Search Majalah.com
Mencari Kerja Part Time (Malam)
Student - Sat 8/Jan/2011 9:27am [Last Comment]
Saya Student di sebuah Ipt di Kuala Lumpur sedang mencari part time pada waktu malam (pukul 6ptg ke atas selepas habis kuliah) bagi menampung perbelanjaan/kos sara hidup bagi semester ini..X kisah kerja apa pun termasuk di gerai2/kedai2 atau apa jer..Sesiapa ada maklumat tolong inform me k?Harap anda dapat membantu..

p/s : Suka kerja yg menggunakan 4 kerat/tenaga dan Tidak berminat dalam Affliate, Top up, MLM dan dropship.

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Noor Azlin Shah - Sat 8/Jan/2011 10:12am
    Salam Student,

    Kami sedia membantu jika Student untuk mencari duit tambahan bagi menampung kos pembelajaran/sara hidup.

    Disebabkan student x kisah membuat apa2 kerja di gerai/kedai, apa kata sekiranya Student sendiri yg menguruskan gerai atau barangan jualan tanpa mengeluarkan sebarang modal?

    Kami boleh membantu mengenalpasti lokasi yg bersesuaian dan berdekatan dgn tempat tinggal Student (sekiranya Student memrlukan bantuan) dan mendapatkan sebuah kanopi untuk Student berniaga. Kami juga akan membekalkan set nasi kukus kami untuk Student berniaga. Tidak perlu memasak atau sebarang skill. Sudent sendiri yg tentukan berapa banyak gaji yg Student inginkan berdasarkan usaha Student sendiri dalam menjual nasi kukus kami.

    Bekalan boleh dihantar menjelang pukul 6 petang sekiranya Student ingin mula berniaga pada waktu tersebut dan Student hanya perlu membuka kanopi dan menyiapkan meja untuk meletakkan barangan.

    Student juga boleh memilih untuk berniaga pada setiap hari atau sebarang hari mengikut keperluan Student juga (tidak perlu bergantung kepada majikan dan amat bersesuaian sekiranya Student ingin menumpukan pelajaran pada hari2 tertentu seperti musim peperiksaan dsbnya).

    Keuntungan pula amat lumayan berbanding bekerja dgn org lain (Komisyen yg tinggi diantara 12.5%-25% bagi setiap bungkusan yg terjual). Kepala pun x pening dan anda boleh mendapatkan keseronokan pengalaman berniaga sendiri.

    Risiko pula tiada kerana jika ada set yg tidak terjual, Student boleh memulangkan semula kepada kami. Kami juga akan berusaha membantu Student menstabilkan jualan dalam tempoh 2 minggu yg pertama melalui tips2 jualan dan bantuan banner sekiranya diperlukan.

    Set nasi kukus kami pula amatlah murah jika berbanding dgn kebanyakkan produk lain diluar sana dan ini dapat membantu Student untuk menarik pelanggan dengan lebih baik. Ianya enak, segar dan tahan lama kerana ianya dikukus dan hanya dimasak sejurus sebelum ianya dihantar kepada Student. Produk kami juga dipercayai (siap dengan laman web bagi membantu sebarang pertanyaan)

    Sekiranya Syudent ingin mendapatkan maklumat lanjut, boleh hubungi Sha di 012-9165676 atau layari website kami di http://nasikukus.my. Student juga boleh email ke kakchik@nasikukus.my bagi sebarang pertanyaan. Insya'Allah kami akan membantu.  
  2. Abdul Aziz Bin Ismail - Sat 8/Jan/2011 10:27am
    sila emelkan maklumat u yang lebih detail sikit n contact no. kpd saya. azizisma@gmail.com  
  3. Mamat 6 - Sat 8/Jan/2011 10:34am
    Pada yang berminat nak kerja malam hubungi saya 0122851398.mamat

    kerja membersihkan barang kecil komponen kilang. kawasan kerja di kuang selangor. yang berada di sekitar sahaja di galakkan kerana kena buat disana sahaja tak boleh bawa balik buat kat rumah. Nak bekerja siang pun boleh.

    kekosongan 2 orang buat masa ini.
    yang penting boleh tetap. tak mahu sekejap datang/tak datang.

    sapa cepat dia dapat. tak mahu sms.

    YANG PENTING YANG BERADA DI SEKITAR KUANG, SELANGOR.  
  4. Roy Rahman - Sat 8/Jan/2011 11:58am
    Jadilah agen Infoprenuers dan dapatkan Referral Bonus 33.33% bagi setiap seorang yg diperkenalkan menyertai portal ini.

    Daftar percuma di link ini:-

    http://www.nextcubes.com/index.php?rid=4d1a218fdf718  
  5. Farris Iskandar - Sat 8/Jan/2011 6:09pm
    sms or call 0192689494
    kerja niaga kat uptown  
  6. Y U2 2 - Sat 8/Jan/2011 10:18pm
    salam...
    mencari pekerja partime /flltime utk mnjaga stall otak2....
    berminat hubungi : 0143233555
    tq.  
  7. Syawal - Sun 9/Jan/2011 2:22am
    x perlu buat kerja part time.cuma melabur RM37 dan dapat keuntungan setiap minggu. x caya cuba try dulu
    nak lebih labur lebihla
    www.royaltyfx.com/?id=syawal88  
  8. Azmitpj - Sun 9/Jan/2011 2:32am
    salam sume,
    noor azlin shah, satu usaha yg baik memberi peluang kpd student/ sapa2 yg minat berniaga tp kekurangan modal.. good luck to all!  
  9. Aisyah 22 - Tue 11/Jan/2011 10:42pm
    Farris Iskandar ... - ada kerja lg ke? keje 4time ke? .. sy prempuan... duk tratai mewah... email sy.. yaaaaisyah@yahoo.com.my  
  10. Nazri 14 - Sun 23/Jan/2011 1:23pm
    sy tengah cari pekerja car wash..wat part time pon boleh..
    0176452171  
  11. Mohd Syahir Arif - Sat 26/Feb/2011 1:58pm
    mana la nak cari part time ni..ada sape ada kje part time leh msg sy..area lembah klang, jam 6pm ke atas free.sbb time tu dah hbs kje office hour..  
  12. Linda 34 - Thu 5/May/2011 11:03pm
    part time tutor diperlukan di Taman Puncak Jalil, Seri Kembangan (kawasan nearby Kinrara & Bukit Jalil).
    Student Universiti yang berhasrat untuk wat part time n tiada pengalaman turut digalakkan memohon. Pihak tuisyen akan membuat training. Yang penting minat dan kesungguhan untuk membantu anak-anak kecil mencapai keputusan yang baik.
    Hubungi: 019-2668959  
  13. Sarimahnie - Fri 10/Jun/2011 3:41pm
    Saya inginkan kerja part time di area kuala lumpur. keje malam and weekend. kalau ada, email sy, star_moneyz@yahoo.com.  
  14. Rashid 38 - Sat 12/May/2012 2:07pm
    ingin menjana pendapatan sampingan?masih bekerja? tiada
    masalah,pelajar,pekerja,atau sesiapa sahaja boleh menjana mendapatan dengan
    mempromosikan iklan anda.hanya dengan RM10 anda akan mengaut lebih daripada
    gaji sebulan anda.cuma perlu mempromosikan iklan anda.lebih banyak iklan,lebih
    banyak lah pendapatan anda.bkn MLM dan tiada PENIPUAN.untuk kepastian dan penjelasan, sila ke pautan link berikut :- http://ll.my/rashid  
  15. Mimi Zaza - Sat 12/May/2012 7:29pm
    linda 34,saya berminat
    sy ingin mencari part time area bangi
    emelkn kpd mirza1090@yahoo.com tq  
  16. Zan Mohd - Wed 1/Aug/2012 1:11am
    salam..sy zul ingin bt pt di waktu malam sbb nk cari duit lebih umur 38 tahun email sy kat shaizra75@yahoo.com  
  17. 8dragon - Wed 1/Aug/2012 1:18am
    edar flyers nak? berminat email saya di
    eightdragon@ymail.com  
  18. Fara Roxy - Sun 16/Dec/2012 3:28pm
    sy pn..nk partime mlm dri kul 9mlm smpai kul 7pgi...please emel roxystyle90@gmail.com  
  19. Syamsul 23 - Sun 31/Mar/2013 3:56pm
    pasar malam sekitar kajang, tmpat tggal disediakan. gaji rm30. lelaki shj. 0142263972  
  20. Daiem - Wed 3/Apr/2013 12:17pm
    saya mencari kerja part time. sesiapa boleh bantu?
    Daiem, 20, student  
  21. Reen Chloeclipse - Thu 23/May/2013 3:22am
    saya ingin bekerja part time sebagai guru tuition di sekitar damansara damai dan prima damansara. mohon bantu saya kerana saya ingin mencari duit sampingan untuk membayar yuran pengajian.  
  22. Nur Adilah 5 - Mon 26/Aug/2013 8:47pm
    Berminat utk but pendapatan dari rumah.. serius :-)

    http://refer.jomniaga.com/x/ad1lah/  
  23. Aldawati - Thu 17/Oct/2013 1:58pm
    saya hendak kerja partime 6pm hgga 10/11mlam area subang seksyen u5 atau dekat airpoet subang...please call i 03-78495169 el  
  24. Ikmal Shahrin - Fri 8/Nov/2013 4:53pm
    saya memerlukan kerja part time dari jam 6pm ke atas. area cheras, sri kembangan, balakong, serdang. hubungi saya call/sms 0162440370  
  25. Ann 102 - Tue 28/Jan/2014 10:47am
    Saya inginkan kerja part time di area Kepong atau Sungai Buloh. Keje malam lepas office hour dan weekend. kalau ada, email sy. annieangah@yahoo.com.  
  26. Zinjabu - Tue 6/May/2014 10:42am
    saya perlukan pekerja ,kerja kerani malam.
    di kilang di pucung taman mas.
    masuk jam 8.30 keluar jam 7pagi, tetapi sering kali pulang jam 5 pagi atau sebelum subuh. kerja cukup rilex. tahu sedikit menggira dan mengunakan basic computer cukup.
    ibu tunggal, andalusia, bujang tua amat di galak kan, gaji mula masuk seribu.
    0192727505., segera nak pakai.  
  27. Nur Anati - Wed 7/May/2014 4:17pm
    sy ingin kerja part time selepas pukul 6pm di area kota damansara / subang airport / sg buloh... email sy atie_moxx94@yahoo.com..  
  28. Susliza - Thu 8/May/2014 10:19am
    salam,
    saya memerlukan kerja dari jam 8 mlm ke atas... sy mempunyai diploma dalam bidang kesetiausahaan.... saya stay dekat puchong, putra perdana... kalo sape ade keje kosong boleh la wassup sy.. 0172324552.... x pown email sy susliza_91@yahoo.com  
  29. Mohd Farid Bin Johari - Tue 20/May/2014 7:32pm
    sy ingin kerja part time selepas pukul 6pm di area kota damansara / subang airport / sg buloh. email sy farid_intro81@yahoo.com..  
  30. Ridzuan Romli - Thu 5/Jun/2014 5:34pm
    Assalamualaikum... sy ingin kerja part time selepas pukul 6pm di area puncak jalil/bukit jalil/equine. email sy wanromli@gmail.com

    p/s; sy xberminat dgn mlm  
  31. Maya 135 - Thu 12/Jun/2014 12:12pm
    saya perlukan kerja sambilan dari pukul 7.00 malam ke atas : kerja2 yg boleh saya buat kerja2 seperti pengiraan dan perkeranian atau perniagaan nak gaji hari2 tak mahu migguan atau bulanan whatsapp saya 011-23675821 atau email mayaleobiz@gmail.com Lokasi bukit jalil pandan indah pandan mewah tmn putra(ampang) sri petaling shj  
  32. Yanavi - Wed 18/Jun/2014 4:59pm
    Sy boleh bkerja malam janji yg HALAL area Kota Damansara or Kg. Melayu Subang. Jika ada tlg email nddh1987@yahoo.com.my
    Kerjasama anda amat di hargai. :)  
  33. Amir Mohd - Mon 4/Aug/2014 3:54pm
    Salam.ada x kerja tngah malam.start pukul 11 malam ke atas.ada x.kerja ape2 pun xksah asal kan halal.kalau ada tlng sms or call 0199244326  
  34. Noor Syed Esa - Thu 7/Aug/2014 11:38am
    Salam ada tak kije malam dr pukul 10 malam ke atas ..dekat area puchong ....kalau ada sila tel atau waasap ke no 0162675126  
Page 1   (Total 34 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2596)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Besi (196)
Bengkel Kereta (1475)
Bengkel Motosikal (241)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (481)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1067)
Bisnes Burger (536)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (786)
Bisnes Cyber Cafe (438)
Bisnes Dobi (1330)
Bisnes Ebook (1023)
Bisnes Handphone (1216)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (547)
Bisnes Ice Blended (680)
Bisnes Jam Tangan (277)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (482)
Bisnes Komputer (1446)
Bisnes Kurier Dan Logistik (645)
Bisnes Minuman (1411)
Bisnes Pasar Malam (1905)
Bisnes Pelancongan (519)
Bisnes Perabot (820)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1051)
Bisnes Restoran (3200)
Bisnes Roti Dan Bakeri (689)
Bisnes Salun Rambut (348)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (368)
Bisnes Sms (154)
Bisnes Spa Dan Facial (627)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (439)
Bisnes Tradisional (804)
Bisnes Untuk Dijual (3195)
Bisnes Waffle Dan Jagung (369)
Bisnes Western Food (312)
Dewasa 18sx (1704)
Diskusi Bisnes (1906)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (694)
Expo Karnival Tapak Niaga (6181)
Forex Malaysia (1805)
Haiwan Peliharaan (441)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (696)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (977)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (316)
Ingin Berniaga (2767)
Insurans Dan Takaful (1662)
Insurans Roadtax Kereta (323)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1942)
Kedai Emas (439)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2464)
Kedai Hardware (410)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3654)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (331)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1749)
Kedai Sewa (1597)
Kereta Baru (1552)
Kereta Terpakai (4823)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4516)
Kerja Kemahiran (1875)
Kerja Kosong (11078)
Kerja Praktikal (1903)
Kerja Sales (2160)
Kerja Sambilan (6067)
Konsultan Perniagaan (429)
Kontrak Swasta (282)
Kontrak Tender Kerajaan (440)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (532)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (220)
Kontraktor Minyak Dan Gas (662)
Kontraktor Pasir (356)
Kontraktor Pembinaan (1966)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2726)
Kursus Kecantikan (669)
Kursus Makanan (649)
Kursus Motivasi (312)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1585)
Mencari Pelabur (3584)
Mesin Fotostat (343)
Mesin Freezer Dan Chiller (249)
Mesin Industri (486)
Mesin Jahit (361)
Mesin Proses Makanan (541)
Pakej Pelancongan (2538)
Pakej Perkahwinan (1170)
Pakej Perniagaan (846)
Pasar Basah (1410)
Pekerja Asing (1178)
Pelaburan Saham Unit Trust (907)
Pembantu Rumah Asing (1794)
Pembekal Barang Runcit (1546)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (471)
Pembekal Ikan Kering (372)
Pembekal Kelapa Dan Santan (616)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (427)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (410)
Pembekal Rempah Dan Perencah (572)
Pembekal Serunding (255)
Pembekal Telur (135)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1171)
Pemborong Batik Dan Sutera (346)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (839)
Pemborong Cadar Dan Tilam (423)
Pemborong Karpet (152)
Pemborong Kasut Dan Sandal (677)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (750)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1592)
Pemborong Pakaian Lelaki (1110)
Pemborong Pakaian Plus Size (139)
Pemborong Pakaian Wanita (4099)
Pemborong Telekung Dan Songkok (560)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3424)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2710)
Pembuat Papan Tanda Iklan (260)
Pembuat Plastik Kotak Botol (777)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (474)
Pendaftaran Syarikat (476)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (929)
Pengedar Bahan Pencuci (691)
Pengedar Buku Dan Majalah (566)
Pengedar Contact Lens (235)
Pengedar Perfume (1509)
Pengedar Permainan Kanak2 (580)
Pengedar Produk Kecantikan (2545)
Pengedar Produk Kesihatan (2918)
Pengurus Majlis (582)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (700)
Penternak Burung Puyuh (94)
Penternak Ikan (684)
Penternak Kambing (280)
Penternak Lembu (372)
Penternak Udang (188)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (688)
Peralatan Sukan (541)
Perisian Komputer (554)
Perkakas Dapur (592)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1470)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (381)
Pinjaman Kereta (573)
Pinjaman Peribadi (10211)
Pinjaman Perniagaan (1785)
Produk Dari China (523)
Produk Sejuk Beku (1268)
Program Consignment (1960)
Program Dropship (6449)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1469)
Pusat Latihan (626)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (488)
Pusat Pendidikan Tinggi (508)
Pusat Rawatan (346)
Pusat Tadika Dan Taska (1253)
Pusat Tuisyen (1032)
Rancangan Perniagaan (571)
Rawatan Alternatif (286)
Rumah Sewa (4126)
Rumah Untuk Dijual (3613)
Servis Freelance (1056)
Servis Keselamatan (690)
Servis Pembersihan (781)
Servis Pengedaran Risalah (446)
Setiausaha Syarikat (589)
Sewa Bas Dan Van (543)
Sewa Kereta Teksi Limo (1733)
Sewa Lori (2456)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (238)
Studio Fotografi (866)
Studio Grafik Dan 3D (1038)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (697)
Studio Muzik (456)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (223)
Sukan Pancing (138)
Tanah Sewa (617)
Tanah Untuk Dijual (4662)
Tempahan Biskut Dan Tart (2112)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (641)
Tempahan Katering (2064)
Tempahan Kek Dan Coklat (2092)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (167)
Tempahan Kuih Muih (1693)
Tempahan Minuman Dan Dessert (450)
Tempahan Nasi Lemak (499)
Tempahan Roti (342)
Terminal Bayaran (180)
Ubahsuai Pejabat (627)
Ubahsuai Rumah (1638)
Urut Tradisional (759)
Usahawan Baja Pertanian (366)
Usahawan Benih Dan Nursery (385)
Usahawan Tani (1058)
Vending Machine (348)
Voucher Dan Tiket (240)
Web Design Malaysia (2256)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1282)