Search Majalah.com
Mencari Part Time Waktu Malam
Miss Anee @ Mencari Kerja Part Time - Thu 8/Mar/2012 2:24pm [Last Comment]
Assalamualaikum....saya ingin mencari kerja part time di waktu mlm kerana saya bekerja waktu pejabat setiap hari...

saya boleh mula kerja diantara pukul 6.00ptg-12.00mlm atau ke atas....dan kalau di hari sabtu dan ahad saya boleh bekerja sepenuh masa...

lokasi melaka.

sila tinggalkan info/komen disini..terima kasih.

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Azril Aziz - Thu 8/Mar/2012 2:28pm
    awak jadi pengedar bisnes saya boleh? email sy areil_vantage@yahoo.com  
  2. Redtuffah - Thu 8/Mar/2012 2:36pm
    Marketing agent untuk kami, sila emel kepada saya untuk maklumat lanjut
    msharizalms@yahoo.com

    Tq  
  3. Allena - Thu 8/Mar/2012 2:46pm
    Yang mana satukah lebih baik pada pendapat anda?

    a) RM2000 = 22 hari bekerja full time? atau

    b) RM2600 = 2 hari hanya part time?

    Kalau jawapan anda adalah (b) maknanya anda perlu melawati link ini:
    http://formulaluarbiasa.com/recommends/ieda  
  4. Azril Aziz - Thu 8/Mar/2012 2:51pm
    Allena: ni formula nizam kan? sy dh beli thun 2009 formula ni tp smpai skg satu sen pn xdpt. dan saya x tau nk hubungi sape utk bantuan.. mengarut la.  
  5. Kedai Borong Pakaian Myway - Thu 8/Mar/2012 2:56pm
    Kami ada menjual tudung dan pakaian wanita,Mungkin Miss Anee boleh menjual produk kami diantara kenalan anda.Kami di Alor Gajah.e-mail ke guwapo.malaysia@yahoo.com  
  6. Hamster - Thu 8/Mar/2012 3:33pm
    kami ada menjual sutera,jubah,kaftan/kelawar dan laen-laen..nk jadi egen dropship kami?kami di seremban. email ziesha11@yahoo.com  
  7. Miss Anee - Fri 9/Mar/2012 8:37am
    sy xberminat dengan sebarang kerja seperti skim ckp kaya...sys berminat dgn kje yg mnggunakan usaha dan mendapat hasil...
    sy xminat kerja yg dpt duit atas angin..  
  8. Eila 21 - Fri 9/Mar/2012 8:53am
    anda berminat jadi agen saya tanpa modal..?komisyen 1 barang rm15..kami ada menjual barangan kosmetik,produk kesihatan,perfume,pakaian wanita dan kerongsang,jika anda berminat sila emel pada saya ika_loan@yahoo.com  
  9. Allena - Fri 9/Mar/2012 9:10am
    Salam, minta maaf ya tuan tanah... saya nak menerangkan sedikit coment dari En Azli Aziz..

    Tahun 2009? maksudnya En.Azli dah lama mengikuti program ini dan sepatutnya dah dapat banyak pulangannya...
    Pelik bila saudara mengatakan belum mendapat pulangan setelah hampir 4 tahun kerana saya baru mengikuti program tersebut awal tahun 2012, tetapi hasilnya menyenangkan hati saya..
    Mungkin saudara perlu membaca semula buku rahsia FLB tersebut dan fahamkan betul2 isi kandungannya dan mulakan kembali kerana rugi rasanya dah memiliki tapi tak dipraktikkan...tak susah pun..cuma masa membataskan saya untuk mencuba semua formula yang diberikan.
    Ramai yang dah berjaya seperti
    - Nur Raimi, Pasir Gudang
    Terkini: RM23,050,
    - Saiful Hazmi, Kelana Jaya
    Terkini : RM12,200
    - Masrule, Seri Alam
    Terkini: RM48,250
    Mohd Anas, Petaling Jaya
    Terkini : RM 4,450
    - Nik Naharuddin, Klang
    Terkini: RM4,250
    - Zuklifli Muslim, Seremban
    Terkini: RM6,400
    dan ramai lagi. Saudara boleh melihat komen-komen mereka di web tersebut.
    Saya akan terus mengikuti program tersebut sehingga boleh mengatasi mereka untuk saya merealisasikan impian saya.
    Pendapatan tersebut kini saya jadikan modal untuk memulakan biznes kecil-kecilan dan dalam proses untuk mengembangkannya...
    Semuanya saya dapat hasil dari program tersebut...Rezki datang dari ALLAH yang kadang-kadang tanpa kita sedari.. Ada usaha, insyaallah ada pulangannya... Kuncinya kenalah rajin...Wallahu'alam...  
  10. Miss Anee - Fri 9/Mar/2012 1:28pm
    aish jgn gdoh2....allena ok la awk brni mencuba....truskn la....lain owg lain rezeki.... :)  
  11. Niezam 4 - Fri 9/Mar/2012 8:31pm
    Miss Anee...saya pun kerja waktu pejabat.Bila petang saya jual aiskrim magic@goyang.2-3 minit goyang dah jd 100 batang aiskrim.X perlu letrik @ bateri,boleh buat aiskrim.Kat Zoo Melaka diorang jual sebatang RM2.00 tau.Saya ada membekalkan mesin aiskrim tue.Kalau berminat,call/sms saya:0125703859  
  12. Aznibeautyshoppe - Fri 9/Mar/2012 11:04pm
    Miss Anee,sy perlukan pekerja utk 24hb ni utk jaga booth di universiti malaya dr jam 7pg-6pm..  
  13. Steadycom - Sat 10/Mar/2012 7:45pm
    Salam Miss Anee.
    Permohonan sebagai Freelance / Part-time Marketing Executive merangkap rakan niaga Steady Communication Sdn Bhd masih dibuka hingga 2 April 2012. www.steadycommunication.com.my. Bidang : 1. Marketing untuk IT service/maintainance individu@syarikat. PC/laptop/notebook/hphone-all type.Profit Share (30%/70%) ke2: TMuniFi & Streamyx application. (Client anda : Register percuma), MIN commision anda :100% X bulanan. email detail ke : helmy@steadycommunication.com.my  
  14. Bell Nabilla - Sun 11/Mar/2012 10:12am
    salam..sy mcari kerja part time hjg mggu area nilai..bley contact saya 011-15649793 @ bellurve83@yahoo.com  
  15. Ban Dong - Sun 11/Mar/2012 6:47pm
    miss anee,
    sy cadang nak buat network kat melaka dlm bisnes lemang..wlpun bukan bulan puasa n raya sambutan ok jugak..sbb ramai org suka mkn pulut..lemang sy original..bukan kukus..miss anee kalau boleh cari tmpt strategik shj..sy supplykan yg dah siap punya...rendang miss anee boleh buat sendiri..kalau nak tmbh pendapatanlah...kalau minat bg fitback kat forum ni nti...atau email kat sy jeep18@gmail.com...melaka kat mana?..  
  16. Shafie 6 - Sun 11/Mar/2012 9:33pm
    Hi suka buat networking ke? Kalau berminat boleh call saya yang pastinya bukan MLM atau skim cepat papa....!!!!0199001401(Shafie)  
  17. Hairul 12 - Wed 14/Mar/2012 5:10pm
    salam anee,kalau anee berminat nk tahu lebih lanjut,anee blh emailkan dekat saya
    blackblack_sweet@ymail.com.
    "bermula dimana kamu patut bermula"  
  18. Miss Anee - Thu 15/Mar/2012 10:13am
    hairul 12...pew yg sye nk thu....  
  19. Zunaini 2 - Sat 17/Mar/2012 4:08pm
    saya jgk mencari keje part time di waktu mlm....hari biasa saya keje office... and kalau hari ahad,saya boleh keja full time...harap sesiapa yg sudi..sila email kat saya di alamat email jue_cute83@yahoo.com  
  20. Mohd Rosely Abu Samah - Mon 19/Mar/2012 1:31am
    baru2 ni kwn sy ada kata nak guna kerani uruskan pusat tuisyen dia kat area pejabat pos besar melaka time malam n weekend....kalu ada nt sy tanya dia then info awk blk nt...  
  21. Miss Anee - Mon 19/Mar/2012 3:27pm
    law part time dekat jusco nk x?  
Page 1   (Total 21 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2330)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1370)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (193)
Bisnes Air Mineral (342)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (630)
Bisnes Broadband (980)
Bisnes Burger (509)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (724)
Bisnes Cyber Cafe (414)
Bisnes Dobi (1260)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1147)
Bisnes Hotel Dan Resort (490)
Bisnes Ice Blended (638)
Bisnes Jam Tangan (256)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1386)
Bisnes Kurier Dan Logistik (591)
Bisnes Minuman (1305)
Bisnes Pasar Malam (1732)
Bisnes Pelancongan (464)
Bisnes Perabot (744)
Bisnes Prepaid Dan Reload (970)
Bisnes Restoran (2925)
Bisnes Roti Dan Bakeri (641)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2882)
Bisnes Waffle Dan Jagung (348)
Bisnes Western Food (270)
Dewasa 18sx (1613)
Diskusi Bisnes (1799)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5473)
Forex Malaysia (1615)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (636)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (904)
Iklan Tv Radio Media Massa (192)
Import Dan Eksport (291)
Ingin Berniaga (2642)
Insurans Dan Takaful (1535)
Insurans Roadtax Kereta (303)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1854)
Kedai Emas (407)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2324)
Kedai Hardware (455)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3328)
Kedai Kamera Dan Camcorder (314)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (316)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1584)
Kedai Sewa (1505)
Kereta Baru (1397)
Kereta Terpakai (4454)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3884)
Kerja Kemahiran (1648)
Kerja Kosong (9608)
Kerja Praktikal (1580)
Kerja Sales (1859)
Kerja Sambilan (5404)
Konsultan Perniagaan (389)
Kontrak Swasta (246)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (436)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (601)
Kontraktor Pasir (300)
Kontraktor Pembinaan (1803)
Kontraktor Perlombongan (285)
Kursus Dan Seminar (2564)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (618)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1490)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (48)
Mencari Pelabur (3350)
Mesin Fotostat (317)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (442)
Mesin Jahit (328)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2365)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (781)
Pasar Basah (1279)
Pekerja Asing (1070)
Pelaburan Saham Unit Trust (843)
Pembantu Rumah Asing (1621)
Pembekal Barang Runcit (1479)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (418)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (961)
Pembekal Keropok (398)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (381)
Pembekal Rempah Dan Perencah (521)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1108)
Pemborong Batik Dan Sutera (330)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (381)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (628)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (713)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1467)
Pemborong Pakaian Lelaki (1030)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3841)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3206)
Pemborong Tuala (180)
Pemborong Tudung (2537)
Pembuat Papan Tanda Iklan (214)
Pembuat Plastik Kotak Botol (732)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (430)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (892)
Pengedar Bahan Pencuci (647)
Pengedar Buku Dan Majalah (541)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1442)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2416)
Pengedar Produk Kesihatan (2772)
Pengurus Majlis (557)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (647)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (259)
Penternak Lembu (337)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (237)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (508)
Perisian Komputer (489)
Perkakas Dapur (544)
Perkakas Elektrik (362)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1375)
Pinjaman AIM (147)
Pinjaman Hartanah (468)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (510)
Pinjaman Peribadi (9327)
Pinjaman Perniagaan (1630)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1175)
Program Consignment (1790)
Program Dropship (5861)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1252)
Pusat Latihan (559)
Pusat Memandu (113)
Pusat Mengaji Agama (403)
Pusat Pendidikan Tinggi (473)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1088)
Pusat Tuisyen (939)
Rancangan Perniagaan (535)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3781)
Rumah Untuk Dijual (3348)
Servis Freelance (933)
Servis Keselamatan (621)
Servis Pembersihan (714)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (544)
Sewa Bas Dan Van (478)
Sewa Kereta Teksi Limo (1513)
Sewa Lori (2209)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (212)
Studio Fotografi (802)
Studio Grafik Dan 3D (880)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (628)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (208)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4266)
Tempahan Biskut Dan Tart (1758)
Tempahan Hamper (168)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (601)
Tempahan Katering (1892)
Tempahan Kek Dan Coklat (1937)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (151)
Tempahan Kuih Muih (1563)
Tempahan Minuman Dan Dessert (399)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (317)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (583)
Ubahsuai Rumah (1514)
Urut Tradisional (710)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (355)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (218)
Web Design Malaysia (2104)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1137)