Mencari Kerja Sampingan
Siti 708 @ mencari kerja sampingan - Sat 1/Dec/2012 2:27pm [Last Comment]
sy bekerja... tetapi memerlukan kerja smpingan dr rumah untk mnjana pendapatan.. hrap de yg dpt membantu... tq..
email : ct_eicah@yahoo.com

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Adajualdisini - Sat 1/Dec/2012 3:36pm
    borong perfume gred AAA 90% original dan untung paling kurang RM20 sebotol. Boleh jual secara online atau offline.
    Email ke adajualdisini@gmail.com  
  2. Imran 53 - Sat 1/Dec/2012 4:43pm
    Sy ade buat kerja sampingan ni di rumah. Pendapatan terjamin dan lumayan. Cubalah juga..
    http://bit.ly/TlvJq7  
  3. Eni 2 - Sat 1/Dec/2012 6:05pm
    saya ada butik jual bermacam2 produk if berminat boleh buat dropship ngan saya untung lumayan berminat hubungi saya di 0128482711 saya pun ada jual kasut fiftlop mampu milik sekarang ni tengah trend sesuai di jual di online or offline  
  4. Firdahusasri - Sat 1/Dec/2012 6:53pm
    berminat jual victoria secret body mist??

    email:mawar2812@gmail.com  
  5. Meihwa - Sat 1/Dec/2012 7:23pm
    SAYA MEMERLUKAN DEALER YANG BETUL2 KOMITED UNTUK MENJALANKAN BIZ NIE... MODAL SERENDAH RM 1000 ( PROMOSI HARGA DEALER BERAKHIR 30/11/12 ).. KEUNTUNGAN SEHINGGA 70%... ANDA MEMANG X AKAN RUGI... YANG PENTING SENTIASA BERUSAHA... :)

    UNTUK INFO BOLEH EMAIL SAYA meihwa78@yahoo.com ATAU PM DI FB SAYA DAN SAYA AKAN TERANGKAN BAGAIMANA CARANYA

    https://www.facebook.com/norsiah.atan.5  
  6. Shankar - Sat 1/Dec/2012 8:43pm
    hello puan saya ada kedai dan saya ada jual pelbagai produk seperti detox foot patch semua jenis dan minyak wangi spray , roll on dan barangan china dan banyak lagi saya jual pada harga yang murah kalau puan tak percaya boleh layari laman web saya shankartopup and it service .com dan shankar topup it company sah di sisi undang undang tidak perlu takut puan perlu carikan orang ,saya dan saya akan bagi komisen pada puan dan bagitahu saya dan saya akan reply dalam masa 24 jam kalau nak tengok katlog minyak wangi dan pelbagai katlog lagi saya ada kalau nak sila hantar email pada saya sekian terima kasih  
  7. Moon September - Sat 1/Dec/2012 9:02pm
    jana pendapatan anda bersama TonePlusPrepaid powered by TuneTalk!! terbaru di pasaran..
    tukarkan handphone anda menjadi satu aset yg tak ternilai..

    info : http://toneplusprepaid.com/index.php?id=016143  
  8. Afizul 4 - Sat 1/Dec/2012 10:17pm
    Buat loan tanpa bayar balik..!!! Teknik OPM dalam mase 1/2 jam boleh dapatkan antara 35K ke 50K...Perlu ke tahu..?
    http://www.Pioneer4u.com/montecarlo27  
  9. Azlida 3 - Sun 2/Dec/2012 1:18am
    MINAT NAK NAK JADI EJEN DROPSHIP DRESS DAN BAJU MUSLIMAH? EMAIL azlida2109@yahoo.com for detail  
  10. Omar Bin Amir - Sun 2/Dec/2012 11:30am
    Hanya inilah sahajalah yang saya dapt membantu?hubongi saya 0l67067437 en:Omar.tq  
  11. Lan 13 2 - Sun 2/Dec/2012 2:51pm
    tumpang iklan ,sy cri partime jgak untuk tempoh sebulan ,area arau atau jitra kalau ada emel sy fiezt_3kj@yahoo.com  
  12. Sle - Sun 2/Dec/2012 3:00pm
    Peluang Bisnes

    Modal RM500. Untung jualan 1 produk RM55.
    Saya bantu dari segi meletakkan no hp anda dalam website www.yolinetwork.com.my

    Berminat sms/call 017-6023677  
  13. Sle - Sun 2/Dec/2012 3:06pm
    rm500 dapat 4 produk  
  14. Julieana Mat Pilus - Mon 3/Dec/2012 1:31am
    boleh buat bisnes sampingan jual kolagen rumpai laut.saya buat dari rumah je sambil jaga anak.makan dan jual.untung memang terbaik..berminat sms saya 0133867790  
  15. Lord Zara - Mon 3/Dec/2012 1:45pm
    Pengedar/agent ACAR LIMAU MAK TOK diperlukan!
    Produk makanan adalah produk yang paling senang dijual. Hanya dengan RM5 sebotol beserta rasanya yang asli dan sedap, kawan2 dan sedara mara yang berada hanya di sekeliling kita pun boleh dijadikan sasaran sebagai pelanggan.

    Tunggu apa lagi. Hubungi sekarang juga..

    Pn.Ku_016-427 8781 @ email lordzara7@gmail.com  
  16. Miss Marissa - Mon 3/Dec/2012 2:29pm
    Boleh cuba menjalankan perniagaan seperti saya...

    Perniagaan jualan cadar katil (cartoon)... keronsang & teddy bear..

    Berniaga mengikut usaha sendiri ... tanpa modal dan yuran... :-)


    Maklumat lanjut : Email pada:
    marissasyg@yahoo.com  
  17. Nurul 467 - Mon 3/Dec/2012 3:04pm
    Salam kepada anda yang mencari peluang menambah duit sampingan, yang teringin untuk memulakan perniagaan bersama Sophie Paris Malaysia bagi berniagadi tempat kerja (Rakan2 /keluarga) dengan bermodalkan yuran seumur hidup RM15 dalam Dunia Fashion, sila Sms dengan menaip "NAMA ANDA" ke 0139964341 (for fast reply) atau tinggalkan emel anda di nurul.auni90@yahoo.com  
  18. Wanjue - Wed 5/Dec/2012 11:34pm
    Selepas saya buat biz sophie paris, saya buat biz ini. Ternyata keuntungan berlipat kali ganda. Saya berbangga kerana mempunyai 2 biz yg berbeza tetapi menjana pendapatan dgn santai.. Berminat utk bergerak bersama? Klik dan anda akan di bimbing. www.bit.ly/wanjue7973  
  19. Zul Kk - Wed 12/Dec/2012 8:05pm
    Salam..bmnat dgn kerja menaip data pengiklanan ??email kpd fakha95@gmail.com  
Page 1   (Total 19 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2730)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (215)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (650)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (548)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1362)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1255)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (165)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1487)
Bisnes Kurier Dan Logistik (678)
Bisnes Minuman (1462)
Bisnes Pasar Malam (1969)
Bisnes Pelancongan (548)
Bisnes Pengantin (684)
Bisnes Perabot (854)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1108)
Bisnes Restoran (3329)
Bisnes Roti Dan Bakeri (708)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (380)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (661)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (819)
Bisnes Untuk Dijual (3319)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1772)
Diskusi Bisnes (1961)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (721)
Expo Karnival Tapak Niaga (6472)
Forex Malaysia (1882)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (711)
Hiasan Taman (242)
Hotel Resort Homestay (1009)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (330)
Ingin Berniaga (2820)
Insurans Dan Takaful (1727)
Insurans Roadtax Kereta (338)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1983)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2530)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3835)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (345)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1845)
Kedai Sewa (1635)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (5002)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4811)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11759)
Kerja Praktikal (2063)
Kerja Sales (2277)
Kerja Sambilan (6320)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (455)
Kontraktor Balak Dan Kayu (480)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (391)
Kontraktor Pembinaan (2056)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2818)
Kursus Kecantikan (687)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (323)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3683)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (268)
Mesin Industri (512)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (567)
Pakej Pelancongan (2611)
Pakej Perkahwinan (1202)
Pakej Perniagaan (894)
Pasar Basah (1460)
Pekerja Asing (1235)
Pelaburan Saham Unit Trust (944)
Pembantu Rumah Asing (1858)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (109)
Pembekal Buah-buahan (483)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (649)
Pembekal Kerepek (1100)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (596)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1184)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (606)
Pemborong Bundle (865)
Pemborong Cadar Dan Tilam (454)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (695)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (109)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1657)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4209)
Pemborong Telekung Dan Songkok (566)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3524)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2789)
Pembuat Papan Tanda Iklan (277)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (482)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (953)
Pengedar Bahan Pencuci (718)
Pengedar Buku Dan Majalah (586)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1539)
Pengedar Permainan Kanak2 (599)
Pengedar Produk Kecantikan (2628)
Pengedar Produk Kesihatan (2999)
Pengurus Majlis (596)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (287)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (265)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (722)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (624)
Perkakas Elektrik (438)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1533)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (520)
Pinjaman Kad Kredit (389)
Pinjaman Kereta (608)
Pinjaman Peribadi (10592)
Pinjaman Perniagaan (1836)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1319)
Program Consignment (2014)
Program Dropship (6741)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1542)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (523)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (366)
Pusat Tadika Dan Taska (1316)
Pusat Tuisyen (1067)
Rancangan Perniagaan (594)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4289)
Rumah Untuk Dijual (3737)
Servis Freelance (1111)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1822)
Sewa Lori (2562)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (900)
Studio Grafik Dan 3D (1100)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (727)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (640)
Tanah Untuk Dijual (4848)
Tempahan Biskut Dan Tart (2153)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (668)
Tempahan Katering (2150)
Tempahan Kek Dan Coklat (2145)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1748)
Tempahan Minuman Dan Dessert (463)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (360)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1686)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1095)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2310)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1352)