Search Majalah.com
Mencari Kerja Kosong - Sekitar Seri Iskandar Perak dan Manjung
Kayrule - Sat 6/Aug/2011 6:12am [Last Comment]
saya sekarang ingin mencari kerja di kawasan bandar seri iskandar perak dan juga di sekitar manjung..sekiranya ada jawatan kosong di seri iskandar mahupun di manjung boleh la berkongsi dengan saya....
skop kerjaya yang di pilih,saya tak kisah kerja apa apa pun...
umur saya sekarang 21 tahun
saya berharap ada rakan rakan di sini yg dapat membantu saya.

Niche: Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Ahmad 147 2 - Sat 6/Aug/2011 9:45am
    jom join sy nk?...buka bisnes reload topup

    dgn hanya menggunakn hp sndiri..

    berminat email flash_4308@yahoo.com  
  2. Hijri - Sat 6/Aug/2011 10:08am
    KALO NK KERJA...BG RUMAH N MAKAN...KOL SY 0137863861  
  3. Janawang - Sat 6/Aug/2011 2:29pm
    Bermodalkan RM100 sekali seumur hidup, anda berpeluang menjana 2 pendapatan lumayan sehingga 4 - 5 angka sebulan. ...Ayuh! Ambil posisi anda sekarang untuk ke arah kebebasan kewangan bersama SlimberryXtreme Team!! Orang Malaysia, Singapura, Thailand, Brunei dan Indonesia boleh juga join!... layari http://ik.my/rahsia  
  4. Shamirulazmi - Mon 8/Aug/2011 9:37am
    ada no tel utk duhubungi?  
  5. Tun Zahura - Tue 9/Aug/2011 9:06pm
    kawan saya nak cari pekerja butik.... kl minat call saya 0165217177...butik kat manjung  
  6. Kayrule - Tue 9/Aug/2011 10:09pm
    dan lagi satu lupa nak bubuh,,saya juga baru habis bljar dalam jurusan diploma teknologi industri..kiranya pada saya belum ada sijil lengkap..yg ada pada saya hanyalah slip semester...
    saya tak kisah mana mana kerja...kalau ade yang sesuai dgn jurusan saya pon boleh..kalau yang takde pon boleh juga...  
  7. Kayrule - Tue 9/Aug/2011 10:13pm
    saudara shamirul>>boleh berikan saya email awak?nnt saya send no telfon saya..
    kepada Tun Zahura>>saya ni lelaki..boleh ke jaga butik?
    hijri>>boleh detailkan sikit apa kerja tersebut di sini?  
  8. Azlan Bin Zainal Abidin - Wed 10/Aug/2011 7:09pm
    Kayrule.Saya sedang mencari rakan niaga untuk buka kedai eCosway.Kerja ini paling senang dengan mencari ahli baru anda boleh dapat yang tunai yang banyak.Call saya sekiranya berminat.Azlan 0135203087  
  9. Aien 13 - Tue 20/Sep/2011 11:46pm
    sy nk cr keje..sekitr seri manjung...dan kawasan terdekat...boleh kerja segera..  
  10. Shikin 54 - Mon 30/Jan/2012 8:46am
    saya nak cari kerja admin sekitar manjung.. experience admin 1 tahun..  
  11. Exshine O Sdn Bhd - Thu 22/Mar/2012 7:01am
    Hi saudara sekalian!
    Tolong beri nasihat untuk membuka kedai optical di sekitar Sri iskandar.
    Kelengkapan untuk segala optical instruments, appliances, stocks, certified berwibawa juruoptik, Dan segala Nya dah bersedia. Hanya tempat yg confius.

    Terima kasih  
  12. Shahz 5 - Sun 25/Mar/2012 4:36am
    hi saudara/saudari
    sesiapa yg nk cri keja sambilan atau fulltime hubungi saya,kerja sbg pembantu restoran di fasa 1e,sri manjung perak,perwtakan mesti menarik,gaji lumayan  
  13. Pn Azwin - Fri 10/Aug/2012 5:27pm
    Hantar resume ke info@semarakmotivasi.com.

    Kami ada jawatan Sales Engineer. Industri keselamatan, customer spt TNB generation plant, Oil & Gas platform, loji, factory dll.  
  14. Syida 30 - Sun 26/Aug/2012 10:03pm
    sy lpasn diploma dlm business marketing..sedang mencari kerja juga..if ade kekosongan boleh hubungi sy di alamat emel syuhada_eida@yahoo.com  
  15. Nieza 24 - Mon 5/Nov/2012 3:33pm
    sy lepasan diploma pengurusan maklumat dr uitm..if ada keje ksong tlg emelkn ke miera8591@yahoo.com  
  16. Noor Hanim Binti Ismail - Mon 7/Jan/2013 3:10am
    Sekiranya ada syarikat yang berminat untuk mengambil admin yang berpengalaman di dalam bidang Procurement iaitu process Inquiry -> Quotation -> P.Order -> Delivery Order -> Invoice. Sila emailkan nasihat anda kepada sy noorhanim_ismail@yahoo.com. Sy merupakan lepasan Sarjana Muda Pengurusan Maritim yang berdedikasi dan berkebolehan InsyaAllah.....Salam Ukwah..  
  17. Siti Asma 2 - Wed 16/Jan/2013 2:49pm
    Saya berumur 22 tahun lepasan graduan dalam bidang Teknologi komputer (sistem). Mencari kerja di area Seri Iskandar. Boleh mula kerja pada 1/2/2013. Sebarang urusan boleh hubungi saya 0125441336(asma) atau boleh emel kan saja di sitiasmayusof@yahoo.com. Sekian terima kasih.  
  18. Emma Sya - Fri 5/Apr/2013 1:26pm
    salam ..saya emma 23thn graduasi lepasan Higher National Diploma dlm bidang IT.Ingin mencari kerja part/full time di area seri iskandar, ayer tawar atau sekitar perak (tmpat yg blh saya pertimbangkan).saya ade kenderaan sendiri.dan berkemampuan utk bekerja di luar bidang saya.Jika ade sebarang maklumat.email saya di emmamokhtar@ymail.com .sekian terima kasih.  
  19. Hafizuddin Bin Abdul Razak - Mon 17/Jun/2013 1:04am
    assalamualaikum..sy ada dilploma kejuruteraan mekanikal dari utm jalan semarak..sedang mencari kerja..jika ada kekosongan di mana2 boleh emel sy di hafizuddinrazak7@gmail.com..harap tuan2 dan puan2 dapat membantu..terima kasih..  
  20. Azian 51 - Sat 9/Nov/2013 4:53pm
    assalam. sy sedang mencari kerja kosong area manjung setiawan dan sekitar dgnnye. sy mempunyai pengalaman kerja 8 thn. jurusan spm shj.. sy sdg cr kerja bahagian pentadbiran. sy mempunyai lesen kereta dan kereta sendiri. jika ada kekosongan jawatan yg sy perlukan blh la sms pd sy di 0129523199.  
Page 1   (Total 20 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2326)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1369)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (193)
Bisnes Air Mineral (341)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (629)
Bisnes Broadband (976)
Bisnes Burger (509)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (723)
Bisnes Cyber Cafe (414)
Bisnes Dobi (1260)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1142)
Bisnes Hotel Dan Resort (489)
Bisnes Ice Blended (637)
Bisnes Jam Tangan (255)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1386)
Bisnes Kurier Dan Logistik (591)
Bisnes Minuman (1303)
Bisnes Pasar Malam (1731)
Bisnes Pelancongan (464)
Bisnes Perabot (743)
Bisnes Prepaid Dan Reload (969)
Bisnes Restoran (2923)
Bisnes Roti Dan Bakeri (640)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2881)
Bisnes Waffle Dan Jagung (348)
Bisnes Western Food (269)
Dewasa 18sx (1610)
Diskusi Bisnes (1799)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5464)
Forex Malaysia (1613)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (636)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (902)
Iklan Tv Radio Media Massa (191)
Import Dan Eksport (291)
Ingin Berniaga (2641)
Insurans Dan Takaful (1535)
Insurans Roadtax Kereta (303)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1851)
Kedai Emas (407)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2322)
Kedai Hardware (453)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3324)
Kedai Kamera Dan Camcorder (314)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (316)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1582)
Kedai Sewa (1503)
Kereta Baru (1390)
Kereta Terpakai (4450)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3878)
Kerja Kemahiran (1646)
Kerja Kosong (9594)
Kerja Praktikal (1580)
Kerja Sales (1855)
Kerja Sambilan (5400)
Konsultan Perniagaan (388)
Kontrak Swasta (246)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (436)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (601)
Kontraktor Pasir (299)
Kontraktor Pembinaan (1802)
Kontraktor Perlombongan (285)
Kursus Dan Seminar (2561)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (617)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1490)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (48)
Mencari Pelabur (3346)
Mesin Fotostat (316)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (442)
Mesin Jahit (326)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2360)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (780)
Pasar Basah (1278)
Pekerja Asing (1070)
Pelaburan Saham Unit Trust (840)
Pembantu Rumah Asing (1620)
Pembekal Barang Runcit (1478)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (418)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (961)
Pembekal Keropok (396)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (381)
Pembekal Rempah Dan Perencah (520)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1108)
Pemborong Batik Dan Sutera (329)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (381)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (628)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (713)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1465)
Pemborong Pakaian Lelaki (1029)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3836)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3204)
Pemborong Tuala (180)
Pemborong Tudung (2534)
Pembuat Papan Tanda Iklan (213)
Pembuat Plastik Kotak Botol (731)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (430)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (891)
Pengedar Bahan Pencuci (647)
Pengedar Buku Dan Majalah (541)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1442)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2412)
Pengedar Produk Kesihatan (2772)
Pengurus Majlis (555)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (647)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (258)
Penternak Lembu (337)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (237)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (507)
Perisian Komputer (489)
Perkakas Dapur (544)
Perkakas Elektrik (362)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1374)
Pinjaman AIM (146)
Pinjaman Hartanah (468)
Pinjaman Kad Kredit (365)
Pinjaman Kereta (510)
Pinjaman Peribadi (9313)
Pinjaman Perniagaan (1629)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1172)
Program Consignment (1789)
Program Dropship (5855)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1249)
Pusat Latihan (557)
Pusat Memandu (112)
Pusat Mengaji Agama (403)
Pusat Pendidikan Tinggi (471)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1087)
Pusat Tuisyen (939)
Rancangan Perniagaan (532)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3775)
Rumah Untuk Dijual (3345)
Servis Freelance (932)
Servis Keselamatan (620)
Servis Pembersihan (713)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (543)
Sewa Bas Dan Van (477)
Sewa Kereta Teksi Limo (1509)
Sewa Lori (2206)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (211)
Studio Fotografi (800)
Studio Grafik Dan 3D (878)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (628)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (208)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4260)
Tempahan Biskut Dan Tart (1754)
Tempahan Hamper (168)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (600)
Tempahan Katering (1890)
Tempahan Kek Dan Coklat (1932)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (150)
Tempahan Kuih Muih (1563)
Tempahan Minuman Dan Dessert (399)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (316)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (583)
Ubahsuai Rumah (1510)
Urut Tradisional (710)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (354)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (217)
Web Design Malaysia (2099)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1134)