Search Majalah.com
Mencari Kerja Kosong Guru Taska Tadika
Nor Liyana 4 - Fri 8/Jun/2012 10:51am [Last Comment]
sy klulusan diploma pendidikan awal knk2 sdg mncri kerja sbgai guru taska/tadika. sukakn knk2 dan amat fasih berbhsa melayu dan inggeris. mncri kekosongan sekitar ipoh, kawasan lain pon boleh jnji ad tempt tinggal.
017-3041349

Niche: Kerja Diploma Dan Ijazah | Pusat Tadika Dan Taska | Jobs & Vacancies in Malaysia
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Pak An - Fri 8/Jun/2012 11:21am
    2 Pembantu TASKA di Seri Kembangan, Selangor diperlukan segera.
    Gaji RM700 + OT (jika ada)
    Elaun memangku (jika ada)
    Elaun Prestasi (setiap 4 bulan)
    Penginapan & makan minum disediakan percuma.
    Peluang mendapat latihan & bengkel secara percuma.
    Jika berminat sila hubungi Pn Farah 019-3188022.  
  2. Hisham 116 - Sun 10/Jun/2012 2:48pm
    assalamualaikum, saya perlukan guru tadika di seri iskandar tapi bermula pada bulan Oktober tahun ini. Jika masihh tiada pekerjaan bolehlah menghubungi saya di alamat emel suefea@gmail.com untuk permohonan sebelum oktober  
  3. Elliany Malinee Binti Mohd Zanorin - Sun 10/Jun/2012 5:05pm
    Saya merupakan ex-guru tadika kemas dari jb yang kini telah tamat kontrak dan sekarang menetap di Pusing, Perak sedang mencari kerja kosong di tadika di sekitar batu gajah @ sri iskandar.....
    Berpengalaman dalam bidang pengajaran & pembelajaran
    sekiranya ada boleh lah hubungi saya dengan kadar segera tq....
    Elly:013-6078958  
  4. Hazimah - Mon 11/Jun/2012 2:58pm
    sesiapa yang berminat menjadi guru tadika di saujana utama sg buloh,boleh call saya 0122142258 dengan segera.tempat tgl disediakan.  
  5. Waida 3 - Sun 17/Jun/2012 3:22pm
    sy berminat nak jadi guru tadika...peluang masih d buka lagi ke?ke dah xde kosong?kalau ada pape nanti bleh call sy...0145142892  
  6. Sitirakna Binti Kamis - Sun 24/Jun/2012 1:25pm
    saya berminat nak jadi guru tadika di sekitar sri iskandar @ taiping,perak...pernah menjadi guru tadika sementara di taiping...berkelulusan SPM...jika masih ada kekosongan boleh hubungi sya...0134598394  
  7. Elliany Malinee Binti Mohd Zanorin - Sun 24/Jun/2012 6:41pm
    To Hisham 116
    Salam En.Hisham...boleh saya dapat kn contact no.hp tadika tersebut...
    saya amat memerlukan peluang untuk berkhidmat di tadika tersebut selepas tamat kontrak saya...tq  
  8. Serilestari - Wed 8/Aug/2012 10:03pm
    Ada yang berminat bekerja di taska?boleh hubungi saya 019-2883653.urgent!  
  9. Sitirakna Binti Kamis - Thu 9/Aug/2012 12:06pm
    To serilestari..area mane ye??  
  10. Sue 148 - Thu 9/Aug/2012 1:43pm
    ada yg berminat utk jadi guru taska area taman melawati hulu klang kl
    plzz call me 0192210211- PN SUE
    tempat tinggal disediakan..tq  
  11. Ida 294 - Fri 10/Aug/2012 4:27pm
    Taska di area KLANG memerlukan pembantu.. berminat sila hubungi 0146220278.. tempat tinggal disediakan.  
  12. Serilestari - Fri 10/Aug/2012 9:34pm
    Sitirakna Binti Kamis.....area bota.berminat boleh call saya..019-2883653  
  13. Nadia 232 - Tue 28/Aug/2012 11:44am
    Kemasukan segera September 2012

    * Kelayakan minima SPM
    * Sayangkan kanak-kanak
    * Tempat tinggal & makan disediakan
    * Gaji permulaan RM600, jika memiliki Sijil KAAK gaji
    permulaan RM700
    * Kerja 5 hari seminggu

    Sekiranya berminat, sila hubungi kami di nombor 019-2380809 untuk temuduga.  
  14. Sofina - Sun 2/Sep/2012 1:01am
    Jawatan kosong -guru taska, pembantu taska dan supervisor taska diperlukan segera!! Lokasi di sekitar puchong,Selamgor.

    Tempat tinggal & makan disediakan!!

    Sekiranya berminat, sila hubungi 019-5111717 untuk maklumat terperinci dan gaji yang ditawarkan..

    Untuk pertanyaan lanjut, sila hubungi 019-5111717 (little munchkin)  
  15. Wedding People Crew - Tue 25/Sep/2012 10:16pm
    ade vancancy area banting?  
  16. Anis Faseha Razali - Thu 11/Oct/2012 11:49pm
    salam. ada tak untuk area masjid tanah atau sekitar melaka ? harap boleh bantu . telefon saya 0133088712 . saya amat berminat dengan kerja ini jika masih ada kekosongan .  
  17. Mohd 477 - Wed 21/Nov/2012 4:18pm
    saya berminat menjadi guru tadika, saya memiliki kelayakan dalam sijil perguruan prasekolah, boleh mengajar subjek B.Melayu, B.English, Matematik dan Pen. Islam. sekiranya terdapat sebarng kekosongan jawatan guru prasekolah@pembantu guru saya mohon email saya di(naez_moko89@yahoo.com) @ hubungi saya di 0132678434.  
  18. Carlyna - Thu 13/Dec/2012 9:15pm
    3 kekosongan Pengasuh Asas Taska
    *OT
    *Penginapan & makan minum disediakan.
    *Taska di Bandar Saujana Putra
    Pn.Carlyna 019 6181 013  
  19. Roziana 16 - Fri 28/Dec/2012 3:53pm
    Sya brminat utk menjadi guru tadika, area kota tinggi Johor. Mmpunyai degree in education, majoring in counseling. 0177595163  
  20. Atashanabilaharon - Wed 9/Jan/2013 9:13pm
    assalamualaikum,sy atasha nabila daripada Muar,Johor.Saya adalah lepasan diploma didalam bidang fotografi dan berminat jika ada kekosongan dimana-mana tadika jika berkelayakan.  
  21. Wawa 176 - Sun 13/Jan/2013 7:05pm
    assalamualaikum. .saya ingin mencari kerja sbg guru tadika sekitar klang. . saya duduk di padang jawa. . saya mempunyai sijil diploma in human development. . hubungi saya 0174096353. . TQ  
  22. Rohayu 5 - Sun 20/Jan/2013 4:01pm
    Kekosongan di tadika area klang bdr puteri...berminat contact 0122833593 ayu  
  23. Cheek Eyka - Sun 20/Jan/2013 4:47pm
    Assalamualaikum.. saya ingin mencari kerja guru tadika di area mersing/endau.. kalau ada boleh menghubungi sya di 01112190867(max) @ 013007522(cel)  
  24. Fatin 65 - Sun 3/Mar/2013 8:37pm
    saya mencari kerja kosong di tadika area klang,meru,kapar,kuala selangor..jika ade,sila emailkan di fatin_zetty92@yahoo.com dengan kadar segera...dah bosan duduk rumah tak ada kerja :(  
  25. Pn Zila - Sun 10/Mar/2013 6:29pm
    Pengasuh Taska di Uptown Danau Kota,KL..
    Plz cntact 010 5218400
    Tmpt tgglmkn minum n api air disediakan..  
  26. Taskapermatainsyirah - Mon 11/Mar/2013 6:05pm
    pengasuh di perlukan segera.pls call 010-4245584  
  27. Intan Rashid - Sat 16/Mar/2013 1:36pm
    Saya mencari kerja kosong sebagai cikgu tadika. berkelulusan STPM,tiada pengalaman... memerlukan tmpat tggl...
    boleh hubungi saya di 0139505382  
  28. Ctniey - Wed 27/Mar/2013 9:39am
    Untuk makluman, saya sangat berminat untuk menjadi seorang guru tadika di sekitar MUAR. Saya sukakan kanak-kanak, penyabar & bertanggungjawab dalam memberi khidmat yang terbaik untuk mereka.
    Jika ada yang memerlukan seorang guru tadika biasa/agama. Boleh call/mcj sy di 010-7038569.
    Terima Kasih...:)  
  29. Carlyna - Fri 5/Apr/2013 10:32am
    3 kekosongan Pengasuh Asas Taska
    -sayang pada kanak kanak
    -sabar & komited pada kerja
    -boleh memasak
    -Pembersih
    -prefer bujang
    -tempat tinggal disediakan
    -Isnin - Jumaat,selang Sabtu
    -7am-7pm
    -OT
    *Taska di Bandar Saujana Putra
    Pn.Carlyna 019 6181 013  
  30. Mohd Firoz Bin Zainuddin - Sun 7/Apr/2013 6:04pm
    Kepada anda yg sdg mencari kerja sbgi Guru & Pengasuh / Penyelia Taska, sila hubungi 019-2969756 / 013-7350665. Kemasukan segera.
    Tmpt tinggal disediakan.  
  31. Nurul Nadia 20 - Thu 9/May/2013 8:07am
    sy nurul nadia sy berminat nak kerja di tadika area taiping kelulusan dip dan per nah menjadi guru ganti di 3 sekolah menegah area2 taiping kalau ada tadika area taiping yang perlukan perkejar sila hubungi sy...  
  32. Pakali 2 - Mon 13/May/2013 3:23pm
    Tadika Manjaku Ria, Teluk Intan,
    guru tadika diperlukan, sms 0136208008  
  33. Mimo93 - Sun 2/Jun/2013 3:57am
    salam.sy bminat bkerja di taska or tadika.email sy mimona587@gmail.com  
  34. Ain Yazid - Sun 9/Jun/2013 2:42pm
    Salam...saya berminat untuk cari kerja kosong sebagai cikgu tadika/ pembantu area mersing/ endau dn rompin. jika ad kekosongan boleh telefon saya . 0177247993  
  35. Ida 306 - Sun 23/Jun/2013 1:24pm
    Salam, Tadika Islam di Shah Alam mempunyai kekosongan guru Tadika, sukakan kanak kanak, penyabar, rajin, muslimah menutup aurat. Tempat tinggal makan minum disediakan . Berminat sila hubungi 0192316200 untuk ditemuduga  
  36. Annur Fathil - Thu 4/Jul/2013 9:50pm
    Assalamualaikum..
    ada x kekosongan kerja sebagai guru tadika atas taska di sekitar taman melati,gombak atau sekitar kL?jika ada email kan kt sy..plz..
    annur201089@hotmail.com  
  37. Akmal 157 - Sun 21/Jul/2013 5:27pm
    saya ingin bekerja sebagai guru tadika di area sekitar muar. boleh email ke akmalmr90@yahoo.com  
  38. Finda Kepeng - Tue 27/Aug/2013 2:19pm
    Asalammualaikum..Saya mencari pembantu guru tadika..di Alam Budiman,Shah Alam Selangor.
    -Bekerja 5hari (Sabtu & Ahad-cuti)
    -Tempat tinggal disediakan
    -Makan & minum disediakan
    -Gaji boleh runding
    *Jika berminat boleh hubungi pihak kami dengan kadar segera untuk kemasukkan bulan 9 & 10/2013.
    03-78323977
    (cikgu Linda @ cikgu Wani)
    Sekian,Terima Kasih.  
  39. Haniff Bin Hamzah - Tue 10/Sep/2013 11:39pm
    Salam.saya mencari pembantu guru lepasan SPM di sekitar Putrajaya dan tenaga kerja diperlukan 25-40 tahun ASAP. Untuk maklumat lanjut hubungi sy Haniff 019-3440009  
  40. Widad97 - Sat 14/Sep/2013 12:02pm
    mencari taska utk dijual, http://www.majalah.com/?classified:bantuan-fisabilillah-taska-untuk-dijual:9M21R9CD9D#3  
  41. Nasra - Tue 1/Oct/2013 8:06pm
    Saya mencari guru tadika untuk tadika islam di putrajaya, bandar baru salak tinggi. Full time boleh call asap 0124765880-najidah  
  42. Siti Aishah 57 - Thu 3/Oct/2013 5:29pm
    Sy mencari perkerjaan sbgai guru tadika / taska di sekitar mersing / endau / rompin . Bujang , free hair , memerlukan tempat tinggal . Kalau ada kerja kosong sila hubungi saya di 0136024305 (aishah)  
  43. Syazwani Khairul - Mon 14/Oct/2013 12:50am
    Saya mencari pekerjaan sbgai guru/pembantu guru tadika area Sepang/Salak Tinggi/Nilai. Saya menutup aurat. Kalau ada, boleh hantar email di wanilevine@yahoo.com . Thanks.  
  44. Eita Beautyshop - Tue 29/Oct/2013 1:47pm
    Saya ingin mencari perkrjaan guru tadika. Lepasan diploma awl kanak2. Kmasukkan ujung tahun atau awl tahun. Kalau ada kekosongan do cntact me 0136970051 eita tq :)  
  45. Nabila 109 - Tue 29/Oct/2013 10:40pm
    saya ingin mencari pkerjaan sbgai guru/pengasuh taska sekitar taman melawati,taman melati,setapak,gombak,keramat.Lepasan dr dip pendidikan awal knk2.kemasukan hjung tahun atau awal tahun :) TQ . contact saya : 0122511705(sms/call/whatsapp)/0132567675.Email : nabieylabella@ymail.com  
  46. Amalina Izyan - Tue 5/Nov/2013 9:05pm
    Assalamualikum , saya mencari guru tadika islam di BATANG KALI , SELANGOR .

    kelayakan .

    - Muslimah menutup aurat dan berakhlak baik
    - Berpengalaman/Tidak berpengalaman;
    - berkebolehan mendidik anak anak berumur 4 , 5 ,6 tahun
    - BUJANG
    - boleh mengaji dan bertutur asas bahasa inggeris dan boleh menulis jawi;
    - Dedikasi / kreatif / Penyabar dan penyayang pada kanak-kanak
    - waktu bekerja 5 hari seminggu. 7PAGI HINGGA 6 PETANG
    - mesti sanggup tinggal di tadika.

    HUBUNGI SAYA : 013-2855593/ 019-2169420
    ATAU EMAIL : ninaizyan92@gmail.com  
  47. Zalina87 - Thu 12/Dec/2013 12:05pm
    Sy nk cri keja di tadika putrajaya xada klulusn dlm pendidikan kanak2 tp ada pnglman selama sethun lbih  
  48. Hisham 116 - Fri 10/Jan/2014 5:09pm
    Guru tadika di perlukan di Seri Iskandar , Perak. Sila hubungi 019-2711664  
  49. Najuwa Hamzah 2 - Mon 10/Mar/2014 11:21am
    Guru Tadika Islamik
    Mencari Guru Tadika yang boleh bekerja di Bukit Jelutong, Shah Alam

    Ciri-ciri:

    Muslimah dan mengamalkan nilai-nilai Islam;
    Mempunyai kelayakan SPM/STAM/STPM/Diploma/Degree;
    Boleh berbahasa Inggeris;
    Pengalaman bekerja sekurang-kurangnya 1 tahun (sanggup belajar untuk sesiapa yang tidak mempunyai pengalaman)
    Minat dan sayang pada kanak-kanak;
    Minat mengajar dan mendidik kanak-kanak;

    Pekerja yang layak akan diberikan:

    1) KWSP & medical allowance
    2) Gaji antara RM750 - RM1,000 (mengikut pengalaman)
    3) Tempat tinggal dan latihan mengajar disediakan.

    Bersama kami, peluang kerjaya amat cerah kerana berpeluang menjadi Pengetua cawangan.

    Yang berminat, sila hantar resume ke

    dzulimanbktjelutong@gmail.com

    atau hubungi

    Pn. Najuwa :012-3260601  
  50. Diyana Rahim - Tue 11/Mar/2014 10:56am
    Assalamualaikum...sy mencari pekerjaan sebagai guru tadika di area batu gajah perak..sy memiliki pengalaman bekerja sebagai guru tadika selama 4tahun dan berpengalaman sebagai guru sek agama selama 2 tahun..kelayakan dlm SPM,STAM,STPM...sekiranya ada yg memerlukan,bole hubungi sy di 011-11181585(yana)  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 50 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2324)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1368)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (193)
Bisnes Air Mineral (341)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (629)
Bisnes Broadband (973)
Bisnes Burger (508)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (722)
Bisnes Cyber Cafe (414)
Bisnes Dobi (1259)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1140)
Bisnes Hotel Dan Resort (489)
Bisnes Ice Blended (637)
Bisnes Jam Tangan (255)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1384)
Bisnes Kurier Dan Logistik (590)
Bisnes Minuman (1303)
Bisnes Pasar Malam (1727)
Bisnes Pelancongan (463)
Bisnes Perabot (742)
Bisnes Prepaid Dan Reload (968)
Bisnes Restoran (2921)
Bisnes Roti Dan Bakeri (640)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2878)
Bisnes Waffle Dan Jagung (347)
Bisnes Western Food (268)
Dewasa 18sx (1603)
Diskusi Bisnes (1798)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5455)
Forex Malaysia (1611)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (635)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (900)
Iklan Tv Radio Media Massa (191)
Import Dan Eksport (290)
Ingin Berniaga (2640)
Insurans Dan Takaful (1532)
Insurans Roadtax Kereta (302)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1851)
Kedai Emas (406)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2321)
Kedai Hardware (452)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3320)
Kedai Kamera Dan Camcorder (313)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (315)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1579)
Kedai Sewa (1502)
Kereta Baru (1385)
Kereta Terpakai (4441)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3874)
Kerja Kemahiran (1646)
Kerja Kosong (9575)
Kerja Praktikal (1575)
Kerja Sales (1850)
Kerja Sambilan (5392)
Konsultan Perniagaan (388)
Kontrak Swasta (245)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (435)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (600)
Kontraktor Pasir (298)
Kontraktor Pembinaan (1802)
Kontraktor Perlombongan (284)
Kursus Dan Seminar (2560)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (617)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1488)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (47)
Mencari Pelabur (3344)
Mesin Fotostat (316)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (441)
Mesin Jahit (326)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2360)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (780)
Pasar Basah (1277)
Pekerja Asing (1065)
Pelaburan Saham Unit Trust (839)
Pembantu Rumah Asing (1616)
Pembekal Barang Runcit (1478)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (417)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (960)
Pembekal Keropok (396)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (380)
Pembekal Rempah Dan Perencah (519)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1107)
Pemborong Batik Dan Sutera (329)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (379)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (627)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (712)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1461)
Pemborong Pakaian Lelaki (1027)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3830)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3202)
Pemborong Tuala (179)
Pemborong Tudung (2527)
Pembuat Papan Tanda Iklan (213)
Pembuat Plastik Kotak Botol (731)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (429)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (890)
Pengedar Bahan Pencuci (644)
Pengedar Buku Dan Majalah (540)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1442)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2408)
Pengedar Produk Kesihatan (2770)
Pengurus Majlis (555)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (646)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (257)
Penternak Lembu (336)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (236)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (507)
Perisian Komputer (488)
Perkakas Dapur (542)
Perkakas Elektrik (362)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1373)
Pinjaman AIM (146)
Pinjaman Hartanah (466)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (509)
Pinjaman Peribadi (9306)
Pinjaman Perniagaan (1629)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1170)
Program Consignment (1786)
Program Dropship (5849)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1244)
Pusat Latihan (556)
Pusat Memandu (112)
Pusat Mengaji Agama (402)
Pusat Pendidikan Tinggi (471)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1085)
Pusat Tuisyen (935)
Rancangan Perniagaan (532)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3765)
Rumah Untuk Dijual (3343)
Servis Freelance (928)
Servis Keselamatan (619)
Servis Pembersihan (711)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (541)
Sewa Bas Dan Van (476)
Sewa Kereta Teksi Limo (1509)
Sewa Lori (2201)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (211)
Studio Fotografi (799)
Studio Grafik Dan 3D (877)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (628)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (208)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4254)
Tempahan Biskut Dan Tart (1753)
Tempahan Hamper (167)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (600)
Tempahan Katering (1890)
Tempahan Kek Dan Coklat (1929)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (150)
Tempahan Kuih Muih (1560)
Tempahan Minuman Dan Dessert (396)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (316)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (582)
Ubahsuai Rumah (1509)
Urut Tradisional (709)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (353)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (217)
Web Design Malaysia (2098)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1131)