Mencari Kerja Kosong (Nursing) - Diploma Kejururawatan
Juliza 3 - Sun 2/Oct/2011 1:00pm [Last Comment]
Saya merupakan pelajar diploma dalam kejururawatan masih tercari2 kerja dalam bidang ini..menetap di melaka baru sahaja graduate pertengahan tahun ini......

Niche: Kerja Diploma Dan Ijazah | Pusat Rawatan | Jobs & Vacancies in Malaysia
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Mohd Fariz Bin Saban - Tue 4/Oct/2011 11:20am
    sekira nya awak ada kawan MA medical asst yang nak keje...kalau bole pengalaman... ade job di kerteh terengganu..email ke fariz_Saban@yahoo.com  
  2. Elly Jalil - Tue 4/Oct/2011 4:22pm
    ada nak pakai jururawat di hospital ridzuan ,Ipoh perak..tgk web la  
  3. Adi Razali - Wed 12/Oct/2011 7:39pm
    saya ada membuka home care services untuk kawasan bangi, kajang dan nilai. Jika berminat sila email adi_razali@yahoo.com  
  4. Nordina Azizam Bt Ahmad Redzuan - Thu 13/Oct/2011 10:00am
    saya pun merupakan pelajar lepasan diploma kejururawatan yang masih tercari-cari kerja dalam bidang ini...harap lau ada kerja sila email di permatabiru_30@yahoo.com  
  5. Adi Razali - Mon 24/Oct/2011 4:28pm
    kalau berminat, sila email ke adi_razali@yahoo.com hantar butir peribadi serta gambar pasport, pengalaman kerja jika ada, gaji diminta, full time atau part time. Location center di Bangi. PS permatabiru, awak cari kerje awak la email ade ke saya yang nak email.  
  6. Syafiq Asyraf - Thu 27/Oct/2011 6:24pm
    Sales executive vendor telekom melaka diperlukan urgent.
    berminat sila hubungi 013-4739480  
  7. Adi Razali - Fri 4/Nov/2011 8:53am
    Nordina, jika berminat hantar cv ke email saya.  
  8. Siti Soleha - Thu 1/Dec/2011 10:20am
    Saya merupakan pelajar diploma dalam kejururawatan masih tercari2 kerja dalam bidang ini...saya nak mencari kerja area johor sahaja...ada tak sesiapa yg tahu??  
  9. Zan Booster - Thu 1/Dec/2011 5:58pm
    siti soleha bgla email ke, contact...  
  10. Qaseh Nursing Care - Fri 10/Feb/2012 3:43pm
    kami syarikat home care service yang beroperasi di melaka,tapi ada juga nurse kami yang outstation di luar melaka seperti segamat.jika berminat sila hantar resume ke qncmobile2yahoo.com .terima kasih  
  11. Anieyk - Sun 12/Feb/2012 1:44am
    qaseh nursing care - saya berminat tapi tak boleh nak hantar resume. email tak sah. boleh confirmkan email balik tak?  
  12. Norelmy - Sat 18/Feb/2012 7:29pm
    Qaseh saya dah email..
    tp email x sah  
  13. Qaseh Nursing Care - Thu 23/Feb/2012 4:53pm
    qncmobile@yahoo.com atau send resume at adress Qaseh nursing care sdn bhd,No 27-1,jalan kanan 1 ,Taman cergas 75350,Melaka. Tel no : 06-3177145 / hotline :019-6565005  
  14. Qaseh Nursing Care - Tue 3/Apr/2012 2:33pm
    email kami di qncmobile@yahoo.com maaf diatas segala kesulitan yg berlaku  
  15. Faezah Sapirin - Mon 9/Apr/2012 8:42pm
    saya nak keja juga...  
  16. Nor Azliha Binti Abu Bakar - Wed 30/May/2012 4:38pm
    saya merupakan lepasan diploma dan masih tercari2 kerja dalam bidang jururawat...kalau ader kekosongan di area melaka,sila email saya..  
  17. Anip 16 - Fri 29/Jun/2012 5:23pm
    saya merupakan lepasan diploma dan masih tercari2 kerja dalam bidang jururawat...kalau ader kekosongan di area johor,sila email saya..  
  18. Nurhazwani 4 - Fri 6/Jul/2012 12:45pm
    saya freshie dari kolej jururawat swasta .saya betul2 nak kerja dalam bidang jururawat kalau boleh secepat mungkin.saya berpengalaman kerja dalam bidang maternity..kalau ada kekosongan di kuala lumpur.sila email saya.  
  19. Nadzirah 9 - Thu 19/Jul/2012 12:06pm
    saya merupakan pelajar lepasan diploma kejururawatan CGPA 3.24... saya betul-betul berminat untuk kerkerja dalam bidang yang saya ini. tolong email saya jika ada kekosangan secepat mungkin..  
  20. Nuzul Hashim - Thu 2/Aug/2012 1:41am
    Hai,
    Sy merupakan pelajar diploma kejururawatan,menetap di melaka,baru sahaja graduate bulan 6 tahun ini.Saya masih mencari kerja.ada kekosongan kerja?  
  21. Hafizul Afiq - Thu 9/Aug/2012 11:15pm
    salam semua... sy lepasan diploma kejururawatan dari kolej swasta.... baru grad bulan Jun lepas,.... ada x hospital yg nk pakai male nurse, di KL / johor?? kalau ada email saya di sarjan_indie@yahoo.com.....  
  22. Siti Nur Amira Binti Suhaimi - Sun 2/Sep/2012 8:36pm
    1assalmualaikum . i'm graduated diploma in nursing at allianze university of medical sciences (aucms) .now I'm looking for a job as a nurse or assistnce nurse. I'm ready to serve anywhere. whether in Malaysia or outside Malaysia. if there is a vacancy I hope sir / madam can for a chance to me. madam / sir can email me right in sitinuramirasuhaimi@gmail.com . thank you  
  23. Nurul Farehah Binti Hamid - Sun 9/Sep/2012 11:42pm
    salam...saya merupakan lepasan diploma kejururawatan dari kolej swasta.saya baru sahaja grad bulan disember 2011.saya masih mencari kerja.kalau ada sila email saya di farehah_twin87@yahoo.com.my  
  24. Shanida Mohamed - Tue 11/Sep/2012 11:19pm
    Maaf tuan tanah..tumpang iklan jap.
    Saya adalah lepasan diploma nursing dari kolej murni.mempunyai lesen dan sijil lJM.
    Saya mencari kerja dalam bidang nurse ni dan bersedia untuk berkhidmat di mana sahaja asalkan ia berkaitan dgn rawatan.
    Jika ada kekosongan, pls email kat
    shanida.mohamed@gmail.com

    Thanks a lot.urgent  
  25. Farahhanum - Fri 21/Sep/2012 1:36pm
    salam, sy fresh graduate diploma in nursing dkt segi college kuala lumpur, grade bulan jun 2012. sy still lagi mencari kerja dalam bidang jururawat. ada lagi tak kekosongan kerja di hospital atau home care dlm bidang jururawat. jika masih ade please email sy dkt farra_damansara@yahoo.com atau call terus dkt 0126165763. memerlukan perkerjaan secepatnyer.. tq  
  26. Farhana 95 - Wed 3/Oct/2012 3:04pm
    salam...saye lepasan diplma kjururawatan dri kolej swasta...saya nk mencri pkerjaan nurse ni..jika ad kosong di area muar, melaka or skitar johor ,email saya..ana_nana0911@Yahoo.com...nak sangat,,,if dialysis pon x ape...thank you  
  27. Diyana Shahir - Fri 5/Oct/2012 3:58pm
    salam...saya merupakan lepasan diploma kejururawatan dari kolej swasta.saya ingin mencari pekerjaan sebagai jururawat/pembantujururawat..harap jika ada kekosongan sila email ke diyanalicious@yahoo.com..  
  28. Siti Nadiah 3 - Sun 7/Oct/2012 12:07pm
    salam, i'm graduated nursing student from segi college with CGPA of 3.41..really intrested to give my best in nursing patients.. i'm good in customer services too.. willing to work anywhere in Malaysia..ready to start work immediately.. if there any medical organization need fresh graduates, kindly contanct me by email (sitinadiah727@yahoo.com).. your consideration are appreciated and thanked..  
  29. Zalia 6 - Mon 8/Oct/2012 11:49am
    Salam...sy lepasan diploma kejururawatan dr lincoln kolej Dgn cgpa 3.10.sy mencari pekerjaan sbgai jururawat peribadi di rumah.sy bpengalaman dlm menjaga pesakit yg lumpuh selama setahun.sy juga bpengalaman dlm menukar tiub mkn,menukar tiub kencing,memberiubat atas arahan doktor,memerintah mkn melalui tiub mkn,melakukan chest physio,menjaga kanak2@baby...jika memerlukan perkhidmatan sy hubungi sy d num 0133610130.area kl dan Cheras.  
  30. Zalia 6 - Sat 3/Nov/2012 9:33pm
    sesiapa yg masih memerlukan perkhidmatan saya,boleh hubungi 0133610130.  
  31. Erny Rani - Wed 14/Nov/2012 6:48pm
    salam sy zuraini,,graduate june 2012 ada lesen jururawat . my CGPA 3.64.sy nk cari kerja yg provided accomodation..tq a lot  
  32. Nor Azlin Bt Baharom - Wed 21/Nov/2012 4:32pm
    hi.saya jururawat yg berpengalaman 7tahun mencari job dalam bidang saya ni kalau boleh biarlah job itu di negeri sembilan atau melaka.saya sudah tidak bekerja selama 2tahun kerana tempoh mengandung dan berpantang.sekarang saya sudah bersedia untuk bekerja sebagai jururawat semula.saya berpengalaman dlm unit paedritrick,onkology,dan multidisplin ward..sekiranya ada kekosongan tolong email saya segera.  
  33. Noor Ainul - Thu 29/Nov/2012 11:43am
    saya noor ainul.. fresh graduate from uitm puncak alam..ljm number 113125.. if any job vacancy in nursing area email ke sy noorainul@yahoo.com n 011-29500526  
  34. Shah 680 - Mon 3/Dec/2012 3:32am
    sy fresh graduate...male nurse...klw ade jwtn kosong. e-mail sy arekim_91@yahoo.com or call 0175683523
    CGPA last sem : 3.10  
  35. Eida 90 - Thu 6/Dec/2012 9:06pm
    saya merupakn fresh gradute dipolma kejurrurawatan,,ingin mencri kerja sekitar taiping,larut kamunting,,spe ader information ttg kje please inform sya,,noraidabintiidris426@ymail.com,or call 0178468002,,kje apepun termasuklah pmbntu klinik ke,kedai ker//  
  36. Zalia 6 - Wed 26/Dec/2012 10:03pm
    perkhidmatan jururawat di rumah masih di tawarkan....sesiapa yg mmerlukan perkhidmtan jururawat,boleh hubungi sy di 0133610130  
  37. Zuraimah Binti Mohamed - Fri 28/Dec/2012 12:23am
    Hi, sy zuraimah...saya merupakan lepasan diploma kejururawatan dari kolej swasta. saya ingin mencari pekerjaan sebagai jururawat. jika ada kekosongan di area N.sembilan & Melaka sila email @ call
    qaseh_cool86@yahoo.com 012-6709927  
  38. Nur Shuhada Binti Salehuddin Tan - Thu 3/Jan/2013 4:25am
    Hi, sy nur shuhada...saya merupakan lepasan diploma kejururawatan dari kolej swasta. saya ingin mencari pekerjaan sebagai jururawat. jika ada kekosongan di area Melaka & N.Sembilan sila email @ call sy
    shuhada_bear@yahoo.com (017-3809082)  
  39. Lied - Thu 3/Jan/2013 6:14pm
    sesiapa yang ingin mencari kerja sebagai jururawat sila hantarkan resume anda di email liedxrado@gmail.com. Term n condition.  
  40. Mar Zai - Mon 7/Jan/2013 6:21pm
    assalamualaikum, sy marina..sy pelajar lepasan diploma kejururawatan dan sedang mencari kerja sebagai jururawat..jika ada kekosongan di area melaka sila cll atau email di ct.zainah@yahoo.com (017-2380814)  
  41. Miszannes - Thu 10/Jan/2013 1:24am
    Sy nk krja d bhgn mnyk dan gas blh?email sy misz_annes@yahoo.com.my  
  42. Norhidayah Binti Mohamad - Fri 11/Jan/2013 10:56am
    Saya lepasan segi college lepasan segi college mencari kerja di area johor dan k.terengganu, boleh hubungi saya dengan segera di 0133713476, nnorhidayahmohamad@yahoo.com  
  43. Ika 124 - Sat 9/Mar/2013 12:02pm
    sy pelajar lepasan diploma kejururawatan,sedang mencari kerja berkaitan dgn bidang sy..jika ade kekosongan sila call @ email di afisyaika@yahoo.com, 0194702554..terima kasih..  
  44. Syazwani 40 - Wed 13/Mar/2013 11:10pm
    salam...sy plajar lepasan dip kjururawatann.. ingin mencari kerja yang sesuai tak kira klinik, dialisis or hspital sekitar pahang,,.. boleh hubungi sy melalui emel hip_syazz13@yahoo.com.my  
  45. Dhiea - Wed 1/May/2013 2:45pm
    salam saya pelajar lepasan jururawat u29,saya ingin mencari kerja yang sesuai cth. klinik,hospital,rumah2 org tua2,jururawat persendirian,seluruh malaysia lokasi, sila hubungi saya di 0177308544  
  46. Geoffery89 - Thu 2/May/2013 9:02pm
    salam.saya geoffery taimin,lulus ljm pointer 3.40 bekas pelatih jururawat mahsa university college 2011 ingin mencari kerja dalam bidang kejururawatan dan sekarang saya tengah mencari dan komitmen saya untuk kerja jururawat sangat tinggi.saya ada pengalaman kerja di nursing geriatric home dan sekarang ingin mencari kerja di hospital kerana saya ingin memantapkan lagi pengetahuan saya dalam jururawat selain ingin menambah pengalaman dalam bidang ini..jika ada sesiapa infomation mohon contact di numbr 0169152950 atau email di Deofhill_89@yahoo.com sekian terima kasih GOD BLESS YOU ALL..:)  
  47. Nor Shyuhadah Binti Roslan - Mon 1/Jul/2013 1:37pm
    salam saya pelajar lepasan jururawat u29,saya ingin mencari kerja yang sesuai cth. klinik,hospital,rumah2 org tua2,jururawat persendirian,seluruh malaysia lokasi, sila hubungi saya di 075016529  
  48. Nur Hidayu 5 - Wed 3/Jul/2013 12:45am
    assalamualaikum.sy nurhidayu bt zainul abidin.lepasan ljm jun 2013 n lulus.pointer 3.47.memerlukan kerja di selangor n kl. tidak kira klinik ,hospital atau rumah org tua2,tidak kisah jika di beri latihan.email sy di nurhidayuzainulabin@yahoo.com atau hubungi saya 0134172077 (area kepong.gombak.kuala kubu bharu mmg bminat)  
  49. Noryahaya Gmail Com - Sun 15/Sep/2013 12:56pm
    jawatan kosong : jururawat diperlukan segera. Lokasi Ampang. sila hubungi MBH Estetika 03-42705573 atau email resume ke sinarmaya_ent@hotmail.com. kerja dr jam 11am-8pm, tiada shift. Basic + komisyen RM2K ke atas. lepasan belajar juga digalakkan.  
  50. Norhaslinda 5 - Thu 19/Sep/2013 4:53pm
    kak noryaya..kerja jururawat 1.. hospital, klinik atau nursing home??  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 56 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2326)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1369)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (193)
Bisnes Air Mineral (341)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (629)
Bisnes Broadband (976)
Bisnes Burger (509)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (723)
Bisnes Cyber Cafe (414)
Bisnes Dobi (1260)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1142)
Bisnes Hotel Dan Resort (489)
Bisnes Ice Blended (637)
Bisnes Jam Tangan (255)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1386)
Bisnes Kurier Dan Logistik (591)
Bisnes Minuman (1303)
Bisnes Pasar Malam (1731)
Bisnes Pelancongan (464)
Bisnes Perabot (743)
Bisnes Prepaid Dan Reload (969)
Bisnes Restoran (2923)
Bisnes Roti Dan Bakeri (640)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2881)
Bisnes Waffle Dan Jagung (348)
Bisnes Western Food (269)
Dewasa 18sx (1610)
Diskusi Bisnes (1799)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5464)
Forex Malaysia (1613)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (636)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (902)
Iklan Tv Radio Media Massa (191)
Import Dan Eksport (291)
Ingin Berniaga (2641)
Insurans Dan Takaful (1535)
Insurans Roadtax Kereta (303)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1851)
Kedai Emas (407)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2322)
Kedai Hardware (453)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3324)
Kedai Kamera Dan Camcorder (314)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (316)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1582)
Kedai Sewa (1503)
Kereta Baru (1390)
Kereta Terpakai (4450)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3878)
Kerja Kemahiran (1646)
Kerja Kosong (9594)
Kerja Praktikal (1580)
Kerja Sales (1855)
Kerja Sambilan (5400)
Konsultan Perniagaan (388)
Kontrak Swasta (246)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (436)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (601)
Kontraktor Pasir (299)
Kontraktor Pembinaan (1802)
Kontraktor Perlombongan (285)
Kursus Dan Seminar (2561)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (617)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1490)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (48)
Mencari Pelabur (3346)
Mesin Fotostat (316)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (442)
Mesin Jahit (326)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2360)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (780)
Pasar Basah (1278)
Pekerja Asing (1070)
Pelaburan Saham Unit Trust (840)
Pembantu Rumah Asing (1620)
Pembekal Barang Runcit (1478)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (418)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (961)
Pembekal Keropok (396)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (381)
Pembekal Rempah Dan Perencah (520)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1108)
Pemborong Batik Dan Sutera (329)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (381)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (628)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (713)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1465)
Pemborong Pakaian Lelaki (1029)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3836)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3204)
Pemborong Tuala (180)
Pemborong Tudung (2534)
Pembuat Papan Tanda Iklan (213)
Pembuat Plastik Kotak Botol (731)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (430)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (891)
Pengedar Bahan Pencuci (647)
Pengedar Buku Dan Majalah (541)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1442)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2412)
Pengedar Produk Kesihatan (2772)
Pengurus Majlis (555)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (647)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (258)
Penternak Lembu (337)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (237)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (507)
Perisian Komputer (489)
Perkakas Dapur (544)
Perkakas Elektrik (362)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1374)
Pinjaman AIM (146)
Pinjaman Hartanah (468)
Pinjaman Kad Kredit (365)
Pinjaman Kereta (510)
Pinjaman Peribadi (9313)
Pinjaman Perniagaan (1629)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1172)
Program Consignment (1789)
Program Dropship (5855)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1249)
Pusat Latihan (557)
Pusat Memandu (112)
Pusat Mengaji Agama (403)
Pusat Pendidikan Tinggi (471)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1087)
Pusat Tuisyen (939)
Rancangan Perniagaan (532)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3775)
Rumah Untuk Dijual (3345)
Servis Freelance (932)
Servis Keselamatan (620)
Servis Pembersihan (713)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (543)
Sewa Bas Dan Van (477)
Sewa Kereta Teksi Limo (1509)
Sewa Lori (2206)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (211)
Studio Fotografi (800)
Studio Grafik Dan 3D (878)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (628)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (208)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4260)
Tempahan Biskut Dan Tart (1754)
Tempahan Hamper (168)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (600)
Tempahan Katering (1890)
Tempahan Kek Dan Coklat (1932)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (150)
Tempahan Kuih Muih (1563)
Tempahan Minuman Dan Dessert (399)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (316)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (583)
Ubahsuai Rumah (1510)
Urut Tradisional (710)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (354)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (217)
Web Design Malaysia (2099)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1134)