Mencari Lot Kedai utk Disewa - Area Kota Kinabalu
Sera 5 - Wed 30/Nov/2011 2:51pm [Last Comment]
-sesiapa yg ada lot kedai untuk di sewa kat area kota kinabalu..tlg infom sy..sy mahu lot kedai yg strategik dlm mall pun ok jg tp biarlah harga yg berpatutan tq..

Niche: Kedai Sewa
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
3 Dec 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Anonz - Thu 1/Dec/2011 11:04pm
    saya pn memerlukan ruang separuh/lot untuk disewa area sandakan...sesuai utk biz kecil2 dan baru kan sera 5...;p  
  2. Abu Hassan Asyari - Tue 6/Dec/2011 2:45pm
    berapa luas yg diperlukan? saya ada lot dlm suria sabah shopping mall  
  3. Abu Hassan Asyari - Tue 6/Dec/2011 2:49pm
    boleh call no saya 0133073012 utk lot dlm suria sabah...  
  4. Koperasi Dcl Malaysia Berhad - Fri 23/Dec/2011 5:57pm
    Lot-Lot kedai untuk disewa di Lintas (area Open Universiti)
    7' X 8' = 2 yunit RM500 sebulan
    18' X 20' = 1 yunit RM1,500 sebulan
    sila lihat di fb: koperasidcl
    email koperasidcl@yahoo.com  
  5. Mallissa Martynna - Sat 24/Dec/2011 11:18am
    saya nak sewa kedai yang murah untuk jual pakaian ? siapa boleh tolong saya ?  
  6. Chanteqdiana - Thu 5/Jan/2012 11:41am
    saya ada kedai di One Place Mall Putatan.

    Call 019-8511188  
  7. Anita 15 - Sun 8/Jan/2012 1:23am
    saya ada kedai di Karamunsing sewa RM800.00 luas dalam 85 kpsg. tapi boleh tambah keluasan lagi kalau mau . call saya 0168051976  
  8. Sera 5 - Thu 12/Jan/2012 11:18pm
    hai actually sy nak buka kedai runcit..ada tak tmpt yg strategik utk bisnes ni?
    kalau boleh sewa bulanan dlm RM500-700 sebulan..sy tak kisah kawasan mana yg penting sesuai utk bisnes ni..tq~  
  9. Noel - Sat 14/Jan/2012 1:08am
    ada lg ka d kk sewa lot kedai seluas 15' x 10' dlm harga rm500 sebulan?  
  10. Joz - Sun 15/Jan/2012 12:41pm
    Askum,kpd sesiapa yg brminat utk takeover sebuah gerai (kiosk) moden ice blended,bubble tea,waffle mcm Cool City,Momo,Yoyo, Mok Cafe di Kg Likas blh hubungi sya.Blh jual kuih,nsi lemak etc.Lokasi strategik. dkt SABANAH TRADING,di bangunan KLINIK SIHAT,luar Restoran ANIE. Hrg asal gerai RM5k+.Byr RM1700 trus ambil gerai.Sewa bulanan rm400.Blh dtg tgk2 dlu. H/p: 016-8128636. ***HARGA BLH RUNDING LG***  
  11. Lynna 5 - Sat 21/Jan/2012 12:21am
    sy nak sewa kedai area menggatal..siapa ada?kecik pun jadi la..  
  12. Cher87 - Fri 7/Dec/2012 8:39pm
    Sy nak cari kedai sewa area Open Universtity atau Lido. Kedai kecik pun ok. Siapa yang ada maklumat, pls email sy cleopatra_leo87@yahoo.com  
  13. Roygretsch 2 - Sat 16/Feb/2013 12:31am
    Saya nak sewa kedai area Open University, Kepayan Perdana, Bundusan. Apa2 Saiz pun boleh janji harga ok. Separuh kedai pun boleh bagi mereka yang mencari penyewa yang mahu sharing sebelah2. Sesiapa yang ada maklumat,email saya roygretsch@yahoo.com..Klu boleh sebelum hujung bulan 2 nie.  
  14. Hisyam Intan - Mon 3/Jun/2013 12:00pm
    saya nk sewa ruang niaga/booth di mall di kota kinabalu.apa2 saiz pn ok.email sy di hisyam989@yahoo.co.uk  
  15. Rayredzuan - Thu 13/Jun/2013 3:47pm
    Saya MENCARI kedai mkn area kota Kinabalu.cth.beverly,kolombong ASAL kota Kinabalu,sewa dalam rm 3ooo kebawah.secepat mungkin...0192530041  
  16. Peter 13 - Tue 18/Jun/2013 1:07pm
    Saya mencari tapak untuk disewa di sekitar KK, email saya ke peterlsk@yahoo.com. TQ  
  17. Sayfulpuddin - Sun 25/Aug/2013 12:41am
    sya mncri kedai d kk atau dlm mall d kk secepat mungkin..

    hubungi
    0146736628  
  18. Rozilah Emoy - Mon 2/Sep/2013 10:57pm
    saya bak cari ruang tapak kecil kecilan pun ok jg dlam sekitar kota kinabalu atau mana2 mall  
  19. Suzy 24 - Tue 24/Sep/2013 3:06pm
    Mencari shop lot untuk disewa, RM300 - RM500. Kecik pun ok. Email suzinehsuhamdin@yahoo.com  
  20. Lia Gwen - Wed 2/Oct/2013 3:14am
    saya mencari tempat memborong baju2,blouse2 murah yang ada di kk..sy dgr2 di kelombong..tolong2 sapa ada info tolong sy ar.. sy mau borong baju2 murah untuk di jual balik..terutama baju2 dari china.tq  
  21. Azlina Abdullah - Tue 10/Dec/2013 4:56pm
    sya pemborong pakaian baby n kanak-kanak berjenama..sesiapa berminat untuk memborong blh hubungi saya 0146501368 (lynn).., harga yng kmi twarkn sagt2 berpatutan..  
  22. Carrol G - Sun 30/Mar/2014 10:32am
    saya mencari shop lot untuk disewa, RM300 - RM500. Kecik pun ok. (tempat strategik utk bisnes)
    email kan ke citralestari72@gmail.com  
  23. Mohdhamri - Sat 12/Apr/2014 9:36am
    Saya juga sedang mencari ruang kedai untuk mula meniaga makanan... tapi lot kedai sewa sangat mahal terutama lokasi strategik.. Macamana kalau kita sama-sama sepakat lapan orang sewa satu corner lot dan kongsi bayar sewa.. diMetrotown Kalombong akan jadi satu lagi pusat bandar baru... kalau sesiapa berminat call saya 0135300900 atau email mohdhamri@gmail.com.  
  24. Mohdhamri - Mon 14/Apr/2014 5:08pm
    Saya jumpa satu unit kedai gnd floor di Sadong Jaya. Keluasan 18 x 30 kaki.. entrance depan belakang. sewa RM 2800 + 2bulan deposit.. + 2 bulan deposit utility... Macamana? kongsi 2 bisness?  
  25. Nor Asiah 4 - Tue 10/Jun/2014 4:46pm
    Sy sedang mncari lot kedai area kk untuk di jadikan butik pengantin..kod sewa klu boleh area RM500-RM700.klu ada pls email pd asiahzakaria10@gmail.com  
  26. Aslieza - Thu 19/Jun/2014 8:09pm
    Hye,,saya ingin mencari kedai lot untuk dsewa d kawasan kota kinabalu ,angaran harga yg saya mau adalah rm500-700 sebulan...jika ada sila email saya aszfhaiz@yahoo.com.my terima kasih  
  27. Ariff 111 - Wed 3/Sep/2014 10:02pm
    Salam hai saya ariff ingin mencari lot atau gerai2 makanan untuk di sewa area kota kinabalu.. saya harap ada yg baca comment saya dan membantu saya..apa2 call 010-953 7709 atau email ariffayn9193@yahoo.com. .terima kasih :)  
  28. Asnah Sunding - Sat 13/Sep/2014 10:39am
    hi sya ingin mencari lot atau gerai utk dsewa kecil pun ok, tpt strategik rm 300-500. area kk atau penampang  
  29. Asnah Sunding - Sat 13/Sep/2014 10:48am
    sila email sya asnahsunding@gmail.com  
  30. Mancho 2 - Wed 1/Oct/2014 12:07am
    Assalamualaikum, saya mencari tapak restoran ataupun tapak beniaga untuk disewa.. Sy ingin berniaga burger bakar.. Sambutan dan testimoni dari pelanggan berkenaan burger bakar saya sangat memberangsangkan.. Boleh whatapps si di nombor 0149550196,farid  
  31. Sarihah - Tue 21/Oct/2014 1:29pm
    Sy mncari lot kedai untk butik pakaian area kota kinabalu. Kod sewa klu ada rm300-rm700. Pls e-mail sy scepat mgkin. Tq  
  32. Normah A - Sat 8/Nov/2014 3:33pm
    sy mencari lot kedai area sandakan.rm500 ke bwh.tmpt strategik.nk strt bisnes baju bulan2.sms/wsup sy 0148595776.Tq  
  33. Maya 142 - Sat 22/Nov/2014 12:53pm
    saya sedang survey beberapa kedai area kk la.. jika ada sesiapa yg berminat mau join sewa kedai, kita bole discuss, lagi mudah. tapi sy fokus kepada kedai dlm mall. silap whatsapp sya . 0168434350  
Page 1   (Total 33 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2817)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (224)
Bengkel Kereta (1504)
Bengkel Motosikal (252)
Bengkel Tayar (219)
Bisnes Air Mineral (372)
Bisnes Ais Krim (514)
Bisnes Aksesori Kereta (663)
Bisnes Broadband (1113)
Bisnes Burger (550)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1385)
Bisnes Ebook (1065)
Bisnes Handphone (1272)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (573)
Bisnes Ice Blended (711)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (182)
Bisnes Kitar Semula (507)
Bisnes Komputer (1503)
Bisnes Kurier Dan Logistik (692)
Bisnes Minuman (1486)
Bisnes Pasar Malam (2003)
Bisnes Pelancongan (554)
Bisnes Pengantin (698)
Bisnes Perabot (874)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1124)
Bisnes Restoran (3385)
Bisnes Roti Dan Bakeri (723)
Bisnes Salun Rambut (372)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (385)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (678)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (839)
Bisnes Untuk Dijual (3413)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (331)
Dewasa 18sx (1798)
Diskusi Bisnes (1985)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6619)
Forex Malaysia (1938)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (469)
Hiasan Dalaman (725)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1028)
Iklan Tv Radio Media Massa (228)
Import Dan Eksport (335)
Ingin Berniaga (2836)
Insurans Dan Takaful (1765)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1996)
Kedai Emas (458)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2551)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3952)
Kedai Kamera Dan Camcorder (348)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1898)
Kedai Sewa (1652)
Kereta Baru (1642)
Kereta Terpakai (5053)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4972)
Kerja Kemahiran (2017)
Kerja Kosong (12130)
Kerja Praktikal (2178)
Kerja Sales (2332)
Kerja Sambilan (6450)
Konsultan Peguam (159)
Konsultan Perniagaan (465)
Kontrak Swasta (299)
Kontrak Tender Kerajaan (463)
Kontraktor Balak Dan Kayu (485)
Kontraktor Jurutera (576)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (228)
Kontraktor Minyak Dan Gas (694)
Kontraktor Pasir (411)
Kontraktor Pembinaan (2093)
Kontraktor Perlombongan (322)
Kursus Dan Seminar (2864)
Kursus Kecantikan (696)
Kursus Makanan (672)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1628)
Mencari Pelabur (3728)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (389)
Mesin Proses Makanan (582)
Pakej Pelancongan (2646)
Pakej Perkahwinan (1218)
Pakej Perniagaan (904)
Pasar Basah (1484)
Pekerja Asing (1267)
Pelaburan Saham Unit Trust (967)
Pembantu Rumah Asing (1897)
Pembekal Barang Runcit (1591)
Pembekal Beras (116)
Pembekal Buah-buahan (492)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (659)
Pembekal Kerepek (1118)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (245)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (618)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1199)
Pemborong Batik Dan Sutera (354)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (877)
Pemborong Cadar Dan Tilam (464)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (710)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (779)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1690)
Pemborong Pakaian Lelaki (1141)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4294)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3576)
Pemborong Tuala (204)
Pemborong Tudung (2829)
Pembuat Papan Tanda Iklan (287)
Pembuat Plastik Kotak Botol (804)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (487)
Pendaftaran Syarikat (508)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (959)
Pengedar Bahan Pencuci (729)
Pengedar Buku Dan Majalah (603)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1565)
Pengedar Permainan Kanak2 (610)
Pengedar Produk Kecantikan (2652)
Pengedar Produk Kesihatan (3045)
Pengurus Majlis (602)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (742)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (698)
Penternak Kambing (295)
Penternak Lembu (396)
Penternak Udang (198)
Peralatan Makmal Dan Hospital (269)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (739)
Peralatan Sukan (551)
Perisian Komputer (579)
Perkakas Dapur (630)
Perkakas Elektrik (450)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1546)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (397)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10852)
Pinjaman Perniagaan (1861)
Produk Dari China (548)
Produk Sejuk Beku (1353)
Program Consignment (2041)
Program Dropship (6884)
Pusat Bahasa (366)
Pusat Jagaan Bayi (1598)
Pusat Latihan (660)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (536)
Pusat Pendidikan Tinggi (532)
Pusat Rawatan (373)
Pusat Tadika Dan Taska (1364)
Pusat Tuisyen (1090)
Rancangan Perniagaan (567)
Rawatan Alternatif (299)
Rumah Sewa (4371)
Rumah Untuk Dijual (3802)
Servis Freelance (1136)
Servis Keselamatan (733)
Servis Pembersihan (850)
Servis Pengedaran Risalah (471)
Setiausaha Syarikat (601)
Sewa Bas Dan Van (587)
Sewa Kereta Teksi Limo (1860)
Sewa Lori (2613)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (258)
Studio Fotografi (915)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (133)
Studio Model Penyanyi Pelakon (759)
Studio Muzik (487)
Sukan Beladiri (118)
Sukan Berkumpulan (237)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (656)
Tanah Untuk Dijual (4946)
Tempahan Biskut Dan Tart (2170)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2190)
Tempahan Kek Dan Coklat (2174)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (180)
Tempahan Kuih Muih (1768)
Tempahan Minuman Dan Dessert (470)
Tempahan Nasi Lemak (531)
Tempahan Roti (377)
Terminal Bayaran (193)
Ubahsuai Pejabat (654)
Ubahsuai Rumah (1717)
Urut Tradisional (819)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (408)
Usahawan Tani (1106)
Vending Machine (388)
Voucher Dan Tiket (252)
Web Design Malaysia (2329)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1392)