Mencari Pembekal Kuih Raya Dan Kerepek
Mohd Fitri @ Jom Beli Sakan - Mon 26/Jul/2010 5:55pm [Last Comment]
Saya sedang mencari pembekal kuih raya dan kerepek untuk dijual di kolej saya di Kuantan, kalau ada yg boleh bekalkan sila emel detail pada saya.. krauzerz_hgl@yahoo.com..
tq..

Niche: Tempahan Biskut Dan Tart | Pembekal Kerepek
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Zuariah - Mon 26/Jul/2010 6:41pm
    salam...fitri blajar kat kolej mana???sy boleh bekalkan kerepek n baulu dari johor, klau fitri berminat bleh call sy 014-6429523 untuk tempahan.pnghantaran percuma  
  2. Amaludin - Mon 26/Jul/2010 8:06pm
    salam...sy din drp johor bahru.sy blh bekalkan kuih raya.harga drp rm13-20 1 balang(50 biji).boleh hubungi saya di 0167708785  
  3. Ziela 6 - Mon 26/Jul/2010 11:16pm
    salam ... sy pn ziela sy blh bekalkan biskut raya dan kerepek2 ... sy blh dihubungi di 017-2830426 @ razalfa.razali@gmail.com  
  4. Fara 11 - Tue 27/Jul/2010 9:07am
    jika pn nak biz kek lapis swk asli saya boleh bekalkan.. boleh hubungi saya 019-3180502  
  5. Guna 2 - Tue 27/Jul/2010 10:54am
    helo,
    untuk biskut raya boleh hubungi saya mas 017-6440728 @ semangatmaju2020@yahoo.com  
  6. Mohd Faizal Bin Arman - Tue 27/Jul/2010 12:10pm
    saya boleh bekalkan kerepek
    kalau minat e_mail kan faizal_arman@yahoo.com
    atau call 0122819767  
  7. Anak Pahang - Tue 27/Jul/2010 12:41pm
    lihat blog saya infinity-4.myfreshblog.com..macmx kuih ada..pm rzzlina@yahoo.com  
  8. Sallina 2 - Tue 27/Jul/2010 4:17pm
    Saya boleh bekalkan biskut raya , ada 25 jenis, hubungi saya ditalian 019-6735843 atau email lina7761@yahoo.com.my  
  9. Armiza Bt Omar - Wed 28/Jul/2010 8:47am
    Salam,
    Kak Mirza blh bekalkan biskut raya,sabun susu kambing,kerepek,acar buah,minyak wangi pd harga borong.Hubungi 019 789 4630 dan email mizamisbah@gmail.com.Kos penghantaran percuma.  
  10. Nizam 36 - Wed 28/Jul/2010 10:38pm
    JIKA MAHU MENJUAL KEK LAPIS SARAWAK BOLEH HUBUNGI SAYA. HARGA MURAH SERENDAH RM 13 SEBIJI.
    SMS KE 019771611-NIZAM  
  11. Mrs zurra - Fri 30/Jul/2010 12:51pm
    kalau nak beli handmade tart nenas / chocolate untuk raya boleh lah email saya.
    snz_enterprise@ymail.com  
  12. Azhari 2 - Sun 1/Aug/2010 12:35pm
    salam.saya bemborong n pembekal pelbagai kerepek,minuman ringan n nata d coco.halal n sedap.hubungi 0148334098 atau mmgerong@gmail.com.tq  
  13. Ainszzdecollection - Sun 1/Aug/2010 3:37pm
    hi fitri, kami pemborong pelbagai jenis kerepek di seremban. kerepek serendah rm6 per box. kerepek siap dibungkus dlm bekas. mudah dan praktikal.

    ainnszzdekerepek 014-2598952  
  14. Dilla 3 - Tue 3/Aug/2010 11:10am
    salam..sy ada membuat beranika jenis biskut raya untuk di jual.sweet setrawbery,white coklat almond,mama carrie,blue berry cheese tart,tart gulung,coco almond london,aot coklat,kepingan coklat,batang buruk,popia udang dan banyak lagi.harga boleh di runding.berminat hubungi saya atau email dilla_cute63@yahoo.com.my/0177188279  
  15. Linje D cute - Wed 4/Aug/2010 3:38pm
    salam...
    sye dr sunwy..leh bg harga borong tuk kuih raye n kerepek2..sye will email 2 u the list.klu berminat pls reply...selamat berniaga!!!..linje78@yahoo.com  
  16. Sharifah 9 - Sat 14/Aug/2010 3:54pm
    saya mencari pembekal kuih raya yg sudi beri kami ambil kuih raya on consignment. nak buat jualan amal utk kumpul dana surau sek sri al amin bangi.jadi kami tak de modal  
  17. Noor 9 - Thu 19/Aug/2010 5:12pm
    salam, sy boleh bekalkan kerepek, langsir, cadar,baju kurung/moden dgn harga berpatutan untuk student kolej, tudung bawal yg terkini, biskut raya beraneka jenis,produk penjagaan amway, aksesori wanita (harga leh runding),

    kerepek:- antaranya popia simpul, tempeyek, kuih ros (loyang), meruku

    biskut beraneka jenis antaranya:- tart jem, cornflake coklat, suji, mazola, almond london, dll

    aksesori wanita:-cincin, gelang, anting2, sepit rambut,rantai dll

    tudung bawal batu terkini:-tudung batu hati, tudung batu matahari, tudung batu cengkih, tudung batu mickey mouse, dll

    jika anda berminat boleh hubungi sy di noorpinky63@yahoo.com.  
  18. J Ladin - Tue 31/May/2011 1:57pm
    slm...sye menjual biskut raye yg tidak diperbuat dari tepung gandum dan gula...kami mengunakan biskut mary dan biskut jacob untuk mmbuat biaskut raye dan mengunakan madu untuk menggantikan gula...jika berminat call 0173480235  
  19. Daus88 2 - Thu 28/Jul/2011 11:27am
    kami ada menjual kuih raya sempena ramadhan
    pelbagai jenis kuih di jual :
    1)tart
    2)makmur
    3)samperit
    4)sarang semut
    5)biskut oat
    6)coklat chip
    7)dahlia
    8)biskut badam
    9)biskut cornflake
    10)nestum
    dan pelbagai lagi just bgtau je kuih ap
    RM14=50 BIJI
    harga berpatutan..
    home made..
    kami akan menghantar pesanan anda terus ke rumah..0176266417  
  20. Rohani Bt Hamzah - Fri 9/Dec/2011 11:33am
    Salam..En.Fitri...
    Saya boleh bekalkan kuih loyang utk dijual di kolej En.Fitri...saya juga dlm Kuantan
    Packing RM5.00, packing RM1.00, balang RM14(50pcs)
    Kuih loyang bkn shj dimusim raya...malah hari-hari biasa pn org ramai suka jdikan sbg kudapan
    Harga boleh bincang
    Jika berminat...bleh call saya 017-4790922(anie) atau email ateh_7371@yahoo.com  
  21. Pembekalkuihmalaysia - Wed 23/May/2012 10:27am
    PEMBEKAL KUIH MUIH MALAYSIA DAN KUIH RAYA 2012

    berminat untuk order dan lihat offer di blog pembekalkuihmalaysia.blogspot.com atau emel di pembekalkuihmalaysia@gmail.com  
  22. Arisha 2 - Mon 4/Jun/2012 5:57pm
    saya berminat nak jd agen kuih raya, kek lapis, dan kerepek... Sila email kpd saya detail or katalog...harga agen...;-) tq
    arishafarra@gmail.com  
  23. Syf - Thu 7/Jun/2012 11:50pm
    Assalamualaikum , minta beriklan :)
    Kami mencari pengedar Cookies kami iaitu Home Made Cornflakes Crunchies untuk segala musim perayaan dan segala jenis majlis. Kini kami turut mula memperkenalkan produk Cookies kami di sekitar Putrajaya. Jika berminat sila layari Pages Facebook kami iaitu NerdStarCollection NSC. Sebarang pertanyaan boleh menghubungi kami di talian 012-2241719  
  24. Fm Trading - Sat 9/Jun/2012 2:10pm
    assalamualaikum fitri,
    kami membekalkan kuih raya dan kepakaran kami adalah biscotti,
    ianya murah,sedap dan senang utk dijual dikalangan pelajar.
    hubungi kami di 010-2387213 - FM Cookies.
    kepada yg berminat untuk menjadi agen kami juga boleh hubungi kami, agen kami adalah terhad kerana takut tidak dapat memenuhi permintaan yg tinggi kerana ingin menjaga mutu homemade kami.
    terima kasih.  
  25. Nurhanum - Mon 11/Jun/2012 8:41am
    assalamualaikum... saya ada buat kuih makmur tradisi , cornflakes madu, cornflakes pedas, badam coklat chips dan beberapa jenis coklat homemade yang sesuai untuk hidangan hari raya
    harga antara rm 10-rm13 sebekas untuk belian borong atau wakil jualan sahaja. boleh hubungi saya 019-5640751  
  26. Ernisa - Tue 10/Jul/2012 10:09pm
    salam 1 malaysia saya penjual biskut tradisional turun menurun biskut bangkit putih,biskut bangkit merah,biskut kerisik dan juga biskut jintan secara borong...sgt popular di johor. .harga sgt berpatutan..sila hubungi saya 0192669807.  
  27. Ameenasofia - Sat 14/Jul/2012 7:23pm
    jualan borong biskut raya dr harga RM11 sebekas (350-500g).Berminat sila hubungi 0122504656  
  28. Hasmawi Bin Hashim - Wed 8/Aug/2012 3:53pm
    usahawan biskut makmur (hanya jualan borong shj)...hrga bole dirunding* sepanjang tahun (resepi turun temurun)..ranggup & lazat!!! cuba cal 0125921827-(joe)  
  29. Jack 18 - Thu 16/Aug/2012 11:25pm
    Salam tumpang advertise.. kepada smua pengunjung majalah..sy adalah pembekal kuih raya.. terdapat 3 jenis kuih raya utama TART NENAS,ALMOND LONDON, DAN CORNFLAKES utk clearance stok!! Jualan lelong !! HOME MADE Anda pasti tidak menyesal utk mencuba,, sms 016-9978458  
Page 1   (Total 29 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2337)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1371)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (194)
Bisnes Air Mineral (343)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (630)
Bisnes Broadband (981)
Bisnes Burger (509)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (724)
Bisnes Cyber Cafe (415)
Bisnes Dobi (1262)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1148)
Bisnes Hotel Dan Resort (490)
Bisnes Ice Blended (638)
Bisnes Jam Tangan (257)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1386)
Bisnes Kurier Dan Logistik (592)
Bisnes Minuman (1307)
Bisnes Pasar Malam (1734)
Bisnes Pelancongan (464)
Bisnes Perabot (745)
Bisnes Prepaid Dan Reload (970)
Bisnes Restoran (2929)
Bisnes Roti Dan Bakeri (641)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2884)
Bisnes Waffle Dan Jagung (349)
Bisnes Western Food (271)
Dewasa 18sx (1611)
Diskusi Bisnes (1799)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5477)
Forex Malaysia (1617)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (636)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (904)
Iklan Tv Radio Media Massa (192)
Import Dan Eksport (291)
Ingin Berniaga (2645)
Insurans Dan Takaful (1538)
Insurans Roadtax Kereta (304)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1856)
Kedai Emas (408)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2324)
Kedai Hardware (455)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3336)
Kedai Kamera Dan Camcorder (314)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (317)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1586)
Kedai Sewa (1507)
Kereta Baru (1397)
Kereta Terpakai (4460)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3889)
Kerja Kemahiran (1651)
Kerja Kosong (9630)
Kerja Praktikal (1583)
Kerja Sales (1863)
Kerja Sambilan (5407)
Konsultan Perniagaan (389)
Kontrak Swasta (247)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (436)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (603)
Kontraktor Pasir (300)
Kontraktor Pembinaan (1806)
Kontraktor Perlombongan (285)
Kursus Dan Seminar (2565)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (618)
Kursus Motivasi (287)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1490)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (48)
Mencari Pelabur (3356)
Mesin Fotostat (317)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (442)
Mesin Jahit (328)
Mesin Proses Makanan (521)
Pakej Pelancongan (2365)
Pakej Perkahwinan (1131)
Pakej Perniagaan (781)
Pasar Basah (1281)
Pekerja Asing (1070)
Pelaburan Saham Unit Trust (844)
Pembantu Rumah Asing (1625)
Pembekal Barang Runcit (1479)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (418)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (556)
Pembekal Kerepek (961)
Pembekal Keropok (399)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (382)
Pembekal Rempah Dan Perencah (521)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (117)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1108)
Pemborong Batik Dan Sutera (330)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (381)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (628)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (714)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1468)
Pemborong Pakaian Lelaki (1031)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3841)
Pemborong Telekung Dan Songkok (517)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3209)
Pemborong Tuala (180)
Pemborong Tudung (2538)
Pembuat Papan Tanda Iklan (214)
Pembuat Plastik Kotak Botol (732)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (431)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (893)
Pengedar Bahan Pencuci (649)
Pengedar Buku Dan Majalah (541)
Pengedar Contact Lens (226)
Pengedar Perfume (1443)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2420)
Pengedar Produk Kesihatan (2776)
Pengurus Majlis (557)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (648)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (259)
Penternak Lembu (337)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (237)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (508)
Perisian Komputer (489)
Perkakas Dapur (544)
Perkakas Elektrik (364)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1375)
Pinjaman AIM (148)
Pinjaman Hartanah (468)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (510)
Pinjaman Peribadi (9325)
Pinjaman Perniagaan (1631)
Produk Dari China (470)
Produk Sejuk Beku (1176)
Program Consignment (1793)
Program Dropship (5868)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1255)
Pusat Latihan (560)
Pusat Memandu (113)
Pusat Mengaji Agama (405)
Pusat Pendidikan Tinggi (475)
Pusat Rawatan (310)
Pusat Tadika Dan Taska (1092)
Pusat Tuisyen (939)
Rancangan Perniagaan (536)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3786)
Rumah Untuk Dijual (3354)
Servis Freelance (935)
Servis Keselamatan (623)
Servis Pembersihan (714)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (544)
Sewa Bas Dan Van (478)
Sewa Kereta Teksi Limo (1515)
Sewa Lori (2209)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (51)
Studio Filem Dan Videografi (212)
Studio Fotografi (802)
Studio Grafik Dan 3D (880)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (631)
Studio Muzik (400)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (209)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (569)
Tanah Untuk Dijual (4266)
Tempahan Biskut Dan Tart (1760)
Tempahan Hamper (168)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (601)
Tempahan Katering (1894)
Tempahan Kek Dan Coklat (1941)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (151)
Tempahan Kuih Muih (1564)
Tempahan Minuman Dan Dessert (401)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (317)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (584)
Ubahsuai Rumah (1517)
Urut Tradisional (710)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (355)
Usahawan Tani (955)
Vending Machine (310)
Voucher Dan Tiket (219)
Web Design Malaysia (2105)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1138)