Search Majalah.com
Mencari Kedai Makan, Restoran, Warung untuk Dijual atau Disewa Disekitar KL dan Selangor. Urgent
Yana 77 - Thu 10/May/2012 12:01pm [Last Comment]
saya mencari kedai makan atau restoran utk dijual atau disewakan di sekitar kl dan selangor..
memerlukan segera..
jika siap dengan peralatan lengkap lagi baik..
sesiapa yg ade info bolehlah hubungi saya segera..

hubungi & sms 0197473446 (ida)

Niche: Kedai Separuh Dan Ruang Niaga | Bisnes Restoran
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Adie 13 - Thu 10/May/2012 12:19pm
    Tumpang lalu....saya juga mencari restoran, kedai untuk disewa atau beli...email saya: dagangpersada@gmail.com  
  2. Zulia Collection - Fri 11/May/2012 6:49pm
    Slm tumpang ek sy pon nk cari kedai separuh dkt bangi atau kajang nk buat kedai jht tudung.yang sewa rm500 klu ada blh coll sy 0123098451  
  3. Nazli 7 - Sat 12/May/2012 11:48pm
    saya ada kedai restoran makanan di kawasan bukit puchong untuk di jual. termasuk peralatan kedai dan perkerja sekali.boleh hubungi saya jika berminat 014-6427615(nazli)  
  4. Gee 17 - Mon 14/May/2012 12:20pm
    saya ada kedai restoran untuk di sewa di pekan senawang seremban.kedai dah buat ubahsuai.sebelum ni kami buka atas nama taipan kopitiam.tapi sebab kluarga kami agak sibuk dan tiada siapa nak uruskan kami nak sewakan kedai tersebut secepat yg mungkin termasuk semua brg2 keperluan yg ada.jika berminat sila hubungi saya-0132196888 kak gee  
  5. Perabot Terpakai - Wed 16/May/2012 12:20pm
    saya ada kedai makan di seksyen 19 shah alam. perniagaan berjalan baik . sales RM 2000 ke atas setiap hari. tp betul la org kata jaga kedai makan ni susah maslah pekerja. Bila memikirkan saya dah nak rileks2 sikit. Business lain pun ada lagi. Saya nak Jual restoran saya dengan bangunan 3 tingka. Tingkat G restoran. tingkat 1 Hostel pekerja ada 7 bilik. tingkat 2 boleh disewakan RM 1800 sebulan. Nilai Kedai dah 2 juta.

    nak jual atau take over . boleh bincang 012 2362244  
  6. Zara 14 - Thu 17/May/2012 12:22pm
    restoran dikajang,depan mpkj,mahkamah,balai polis,sekolah... nak jual sebab nak bersalin,xda org bole jaga... restoran lengkap.
    012-2080515  
  7. Nuraini Mohd Ariffin - Sun 20/May/2012 4:38pm
    restoran corner utk diambil alih di TTDI Jaya, Shah Alam. Sebab nak jual kerana perlu fokus perniagaan lain. Lengkap peralatan. Lokasi berhampiran sekolah rendah/menengah/swasta, masjid, dewan, kilang, bank dan kompleks SMS PDRM. Call 0163377200  
  8. Aiman 20 - Mon 21/May/2012 3:57pm
    Tumpang lalu ye... Sesiapa yang boleh bagi ruang untuk kami sewa tapak untuk bukak burger shisha sila2 la mesej or cal sy (sewa jgn mahal sgt ye)
    0193123591 man  
  9. Barangterpakai - Fri 25/May/2012 10:23am
    Lot kedai makan beserta peralatan lengkap untuk di ambil alih..
    Lokasi yang menarik dan strategik..
    berdekatan masjid terapung puchong..
    Padat dengan penduduk dan kawasan perindustrian..
    Menjadi tumpuan bulan ramadhan julai ini..
    Kedai siap renovate peralatan lengkap boleh terus meniaga..
    nego sampai jadi 17k

    perbincangan hubungi

    am 0173145614
    khairol 0126405636 (owner)  
  10. Lina 25 - Fri 29/Jun/2012 3:15pm
    Salam....saya ingin mencari lot kedai untuk disewa dikawasan senawang.seperti dikawasan taman exora,tmn marida,matahari hieght.email saya sesiapa yg ingin menyewakan lot kedai. diqnayana@yahoo.com  
  11. Adie 38 - Tue 18/Sep/2012 3:35pm
    Kedai makan di Medan Selera Puchong Permai (tepi jalan menuju ke OTK) untuk disewa RM1000 sebulan termasuk dengan semua barangan dan peralatan kedai. Berminat hubungi 012-3498601 (En. Adi).  
  12. Mira 157 - Sun 2/Dec/2012 11:54pm
    Perabot terpakai: kedai dah ade yang ambik ke? Sy berminat.  
  13. Rizuan Zainal 2 - Mon 3/Dec/2012 2:32am
    Peluang Perniagaan Franchise
    Tambahan Menu Di Restoran anda
    Modal Minimum
    Risiko Minimum
    Persaingan Minimum

    Layari http://zainalsup1987.blogspot.com  
  14. Zaty 19 - Fri 14/Dec/2012 6:00pm
    Assalamualiakum...saya mencari lot kedai makan untuk disewa di sekitar kawasan kajang,bangi dan putrajaya.kedai ini diperlukan segera dalam masa terdekat ini.sekiranya terdapat info atau maklumat berkaitan sila emailkan kepada zatyizatiey@yahoo.com...kerjasama sangat dihargai  
  15. Mohammad Hafiz Bin Abu - Wed 9/Jan/2013 10:51am
    Expanding your business

    saya ada tempat ..

    lokasi melaka.. dataran pahlawan mega mall tgkt 3

    017-6800414
    email
    mohammad.hafiz@hattengrp.com  
  16. Enj Global Enterprise 2 - Wed 23/Jan/2013 7:37pm
    tumpang lalu ...saya pun mencari lot kedai makan untuk disewa area damansara damai dn kota damansara
    hubungi din...019-2032736  
  17. Wahid - Sat 2/Feb/2013 11:15am
    ada restoran d klang '' restoran delma merah hot satay'' boleh lihat di FB

    call kak zah 019 2724208  
  18. A Ahmad - Wed 27/Feb/2013 12:34pm
    Mencari lot kedai makan utntuk diambil alih di kawasan Tg Malim...sila hubungi 013-3535333  
  19. Eddie 55 - Thu 4/Apr/2013 1:32am
    ingin menjual perniagaan restoran nasi campur dan western food.
    lokasi bangi sek 15.
    corner lot.
    semua peralatan dan pekerja sekali.
    nak tumpu bisnes lain.  
  20. Anies 15 - Tue 7/May/2013 5:06pm
    Sy mencari lot kedai utk disewa disekitar kajang dan sg long.nak buka kdi makan.sesiapa yg tahu blh call sy 0192998529 (anies)  
  21. Amir Caliph - Tue 21/May/2013 3:26pm
    Cafe di Seremban!!!

    Complete!..Kawasan strategik, customer regular, peralatan dan kebersihan "A"..
    Reason to let go: Xde org handle sebab dibuka under kelab motor.

    Untuk yang benar2 berminat, boleh call saya di
    012-6121366.

    http://www.mudah.my/Restoran+Cafe+untuk+di+ambil+alih-21656500.htm  
  22. Siti Saadiah - Tue 28/May/2013 9:46am
    tumpang iklan. saya juga ingin mencari kedai makan untuk disewa di kawasan selayang, gombak. kadar sewa 1000 kebawah. jika ada hubungi / sms saya. 014-9712355. siti  
  23. Mohamad Azlan 2 - Sun 8/Sep/2013 7:03am
    Assalamualaikum....tumpang niaga...sy mempunyai perkakas keperluan utk kedai makan..semua lengkap terus boleh niaga...berminat hubungi/sms/whatapp/wechat.0109776005.ayie.  
  24. Shamsul 136 - Wed 18/Sep/2013 8:15pm
    saya mencari kiosk,kedai atau restoran untuk di sewa area bangi,kajang,puchong,etc...asap...0176713552....  
  25. Eerhanz - Thu 19/Sep/2013 2:20pm
    salam,

    saya ade restoren untuk dijual n diambil alih termasuk peralatan, meja makan, pnggan mangkuk, gelas, peralatan memasak, peti , tv 40 inci, buaian, freezer, kiosk cendol, mesin ayam golek n byk lg..

    lokasi di bentong pahang.

    berminat boleh call/ sms/ wassap 017-9648303 hanz..  
  26. Samin12 - Mon 7/Oct/2013 10:49am
    saya tengah cari kedai makan stall atau restoren kawasan selangor sesiapa ada plss saya

    0127429443(ameen)  
  27. Hasron - Sun 24/Nov/2013 3:37am
    SAYA sedia uruskan restoran yang OWNER sibuk dan ada masalah pekerja( tak perlu dijual)..... boleh bagi sewa kepada saya......boleh kongsi untung.

    call/sms....HASRON- 012 2680009  
  28. Zam 236 - Tue 21/Jan/2014 5:57pm
    Eddie 55 sms kat sy harga...0136088247  
  29. Ghani Ali 2 - Tue 21/Jan/2014 6:35pm
    Sesiapa yg Ada warung untok disewa kawasan Terangganu atau Kelantan sila hubong kami di email somchai500@yahoo.com  
  30. Noor Laila Bt Husin - Sun 13/Apr/2014 8:25pm
    Tumpang iklan.. sesiapa ada berminat utk beli bisness kedai mkn di bangi blh call laila 0132066897
    Brg2 semua lengkap.
    Terus blh buat bisness.  
  31. Zamry Mohd Nasir - Mon 14/Apr/2014 12:30am
    saya mencari separuh kedai untuk disewa di area shah alam untuk buka bengkel kereta ( kalau ada kedai dekat u12 cahaya alam lg bagus bersebelahan seksyen7 ) hubungi saya 0137293782  
  32. Mamamia69 - Wed 16/Apr/2014 8:21pm
    call sy 0122093364 ada gerai 2 lot gerai nasi campur di putrajaya...  
  33. Hassan Basri - Tue 10/Jun/2014 11:38am
    assalamualaikum wahai sahabat sekalian....saya ingin menjual restoran saya di taman perindustrian sime uep berdekatan dgn usj 12...10 minit dari usj 8 & 10 minit dari batu tiga shah alam....restoran lot tengah dan barang semuanya ready....tggl masuk buat kenduri doa selamat pastu boleh berniaga...hubungi sy untuk keterangan lanjut...di 017 294 8772 hassan basri....harga rm60k...sekian...  
  34. Suwadi Collection - Sun 22/Jun/2014 10:10pm
    assalamualaikum.. saya ingin jual barang2 dalam restoran RM75K.. kelengkapan semua ada.. di pengkalan chepa kelantan.. bersebelahan UMK, dikelilingi kawasan kilang.. sewa kedai rm1700 sebulan. berminat hubungi 0132272100 suhasman
    /0129090349 mawardi  
  35. Yusnita 3 - Fri 22/Aug/2014 11:10pm
    As'kum,sy ada tapak rest utk biz pagi dan tengahari di kepong
    berminat??? 0182487043  
Page 1   (Total 35 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2591)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Besi (195)
Bengkel Kereta (1473)
Bengkel Motosikal (240)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (479)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1066)
Bisnes Burger (534)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (786)
Bisnes Cyber Cafe (438)
Bisnes Dobi (1330)
Bisnes Ebook (1021)
Bisnes Handphone (1216)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (546)
Bisnes Ice Blended (680)
Bisnes Jam Tangan (275)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (482)
Bisnes Komputer (1444)
Bisnes Kurier Dan Logistik (645)
Bisnes Minuman (1410)
Bisnes Pasar Malam (1903)
Bisnes Pelancongan (519)
Bisnes Perabot (818)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1050)
Bisnes Restoran (3199)
Bisnes Roti Dan Bakeri (688)
Bisnes Salun Rambut (345)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (367)
Bisnes Sms (153)
Bisnes Spa Dan Facial (627)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (803)
Bisnes Untuk Dijual (3192)
Bisnes Waffle Dan Jagung (369)
Bisnes Western Food (312)
Dewasa 18sx (1703)
Diskusi Bisnes (1905)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (694)
Expo Karnival Tapak Niaga (6172)
Forex Malaysia (1803)
Haiwan Peliharaan (441)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (695)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (976)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (316)
Ingin Berniaga (2766)
Insurans Dan Takaful (1661)
Insurans Roadtax Kereta (322)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1942)
Kedai Emas (438)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2464)
Kedai Hardware (409)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3646)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (330)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1743)
Kedai Sewa (1596)
Kereta Baru (1552)
Kereta Terpakai (4818)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4511)
Kerja Kemahiran (1871)
Kerja Kosong (11070)
Kerja Praktikal (1902)
Kerja Sales (2155)
Kerja Sambilan (6060)
Konsultan Perniagaan (426)
Kontrak Swasta (279)
Kontrak Tender Kerajaan (440)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (531)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (220)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (356)
Kontraktor Pembinaan (1967)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2722)
Kursus Kecantikan (668)
Kursus Makanan (649)
Kursus Motivasi (312)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1584)
Mencari Pelabur (3579)
Mesin Fotostat (343)
Mesin Freezer Dan Chiller (249)
Mesin Industri (486)
Mesin Jahit (361)
Mesin Proses Makanan (541)
Pakej Pelancongan (2533)
Pakej Perkahwinan (1169)
Pakej Perniagaan (844)
Pasar Basah (1409)
Pekerja Asing (1177)
Pelaburan Saham Unit Trust (906)
Pembantu Rumah Asing (1791)
Pembekal Barang Runcit (1546)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (471)
Pembekal Ikan Kering (371)
Pembekal Kelapa Dan Santan (614)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (427)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (410)
Pembekal Rempah Dan Perencah (571)
Pembekal Serunding (255)
Pembekal Telur (135)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1171)
Pemborong Batik Dan Sutera (345)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (839)
Pemborong Cadar Dan Tilam (421)
Pemborong Karpet (152)
Pemborong Kasut Dan Sandal (677)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (750)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1592)
Pemborong Pakaian Lelaki (1108)
Pemborong Pakaian Plus Size (139)
Pemborong Pakaian Wanita (4089)
Pemborong Telekung Dan Songkok (559)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3423)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2706)
Pembuat Papan Tanda Iklan (259)
Pembuat Plastik Kotak Botol (777)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (474)
Pendaftaran Syarikat (476)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (928)
Pengedar Bahan Pencuci (691)
Pengedar Buku Dan Majalah (566)
Pengedar Contact Lens (235)
Pengedar Perfume (1508)
Pengedar Permainan Kanak2 (579)
Pengedar Produk Kecantikan (2544)
Pengedar Produk Kesihatan (2917)
Pengurus Majlis (582)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (700)
Penternak Burung Puyuh (94)
Penternak Ikan (684)
Penternak Kambing (279)
Penternak Lembu (371)
Penternak Udang (188)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (687)
Peralatan Sukan (541)
Perisian Komputer (553)
Perkakas Dapur (591)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1469)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (381)
Pinjaman Kereta (572)
Pinjaman Peribadi (10211)
Pinjaman Perniagaan (1785)
Produk Dari China (522)
Produk Sejuk Beku (1267)
Program Consignment (1956)
Program Dropship (6446)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1466)
Pusat Latihan (625)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (487)
Pusat Pendidikan Tinggi (508)
Pusat Rawatan (346)
Pusat Tadika Dan Taska (1252)
Pusat Tuisyen (1027)
Rancangan Perniagaan (570)
Rawatan Alternatif (285)
Rumah Sewa (4122)
Rumah Untuk Dijual (3610)
Servis Freelance (1055)
Servis Keselamatan (690)
Servis Pembersihan (779)
Servis Pengedaran Risalah (446)
Setiausaha Syarikat (589)
Sewa Bas Dan Van (543)
Sewa Kereta Teksi Limo (1730)
Sewa Lori (2452)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (238)
Studio Fotografi (866)
Studio Grafik Dan 3D (1038)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (695)
Studio Muzik (454)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (223)
Sukan Pancing (138)
Tanah Sewa (616)
Tanah Untuk Dijual (4655)
Tempahan Biskut Dan Tart (2111)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (640)
Tempahan Katering (2064)
Tempahan Kek Dan Coklat (2091)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (166)
Tempahan Kuih Muih (1692)
Tempahan Minuman Dan Dessert (450)
Tempahan Nasi Lemak (499)
Tempahan Roti (342)
Terminal Bayaran (180)
Ubahsuai Pejabat (627)
Ubahsuai Rumah (1635)
Urut Tradisional (758)
Usahawan Baja Pertanian (366)
Usahawan Benih Dan Nursery (385)
Usahawan Tani (1057)
Vending Machine (347)
Voucher Dan Tiket (239)
Web Design Malaysia (2253)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1279)