Search Majalah.com
Mencari Kedai untuk Consigment Barang English Deco
Hajar 8 @ Crafted Concrete Design - Wed 4/May/2011 9:19am [Last Comment]
Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua,
Saya ingin mencari kedai untuk consigmentkan barang2 dekorasi inggeris modern dan klasik.
Keuntungan adalah antara RM10 - RM 20 (mengikut harga pasaran) setiap barangan bergantung kepada lokasi perniagaan anda...kerana harga saya jual di blog adalah murah dari harga pasaran. Jika di kawasan berpendapatan tinggi seperti ikea, one utama, bangsar village, midavalley lagi tinggi lah hasil pendapatan anda.
Saya turut boleh menjadi supplier barang2 dekorasi seperti papan seperti kotak kayu, kotak tisu kosong, wall plaque dan tisu decoupage pada harga murah!
1 keping decoupage tissue - rm1 - rm2
pembelian melebihi 10 keping ada tawaran baik.
kotak tisu kayu kosong rm10
door hanger kayu kosong rm3
wall plaque kayu kosong rm10 - rm 13 bergantung pada saiz. Jika anda membeli melebihi 12 keping setiap set, harga lebih murah!
Jika berminat sila ke blog saya.. harga diblog saya pun dah murah berbanding harga pasaran.. untuk yang berminat sila nyatakan lokasi perniagaan anda dan juga samaada kiosk atau kedai tetap. Untuk kedai tetap, depositnye lebih rendah..

sila ke http://concretebiz.blogspot.com

Niche: Program Consignment | Hiasan Dalaman
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Noah Alam 2 - Fri 13/May/2011 2:36pm
    Hai..Cik hajar...
    Saya adalah pembekal barangan home deco english style.Saya juga mempunyai kedai untuk di consignment di butik tetapi terdapat juga barangan lain spt tudung,kain(limited edition)

    Berminat sila email saya
    noahalam_woodenart@yahoo.com  
  2. Zieta 3 - Sun 15/May/2011 5:46pm
    Hai Cik Hajar, saya dah tgk blog anda cantik2 produknya. Saya ada kedai
    hiasan dalaman di Nilai menjual wallpaper, lantai kayu, dan langsir.
    sila lihat blog kami

    http://wallpaperloveshine.blogspot.com

    Pada bulan June ini saya akan join UPTOWN NILAI jadi saya mencari barangan consigment yang berunsur hiasan dalaman untuk di jual di gerai saya nanti.

    Harap Cik Hajar boleh hubungi saya di talian: 013-6018088 TQ  
  3. Hajar 8 - Mon 16/May/2011 7:43am
    Terima kasih Zieta,
    Saya berkemungkinan akan ke seremban untuk hantar barang kepada customer pada bulan june, tarikh belum di tentukan lagi. nanti saya ke kedai cik zieta, boleh ke? Saya akan bawa sampel2 barangan saya kepada cik zieta secara terus. Nanti cik zieta boleh tengok sendiri. Saya akan kontek cik zieta bila nak ke sana nanti.
    Boleh saya tahu jenis barangan yang paling digemari oleh penggemar hiasan dalaman supaya saya boleh buat lebih dari barangan lain...  
  4. Hajar 8 - Mon 16/May/2011 7:58am
    Noahalam,
    kedai anda di mana yer? boleh beri butiran secara lengkap?  
  5. Noah Alam 2 - Tue 17/May/2011 3:45pm
    Hai..ni bukan kedai saya.Tapi ni adalah butik pakaian,beg..Saya pernah mengadakan perbincangan dengan owner kedai ni..so dia minta saya letak kan barang saya.Cuma saya tiada modal sebab saya on line bisness.kalau anda nak saya boleh bincang dengan owner tersebut  
  6. Zieta 3 - Tue 17/May/2011 7:01pm
    Hai Hajar, Harap kita dpt bekerjasama dan kedatangan anda saya alu-alukan tp klu blh cal dulu sebelum dtg ya sbb kadang2 keluar jumpa klien. I tengah planning nak buat satu sudut showroom - English Collection di kedai saya. dtg TQ  
  7. Hajar 8 - Wed 18/May/2011 9:50am
    zieta, saya akan call dulu sebelum datang ke sana. barangan english ramai juga peminat kat area nilai tapi saingan boleh tahan sebab ada barangan murah mcm VR dan SKK...  
  8. Ain 33 - Sun 29/May/2011 1:25pm
    bley letak di kedai kami di kuala selangor0176034250 cik ain  
  9. Hajar 8 - Sun 29/May/2011 5:46pm
    Cik AIn,
    spesifik kedai kat mane yer?  
  10. Husien Ahmad - Mon 30/May/2011 11:37pm
    Cik Hajar boleh supply ke kedai kami di terengganu tak. hubungi saya Husien 0192890217  
  11. Hajar 8 - Wed 1/Jun/2011 2:13am
    Encik Husein, consignment jauh sangat jaraknya.. kalau buat pembelian terus boleh diuruskan.  
  12. Sanisah 2 - Sat 4/Jun/2011 2:03pm
    saya ada tailoring shop with extra space.maybe u wud like to hv a look? email me @ sewnsuchtailoring@gmail.com  
  13. Tengku mann - Wed 8/Jun/2011 4:50pm
    area utara boleh juga kah  
  14. Hajar 8 - Thu 9/Jun/2011 12:11am
    utara area mane tengku mann?
    saya ni asal orang utara.. kalo berdekatan dengan tempat asal saya tu leh la saya suruh adik saya handle..  
  15. Lela 11 - Sun 20/May/2012 4:46pm
    salam cik hajar boleh contact saya di lela_ludin78@yahoo.com 0199639470
    saya pembuat decoupage untuksekolah perlukan bahan mentah  
Page 1   (Total 15 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2337)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1371)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (194)
Bisnes Air Mineral (343)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (630)
Bisnes Broadband (981)
Bisnes Burger (509)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (724)
Bisnes Cyber Cafe (415)
Bisnes Dobi (1262)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1148)
Bisnes Hotel Dan Resort (490)
Bisnes Ice Blended (638)
Bisnes Jam Tangan (257)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1386)
Bisnes Kurier Dan Logistik (592)
Bisnes Minuman (1307)
Bisnes Pasar Malam (1734)
Bisnes Pelancongan (464)
Bisnes Perabot (745)
Bisnes Prepaid Dan Reload (970)
Bisnes Restoran (2929)
Bisnes Roti Dan Bakeri (641)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2884)
Bisnes Waffle Dan Jagung (349)
Bisnes Western Food (271)
Dewasa 18sx (1611)
Diskusi Bisnes (1799)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5477)
Forex Malaysia (1617)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (636)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (904)
Iklan Tv Radio Media Massa (192)
Import Dan Eksport (291)
Ingin Berniaga (2645)
Insurans Dan Takaful (1538)
Insurans Roadtax Kereta (304)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1856)
Kedai Emas (408)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2324)
Kedai Hardware (455)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3336)
Kedai Kamera Dan Camcorder (314)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (317)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1586)
Kedai Sewa (1507)
Kereta Baru (1397)
Kereta Terpakai (4460)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3889)
Kerja Kemahiran (1651)
Kerja Kosong (9630)
Kerja Praktikal (1583)
Kerja Sales (1863)
Kerja Sambilan (5407)
Konsultan Perniagaan (389)
Kontrak Swasta (247)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (436)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (603)
Kontraktor Pasir (300)
Kontraktor Pembinaan (1806)
Kontraktor Perlombongan (285)
Kursus Dan Seminar (2565)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (618)
Kursus Motivasi (287)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1490)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (48)
Mencari Pelabur (3356)
Mesin Fotostat (317)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (442)
Mesin Jahit (328)
Mesin Proses Makanan (521)
Pakej Pelancongan (2365)
Pakej Perkahwinan (1131)
Pakej Perniagaan (781)
Pasar Basah (1281)
Pekerja Asing (1070)
Pelaburan Saham Unit Trust (844)
Pembantu Rumah Asing (1625)
Pembekal Barang Runcit (1479)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (418)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (556)
Pembekal Kerepek (961)
Pembekal Keropok (399)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (382)
Pembekal Rempah Dan Perencah (521)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (117)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1108)
Pemborong Batik Dan Sutera (330)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (381)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (628)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (714)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1468)
Pemborong Pakaian Lelaki (1031)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3841)
Pemborong Telekung Dan Songkok (517)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3209)
Pemborong Tuala (180)
Pemborong Tudung (2538)
Pembuat Papan Tanda Iklan (214)
Pembuat Plastik Kotak Botol (732)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (431)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (893)
Pengedar Bahan Pencuci (649)
Pengedar Buku Dan Majalah (541)
Pengedar Contact Lens (226)
Pengedar Perfume (1443)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2420)
Pengedar Produk Kesihatan (2776)
Pengurus Majlis (557)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (648)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (259)
Penternak Lembu (337)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (237)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (508)
Perisian Komputer (489)
Perkakas Dapur (544)
Perkakas Elektrik (364)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1375)
Pinjaman AIM (148)
Pinjaman Hartanah (468)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (510)
Pinjaman Peribadi (9325)
Pinjaman Perniagaan (1631)
Produk Dari China (470)
Produk Sejuk Beku (1176)
Program Consignment (1793)
Program Dropship (5868)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1255)
Pusat Latihan (560)
Pusat Memandu (113)
Pusat Mengaji Agama (405)
Pusat Pendidikan Tinggi (475)
Pusat Rawatan (310)
Pusat Tadika Dan Taska (1092)
Pusat Tuisyen (939)
Rancangan Perniagaan (536)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3786)
Rumah Untuk Dijual (3354)
Servis Freelance (935)
Servis Keselamatan (623)
Servis Pembersihan (714)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (544)
Sewa Bas Dan Van (478)
Sewa Kereta Teksi Limo (1515)
Sewa Lori (2209)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (51)
Studio Filem Dan Videografi (212)
Studio Fotografi (802)
Studio Grafik Dan 3D (880)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (631)
Studio Muzik (400)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (209)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (569)
Tanah Untuk Dijual (4266)
Tempahan Biskut Dan Tart (1760)
Tempahan Hamper (168)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (601)
Tempahan Katering (1894)
Tempahan Kek Dan Coklat (1941)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (151)
Tempahan Kuih Muih (1564)
Tempahan Minuman Dan Dessert (401)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (317)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (584)
Ubahsuai Rumah (1517)
Urut Tradisional (710)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (355)
Usahawan Tani (955)
Vending Machine (310)
Voucher Dan Tiket (219)
Web Design Malaysia (2105)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1138)