Mencari Funder/Rakan Kongsi Bagi Perniagaan Forex
Inspirafx - Sat 24/Dec/2011 2:34pm [Last Comment]
Assalamulaikum,

Saya mencari rakan kongsi atau 'funder'(bukan pelabur) yang bermodal sebanyak USD 20K untuk perniagaan 'forex' atau mata wang asing yang akan dilancarkan secara rasmi pada 2hb Januari 2012.

Sasaran keuntungan kasar pada tahun pertama: USD 350K
Jangkaan pembalikan modal: 3 bulan
Pembahagian keuntungan bagi rakan kongsi: 40%

Pengalaman atau pengetahuan rakan kongsi tidak wajip atau diperlukan.

Saya juga mengalu-alukan 'franchisee' atau penerima francais yang ingin menubuhkan perniagaan ini sendiri dengan satu bayaran USD 5K.

Sila lungsuri lelaman www.inspirafx.com untuk informasi aktiviti perniagaan.

Jika berminat, sila email admin@inspirafx.com bagi langkah dan maklumat selanjutnya.

PS: Bagi semua pelabur mata wang asing(forex) & emas, sila lungsuri lelaman kami pada 26hb Isnin 2011 ini untuk memuat turun & mencuba sistem unik automatik & separuh automatik saya secara percuma selama 2 minggu. Sistem yang diberi percubaan ini mempunyai kemampuan mencapai keuntungan & ketepatan yang amat memuaskan, Insya' Allah.

Jumardi Mudah

Niche: Forex Malaysia
Kursus Borong Produk China Tanpa Perlu Melangkah ke China
18 Sep 2014 (Khamis) di DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
24 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Jep 5 - Sat 24/Dec/2011 4:32pm
    Untung rakan kongsi 40 peRcent, rugi kalu??? Sape nk jawab???  
  2. Inspirafx - Sat 24/Dec/2011 7:50pm
    Kepada Jep 5,

    Sila baca dengan teliti. Keuntungan maknanya keuntungan bukan kerugian. Ia diperolehi dari kiraan bersih selepas potongan yang sepatutnya. Setiap perniagaan ada risiko. Sebelum berlakunya kerugian, langkah-langkah telah pun dilakarkan dalam penubuhan syarikat atau kongsi niaga ini untuk dilaksanakan jika perlu. Sila email admin@inspirafx.com bagi sebarang pertanyaan lanjut.

    Jumardi Mudah  
  3. Mohamad 65 - Sun 25/Dec/2011 12:48am
    website dia macm x siap je..
    macmane nk caye

    spread brape??
    margin call brape %??
    withdrawal local bank ada??  
  4. Masihmencarihidup - Sun 25/Dec/2011 9:06am
    untuk tindakan yang lebih profesional letak no fon...tp apa2 pun cayalah tuan...semoga berjaya....  
  5. Inspirafx - Sun 25/Dec/2011 4:55pm
    Kepada Mohamad 65,
    Sila baca dengan teliti. Saya bukan broker dan tidak memberi khidmat broker atau menerima & pindah sebarang duit pelanggan. Lelaman memang sengaja di 'matikan' bagi pelancaran rasmi seperti tertulis. Sila email admin@inspirafx.com untuk sebarang pertanyaan lanjut.

    Kepada Masihmencarihidup,
    Terima kasih, semua informasi penuh termasuk nombor telefon dan selainnya akan didedahkan seperti dirancang pada tarikh pembukaan rasmi.

    Jumardi Mudah  
  6. Zahar 25 - Tue 27/Dec/2011 3:10pm
    Daftar akaun secara percuma dan dapatkan 5 USD daripada kami untuk anda memulakan urusniaga Forex hari ini. Tidak perlu modal dan anda mungkin mendapatkan keuntungan yang besar hasil urusniaga anda.
    Untuk menjadi ahli tradefortmas dan mendapat khidmat percuma tips-tips trading sila Log In di http://tradefortmas.com
    Untuk mendapatkan 5usd ke dalam akaun anda silalah berdaftar di
    http://www.tradefort.com/?0d57652

    Untuk pertanyaan sila hubungi
    Puan Adilah : 019-3360561
    Rostam : 019-3903786
    Facebook : adilah82@yahoo.com ( sila tinggalkan pesanan anda untuk menyertai Tradefort)
    Email : adilah82@yahoo.com

    Tradefortmas adalah wakil sah Tradefort.com menjalankan operasinya di Malaysia / FOREX EXCHANGE  
  7. Mat 67 - Wed 28/Dec/2011 5:38pm
    Trading FOREX ONLINE adalah hukum Haram, Harap Maklum.. 2-3 Mufti dah bg pndangan dan aku sndiri tnya. salah seorg adalah Mfti Perak.. Kebenaran itu mmg kdg2 pahit.. Tp dalam mencari rezeki yg Halal, terpaksa terima..  
  8. Inspirafx - Fri 30/Dec/2011 12:26pm
    Bagi sesiapa yang ingin mencuba robot forex atau sistem perdagangan automatik saya, sila muat turun melalui http://inspirafx.com/MT4%20-%20Inspira%20FX.exe

    Terimah kasih kerana sokongan semua!  
  9. Inspirafx - Fri 30/Dec/2011 3:52pm
    Cara Pemakaian
    1) Muat turun & pasang mengikut arahan skrin.

    2) Pastikan atau buka 6 carta EURUSD berasingan dari M5 hingga D1.

    3) Pasang robot atau sistem automatik ke salah satu carta.

    Hanya digalakkan untuk pemakaian 2 minggu sahaja di EURUSD tdak kira broker. Sebaiknya menggunakan setting yang telah sedia tanpa perubahan apa-apa.

    Sila lungsuri http://inspirafx.com/files/EURUSD99.htm untuk mengenali potensi dan sasaran keuntungan.

    Saya tidak menjamin sebarang keuntungan atau kerugian atau pun menanggung sebarang kerosakan, jika ada, dengan menggunakan perisian di atas. Sebarang risiko harus ditanggung awak sendiri.

    Jika awak kurang pasti, sila email support@inspirafx.com untuk pengetahuan lanjut.

    Inspira FX  
  10. Saif 3 - Mon 16/Jan/2012 1:26am
    saya berminat nak melabur sahaja, gerenti income 20-25% seminggu, emel saya..wan7042@yahoo.com  
  11. Zieka - Mon 16/Jan/2012 3:53pm
    kepada saif3...

    maaf sy tumpang lalu

    en x berminat nak melabur dlm spot gold invesmnet??? ianya dlm 2 way market, x plu tgu klu nk labur, leh amik profit setiap minggu.. harga emas x kan jatuh dgn mendadak...very high liquidity market...

    saya tidak kata jika labur dlm spot gold niew akan bawa profit yang tinggi, tapi saya akan beruasaha mencari seberapa profit yg boleh utk sesiapa yang berminat...

    kalau en berminat en boleh hubungi saya di emel : sitizulaikha629@gmail.com atau
    0133576742  
  12. Rizal 184 - Mon 16/Jan/2012 4:38pm
    Assalamualaikum, salam sejahtera. Saya seorang trader yang dah berkecimpung dalam forex selama 3 tahun. Saya ada ilmu tetapi tiada modal besar untuk trade forex. Saya cuma nak berkongsi kepada mereka di luar sana yang nak mencebur dalam forex, ada modal yang banyak (USD10k) dan nak belajar forex (tuisyen forex). Anda punya duit, anda trade sendiri. Maksudnya, anda tak perlu serahkan duit pada sesiapa. Jangan risau kerana saya akan guide tuan/puan melalui akaun demo dahulu selama sebulan, after that, buatlah keputusan untuk guna real money. Berminat ? Preview percuma saya berikan. Hubungi saya Rizal - 010-5267 900. (Hanya kawasan Ipoh sahaja. Harap maklum)  
  13. Aifamok - Wed 8/Feb/2012 11:00pm
    Assalamualaikum, salam sejahtera. Saya seorang trader yang dah berkecimpung dalam forex selama 3 tahun. Saya ada ilmu tetapi tiada modal besar untuk trade forex. Saya cuma nak berkongsi kepada mereka di luar sana yang nak mencebur dalam forex, ada modal yang banyak (USD10k) dan nak belajar forex (tuisyen forex). Anda punya duit, anda trade sendiri. Maksudnya, anda tak perlu serahkan duit pada sesiapa. Jangan risau kerana saya akan guide tuan/puan melalui akaun demo dahulu selama sebulan, after that, buatlah keputusan untuk guna real money. Berminat ? Preview percuma saya berikan. Hubungi saya Rizal - 010-5267 900. (Hanya kawasan Ipoh sahaja. Harap maklum)

    Tuan Rizal, klu model sikit blh ke nk bljr dgn Tuan  
Page 1   (Total 13 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2641)
Bengkel Basikal (71)
Bengkel Besi (202)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (244)
Bengkel Tayar (211)
Bisnes Air Mineral (361)
Bisnes Ais Krim (492)
Bisnes Aksesori Kereta (658)
Bisnes Broadband (1082)
Bisnes Burger (541)
Bisnes Cermin Mata (157)
Bisnes Cuci Kereta (791)
Bisnes Cyber Cafe (445)
Bisnes Dobi (1338)
Bisnes Ebook (1034)
Bisnes Handphone (1232)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (552)
Bisnes Ice Blended (689)
Bisnes Jam Tangan (283)
Bisnes Jeruk (162)
Bisnes Kitar Semula (487)
Bisnes Komputer (1460)
Bisnes Kurier Dan Logistik (654)
Bisnes Minuman (1428)
Bisnes Pasar Malam (1930)
Bisnes Pelancongan (531)
Bisnes Perabot (834)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1078)
Bisnes Restoran (3248)
Bisnes Roti Dan Bakeri (699)
Bisnes Salun Rambut (356)
Bisnes Sarang Burung (254)
Bisnes Satay (375)
Bisnes Sms (159)
Bisnes Spa Dan Facial (638)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (808)
Bisnes Untuk Dijual (3254)
Bisnes Waffle Dan Jagung (376)
Bisnes Western Food (317)
Dewasa 18sx (1732)
Diskusi Bisnes (1926)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (709)
Expo Karnival Tapak Niaga (6322)
Forex Malaysia (1829)
Haiwan Peliharaan (454)
Haji Dan Umrah (461)
Hiasan Dalaman (706)
Hiasan Taman (239)
Hotel Resort Homestay (985)
Iklan Tv Radio Media Massa (219)
Import Dan Eksport (322)
Ingin Berniaga (2791)
Insurans Dan Takaful (1684)
Insurans Roadtax Kereta (330)
Kedai Bunga (187)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1958)
Kedai Emas (442)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2495)
Kedai Hardware (422)
Kedai Ibu Dan Bayi (680)
Kedai Jahit (3720)
Kedai Kamera Dan Camcorder (339)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (332)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1794)
Kedai Sewa (1614)
Kereta Baru (1579)
Kereta Terpakai (4897)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4609)
Kerja Kemahiran (1909)
Kerja Kosong (11349)
Kerja Praktikal (1965)
Kerja Sales (2209)
Kerja Sambilan (6173)
Konsultan Perniagaan (443)
Kontrak Swasta (288)
Kontrak Tender Kerajaan (449)
Kontraktor Balak Dan Kayu (470)
Kontraktor Jurutera (547)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (222)
Kontraktor Minyak Dan Gas (672)
Kontraktor Pasir (375)
Kontraktor Pembinaan (2006)
Kontraktor Perlombongan (315)
Kursus Dan Seminar (2755)
Kursus Kecantikan (675)
Kursus Makanan (655)
Kursus Motivasi (316)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1600)
Mencari Pelabur (3623)
Mesin Fotostat (349)
Mesin Freezer Dan Chiller (259)
Mesin Industri (494)
Mesin Jahit (366)
Mesin Proses Makanan (549)
Pakej Pelancongan (2563)
Pakej Perkahwinan (1185)
Pakej Perniagaan (864)
Pasar Basah (1431)
Pekerja Asing (1200)
Pelaburan Saham Unit Trust (925)
Pembantu Rumah Asing (1819)
Pembekal Barang Runcit (1566)
Pembekal Beras (104)
Pembekal Buah-buahan (477)
Pembekal Ikan Kering (380)
Pembekal Kelapa Dan Santan (631)
Pembekal Kerepek (1084)
Pembekal Keropok (433)
Pembekal Kicap Dan Sos (218)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (236)
Pembekal Mee Dan Bihun (123)
Pembekal Minyak Masak (413)
Pembekal Rempah Dan Perencah (582)
Pembekal Serunding (258)
Pembekal Telur (138)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1180)
Pemborong Batik Dan Sutera (351)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (592)
Pemborong Bundle (848)
Pemborong Cadar Dan Tilam (432)
Pemborong Karpet (154)
Pemborong Kasut Dan Sandal (684)
Pemborong Lampin (289)
Pemborong Mutiara (107)
Pemborong Pakaian Bayi (760)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1619)
Pemborong Pakaian Lelaki (1115)
Pemborong Pakaian Plus Size (141)
Pemborong Pakaian Wanita (4139)
Pemborong Telekung Dan Songkok (562)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3470)
Pemborong Tuala (194)
Pemborong Tudung (2743)
Pembuat Papan Tanda Iklan (267)
Pembuat Plastik Kotak Botol (787)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (476)
Pendaftaran Syarikat (482)
Pendaftaran Trademark (33)
Pengedar Alat Tulis (940)
Pengedar Bahan Pencuci (701)
Pengedar Buku Dan Majalah (574)
Pengedar Contact Lens (237)
Pengedar Perfume (1520)
Pengedar Permainan Kanak2 (589)
Pengedar Produk Kecantikan (2583)
Pengedar Produk Kesihatan (2949)
Pengurus Majlis (586)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (708)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (688)
Penternak Kambing (285)
Penternak Lembu (382)
Penternak Udang (191)
Peralatan Makmal Dan Hospital (256)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (694)
Peralatan Sukan (543)
Perisian Komputer (562)
Perkakas Dapur (606)
Perkakas Elektrik (420)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1493)
Pinjaman AIM (164)
Pinjaman Hartanah (505)
Pinjaman Kad Kredit (384)
Pinjaman Kereta (588)
Pinjaman Peribadi (10395)
Pinjaman Perniagaan (1807)
Produk Dari China (529)
Produk Sejuk Beku (1289)
Program Consignment (1987)
Program Dropship (6573)
Pusat Bahasa (348)
Pusat Jagaan Bayi (1506)
Pusat Latihan (638)
Pusat Memandu (122)
Pusat Mengaji Agama (501)
Pusat Pendidikan Tinggi (516)
Pusat Rawatan (354)
Pusat Tadika Dan Taska (1270)
Pusat Tuisyen (1045)
Rancangan Perniagaan (583)
Rawatan Alternatif (288)
Rumah Sewa (4180)
Rumah Untuk Dijual (3662)
Servis Freelance (1082)
Servis Keselamatan (704)
Servis Pembersihan (799)
Servis Pengedaran Risalah (450)
Setiausaha Syarikat (598)
Sewa Bas Dan Van (558)
Sewa Kereta Teksi Limo (1775)
Sewa Lori (2510)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (242)
Studio Fotografi (881)
Studio Grafik Dan 3D (1058)
Studio Lukisan (125)
Studio Model Penyanyi Pelakon (706)
Studio Muzik (461)
Sukan Beladiri (115)
Sukan Berkumpulan (227)
Sukan Futsal (227)
Sukan Pancing (141)
Tanah Sewa (631)
Tanah Untuk Dijual (4745)
Tempahan Biskut Dan Tart (2120)
Tempahan Hamper (187)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (652)
Tempahan Katering (2101)
Tempahan Kek Dan Coklat (2119)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (175)
Tempahan Kuih Muih (1723)
Tempahan Minuman Dan Dessert (455)
Tempahan Nasi Lemak (509)
Tempahan Roti (347)
Terminal Bayaran (183)
Ubahsuai Pejabat (639)
Ubahsuai Rumah (1662)
Urut Tradisional (773)
Usahawan Baja Pertanian (369)
Usahawan Benih Dan Nursery (390)
Usahawan Tani (1075)
Vending Machine (356)
Voucher Dan Tiket (241)
Web Design Malaysia (2284)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1321)