Search Majalah.com
Mencari Kerja Sambilan di Rumah - Pahang
Salwa 21 - Tue 18/Oct/2011 7:00am [Last Comment]
saya bekerja di sebuah syarikat swasta hanya sebagai kerani.gaji yang kecil ini menyebabkan saya kurang mampu untuk menampung tiga orang anak2 saya yang masih kecil.anak2 saya berumur dlm lingkungan 4-1 thn.saya ingin mencari kerja sambilan yang halal yang boleh dilakukan dirumah.saya tidak mahu kerja2 seperti MLM atau yg sebagainya.saya tidak boleh kerja sambilan di luar memandangkan tiada siapa yang akan menjaga anak saya.anak saya dihantar ke taska ketika saya bekerja.kos kini tinggi..saya akan cuba kerja apa pun janji halal..yg boleh dibuat dirumah dan saya akan dibayar upah..susun katalog ker, upah taip kerja2 assignment ke, sy saya boleh submit secara online atau kurier....saya memerlukan bantuan anda diluar sana..saya bukan menagih simpati dengan meminta duit...saya inginkan kerja yg boleh saya lakukan dirumah..saya ingin besarkan anak2 saya dengan sempurna...terima kasih

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
9 Dis 2014 (Selasa) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Sesi Demo GST-Compliance Software - Ofisxpert
9 Dis 2014 (Selasa) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Bulatfx - Tue 18/Oct/2011 7:21am
    http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=266437&page=2


    boleh cuba di sini bro .. 017 8786 758  
  2. Juyana - Tue 18/Oct/2011 8:24am
    salwa ni ada kat mana?  
  3. Salwa 21 - Tue 18/Oct/2011 8:18pm
    saya di kuantan, pahang....  
  4. Din 48 - Wed 19/Oct/2011 8:32am
    Assalamualaikum salwa......boleh cuba yang ini..... http://ik.my/kumpulmodal


    atau bisnes produk yang paling laris dipasaran, nak tau layari:
    http://ik.my/diskaun  
  5. Marina 23 - Wed 19/Oct/2011 9:04am
    join sy kat cni ,jual produk kesihatan..produk progen.modal hnya rm46 shj.puan dpt 1 unit progen,puan try mkn dulu,bagi kat ank2,mest diorg ska...produk ni baik untuk skuarga,terutama untuk bdk2,spy diorg sht,bijak dan cerdas .cuba pn.wt promosi kt kwn2 office..mst diorg nk try,produk ni jg sesuai untuk langsingkn badan,untuk kulit,untuk minda dn bdn yg sht.untk info lnjut dn reg jd ahli VIP kmi sila ke http://marina.progen2u.com.tq.  
  6. Mohd Zulhafiz - Wed 19/Oct/2011 11:17am
    nak jd agent drophip x? agent jual perfume gred AAA. emailkan ke zulhafiz_kamarudin@yahoo.com  
  7. Amien 8 - Wed 19/Oct/2011 11:54am
    nak jual barang mekap..
    xperlu modal...
    juz amik order secara online@offline...
    saya leh send katalog...
    email saya di rufioamien@yahoo.com...  
  8. Jom Shop - Wed 19/Oct/2011 4:28pm
    ingin kerja part time??...blh la klik this link k...amat membantu

    http://www.jobdirumah.com/partTime  
  9. Salwa 21 - Wed 19/Oct/2011 5:06pm
    terima kasih kepada yang respon..  
  10. Zaha 9 - Wed 19/Oct/2011 8:07pm
    Tambah duit melalui email.
    www.tinyurl.com/frreee  
  11. Fida 19 - Wed 19/Oct/2011 9:29pm
    boleh jd agen Melalueca. X perlu jual brg, hanya promote kwn2/jiran utk shopping di Melaleuca. email utk lebih info: fida.sfmsb@yahoo.com  
  12. Aida 103 - Wed 19/Oct/2011 9:37pm
    salam salwa, sy pon mcm salwa jugak. kerja kerani, anak 3 org hntr pengasuh. tapi sy niaga baby diapers secara sambilan. untuk anak2 pakai pon murah, sambil jual kt jiran2 dan kawan2 pejabat. alhamdulillah, stakat ni mmg dpt sambutan. yelah, siaper2 yg ade anak mesti nk beli baby diapers ni kan, dr anak kecik sampai anak besar. wassalam, dr sweet_eyeda@yahoo.com  
  13. Syakila 3 - Thu 20/Oct/2011 10:11am
    Bukan jual produk, bukan cari pembeli…hanya online facebook..follow TEKNIK dberi sahaja…. Pendapatan harian..komisen 100% terus ke acc bank anda...Bertindak la sekarang!!! sapa2 yg berminat nak join sila tinggalkan pesanan di page saya atau email saya (dracu_laa@yahoo.com) atau pm di facebook saya (Syakila Kiela) @ 019-2454518  
  14. Fairus 26 - Thu 20/Oct/2011 11:40am
    layari laman portal Biodinar.com
    anda berpeluang mengaut keuntungan dengan 3 jenis perniagaan iaitu :

    *PLAN BINA MODAL BISNES (BMB)
    *JUALAN PRODUK KESIHATAN YANG DIJAMIN HALAL
    *JUALAN TOPUP PREPAID.

    http://www.biodinar.com/SifarMiskin
    atau
    http://modalbisnes.com/sifarmiskin  
  15. Pn Idayu - Thu 20/Oct/2011 11:54am
    Salam..Agen dropship di perlukan di seluruh negara.Kerja yang sangat mudah hanya dengan mempromosikan buku-buku dari syarikat kami melalui online atau dengan cara anda tersendiri mengikut masa anda dan mendapatkan order dari customer,kemudian segala urusan penghantaran buku kami akan uruskan dengan customer anda. Tidak perlu modal, tidak perlu minyimpan stok dan tidak perlu berhenti kerja. Buat mengikut masa dan kehendak anda. Komisyen akan di bayar selepas customer membuat bayaran.

    Apa yang perlu di lakukan?
    Untuk menjadi dropshiper kami ialah mempromosikan buku-buku agama yang kami edarkan melaluai online atau cara anda tersendiri.
    Buku- buku yang kami edarkan boleh tengok kat www.majuniaga-onlinebookstore.blogspot.com. Segala penerangan yang ada dalam blogspot tersebut boleh di gunakan sebagai sumber untuk mempromosikan buku-buku yang kami edarkan. Tugas anda ialah dapatkan tempahan buku dan emailakan/ mesej kepada kami. Maklumat yang perlu dari pelanggan anda ialah:-

    Nama
    Alamat pejabat/Rumah (paling utama alamat pejabat kerana senang kami buat penghantaran)
    No H/P (sangat penting)
    Buku yang ingin di tempah dan bilangannya
    Tarikh di kehendaki

    Pendaftaran sebagai dropshiper
    Pendaftaran diri sebagai dropshiper syarikat kami hanya emailkan maklumat peribadi anda sebagai sumber rujukan kami seperti:-

    Nama penuh
    No i/c
    Alamat
    No h/p
    Email
    No Akaun (untuk komisyen)

    Komisyen
    Pembayaran komisyen ialah 10% dari harga buku. Contoh kalau harga buku RM75.00, anda akan di bayar RM7.50. Bonus juga akan diberikan sebagai ganjaran usaha anda jika anda dapat mencapai 85 naskah buku sebulan, anda akan memperolehi bonus RM100.00. Jika anda dapat menjual170 naskah buku, bonus yang anda akan perolehi RM200.00.Contoh pendapatan anda yang mungkin anda perolehi dalam tempoh sebulan. Katakan anda berjaya menjual 100 naskah buku yang berharga RM75.00. So, anda akan mendapat komisyen RM750 dan tambah bonus RM100,so jumlah keseluruhan bulan tersebut anda berjaya mendapat RM850.00. Lagi banyak buku yang terjual lagi banyak bonus yang anda perolehi. Pembayaran setiap komisyen pula akan dibayar terus keakaun anda apabila pelanggan anda membuat bayaran kepada kami.

    Cara Pemasaran
    Banyak cara yang berkesan untuk memasarkan buku-buku agama ni.Antaranya ialah:-

    Melalui facebook, tag kepada rakan2 anda atau share.
    Semua laman sosial anda
    Memperkenalkan kepada rakan2 anda
    Memperkenalkan kepada staf-staf pejabat / cikgu-cikgu dan banyak lagi peluang untuk anda pasarkan. cari alternatif yang terbaik yang boleh anda memperkenalkan dan menarik ramai pelanggan untuk anda.

    * Untuk sesiapa yang berminat boleh hubungi
    012-3590160 pn.idayu atau email ayu83_comel@yahoo.com.my.  
  16. Fazilah Binti Ismail - Thu 20/Oct/2011 2:31pm
    cik salwa..cuba try yg ni..http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=ilah  
  17. Erma Liza - Thu 20/Oct/2011 3:52pm
    Hai....perlukan kerja parttime or fulltime.
    saya memerlukan pekerja..siapa yg berminat sila email ke ema_ermaliza@yahoo.co.uk
    kerja sgt mudah tp pendapatan melebihi rm 500.00 seminggu...  
  18. Mustahid Abdul Karim - Thu 20/Oct/2011 4:03pm
    Salam...

    kerja part time sahaja di rumah...

    anda hanya buat di rumah..
    part time je...

    keuntungan anda sendiri yang tentukan...
    ianya milik anda 100%..

    anda rajin sehari anda dapat menjana RM 5++ ...

    ramai sudah memilikinya...

    info lanjut sila ke http://39rahsiabuatwang.blogspot.com

    diharap ini dapat membantu anda dan keluarga anda....

    wslm  
  19. Sofiah Bt Md Noh - Thu 20/Oct/2011 11:54pm
    http://www.jobdirumah.com/puterisalju  
  20. Ramlah Bt Salleh - Sat 22/Oct/2011 4:27pm
    salam Pn. Salwa, akak twarkan sebagai agent dropship produk akak sila layar:www.ummiecollection.blogspot.com
    email: ramlahsalleh56@gmail.com tuk details tk.  
  21. Dayah 2 - Sun 23/Oct/2011 1:33am
    salam..sy ada buat dropship barangan jenama tupperware...sis, blh buat dr rumah & secara online...utk keterangan lanjut blh email sy di qistinashoppe@gmail.com..tq..  
  22. Mustahid Abdul Karim - Mon 24/Oct/2011 5:37pm
    Salam....

    Bisnes Gayapos Hebat masakini hampir ditutup tempahannya..

    hanya tinggal berberapa unit sahaja lagi...

    CEPAT!!!! selepas ini tiada lagi tempahan dibuka..

    cuba bayangkan permintaan dalam 1 bulan ini...200 orang sudah memilikinya..ANDA BILA LAGI???

    http://39rahsiabuatwang.blogspot.com

    SMS sy untuk detail
    01119391751

    wslm  
  23. Mohd Asri Bin Abdul Gani - Tue 25/Oct/2011 8:22am
    Salam... nak kongsi peluang ( tak perlu jual produk). Sy En Asrie tinggal di Kuantan, kita blh jumpa utk penerangan cuma 5 ke 10 minit aje. Kol 017-9061411.
    Tkasih  
  24. Jaeyaz - Wed 26/Oct/2011 1:00pm
    Salam Pn Salma....
    .... Nie ada peluang yang bagus punyer...

    -> tak payah melabur ngan modal yang besar.
    -> Bukan Binary/Multi-Level Marketing(MLM)/Bukan Jual Barang.
    -> Bukan Skim Cepat Kaya/Pelaburan/Surat Berantai/Wang Pos.
    -> Tiada Pangkat,Pairing atau Flushing.
    -> Pendapatan Tiada Had, Bergantung Pada Tahap Keinginan dan Usaha.
    -> Berkonsepkan Online

    *Terbongkar Rahsia Kejayaan Dalam Perniagaan Bermodal $1.00 Sehari.
    *Kerja Mudah *Modal Rendah *Pendapatan Lumayan

    So Apa D Tunggu Lagi, Jom Kita Rebut Peluang Nie...

    Atau Hubungi Saya 0168214730-Cik Yaz

    Link Kat Sini http://www.My1CGI.com/MY0168214730  
  25. Rabak - Wed 2/Nov/2011 7:19pm
    baca email jer...zero modal..daftar free

    http://www.emailcashpro.com/?r=mahizan  
  26. Rohani Bt Hamzah - Fri 9/Dec/2011 11:52am
    Assalam...Salwa, klu Salwa minat nk jadi agen saya jual kuih loyang di rumah.Ada yg packing RM1.00, RM5.00.Klu nk yg balang pn adad.Salwa kn bekerja..bleh juga jual kt kwn tmpt keje..x perlu modal,
    Saya akan bagi komisen kt Salwa....
    Berminat bleh call saya 017-4790922(Anie)  
  27. Fyascamuzairin - Sat 10/Nov/2012 7:09pm
    saya pon minat jadi agen ape sahaja ... klu sesiapa perlukan khidmat saya , sila hubungi saya 0172650173  
Page 1   (Total 27 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2828)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (225)
Bengkel Kereta (1509)
Bengkel Motosikal (253)
Bengkel Tayar (220)
Bisnes Air Mineral (372)
Bisnes Ais Krim (517)
Bisnes Aksesori Kereta (664)
Bisnes Broadband (1117)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1389)
Bisnes Ebook (1068)
Bisnes Handphone (1273)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (576)
Bisnes Ice Blended (712)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (183)
Bisnes Kitar Semula (508)
Bisnes Komputer (1504)
Bisnes Kurier Dan Logistik (693)
Bisnes Minuman (1488)
Bisnes Pasar Malam (2010)
Bisnes Pelancongan (556)
Bisnes Pengantin (703)
Bisnes Perabot (879)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1124)
Bisnes Restoran (3401)
Bisnes Roti Dan Bakeri (724)
Bisnes Salun Rambut (374)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (388)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (682)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (840)
Bisnes Untuk Dijual (3431)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (333)
Dewasa 18sx (1802)
Diskusi Bisnes (1993)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6650)
Forex Malaysia (1946)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (470)
Hiasan Dalaman (726)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1036)
Iklan Tv Radio Media Massa (229)
Import Dan Eksport (335)
Ingin Berniaga (2839)
Insurans Dan Takaful (1768)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1996)
Kedai Emas (459)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2555)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3967)
Kedai Kamera Dan Camcorder (351)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1907)
Kedai Sewa (1659)
Kereta Baru (1651)
Kereta Terpakai (5067)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5010)
Kerja Kemahiran (2028)
Kerja Kosong (12199)
Kerja Praktikal (2195)
Kerja Sales (2342)
Kerja Sambilan (6472)
Konsultan Peguam (161)
Konsultan Perniagaan (466)
Kontrak Swasta (303)
Kontrak Tender Kerajaan (467)
Kontraktor Balak Dan Kayu (486)
Kontraktor Jurutera (578)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (228)
Kontraktor Minyak Dan Gas (698)
Kontraktor Pasir (412)
Kontraktor Pembinaan (2100)
Kontraktor Perlombongan (326)
Kursus Dan Seminar (2875)
Kursus Kecantikan (697)
Kursus Makanan (672)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1633)
Mencari Pelabur (3742)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (389)
Mesin Proses Makanan (583)
Pakej Pelancongan (2648)
Pakej Perkahwinan (1220)
Pakej Perniagaan (906)
Pasar Basah (1488)
Pekerja Asing (1271)
Pelaburan Saham Unit Trust (970)
Pembantu Rumah Asing (1900)
Pembekal Barang Runcit (1594)
Pembekal Beras (117)
Pembekal Buah-buahan (493)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (660)
Pembekal Kerepek (1119)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (246)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (419)
Pembekal Rempah Dan Perencah (622)
Pembekal Serunding (260)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1201)
Pemborong Batik Dan Sutera (355)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (877)
Pemborong Cadar Dan Tilam (466)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (712)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (781)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1693)
Pemborong Pakaian Lelaki (1142)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4301)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3579)
Pemborong Tuala (206)
Pemborong Tudung (2833)
Pembuat Papan Tanda Iklan (288)
Pembuat Plastik Kotak Botol (805)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (488)
Pendaftaran Syarikat (510)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (961)
Pengedar Bahan Pencuci (730)
Pengedar Buku Dan Majalah (607)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1566)
Pengedar Permainan Kanak2 (613)
Pengedar Produk Kecantikan (2659)
Pengedar Produk Kesihatan (3053)
Pengurus Majlis (605)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (743)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (699)
Penternak Kambing (296)
Penternak Lembu (398)
Penternak Udang (200)
Peralatan Makmal Dan Hospital (270)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (740)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (578)
Perkakas Dapur (634)
Perkakas Elektrik (453)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1551)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (398)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10898)
Pinjaman Perniagaan (1866)
Produk Dari China (550)
Produk Sejuk Beku (1362)
Program Consignment (2046)
Program Dropship (6906)
Pusat Bahasa (366)
Pusat Jagaan Bayi (1609)
Pusat Latihan (661)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (537)
Pusat Pendidikan Tinggi (534)
Pusat Rawatan (375)
Pusat Tadika Dan Taska (1371)
Pusat Tuisyen (1098)
Rancangan Perniagaan (569)
Rawatan Alternatif (300)
Rumah Sewa (4382)
Rumah Untuk Dijual (3820)
Servis Freelance (1137)
Servis Keselamatan (737)
Servis Pembersihan (853)
Servis Pengedaran Risalah (475)
Setiausaha Syarikat (601)
Sewa Bas Dan Van (587)
Sewa Kereta Teksi Limo (1874)
Sewa Lori (2625)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (259)
Studio Fotografi (917)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (134)
Studio Model Penyanyi Pelakon (765)
Studio Muzik (490)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (238)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (658)
Tanah Untuk Dijual (4956)
Tempahan Biskut Dan Tart (2174)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2196)
Tempahan Kek Dan Coklat (2179)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (181)
Tempahan Kuih Muih (1772)
Tempahan Minuman Dan Dessert (474)
Tempahan Nasi Lemak (533)
Tempahan Roti (379)
Terminal Bayaran (194)
Ubahsuai Pejabat (657)
Ubahsuai Rumah (1725)
Urut Tradisional (820)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (411)
Usahawan Tani (1107)
Vending Machine (392)
Voucher Dan Tiket (252)
Web Design Malaysia (2337)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1399)