Search Majalah.com
Mencari Kumpulan Kompang utk Majlis Perkahwinan Julai 2011 - Bangi
Shima 34 - Tue 12/Apr/2011 10:51am [Last Comment]
Saya ingin mencari kumpulan kompang untuk menyerikan majlis perkahwinan anak perempuan saya pada awal julai nanti,majlis akan diadakan di bangi. Harap dapat maklumat dari warga majallah kumpulan yang boleh disewa dan anggaran harga yang ditawarkan kalau boleh area bangi & kajang.

Niche: Studio Muzik | Studio Model Penyanyi Pelakon | Pakej Perkahwinan
     
  1. Zairul Azman - Tue 12/Apr/2011 11:15am
    salam saya ada menyewakan canopy arabic meja kerusi sarung kerusi dll
    harga berpatutan
    call saya 019-2075718  
  2. Shima 34 - Tue 12/Apr/2011 11:34am
    Terima kasih boleh tau ni kat area mana?  
  3. Shah 186 - Tue 12/Apr/2011 11:47am
    Saya mempunyai persatuan kompang yang dianggotai oleh anak-anak muda.PERSATUAN KOMPANG TAMAN KERAMAT.Selain kompang kami juga ada selingan silat bg memeriahkan majlis.Harga tiada masalah cuma mahu memeriahkan majlis.Kami juga mendapat permintaan serata tempat.Kalau berminat call 017-3844882 Shahrul  
  4. Ct 26 - Tue 12/Apr/2011 12:31pm
    boleh call MNZ CREATIVE ENTERPRISE.
    Owner name nizan 012 275 1548. Kumpulan kompang siap ada gendang besar, pakaian lengkap dengan songkok bulu ayam ala tentera, baju melayu dan capal. memang sedap sangat bunyi dia.. dah biasa main untuk macam² tempat, rumah, dewan dan hotel. harga sangat berpatutan dengan standard kualiti yang diberikan. pasti puan berpuas hati.  
  5. Shima 34 - Tue 12/Apr/2011 2:16pm
    Terima Kasih Shah 186 dan Ct 26 maklumat dari anda amat saya hargai.  
  6. Media Global Enterprise 2 - Wed 13/Apr/2011 1:07am
    Memerlukan Cameraman dengan harga yang berpatutan? Sila emel ke mediaglobal_enterprise@yahoo.com  
  7. Mazsa - Wed 13/Apr/2011 1:15pm
    doorgift tasbih serendah rm1.50..http://mazsacrystal.wordpress.com/2011/01/18/produk-baru-dipasaran-cenderahati-jurai-tasbih/  
  8. Zairul Azman - Wed 13/Apr/2011 2:02pm
    salam,
    Lembah klang
    saya ada menyediaknan khidmat sewa canopy.
    canopy jenis arabic 18kaki kali 18 kaki
    satu set dengan scalop+meja+kerusi +kipas+lampu cuma RM300 saja termasuk pengangkutan.

    meja dom +kerusi banquet
    sarung kerusi banquet
    sarung kerusi plastic
    karpet merah
    kipas kilang


    juga ada perkhidmatan sewa lori.

    NO tel saya 019-2075718  
  9. Badri Bad - Wed 13/Apr/2011 4:30pm
    Untuk kumpulan kompang sebarang majlis. Boleh hubungi saya En Badri O17-2882681 ( Pengerusi kumpulan kompang Kampong Medan ) boleh dihubungi bila2 masa.
    Sekian .terima kasih  
  10. Astana - Wed 13/Apr/2011 4:35pm
    Kalau nak door gift sila lawati http://semangatmaju2020.blogspot.com. Dapat diskaun lagi.  
  11. Rohani 13 - Wed 13/Apr/2011 6:52pm
    kalo nak makeup bleh hubungi/sms sy 0176872124 atau bleh tgk blog sy makeupmakeover-roshima.blogspot.com  
  12. Sapphirepicture - Thu 14/Apr/2011 1:23pm
    Kami di sapphire picture menyediakan perkhidmatan mengambil gambar untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, pertunangan, birthday, cukur jambul, corporate event, gambar individual, dan gambar portfolio. Harga yang tertera dibawah masih boleh dirunding. Kami juga boleh personalize harga untuk anda. Untuk maklumat lebih lanjut boleh layari laman web kami di
    www.sapphirepicture.blogspot.com
    www.sapphirepicture.weebly.com

    Boleh juga add kami di facebook: Sapphire Pictures
    Sms/call: 019-2460116  
  13. Gee 17 - Thu 14/Apr/2011 11:32pm
    salam,saya ada menyediakan pakej muzik kumpulan asli,Mc@Dj,Selawat & Doa dan kompang dgn harga yg berpatutan.Saya duduk di semenyih kajang.Jika cik shima berminat untuk urusan sila hubungi no saya 0122472816  
  14. Yana 34 - Wed 20/Apr/2011 4:49pm
    untuk desert or door gift bleh tgk kat www.oishibakery.com
    bleh discuss dgn En. Jaafar  
  15. Alif Farhan - Tue 3/May/2011 2:30pm
    money and safety first rite...tq  
  16. Alif Farhan - Thu 12/May/2011 2:00pm
    saya di area kajang,bangi,putrajaya....ada perkhidmatan pa system dan kompang...harga berpatutan..full package.. (pa system&deejay&karaoke = rm450 only) call 0172545663  
  17. Mohd Zaidi Roslan - Mon 23/Apr/2012 4:59am
    sy dari paluan kompang irama 7.....
    harga boleh runding...
    no problem punyo.....
    ape skali pun.....cal me k.......
    013- 2647702......
    zaidi roslan......=)  
  18. Parjo - Fri 14/Sep/2012 2:14am
    AYIM peniaga Kompang untuk muzik tradisional melayu:
    1. Kompang 6 "0,8" 10 "12" 13 "14" 16 "dan tempahan saiz besar
    2. Rebana 6 "0,8" 10 "12" 13 "14" 16 "
    3. Jidur 12 "14" 16 "18"
    4.Alat bantuan mengajar tamborin ,cymbal. Castenet.tik tok, 3 angle.

    Kami juga mampu untuk membaiki dan mengubahsuai seperti berikut mengikut keperluan anda dengan harga yang berpatutan seperti yang disenaraikan dibawah
    1. kompang (tukar kulit)
    2.Jidur (tukar kulit dan ubahsuai)
    3. Rebana (tukar kulit)

    Produk kami dihasilkan dengan bunyi yang sangat memuaskan dan kualiti yang bulih dipercayai.
    kami juga menyediakan "rotan sedak" untuk bunyi terikan kompang selepas bunyi sumbang . pelbagai saiz dari 1.2.3.4

    Konsep Perniagaan
    • Memelihara Muzick tradisional melayu
    • Membaiki dan mengekalkan Muzik tradisional melayu
    • Memperkenalkan kepada genarasi muda kita mempunyai budaya kita sendiri
    sila tidak teragak-agak untuk menghubungi kami untuk maklumat lanjut.
    0127249490 email margolonparjo@yahoo.com
    076605107 fax  
Page 1   (Total 18 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2728)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (214)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (248)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (650)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (547)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1254)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (165)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (678)
Bisnes Minuman (1461)
Bisnes Pasar Malam (1968)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (682)
Bisnes Perabot (853)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1107)
Bisnes Restoran (3325)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (380)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (660)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (818)
Bisnes Untuk Dijual (3316)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1770)
Diskusi Bisnes (1960)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (719)
Expo Karnival Tapak Niaga (6462)
Forex Malaysia (1878)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (710)
Hiasan Taman (241)
Hotel Resort Homestay (1007)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2819)
Insurans Dan Takaful (1726)
Insurans Roadtax Kereta (338)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1981)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2530)
Kedai Hardware (436)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3831)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1843)
Kedai Sewa (1633)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (4993)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4804)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11738)
Kerja Praktikal (2057)
Kerja Sales (2273)
Kerja Sambilan (6314)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (455)
Kontraktor Balak Dan Kayu (479)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (391)
Kontraktor Pembinaan (2054)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2815)
Kursus Kecantikan (686)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3680)
Mesin Fotostat (352)
Mesin Freezer Dan Chiller (267)
Mesin Industri (511)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (567)
Pakej Pelancongan (2608)
Pakej Perkahwinan (1201)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1458)
Pekerja Asing (1231)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1852)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (648)
Pembekal Kerepek (1098)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (595)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (605)
Pemborong Bundle (864)
Pemborong Cadar Dan Tilam (453)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (773)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1655)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4206)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3519)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2787)
Pembuat Papan Tanda Iklan (277)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (952)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (586)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1537)
Pengedar Permainan Kanak2 (598)
Pengedar Produk Kecantikan (2627)
Pengedar Produk Kesihatan (2996)
Pengurus Majlis (596)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (264)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (720)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (570)
Perkakas Dapur (624)
Perkakas Elektrik (436)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1532)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (519)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (607)
Pinjaman Peribadi (10589)
Pinjaman Perniagaan (1836)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1317)
Program Consignment (2011)
Program Dropship (6735)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1541)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (522)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (365)
Pusat Tadika Dan Taska (1312)
Pusat Tuisyen (1067)
Rancangan Perniagaan (594)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4283)
Rumah Untuk Dijual (3732)
Servis Freelance (1110)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (825)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1817)
Sewa Lori (2558)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1096)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (639)
Tanah Untuk Dijual (4842)
Tempahan Biskut Dan Tart (2153)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (667)
Tempahan Katering (2144)
Tempahan Kek Dan Coklat (2149)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1745)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1685)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1092)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2307)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1351)