Mencari Master Agent MBSB yang Boleh Byr Komisen Tinggi
Helfina - Wed 18/Jan/2012 9:58am [Last Comment]
saya mencari master agent MBSB yang boleh membayar komisen yang agak tinggi sket..
dalam 1.5%..

Niche: Kerja Agen Perunding | Jobs & Vacancies in Malaysia
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Mrs Aa - Wed 18/Jan/2012 10:18am
    Saya juga, please email me at n_aidawati@yahoo.com  
  2. Saiful 22 - Tue 24/Jan/2012 2:14am
    saya juga alhikmahtrading@gmail.com  
  3. Norihan 4 - Thu 26/Jan/2012 11:19pm
    master agent pls email cntc num to me  
  4. Hairul Hashim - Mon 30/Jan/2012 4:41pm
    sapa lah yg nak bg tu...mbsb tak banyak dpt. even state agent pon sikit jer dpt.  
  5. Eyra 14 - Wed 29/Feb/2012 1:45pm
    1.5% tu tinggi sgt..sy master agent..anything boleh email sy..cconsultant188@gmail.com  
  6. Zameerzidane - Mon 9/Apr/2012 10:14pm
    pls email zameerzidane@gmail.com  
  7. Alex Chew - Sat 14/Apr/2012 10:07pm
    Syarikat kami boleh ofer komisen tinggi untuk kes MBSB. Minat . Kontact Paregrine Systems Sdn Bhd (Master Agency MBSB) 03-4296 3888 atau 019-2621988  
  8. Nurr - Sat 19/May/2012 2:42pm
    application dr telekom ada master agent yg terima x?
    tq  
  9. Maidina - Wed 11/Jul/2012 11:35am
    salam 1 Malaysia.. sy menawarkn perkhidmatan pinjaman pembiayaan peribadi dgn permohonan yg mudah dan cepat.CTOS,CRISS,BLACKLISTED & BANKRUPTCY juga layak memohon. Sy juga menwarkan kpd sesiapa di luar sana utk menjadi agent kami dgn comission yg tinggi. Utk keterangan lanjut sila hubungi MaiDina di talian 019-6127602 atau email amyiabiz@yahoo.com  
  10. Rozman Agancy Management - Tue 17/Jul/2012 11:57am
    sesiapa yang ingin menjadi agent MBSB,RCE dan lain2 koop boleh hubungi saya (ROZMAN 014-2943922 /011-11008921)..komisyen BOLEH RUNDING  
  11. Ajai 4 - Sun 21/Oct/2012 6:08pm
    Pernahkah anda dengar program Mykad Smart Shopper?

    Apakah MyKad Smart Shopper ni??

    Program ini merupakan satu program loyalty card, yang mana program ini juga telah mendapat kerjasama sepenuhnya oleh MDeC, MSC dan JPN dan telah dimasukkan kedalam salah satu fungsi didalam mykad. Program ini telah secara rasminya menjadi fungsi yang ke 50 dalam mykad.

    Syarikat yang mendapat mandat untuk menjalankan program ini adalah I Synergy Univesal Sdn Bhd. Untuk kepastian anda boleh dapatkan buku dari MDeC sendiri dan boleh melihat sendiri fungsi ini telah di masukkan kedalam buku Fungsi Mykad atau layari laman web JPN: http://www.jpn.gov.my/informasi/pelbagai-kegunaan-mykad

    saya terangkan konsep Mykad Smart Shopper. Program ini melibatkan 3 pihak iaitu pekedai, pelanggan dan affiliate. Pekedai ingin masuk kedalam program ini adalah percuma, pelanggan pun percuma untuk mendaftar. Kecuali affiliate sahaja mempunyai sedikit modal untuk membeli lesen.

    Kelebihan program ini.

    1) Pekedai : daftar percuma, menjimatkan kos promosi dan pengiklanan, menambahkan pelanggan tetap dan menaikkan untung runcit.

    2) Pelanggan : aktifkan mykad percuma, dapat diskaun dari perbelanjaan serta dapat mata ganjaran, tidak perlu kad yang byk hanya mykad sahaja.

    3) Affiliate : dapat diskaun dari perbelanjaan serta dapat mata ganjaran, dapat komisyen dari perbelanjaan sendiri dan perbelanjaan orang lain berterusan selagi orang berbelanja.

    Saya ingin menerangkan sedikit tentang affiliate dalam program mykad smart shopper ini. Affiliate merupakan orang tengah dalam program ini atau istilah laian adalah ejen atau dealer. Affiliate ini lah yang menjalankan peringkat permulaan konsep ini. Tugasnya adalah mengaktifkan mykad dan mengaktifkan kedai. Saya bagi penerangan sedikit bagaimana affiliate ini bekerja dan mendapat komisyen dari perbelanjaan. Contohnya anda adalah affiliate:

    pernah dengar Bonus Link? kami menjalankan program ini sama seperti kad bonus link. cuma beza kami dgn bonus link kami memberi point dan diskaun, kami menggunakan mykad sebagai platform.. so pelanggan utk mykad smart shopper ni berapa ramai agaknya??? dan sebagai dealer kita berhak mendapat komisyen purata 1% dari setiap perbelanjaan pengguna mykad yg kita aktifkan.. sebagai contoh

    anda aktifkan 5000 mykad.. so katakan purata perbelanjaan setiap org RM300 so kita akan dapat RM3 so RM3 x 5000 org = RM15,000 (setiap bulan) selagi pengguna ini berbelanja. pengguna akan sentiasa berbelanja setiap masa dan setiap hari..

    Sebagai dealer boleh mengaktifkan merchant atau kedai, dan keuntungan dari dari perbelanjaan consumer yg dah aktifkan mykad. Sebagai dealer akan dpat 1% komisyen. sebagai contoh:

    kita dpt aktifkan 5 merchat.. so semua pengguna yg aktif mykad berbelanja di merchat tersebut.. maka katakan yg berbelanja di kedai tersebut seramai 1000 org satu bulan dan purata perbelanjaan mereka RM300.. komisyen dealer 1% = RM3 pengiraannya: RM3 x 1000 x 5 = RM15,000 setiap bulan kita akan dapat perlu diingat selagi rakyat malaysia berbelanja sebagai dealer akan dapat komisyen secara berterusan setiap bulan..

    kalau anda berminat kita buat temu janji dan kami akan terangkan detail tentang program MyKad Smart Shopper ini.. sila hubungi di no hp saya.. 019-3020913  
  12. Mohd Ruzan Rzbc - Tue 23/Oct/2012 3:44pm
    Kami mencari sesiapa yang berminat untuk menjadi agent MBSB untuk syarikat kami. Sila hubungi En Mohd Ruzan 012-7427445/012-7811700 (RZ Business & Consultation Sdn Bhd - Authorised Master Agent MBSB). Komisen boleh dirunding  
  13. Mashitah Ismail - Fri 28/Dec/2012 9:46pm
    sy mencari master agent area wangsa maju,komisen blh byr 1.2 ke 1.3...
    asalkan ada opis dan sy blh keje dgn selesa ...itu sj...
    nak tukar agent....
    plz email sy segera
    hana_mashitah@yahoo.com  
  14. Alex Chew - Thu 3/Jan/2013 9:26pm
    Syarikat kami boleh ofer komisen tinggi, online sistem untuk kes MBSB, Coshare,Petronesa & RCE Yayasan. Bayar komisen cepat. Minat . Kontact Paregrine Systems Sdn Bhd (Master Agency MBSB) 03-4296 3888 atau 019-2621988 (Area Ampang)  
  15. Mohd Amer - Mon 4/Feb/2013 9:43pm
    Syarikat kami boleh ofer komisen tinggi, online sistem untuk kes MBSB, Coshare,Petronesa & RCE Yayasan. Bayar komisen cepat. 1.5%,2.5%,dan 3%, Minat . Encik amer/Cik puteri CSt sdn bhd(Master agent 013-2776 972 /019-3411 046 ) (Area damansara)  
  16. Mohd Amer - Tue 26/Feb/2013 10:53am
    Pinjaman Peribadi Petronesa-Kuwait (KFH)- Kadar interest 3.99% blacklist layak memohon

    Produk pinjaman peribadi ini dikenali sebagai Petronesa-Kuwait (KFH). Kriteria bagi memohon pinjaman peribadi Petronesa Kuwait adalah seperti berikut:-

    Petronesa-Kuwait 3.99% (under Kuwait Finance House)-Dibuka sekarang!

    Mestilah berkerja sekurang-kurangnya 1 tahun.
    Kadar interest paling rendah 3.99% setahun flat rate.
    Kelulusan dalam masa 2-3 minggu.
    Berita baik: Blacklist CTOS bawah 20k boleh lulus. CCRIS case by case basis. Contohnya, sekiranya gaji bersih Rm1,800 dan ada rekod CCRIS Rm800 masih layak untuk lulus.
    Bagi kes CCRIS, amaun CCRIS yang tertunggak akan dibayar dahulu oleh koperasi (case by case basis).
    Sesuai untuk overlap pinjaman sediada dari bank-bank dan koperasi yang interestnya lebih tinggi dari interest yang ditawarkan oleh Petronesa-Kuwait iaitu 3.99% sahaja.
    Tempoh pinjaman 20 tahun.
    Max pinjaman RM200k.
    Payout 89% tolak yuran Rm10 tolak 2 bulan slipgaji(senenanjung Malaysia) & 88.5% payout untuk Sabah dan Sarawak.
    Boleh overlap pinjaman Coshare dan Ikhtiar Destinasi (IDSB). Sekiranya tidak mahu overlap pinjaman sediada Coshare dan IDSB, jumlah pembiayaan dengan Petronesa Kuwait yang dibenarkan adalah baki dari perbezaan jumlah maksima (Rm200k) dengan jumlah hutang Coshare dan Ikhtiar Destinasi. Contoh seperti berikut:-
    Jika loan sediada dengan Coshare/IDSB Rm120,000, jumlah loan yang dibenarkan untuk Petronesa Kuwait adalah Rm80,000 sahaja (dimana jumlah maksima pembiayaan Rm200,000 tolak Rm120,000=Rm80,000)  
  17. Wan Faizol - Sat 23/Mar/2013 12:53pm
    kalau overlap mbsb kepada mbsb bape hari ye????
    master agent tlg replay,
    dan saya nak master agent yang boleh uruskan dalam masa 1 minggu..  
  18. Project2013 - Tue 9/Apr/2013 3:18pm
    salam,wan faizol sent no.ic dan fax your payslip copy ok...call saya utk bincang lanjut 0129761614  
  19. Kayroll 6 - Sun 5/May/2013 5:46pm
    Ini produk komisen terbaru!

    RM62,803.91 dari satu promosi affiliate saja??

    Buktinya? Di sini:

    => http://ow.ly/kzcLb  
  20. Muhammad Abdul Gapor - Sun 7/Jul/2013 5:33pm
    Untuk menjadi agen Petronesa dengan kadar komisen tertinggi tanpa memerlukan modal dan diberikan bahan pemasaran sila layari dan buat pendaftaran di sini >> http://evolutionincome.blogspot.com/2013/07/buat-bisnes-agen-pemasaran-petronesa.html  
Page 1   (Total 20 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2504)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1039)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (55)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1419)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1381)
Bisnes Pasar Malam (1868)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3102)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1669)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (682)
Expo Karnival Tapak Niaga (6016)
Forex Malaysia (1754)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (953)
Iklan Tv Radio Media Massa (210)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2728)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2424)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1566)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4329)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10612)
Kerja Praktikal (1798)
Kerja Sales (2086)
Kerja Sambilan (5904)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1558)
Mencari Pelabur (3515)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (476)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2493)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (820)
Pasar Basah (1382)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1762)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (253)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1572)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3370)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (674)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (532)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (490)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9927)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1246)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6297)
Pusat Bahasa (334)
Pusat Jagaan Bayi (1394)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1189)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4020)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (756)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (521)
Sewa Kereta Teksi Limo (1668)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (1000)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (674)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4542)
Tempahan Biskut Dan Tart (2083)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2071)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1239)