Search Majalah.com
Mencari Peluang Perniagaan @ Rakan Kongsi
Muhamad 6 - Fri 9/Jul/2010 4:00pm [Last Comment]
Salam.. Saya Ingin mencari peluang perniagaan @ rakan kongsi.. untuk makluman, saya mempunyai sedikit modal untuk dilaburkan.. sekiranya tuan / puan mempunyai idea atau pun cadangan sila email : mr_nox06@yahoo.com

p/s : jika berkenaan MLM, Bisnes Direct Selling, Forex,
Online Bisnes.. Saya Tidak Berminat.. Thanks diatas
kerjasama tuan / puan..

Niche: Mencari Pelabur | Ingin Berniaga
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Mohd Fairuz - Fri 9/Jul/2010 4:23pm
    berapa modal kamu bro???
    tgh nak carik saper2 nak bukak company training cntre...bakal dpt projek 1 malaysia...anyway kol 019-2823550 or gunsmith_179@yahoo.com  
  2. Muhamad 6 - Fri 9/Jul/2010 4:30pm
    berpotensi ke?.. modal diperlukan?  
  3. Zairol - Fri 9/Jul/2010 4:34pm
    harap dapat pertimbangkan pemohonan dan tawaran saya En.Muhamad.  
  4. Muhamad 6 - Fri 9/Jul/2010 4:38pm
    Meliputi Kawasan K.L dan Selangor Sahaja.. Harap Maklum.. Senang Untuk Berurusan  
  5. Risha Yusof - Fri 9/Jul/2010 5:50pm
    En. Muhamad, saya ada hantar details ke email tuan. Jika berminat kita boleh berjumpa.  
  6. Aini 11 - Fri 9/Jul/2010 7:10pm
    jual-beli emas terpakai..lumayan...paling tak pun isteri bleh bergaya dulu sebelum dijual..boleh tukar2 pakai..call my hubby 012-9094262..pembeli dan penjual senang nak cari kalau masuk korum geng dia...  
  7. Mohd Fairuz - Fri 9/Jul/2010 10:34pm
    berpotensi besar...de maklumat just emel n kol no kat atas tu k...siapa2 yang de minat nak join or training cntre yg ktndusan projek boleh refer n join...  
  8. Azam 7 - Sat 10/Jul/2010 12:30am
    Salam en muhamad. sy mnjlnlnkn prniagaan trding d kg baru kl n sdng mncri rkn kngsi utk prniagaan sy.bole kta jmpa n brbncang cll sy 0197857799.TQ  
  9. Sahrizal - Sun 11/Jul/2010 11:04am
    Salam,berminat nak menjalankan bisnis kaya ball dan waffle? Hubungi saya shah 0127267647  
  10. Mat 5 - Mon 12/Jul/2010 7:34am
    muhammad 6,
    dah dapat bisnes yg nk dijalankan? kalau dah dapat,bole share kat sini bisnes apa yg saudara terima dari kawan2 kat majalah.com ni  
  11. Nor 13 - Mon 12/Jul/2010 6:13pm
    sy menjalankan bisnes frozen food dan sy tengah mencari bisnes partner utk buat bisnes kek sbb kawasan yg sy berniaga (puncak jalil) ni lom ada kedai kek melayu lg..sapa2 yg berminat leh email... noit3112@yahoo.com  
  12. Jay 2 - Tue 13/Jul/2010 3:46am
    saya sedang mencari rakan kongsi untuk restoran sy di bandar baru bangi...kalau minat sila hubungi sy shajeer
    0164412510  
  13. Mat 5 - Wed 14/Jul/2010 2:54pm
    saya bole supply vending machine M6 untuk seluruh Malaysia.

    m6hidrogen.blogspot.com  
  14. Zul 37 - Fri 16/Jul/2010 10:52am
    Salam Muhammad... Jika berminat nak buka bisnes dan jadi tokey kedai EMAS hubungi/sms saya En.ZUL @ 010-2911307  
  15. Hafifi 2 - Sat 17/Jul/2010 2:22am
    sy berminat membuka kedai frozen food di melaka krn kurang pengusaha melayu di sini

    mohdhafifi@live.com  
  16. Shaiknaseir - Tue 20/Jul/2010 1:02am
    saya sedang cari funder yang leh support businss kilang pallert saya .. untuk beli material ... projek banyak nhan felda ,risda mardec dll
    minat hubung saya 0196242417  
  17. Siti Solehah Abdul Ghani - Sun 25/Jul/2010 2:46am
    salam, kami ingin membuka perniagaan cyber cafe namun kekurngn modal. dr pengalaman kami, dlm masa setahun, anda sudah blh medapat modal kembali.. awak hubungi yasir 0126424195..
    yasir akan menjadi rakan kongsi dan mengajar awak. insyaallah selepas setahun, awak boleh membuka cyber cafe awak sendiri..hubungi segera kerana kedai sudah ada...tinggal utk membeli sahaja..  
  18. Rahim 6 - Sun 25/Jul/2010 11:06pm
    berminat dalam bisnes makanan atau pengedar
    boleh email sy untuk maklumat lanjut.....boyz_8204@yahoo.com  
  19. Zaim Zahari - Fri 30/Jul/2010 12:46am
    sekiranya brminat wt restoren makanan,sila hubungi sy 017-3583136 zaim..tq  
  20. Zarina Binti Zahidan - Tue 3/Aug/2010 2:01pm
    saya memerlukan sleeping partner.. hanya melaburkan modal dn mendapat pulangan.. untuk menaik kan name ANIN SATAY.. jika berminat blh hubungi 0173045514  
  21. Suhasni Bin Hayani - Tue 3/Aug/2010 10:15pm
    kami memerlukan sesiapa yg nak buat JV dgn kami untuk membina pusat rekreasi. jika berminat sila hubungi saya 0122960836 atau email ke sutraprise@gmail.com  
  22. Ahmad Tajuddin - Mon 9/Aug/2010 6:14pm
    kami memang mermelukan org mcm anda jika kamu boleh melakukan kamu mesti brjaya kini kami tengah mencari rakan kongsi perniagan ikan terubok sarawak jika kamu beminat sila hubungi saya di talian 0168072339  
  23. Saudagar 2 - Sat 18/Sep/2010 10:40am
    Kami telah ada 2 outlet takaful dan ingin membuka 2 outlet lagi sehingga dis 2010.
    lokasi perniagaan felda.
    sekiranya berminat untuk bersama dengan kami sila email di netubiz@gmail.com  
  24. Srs Maju - Fri 9/Sep/2011 11:39am
    saya memerlukan seorang rakan kongsi yang ingin membukan perniagaan bekal alatan hospital dan alat tulis. untuk membekal ubatan sekali. saya berpengalaman selama 20 tahun dan baru membuka perniagaan selama 3 tahun. tapi kekurangan modal perniagaan. saya memcari orang yang betul 2 berminat dalam perniaggan ini.  
  25. Zalie 3 - Mon 26/Mar/2012 3:51pm
    dah dapat bisnes yg nk dijalankan? kalau dah dapat,bole share zalie_naz
    @yahoo.com  
  26. Nikaz - Sun 24/Jun/2012 10:34pm
    salam, saya ingin memulakan perniagaan kedai makan.saya memerlukan rakan kongsi,idea,misi dan visi.berminat email saya.
    kenshinoda88@yahoo.com  
  27. Basirrahim - Fri 14/Sep/2012 2:21pm
    saya bernama m rahim. saya berminat dgn tawaranen mohamad 6. tapi adakah tawaran ini adalah benar. saya berpengalaman dalam perniagaan selama 11 tahun. memiliki kemahiran dalam terapi bekam dan urutan kerotherapi. boleh kontek saya di talian 019 2360875 (sms dulu)  
  28. Khairul Firdaus 5 - Thu 27/Dec/2012 11:31am
    Salam..i synergy universal holding sdn bhd masih mbuka peluang kepada rakyat malaysia yg ingin mjadi pgerak projek AFFILIATE JUNCTION dlm MYKAD SMART SHOPPER PROGRAM.disokong sepenuhnye drpd JPN,MSC,MDEC,TEKUN..bminat sila hubungi sy..
    ferdwana@gmail.com
    0133372579  
  29. Rizal Aljunid - Thu 24/Jan/2013 12:01am
    saya ada bisnes asrama dgn kolej komuniti,skrg kolej nak bagi lagi satu block,klu berminat kita bincang lanjut,income bagus,u blh pilih masuk dalam kita punya syarikat atau jadi funder  
  30. Djabbar - Mon 30/Sep/2013 10:54am
    Salam Hormat

    Tuan/Puan,

    saya terbaca satu laman sesawang di dalam majalah.com

    link:http://www.majalah.com/?classified:mencari-rakan-kongsi-pelabur-untuk-business-event-management-production-house:9KR5FGK71Q

    saya merupakan ex-staff maxis berhad dan kini giat dan berusaha mengembangkan perniagaan(business) maxis yang saya ada kini.

    kelebihan:

    tidak perlu marketing/periklanan kerana telah disediakan oleh pihak maxis sendiri
    menggunakan lesen saya yang sedia ada
    modal boleh dibincangkan dan kemungkinan besar tidak memerlukannya(optional)
    leaflet disediakan
    produk sudah dikenali dimalaysia
    syarikat telekomunikasi yang kukuh dan lama bertapak.dan share holder yang tinggi dan berpengaruh.
    insentive yang sangat baik dari saya .

    jenis produk :maxis to the home/maxis fibre (FTTH)
    link produk: maxis.com.my/home

    jika anda berminat dan juga ingin mengetahui secara terperinci bolehlah email or call saya:

    email: djabbar89@gmail.com
    qntelecommunication@gmail.com

    Hp: 01123533500  
  31. Paksu Printing - Fri 4/Oct/2013 3:06pm
    Saya ada sebuah restoran nasi ayam untuk dilepaskan..saya dah beroperasi 2lebih..potensi memang besar sebab depn jlan besar dan kawasan penduduk yang padat..antara menu sekarang nadi ayam..masakan ala thai masakan panas..burger bakar..nasi lemak..nasi kukus..bole jugak kalu nk buat nadi lain dan lain2 kawasan kedai memang strategik bole tambah meja depan kedai 20 biji..senang cita mai tengok dulu di saujana utama sg buluh..0193076063 anis..  
Page 1   (Total 31 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2596)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Besi (195)
Bengkel Kereta (1474)
Bengkel Motosikal (241)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (481)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1067)
Bisnes Burger (536)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (786)
Bisnes Cyber Cafe (438)
Bisnes Dobi (1330)
Bisnes Ebook (1023)
Bisnes Handphone (1216)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (547)
Bisnes Ice Blended (680)
Bisnes Jam Tangan (277)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (482)
Bisnes Komputer (1446)
Bisnes Kurier Dan Logistik (645)
Bisnes Minuman (1411)
Bisnes Pasar Malam (1903)
Bisnes Pelancongan (519)
Bisnes Perabot (820)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1051)
Bisnes Restoran (3200)
Bisnes Roti Dan Bakeri (689)
Bisnes Salun Rambut (348)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (368)
Bisnes Sms (154)
Bisnes Spa Dan Facial (627)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (439)
Bisnes Tradisional (804)
Bisnes Untuk Dijual (3195)
Bisnes Waffle Dan Jagung (369)
Bisnes Western Food (312)
Dewasa 18sx (1704)
Diskusi Bisnes (1905)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (694)
Expo Karnival Tapak Niaga (6181)
Forex Malaysia (1804)
Haiwan Peliharaan (441)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (696)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (977)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (316)
Ingin Berniaga (2767)
Insurans Dan Takaful (1662)
Insurans Roadtax Kereta (323)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1942)
Kedai Emas (439)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2464)
Kedai Hardware (410)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3654)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (331)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1749)
Kedai Sewa (1597)
Kereta Baru (1552)
Kereta Terpakai (4823)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4511)
Kerja Kemahiran (1871)
Kerja Kosong (11078)
Kerja Praktikal (1903)
Kerja Sales (2160)
Kerja Sambilan (6067)
Konsultan Perniagaan (426)
Kontrak Swasta (280)
Kontrak Tender Kerajaan (440)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (531)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (220)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (356)
Kontraktor Pembinaan (1965)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2726)
Kursus Kecantikan (669)
Kursus Makanan (649)
Kursus Motivasi (312)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1585)
Mencari Pelabur (3584)
Mesin Fotostat (343)
Mesin Freezer Dan Chiller (249)
Mesin Industri (486)
Mesin Jahit (361)
Mesin Proses Makanan (541)
Pakej Pelancongan (2538)
Pakej Perkahwinan (1170)
Pakej Perniagaan (845)
Pasar Basah (1410)
Pekerja Asing (1178)
Pelaburan Saham Unit Trust (907)
Pembantu Rumah Asing (1794)
Pembekal Barang Runcit (1546)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (471)
Pembekal Ikan Kering (372)
Pembekal Kelapa Dan Santan (616)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (427)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (410)
Pembekal Rempah Dan Perencah (572)
Pembekal Serunding (255)
Pembekal Telur (135)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1171)
Pemborong Batik Dan Sutera (346)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (839)
Pemborong Cadar Dan Tilam (422)
Pemborong Karpet (152)
Pemborong Kasut Dan Sandal (677)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (750)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1592)
Pemborong Pakaian Lelaki (1110)
Pemborong Pakaian Plus Size (139)
Pemborong Pakaian Wanita (4096)
Pemborong Telekung Dan Songkok (560)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3424)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2708)
Pembuat Papan Tanda Iklan (260)
Pembuat Plastik Kotak Botol (777)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (474)
Pendaftaran Syarikat (476)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (929)
Pengedar Bahan Pencuci (691)
Pengedar Buku Dan Majalah (566)
Pengedar Contact Lens (235)
Pengedar Perfume (1509)
Pengedar Permainan Kanak2 (580)
Pengedar Produk Kecantikan (2545)
Pengedar Produk Kesihatan (2917)
Pengurus Majlis (582)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (700)
Penternak Burung Puyuh (94)
Penternak Ikan (684)
Penternak Kambing (280)
Penternak Lembu (372)
Penternak Udang (188)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (688)
Peralatan Sukan (541)
Perisian Komputer (554)
Perkakas Dapur (592)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1470)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (381)
Pinjaman Kereta (573)
Pinjaman Peribadi (10214)
Pinjaman Perniagaan (1786)
Produk Dari China (523)
Produk Sejuk Beku (1268)
Program Consignment (1960)
Program Dropship (6449)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1469)
Pusat Latihan (626)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (487)
Pusat Pendidikan Tinggi (508)
Pusat Rawatan (346)
Pusat Tadika Dan Taska (1253)
Pusat Tuisyen (1032)
Rancangan Perniagaan (571)
Rawatan Alternatif (286)
Rumah Sewa (4126)
Rumah Untuk Dijual (3613)
Servis Freelance (1056)
Servis Keselamatan (690)
Servis Pembersihan (781)
Servis Pengedaran Risalah (446)
Setiausaha Syarikat (589)
Sewa Bas Dan Van (543)
Sewa Kereta Teksi Limo (1733)
Sewa Lori (2456)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (238)
Studio Fotografi (866)
Studio Grafik Dan 3D (1038)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (697)
Studio Muzik (456)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (223)
Sukan Pancing (138)
Tanah Sewa (617)
Tanah Untuk Dijual (4662)
Tempahan Biskut Dan Tart (2112)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (641)
Tempahan Katering (2064)
Tempahan Kek Dan Coklat (2092)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (167)
Tempahan Kuih Muih (1693)
Tempahan Minuman Dan Dessert (450)
Tempahan Nasi Lemak (499)
Tempahan Roti (342)
Terminal Bayaran (180)
Ubahsuai Pejabat (627)
Ubahsuai Rumah (1638)
Urut Tradisional (759)
Usahawan Baja Pertanian (366)
Usahawan Benih Dan Nursery (385)
Usahawan Tani (1057)
Vending Machine (348)
Voucher Dan Tiket (240)
Web Design Malaysia (2255)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1283)