
Pembekal Kerepek (1095)
Pembekal Keropok (442)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (237)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (594)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (606)
Pemborong Bundle (862)
Pemborong Cadar Dan Tilam (450)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (772)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1653)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4199)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3518)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2784)
Pembuat Papan Tanda Iklan (276)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (493)
Pendaftaran Trademark (34)
Pengedar Alat Tulis (951)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (585)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1537)
Pengedar Permainan Kanak2 (598)
Pengedar Produk Kecantikan (2626)
Pengedar Produk Kesihatan (2993)
Pengurus Majlis (595)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (726)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (694)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (263)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (716)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (570)
Perkakas Dapur (623)
Perkakas Elektrik (434)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1532)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (519)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (605)
Pinjaman Peribadi (10589)
Pinjaman Perniagaan (1834)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1313)
Program Consignment (2010)
Program Dropship (6728)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1539)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (522)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (365)
Pusat Tadika Dan Taska (1305)
Pusat Tuisyen (1066)
Rancangan Perniagaan (593)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4276)
Rumah Untuk Dijual (3730)
Servis Freelance (1110)
Servis Keselamatan (719)
Servis Pembersihan (825)
Servis Pengedaran Risalah (458)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1817)
Sewa Lori (2556)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (249)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1092)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (638)
Tanah Untuk Dijual (4833)
Tempahan Biskut Dan Tart (2149)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (667)
Tempahan Katering (2142)
Tempahan Kek Dan Coklat (2146)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1742)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (521)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (639)
Ubahsuai Rumah (1683)
Urut Tradisional (792)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1092)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2306)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1350)