Mencari Kerja Sambilan Menaip di Rumah
Arina 10 - Tue 17/Jan/2012 12:56pm [Last Comment]
ada sesiapa yg ada maklumat macamana nak kerja dari rumah...saya minat nak buat kerja taip2..tq..

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
12 Nov 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. M Hassan Ashari - Wed 18/Jan/2012 4:57am
    As'kum. Cuba dulu peluang baik ni.
    Pergi ke laman web dibwh ni:

    http://ik.my/cashline

    atau email ke: asan.m7@gmail.com  
  2. Racepect - Wed 18/Jan/2012 2:34pm
    cuba try ni plak..kot2 berminat..berbaloi dan dijamin beri pulangan yg baik kepada anda.. www.jobdirumah.com/qeeden  
  3. Cik Sue 5 - Wed 18/Jan/2012 2:58pm
    ianya percuma...tanpa modal..hanya click dan dapat duit..
    www.payperclick2all.blogspot.com  
  4. Cikzu 2 - Wed 18/Jan/2012 7:03pm
    salam arina..
    http://www.im-supersystem.com/hop.php?ref=cikzu
    insyaallah berjaya  
  5. Lan1905 - Thu 19/Jan/2012 12:42am
    Salam...
    Saudari... apa yang saudari cari tu ada dalam website ni....
    http://www.ecommercemastery.com/provider8/idevaffiliate.php?id=12090
    Mungkin ini saudari... InsyaAllah
    Selamat mencuba...
    Wassalam  
  6. Erysha 92 - Thu 19/Jan/2012 7:08am
    kbnykan nye dftr msti kne bank in duit.. npe th la..  
  7. Patima Binti Ahmad Harahap - Thu 19/Jan/2012 12:27pm
    yang ni gerenti free je..xpayah kuar duit sesen pun..try this link..http://signup.wazzub.info/?lrRef=c3041  
  8. Exrockdesign - Fri 20/Jan/2012 12:57am
    JAWAB SURVEY DAPAT DUIT! TANPA MODAL

    tak pyh jmpa org

    tak pyh jual barang

    tak pyh beli eBOOK

    tak pyh bank in duit

    tak pyh bukak website



    anda perlu USAHA sahaja,dengan membekalkan usaha gigih anda..anda mungkin akan berjaya...

    yang penting mesti ada akaun Paypal..senang je..ni untuk terima upah korang..kejap je, x pki duit pon!!

    paypal ni mcm akaun bank jugak, tapi bank dlm internet lah.nnt kalau nk kluakan duit dr akaun paypal, transfer je ke akaun bank korang.Nak bukak akau paypal, x pyh pki duit!!! https://www.paypal.com


    ada dua jenis web site:

    ada kene jawab dengan tepat.tetapi point yang anda dapat banyak.:
    http://ik.my/ipanel

    survey agak mudah kerana survey hanya tentang iklan dan ganjaran juga banyak:
    http://ik.my/survpee  
  9. Lizawati 4 - Fri 20/Jan/2012 9:56am
    Racepect, dah join bayar 50 pun. tapi sampai skrg x dapat nak mulakan sebab sy x fhm cara nak pilih bayaran upah pd kita (paypal)...asalnya saya cadang bayaran dibayar melalui cek...boleh ajar?  
  10. Erniza - Sat 21/Jan/2012 2:15am
    LIZAWATI,
    kalu dah bayar tu awak teruskan jer!!
    paypal - register paypal akaun melalui email
    cek- akan dihantar ke alamat
    bank transfer-bagi akaun bank yg tak berapa aktif! jangan bg bank gaji atau bank yg sentiasa ada duit!

    saya nak cadangkan jugak, dah alang2 masuk JDR tu, jadila agen affiliate sekali! saya dah 4 kali dapat payment!! sumpah tak tipu!! mulakanla kerja awak! sebarang pertanyaan leh email saya sbb saya pun sedang menikmati kerja di rumah nih (JDR)

    pada yg lain nak cuba jom ke link ni
    http://www.jobdirumah.com/profesional
    pastu klik affiliate atas web dan daftar!! tuk jadi affiliate nyer, takde modal! nak kerja betul2 di rumah ada byran sikit! tapi mmg tugasan sentiasa ada!! lain tugasan, lain bayaran!! cubalah korang!!  
  11. Sakio - Tue 24/Jan/2012 8:37am
    cik lizawati keja dia ngasa nya awk kena buat mcm mana org yg promore awk join tu buat... promote ja bapa byk org utk join n sampai dia org bayar rm50 utk owner web tu... pastu harap2 awk dpt la ek komisen dari pada org yg dah join tu..sekadar pandangan sy pun xpernah cuba tapi dalam dunia maya ni byk SCAM  
  12. Rozana 11 - Thu 26/Jan/2012 10:11am
    blh x terang kn lebih lanjut pasal www.jobdirumah.com/profesional
    maaf la takut sikit bab2 kejer online ni blh mail kt sayer x...ishka_aizat87@yahoo.com.my  
  13. Nurul Aisyah 2 - Thu 26/Jan/2012 4:52pm
    nak tahu rahsia seorang surirumah menjana pendapatan
    RM35,000 sambil menjaga 3 orang anak dirumah!

    Anda boleh membaca laporan ini secara PERCUMA dengan melawat ke sini:

    http://formulaluarbiasa.com/recommends/ieda  
  14. Syalliza - Fri 27/Jan/2012 8:11pm
    salam...saya minat  
  15. Amin Faisal - Fri 3/Feb/2012 12:23am
    Erniza, betul ker JDR nih?
    LEh bagi bukti x?
    amnan_06@yahoo.com  
  16. Mohammad Hadzreen - Wed 14/Mar/2012 1:06pm
    Apa tunggu lagi!!!! Masa xkan menunggu anda2 semua!! Bertindak dengan segera.. demi untuk mengubah kehidupan yang lebih baik.. dapat membanggakan ibu bapa dengan pendapatan sendiri… peluang keemasaan ada didepan mata anda jangan lepaskan peluang ini.. sekali dalam seumur hidup..
    Hanya RM10 UNTUK SEUMUR HIDUP…
    Anda yang akan menentukan hala tuju hidup anda,,pkirlah untuk membantu keluarga anda yang kesempitan wang…
    KERJAYA MEMPROSES / PENGIKLANAN DATA / MENAIP DATA / DATA ENTRY INI TIDAK MEMERLUKAN SEBARANG PENGALAMAN ATAU KEMAHIRAN , SESIAPAPUN MAMPU MELAKUKANNYA DARI RUMAH

    Selamat datang ke kerjaya impian anda. Jurutaip Memproses data pengiklanan di rumah memberikan pendapatan yang amat lumayan. Mahukah anda peluang mengubah hidup, masa depan dan pendapatan anda. Peluang ntuk anda mencapai Kebebasan kewangan. Malah anda boleh menjana puluhan ribu ringgit jika anda rajin berusaha. Pihak kami akan memberi anda Latihan, Panduan E-Book serta Motivasi yang bernilai ratusan ringgit sebagai langkah untuk memastikan kejayaan anda.

    Anda Berpeluang menjana pendapatan RM1000.00 hingga RM1500.00 Seminggu

    Melalui kerjaya ini anda tidak perlu menaja,melakukan survey,berkerja mengikut waktu pejabat dan sebagainya. Anda hanya berada di rumah sendiri,cyber cafe,pejabat,kolej atau di mana sahaja mengadap komputer menghantar email dan memproses data pelanggan sambil anda mencipta WANG.

    Anda cukup bertuah kerana telah menjumpai peluang yang amat jarang sekali diberikan kepada semua orang.Setelah bertahun-tahun mengkaji dan mencuba berbagai-bagai jenis home business akhirnya pihak kami,Datatype Vision bersama LTSC Train and Services Consult telah berjaya menjumpai rahsia dan teknik untuk menjana pendapatan secara Home Business hanya memerlukan 15 - 30 minit sehari, hanya beberapa jam seminggu secara sambilan di rumah Tahniah! kami menawarkan kepada anda, peluang menjana pendapatan secara puratanya RM1000.00 hingga RM1500.00seminggu.Malah lebih lagi hingga menjangkau ribuan ringgit bergantung kepada usaha anda.

    Prospek kerjaya ini sangat luas dan besar kerana ianya merupakan satu bidang baru yang sedang berkembang pesat terutama di Malaysia.Kami bawakan anda peluang menjana pendapatan puluhan ribu ringgit jika mempunyai cukup ilmu dan kemahiran mengurus perkhidmatan dari jutaan pelanggan di seluruh dunia.

    Anda hanya berkerja beberapa minit sehari tetapi memperolehi pulangan yang lumayan. Melalui kerjaya ini anda menjadi bos sendiri. Anda Hanya perlu

    Memproses / Menaip Pengiklanan Data

    Bekerja dari rumah sendiri, cyber cafe, pejabat, kolej dan lain - lain, bila - bila masa ( anda yang menetapkan jadual sendiri )
    Menghantar E-mail Kepada Pelanggan
    Bidang tugas kerjaya ini adalah sangat mudah, Semua Pelanggan anda terdiri dari pelbagai golongan sama ada orang perseorangan,syarikat,agensi,koperat dan pelbagai lagi. Mereka akan datang dari seluruh dunia bergantung sejauh mana mereka mengetahui perkhidmatan anda.Melalui Pakej latihan akan kami jelaskan bagaimana anda harus bermula dan melaksanakan promosi Menaip dan Mengiklankan perkhidmatan anda.

    Pelanggan yang memerlukan produk anda akan membayarnya terlebih dahulu barulah kerja-kerja pemerosesan data dilakukan.Perincian kaedah bagaimana anda dibayar dan mengiklan akan dijelaskan dalam pakej latihan. ANDA AKAN DIBIMBING oleh kami melalui pakej latihan yang lengkap dan terbukti berkesan. Tak perlu risau tiada pengalaman atau panduan.

    CONTOH : Jika anda menerima bayaran sebanyak RM10 untuk setiap Pakej data yang siap diproses. Jika setiap hari anda mampu Menaip dan Menjual Pakej Pengiklanan Data Entry sebanyak 15 permohonan, anda akan mendapat bayaran sebanyak:

    RM10 x 15 permohonan sehari x 7 hari = RM1050.00 Seminggu !!!

    Kebiasaannya, purata pendapatan seminggu adalah dalam lingkungan RM1000– RM1500, dan ini adalah satu jumlah yang lumayan. Anda bebas untuk memproses dan mengiklankan data seberapa banyak yang mungkin kerana tiada had dikenakan. Semakin banyak yang anda buat, maka semakin banyaklah pendapatan anda! Untuk 1 pemprosesan dan pengiklanan data, anda akan dibayar serta-merta dan tidak perlu menunggu sehingga hujung bulan.Bayaran terus ke akaun bank dan segera.

    Cara pembayarannya pula adalah melalui beberapa kaedah yang akan ditentukan sendiri oleh anda selepas mendaftar* (akan diterangkan semasa latihan komprehensif). Kebiasaannya dimasukkan terus ke dalam akaun bank anda ( BANK TEMPATAN ), Maybank, Cimb Bank, RHB Bank, Bank Islam, EON bank, Public Bank, Hong Leong Bank ataupun melalui Cek, atau Wang Elektronik seperti E-Gold atau Paypal.

    Pakej Latihan dan Tip-Tip Bonus sedia menanti anda bila anda membuat bayaran dengan harga RM10 sahaja .Fee hanya dikenakan sekali sahaja dan tiada fee berulang. Tujuan fee adalah untuk menampung kos pendaftaran,latihan dan meterial(manual) . Ini adalah kos yang sangat murah dan minima yang kami tawarkan. Kebiasaannya ia ditawarkan dengan harga ratusan ringgit/dollar. Tapi kami tawarkan ini sebagai untuk memperkenalkan sistem kerjaya ini kepada rakyat Malaysia. Jika anda order sekarang anda akan menerima :-

    DataTypeVision® Congratulations
    DataTypeVision® Vision Setting
    DataTypeVision® Manual Training
    DataTypeVision® Bonus 1
    DataTypeVision® Bonus 2
    DataTypeVision® Bonus 3
    DataTypeVision® Bonus Tambahan
    DataTypeVision® Rahsia Kerja

    *Semua urusan latihan dan penghantar pakej serta bonus dilakukan selepas bayaran dibuat melalui email dan anda boleh mencetaknya .

    Bersedia untuk memulakan kerjaya sebagai
    Jurutaip Memproses Pengiklan Data Entry Dari Rumah?

    Segeralah membuat pendaftaran.Semakin lama anda bertangguh,semakin lambat anda mendapat income yang di tawarkan.
    Pendaftaran RM10.00 sahaja!

    Kami di DataTypeVision juga berkongsi impian yang sama seperti anda... BEBAS DARI BELENGGU KEWANGAN DAN MENIKMATI KESENANGAN HIDUP BERSAMA YANG TERSAYANG! Kami akan membantu anda bagi merealisasikannya, dan amat berbesar hati untuk menerima segala maklum balas dari anda. Mulakan langkah anda yang pertama ke arahnya, dan jadilah sebahagian dari keluarga besar DataTypeVision hari ini juga.Kami mengamalkan urusan penghantaran dan pemprosesan yang cepat.Kebiasaannya urusan sesuatu pelanggan akan disiapkan dalam tempoh 24 jam. Malah,kami sedia menghantar kembali pakej sekiranya terdapat sebarang masalah penghantaran tidak lengkap.


    Harga Sebenar / Biasa Untuk Menyertai Kerjaya Menaip / Pengiklanan Data Entry Dari Rumah adalah ( RM 20.00 )


    Sertai Kerjaya Menaip / Pengiklanan Data Entry Dari Rumah Hari ini Dengan Harga ( RM 10.00 ) Sahaja Untuk Masa Yang Terhad Bagi Tahun ( 2012 )




    Masukkan Bayaran Pendaftaran ke Akaun Bank Islam
    Nama : nur zakiyah suip
    No.akaun : 14162020293876


    Selepas Anda Membuat Pembayaran Sila E - Mail Ke ( sweetgirl_aries92@yahoo.com )
    Maklumat / Butir - Butir Pembayaran Di Bawah :


    ( 1 ) Nama Anda dan Jumlah Pembayaran
    ( 2 ) Nama Bank dan Tarikh Pembayaran
    ( 3 ) Masa Transaksi Berlaku dan Alamat Email Anda
    ( 4 ) Bayaran Untuk Kerja Data

    Ini BUKAN merupakan sistem multi-level marketing atau skim pelaburan cepat kaya mahupun pekerjaan. Kami hanya memperkenalkan teknik untuk bekerja di rumah dengan memproses data pengiklanan melalui Manual Latihan Komprehensif ebook yang berkesan dan unik Selepas anda membuat pembayaran. Anda perlu berusaha untuk mendapatkan bayaran.Ebook panduan kerja menaip data di rumah akan di hantar ke alamat email anda selepas pembayaran anda disahkan.  
  17. Nakduitfree - Wed 27/Jun/2012 5:11pm
    Assalam,
    kepada sesiapa yang berminat dengan kerja sambilan menaip di rumah sila kunjungi blog http://view.my/menaip  
  18. Zahiruddin 3 - Sun 2/Sep/2012 1:43pm
    JUAL TOPUP DENGAN HANYA RM10 (PENDAFTARAN + MODAL RM5)..ANDA BOLEH DAFTARKAN AGEN ANDA SENDIRI SECARA PERCUMA DAN YURAN 100% MILIK ANDA..2 KEUNTUNGAN YANG ANDA BOLEH DAPAT!!PROMOSI!!MINAT??
    PM SAYA,013 2364332  
  19. Noor Asyikin 3 - Fri 5/Oct/2012 9:57am
    saya dah cuba jobdirumah..tak semudah yang disangka...banyak sangat prosedur nak bid laa ape laa...kirenye kalau ade org nak mabik baru dia bagi job tu...leceh! terfikir gak nak jadi agen affiliate..tp bila mengenangkan kesusahan yg sama yg org lain akan alami..rase mcm tak sedap ati plak..nanti klu org tu tanye balik sy pun x tau nak jawab aper...haiss  
  20. Aisyah 172 - Wed 16/Jan/2013 8:27pm
    Cm tkut mulakn sesuatu tkt x menjdi..huhuhu  
  21. Muhammad Azizul Aziz - Thu 17/Jan/2013 5:14pm
    tgh cari kije part time area kemaman...  
  22. Ima Baharin 2 - Fri 18/Jan/2013 11:46am
    Perniagaan internet yg terbaru akan dilancarkan pd 1 Feb 2013. Kalau berminat sila position dulu di link di bwh ini.

    http://www.ilivingapp.com/imabaharin  
  23. Shee 4 - Fri 8/Feb/2013 7:05pm
    MEH SAYA SHARE LINK SURVEY . SAYA BUAT FREELANCE ONLINE PAID SURVEY. ALHAMDULILLAH, DAPAT COVER BIL, BELANJA HARIAN, SHOPPING DAN LAIN2.

    http://paymesurvey.webs.com/  
  24. Fmy - Wed 20/Feb/2013 1:24pm
    Shee 4 : melibatkan syarikat luar negara ke?  
  25. Hana526 - Fri 29/Mar/2013 4:12pm
    Salam semua buat

    Salam semua

    Saya dari HPQ ingin share bisnes ini yang mampu anda lakukan hanya di rumah ( ONLINE SYSTEM )

    1 )Travelling ticket online ( Free Register )

    peiqin.worldventuresdreamtrips.com

    peiqin.dreamtripslife.com

    KEISTIMEWAANNYA

    Anda akan diberi online booking system dan boleh menempah secara online dengan harga yang sangat rendah. Sebagai agent anda juga akan mendapat bayaran sekiranya anda dapat mencari 4 agent yang lain di bawah anda.jika anda berminat untuk untuk menjadi agent sila email kami untuk pendaftaran

    Need join this biz please email application to hpqonlinetrading@gmail.com or rohana.hpqonlinetrading@gmail.com

    2) VSMS Solution Program ( Programe Blasting dan email yang menakjubkan dengan hanya satu klik

    14000 per 1 hour to target your customer

    More info go our website www.hpqonlinetrading.lelong.com.my or email us hpqonlinetrading@gmail.com

    Give 10 minute for explain

    Please visit our lelong website hpqonlinetrading lelong


    3) Biz At Home

    http://www.rm20segera.com?r=hpq2020

    http://www.talktalkbiz.comqaseh_hana

    http://www.milleniumperfume.net/hpq

    http://adikbijak.com/ref.pl?MW01730


    4) SHOOPING DI KEDAI SENDIRI DARI HUJUNG RAMBUT HINGGA HUJUNG KAKI... DAPAT BENEFIT DAN POTONGAN

    “SOPHIE PARIS MALAYSIA” (MB0082650K45)

    PENDAFTARAN CUMA “RM15” SEUMUR HIDUP BERMINAT UNTUK JADI JARINGAN HPQ HUBUNGI KAMI @ BOLEH DAFTAR DI MANA-MANA CAWANGAN SOPHINE TERDEKAT DI BAWAH NO MB0082650K45.( HPQ ONLINE TRADING )

    RAMAI BUMIPUTRA SUDAH BERJAYA DENGANNYA. KAMI TIDAK MENJUAL CUMA MAHU SEMUA MENIKMATI FAEDAHNYA BERSAMA-SAMA.  
  26. Wan 351 - Wed 17/Apr/2013 5:21pm
    bg dtail n email kt sya
    axez_band@yahoo.com  
  27. Kaiz - Tue 7/May/2013 1:15am
    mohammad hazdreen apa website nya keja taip taip kat rumah fee$10. Email me kaz.kz13@gmail.com  
  28. Muizmal - Tue 7/May/2013 10:21am
    http://my.ipanelonline.com/register?inviter_id=1660422..
    ,, tambah pendapatan secara santai,,, tiada sebarang pembayaran,,  
  29. Pesal 3 - Sat 14/Sep/2013 6:57pm
    Anda ingin melakukan kerja menaip dari rumah? Anda minat untuk buat kerja-kerja menaip?

    Sila ke website dibawah:
    http://adf.ly/V3Wpj  
  30. Nur Izzian Nasuha - Sun 8/Dec/2013 11:09am
    Saya ada kerja sambilan di rumah menaip di rumah yang sangat berkesan . Ramai yang telah mencubanya . Harap anda boleh tahu dengan lebih lanjut dengan klik di website ini .
    >>>>https://www.jobdirumah.com/izziannasuha  
Page 1   (Total 30 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2749)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (218)
Bengkel Kereta (1494)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (215)
Bisnes Air Mineral (369)
Bisnes Ais Krim (503)
Bisnes Aksesori Kereta (655)
Bisnes Broadband (1105)
Bisnes Burger (549)
Bisnes Cermin Mata (160)
Bisnes Cuci Kereta (810)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1366)
Bisnes Ebook (1049)
Bisnes Handphone (1262)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (561)
Bisnes Ice Blended (696)
Bisnes Jam Tangan (288)
Bisnes Jeruk (172)
Bisnes Kitar Semula (500)
Bisnes Komputer (1491)
Bisnes Kurier Dan Logistik (682)
Bisnes Minuman (1467)
Bisnes Pasar Malam (1973)
Bisnes Pelancongan (550)
Bisnes Pengantin (687)
Bisnes Perabot (862)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1112)
Bisnes Restoran (3344)
Bisnes Roti Dan Bakeri (710)
Bisnes Salun Rambut (365)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (382)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (665)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (824)
Bisnes Untuk Dijual (3344)
Bisnes Waffle Dan Jagung (385)
Bisnes Western Food (326)
Dewasa 18sx (1780)
Diskusi Bisnes (1966)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (723)
Expo Karnival Tapak Niaga (6524)
Forex Malaysia (1892)
Haiwan Peliharaan (471)
Haji Dan Umrah (467)
Hiasan Dalaman (714)
Hiasan Taman (243)
Hotel Resort Homestay (1015)
Iklan Tv Radio Media Massa (225)
Import Dan Eksport (333)
Ingin Berniaga (2826)
Insurans Dan Takaful (1734)
Insurans Roadtax Kereta (343)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1991)
Kedai Emas (454)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2538)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3870)
Kedai Kamera Dan Camcorder (343)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (348)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1856)
Kedai Sewa (1640)
Kereta Baru (1620)
Kereta Terpakai (5016)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4856)
Kerja Kemahiran (1966)
Kerja Kosong (11856)
Kerja Praktikal (2096)
Kerja Sales (2296)
Kerja Sambilan (6356)
Konsultan Peguam (152)
Konsultan Perniagaan (458)
Kontrak Swasta (294)
Kontrak Tender Kerajaan (459)
Kontraktor Balak Dan Kayu (483)
Kontraktor Jurutera (568)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (683)
Kontraktor Pasir (399)
Kontraktor Pembinaan (2069)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2829)
Kursus Kecantikan (692)
Kursus Makanan (665)
Kursus Motivasi (324)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1624)
Mencari Pelabur (3694)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (273)
Mesin Industri (518)
Mesin Jahit (377)
Mesin Proses Makanan (573)
Pakej Pelancongan (2617)
Pakej Perkahwinan (1207)
Pakej Perniagaan (895)
Pasar Basah (1464)
Pekerja Asing (1241)
Pelaburan Saham Unit Trust (950)
Pembantu Rumah Asing (1870)
Pembekal Barang Runcit (1586)
Pembekal Beras (110)
Pembekal Buah-buahan (484)
Pembekal Ikan Kering (386)
Pembekal Kelapa Dan Santan (652)
Pembekal Kerepek (1102)
Pembekal Keropok (448)
Pembekal Kicap Dan Sos (225)
Pembekal Kurma Dan Kismis (290)
Pembekal Madu (241)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (604)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1187)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (609)
Pemborong Bundle (871)
Pemborong Cadar Dan Tilam (455)
Pemborong Karpet (163)
Pemborong Kasut Dan Sandal (700)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (111)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1665)
Pemborong Pakaian Lelaki (1132)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4241)
Pemborong Telekung Dan Songkok (567)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3531)
Pemborong Tuala (201)
Pemborong Tudung (2803)
Pembuat Papan Tanda Iklan (279)
Pembuat Plastik Kotak Botol (800)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (483)
Pendaftaran Syarikat (497)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (955)
Pengedar Bahan Pencuci (719)
Pengedar Buku Dan Majalah (590)
Pengedar Contact Lens (244)
Pengedar Perfume (1545)
Pengedar Permainan Kanak2 (603)
Pengedar Produk Kecantikan (2635)
Pengedar Produk Kesihatan (3011)
Pengurus Majlis (598)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (731)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (697)
Penternak Kambing (289)
Penternak Lembu (392)
Penternak Udang (195)
Peralatan Makmal Dan Hospital (265)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (728)
Peralatan Sukan (555)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (625)
Perkakas Elektrik (439)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1539)
Pinjaman AIM (169)
Pinjaman Hartanah (522)
Pinjaman Kad Kredit (390)
Pinjaman Kereta (613)
Pinjaman Peribadi (10644)
Pinjaman Perniagaan (1846)
Produk Dari China (544)
Produk Sejuk Beku (1330)
Program Consignment (2024)
Program Dropship (6776)
Pusat Bahasa (361)
Pusat Jagaan Bayi (1555)
Pusat Latihan (653)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (527)
Pusat Pendidikan Tinggi (524)
Pusat Rawatan (368)
Pusat Tadika Dan Taska (1328)
Pusat Tuisyen (1072)
Rancangan Perniagaan (599)
Rawatan Alternatif (293)
Rumah Sewa (4317)
Rumah Untuk Dijual (3757)
Servis Freelance (1120)
Servis Keselamatan (727)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (463)
Setiausaha Syarikat (611)
Sewa Bas Dan Van (579)
Sewa Kereta Teksi Limo (1835)
Sewa Lori (2572)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (249)
Studio Fotografi (908)
Studio Grafik Dan 3D (1111)
Studio Lukisan (130)
Studio Model Penyanyi Pelakon (738)
Studio Muzik (482)
Sukan Beladiri (117)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (643)
Tanah Untuk Dijual (4880)
Tempahan Biskut Dan Tart (2157)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (669)
Tempahan Katering (2168)
Tempahan Kek Dan Coklat (2152)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1760)
Tempahan Minuman Dan Dessert (465)
Tempahan Nasi Lemak (527)
Tempahan Roti (365)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (642)
Ubahsuai Rumah (1696)
Urut Tradisional (801)
Usahawan Baja Pertanian (374)
Usahawan Benih Dan Nursery (404)
Usahawan Tani (1099)
Vending Machine (373)
Voucher Dan Tiket (249)
Web Design Malaysia (2318)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1360)