Mencari Kerja Kosong Sebagai Tukang Jahit
Azie Yumie - Thu 9/Dec/2010 3:54pm [Last Comment]
saya nak cari kerja kosong sekitar gombak@kuala lumpur.saya baru habis belajar menjahit...(tak berapa pandai sangat lg,tp sangat minat dlm jahitan)...

Niche: Kedai Jahit | Kerja Kemahiran | Jobs & Vacancies in Malaysia
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Riasari - Thu 9/Dec/2010 3:58pm
    BOLEH BAGI TAU KAMI JIKA ADA SESIAPA YG INGIN KERJA MENJAHIT DI DUNGUN TERENGGANU. BOLEH HUBUNGI KAMI.
    0149033050  
  2. Azie Yumie - Thu 9/Dec/2010 4:01pm
    jauh la plk..kalau tak boleh je..hihihi...  
  3. Mohd 8 - Thu 9/Dec/2010 4:08pm
    sy perlukan tukang jahit di butik sy
    butik bandar baru sg buloh
    ni kena test jahitan u camner  
  4. Azie Yumie - Thu 9/Dec/2010 4:13pm
    bandar baru sungai buloh area mana ye...kalau sungai buloh area hospital tu saya tau...tgk dulu jahitan...ok ke taak....  
  5. Jamali - Thu 9/Dec/2010 5:10pm
    azie,,,klu u amik baju2 lama yg bertimbun2 di almari tu, practice jahit 2-3 minggu...,, gerenti expert macam pro..,,klu u tak mengaku baru belajar, mesti orang ingat dah otai...,,bukak balik jahitan baju2 lama tu...,,,try jahit semula....  
  6. Diana 17 - Thu 9/Dec/2010 5:53pm
    peluang bekerja di kedai jahit..bandar seri jempol n.9
    Idi - 012 - 2429321
    atau emailkan ke

    rdiladesign@gmail.com  
  7. Niks - Thu 9/Dec/2010 10:02pm
    Salam,
    Azie Yumie hubungi kami segera di Butik Muslimah, Gombak . Kami memerlukan pekerja seperti Aize. Hubungi 0193241487  
  8. Rabiahtu Adawiyah - Thu 9/Dec/2010 11:18pm
    boleh jahit di rumah ke?akak area slayang.call akak 0196138751  
  9. Haliza 4 - Mon 13/Dec/2010 12:29am
    sila call en ariff 019 6637590 maklumkan kebolehan jahitan anda  
  10. Huney Shop - Tue 14/Dec/2010 4:03am
    sila tinggalkn no fon di huneytia@yahoo.com. Secepat mungkin ya  
  11. Dinsalleh - Sun 19/Dec/2010 7:31pm
    Saya pernah buka kedai jahit selama lebih 15 di Keramat tp untuk menjaga ibu mertua sy yg sakit saya tutup kedai dan berpindah kerumah lebih 15 tahun
    tp oleh kerana rumah saya agak terpencil di Gombak jadi kurang orang buat tempahan. Kalau ada sesiapa yang perlukan tukang jahit, lagi baik untuk saya bekerja dirumah kerana saya punyai kelengkapan sendiri. Call saya di No.014-6270474/010-5395545 (suami)  
  12. Nurunnawal - Thu 30/Dec/2010 11:06am
    kami fiernawal studio di johor bahru menawarkan tiga jawatan untuk pereka fesyen (2) dan tukang jahit (1). sila hubungi untuk interview. interview akan dijalankan di johor bahru.0

    sila hubungi 0123985758 untuk maklumat lanjut.

    gaji tukang jahit selepas tempoh percubaan = RM 500 -700

    Gaji pereka fesyen selepas tempoh percubaan = RM900-RM1200  
  13. Ayun - Wed 18/May/2011 4:34pm
    Kami Memerlukan Tukang Jahit dengan kadar segera! Boutique Ayunar di Nilai

    Kerja Mudah
    Gaji Asas+Komisen

    Permulaan RM 750
    Kalau rajin dan bagus boleh dapat lebih

    telefon/sms 0173252452 / 0197344323
    Ayunar enterprise
    www.ayunar.biz  
  14. Imashu - Tue 20/Dec/2011 4:39pm
    saya memerlukan tukang jahit baju pengantin dan manik dibutik saya sms saya 012-3353561  
  15. Fatihin 92 - Tue 17/Jan/2012 10:50am
    saya ingin mencari kerja tukang jahit dan saya sudah ada pengalaman menjahit...jika ada kekosongan boleh la ctc sye 0125686963 atau email atie_iela@yahoo.com  
  16. Una 2 - Mon 30/Jan/2012 12:59pm
    ada yang mencari tukang jahit di cheras  
  17. Syaza86 - Tue 14/Feb/2012 10:22am
    sy mencari tukang jahit..butik di puchong kinrara..klu berminat bole kol sy 0133921603  
  18. Andalas - Fri 17/Feb/2012 3:15pm
    salam
    saya mencari perkerja tukang jahit untuk menjahit tshirt. pengalaman boleh belajar. yang penting minat.
    lokasi daerah kuala selangor.
    jika berminat hubungi saya 0197722135 atau 0137129170  
  19. Masri 3 - Sun 4/Mar/2012 6:52pm
    Saya sedang mencari kerja sambilan menjahit di rumah..saya ada pengalaman dan mempunyai mesin jahit sendiri. jika ada kekosongan boleh contact saya 013-7142542
    emel: al.masriy@gmail.com  
  20. Faraheen - Wed 7/Mar/2012 10:10am
    askum, sy farah dr keramat..sy minat menjahit tp sy masih blm mempunyai pengalaman dan masih baru belajar.. sekirenya ada sesiape yg berminat untuk mengambil sy sebagai pekerja dan pelajar sile hubungi sy 017-2801824..  
  21. Safuan 7 - Mon 26/Mar/2012 12:30pm
    area PJ kalau berminat untuk cari tukang jahit boleh call saya 0145124259...boleh jahit jeans and altering tee shirt tq  
  22. Wanie 85 - Thu 5/Apr/2012 2:59am
    salam..saya wanie dari ampang menerima tempahn manik..
    harga berpatutan mengikut corak & jenis..sesiape yang berminat boleh emeil saya wanieconot_91@yahoo.com  
  23. Ju Nan - Tue 15/May/2012 10:41am
    saya tukang jahit di kajang...
    jika bminat saya menerima tempahan mjahit baju kurung dll.
    tempahan secara pukal dan borong dari butik dan kedai jahit juga dterima....
    bminat....hubungi saya di FB:JU BISNES(SITI FATMAH ENTERPRISE)  
  24. Gee 17 - Wed 16/May/2012 8:14am
    saya ingin mencari tukang jahit dan tukang gunting yg tidak perlu di ajar di kedai baru saya di semenyih.jika ada sesiapa yg tinggal berdekatan boleh hubungi saya 0122472816  
  25. Liza 241 - Mon 21/May/2012 7:26pm
    saya ingin mencari tukang jahit dan gunting yg berpengalaman untuk kedai di kawasan BRP7 bukit rahman putra, sg buloh.. Berminat hubungi saya 019-3330054  
  26. Sri Tiara - Tue 19/Jun/2012 1:19pm
    sesape berminat saya perlukan tukang jahit dgn segera.. area cheras dan hulu langat... hubungi sri tiara 019-2499326  
  27. Zaid Ambak - Tue 10/Jul/2012 8:17pm
    Salaam'alykum.

    PENJAHIT TETAP diperlawa memohon. Berkerja 5 hari seminggu 9am-6pm. Pengalaman minima 3 tahun. Teliti, produktif, dan komitted pada perkembangan seni reka dan desain fesyen. Tempat tinggal disediakan khusus pekerja dari luar KL. Graduan fesyen dan pelajar inten dipelawa memohon. HUBUNGI: 0166607011 UNTUK TEMUDUGA SEGERA di Kampung Pandan, 55100 KL.  
  28. Norhidayah 21 - Mon 30/Jul/2012 6:17pm
    Salam.
    Saya masih lagi penuntut IPTA dan berminat untuk kerja sambilan sebagai tukang jahit untuk menampung biaya pengajian. Masih baru dalam bidang jahitan, sedang belajar menjahit dan habis belajar menjahit sekitar awal bulan9. Berkebolehan menjahit baju kurung, kurung riau, baju melayu,dan jahit manik. Memerlukan kerja sambilan sekitar MELAKA awal oktober.

    email: norms_23492@yahoo.com  
  29. Azlina 111 - Tue 4/Sep/2012 2:17pm
    saya boleh menjahit pakaian lelaki dan wanita...berpengalaman menjahit hampir 6 tahun..sekarang saya baru berpindah ke semenyih dan hanya menjahit di rumah..boleh hubungi saya jika perlukan khidmat jahitan saya..

    emel: afcollections_aina81@yahoo.com

    tel no: 017-4661621  
  30. Maria Ernie Designer - Tue 18/Sep/2012 11:12am
    saya memerlukan tukang jahit & pereka fesyen. Tempat tinggal disediakan (lelaki sahaja). Based pada komisyen buat permulaan. Jika hasil jahitan memuaskan gaji tetap + komisyen. Kelebihan utama diberikan kepada pelajar jurusan fesyen.

    Kedai berada di Bandar Baru Sentul

    berminat sila email ke syam@epurplecollections.com  
  31. Dila 126 - Thu 27/Sep/2012 3:57pm
    saya boleh menjahit dari rumah... sesiapa yg perlukan khidmat tukang jahit, boleh call sy 017-2303452  
  32. Rose77 2 - Sun 30/Sep/2012 4:13pm
    Saya menerima tempahan jahitan spt baju kurung, kurung moden,baju kurung kanak-kanak dll. jika sesiapa yang berminat boleh hubungi saya 012-6283246  
  33. Zunita 3 - Fri 19/Oct/2012 7:18pm
    Ada sesiapa yg memerlukan khidmat tukang jahit.? Sy sedia menerima tempahan bju kurung, bju kurung pesak gntung, bju kurung pahang n kurung moden..  
  34. Zalwanie - Tue 23/Oct/2012 8:03pm
    saya memerlukan tukang jahit untuk menjahit jaket, baju kurung, dress dsb. Sila hubungi zalwanie@yahoo.com untuk maklumat selanjutnya  
  35. Zetty 32 - Mon 29/Oct/2012 1:32pm
    saya memerlukan tukang jahit segera -- bekerja di butik - puchong
    sila hubungi 0122055297  
  36. Liyana 106 - Mon 26/Nov/2012 3:40pm
    saya mempunyai kelulusan tahap 2 jahitan pakaian wanita di IKBN. saya pandai menjahit baju kurung tradisional, kurung moden, dan saya boleh memotong kain. jika anda memerlukan pekerja seperti saya sila hubungi saya - liyana (013-3235094)  
  37. Sofy 4 - Wed 5/Dec/2012 10:32pm
    Sy boleh mnjahit langsir & ingin mncari kerja sebagai tukang jahit samaada di kedai atau dirumah, mempunyai mesin jahit sendiri. Contoh paten langsir seperti langsir 'double pleat' langsir 'box pleat' langsir 'eyelet' langsir 'tab top' langsir 'romand blind' dll.. Juga mngambil tempahan secara individu atau pukal dgn harga yg murah.. ni no sy 012-7155164, area jb.  
  38. Mel 18 - Thu 13/Dec/2012 10:34am
    Kami sedang mencari Tukang Jahit (mahir / Separuh mahir) yang boleh menotong kain untuk kedai kami di Kuala Lumpur.

    Jawatan kosong ini untuk bekerja di kedai SAHAJA.

    Kalau berminat sila call : 010-3132252  
  39. Yan 77 - Sun 30/Dec/2012 1:01pm
    Saya masih baru dalam bidang menjahit dan berminat untuk bekerja sambil belajar. juga berminat utk belajar menjahit manik. Sesiapa yg ingin memberi peluang utk saya bekerja sambil belajar sila call saya 0126520802  
  40. Fatin 160 - Sun 20/Jan/2013 2:07am
    kami mencari pelajar yang ingin membuat praktikal di butik tudung yang terletak di Bandar Perda,Pulau Pinang.


    kretiria:perempuan
    elaun:RM 150 seebulan
    ##mempunyai kenderaan dan penginapan sendiri.

    Jika berminat untuk mengetahui lebih lanjut, sila hubungi saya Encik Mawardi di talian 019 4464987 atau emelkan ke fatinmira08@yahoo.com  
  41. Anis 15 - Mon 8/Apr/2013 12:41pm
    Kami sedang mencari Tukang Jahit (mahir / Separuh mahir) yang boleh menotong kain dn menjahit untuk kedai kami di Jalan Kepong, Kuala Lumpur.

    Jawatan kosong ini untuk bekerja di kedai SAHAJA.

    Kalau berminat sila call : 017 2352926  
  42. Nira89 - Mon 6/May/2013 3:15pm
    Syarikat kami Memerlukan Tenaga Dalam Bidang Jahitan.
    Menjahit
    Memotong
    - Area Rawang, Berpengalaman/Tidak Berpengalaman.
    - Gaji Ikut Komisyen.
    Hubungi Kami : 0133184313
    SEGERA!!!  
  43. Azlin 90 - Sun 19/May/2013 3:46pm
    Saya sedang mencari Tukang Jahit ( Mahir/separa Mahir) yang boleh bekerja sepenuh masa atau separuh masa.. Pelajar lepasan politeknik dan kolej komuniti dialu-alukan..berminat?? Sila email : aleng_jadore@yahoo.com (Pasir Gudang)  
  44. Danieldauz - Mon 27/May/2013 5:09pm
    saya mencari tukang jahit utk berkerja dengan saya...perlu kreatif, dinamik...fresh graduate dialu2 kan..email sy detail anda danieldauz03@gmail.com or call/msj 0126101603  
  45. Firdaus 17 - Mon 9/Sep/2013 3:18pm
    Sy memerlukan tukang jahit di butik sy bersebelahan KLCC..
    hubungi sy di 016-3336373..
    Urgent..  
  46. Amal Ammara - Fri 29/Nov/2013 2:48am
    Assalamualaikum, kami memerlukan 3-4 tukang jahit mahir/separa mahir untuk kilang kami yang akan beroperasi pada January 2014. Tempat tinggal disediakan. (perempuan sahaja)

    graduan sijil fesyen dan jahitan kolej dialu2kan.

    boleh email kami di admin@ammara.com.my ataupun telefon 0176713367 (amalina)  
  47. Shamira 7 - Fri 6/Dec/2013 10:12am
    Salam,saya ada asas menjahit..tahu menggunakan mesin fordable n industry..melakar pola..melukis..pelajar lepasan teknik..kemahiran komputer juga ada..jika ada sesiapa yg perlukan pekerja.hubungi saya..0125799603-area ipoh  
  48. Asmahwati 2 - Fri 20/Dec/2013 11:18am
    salam AMAL AMMARA..kilang awak boleh tak bekalkan kain untuk dijahit dirumah?..sila hubungi saya..asmah..0136665547..
    asma.1234@ymail.com  
  49. Azar Ahmad - Thu 2/Jan/2014 4:58pm
    SOOTHERS BABY CONCEPT adalah perniagaan keluarga yang berurusan secara online dan juga beroperasi di sebuah butik terletak di Bandar Seri Botani / Bandar Cyber, Ipoh. Kami sedang mengembangkan perniagaan kami dan memerlukan pekerja yang berkemahiran menjahit.

    Kepada calon yang memenuhi ciri ciri di atas sila berhubung dengan kami
    Zaza: 012-355 3767
    Zed: 016-278 4102  
  50. Fitri Zaini - Sat 4/Jan/2014 6:26pm
    berminat bekerja di bengkel ekslusif Artesan di Jalan Ampang , sila hubungi Fitri untuk buat interview ..0129300227  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 57 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2504)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1039)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (55)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1419)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1381)
Bisnes Pasar Malam (1868)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3102)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1669)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (682)
Expo Karnival Tapak Niaga (6016)
Forex Malaysia (1754)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (953)
Iklan Tv Radio Media Massa (210)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2728)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2425)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1566)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4329)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10612)
Kerja Praktikal (1798)
Kerja Sales (2086)
Kerja Sambilan (5904)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1558)
Mencari Pelabur (3515)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (476)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2493)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (820)
Pasar Basah (1382)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1762)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (253)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1572)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3370)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (674)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (532)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (490)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9926)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1246)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6297)
Pusat Bahasa (334)
Pusat Jagaan Bayi (1394)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1189)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4020)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (756)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (521)
Sewa Kereta Teksi Limo (1668)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (1000)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (674)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4542)
Tempahan Biskut Dan Tart (2083)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2071)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1239)