Search Majalah.com
Mencari Idea Perniagaan Kecil-Kecilan yang Boleh Dijalankan Dari Rumah
No Owner - Thu 30/Dec/2010 11:13am [Last Comment]
Saya adalah suri rumah dan ibu kepada dua orang cahaya mata. Saya baru berhenti kerja kerana ingin menjaga kedua-dua anak di rumah. Tetapi sebagai isteri, saya ingin berkongsi susah senang hidup dengan suami. Oleh itu, saya ingin meminta sesiapa yang mempunyai idea perniagaan kecil-kecilan yang boleh dijalankan di rumah tanpa meninggalkan kedua-dua anak saya dan tanpa membebankan suami saya, sila kongsi bersama. Terima kasih.

Niche: Ingin Berniaga
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Safiyahh - Thu 30/Dec/2010 11:29am
    SALAM PUAN..
    saya juga seorang surirumah,mempunyai 3 orang anak..sekarang saya menjalankan perniagaan secara online sepenuhnya dengan menjual baranggan jenama produk saya sendiri..
    sekarang saya sedang mencari2 ejen untuk produk saya,kalau puan berminat,boleh lihat blog saya :
    http;//farliseycollection.blogspot.com
    hubungi saya :
    email : safiyahh@yahoo.com  
  2. Faisalmizi - Thu 30/Dec/2010 11:49am
    kalu takde modal, boleh buat cara dropshipping..kat majalah.com nie pun ramai supplier tuk dropshipping. Contoh produk pakaian, handbag, makanan sejuk beku..dll.

    Pn boleh selidik2 la kat sini.  
  3. Baby Comot89 - Thu 30/Dec/2010 11:56am
    kak linda.. buat jual kain nk x? saya ada jual kain utk d jadikan baju kurung. harga serendah rm 12 rgt. plg mahal pon rm 15 jerk.. kalau berminat blh tgk kat facebook saya,

    zirabisnes@yahoo.com

    call me.. 0137692117

    nazira  
  4. Zaini 20 - Thu 30/Dec/2010 12:03pm
    Salam Semua... Saya PereKA DEsign UTK KAIN sUtera TERengGanU... SIAPA2 BERMINAT UTK MeNJuaL SuTERa tereNGganu boLEH BERHUbung DENGan SaYA... dESIGn baRU sEdaNG dAlAm PERbINCaNGaN dEngAn PeNCANting... akan keluar utk Tahun 2O11.. mzainimasran@yahoo.com  
  5. Aziah Abbas - Thu 30/Dec/2010 12:11pm
    salam
    Mulakan lah dengan cosway.boleh buka kedai, tanpa perlu modal yang besar.-aziah 012-3849071  
  6. Aznee Yantee - Thu 30/Dec/2010 12:26pm
    salam pn haslinda,

    berminat tuk berniaga secara kecil-kecilan? atau wat secara dropship? produk IKS...komisyen 20%...permintaan semakin mgalakkan....jika berminat, emailkan ke isniereen@gmail.com / 012-2508189...kami akan terangkan secara detail..  
  7. Fieza780 - Thu 30/Dec/2010 2:50pm
    berminat nak menjual brooch polymer flower....jika berminat boleh sms saya di 012-3011592 puan fieza...keychain pun ader..  
  8. Akademi Nur Insan - Thu 30/Dec/2010 3:36pm
    Puan Linda, pilih kursus mana2 untuk tambah pendapatan sampingan. Boleh usahakan dirumah jer. TQ

    ===========================

    Kursus buat Muffin, roti dan Pizza, bengkel sulaman manik & labuci, bengkel buat coklat. Boleh call/sms 019-3335741  
  9. Khairul Nizam Isa - Thu 30/Dec/2010 5:58pm
    Bisnes POLO e-butik. Bisnes yang ringkas & mudah. PERCUMA Laman web & POLO Tee. Layari : www.mypolomillionclub.com/lumut  
  10. Pedant - Fri 31/Dec/2010 10:11am
    Salam akak...akak promote perfume tanpa alkohol nak?akak jual tanpa simpan stok k..akak cuma kena keluar modal sikit untuk beli sample..ada order akak halo saya je..saya pos..akak ambik komisen.harga untuk ejen saya murah je..akak boleh tgk market price kat www.begoniaessence.blogspot.com @ email saya: begoniaessence@gmail.com  
  11. Affandi B Ishak - Fri 31/Dec/2010 3:24pm
    salam,layari www.forexmaster2u.com/gold999.sesuai untk anda yg tiada masa atau sibuk dgn urusan kerja dan anak2.tq  
  12. Ayiem 3 - Fri 31/Dec/2010 4:31pm
    berniaga tanpa modal tak perlu menjual jom sertai promosi besar besaran sambil menjana duit tambahan percuma di www.duitnetwork.co.cc  
  13. Fiza 15 - Sat 1/Jan/2011 1:38pm
    akak nk buat biz tuition online?just promote kt jiran2,sedara mara,adik beradik,kwn2 yg ade anak sekolah. Just suh diorang bkk www.scorea.com demoonline password 82828. Berminat email saye haffiza1001@yahoo.com  
  14. Siti Baizura Bahari - Mon 3/Jan/2011 9:33am
    haslinda,dah dapat idea..apa yang nak dilakukan? keadaan saya pun sama. ada dua org anak dan baru behenti keje. tapi tak pk lagi..nk buat ape???  
  15. Rauzana Abu 3 - Mon 3/Jan/2011 11:02pm
    ha..dulu saya pun mcm u all juga lpas arwah mak meniggal,problem sapa nak jaga anak masa tu nak behenti keja pun kena fikir gaji dah 4 angka nak antar anak kat nusery pun problem juga last2 kena berhenti juga buka bisnes dan sambil jaga anak walaupun susah tapi anak kat depan mata oklah...  
  16. Noriah Abu Bakar - Tue 4/Jan/2011 10:33am
    Assalamualaikum..

    Berminat tak nak jadi agen pengedar sambal bilis cili padi saya, sila email anisanisah2002@yahoo.com  
  17. Muliati - Tue 4/Jan/2011 10:50pm
    pn haslinda,
    sya pembekal kek lapis sarawak buatan sendiri.
    kalau berminat untuk menjadi agen dropship kami, boleh email saya
    muliatidasiry.mfm@gmail.com
    nanti saya bagi detail kepada puan.
    tiada modal diperlukan dan komisen yang lumayan.
    boleh buat secara offline atau online  
  18. Ckt - Tue 18/Jan/2011 5:15pm
    cuba masuk www.cktglobal.com  
  19. Anizazack - Sat 12/Feb/2011 11:09pm
    salam haslinda,
    kalo minat nak psrkan ex10der muslimah secara online, email ke anizazack@yahoo.com . Tiada modal diperlukan, dan komisen akan di beri utk brg yg tjual.  
  20. Maslina 4 - Sun 13/Feb/2011 1:00am
    salam,saya maslina beauty consultant mary kay,kalu puan berminat nk tau lebih lanjut peluang perniagaan yg xperlu tglkan ank....blh hubungi saya maslina 010-898 3440...  
  21. Airecca Collection - Thu 24/Feb/2011 5:42pm
    salam. haslinda
    Akak sarankan sis bisnes online blouse2 cotton, skg ramai wanita2 suka blouse cotton dan muslimah. Jadi jika sis berminat sis bole pm di inbox akak FB Norizah Ali atau Like Airecca Collection.

    Sis bole beli secara borong dgn modal yg paling minima. Atau jika tiada modal sis bole la buat DROPSHIP so sis x perlu la nk pikir pasal modal dan delivery barang sume diuruskan oleh pihak kami. So sis bole duduk rumah sepanjang hari spt akak, so bole uruskan anak2 dan rumahtangga. Jika berminat sis bole email : norizahali@aireccacollection.com atau aireccacollection@gmail.com. Sis sila la tgk2 dulu FB akak untuk kepastian produk akak. TK.  
  22. Khairul Nizam Isa - Sun 10/Apr/2011 10:38pm
    Bisnes Printing Dari Rumah. Tanpa Mesin. Tanpa Pejabat. Tanpa Pekerja.
    Layari: http://kysuccessrich.blogspot.com/search/label/Courses-Printing  
  23. Eleana - Sun 29/Jan/2012 11:26am
    Salam... Sy pun tgh cari idea bisnes kat rumah. Sy ade blaja buat kek & skrg blaja jahit baju. Harap dpt kumpul modal & kumpul pelanggan tetap agar sy dpt pencen awal dan jaga anak dari rumah. Buat bisnes dari rumah sambil dapat tengok anak membesar, sy rase sgt bersyukur..  
  24. Saridah Binti Asmuni - Sat 2/Jun/2012 9:44pm
    Tgh bingung ape bisnes utk dimulakan.....  
  25. Zureen 5 - Fri 21/Sep/2012 2:47pm
    salam..sy berniaga tp cara sy bukan pemasar beza sy dan anda sy berniaga meniaggakan barang yg untuk di niagakan oleh org lain...senang cerita sy bahagian promosi..sy boleh buat marketing untuk peniagga2 sy hanya makan comissen je x kira barang2 apa pun keutamaan sy barang2 iks x kisah benda makan ke apa ke kalau berminat emailkan maklumat barang pd sy insyaAllah kita akn cari pembeli...sy xperlukan deposit dn barang hanya sy perlukan maklumat barang bila sy dapat pembeli sy akn maklumkan pd anda ni email sy zureenaizadtajudin@yahoo.com.my dan no sy 0139881954  
  26. Nazri Salleh 2 - Mon 8/Oct/2012 9:54am
    Download ebook saya

    Idea Buat Bisnes (PERCUMA)

    http://buatbisnes.com/idea  
  27. Faresha Azahar - Fri 9/Nov/2012 8:39pm
    saya juga perlukan kerja dari rumah , tapi tanak yang guna banyak modal , guna tenaga ok je .ade idea ?  
  28. Pian 11 - Wed 5/Dec/2012 7:07pm
    sy ada jual produk al quran digital.jika berminat untuk trading biz or nak pkai sendiri bley email kat ar.nurliyana@gmail.com  
  29. Zul1699 - Fri 4/Jan/2013 1:22am
    berminat dgn skybox F3 (penganti astro)
    semua channel dpt kcuali channel HD
    hanya RM34 bulann
    ingin jdi dealer pon ok
    hubungi sy 0139962783  
  30. Shyeda - Sat 12/Jan/2013 11:54pm
    bermodalkan rm20 tapi boleh dpt sehingga rm200 asalkan rajin promote..tak perlu jual produk..tak perlu jumpa klien..cuma promote website anda sendiri yg diberikan kepada anda setelah keahlian anda diaktifkan..klik website sy atau emeilkan kpd sy utk pengetahuan lanjut..
    shyeda_cun@yahoo.com
    http://www.rm20segera.com/?r=shyeda  
  31. Mie 43 - Thu 17/Jan/2013 12:58pm
    MODAL RENDAH (PRODUK MAKANAN TIMUR TENGAH)

    PATI DELIMA: 1 CTN 24 BOTTLES x RM 11.50 = RM 276.00
    PATI KURMA: 1 CTN 24 BOTTLES x RM 10.50 = RM 252.00
    PATI CAROB: 2 CTN 24 BOTTLES x RM 11.50 = RM 276.00
    PATI MULBERRY: 2 CTN 24 BOTTLES x RM 10.50 = RM 252.00

    CUKA DELIME: 2 CTN 24 BOTTLES x RM 14.50 = RM 348.00
    CUKA EPAL: 2 CTN 24 BOTTLES x RM 8.50 = RM 204.00
    CUKA KURMA NATURAL: 2 CTN 24 BOTTLES x RM 10.50 = RM 252.00

    MADU HABBAH SAUDAH: 2 CTN 24 BOTTLES x RM 27.50 = RM 660.00

    Hubungi 017-2821849 mie  
  32. Farid 7 - Tue 29/Jan/2013 10:45pm
    Pernah tak anda terfikir untuk buat biz insurance tanpa seat exam, tanpa jadi agent, tanpa complete maintenance of contract (MOC). Pernah tak terfikir nak tinggalakan bisnes insurance anda skrg coz anda buat suam2 kuku je & tak naik Unit Manager lg??.

    Saya nasihatkan jangan tinggalkan bisnes skrg, sebab saya akan kenalkan anda satu biz insurance baru, yg tak perlu anda tamatkan contract agent anda di company anda berada sekarang. Anda masih boleh enjoy benefit di company lama even buat biz ni. Still blh jual insurance lama spt biasa kerana???

    Saya kenalkan bisnes insurance konsep e-refferal. Semuanya online system. Tak perlu jd agent, tak perlu seat exam. Contohnya anda beli insurance dgn saya, so anda akan dpt Insurance beserta ID sendiri.. ID tu anda gunakan utk kenalkan pd kawan..Kemudian dpt komisyen 25% setiap bulan, selama 6 tahun..

    Bila kwn anda dapat ID sendiri dan jual pula kepada org lain, anda akan dpt juga 3% each level, sampai 4th level bawah. Mcm sistem insurance biasa yang kita tahu.Tp dlm sistem lama, agent tak dpt overiding selagi tak naik manager... Tp biz baru ni kita dpt overiding.

    Sy still wat Insurance di company lama tau... tp biz yg baru ni lg best coz sy jz tanya org nk wat biz tak???? Bkn tanya nk beli insurance tak..huhuhu..senang jek...Di company skrg ratio sy closing sebulan 4-5 case...Dgn sistem baru di company baru ni sy close 10 case dlm masa 2 hari..

    Sekali bayar sahaja, protection RM100,000 kita dapat...Kalau umur bawah umur 30 tahun premium RM100 ke bawah..Sy umur 29 tahun pn RM77 je bro skali bayar...

    *Ingat pesan saya, tak perlu resign dgn company lama anda atau brenti jadi agent, kerana anda boleh buat kedua skali... contact sy AFAN: 015-92409980  
  33. Redzuan Binting - Sat 16/Mar/2013 2:42am
    klu puan berminat nak tambah pendapatan..jom join saya. .plan penjimatan dan income tambahan..kita ajak kawan berjimat sehingga ribuan ringgit setahun n kita bleh tambah income ribuan ringgit sebulan...belum cuba belum tahu...bukan mlm or skim cepat kaya...saya sendiri yg bagi bonus n komisyen bergantung kepada prestasi puan.....hanya kongsikan dgn rakan2 plan penjimatan yg saya buat puan bleh dpt income lebih...utk detail bleh add n pm saya di www.facebook.com/mastermindfreak.illusion  
  34. Fanur Mohd - Mon 22/Apr/2013 2:42pm
    As salam puan, berminat tak bisnes untuk stix perfume? murah serendah rm90, dpt 10 botol.

    semua dari jenama terkenal

    layari: www.nurfakusahaja.com atau hubungi 012-6031390 kalau berminat ye.  
  35. Fahmi 65 - Mon 28/Oct/2013 4:11pm
    salam, Tn Rahman Basri ade edarkan CD audio MP3 percuma untuk idea bisnes dari rumah..bleh tgk kat sini http://bit.ly/16xoQOb  
  36. Anisa 10 - Sun 18/May/2014 2:20pm
    Salam...tuan/puan/saudara/saudari...saya ada menawarkan plan perlindungan dari Aia takaful dan PruBsn takaful... Plan seperti perlindungan hayat dan hilang upaya, kad perubatan hospital, penyakit kritikal, kemalangan, dan perlindungan istimewa untuk wanita dan ibu mengandung...berminat untuk mengetahui lebih lanjut jangan segan silu hubungi saya ya...Nisa - 0122114274..  
  37. Anisa 10 - Sun 18/May/2014 10:09pm
    - Khairun Nisa (CWA). As-Salihin, Pengurusan harta pusaka melalui wasiat,hibah dan harta sepencarian. Saya akan bantu anda untuk mendapatkan keterangan lanjut..Nisa 0122114274  
Page 1   (Total 37 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2501)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1450)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1035)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1310)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1194)
Bisnes Hari Raya (51)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (269)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (480)
Bisnes Komputer (1418)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1378)
Bisnes Pasar Malam (1867)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (784)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3108)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3098)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (295)
Dewasa 18sx (1668)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (679)
Expo Karnival Tapak Niaga (6014)
Forex Malaysia (1753)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (672)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (951)
Iklan Tv Radio Media Massa (209)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2727)
Insurans Dan Takaful (1634)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (435)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2422)
Kedai Hardware (500)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3552)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1564)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4729)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4323)
Kerja Kemahiran (1808)
Kerja Kosong (10594)
Kerja Praktikal (1794)
Kerja Sales (2083)
Kerja Sambilan (5898)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1920)
Kontraktor Perlombongan (303)
Kursus Dan Seminar (2670)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1557)
Mencari Pelabur (3512)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (475)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2490)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (816)
Pasar Basah (1381)
Pekerja Asing (1148)
Pelaburan Saham Unit Trust (889)
Pembantu Rumah Asing (1759)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (453)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (596)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (252)
Pembekal Telur (127)
Pemborong Aksesori Lelaki (158)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (582)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1571)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (551)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3369)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2661)
Pembuat Papan Tanda Iklan (247)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (561)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (673)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (531)
Perisian Komputer (532)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (401)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (488)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9910)
Pinjaman Perniagaan (1743)
Produk Dari China (508)
Produk Sejuk Beku (1245)
Program Consignment (1927)
Program Dropship (6292)
Pusat Bahasa (333)
Pusat Jagaan Bayi (1391)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (116)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (494)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1184)
Pusat Tuisyen (997)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4015)
Rumah Untuk Dijual (3527)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (672)
Servis Pembersihan (755)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (519)
Sewa Kereta Teksi Limo (1667)
Sewa Lori (2374)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (998)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (673)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4541)
Tempahan Biskut Dan Tart (2082)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2003)
Tempahan Kek Dan Coklat (2070)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (173)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (732)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1022)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2207)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1237)