Search Majalah.com
Mencari Kereta Terpakai Bawah 4k
Suhun - Fri 6/Jan/2012 1:59pm [Last Comment]
saya nak cari kereta 2nd hand,yg boleh lg bjalan stakat nk bawak p kelas, 4k tu sy nk baya cash,kalau ada area2 sabah dialu2kan,

kalau yg lain kalau boleh biarlah area2 kl atau selangor dsb sbab trus nk shipping ke sabah...terima kasih..harap2 ada..boleh email sy terus ke--->> coz_zzz@yahoo.com

Niche: Kereta Terpakai
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Jefri 20 - Fri 6/Jan/2012 3:48pm
    saya ada abg yang nak jual kereta proton saga lama..
    apa2 pun saudari boleh hubungi dia. Area KL.
    Harga dalam RM3500 (nego)

    Ayie : 017-4593776 / 013-4381335  
  2. Zaidi 66 - Fri 6/Jan/2012 8:01pm
    Proton Iswara 1.3 Good Condition OFFER SEGERA -97 rm 4200

    2)Honda Accord 1.8 Executive rm 3200

    3)Honda Accord 1.8 manual Good Running Condition -86
    RM 4200

    4)Price : RM 1 000 Make: Proton Model: Saga
    Reg. year: 1991 Mileage: 5 000 - 9 999 Transmission: Manual
    Engine Capacity: 1500 cc

    Kami tawarkan bodi dan geran kereta tanpa injin dan gearbox ini untuk mereka yang sedang memiliki injin, atau yang ingin salin bodi yang reput atau eksiden teruk.

    Bodi cantik tiada eksiden. Seat dari fabrik yang mahal dan tahan lasak, sebab kereta ini kegunaan pegawai PDRM sebelumnya, tidak koyak sikit pun, cuma cuci dan ia kelihatan baru bergaya, jauh lebih baik dari seat kereta lain yang sebaya dengannya.

    Geran sah dan boleh tukar nama. kami tawarkan dengan harga TETAP RM1500 saja.

    5)Price : RM 4 500 Make: Proton Model: Saga
    Reg. year: 1986 Mileage: 5 000 - 9 999 Transmission: Manual
    Engine Capacity: 1500 cc

    Proton Saga manual Transmission, No cantik (NX 8889), CAT BARU warna hitam metalik cantik berkilau. Boleh terus berhari raya dengan penuh bergaya tak perlu buat apa-apa..

    Injin baru dah endorse dan gearbox lancar. dalaman kemas. Roadtax hidup, Dokumen lengkap boleh terus guna dan tukar nama.

    Kami tawarkan ' dengan harga bellow market, RM5,900 saja, ...

    Siapa cepat dia dapat.zainirizz@yahoo.com@talian sms 0186272682..zaini  
  3. Gadis Ombak - Sat 7/Jan/2012 6:34pm
    sy menyediakan perkhidmatan RORO (penghantaran kenderaan ke sabah,sarawak n labuan)
    sila email jika berminat:
    amee.saliza@yahoo.com.my  
  4. Syazwan 19 - Mon 9/Jan/2012 11:29am
    saya ada nissan sunny rm2700
    0194794247  
  5. Zikirdhia - Wed 11/Jan/2012 7:53pm
    nissan sunny rm 2000..siap sportrim..kereta selubung...bawak bateri sahaja..nak?012 2424752..  
  6. Sara 65 - Thu 12/Jan/2012 10:35pm
    saya ada perodua kembara manual nk jual rm4500 thn 98.berminat call sy 019 2495824  
  7. Yaakob Long - Fri 13/Jan/2012 12:08pm
    pada sesiapa yang ada perodua rusa tahun 1997 hingga 2000 untuk dijual, sila emel yl_jack@yahoo.com.my, sila sertakan harga sekali  
  8. Hosna 3 - Sun 15/Jan/2012 4:23pm
    ford telstar 1.6 .rm3000 sial call 0124867550  
  9. Zarina 50 - Tue 17/Jan/2012 8:41am
    sapa ada wira 1.5 tahun 94 ketas harga 4K kebwh , wira 1.5 98 6k kebwh , kancil 3k kebwh .pls call me 0174995893  
  10. D n - Wed 1/Feb/2012 3:56pm
    sara 65 saya berminat dengan lebih lanjut lg boleh mail saya tak tentang kembara tu dan photo skali
    herbzlifeq.10@gmail.com  
  11. Efan 3 - Fri 17/Feb/2012 12:19am
    saya ada kereta iswara sedan tahun 1992 1.3 gearbox 1.5 utuk di jual area kl..kereta cantik siap s.rim te37 15inci..rm4k.. utuk keteragan sila call saya..0133514734  
  12. Miss Lee - Sun 9/Sep/2012 11:26am
    zaini 66, sy brminat utk honda accord executive..boleh mail ssy x photonya skali..thanks.. kat qeyzha.sheju@yahoo.com  
  13. Smartie - Tue 11/Sep/2012 2:46pm
    Kete Olskool Toyota Corolla ke30 / ke55 rm1,999.00. Area Shah Alam, sapa berminat nak tgk kete, call 013-3792150 (Rizal). Tq  
  14. Azmi 190 - Wed 19/Sep/2012 12:08am
    salam semua..
    sesiapa ada proton saga 1.5 sedan (manual) bajet rm3k boleh hubungi saya - 017 2112882 - azmi
    ..tq semua..  
  15. Yb Paul - Mon 8/Oct/2012 6:27am
    budjet rm2000 cash ada tak untuk kenderaan terpakai email detail paulvitogotti@gmail.com SMS SHJ 0172967833  
  16. Faizal 389 - Wed 24/Oct/2012 2:46pm
    salam sy ingin mencari wira cash 4k klu ade call sy di 0196274564  
  17. Mayazahara - Fri 16/Nov/2012 1:28am
    klu ader nk jual kete bawah rm 2k hubungi sy..0147405344  
  18. Zul Mesra - Tue 25/Dec/2012 12:48am
    Mencari kereta proton saga auto dalam RM 4 ribu segera. Jika ada sms atau call 012-6802210  
  19. Biby Rusila Bt Ghadzi Khan - Wed 9/Jan/2013 12:43pm
    saya nak cari kereta yang bwh pd 5@4k..law blh dpt berjalan jauh la.kdg2 nk hantar mak pegi hospital.. xlaratla selalu je sewa kereta..law boleh wira,kembara,..janji jgn kancil..call or sms 016-9607636  
  20. Azdi 3 - Wed 13/Feb/2013 6:28pm
    Klu ada sape2 nk jual kete proton saga buget rm1500 boleh email kt sy azdi42@gmail.com atau sms je 011-19643424  
  21. M Uzair - Thu 28/Feb/2013 8:39pm
    Sesiapa ada kereta kancil,myvi,viva manual atau auto berharga 4ribu kebawah,dan terima deposit 1ribu,dan saya akan bayar bulan2 selepas itu,boleh contact saya,01111012963,uzair,prefer area pahang  
  22. Easy - Mon 20/May/2013 12:32am
    sesiapa ada kereta saga bajet RM 3k dan kebawah sila email saya.

    easy8gb@yahoo.com  
  23. Amrilmuidz - Mon 14/Oct/2013 10:59pm
    Salam..

    Saya ada kereta proton saga first model..tahun 1989..nak let go sebab beli kereta baru..

    harga bawah 5k..leh runding sampai let go..boleh diskaun habis..hehehehe..berminat

    sms/whatsapp 0126188542 idin  
  24. Sharl - Thu 24/Oct/2013 1:20am
    salam.. siapa ad jual kancil 850 di bwah 5K, sy nk beli cash.. emailkan spec kreta ke syalvianasahelin@yahoo.com. tq..  
  25. Zulkifli 161 - Fri 25/Oct/2013 11:33am
    Honda accord SA6Y 1.8mt. tahun 1985, execitive edition, keta blh jalan sebelum ni tapi dok simpan dah lebih enam bulan tak naik dok simpan saja road tax bole renew baru mati, jika nak beli parts saja pun boleh gak, harga dan condition keta seperti berikut:-
    Enjin: masih elok all ori RM600.00
    Gearbox: manual good condition RM700.00
    Power stering set semua sekali dgn power stering rack dan panel stering RM450.00
    Radiator: tidak leaking RM200.00
    Doortrim : Empat suis power window RM250.00
    Meter set: condition ok 150.00
    Cooling coil dan condenser aircond: siap dgn paiping, masih sejuk beku RM200.00
    Bonet depan: tiada karat walau sikit pun cuma cat saja kena buat balik RM150.00
    serta bnyak lagi atau lumsum semua sebuah terus lagi senang tak kena pikir dah, Harga sebuah saya nak lepas RM1600.00 bole runding nego sampai jadi, nak suruh antar sekali pun tidak jadi hal cuma pmbeli bayar jer harga Tow-trak keseluruh malaysia pun saya bole antarkan.. koling koling saya di no digi 016-4253 588 sms pun sya bole terima cuma klu tak jawap tu sy cbuk lah, lg best jk call aje senang nk bincang. terima kasih.  
  26. Boy 82 - Sat 26/Oct/2013 10:16pm
    Salam..sy ada kereta tiara nak jual tahun 1996.harga RM2200 sahaja..jual murah-murah jer..condition smua ok. Siapa yg berminat nk cari kereta tiara ni boleh hubungi sy SMS/CALL/WHATSAPP: 0105254270  
  27. Ali 189 - Mon 11/Nov/2013 2:12pm
    Salam saya mencari keta murah2 bawah rm2.5k camtu, enjin ok, bole jalan jauh, aircond ok.. nak bagi org tua pakai jea.. email sy cryonix_skar@yahoo.com. lokasi lembah klang.  
  28. King Syah Vii - Sun 1/Dec/2013 2:51am
    salam semuanya..saya sedang mencari proton saga lama utk dibeli..saya bajet cuma bwh 2k...biasa la kita nk pakai keta mewah x mampu..hehe..klu ade yg nk jual bleh la wassap gmbr keta kat no sy..0173021936..terima kasih.. :)  
  29. Docjs30 - Tue 24/Dec/2013 5:27pm
    Saya mencari Kancil/kenari dalam RM2.5K. bole bayar cash.

    Sila contact : Sharul 0133510881
    sharulhezry@gmail.com  
  30. Saiful 241 - Sat 28/Dec/2013 1:10am
    iswara a/b 1.3 utk d jual 3.5k.utk keterangan lanjut sms 0147260731 area klg,shah alam.  
  31. Intan 394 - Mon 24/Feb/2014 7:20pm
    assalammualaikum..sy perlukan van ala2 van nega..xda kerusi kt blkng..urgent..!!..perlukan segera utk membawa mak saya yg terlantar atas katil ulang alik ke tmpt dialysis..pic rice below RM3k..  
  32. Epul Selayang - Fri 4/Apr/2014 4:12pm
    Ade kereta lama2 tak? bajet 2k kebawah.. setakat nak bawak pegi pasar je, pm 0193079581..  
Page 1   (Total 32 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2310)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1366)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (192)
Bisnes Air Mineral (341)
Bisnes Ais Krim (437)
Bisnes Aksesori Kereta (629)
Bisnes Broadband (969)
Bisnes Burger (506)
Bisnes Cermin Mata (143)
Bisnes Cuci Kereta (721)
Bisnes Cyber Cafe (410)
Bisnes Dobi (1256)
Bisnes Ebook (961)
Bisnes Handphone (1131)
Bisnes Hotel Dan Resort (487)
Bisnes Ice Blended (635)
Bisnes Jam Tangan (252)
Bisnes Jeruk (145)
Bisnes Kitar Semula (432)
Bisnes Komputer (1380)
Bisnes Kurier Dan Logistik (588)
Bisnes Minuman (1299)
Bisnes Pasar Malam (1716)
Bisnes Pelancongan (462)
Bisnes Perabot (737)
Bisnes Prepaid Dan Reload (962)
Bisnes Restoran (2917)
Bisnes Roti Dan Bakeri (638)
Bisnes Salun Rambut (319)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (584)
Bisnes Steamboat (181)
Bisnes Tablet Pc (421)
Bisnes Tradisional (767)
Bisnes Untuk Dijual (2865)
Bisnes Waffle Dan Jagung (346)
Bisnes Western Food (267)
Dewasa 18sx (1584)
Diskusi Bisnes (1796)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (629)
Expo Karnival Tapak Niaga (5415)
Forex Malaysia (1605)
Haiwan Peliharaan (384)
Haji Dan Umrah (423)
Hiasan Dalaman (631)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (896)
Iklan Tv Radio Media Massa (191)
Import Dan Eksport (290)
Ingin Berniaga (2637)
Insurans Dan Takaful (1526)
Insurans Roadtax Kereta (301)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1844)
Kedai Emas (404)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2314)
Kedai Hardware (447)
Kedai Ibu Dan Bayi (623)
Kedai Jahit (3306)
Kedai Kamera Dan Camcorder (311)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (315)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1575)
Kedai Sewa (1499)
Kereta Baru (1375)
Kereta Terpakai (4414)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3846)
Kerja Kemahiran (1638)
Kerja Kosong (9493)
Kerja Praktikal (1552)
Kerja Sales (1839)
Kerja Sambilan (5360)
Konsultan Perniagaan (385)
Kontrak Swasta (245)
Kontrak Tender Kerajaan (417)
Kontraktor Balak Dan Kayu (433)
Kontraktor Jurutera (488)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (201)
Kontraktor Minyak Dan Gas (598)
Kontraktor Pasir (293)
Kontraktor Pembinaan (1795)
Kontraktor Perlombongan (283)
Kursus Dan Seminar (2552)
Kursus Kecantikan (642)
Kursus Makanan (615)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1480)
Mencari Pasangan Lelaki (29)
Mencari Pasangan Wanita (46)
Mencari Pelabur (3333)
Mesin Fotostat (313)
Mesin Freezer Dan Chiller (228)
Mesin Industri (440)
Mesin Jahit (323)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2353)
Pakej Perkahwinan (1128)
Pakej Perniagaan (777)
Pasar Basah (1271)
Pekerja Asing (1059)
Pelaburan Saham Unit Trust (837)
Pembantu Rumah Asing (1606)
Pembekal Barang Runcit (1477)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (415)
Pembekal Ikan Kering (345)
Pembekal Kelapa Dan Santan (554)
Pembekal Kerepek (956)
Pembekal Keropok (396)
Pembekal Kicap Dan Sos (198)
Pembekal Kurma Dan Kismis (263)
Pembekal Madu (206)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (375)
Pembekal Rempah Dan Perencah (517)
Pembekal Serunding (225)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1105)
Pemborong Batik Dan Sutera (329)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (550)
Pemborong Bundle (799)
Pemborong Cadar Dan Tilam (377)
Pemborong Karpet (130)
Pemborong Kasut Dan Sandal (625)
Pemborong Lampin (276)
Pemborong Mutiara (103)
Pemborong Pakaian Bayi (711)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1455)
Pemborong Pakaian Lelaki (1025)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3822)
Pemborong Telekung Dan Songkok (515)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3198)
Pemborong Tuala (178)
Pemborong Tudung (2517)
Pembuat Papan Tanda Iklan (209)
Pembuat Plastik Kotak Botol (728)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (449)
Pendaftaran Syarikat (427)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (886)
Pengedar Bahan Pencuci (636)
Pengedar Buku Dan Majalah (540)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1439)
Pengedar Permainan Kanak2 (538)
Pengedar Produk Kecantikan (2402)
Pengedar Produk Kesihatan (2768)
Pengurus Majlis (554)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (640)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (634)
Penternak Kambing (256)
Penternak Lembu (336)
Penternak Udang (165)
Peralatan Makmal Dan Hospital (233)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (629)
Peralatan Sukan (506)
Perisian Komputer (485)
Perkakas Dapur (539)
Perkakas Elektrik (359)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1370)
Pinjaman AIM (146)
Pinjaman Hartanah (466)
Pinjaman Kad Kredit (363)
Pinjaman Kereta (507)
Pinjaman Peribadi (9261)
Pinjaman Perniagaan (1618)
Produk Dari China (468)
Produk Sejuk Beku (1166)
Program Consignment (1770)
Program Dropship (5817)
Pusat Bahasa (307)
Pusat Jagaan Bayi (1229)
Pusat Latihan (554)
Pusat Memandu (111)
Pusat Mengaji Agama (399)
Pusat Pendidikan Tinggi (470)
Pusat Rawatan (308)
Pusat Tadika Dan Taska (1084)
Pusat Tuisyen (933)
Rancangan Perniagaan (533)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3742)
Rumah Untuk Dijual (3332)
Servis Freelance (922)
Servis Keselamatan (616)
Servis Pembersihan (708)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (538)
Sewa Bas Dan Van (471)
Sewa Kereta Teksi Limo (1495)
Sewa Lori (2184)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (210)
Studio Fotografi (796)
Studio Grafik Dan 3D (871)
Studio Lukisan (110)
Studio Model Penyanyi Pelakon (624)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (110)
Sukan Berkumpulan (207)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4236)
Tempahan Biskut Dan Tart (1732)
Tempahan Hamper (167)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (596)
Tempahan Katering (1884)
Tempahan Kek Dan Coklat (1923)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (150)
Tempahan Kuih Muih (1556)
Tempahan Minuman Dan Dessert (395)
Tempahan Nasi Lemak (460)
Tempahan Roti (315)
Terminal Bayaran (164)
Ubahsuai Pejabat (578)
Ubahsuai Rumah (1499)
Urut Tradisional (704)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (353)
Usahawan Tani (952)
Vending Machine (310)
Voucher Dan Tiket (217)
Web Design Malaysia (2092)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1126)