Mencari Anak Angkat
Dydi - Wed 10/Apr/2013 12:50pm [Last Comment]
saya mencari anak angkat yang baru lahir..
kalau boleh saya nak lelaki..keturunan melayu..
saya sudah berkahwin 13 tahun..saya di selangor..
sila hubungi saya jika ada maklumat atau ingin memberikan anak angkat..email sy, inventory@jayanets.com dan sy akan menghubungi anda..terima kasih..

Niche: Sembang | Sumbangan Dan Bantuan
Peluang Perniagaan Produk UPM - Terhad 20 Orang Sahaja
3pm, 19 Dis 2014 (Jumaat) di Putra Science Park, UPM
(Percuma untuk Ahli DPMM Putrajaya)

Kursus Praktikal Gst + Free Gst Online Registration + Free Demo Gst-Compliant Software
29 Dis 2014 (Isnin) di DPMM Putrajaya

Seminar Usahawan Komprehensif Siri 1
27 Dis 2014 (Sabtu) di Universiti Malaya
     
  1. Stella 8 - Thu 18/Apr/2013 11:25pm
    Saya ada..tp blm lahir...saya xdpt jaga...belum khawin.  
  2. Hazleen 4 - Fri 19/Apr/2013 1:13pm
    stella 8 boleh email sy leezshoppe@gmail.com.  
  3. Mona 10 - Fri 10/May/2013 8:10pm
    boleh emel sy:monaconara@yahoo.com  
  4. Mona 10 - Wed 22/May/2013 5:28pm
    Sy mencari ank angkat.kalo boleh nk bby girl.bby boy akn dipertimbangkan.xkisah status anak.sudah berkahwin hmpr 4thn.no sy:0122291542  
  5. Dk Zulkiffli - Thu 23/May/2013 2:28pm
    Stella 8, please email me at (arieswt_829@yahoo.com) or call 012-9477138  
  6. Nurul Ain Binti Azhar Sham 2 - Fri 31/May/2013 2:25pm
    saya mencari anak angkat..sudah berkahwin hampir 4tahun..xkisah lelaki atau perempuan..tp kalau pilihan hati mmg nak perempuan..saya sertakan no hp 012-6412527  
  7. Mira 3 - Fri 31/May/2013 7:01pm
    salam warga majalah, sya cuma ingin mbantu, mana2 gadis yg trmengandung anak luar nikah & tiada tpt tinggal, boleh lh hubungi akak di amiranisa007@yahoo.com .. insyallah, akak bantu seikhlas hati n mana yg terdaya ye... slepas brsalin nnti trpulang lah kpd adik2 smada nk trus tinggal brsma akak @ pulang kepangkuaan family brserta dgn baby... akak cuma nk mnumpang kasih kpada anak2 kecil @ baby anda... tu je  
  8. Annazam - Sat 1/Jun/2013 8:04pm
    salam...sy mencari anak angkat...sudah 6tahun kawen...x kisah la status bby tu...sy dok cheras..email kn ke annazam_1@ yahoo.com atau sms sy 0173066570  
  9. Annazam - Fri 14/Jun/2013 12:26pm
    Tsalah bg no fon...ni no yg betul...0193066570  
  10. Anna3186 - Mon 17/Jun/2013 1:53pm
    kak mira , saya pun teringin nak bantu mereka memandang saya muda jadi saya faham dengan situasi mereka ini . saya akan cuba membantu mereka yg memerlukan ni selagi terdaya . sesiapa leh nak minta bantuan sila sms/call 011 26253574 (hana)  
  11. Fyqa Kamarol Zaman - Wed 19/Jun/2013 10:11am
    Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sy ingin mmcari anak angkat tak kira jantina dan bangsa. Ingin membantu saudari2. Tggl area subang. Boleh email di provokasi.fieqa@yahoo.com.  
  12. Suraya Yusoff - Fri 28/Jun/2013 1:03am
    Saya mencari anak angkat. tidak kisah lelaki @ perempuan asalkan sihat. umur baby bawah 8 bulan. sy telah berkahwin selama 2 tahun dan tinggal area selayang. sesiapa yg mempunyai info ttg baby yg ingin dijadikan anak angkat boleh hubungi sy di suraya.yusoff@yahoo.com atau call sy di 017-6377005. Terima Kasih.  
  13. Secret Of Person - Fri 19/Jul/2013 8:37pm
    Kepada sesiapa yang betul2 ikhlas nak ambik anak angkat harap anda serius dengan perkara macam ini jangan permainkan hal sebigini.. kepada salah seorang betina yang dah permainkan hal macam ini saya harap lepas ini anda tak perlu lah ambik anak angkat & post mencari anak.. klu org email @ sms awk tny sesuatu tolong balas jangan senyap bodoh je wahai betina tersebut.. tq  
  14. Mak Uda 4 - Tue 23/Jul/2013 9:34pm
    Saya mencari anak angkat lelaki untuk dijaga kepada sesiapa yang berminat hubungi 0193315990. Saya tinggal di Selayang.  
  15. Naluri - Tue 30/Jul/2013 12:35am
    saya dan suami berhasrat untuk mengambil anak angkat, bayi yang baru lahir.. tak kisah boy ke girl..kalau boleh yang baru lahir atau sekarang ibu tersebut sedang mngndung.. boleh emailkn ke r_tehmalik@yahoo.com atau text ke 0165192586  
  16. Emiliani - Fri 16/Aug/2013 6:27pm
    Stella 8... u non muslim kh...klau ye..ay nk bb tu.Sy krstian... hbungi sy 0197203964  
  17. Emiliani - Sat 17/Aug/2013 9:08am
    Smlm..nk djdkn cerita..sy tlh mbntu seorg muslimh ni mncr kluarga angkt utk bb ny.Ada insn yg bjnji nk amik ank dia tlh mnipu dia.kesian dia..dhlh sarat 8bln...klau xjd amik bb tu jd ank..knpe nk mryu kt dia mnta dia p KL..Xbht prut tol...  
  18. Mira 228 - Sun 18/Aug/2013 8:27am
    emiliani kesian kt dye.. so skrg da jmp ke kluarga angkat utk bby 2? klo xde sy nk amek sbg ank angkat.. bley tglkn no hp disini?  
  19. Emiliani - Sun 18/Aug/2013 9:20am
    Utk mkluman..budak yg sy tolong tu dh pun ade keluarga yang jga dia dan amik bb dia jd ank angkt.Skrng dia slmat.Tq  
  20. Ceqna - Mon 19/Aug/2013 10:14pm
    Berminat utk mencari anak angkat... kalau boleh BB Boy... telah berkahwin 8 tahun... hubungi saya ka_an79@yahoo.com @ 0164742529 (area utara dialukan bagi memudahkan perbincangan)  
  21. Mawar 64 - Thu 22/Aug/2013 12:10pm
    saya mencari anak angkat yang baru lahir..
    keturunan melayu..Tak kisah lelaki atau perempuan
    saya sudah berkahwin 13 tahun..saya di selangor..
    sila hubungi saya jika ada maklumat atau ingin memberikan anak angkat..email sy, cik_aziz@yahoo.com dan sy akan menghubungi anda..terima kasih..  
  22. Nur76 2 - Sat 24/Aug/2013 4:39pm
    Salam. Sy mncari baby utk dipelihara spt anak sendiri. Sudah bkahwin 5 thn tp masih blm ada rezeki. Mohon sesiapa yg ada @ knal mereka2 yg berhasrat utk memberi anak kpd keluarga angkat bole hubungi sy 0127344451.  
  23. Razaksapawi - Sat 24/Aug/2013 4:49pm
    Slm cik stella 8..sy berminat.utk dapatkan baby tu...smue cost bsalin dan pantang sy tanggung..call sy 012 625 7672 ikhlas  
  24. Puan Iza 2 - Tue 27/Aug/2013 11:46pm
    salam saya mencari ank angkat gurl tak dalam kandungan atau sudah lahir jika dalam kandungan saya akan bawa bersalin di swasta dan bil saya jeleskan serta jaga dalam pantang bole call wasap sms saya 0182022177  
  25. Ima 89 - Fri 6/Sep/2013 1:53pm
    Salam..saya dri jb..sesiapa mencari anak angkat baby girl yg bakal lahir bln 10 nie..sila hubungi saya..0146122435..(emma)saya janji x tuntut baby pd masa akan dtg..saya cuma perlukn perbelanjaan dan kos saya dan baby..sesiapa yg serius blh hubungi saya utk berbincang..secepat mungkin..tq  
  26. Deqyang Farhana - Sun 8/Sep/2013 5:03am
    As salam..
    saya farhana sedang mencari anak angkat..saya tinggal di utara tanah air..saya tak kisah sama ada baby girl atau boy..kepada sesiapa yang sudi memberi boleh hubungi saya 017-5186529..kalau boleh area utara.. (farhana)  
  27. Kak Rin 2 - Wed 25/Sep/2013 9:55pm
    Hye stella sy bminat utk ambil baby tu semua kos perubatan akk tanggung hrp hubungi akk 0192623979  
  28. Mumsy - Thu 3/Oct/2013 6:58pm
    salam. saya sedang mencari baby girl yg bakal lahir. sesiapa yang ada information, sila sms saya di 0162592316. TQ.  
  29. Bella Bobby - Sat 12/Oct/2013 12:52pm
    salam saya mencari anak angkat xkisah jantina. saya mencari untuk penyeri hidup..jika ade yang ikhlas ingin memberi kepada saya amat saya hargai InsyaAllah sy akan jaga dan memberi nya pelindungan yg cukup selagi sy termampu InsyaAllah ,,, boleh email ke leoismystar@gmail.com  
  30. Sdew52 - Tue 22/Oct/2013 2:35pm
    stella...non muslim kha? sya kristian.. nie num fon sya.. sekiranya hti anda terbuka hbngi sya iya sis.. 0143529721  
  31. Suraya Yusoff - Tue 22/Oct/2013 7:22pm
    Salam, sy mencari bayi berumur bawah 6 bulan dan kalau boleh yg dh lahir utk dijadikan anak angkat. tidak kiah jantina @status yang penting ibu/keluarga ikhlas memberikan. sesiapa yang sudi membantu boleh emailkan info ke suraya.yusoff@yahoo.com/ pm di fb Chendana Doll. terima kasih.  
  32. Lieyashahar 2 - Sat 26/Oct/2013 7:57pm
    Salam..saya lieya dri puchong inginkan bayi lelaki @ perempuan berumur 2 bln ke bawah utk dia jdikan anak angkat..tak kisah pe pun taraf bayi yg pnting sihat..sekiranya sudi dn ikhlas memberi,boleh cll/sms 0137474474.kos bersalin akan ditanggung.  
  33. Sdew52 - Sun 27/Oct/2013 4:45pm
    sedihnya sya hrpn palsu.. siapa pn kmu.. smoga Tuhan memberkti kamu..  
  34. Sdew52 - Sun 27/Oct/2013 6:45pm
    only for sabahan and sarawakian... who seriously maw mncri klrga angkat sya sntsa terbuka for non muslim.. sdew52@gmail.com yang srius shja... jujur dan ikhlas..  
  35. Lieyashahar 2 - Tue 29/Oct/2013 11:14pm
    Kepada sesiapa yg sudi memberi bayi utk di jdikan anak angkat,bersyukurlah sbb msih ada fmly yg sudi mngambil dan ikhlas menjga bayi itu..so jgn lah terlalu meminta2..  
  36. Puan Iza 2 - Sat 9/Nov/2013 12:30am
    salam saya puan iza saya mencari anak angkat xkisah taraf bayi tersebut...saya dah berkhawin lama tp masih belum ada anak..in shaa allah segala kos bersalin di swasta check up dan pantang saya tanggung bole hubungi saya 0182022177  
  37. Adrianmichael - Wed 13/Nov/2013 12:06pm
    Saya ingin mencari bayi untuk dijadikan anak angkat..di harap ada keluarga yang sudi memberi dengan hati yang ikhlas dan jujur..area Kota Kinabalu. Boleh email saya di adrianmichael1985@gmail.com  
  38. Suraya Yusoff - Wed 13/Nov/2013 9:58pm
    Salam. Saya mencari bayi umur 0-6 bulan utk dijadikan anak angkat. tidak kisah status/jantina asalkan si ibu ikhlas n sudi bekerjasama membuat surat hitam putih. mencari di area selangor/kuala lumpur. sesiapa yg mempunyai info dan sudi membantu boleh sms/whatsapp : 0176377005 / emailkn ke suraya.yusoff@yahoo.com. terima kasih.  
  39. Norfadzlina12 - Mon 25/Nov/2013 7:41pm
    Salam. Saya mencari bayi lelaki dan perempuan utk dijadikan anak angkat. Tidak kisah status asalkan si ibu ikhlas dan sudi bekerjasama membuat surat hitam putih. Area Johor Bahru / Pasir Gudang. Pada yg mempunyai info dan sudi membantu boleh sms 0177005112 @ emailkn ke norfadzlina12@gmail.com. Terima kasih.  
  40. Ummi Aida - Tue 26/Nov/2013 9:29am
    Salam...sy mencari baby untuk dijadikan anak angkat dan disusukan...tak kira lelaki atau perempuan.hubungi sy d nom 0139606961.  
  41. Haslinda 36 - Mon 2/Dec/2013 3:17pm
    Salam. Saya mencari bayi umur 0-6 bulan utk dijadikan anak angkat. tidak kisah status/jantina asalkan si ibu ikhlas n sudi bekerjasama membuat surat hitam putih. Kalau boleh yg kelahiran belum didaftarkan lagi. sesiapa yg mempunyai info dan sudi membantu boleh sms emailkn ke zuriatallah@gmail.com
    terima kasih.  
  42. Mummy Adrean - Fri 3/Jan/2014 12:41pm
    masih ade ke yg ingin serahkn bayi kpd saya... sy sedng mencari baby utk di jadikan anak angkat. x kisah la iktiraf or tak, atau pny mslh kewangn atau sbgainye, sy TERIMA.. boleh direct whtzup sy bile2 mase 0126896849.. tq  
  43. Kimora Asmida - Mon 6/Jan/2014 11:44am
    assalam .... kalau ade sape yg nak bg baby .... sy tgh mencari anak angkat ..... kalau ade nak bagi tolong hubungi saya dgn segera .... 010 9871622 asmida ....  
  44. Eikamyqa - Mon 20/Jan/2014 8:31pm
    Mencari keluarga angkat untuk bby yg akn dilahirkn jun 2014,, harap dapat bantu tanggung kos bersalin di swasta,,  
  45. Hans0389 - Tue 21/Jan/2014 3:05pm
    HI,Eikamyqa. bole tahu area mana?  
  46. Zainab 17 - Thu 23/Jan/2014 2:08pm
    hai eikamyqa
    boleh call sy 011-34448484...sy serius nak ambil anak angkat

    terima kasih  
  47. Nur Asyikin Bt Ab Rasid - Sat 25/Jan/2014 10:49pm
    Eikamyqa....InsyaALLAH sy dpt bntu dn sy jg sdg brusaha mcari ank angkat..sy akn jge n mberi spnh ksh syg...sy jg da bkhwin slame 6thn..tp msh blm ad rezeki...ni num fon sy..012-3524429...terime kasih  
  48. Haida 41 - Tue 11/Feb/2014 12:36pm
    Eikamyqa boleh col akk tak 0175157282 in sha Allah klu di izin Allah akk boleh bantu  
  49. Sarawakian 2 - Wed 12/Feb/2014 4:14pm
    Saya Sedang mencari anak angkat,siapa yang non muslim dan di sarawak shja,emel kpd sya sekiranya sudi,sy sedia membantu dan angkat anak.
    marble.jewel@yahoo.com. thanks.  
  50. Siti Norhafizah - Thu 13/Feb/2014 11:56pm
    sy duk area p.gudang jb sape yg nak bagi ank angkat sah atau tak sah taraf boleh contact saya 0136691131  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 137 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2884)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (231)
Bengkel Kereta (1521)
Bengkel Motosikal (256)
Bengkel Tayar (224)
Bisnes Air Mineral (378)
Bisnes Ais Krim (529)
Bisnes Aksesori Kereta (667)
Bisnes Broadband (1127)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (163)
Bisnes Cuci Kereta (829)
Bisnes Cyber Cafe (455)
Bisnes Dobi (1403)
Bisnes Ebook (1079)
Bisnes Handphone (1288)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (583)
Bisnes Ice Blended (718)
Bisnes Jam Tangan (297)
Bisnes Jeruk (184)
Bisnes Kitar Semula (515)
Bisnes Komputer (1517)
Bisnes Kurier Dan Logistik (705)
Bisnes Minuman (1506)
Bisnes Pasar Malam (2030)
Bisnes Pelancongan (566)
Bisnes Pengantin (716)
Bisnes Perabot (896)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1137)
Bisnes Restoran (3458)
Bisnes Roti Dan Bakeri (730)
Bisnes Salun Rambut (377)
Bisnes Sarang Burung (258)
Bisnes Satay (392)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (695)
Bisnes Steamboat (202)
Bisnes Stesen Minyak (136)
Bisnes Tablet Pc (444)
Bisnes Tradisional (850)
Bisnes Untuk Dijual (3478)
Bisnes Waffle Dan Jagung (392)
Bisnes Western Food (337)
Dewasa 18sx (1819)
Diskusi Bisnes (2012)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (759)
Expo Karnival Tapak Niaga (6737)
Forex Malaysia (1981)
Haiwan Peliharaan (481)
Haji Dan Umrah (475)
Hiasan Dalaman (730)
Hiasan Taman (249)
Hotel Resort Homestay (1055)
Iklan Tv Radio Media Massa (233)
Import Dan Eksport (337)
Ingin Berniaga (2866)
Insurans Dan Takaful (1793)
Insurans Roadtax Kereta (352)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (2017)
Kedai Emas (469)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2575)
Kedai Hardware (447)
Kedai Ibu Dan Bayi (702)
Kedai Jahit (4039)
Kedai Kamera Dan Camcorder (353)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1941)
Kedai Sewa (1677)
Kereta Baru (1678)
Kereta Terpakai (5106)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5156)
Kerja Kemahiran (2061)
Kerja Kosong (12524)
Kerja Praktikal (2269)
Kerja Sales (2387)
Kerja Sambilan (6561)
Konsultan Peguam (168)
Konsultan Perniagaan (469)
Kontrak Swasta (308)
Kontrak Tender Kerajaan (470)
Kontraktor Balak Dan Kayu (490)
Kontraktor Jurutera (580)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (234)
Kontraktor Minyak Dan Gas (704)
Kontraktor Pasir (422)
Kontraktor Pembinaan (2120)
Kontraktor Perlombongan (332)
Kursus Dan Seminar (2918)
Kursus Kecantikan (707)
Kursus Makanan (681)
Kursus Motivasi (329)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1650)
Mencari Pelabur (3781)
Mesin Fotostat (360)
Mesin Freezer Dan Chiller (280)
Mesin Industri (530)
Mesin Jahit (394)
Mesin Proses Makanan (584)
Pakej Pelancongan (2677)
Pakej Perkahwinan (1228)
Pakej Perniagaan (919)
Pasar Basah (1505)
Pekerja Asing (1295)
Pelaburan Saham Unit Trust (984)
Pembantu Rumah Asing (1925)
Pembekal Barang Runcit (1605)
Pembekal Beras (121)
Pembekal Buah-buahan (503)
Pembekal Ikan Kering (393)
Pembekal Kelapa Dan Santan (666)
Pembekal Kerepek (1134)
Pembekal Keropok (467)
Pembekal Kicap Dan Sos (230)
Pembekal Kurma Dan Kismis (292)
Pembekal Madu (248)
Pembekal Mee Dan Bihun (130)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (628)
Pembekal Serunding (261)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1207)
Pemborong Batik Dan Sutera (358)
Pemborong Beg Galas (105)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (895)
Pemborong Cadar Dan Tilam (469)
Pemborong Karpet (167)
Pemborong Kasut Dan Sandal (724)
Pemborong Lampin (310)
Pemborong Mutiara (114)
Pemborong Pakaian Bayi (787)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1707)
Pemborong Pakaian Lelaki (1146)
Pemborong Pakaian Plus Size (148)
Pemborong Pakaian Wanita (4346)
Pemborong Telekung Dan Songkok (576)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3608)
Pemborong Tuala (208)
Pemborong Tudung (2863)
Pembuat Papan Tanda Iklan (292)
Pembuat Plastik Kotak Botol (815)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (492)
Pendaftaran Syarikat (518)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (971)
Pengedar Bahan Pencuci (737)
Pengedar Buku Dan Majalah (615)
Pengedar Contact Lens (250)
Pengedar Perfume (1585)
Pengedar Permainan Kanak2 (622)
Pengedar Produk Kecantikan (2676)
Pengedar Produk Kesihatan (3083)
Pengurus Majlis (613)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (753)
Penternak Burung Puyuh (98)
Penternak Ikan (701)
Penternak Kambing (300)
Penternak Lembu (400)
Penternak Udang (203)
Peralatan Makmal Dan Hospital (270)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (753)
Peralatan Sukan (560)
Perisian Komputer (592)
Perkakas Dapur (640)
Perkakas Elektrik (457)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1557)
Pinjaman AIM (170)
Pinjaman Hartanah (532)
Pinjaman Kad Kredit (405)
Pinjaman Kereta (642)
Pinjaman Peribadi (11092)
Pinjaman Perniagaan (1889)
Produk Dari China (555)
Produk Sejuk Beku (1379)
Program Consignment (2065)
Program Dropship (7043)
Pusat Bahasa (373)
Pusat Jagaan Bayi (1658)
Pusat Latihan (674)
Pusat Memandu (129)
Pusat Mengaji Agama (553)
Pusat Pendidikan Tinggi (546)
Pusat Rawatan (380)
Pusat Tadika Dan Taska (1434)
Pusat Tuisyen (1137)
Rancangan Perniagaan (573)
Rumah Sewa (4445)
Rumah Untuk Dijual (3888)
Servis Freelance (1154)
Servis Keselamatan (743)
Servis Pembersihan (875)
Servis Pengedaran Risalah (484)
Setiausaha Syarikat (613)
Sewa Bas Dan Van (597)
Sewa Jentera (58)
Sewa Kereta Teksi Limo (1898)
Sewa Lori (2657)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (60)
Studio Filem Dan Videografi (267)
Studio Fotografi (929)
Studio Grafik Dan 3D (1165)
Studio Lukisan (140)
Studio Model Penyanyi Pelakon (783)
Studio Muzik (496)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (239)
Sukan Futsal (232)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (669)
Tanah Untuk Dijual (5028)
Tempahan Biskut Dan Tart (2180)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (680)
Tempahan Katering (2229)
Tempahan Kek Dan Coklat (2197)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (183)
Tempahan Kuih Muih (1778)
Tempahan Minuman Dan Dessert (488)
Tempahan Nasi Lemak (539)
Tempahan Roti (392)
Terminal Bayaran (198)
Ubahsuai Pejabat (669)
Ubahsuai Rumah (1747)
Urut Tradisional (842)
Usahawan Baja Pertanian (379)
Usahawan Benih Dan Nursery (418)
Usahawan Tani (1120)
Vending Machine (403)
Voucher Dan Tiket (255)
Web Design Malaysia (2355)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1437)