Search Majalah.com
Mencari Kerja Sambilan di Rumah
Orangn9 - Tue 12/Jul/2011 9:29am [Last Comment]
Assalamualaikum, saya mencari kerja sambilan dirumah mcm lipat sampul surat ke,bungkus barang ke,pasang skru ke.Saya ada jugak survey kat website lain tp betul ke ada yang kena bayar dulu baru bagi barang?Kepada mana2 pihak yang mencari pekerja sambilan di rumah silalah hubungi saya di 013-2490012.Saya tinggal di Rembau.Tapi tolong jgn promote apa2 mlm ye.Saya memang x minat.Terima kasih.

Niche: Ingin Berniaga
Kursus Borong Produk China Tanpa Perlu Melangkah ke China
18 Sep 2014 (Khamis) di DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
24 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Rashidi Ramli - Tue 12/Jul/2011 10:05am
    buat bisnes topup nk?..

    just reload gune hp sndiri..

    mudah..jimat..

    email me flash_4308@yahoo.com  
  2. Alanzainal - Tue 12/Jul/2011 10:15am
    tgk dulu...wat pilihan kemudian
    http://cili.ws/bz  
  3. Zeti Din - Tue 12/Jul/2011 10:20am
    betul... janganlah awak masuk yang kena bayar dulu... saya dah kena..ini nasihat saya...samada melalui cara lipat surat ata u email... kalau kena bayar dlu tak payahla... sebab buku panduan yang diaorang beri diaorg kata itulah bahan perniagaan padahal awk xkan dapat apa2 faedah malah diaorg suruh awk buat iklan macam yang diaorg iklankan kat awk dan awk perlu dpaatkn duit dr org lain. berdosa je buat keje tu... cuba masuk www.surveyhead.com ke... free..yg free2 ni xpe... kalau nak keje sambilan, awk kene kuar tenaga... br btl dpt duit... kalau nak jadi agen produk smartherbs atau nak jadi junior unit trust, boleh hubungi sy di pascakesumba@gmail.com  
  4. Orangn9 - Tue 12/Jul/2011 3:17pm
    Thanks Zeti Din for your info.  
  5. Zizi 6 - Tue 12/Jul/2011 11:20pm
    salam..ingin memperolehi pendapatan yg lumayan???kami ada jalan penyelesaiannya...sertai kami dan anda akan memperolehi pendapatan yg bakal memeranjatkan anda....pendaftrn yg amat rendah..layari wangmasyukonline.webs.com  
  6. Ahmad 104 - Wed 13/Jul/2011 2:29am
    Salam...,
    sambil2 tu cuba buka web ini: www.bisnesprepaid.com/angokangok

    ini bisnes dari rumah juga. kalau u boleh buka internet, sudah tentu u boleh buat. cuba lah dalam satu tahun. bagaimana hasilnya. tq...  
  7. Galerionlinebiz - Fri 15/Jul/2011 5:55am
    Berminat tak nak berniaga barang kemas celup?? Atau mungkin kain baju kurung?? Sila hubungi 0162090378  
  8. Special - Fri 15/Jul/2011 1:42pm
    try pergi sini..http://bisnestanpamodal.blogspot.com/  
  9. Kery - Sat 16/Jul/2011 10:56am
    Salam sejahtera, peluang menjana pendapatan sehingga RM300,000.
    bermodalkan hanya RM20 sahaja =http://www.duitraya.biz/fastincome


    "TERBARU! Perolehi US Dollar pada Setiap Minggu &
    Wang Tunai dalam gandaan RM100
    pada Setiap Hari, terus ke akaun bank anda".
    Sila kunjungi : =>http://ik.my/duitmudah  
  10. Rahmad - Sun 17/Jul/2011 9:19pm
    Minat berniaga ikan bilis kopek dari sabah ?? email saya rahmatlatif78@yahoo.com.tq  
  11. Noorza - Wed 20/Jul/2011 4:39pm
    saya setuju dgn zeti din.
    nway saya ada kerja tanpa modal, kerja pun mudah je,hari ni saje dah 2 orang dapat rm200 dalam seminggu,bkn MLM,sebab saya pun tak minat benda2 tu,bnyk kali kena tipu.
    boleh mesej saya di noorhazwaniismail@yahoo.com  
  12. Rafidah Repahie - Thu 28/Jul/2011 1:32am
    salam noorza saya berminat nak tahu.... sila emailkan detail kpd saya hrndamia@gmail.com  
  13. Saiful Bahari 3 - Wed 10/Aug/2011 6:25am
    salam,
    perniagaan berasaskan internet.
    mngapa tidak percaya?
    tipu? mencari downline=customer? tiada bukti?
    atau apa shj.
    tp bagaimana dgn perniagaan yg anda rasa mahu buat.
    tiada tipu? tiada mencari downline? atau apa shj.
    semua perniagaan memerlukan customer.
    mngapa mahu perniagaan yg memerlukan modal yg besar sdgkan ada perniagaan yg modal kecil tp keuntungn boleh menanggung keluarga dan dpt meluagkan masa dgn tersayang.
    mmg bnr bukn semua perniagaan mudah.
    semua sama shj. tp bila diusaha pasti berjaya.
    kita bole ikthiar dgn cara simple dan dapat meluagkan msa dgn keluarga.
    saya sndri dpt menanggung perbelanjaan belajar saya di universiti dgn mengunakan internet.
    ramai yg kata karut. terpulang kpd dye.
    saya hanya mahu semua rasa apa yg saya rasa.
    seseorg yg kelihtn biasa tp dlmnn yg luar biasa.
    sila lihat link dibwh utk anda berfikir.
    terpulng percaya atau tidak.
    tp sya sebagai pelajr yg dpt menanggung pembelajarn saya sndri hnya mahu semua rasa apa yg saya rasa. :)

    http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=saifulbahari  
  14. Ellisa 2 - Sun 22/Jul/2012 3:07am
    BUAT DUIT TANPA MODAL DIRUMAH FREE SIGN UP JE ANDA DAPAT $100 KLIK AT http://prelaunchx.com/x/eelyzs ,X SUSAH JUST PROMOTE LINK NI KAT MBER2 AJAK DOWG SIGN UP,SEMUA AKAN UNTUNG,SEBAB FREE,SORG JOIN DAPAT RM30,KALAU 100 JOIN??ANDA DAPAT RM 3000, ,X PERCAYA???X CUBE XTAW LA KAN,TAPI X PAKSE ANDA,LAGI RAMAI ORG ANDA CARI LAGI BYK KOMISEN ANDA,X PAHAM TANYE SAYA,SAYA AKAN BG TAW CARA SIGN UP(ade caranye,jgn main sign up je,takut akaun x aktif,x dapatla duit) SUPAYA CEK DIHANTAR KERUMAH,SEBARANG PERTANYAAN EMAIL SAYA DI eelyzs@gmail.com  
  15. Shafini95 - Mon 6/Aug/2012 1:10pm
    KERJA SAMBILAN TANPA MODAL/TANPA PENGETAHUAN TINGGI TENTANG INTERNET....KALAU NAK CAKAP PANJANG BERJELA2 PULA...UNTUK MAKLUMAT LANJUT HUBUNGI SAYA :
    SAKURASAKINI@GMAIL.COM
    : 0199243601
    SURI RUMAH / IBU TUNGGAL DI AMBIL PERHATIAN  
  16. Man198 2 - Mon 13/Aug/2012 7:13pm
    Senang je klik sini,semoga dapat membantu,
    http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/ManBukanRahsiaLagi  
  17. Nur Aishah Bt Abdullah - Sat 3/Nov/2012 10:25am
    Ada x kje utk suri rumah..??rply  
  18. Hidayah 140 - Wed 14/Nov/2012 5:49pm
    Assalamu'alaikum saya mencari kerja sambilan di rumah mcm lipat sampul surat ke,bungkus barang ke... saya nak kerja selain mengasuh... saya tinggal berhampiran di HOSPITAL SELAYANG, SELANGOR. Jika ada, hubungi saya di 019-6495686.  
  19. Biena - Sat 8/Dec/2012 1:11am
    hi semua,sy nk bg nasihat kpd kwn2 psl kj sambilan dr rmh nie.yg psl prepaid kononya xpyh byr ape2tp rupanya kita kena bli sim kad n bayar rm90.00 utk sim kad tu.dan yg buatkan sakit hati rupanya diaorg punya testimoni tu mnipu je.diaorg buatkan kita website sendiri lps tu guna testimoni yg sama.mnipula namanya tu kalo kena bli produk diaorg sbanyak rm 90.00 tu,kata xde byar n beli brg tapi rupanya kena kluar rm90.00 utk modal sim card tu..pe citer nie..hati2 yea kwn2,xda org nk buat bisnes kalo xdpt untung...  
  20. Khai 46 - Fri 21/Dec/2012 1:02am
    Ramai yang ragu-ragu menceburi bidang bisnes online. Tetapi setelah mereka memahami faedah yang akan mereka perolehi nanti, akhirnya mereka meluangkan masa beberapa minit untuk memahaminya. Anda boleh melayari website di bawah ini sekarang untuk maklumat lanjut...

    http://bit.ly/bisnes-v1  
  21. Aien80 - Mon 31/Dec/2012 12:30pm
    saya nk cari kerja online yg tanpa modal...  
  22. Nurhida Arfah Binti Nabir - Tue 7/May/2013 11:56am
    saya mencari keje membungkus barang, sms ke 0148204472  
Page 1   (Total 22 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2665)
Bengkel Basikal (72)
Bengkel Besi (204)
Bengkel Kereta (1468)
Bengkel Motosikal (245)
Bengkel Tayar (211)
Bisnes Air Mineral (361)
Bisnes Ais Krim (494)
Bisnes Aksesori Kereta (645)
Bisnes Broadband (1089)
Bisnes Burger (540)
Bisnes Cermin Mata (158)
Bisnes Cuci Kereta (792)
Bisnes Cyber Cafe (446)
Bisnes Dobi (1344)
Bisnes Ebook (1037)
Bisnes Handphone (1238)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (551)
Bisnes Ice Blended (689)
Bisnes Jam Tangan (284)
Bisnes Jeruk (162)
Bisnes Kitar Semula (490)
Bisnes Komputer (1470)
Bisnes Kurier Dan Logistik (658)
Bisnes Minuman (1432)
Bisnes Pasar Malam (1938)
Bisnes Pelancongan (534)
Bisnes Perabot (835)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1092)
Bisnes Restoran (3272)
Bisnes Roti Dan Bakeri (698)
Bisnes Salun Rambut (357)
Bisnes Sarang Burung (254)
Bisnes Satay (376)
Bisnes Sms (160)
Bisnes Spa Dan Facial (640)
Bisnes Steamboat (195)
Bisnes Tablet Pc (439)
Bisnes Tradisional (811)
Bisnes Untuk Dijual (3259)
Bisnes Waffle Dan Jagung (376)
Bisnes Western Food (316)
Dewasa 18sx (1745)
Diskusi Bisnes (1933)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (711)
Expo Karnival Tapak Niaga (6332)
Forex Malaysia (1836)
Haiwan Peliharaan (459)
Haji Dan Umrah (462)
Hiasan Dalaman (700)
Hiasan Taman (238)
Hotel Resort Homestay (992)
Iklan Tv Radio Media Massa (219)
Import Dan Eksport (323)
Ingin Berniaga (2797)
Insurans Dan Takaful (1693)
Insurans Roadtax Kereta (331)
Kedai Bunga (187)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1966)
Kedai Emas (442)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2499)
Kedai Hardware (423)
Kedai Ibu Dan Bayi (685)
Kedai Jahit (3741)
Kedai Kamera Dan Camcorder (339)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (334)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1799)
Kedai Sewa (1611)
Kereta Baru (1584)
Kereta Terpakai (4918)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4637)
Kerja Kemahiran (1918)
Kerja Kosong (11429)
Kerja Praktikal (1991)
Kerja Sales (2217)
Kerja Sambilan (6194)
Konsultan Perniagaan (443)
Kontrak Swasta (286)
Kontrak Tender Kerajaan (450)
Kontraktor Balak Dan Kayu (471)
Kontraktor Jurutera (550)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (223)
Kontraktor Minyak Dan Gas (670)
Kontraktor Pasir (380)
Kontraktor Pembinaan (2015)
Kontraktor Perlombongan (316)
Kursus Dan Seminar (2767)
Kursus Kecantikan (675)
Kursus Makanan (655)
Kursus Motivasi (318)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1605)
Mencari Pelabur (3634)
Mesin Fotostat (349)
Mesin Freezer Dan Chiller (259)
Mesin Industri (501)
Mesin Jahit (369)
Mesin Proses Makanan (552)
Pakej Pelancongan (2574)
Pakej Perkahwinan (1189)
Pakej Perniagaan (870)
Pasar Basah (1433)
Pekerja Asing (1212)
Pelaburan Saham Unit Trust (927)
Pembantu Rumah Asing (1830)
Pembekal Barang Runcit (1564)
Pembekal Beras (105)
Pembekal Buah-buahan (477)
Pembekal Ikan Kering (381)
Pembekal Kelapa Dan Santan (636)
Pembekal Kerepek (1090)
Pembekal Keropok (436)
Pembekal Kicap Dan Sos (218)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (236)
Pembekal Mee Dan Bihun (123)
Pembekal Minyak Masak (413)
Pembekal Rempah Dan Perencah (585)
Pembekal Serunding (258)
Pembekal Telur (138)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1179)
Pemborong Batik Dan Sutera (351)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (594)
Pemborong Bundle (850)
Pemborong Cadar Dan Tilam (438)
Pemborong Karpet (156)
Pemborong Kasut Dan Sandal (686)
Pemborong Lampin (291)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (762)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1625)
Pemborong Pakaian Lelaki (1116)
Pemborong Pakaian Plus Size (142)
Pemborong Pakaian Wanita (4154)
Pemborong Telekung Dan Songkok (563)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3487)
Pemborong Tuala (196)
Pemborong Tudung (2751)
Pembuat Papan Tanda Iklan (269)
Pembuat Plastik Kotak Botol (790)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (474)
Pendaftaran Syarikat (485)
Pendaftaran Trademark (34)
Pengedar Alat Tulis (943)
Pengedar Bahan Pencuci (704)
Pengedar Buku Dan Majalah (577)
Pengedar Contact Lens (238)
Pengedar Perfume (1526)
Pengedar Permainan Kanak2 (591)
Pengedar Produk Kecantikan (2591)
Pengedar Produk Kesihatan (2954)
Pengurus Majlis (590)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (712)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (688)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (386)
Penternak Udang (193)
Peralatan Makmal Dan Hospital (257)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (701)
Peralatan Sukan (543)
Perisian Komputer (563)
Perkakas Dapur (613)
Perkakas Elektrik (422)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1505)
Pinjaman AIM (165)
Pinjaman Hartanah (508)
Pinjaman Kad Kredit (386)
Pinjaman Kereta (588)
Pinjaman Peribadi (10425)
Pinjaman Perniagaan (1808)
Produk Dari China (533)
Produk Sejuk Beku (1296)
Program Consignment (1989)
Program Dropship (6606)
Pusat Bahasa (349)
Pusat Jagaan Bayi (1509)
Pusat Latihan (640)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (509)
Pusat Pendidikan Tinggi (517)
Pusat Rawatan (357)
Pusat Tadika Dan Taska (1273)
Pusat Tuisyen (1050)
Rancangan Perniagaan (587)
Rawatan Alternatif (288)
Rumah Sewa (4195)
Rumah Untuk Dijual (3679)
Servis Freelance (1090)
Servis Keselamatan (709)
Servis Pembersihan (803)
Servis Pengedaran Risalah (453)
Setiausaha Syarikat (600)
Sewa Bas Dan Van (563)
Sewa Kereta Teksi Limo (1788)
Sewa Lori (2524)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (245)
Studio Fotografi (886)
Studio Grafik Dan 3D (1072)
Studio Lukisan (126)
Studio Model Penyanyi Pelakon (708)
Studio Muzik (464)
Sukan Beladiri (115)
Sukan Berkumpulan (228)
Sukan Futsal (227)
Sukan Pancing (142)
Tanah Sewa (630)
Tanah Untuk Dijual (4762)
Tempahan Biskut Dan Tart (2123)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (658)
Tempahan Katering (2107)
Tempahan Kek Dan Coklat (2122)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1731)
Tempahan Minuman Dan Dessert (456)
Tempahan Nasi Lemak (511)
Tempahan Roti (352)
Terminal Bayaran (184)
Ubahsuai Pejabat (629)
Ubahsuai Rumah (1665)
Urut Tradisional (780)
Usahawan Baja Pertanian (369)
Usahawan Benih Dan Nursery (394)
Usahawan Tani (1081)
Vending Machine (358)
Voucher Dan Tiket (243)
Web Design Malaysia (2288)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1328)