Mencari Peluang Perniagaan
Missinar - Sun 27/Dec/2009 1:33am [Last Comment]
Mempunyai model 5-10K dan berminat dalam perniagaan secara sambilan. Tak kira dari segi franchise atau rakan kongsi(Jujur). Pandangan anda,Apakah bentuk perniagaan yang harus saya ceburi dan selamat.

Niche: Ingin Berniaga
Kursus Borong Produk China Tanpa Perlu Melangkah ke China
18 Sep 2014 (Khamis) di DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
24 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Nurul 18 - Sun 27/Dec/2009 9:39am
    Saya tengah mencari rakan kongsi untuk menjadi supplier produk rawatan kulit. Fyi produk ni dah terkenal di pasaran dan mmg berhasil bila digunakan.Sempena akhir tahun ni syarikat kami ada bagi special promotion to new trader.Klu awk nak tahu biz plan kami (supply and trading) sila hubungi saya segera..Jgn lepas kan peluang keemasan ni..NURUL 0192167969  
  2. Haslinah bt Abdul Halil - Sun 27/Dec/2009 3:20pm
    Pusat Latihan Kecantikan & Keusahawan, Beauty4U di Shah Alam. Kami menyediakan pelbagai kursus2 kecantikan & bimbibgan keusahawan secara home-buss.(sepenuh masa/sambilan) dlm bidang kecantikan & kesihatan mengikut kaedah & strategi bijak yg diatur oleh pengasas Beauty4U. Utk maklumat lanjut anda boleh hadiri Seminar kami pd 2hb Jan 2010. Utk mendaftar & maklumat lanjut, hubungi 013-2556986 (Lina). Jumpa anda di program anjuran kami!  
  3. Akmal 5 - Sun 27/Dec/2009 4:57pm
    lawati www.aurasakti786.blogspot.com  
  4. Nadira - Sun 27/Dec/2009 7:55pm
    Dgn modal RM10k, Missinar boleh buka kedai e-cosway. RM10k itu hanyalah sbgi cagaran, dan jika x mahu continue biz ini, rm10k itu akan dipulangkan.. Jadi anda x rugi apa2.
    E-cosway adalah bukan MLM dimana anda tak perlu maintain atau terpaksa men'rekrut' org.. Konsep e-cosway adalah berbeza dari 'cosway' yg lama.
    E-cosway yg 'baru' mempunyai konsep spt guardian pharmacy atau watson.
    Semua renovation kedai, sewa kedai, segala product (worth rm400k), utility bills akan ditanggung oleh syarikat ecosway. Jika nak buat secara sambilan pun boleh atau partnership dgn rakan sendiri.

    Missinar hanya perlu cari lokasi kedai yg baik (eg.dkt hyper/ supermarket/ 7eleven, pharmacy etc)...

    Nak tahu lebih lanjut- sila call/sms- 012-2570598  
  5. Mohd Saiful Bin Abd Majid - Sun 27/Dec/2009 7:56pm
    penah dgr idc.
    dlm suratkhabar pon dah banyak kali keluar brita.dlam tv pon dah ader
    nakl dgr penjelasan lbh lanjut sila hubungi saya
    saiful-0134344423  
  6. Lily - Sun 27/Dec/2009 11:19pm
    modal utk jadi stokis x melebihi 5K pun. boleh buat bbrpa bisnes klu ade 5k-10K. utk ketahui produk yg memudahkn kerja kaum wanita sila layari http://laundryball95.blogspot.com/  
  7. Dr Ghazali - Mon 28/Dec/2009 10:44am
    PROGRAM FRANCAIS BUMIPUTERA

    DIJEMPUT PIHAK TUAN/PUAN UNTUK SAMA-SAMA MENJAYAKAN PROGRAM USAHAWAN FRANCAIS DENGAN KERJASAMA PIHAK BERJAYA GROUP.

    KAMI MENCARI USAHAWAN SEBAGAI PEMILIK FRANCAIS (MINIMART, BUTIK PAKAIAN, SALUN KECANTIKAN). MODAL FRANCAIS DIBIYAI SEPENUHNYA OLEH PIHAK SYARIKAT.

    SILA HUBUNGI SAYA (DR GHAZALI 012-942 8638) UNTUK PENGESAHAN KEHADIRAN ANDA KE SESI TAKLIMAT KAMI DI TAMAN SEGAR PERDANA, CHERAS PADA SETIAP SELASA JAM 8 MALAM DAN SABTU JAM 10 PAGI.

    TAWARAN TERHAD KEPADA 500 BUAH KEDAI SAHAJA.  
  8. Afiqa - Tue 29/Dec/2009 12:09am
    sy ade beli 1 konsep kiosk mobile ala-franchise "PIZZA" dari syarikat yang baru nak berkembang..masa tu sy pon ade modal rm5k-10k..sy ingat nak bukak burger tp dah byk sgt org bukak burger..jarang org jual pizza..pizza ni bkn mcm pizza pasar mlm or pizza yg buat kt rumah,pizza ni sgt kualiti,roti pizza pun lembut x liat..topping pun sedap boleh simpan frozen smpai 6bln..ade 7 perasa dgn 3 size 7''.9''.12''..garlic bread pun diorg suply tmasuk soup mushroom/chicken..sy buat delivery pun feedback sgt bagus,..income Nettsale sehari sy rm150-rm190 sehari..rm9k kebwh boleh dpt 2 kiosk mobile..
    (1set termasuk)
    -(oven)tempat bakar pizza.
    -stall boleh lipat.
    -brg2 cutter,papan pemotong,kotak pizza.
    -apron,topi,baju
    -training,nasihat,sistem kira2,
    -box ice
    - bahan mentah untuk 5 hari.
    - ade lg tp dah lupa.
    yang bestnyer kalau brg tak habis semua boleh simpan dlm freezer..
    harga pizza pun semua org mampu beli,tak semahal pizza2 yg tkenal...
    sy cuma bagi pendapat jer..

    ni no org marketing kalau nak tau lebih lg
    016 3411900..

    *tapi jgn bukak dekat dengan kwasan sy di ampang kl..hehe..  
  9. farah 6 - Wed 30/Dec/2009 6:46pm
    Ada 1 Akademi menawarkan peluang kerjaya kpd sesiapa yg berminat dlm perniagaan.

    Disana mereka akan mengajar & bimbing cik dlm memulakan perniagaan dgn berkonsepkan LEARN & EARN dlm modul pembelajaran mereka.

    Pengalaman tidak diperlukan krn latihan & bimbingan diberikan. Yg penting hati ikhlas & jujur dlm pniagaan utk dpt kan rezeki yg lbh berkat. Modal pula mmg rendah & mampu bayar. Peluang ini terbuka kpd semua (berumur 18thn ke atas) diseluruh M'sia.

    Kalau minat, cik boleh sertai seminar anjuran Akademi tersebut yg akan diadakan dlm bln Jan ni.

    Utk keterangan lanjut mengenai seminar ini,
    boleh hubungi 019-2799126-farah atau email: farra_1909@yahoo.com  
  10. Farid 3 - Fri 1/Jan/2010 11:02pm
    modal 10k. dapat balik 13k confirmed tanpa perlu jual barang tau menaja. percuma diamond bernilai 4k.
    maklumat lanjut call 012 3643643  
  11. Shamsir Maarof - Mon 4/Jan/2010 3:30pm
    Tuan boleh memulakan perniagaan dgn terminal Easy2pay (paybill & reload) yg pertama di Msia.  
  12. Jeff2020 - Mon 4/Jan/2010 4:08pm
    Kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi agen jualan tikit kapalterbang ke destinasi Indonesia , Bangladesh , Nepal dan Filiphina. Keuntungan yang cukup lumayan jika rajin.

    Anda boleh menghubungi saya di no telefon 016-2461184 ( Farid / Faryana )
    YM : faryana_mz@yahoo.com

    Bagi yang ingin membeli terus tikit kapal terbang sila lampirkan butiran berikut :
    a) Tarikh untuk berangkat
    b) Nyatakan perjalanan tersebut sehala atau untuk pergi balik.
    c) Distinasi yang hendak dituju.
    d) Nama Anda
    e) Tarikh Lahir Anda
    f) No. Pasport (Paspor) Anda
    g) Tarikh tamat pasport (paspor) anda
    h) Sekiranya anda berpasangan atau secara group sila nyatakan butiran yang sama ( a-g )

    Harga boleh dirunding malah kami akan memberi anda harga yang cukup murah  
  13. Zahir - Thu 7/Jan/2010 9:32am
    Salam,
    Saya nak prorpose bisnes dlm F&B. Penjualan aiskrim jenama Mingomingo oleh syarikat Kasturi Klasik Sdn Bhd.Menawarkan program pilihan samada berniaga sendiri @ sewakan balik pakej perniagaan anda dan terima duit sewa setiap bulan. Program ini mendapat sambutan hangat sekarang.Anda boleh lihat penerangannya di http://zahir67.webs.com. Fahamkan programnya. Apa-apa yg tak faham boleh sms@call saya di 019-3826577  
  14. Zainon Shoib - Sun 10/Jan/2010 1:56pm
    Jadilah Beauty Consultant Marykay mcm kak zai.... modal rm5k, untung runcit pon rm5k jugak. lawati www.marykay.com.my utk maklumat lanjut.  
  15. Zul 5 - Mon 11/Jan/2010 1:17pm
    Salam,
    Saya cadangkan anda menjadi pembekal kanopi..dengan pelaburan 5k anda boleh mendapatkan keuntungan melebihi 40%..keterangan lanjut hubungi saya. zfm2219@yahoo.com.my  
  16. Hairuddin Bin Mohamed - Mon 11/Jan/2010 11:51pm
    saya nak bisnes kedai buku-buku.cm ne nak mulakan ek?cam ne nak cari supplier?sesiapa yang ada pengalaman dlm bidang perniagaan buku-buku sila email kat saya leh x? ukpprison@gmail.com  
  17. Fairuz 2 - Tue 12/Jan/2010 1:32pm
    Pakej Mesin Biasa Dobi RM30000

    1. 2 unit komersial washer laundry 10.5KG
    2. 2 unit gas dryer laundry 10.5 KG
    3. 1 unit suction board dan steam iron
    4. Installation, piping, wiring dan pump
    5. FOC 2 botol 25kg detergent, 2 botol 25 kg softener, hanger, plastik untuk sebulan


    Mini Pakej Coin Operated RM 42000

    1. 2 unit of commercial washer coin operated laundry (10.5kg)
    2. 2 unit of commercial dryer coin operated laundry (10.5kg)
    3. 1 unit set complete suction board and steam iron
    4. free installation piping and wiring and pump
    5. FOC 2 bottle 25kg detergent, 2 bottle 25kg softener, hanger, plastic for 1 month

    only KL dan Selangor Area. Luar dari itu akan dipertimbangkan
    sape2 berminat sila email saya mfmy05@yahoo.com  
  18. Awir - Tue 12/Jan/2010 2:55pm
    Kekdg kita x hanya mampu buat 1 perkara dlm 1 masa. Mcm sy...sy buat ecosway, ada convenience store sendiri, masih keje mkn gaji, selalu juga import produk2 bone china dr UK dan perfume dr US. Sebenarnya dgn 5K - 10K mcm2 kita boleh buat. Samada nk tak nak je dan rajin atau malas je nk cari peluang2 tu semua.  
  19. Nadzri 3 - Tue 12/Jan/2010 3:03pm
    Hanya Bermodalkan RM 2500 tuan boleh menceburi bisnes percetakkan yang di jalankan oleh www.rahsiacetak.com

    Laman contoh yang berjaya ialah www.kugeeku.com

    Contact saya Nadzri atau email ke rahsiacetak@gmail.com  
  20. Arman 2 - Fri 15/Jan/2010 9:19pm
    Salam Missinar, email saya utk mengetahui perniagaan yg pasti menguntungkan. marin3763@gmail  
  21. Farid 3 - Sat 16/Jan/2010 2:23am
    nak cuba biz unik? system SMS Biz
    ingin memiliki servis seperti dibawah?

    sms ON SERTAI BISNES ke 33886

    biz ni mampu menjana jutaan ringgit setiap bulan. type ON SERTAI BISNES ke 33886  
  22. Shelly - Mon 18/Jan/2010 3:39pm
    Pretty well said..!!

    [url="http://www.legalx.net/advertise"]Lawyer Marketing[/url]  
  23. Niesa 2 - Tue 19/Jan/2010 11:43am
    nak buka nursery..someone can help me..kursus nk amek kt ner  
  24. Missayu - Wed 20/Jan/2010 10:16pm
    kpd afiqa..saya sgt berminat dgn bisnes pizza yg fiqa cadangkan 2.saya pon mempunyai modal sekitar 5-10k.mmg sejak dari dulu saya mencari perniagaan secara kiosk francise tp bile saya survey, semuanye memerlukan modal tinggi. kalo fiqa atau sesiapa tau lebih lanjut ttg perniagaan tersbut dan sesuai dgn modal saya, saya harap boleh hubungi saya melalui emel: bringmeback_home@yahoo.com  
  25. Hpq - Tue 26/Jan/2010 3:19pm
    Aloebes juga product yg bagus untuk dipasarkan. sasaran kepada golongan yang inginkan kecantikan dalaman dan luaran.

    maklumat lanjut boleh email kami hpqtrading@gmail.com  
  26. Rafian B Yusof - Sat 30/Jan/2010 3:55am
    bole bagi tips mcm mane step untuk memulakan car wash  
  27. Faizati - Sat 30/Jan/2010 8:56am
    UNTUK USAHAWAN YANG BERMINAT MEMBUKA OUTLET FRANCAIS JENIS MINIMART, BUTIK PAKAIAN, SALUN KECANTIKAN, PHARMACY & ORGANIC FOOD. MODAL ANDA CUMA RM2300 SAHAJA.
    • Percuma untuk anda:
    > Deposit sewa kedai
    > Sewa bulanan kedai
    > Renovation - penghawa dingin, komputer, cctv dll...
    > Bil elektrik bulanan
    > Stok barangan bernilai RM200,000.00 hingga RM500,000.00 untuk setiap bulan  
  28. Azizah 5 - Sun 31/Jan/2010 8:54am
    Salam,
    Saya memperkenalkan satu peluang perniaga global yang baru bertapak dimalaysia 2 tahun. Maklumat lanjut sila layari http://gzatrading.solidwebhost.com/malay/napkin1.html. Berminat & Pertanyaan lanjut sila hubungi saya di 013-6141607 @ email family13@streamyx.com  
  29. Faizati - Mon 1/Feb/2010 12:19pm
    En Missinar, nak explore tentang peluang bisnes, hubungi 019 3131020 (zati) untuk keterangan lanjut. No obligation, juz bagi peluang pada you untuk tahu lebih detail sahaja. we will guide and coach you as easy as ABC!

    No hidden cost, No trick.  
  30. Shamsir Maarof - Tue 2/Feb/2010 1:40pm
    Terminal Eazy2pay menawarkan peluang perniagaan yg boleh dipelbagaikan. Sila hubungi saya di 017-2910197.  
  31. Zul 8 - Wed 3/Feb/2010 9:49am
    -Perniagaan baru BBQ Steak Burger.
    -Burger steak besar dipanggang
    -Guna arang berkualiti,tiada karbon/bau/habuk & sedikit asap
    -Kiosk pasang siap mudah alih/berniaga dimana saja.
    -Harga complete set serta menu RM3500
    - Harga Promosi RM2500.
    -Hub.0173371958  
  32. Rahman - Wed 3/Feb/2010 11:03am
    Zul 8, I rasa offer u tu bagus. I cadangkan u buka satu topik baru pasal BBQ Steak ni dan postkan disitu. Pihak admin akan sortkan post u ke bahagian2 yg berkenaan supaya interested visitor / entrepreneurs mudah jumpa!

    Looking forward to yr topic!!  
  33. farah 6 - Mon 8/Feb/2010 3:44pm
    salam missinar...
    ingin menjadi rakan rangkaian kecantikan kami?

    Pelajari teknik asas mulakan perniagaan dgn cara yg betul & tepat melalui kursus praktikal pengurusan perniagaan.

    Pengalaman tidak diperlukan, kami memberikan latihan yg menyeluruh.

    Dgn berkonsepkan "learn & earn", anda mampu menjana pendapatan serentak semasa belajar. secara sambilan ataupun sepenuh masa.  
  34. Azayana - Wed 10/Feb/2010 11:20am
    Salam missnar..
    semua perniagaan ada risikonya dan yang penting jgn putus asa n berusaha bersungguh 2. insyallah berjaya. di sini saya ingin menarik awak untuk cuba berniaga yang benar2 mencabar. kalau awak berminat boleh call hj. shamsel 019-3931779.kerana belia amat berpengalaman dalam selok belok perniagaan.  
  35. Mumtaj - Fri 19/Feb/2010 2:27pm
    SEKARANG I DAH JADI AHLI ECOSWAY....
    PERLUKAH I CARI ORG.....
    ATAU,JUZ BLAJA PRODUCT...
    N INTERVIEW N BUKA KEDAI  
  36. Faizati - Thu 25/Feb/2010 8:10pm
    Hi Mumtaj
    Anda sudah menjadi ahli E-Cosway. So anda boleh rujuk kepada mentor anda apa persiapan yang anda perlu buat untuk interview. Sebarang persiapan dari segi training tentang produk dan marketing adalah hanya untuk lulus interview dengan pihak E-Cosway. Rujuk semula dengan mentor anda dan jika masih tidak dapat info yang di harapkan anda telefon ke Wisma Cosway bahagian Customer Services.

    Thanks
    Faizati  
  37. Sharif - Mon 1/Mar/2010 3:13am
    sy tidak ada modal tp sy minat sangat nak buka kedai sy sekarang ni berkerja di stesen minyak dari situ sy belajar sekarang ni tringin sangat nak buka kedai sy sekarang ni duduk di mentakab pahang kalau ada rakan2 di boleh bantu boleh hubungi sy shariff 0179004548  
  38. Belum Frust - Fri 12/Mar/2010 10:55am
    En sharif boleh mencuba bisnes produk gamat emas dan kedai buku online. Dulu isteri saya menjalankan bisnes ni bermula dari rumah, tp sekarang dah mampu menyewa kedai. Produk gamat emas adalah suplement kesihatan yg semakin mendapat tempat di hati masyarakat kerana keberkesanannya dan harganya murah berbanding produk lain. Ia diyakini kerana diformulasi oleh doktor perubatan Dr Syid Ayob Syid Mustafa AlQudri dan mendapat usahasama SIRIM.
    Kedai buku online pula memasarkan buku2, majalah, CD dan VCD terbitan TELAGA BIRU yg ditulis oleh penulis spt Dr Fadzillah Kamsah, Ust Ismail Kamus, Dr Irfan Khairi, Ustz Siti Nor Bahyah dan ramai lagi. Ia merangkumi pelbagai tajuk spt pendidikan keibubapaan, bagaimana menjadikan anak2 cemerlang, petua dan tips, dunia masakan, doa dan zikir, muamalat ikut Islam, motivasi, keagamaan, petua dan tips bagi menjalankan bisnes dan banyak lagi judul2 yg menarik. Layari www.stormreaders.net/NORMASFURAH
    ATAU emel masalfadli@yahoo.com
    ATAU Telefon : 019-4972631  
  39. Alan 6 - Fri 26/Mar/2010 4:46pm
    Afiqa,

    Boleh kongsi information dengan saya tentang your pizza business? email add ahmad1303@hotmail.com  
  40. Merc - Sun 4/Apr/2010 6:57pm
    ....yes...ramai yg hebat2 d sini mau biz...ideas2 biz pun mcm2...x de rahsia share 2 all biz tips d sini...x cuba x tau...x kenal maka x cinta....yess temui jodoh u d sini...apa2 jua biz masing2 punya minat n choice...yesss main point is $$$$$ in d end....yeeess ketika kalah, jgn lupa pelajaran yg d perolehi...kekalahan bukan bererti u sudah gagal...x pi drpd kegagalan u sedar n mulai learn sesuatu..yeeesss d sini rezeki u hari niiii...jgn tunggu lama2 selagi web ni masih aktif...yesss download d sini now 4 ur action...yyyes is freee yooo;

    http://www.perniagaanmalaysia.com/index.php?ref=yes

    http://dot-my.com/index.php?ref=yes  
  41. Shiqin - Sun 4/Apr/2010 9:32pm
    Berminat jadi brand partner Vemma? Sila layari web saya

    www.myhomebiz-4u.com/shiqinform

    atau laman bahasa inggeris saya

    http://nurashiqin.vemma.com

    boleh hubungi saya di 016.9284.989 atau add facebook w nurashiqin waeming  
  42. Fatimah Abdul Aziz - Mon 5/Apr/2010 12:20pm
    salam..boleh juga menyertai keluarga besar Smart Sharing Programme@Program pelanggan pintar...sila layari www.smartshares.biz...modal terlalu rendah tapi pulangn memuaskan dgn pelan medharabah kami...kami bkn MLM tapi e-trading...  
  43. Azura 10 - Sun 11/Apr/2010 2:38pm
    berminat jadi pengedar Zhulian?selain aksesori dan barang kemas Zhulian juga ada produk kesihatan dan mcm2 lagi.kalau anda sukakan aksesori jadikan minat sebagai pendapatan pula..senang je sbb sume ladies suka pakai barang kemas..;)  
  44. Lan 7 - Mon 12/Apr/2010 11:20pm
    salam...saya berminat jgk nk menceburi bidang perniagaan ni, tp sy cme nak buat utk pndapatan smpingan sbb dh ada keje tetap..maklum lah keje mkn gaji ni brape je yg dpt...modal anggaran 15-30k...tp sy kurg minat jenis2 MLM @ skim cepat kaya ni, klu blh biarlah duit kita dpt kuar titik peluh sndiri...ada jgk tgk biz ikobana,tp modal cm besar sgt jer...sapa2 ada cadangan @ pndapat blh email sy:

    que_lan@rocketmail.com  
  45. Azman 18 - Tue 13/Apr/2010 8:26pm
    sesiapa yang da ada experience dgn e cosway,harap dapat beri sedikit tips dan info berkenaan dgn e-cosway.email saya-azmanmamat83@yahoo.com.my  
  46. Shahrulmizi - Thu 22/Apr/2010 7:17am
    Saya ada satu peluang perniagaan yang banyak di pelopori oleh kaum cina tetapi sangat menguntungkan. bermodalkan RM 7500 sahaja..bisnes yang jelas, company yang sangat besar, pengasas company pernah memenangi Outstanding Young Person of the World Award (TYOP) 2003, Asia Pacific Entrepreneurship
    Awards 2009 dan banyak lagi..tidak regi bisnes ni sebab pasaran orang melayu belum ramai terutama KL. Hubungi saya - 017-2066462  
  47. Nawalfisya - Wed 28/Apr/2010 1:11am
    salam

    skrg, ramai yg sedar kebaikan bersauna. wanita2 berkerjaya gemar menghabiskan duit berpuluh2 ke spa hanya utk bersauna krg sedar bersauna mampu memberikan kelegaan kpd ketegangan minda dan sakit2 di badan dpt dilegakan. tp, mengapa perlu berhabis duit bgt banyak hanya utk bersauna di spa? lebih baik kita membeli set sauna peribadi kita dan blh membuatnya di rmh kita sendiri. jimat wang dan tentunya jimat masa! Bersauna bnyk khasiatnya, paling utama, ia blh menguruskan badan secara tradisional krn ia menggunakan kaedah mandi wap panas utk pecahkan lemak dan selulit...skrg, sy mencari ahli/ agen yg berminat utk menjual produk sauna saya..

    blog saya http://q-wish.blogspot.com

    saya berbisnes sepenuhnya secara online dan alhamdulillah, so far mmg sgt puas hati..

    call/ sms 016-9567909/ 017-6944804

    tk  
  48. Hidei - Sat 15/May/2010 12:15am
    Nak dapat pendapatan dengan mudah!!!!
    senang je daftar segara kat web ni...
    http://www.tunaisegera.com/?r=adilzarun  
  49. Nazli Bin Tamri - Sun 23/May/2010 9:18am
    adakah anda minat membaca dan menambah pendapatan secara sambilan ataupun sepenuh masa.layari laman web www.stormreaders.net/nazli.biz ataupun layari facebook nash.restu  
  50. Nor Azman Bin Nawi - Tue 1/Jun/2010 3:24pm
    peluang berniaga dengan jenama sendiri sila layari laman web krusssucess.webs.com  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 107 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2641)
Bengkel Basikal (71)
Bengkel Besi (202)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (244)
Bengkel Tayar (211)
Bisnes Air Mineral (361)
Bisnes Ais Krim (492)
Bisnes Aksesori Kereta (658)
Bisnes Broadband (1082)
Bisnes Burger (541)
Bisnes Cermin Mata (157)
Bisnes Cuci Kereta (791)
Bisnes Cyber Cafe (445)
Bisnes Dobi (1338)
Bisnes Ebook (1034)
Bisnes Handphone (1232)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (552)
Bisnes Ice Blended (689)
Bisnes Jam Tangan (283)
Bisnes Jeruk (162)
Bisnes Kitar Semula (487)
Bisnes Komputer (1460)
Bisnes Kurier Dan Logistik (654)
Bisnes Minuman (1428)
Bisnes Pasar Malam (1930)
Bisnes Pelancongan (531)
Bisnes Perabot (834)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1078)
Bisnes Restoran (3254)
Bisnes Roti Dan Bakeri (699)
Bisnes Salun Rambut (356)
Bisnes Sarang Burung (254)
Bisnes Satay (375)
Bisnes Sms (159)
Bisnes Spa Dan Facial (638)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (808)
Bisnes Untuk Dijual (3255)
Bisnes Waffle Dan Jagung (376)
Bisnes Western Food (317)
Dewasa 18sx (1732)
Diskusi Bisnes (1925)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (709)
Expo Karnival Tapak Niaga (6315)
Forex Malaysia (1829)
Haiwan Peliharaan (454)
Haji Dan Umrah (461)
Hiasan Dalaman (706)
Hiasan Taman (239)
Hotel Resort Homestay (985)
Iklan Tv Radio Media Massa (219)
Import Dan Eksport (322)
Ingin Berniaga (2789)
Insurans Dan Takaful (1684)
Insurans Roadtax Kereta (330)
Kedai Bunga (187)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1958)
Kedai Emas (442)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2495)
Kedai Hardware (422)
Kedai Ibu Dan Bayi (680)
Kedai Jahit (3720)
Kedai Kamera Dan Camcorder (339)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (333)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1796)
Kedai Sewa (1609)
Kereta Baru (1579)
Kereta Terpakai (4901)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4611)
Kerja Kemahiran (1909)
Kerja Kosong (11348)
Kerja Praktikal (1965)
Kerja Sales (2209)
Kerja Sambilan (6166)
Konsultan Perniagaan (443)
Kontrak Swasta (288)
Kontrak Tender Kerajaan (449)
Kontraktor Balak Dan Kayu (470)
Kontraktor Jurutera (547)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (222)
Kontraktor Minyak Dan Gas (672)
Kontraktor Pasir (375)
Kontraktor Pembinaan (2006)
Kontraktor Perlombongan (315)
Kursus Dan Seminar (2758)
Kursus Kecantikan (675)
Kursus Makanan (655)
Kursus Motivasi (316)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1600)
Mencari Pelabur (3623)
Mesin Fotostat (349)
Mesin Freezer Dan Chiller (259)
Mesin Industri (495)
Mesin Jahit (366)
Mesin Proses Makanan (549)
Pakej Pelancongan (2563)
Pakej Perkahwinan (1185)
Pakej Perniagaan (864)
Pasar Basah (1431)
Pekerja Asing (1200)
Pelaburan Saham Unit Trust (924)
Pembantu Rumah Asing (1819)
Pembekal Barang Runcit (1566)
Pembekal Beras (104)
Pembekal Buah-buahan (477)
Pembekal Ikan Kering (380)
Pembekal Kelapa Dan Santan (631)
Pembekal Kerepek (1084)
Pembekal Keropok (433)
Pembekal Kicap Dan Sos (218)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (236)
Pembekal Mee Dan Bihun (123)
Pembekal Minyak Masak (413)
Pembekal Rempah Dan Perencah (582)
Pembekal Serunding (258)
Pembekal Telur (138)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1180)
Pemborong Batik Dan Sutera (351)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (592)
Pemborong Bundle (848)
Pemborong Cadar Dan Tilam (432)
Pemborong Karpet (154)
Pemborong Kasut Dan Sandal (684)
Pemborong Lampin (289)
Pemborong Mutiara (107)
Pemborong Pakaian Bayi (760)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1619)
Pemborong Pakaian Lelaki (1115)
Pemborong Pakaian Plus Size (141)
Pemborong Pakaian Wanita (4139)
Pemborong Telekung Dan Songkok (562)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3470)
Pemborong Tuala (194)
Pemborong Tudung (2743)
Pembuat Papan Tanda Iklan (267)
Pembuat Plastik Kotak Botol (787)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (476)
Pendaftaran Syarikat (482)
Pendaftaran Trademark (33)
Pengedar Alat Tulis (940)
Pengedar Bahan Pencuci (701)
Pengedar Buku Dan Majalah (574)
Pengedar Contact Lens (237)
Pengedar Perfume (1520)
Pengedar Permainan Kanak2 (589)
Pengedar Produk Kecantikan (2585)
Pengedar Produk Kesihatan (2950)
Pengurus Majlis (586)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (708)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (688)
Penternak Kambing (285)
Penternak Lembu (382)
Penternak Udang (191)
Peralatan Makmal Dan Hospital (256)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (694)
Peralatan Sukan (543)
Perisian Komputer (562)
Perkakas Dapur (606)
Perkakas Elektrik (420)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1493)
Pinjaman AIM (164)
Pinjaman Hartanah (505)
Pinjaman Kad Kredit (384)
Pinjaman Kereta (588)
Pinjaman Peribadi (10389)
Pinjaman Perniagaan (1808)
Produk Dari China (529)
Produk Sejuk Beku (1289)
Program Consignment (1987)
Program Dropship (6573)
Pusat Bahasa (348)
Pusat Jagaan Bayi (1506)
Pusat Latihan (638)
Pusat Memandu (122)
Pusat Mengaji Agama (501)
Pusat Pendidikan Tinggi (516)
Pusat Rawatan (354)
Pusat Tadika Dan Taska (1270)
Pusat Tuisyen (1045)
Rancangan Perniagaan (583)
Rawatan Alternatif (288)
Rumah Sewa (4180)
Rumah Untuk Dijual (3662)
Servis Freelance (1083)
Servis Keselamatan (704)
Servis Pembersihan (800)
Servis Pengedaran Risalah (450)
Setiausaha Syarikat (598)
Sewa Bas Dan Van (558)
Sewa Kereta Teksi Limo (1777)
Sewa Lori (2510)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (242)
Studio Fotografi (881)
Studio Grafik Dan 3D (1058)
Studio Lukisan (126)
Studio Model Penyanyi Pelakon (706)
Studio Muzik (461)
Sukan Beladiri (115)
Sukan Berkumpulan (227)
Sukan Futsal (227)
Sukan Pancing (141)
Tanah Sewa (631)
Tanah Untuk Dijual (4745)
Tempahan Biskut Dan Tart (2120)
Tempahan Hamper (187)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (652)
Tempahan Katering (2101)
Tempahan Kek Dan Coklat (2119)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (175)
Tempahan Kuih Muih (1723)
Tempahan Minuman Dan Dessert (455)
Tempahan Nasi Lemak (509)
Tempahan Roti (347)
Terminal Bayaran (183)
Ubahsuai Pejabat (639)
Ubahsuai Rumah (1662)
Urut Tradisional (773)
Usahawan Baja Pertanian (369)
Usahawan Benih Dan Nursery (390)
Usahawan Tani (1075)
Vending Machine (356)
Voucher Dan Tiket (241)
Web Design Malaysia (2284)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1315)