Mencari Pembekal Ayam Daging Hidup
Mazhar - Thu 28/Oct/2010 5:13pm [Last Comment]
salam, saya mencari pembekal ayam daging hidup (belum sembelih) utk bisnes di kawasan damansara. bole sesiapa email saya bape harga sekilo? jika qty 200 ekor sehari??
mazrinaz@gmail.com

Niche: Penternak Ayam | Pasar Basah
     
  1. Samsudin - Thu 28/Oct/2010 5:21pm
    ayam apa? ayam kampung/ayam dara/ayam pencen? kalau yg sudah diproses saya blh carikan... sekarang ambik dkt mane? dpt brapa sekilo? kalu payment COD harga blh bincang...  
  2. Almaleque - Thu 28/Oct/2010 5:23pm
    salam mazhar saya berbesar hati nak membekal kan kamu ayam kg hidup berat 1 kg-2 kg quantity xda masaalah harga rm 7.50 sekilo. klau ayam daging hidup pun harga 1 kg rm 5.20 klau berminat email or call saya  
  3. Bentalib - Fri 29/Oct/2010 5:48pm
    salam en mazhar, berapa "budget" anda utk sekilo n syarat kami cod...InsyaaAllah,
    email ke apncventures04@gmail.com n kami akn reply ASAP.  
  4. Aizuddin 4 - Sat 30/Oct/2010 12:04am
    ayam daging hidup sye blh bg 4.00/kg
    yg siap proses 4.80/kg

    ayam kampung
    hidup 6.80/kg
    proses 7.40/kg
    cntct sye 0135365344  
  5. Azmitpj - Sat 30/Oct/2010 12:35am
    salam aizuddin,
    bisnes area mana? bole email details to azmiramli@gmail.com.. nak tau brape min order, cara2 delivery, dll. t.k  
  6. Nurulzalia - Sun 31/Oct/2010 6:17pm
    Salam,
    Saya pn nak tahu En Aizuddin blh bekalkan ke area mana dan minimum order brp ye. Tolong email ke nurulzalia@yahoo.com. Tk.  
  7. Ritz 2 - Mon 1/Nov/2010 8:56am
    En Aizuddin, saya juga perlukan details. Email saya ritz271@yahoo.com. TQ  
  8. Aizuddin 4 - Mon 1/Nov/2010 1:45pm
    kpda azmitpj, nurulzalia dan ritz sila hubungi sye untuk mengetahui dgn lbh lnjut... 0135365344... terima ksih  
  9. Daddy Adam2010 - Mon 25/Apr/2011 9:03pm
    saya pembekal ayam daging hidup nak tau lebih lanjut call saya 012 530 4544 amir  
  10. Dinntak69 - Mon 13/Jun/2011 1:07pm
    boleh emailkan nombor tel tak....???  
  11. Zul 179 - Wed 20/Jul/2011 9:35am
    harga ayam hidup 6,65
    siap proses 7.10
    hubungi hj zul 0172036836  
  12. Pakman 4 - Sun 4/Sep/2011 6:11am
    Sesiapa nak ayam organic hidup sila hubungi kamal 0192722648 , Lokasi sungai pelek, sepang.  
  13. Rafik Anuar - Mon 26/Sep/2011 12:21pm
    Salam En Mazhar. saya pembekal ayam daging hidup. Sila hubungi saya 012-3412055 @ lawat blog saya di nuridutasenterprise.blogspot.com. Harga boleh dirunding.  
  14. Mohammad Yazid Omar - Wed 9/Nov/2011 11:22am
    saya membekalkan ayam daging yg sudah diproses..sekilo RM6.60 termasuk transport...minima 200ekor setiap hari....COD..  
  15. Rohaizan Shafie - Mon 21/Nov/2011 2:26am
    Salam
    saya membekal ayam daging segar beroperasi di Pasar Borong Selayang.
    Berupaya membekal dgn Quntity 1000 ekor sehari.
    Harga Tawaran Kami RM6.20/kg
    Kepada Semua Peruncit dan Caterer Sila hubungi Kami untuk menikmati harga tawaran kami ini.

    0192560666  
  16. Azlan 143 - Fri 30/Dec/2011 9:26pm
    saya mencari pembekal ayam daging siap proses di kk. sabah.harga sudah dapat mana tau ada harga lagi bagus  
  17. Shukri 41 - Sun 22/Jan/2012 7:55pm
    Saya juga mencari pembekal ayam belum sembelih untuk meniaga di Jengka, Pahang?boleh email saya bape harga sekilo di mohammadshukri@yahoo.com. TQ.  
  18. Tokei00 - Mon 12/Mar/2012 12:59pm
    saya nak anak ayam daging n kampung.. klu sape2 de jual tlg e-mel kat i harga seekor..

    gully_maju@ymail.com
    tq  
  19. Hasnim Azhari - Tue 27/Mar/2012 3:01pm
    boleh saya dapatkn senarai harga dan kos penghantaran ke tampin n9?
    choco_milk88@yahoo.co.uk
    013-2033 752  
  20. Balaganes - Fri 30/Mar/2012 2:39pm
    saya membekal ayam danging hidup di kawasan selama perak, taiping perak, kulim kedah, sesiapa berminat sila contect saya no tel 0143657754.  
  21. Eesherbs - Mon 9/Jul/2012 10:42am
    As Salam,

    Utk yang memerlukan bekalan ayam daging secara pukal hidup atau siap proses, sila contact person dibawah

    Jenama: Ayam Barakah

    - ayam yang diproses mengikut kaedah tradisi islam - ayam di basuh darah bersih, dibuang organ dalaman sebelum dicelur utk proses pembuangan bulu.
    - dipotong 8/12 , dibasuh bersih dan disejuk beku utk pembekalan jangka panjang.
    - bersih, suci , halal dan boleh terus dimasak tanpa was was . InsyaAllah....

    Sabki 013-4884683
    Fendi 012-4097268
    Shukri 019-5407859

    Kemampuan pembekalan.:

    Ayam hidup -10000 ke 30000 ekor sehari
    Ayam proses - 5000 ekor sehari

    Al Falahun Fresh & Frozen
    Mahang, Perak  
  22. Zueraina - Sun 22/Jul/2012 9:28pm
    salam...kami pembekal ayam keseluruh negara...kami sedia membekal dalam kuantiti yang banyak dan dijamin bekalan berterusan....harga pastinya mengikut pasaran semasa....penghantaran disediakan...jika bermnat hubungi saya zuraina 0126328085......harga tawaran sekarang serendah RM5.30/KG....  
  23. Shawal 10 - Tue 4/Sep/2012 12:57pm
    Salam... Kami adalah pembekal ayam bulat (gred super). Bekalan ayam dari Thailand. Status ayam halal. Sudah disembelih. Tanpa kepala, kaki dan organ dalaman. Berat ayam seekor adalah sekitar 1.3kg - 2kg. Kuota AP kami adalah sebanyak 100 tan per transaction.

    Kepada sesiapa yang berminat, sila hantar email ke shamshawal.akmal@gmail.com untuk keterangan lanjut.

    TQ.  
  24. Hafizuddin 14 - Sat 8/Sep/2012 10:19pm
    pn zueraina blh beri sy senarai harga semasa pendamai_80@yahoo.com  
  25. Helmi 81 - Tue 11/Sep/2012 8:52am
    salam semua.tumpang lalu jap ye..
    kpd sesiapa yg berminat utk berniaga ayam,saya ada membekal ayam + isi ayam + telur ayam dgn kadar harga yg rendah.

    ayam proses - RM5.50/kg
    Isi ayam - RM7.50/KG
    telur ayam gred B -RM8/30 Biji

    Yg pasti, DIJAMIN HALAL!

    utk keterangan atau permintaan,blh sms or call saya pada nombor 013-2406995.saya jarang update kat sini.so ape2 hal,just call k.  
  26. Praesys - Sat 6/Oct/2012 4:56pm
    Salam semua, saya mencari pembekal ayam daging hidup utk area kuantan dan kerteh. Diharap dpt emailkan pada saya :-
    1-minimum order
    2-harga ditawarkan  
  27. Azneef - Tue 30/Oct/2012 9:31am
    Kami penternak ayam daging yang mampu membekal kuantiti yang banyak sehingga mencapai 3000kg sehari ke seluruh semenanjung malaysia. Harga yang amat berpatutan RM6.00 sekilogram + cas penyembelihan adalah percuma. Jika berminat sila hubungi saya 0193263385 (Azneef)  
  28. Mohdhamdan 4 - Thu 10/Jan/2013 1:59pm
    Saya nak ayam hidup trus dr ladang untuk di hantar kepada restoran,kedai kedai makan,pasar basah dan pembeli tolong call atau sms saya brp harga sekilo@sekor?...0194088805/0194600350(hamdan sungai petani)  
  29. Amir Naqi - Fri 11/Jan/2013 7:07pm
    salam....saya nak ayam daging hidup & ayam organik utk di hantar kpd restoran,kedai2 n pasar basah...tolong email pada saya harga ayam daging hidup & ayam organik hidup yg d tawarankan
    syamer_22@yahoo.com  
  30. Mangsa Penipuan Fallahun Sabki Yusoff - Thu 17/Jan/2013 1:28pm
    Jaga Tuan2 semua...tentang manusia bernama Sabki Yusof...manusia laknatullah...penipu...dia hutang saya dan rakan sebanyak RM45000.00 masih lagi tak berbayar..dah masuk tahun ketiga...manusia munafiq yang suka berjanji dan tidak pernah tunaikan janji ni guna imej Islam untuk dapatkan duit orang ramai...bagi makan anak bini....la ni siap tukar Triton baru...warna dan plat no. sama...siap auto lg. Skrg ni bila call...tel. off...tak berangkat...Untuk pengesahan boleh call saya...012-4707422 atau email roslan.chemtech@gmail.com untuk saya tunjuk semua dokumen berkenaan salah satu projek yang dia dah kencing....projek lain yang dia create utk cari dana adalah projek keli, projek pisang dan terbaru dengarnya dok main belah Pondok Tanjung...buat projek jagung...so Tuan2...ingat nama ni SABKI YUSOF, menantu USTAZ MAT NOQ, Mahang  
  31. Mohdhamdan 4 - Wed 13/Feb/2013 7:06pm
    salam..saya ada membekal burger daging bakar dan roti lembut gebu yg di hasilkan sendiri bersama isteri..kepada penjual2 burger yg ingin membuat tempahan di kawsn utara kedah,perlis,penang dan perak sila hubungi 0194088805 mohd sungai petani  
  32. Shunizam - Wed 31/Jul/2013 2:10am
    asalammualaikum,saya menjual ubat membesarkan ayam..jika berminat dan ingin melipat kali ganda kan keluaran ayam anda sila hubungi saya di talian ini 018-5779165  
  33. Salman 18 - Thu 12/Sep/2013 3:59pm
    kami membekal ayam hidup dari ladang. harga ayam hari ini rm5.50/kg.
    ladang kami terletak di kuala selangor.
    untuk tempahan sekitar selangor, kuala lumpur, putrajaya. hubungi SALMAN: 018-6670136  
  34. Mila 38 - Thu 24/Oct/2013 10:16pm
    sesiapa memerlukan ayam daging,ayam kampung organik bolehlah telefon di nombor 01112851944(hidayah)harga memang berpuas hati  
  35. Mizan 44 - Sun 10/Nov/2013 1:28am
    kami pembekal ayam frozen,dan ayam keratan
    minimum order 23890kg/kontainer
    kepada pembeli direct terus dgn sy mizan(0133677757)  
  36. Adam Kay - Wed 4/Dec/2013 12:05pm
    Salam, kami dari Primula Service Sdn Bhd. Kilang Makanan Ternakan Halal.makanan untuk semua jenis Ungas.Ayam,burung n itik. Berminat untuk mencuba produk halal kami atau untuk jadi pengedar. Hubungi Adam Kay 010-9088282  
  37. Shah 24 - Thu 9/Jan/2014 11:08pm
    Al Qadra chicken menawarkan ayam bersih halal dan segar rm6.80 sekilo berbanding harga pasaran RM7.80. Penghantaran percuma. Utk ayam hidup rm3.00 sekilo  
  38. Zainal86 2 - Wed 19/Mar/2014 11:44pm
    Shah24..tolong tglkan no fn anda...  
  39. Wak Jpchicken - Fri 11/Apr/2014 10:59pm
    slm pembekal ayam.daging.kg.dara sekira ye tuan memerlukn hubungi sy 0182113212 esmadi t.kasih  
  40. Zainal86 2 - Sun 13/Jul/2014 1:53pm
    Assalamualaikum.. Sya pembekal siput sedut.. Belitong dikawasan taiping sahaja.. Diluar dari taiping boleh datang sendiri.. 1kilo rm12 harga pasaran 14rgt sekilo.. Harga boleh runding lagi jika ambil 10kilo keatas.. Zainal 0174834736..  
  41. Zam Ks - Thu 21/Aug/2014 7:00pm
    Memcari lemak ayam dalam kuantiti yg bnyak dalam keadaan segers..hubungi sy 019-6312240(zam)  
Page 1   (Total 41 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2728)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (214)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (248)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (650)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (547)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1254)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (165)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (678)
Bisnes Minuman (1461)
Bisnes Pasar Malam (1968)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (682)
Bisnes Perabot (853)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1107)
Bisnes Restoran (3325)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (380)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (660)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (818)
Bisnes Untuk Dijual (3316)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1770)
Diskusi Bisnes (1960)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (719)
Expo Karnival Tapak Niaga (6462)
Forex Malaysia (1878)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (710)
Hiasan Taman (241)
Hotel Resort Homestay (1007)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2819)
Insurans Dan Takaful (1726)
Insurans Roadtax Kereta (338)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1981)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2530)
Kedai Hardware (436)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3831)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1843)
Kedai Sewa (1633)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (4993)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4804)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11738)
Kerja Praktikal (2057)
Kerja Sales (2273)
Kerja Sambilan (6314)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (455)
Kontraktor Balak Dan Kayu (479)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (391)
Kontraktor Pembinaan (2054)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2815)
Kursus Kecantikan (686)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3680)
Mesin Fotostat (352)
Mesin Freezer Dan Chiller (267)
Mesin Industri (511)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (567)
Pakej Pelancongan (2608)
Pakej Perkahwinan (1201)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1458)
Pekerja Asing (1231)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1852)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (648)
Pembekal Kerepek (1098)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (595)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (605)
Pemborong Bundle (864)
Pemborong Cadar Dan Tilam (453)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (773)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1655)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4206)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3519)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2787)
Pembuat Papan Tanda Iklan (277)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (952)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (586)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1537)
Pengedar Permainan Kanak2 (598)
Pengedar Produk Kecantikan (2627)
Pengedar Produk Kesihatan (2996)
Pengurus Majlis (596)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (264)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (720)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (570)
Perkakas Dapur (624)
Perkakas Elektrik (436)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1532)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (519)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (607)
Pinjaman Peribadi (10589)
Pinjaman Perniagaan (1836)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1317)
Program Consignment (2011)
Program Dropship (6735)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1541)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (522)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (365)
Pusat Tadika Dan Taska (1312)
Pusat Tuisyen (1067)
Rancangan Perniagaan (594)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4283)
Rumah Untuk Dijual (3732)
Servis Freelance (1110)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (825)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1817)
Sewa Lori (2558)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1096)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (639)
Tanah Untuk Dijual (4842)
Tempahan Biskut Dan Tart (2153)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (667)
Tempahan Katering (2144)
Tempahan Kek Dan Coklat (2149)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1745)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1685)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1092)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2307)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1351)