Search Majalah.com
Mencari Partner yang Betul2 Serius. Projek/Job Sudah Ada.
Usahajitu 2 - Tue 26/Mar/2013 12:47pm [Last Comment]
kami ingin mencari rakan niaga yang betul2 menpunyai modal tunai yang mencukupi untuk join venture dalam syarikat kami menpunyai kontrak / job untuk sepanjang tahun dari kerajaan .

jika berminat sila tinggalkan telefon anda dan email...anda akan dihubungi untuk perbincangan selanjutnya..

Terima kasih

Niche: Mencari Pelabur
Kursus Borong Produk China Tanpa Perlu Melangkah ke China
18 Sep 2014 (Khamis) di DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
24 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Ewan 45 - Tue 26/Mar/2013 12:50pm
    Pls email detail...
    izuanibrahim_sb@yahoo.com
    tq..  
  2. Bahrol - Tue 26/Mar/2013 12:59pm
    pl email detail to bahrol_onlon@yahoo.com  
  3. Azmi 169 - Tue 26/Mar/2013 2:19pm
    email details dan proposal...

    m.azmi07@yahoo.com  
  4. Roslan Aziz - Tue 26/Mar/2013 7:34pm
    email detail ke roslan.aziz@gmail.com  
  5. Dr Gk - Tue 26/Mar/2013 7:42pm
    Plz email te details.
    Thank you. kaarthikk_9@yahoo.com  
  6. Wan Kamaruddin 2 - Tue 26/Mar/2013 8:26pm
    Email pd sy juga ye kalau ada lagi la
    Oneismail71@gmail.com  
  7. Khairulj - Wed 27/Mar/2013 8:21am
    emaill..kn....
    khairullj@yahoo.com  
  8. Syatilla - Wed 27/Mar/2013 11:45am
    Email...syatilla_86@yahoo.com  
  9. Ahmad Fedaeez B Md Kamal - Wed 27/Mar/2013 12:50pm
    Tuan email sy detail..
    Sy Berminat dgn Tawaran Tuan
    Zeedaef88@gmail.com  
  10. Ct 53 - Wed 27/Mar/2013 1:35pm
    email detail gurlpowerpuff@rocketmail.com  
  11. Mohd Zainol - Wed 27/Mar/2013 3:00pm
    Tuan email kpd saya detail...
    sy berminat
    ramlazai@yahoo.com.my
    t q  
  12. Alex 26 - Wed 27/Mar/2013 4:40pm
    email ke adds:lainf07@yahoo.com
    0162570288  
  13. Muhd Zulwadi - Thu 28/Mar/2013 7:41pm
    salam...

    saya mencari pelabur yang serius dan berminat untuk membantu saya dalam projek yang saya baru dapat di Johor Bharu dan akan mula operasi awal april ini.

    untuk makluman, saya menjalankan kerja-kerja berkaitan pengendalian & pemasangan perancah dan tender-tender yang saya perolehi itu adalah untuk projek di Nusa Idaman, Tampoi & Pasir Gudang..

    anggaran pelaburanyang saya perlukan dari pihak tuan/puan yang berminat adalah sekitar RM100K..

    perjumpaan boleh diaturkan bagi tujuan sebarang penerangan dan perbincangan..

    kepada pelabur yang berminat bolehlah hubungi saya Muhammad Zulwadi secara terus di talian 019-3947448 atau emailkan ke kmz_usahaniaga@yahoo.com
    kmzusahaniaga@gmail.com

    sekian, wassalam....  
  14. Usahajitu 2 - Fri 29/Mar/2013 1:02pm
    To muhd zulwadi......kenapa nak tumpang dalam page saya ??? ..projek besar sampai 100K ...tapi nak buat iklan main tumpang je ke.....  
  15. Shamsul 84 - Fri 29/Mar/2013 3:41pm
    tumpang je pun...  
  16. Mulianiaidil - Fri 29/Mar/2013 6:32pm
    mohon detail
    mulianiaidil@yahoo.com  
  17. Puga - Sat 30/Mar/2013 2:30am
    Email details puga_dx@yahoo.com  
  18. Mansor Sg Udang - Tue 2/Apr/2013 8:51am
    Usahajitu2,tak baik kedekut2 sangat kat Muhd Zuwaldi tu!!!!Bukan luak apa2 pun,cuma menumpang ajer.Baik RM200j atau RM200 shj,awak tetap dapat pahala.Lahhhhh,kita sama2 kongsi ruang majalah dot com ni,FOC aka Free of Charge.Kalau Usahajitu2 kena caj,sayalah orang pertama yg akan maki si Muhd Zulwadi tuuuu!!!!Jadi,banyak2 beristigfar k Mr. Usahajitu2.Sama2 kita menafaatkan rezki free pemberian Allah swt ni ok.  
  19. Mohammad Nurfirdaus Rahim - Thu 4/Apr/2013 8:57am
    email pada pdak8509@yahoo.com  
  20. Usahajitu 2 - Fri 5/Apr/2013 9:39am
    Mansor sg udang..terima kasih atas nasihat tu... saya tak marah pun ... nak tumpang ke nak parking ke sila lah...  
  21. Mohd Adib 5 - Sat 6/Apr/2013 1:59pm
    Sila email detail cmpny rujukan dgn ssm dan no rujukan tender untuk semakan dgn kementerian yg d maksudkn untuk rujukan bg pihak pelabur.
    Seandainya anda mendapat kontrak dr kerajaan, knp tidak terus dptkn loan dr institusi perbankan.. ?

    Sila email detail ke
    citytradeventure@gmail.com  
  22. Usahajitu 2 - Sun 7/Apr/2013 6:31pm
    To Mohd Adib 5 .... saya hanya berurusan dgn yg betul2 serius dan menpunyai capital sahaja... maaf saya tak dapat nak emailkan pada encik detail ssm , tender rujukan, dan lain2 dokumen sebab itu adalah rahsia syarikat saya ... jika berminat jumpa face to face insyallah segala nya boleh ditunjukan ... saya belajar dari pengalaman lalu jgn mudah menberikan segala dokumen kpd org yg tak dikenali...tentang loan dgn perbankan memamng dah ambil tapi masih tak mencukupi nak cover ..faham2 je lah company kecil mana bank nak beri loan ... dan pembiayaan dgn punb, tekun, sme dan mara terlalu banyak detail kertas kerja dan menunggu pun agak lama.. so ikhtiar lah apa yang patut ...Tq  
  23. Mohd Hariz - Wed 10/Apr/2013 11:34pm
    Salam Usahajitu 2.
    saya berminat..Ini email saya hariz_addnan@yahoo.com
    untuk perbincangan lebih lanjut..  
  24. Khalid 20 - Wed 24/Apr/2013 11:45pm
    tuan,
    kalau tuan boleh bawak client parking duit dia dalam CIMB Asset Management, komisen kita bagi dua..
    Komisen 1% dari nilai wang.
    Contoh funder park 20juta
    1% = 200,000 kita bagi 2 sorang 100,000
    Kelebihan funder, tiap tahun dividen dari CIMB average 10%, tahun lepas 13% lagi tinggi dari ASB.

    satu lagi tuan boleh park duit peminjam dalam dorang punya akaun Asset Management ni. Siapa2 yang ada akaun ..kita akan dapat 1%
    bayangkan setiap peminjam yang dpt duit,, masuk akaun CIMB Asset Management ni.. byk tu kalau byk peminjam.. sapa2 yang kaya2 boleh bawak masuk dalam CIMB Asset Mangement..
    mula 200,000 pun boleh...kita dapat sorang 1000..
    amacam..  
  25. Abg Long 5 - Fri 13/Sep/2013 2:07pm
    Berminat...sila click nama saya...jika semua geunine loan approved kami uruskan dan pembayaran payment dari kami ikut progress payment tanpa tggu dari payment client..bagaimana caranya maaf itu rahsia kami.click nama saya utk penerangan lanjut  
Page 1   (Total 25 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2669)
Bengkel Basikal (72)
Bengkel Besi (204)
Bengkel Kereta (1470)
Bengkel Motosikal (245)
Bengkel Tayar (211)
Bisnes Air Mineral (361)
Bisnes Ais Krim (494)
Bisnes Aksesori Kereta (646)
Bisnes Broadband (1090)
Bisnes Burger (540)
Bisnes Cermin Mata (158)
Bisnes Cuci Kereta (792)
Bisnes Cyber Cafe (446)
Bisnes Dobi (1344)
Bisnes Ebook (1037)
Bisnes Handphone (1241)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (551)
Bisnes Ice Blended (689)
Bisnes Jam Tangan (285)
Bisnes Jeruk (162)
Bisnes Kitar Semula (490)
Bisnes Komputer (1470)
Bisnes Kurier Dan Logistik (659)
Bisnes Minuman (1433)
Bisnes Pasar Malam (1940)
Bisnes Pelancongan (535)
Bisnes Perabot (835)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1092)
Bisnes Restoran (3272)
Bisnes Roti Dan Bakeri (698)
Bisnes Salun Rambut (357)
Bisnes Sarang Burung (254)
Bisnes Satay (376)
Bisnes Sms (160)
Bisnes Spa Dan Facial (641)
Bisnes Steamboat (195)
Bisnes Tablet Pc (439)
Bisnes Tradisional (811)
Bisnes Untuk Dijual (3260)
Bisnes Waffle Dan Jagung (377)
Bisnes Western Food (316)
Dewasa 18sx (1746)
Diskusi Bisnes (1934)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (711)
Expo Karnival Tapak Niaga (6338)
Forex Malaysia (1836)
Haiwan Peliharaan (460)
Haji Dan Umrah (463)
Hiasan Dalaman (702)
Hiasan Taman (238)
Hotel Resort Homestay (992)
Iklan Tv Radio Media Massa (219)
Import Dan Eksport (323)
Ingin Berniaga (2797)
Insurans Dan Takaful (1693)
Insurans Roadtax Kereta (332)
Kedai Bunga (188)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1967)
Kedai Emas (443)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2499)
Kedai Hardware (424)
Kedai Ibu Dan Bayi (685)
Kedai Jahit (3744)
Kedai Kamera Dan Camcorder (339)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (335)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1800)
Kedai Sewa (1611)
Kereta Baru (1585)
Kereta Terpakai (4926)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4648)
Kerja Kemahiran (1916)
Kerja Kosong (11452)
Kerja Praktikal (1993)
Kerja Sales (2220)
Kerja Sambilan (6203)
Konsultan Perniagaan (444)
Kontrak Swasta (288)
Kontrak Tender Kerajaan (451)
Kontraktor Balak Dan Kayu (471)
Kontraktor Jurutera (551)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (223)
Kontraktor Minyak Dan Gas (671)
Kontraktor Pasir (380)
Kontraktor Pembinaan (2018)
Kontraktor Perlombongan (316)
Kursus Dan Seminar (2773)
Kursus Kecantikan (678)
Kursus Makanan (655)
Kursus Motivasi (318)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1606)
Mencari Pelabur (3637)
Mesin Fotostat (349)
Mesin Freezer Dan Chiller (259)
Mesin Industri (502)
Mesin Jahit (369)
Mesin Proses Makanan (553)
Pakej Pelancongan (2575)
Pakej Perkahwinan (1191)
Pakej Perniagaan (873)
Pasar Basah (1435)
Pekerja Asing (1213)
Pelaburan Saham Unit Trust (928)
Pembantu Rumah Asing (1834)
Pembekal Barang Runcit (1564)
Pembekal Beras (105)
Pembekal Buah-buahan (477)
Pembekal Ikan Kering (382)
Pembekal Kelapa Dan Santan (637)
Pembekal Kerepek (1090)
Pembekal Keropok (437)
Pembekal Kicap Dan Sos (218)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (236)
Pembekal Mee Dan Bihun (123)
Pembekal Minyak Masak (413)
Pembekal Rempah Dan Perencah (585)
Pembekal Serunding (258)
Pembekal Telur (138)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1179)
Pemborong Batik Dan Sutera (351)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (595)
Pemborong Bundle (852)
Pemborong Cadar Dan Tilam (438)
Pemborong Karpet (157)
Pemborong Kasut Dan Sandal (686)
Pemborong Lampin (291)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (764)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1629)
Pemborong Pakaian Lelaki (1116)
Pemborong Pakaian Plus Size (142)
Pemborong Pakaian Wanita (4154)
Pemborong Telekung Dan Songkok (563)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3491)
Pemborong Tuala (196)
Pemborong Tudung (2751)
Pembuat Papan Tanda Iklan (269)
Pembuat Plastik Kotak Botol (790)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (475)
Pendaftaran Syarikat (485)
Pendaftaran Trademark (34)
Pengedar Alat Tulis (944)
Pengedar Bahan Pencuci (705)
Pengedar Buku Dan Majalah (577)
Pengedar Contact Lens (238)
Pengedar Perfume (1527)
Pengedar Permainan Kanak2 (591)
Pengedar Produk Kecantikan (2594)
Pengedar Produk Kesihatan (2960)
Pengurus Majlis (590)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (715)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (688)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (386)
Penternak Udang (193)
Peralatan Makmal Dan Hospital (258)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (701)
Peralatan Sukan (543)
Perisian Komputer (563)
Perkakas Dapur (613)
Perkakas Elektrik (423)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1509)
Pinjaman AIM (165)
Pinjaman Hartanah (508)
Pinjaman Kad Kredit (386)
Pinjaman Kereta (589)
Pinjaman Peribadi (10433)
Pinjaman Perniagaan (1808)
Produk Dari China (533)
Produk Sejuk Beku (1296)
Program Consignment (1990)
Program Dropship (6617)
Pusat Bahasa (350)
Pusat Jagaan Bayi (1514)
Pusat Latihan (641)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (510)
Pusat Pendidikan Tinggi (517)
Pusat Rawatan (357)
Pusat Tadika Dan Taska (1273)
Pusat Tuisyen (1050)
Rancangan Perniagaan (587)
Rawatan Alternatif (288)
Rumah Sewa (4200)
Rumah Untuk Dijual (3683)
Servis Freelance (1091)
Servis Keselamatan (710)
Servis Pembersihan (804)
Servis Pengedaran Risalah (453)
Setiausaha Syarikat (600)
Sewa Bas Dan Van (566)
Sewa Kereta Teksi Limo (1792)
Sewa Lori (2528)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (245)
Studio Fotografi (887)
Studio Grafik Dan 3D (1072)
Studio Lukisan (126)
Studio Model Penyanyi Pelakon (710)
Studio Muzik (464)
Sukan Beladiri (115)
Sukan Berkumpulan (228)
Sukan Futsal (227)
Sukan Pancing (142)
Tanah Sewa (630)
Tanah Untuk Dijual (4766)
Tempahan Biskut Dan Tart (2125)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (658)
Tempahan Katering (2110)
Tempahan Kek Dan Coklat (2124)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1731)
Tempahan Minuman Dan Dessert (456)
Tempahan Nasi Lemak (512)
Tempahan Roti (352)
Terminal Bayaran (184)
Ubahsuai Pejabat (629)
Ubahsuai Rumah (1665)
Urut Tradisional (781)
Usahawan Baja Pertanian (370)
Usahawan Benih Dan Nursery (395)
Usahawan Tani (1083)
Vending Machine (359)
Voucher Dan Tiket (244)
Web Design Malaysia (2292)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1328)