Mencari Pembekal Jagung utk Popcorn
No Owner - Mon 29/Nov/2010 2:00pm [Last Comment]
Salam. saya mencari pembekal jagung untuk buat popcorn... sila email @ hubungi saya 019-closed/ 013-closed utk harga dan kuantiti...
terima kasih..
kalau boleh sekitar selangor n negeri sembilan

Niche: Bisnes Waffle Dan Jagung | Usahawan Tani | Bisnes Pasar Malam
Kursus Borong Produk China Tanpa Perlu Melangkah ke China
18 Sep 2014 (Khamis) di DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
24 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Farahjusoh - Wed 1/Dec/2010 11:37am
    Salam... masih perlukan bekalan jagung?
    RM90.00 - 100. Masih blh negotiate.  
  2. Anuar Bin Mat Isa 2 - Sat 4/Dec/2010 5:51am
    bekalan jagung dari changlon kedah...

    anuar_kembara@yahoo.com
    013-4141424  
  3. Qalesya Alya - Tue 21/Dec/2010 12:49pm
    nak mencari bekalan untuk popcorn...sila email erk...tq  
  4. Syahirah 2 - Thu 30/Dec/2010 5:26pm
    qalesya alya... saya ada membekal popcorn caramel yang siap dipacking.... kalau berminat, bole hubungi saya, tuahmekar@gmail.com  
  5. Mohd Nazaruddin Bin Mohd Esa - Sat 1/Jan/2011 1:10pm
    Saya mencari pemborong/pembeli jagung...
    ciri-ciri jagung:-
    *di tanam di sekitar Pokok Sena,Alor setar
    *Jenis Taiwan
    *Gred A.
    *Harga Rm0.90 - se jantung/se tongkol
    *Kami juga menyediakan hantaran ke luar dari kedah,dgn charge yang berbeza.
    *jagung boleh di dapati sekitar pertengahan bulan 3 ini.
    019-4616577  
  6. Alieza 2 - Wed 19/Jan/2011 4:38pm
    syahirah 2
    popcorn caramel tu berapa harga dah siap packing, detail ke aliezaliza@yahoo.com.my  
  7. Izan 17 - Thu 20/Jan/2011 12:49pm
    untuk jagung popcorn ada jual di serdang dan chow kit... dulu saya berniaga di pasar malam.. harga pun murah kat area 2.  
  8. Izan 17 - Thu 20/Jan/2011 12:52pm
    kalau nak tempah popcorn pun boleh... 1 bungkus rm1.50.... berminat . minimum oder 100 bungkus. email saya izan4531@yahoo.com.my  
  9. Nizam 65 - Mon 24/Jan/2011 11:26am
    saya meniaga ikut ekspo2 n karnival..saya ingat nak jual pop corn..ada sape2 nak jual atau nak bagi sewa mesin pop corn.nak share tapak ngan saye jual popcorn pun boleh.saya jual air barbican sekarang ni.butet77@yahoo.com  
  10. Nora 58 - Sat 26/Feb/2011 9:17am
    izan 17.....jagung popcorn kat serdang & chowkit tue area mana yek...ada x nama kedai yg spesifik?....  
  11. Ria - Mon 7/Mar/2011 2:49pm
    Hisham2 dan nizam65,

    saya pembekal keropok ikan (kering). Kalau minat buat tambah2, call la saya. Area shah alam.

    klau consignment, boleh cerita.

    boleh emel sunmentari@yahoo.com atau call 016-3275228  
  12. Fara 40 - Tue 12/Apr/2011 8:37am
    IZAN 17"- Tolong beritau sekitar mana di Chow Kit tu yang ada Pembekal jagong untuk buat pop corn?, Minta call Osman 019-235 9093 Terima kasih  
  13. Izan 17 - Mon 6/Jun/2011 12:52pm
    fara n nora.... kat serdang2 saya dah lupa namanya... tapi lokasi tak jauh dr balai polis serdang pas2 yang kat chow kit2 betul2 belakang pondok bit polis.... tapi kat serdand murah lagi n jagung yang paling kualiti baik adalah dari argentina... yang pakai guni...  
  14. Hafiz Oj 2 - Fri 14/Oct/2011 11:30am
    Mencari pembekal jagung pop corn kawasan melaka.. Email harga n no fon. Tq

    ojay_2117@yahoo.com  
  15. Zieta Zain - Tue 25/Oct/2011 3:23pm
    Saya pun tengah cari mesin pop corn dan pembekal barangan2 untuk buat pop corn area N. Sembilan ada tak?
    Tlg email : bssluv@yahoo.com.my
    TQ  
  16. Www Espokadboutiquerestaurant Blogspot Com - Wed 21/Mar/2012 10:29am
    sy berada di bdr tun hussin onn, dimana nk dptkn pembekal terdekat utk popcorn..sila tel sy di 0124980987 @ emel ke espokadboutiquerestaurant@ymail.com. tq  
  17. Wien 2 - Wed 21/Mar/2012 11:31am
    berminat untuk bakar lemak dan hilangkan perut buncit.. sila ke http://shapeyourbodysupplement.blogspot.com  
  18. Haikal 22 - Fri 20/Apr/2012 7:42pm
    Jagung manis terus dari ladang kami sendiri

    KUALA LUMPUR

    http://www.facebook.com/tropicaseeds  
  19. Athirah 17 - Mon 30/Apr/2012 1:44pm
    Saya pembekal popcorn caramel yang siap dibungkus di sekitar kawasan Shah Alam. Popcorn caramel ini sama macam popcorn caramel Golden Screen Cinema. Sesiapa yg beminat boleh email athirahsaidon@gmail.com atau 013 4126633. Thank you  
  20. Suhaimi 116 - Tue 19/Jun/2012 8:40am
    Izan 17 maaf nak tanya jagung dari argentina tu cap apa?  
  21. Aziz 16 - Wed 12/Sep/2012 1:30am
    perlukan jagung pop corn?
    call saya: aziz (013-6963768)
    area: sekitar melaka, serdang (selangor)  
  22. Indrawijaya B Saiful - Sat 19/Oct/2013 3:20am
    saya ingin mencari mesin popcorn second hand/ new dan tempat nak beli jagung popcorn/ supply bertih jagung. kalau ada tolong emailkan kepada saya indrawijaya.94@gmail.com  
  23. Muhamad Firdaus 7 - Mon 21/Oct/2013 10:03pm
    PEMBEKAL JAGUNG TONGKOL DAN BIJI. HARGA BOLEH RUNDING. STOK ADA. LOKASI PERAK. TEL:0142528009  
  24. Nana Sultan - Sat 28/Dec/2013 10:05pm
    assalamualaikum
    legacy habib membekal secara borong dan tetap ke seluruh malaysia terutamanya sebelah utara
    harga amat berpatutan dan boleh nego lagi Gred A RM 73.00 SEGUNI ADA 100 TONGKOL
    Gred B dan C harga dan kuantiti adalah sama
    Jenis yang Chai hrga boleh runding smpai jadi,insyaallah...
    Kami bukan orang tengah,fresh petik dari ladang
    sila hubungi untuk keterangan lanjut
    att: sila pastikan anda hubungi saya 3 hari sebelum penghantaran@ pengambilan untuk puhak saya sediakan bekalan anda,syukran.
    0142491960 habib zul, sila sms jika saya sibuk
    assalamualaikum  
  25. Popn munch 2 - Mon 13/Jan/2014 2:03pm
    Jagung popcorn bersaiz besar (mushroom), caramel dan popping oil, serta popcorn yang siap dibungkus sila email di popnmunch2020@gmail.com atau fb page kami Pop N' Munch  
  26. Ahmad Firdaus Hassan - Sun 31/Aug/2014 4:15pm
    Saya pembekal jagung dr johor...gred A sebiji rm 1.30 ...sekarang saya ada 3000 pcs...siap hantar...call 016 6829 854  
Page 1   (Total 26 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2639)
Bengkel Basikal (71)
Bengkel Besi (206)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (244)
Bengkel Tayar (210)
Bisnes Air Mineral (361)
Bisnes Ais Krim (491)
Bisnes Aksesori Kereta (657)
Bisnes Broadband (1082)
Bisnes Burger (541)
Bisnes Cermin Mata (156)
Bisnes Cuci Kereta (790)
Bisnes Cyber Cafe (444)
Bisnes Dobi (1337)
Bisnes Ebook (1033)
Bisnes Handphone (1232)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (552)
Bisnes Ice Blended (689)
Bisnes Jam Tangan (282)
Bisnes Jeruk (162)
Bisnes Kitar Semula (487)
Bisnes Komputer (1460)
Bisnes Kurier Dan Logistik (653)
Bisnes Minuman (1427)
Bisnes Pasar Malam (1930)
Bisnes Pelancongan (530)
Bisnes Perabot (833)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1077)
Bisnes Restoran (3248)
Bisnes Roti Dan Bakeri (699)
Bisnes Salun Rambut (356)
Bisnes Sarang Burung (254)
Bisnes Satay (375)
Bisnes Sms (156)
Bisnes Spa Dan Facial (638)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (807)
Bisnes Untuk Dijual (3251)
Bisnes Waffle Dan Jagung (375)
Bisnes Western Food (317)
Dewasa 18sx (1729)
Diskusi Bisnes (1925)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (709)
Expo Karnival Tapak Niaga (6308)
Forex Malaysia (1826)
Haiwan Peliharaan (454)
Haji Dan Umrah (461)
Hiasan Dalaman (705)
Hiasan Taman (238)
Hotel Resort Homestay (986)
Iklan Tv Radio Media Massa (217)
Import Dan Eksport (322)
Ingin Berniaga (2790)
Insurans Dan Takaful (1682)
Insurans Roadtax Kereta (329)
Kedai Bunga (186)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1953)
Kedai Emas (442)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2491)
Kedai Hardware (420)
Kedai Ibu Dan Bayi (680)
Kedai Jahit (3714)
Kedai Kamera Dan Camcorder (339)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (332)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1790)
Kedai Sewa (1611)
Kereta Baru (1577)
Kereta Terpakai (4889)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4602)
Kerja Kemahiran (1907)
Kerja Kosong (11329)
Kerja Praktikal (1959)
Kerja Sales (2201)
Kerja Sambilan (6161)
Konsultan Perniagaan (441)
Kontrak Swasta (288)
Kontrak Tender Kerajaan (448)
Kontraktor Balak Dan Kayu (470)
Kontraktor Jurutera (548)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (222)
Kontraktor Minyak Dan Gas (672)
Kontraktor Pasir (374)
Kontraktor Pembinaan (2003)
Kontraktor Perlombongan (315)
Kursus Dan Seminar (2752)
Kursus Kecantikan (672)
Kursus Makanan (654)
Kursus Motivasi (316)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1600)
Mencari Pelabur (3618)
Mesin Fotostat (349)
Mesin Freezer Dan Chiller (258)
Mesin Industri (494)
Mesin Jahit (367)
Mesin Proses Makanan (549)
Pakej Pelancongan (2558)
Pakej Perkahwinan (1183)
Pakej Perniagaan (863)
Pasar Basah (1430)
Pekerja Asing (1199)
Pelaburan Saham Unit Trust (924)
Pembantu Rumah Asing (1816)
Pembekal Barang Runcit (1566)
Pembekal Beras (104)
Pembekal Buah-buahan (477)
Pembekal Ikan Kering (380)
Pembekal Kelapa Dan Santan (629)
Pembekal Kerepek (1082)
Pembekal Keropok (433)
Pembekal Kicap Dan Sos (218)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (236)
Pembekal Mee Dan Bihun (123)
Pembekal Minyak Masak (413)
Pembekal Rempah Dan Perencah (581)
Pembekal Serunding (258)
Pembekal Telur (138)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1180)
Pemborong Batik Dan Sutera (350)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (591)
Pemborong Bundle (847)
Pemborong Cadar Dan Tilam (429)
Pemborong Karpet (154)
Pemborong Kasut Dan Sandal (684)
Pemborong Lampin (289)
Pemborong Mutiara (107)
Pemborong Pakaian Bayi (760)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1617)
Pemborong Pakaian Lelaki (1113)
Pemborong Pakaian Plus Size (141)
Pemborong Pakaian Wanita (4135)
Pemborong Telekung Dan Songkok (562)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3469)
Pemborong Tuala (193)
Pemborong Tudung (2741)
Pembuat Papan Tanda Iklan (266)
Pembuat Plastik Kotak Botol (787)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (475)
Pendaftaran Syarikat (482)
Pendaftaran Trademark (33)
Pengedar Alat Tulis (940)
Pengedar Bahan Pencuci (701)
Pengedar Buku Dan Majalah (573)
Pengedar Contact Lens (237)
Pengedar Perfume (1519)
Pengedar Permainan Kanak2 (588)
Pengedar Produk Kecantikan (2584)
Pengedar Produk Kesihatan (2947)
Pengurus Majlis (586)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (708)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (687)
Penternak Kambing (284)
Penternak Lembu (380)
Penternak Udang (190)
Peralatan Makmal Dan Hospital (256)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (694)
Peralatan Sukan (542)
Perisian Komputer (562)
Perkakas Dapur (605)
Perkakas Elektrik (420)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1494)
Pinjaman AIM (164)
Pinjaman Hartanah (505)
Pinjaman Kad Kredit (384)
Pinjaman Kereta (587)
Pinjaman Peribadi (10364)
Pinjaman Perniagaan (1806)
Produk Dari China (529)
Produk Sejuk Beku (1284)
Program Consignment (1983)
Program Dropship (6565)
Pusat Bahasa (348)
Pusat Jagaan Bayi (1504)
Pusat Latihan (638)
Pusat Memandu (122)
Pusat Mengaji Agama (500)
Pusat Pendidikan Tinggi (514)
Pusat Rawatan (353)
Pusat Tadika Dan Taska (1268)
Pusat Tuisyen (1044)
Rancangan Perniagaan (583)
Rawatan Alternatif (288)
Rumah Sewa (4173)
Rumah Untuk Dijual (3657)
Servis Freelance (1079)
Servis Keselamatan (703)
Servis Pembersihan (799)
Servis Pengedaran Risalah (450)
Setiausaha Syarikat (597)
Sewa Bas Dan Van (555)
Sewa Kereta Teksi Limo (1771)
Sewa Lori (2505)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (241)
Studio Fotografi (881)
Studio Grafik Dan 3D (1058)
Studio Lukisan (124)
Studio Model Penyanyi Pelakon (706)
Studio Muzik (461)
Sukan Beladiri (115)
Sukan Berkumpulan (227)
Sukan Futsal (226)
Sukan Pancing (141)
Tanah Sewa (631)
Tanah Untuk Dijual (4738)
Tempahan Biskut Dan Tart (2118)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (652)
Tempahan Katering (2098)
Tempahan Kek Dan Coklat (2114)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (175)
Tempahan Kuih Muih (1719)
Tempahan Minuman Dan Dessert (455)
Tempahan Nasi Lemak (508)
Tempahan Roti (347)
Terminal Bayaran (183)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1664)
Urut Tradisional (765)
Usahawan Baja Pertanian (369)
Usahawan Benih Dan Nursery (388)
Usahawan Tani (1074)
Vending Machine (355)
Voucher Dan Tiket (241)
Web Design Malaysia (2279)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1319)