Search Majalah.com
Memulakan Perniagaan Secara Kecil-kecilan Dengan Modal Yang Rendah
Ainul - Wed 30/Dec/2009 12:57pm [Last Comment]
Salam Sejahtera kepada semua. Bolehkah saya dapatkan info tentang panduan memulakan perniagaan secara kecil-kecilan seperti bread house atau bakeri dan juga simple kopitiam. Saya juga berminat untuk menceburi bidang pembuatan kek lapis tetapi tidak pasti dengan keperluan yang perlu ada. Sekiranya terdapat maklumat yang boleh dikongsi, mohon kerjasama semua untuk email kepada saya. Jasa baik anda diucapkan jutaan terima kasih. semoga semua suksess dan sentiasa berjaya.
wafiqz@yahoo.com

Niche: Bisnes Roti Dan Bakeri | Ingin Berniaga
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Nadira - Wed 30/Dec/2009 4:12pm
    Dgn modal RM10k, anda boleh buka kedai e-cosway. RM10k itu hanyalah sbgi cagaran, dan jika x mahu continue biz ini, rm10k itu akan dipulangkan.. Jadi anda x rugi apa2.
    E-cosway adalah bukan MLM dimana anda tak perlu maintain atau terpaksa men'rekrut' org.. Konsep e-cosway adalah berbeza dari 'cosway' yg lama.
    E-cosway yg 'baru' mempunyai konsep spt guardian pharmacy atau watson.
    Semua renovation kedai, sewa kedai, segala product (worth rm400k), utility bills akan ditanggung oleh syarikat ecosway. Jika nak buat secara sambilan pun boleh atau partnership dgn rakan sendiri.

    Anda hanya perlu cari lokasi kedai yg baik (eg.dkt hyper/ supermarket/ 7eleven, pharmacy etc)...

    Nak tahu lebih lanjut- sila call/sms- 012-2570598  
  2. Dr Ghazali - Thu 31/Dec/2009 9:15am
    PROGRAM FRANCAIS BUMIPUTERA

    DIJEMPUT PIHAK TUAN/PUAN UNTUK SAMA-SAMA MENJAYAKAN PROGRAM USAHAWAN FRANCAIS DENGAN KERJASAMA PIHAK BERJAYA GROUP.

    KAMI MENCARI USAHAWAN SEBAGAI PEMILIK FRANCAIS (MINIMART, BUTIK, SALUN KECANTIKAN, BUTIK PAKAIAN, PHARMACY). MODAL FRANCAIS DIBIYAI SEPENUHNYA OLEH PIHAK SYARIKAT.

    SILA HUBUNGI SAYA (DR GHAZALI 012-942 8638) UNTUK PENGESAHAN KEHADIRAN ANDA KE SESI TAKLIMAT KAMI DI TAMAN SEGAR PERDANA, CHERAS PADA SETIAP SELASA JAM 8 MALAM DAN SABTU JAM 10 PAGI.

    TAWARAN TERHAD KEPADA 500 BUAH KEDAI SAHAJA  
  3. Taufik 2 - Mon 4/Jan/2010 6:34pm
    dr ghazali..program franchise mcm mana yg dr offer?please email me the details..

    thanks

    co_cmt@yahoo.co.uk  
  4. Agus - Tue 5/Jan/2010 4:23pm
    kopitiam....0196406030  
  5. Fired - Mon 11/Jan/2010 10:39am
    kepada sesiapa yang berminat untuk melabur
    untuk mengeluarkan modal untuk barang2 sekolah ,contoh sperti: beg sekolah, buku tulis dan t-shirt.....blh email kpd sy..fired07_peacemaker@yahoo.com...untuk beg sekolah kami memerlukan pelabur dgn segera  
  6. Idahbudin - Thu 21/Jan/2010 8:06pm
    meh biz dgn sy... modal rm1800 aje, with no rejects...

    penyelesaian masalah bagi anak2 yg malas sekolah, selalu dapat no corot dalam kelas...

    selepas mereka menggunakan kaedah pembelajaran ini, dijamin mereka akan mendapat straight As dalam semua matapelajaran... confirm... dan TANPA TUISYEN!!!!!

    sangat jimat dan ibu bapa boleh jana pendapatan pada masa yg sama apabila memperkenalkan kaedah ini kepada 4 kawan yg lain..

    sekolah bestari sudah lama menggunakannya, terbukti berkesan kan?

    ex pak guard UM pun dah dapat almost 6fig income drpdnya, begitu juga bekas mat rempit- 6fig juga..., hasil usaha 6-8 bulan...

    jika mereka boleh buat, kenapa tidak sy dan anda?

    bagi email add anda, sy bagi details...

    siapa yang xnak anaknya pandai kan?

    anda + score A, bergabung = MELETUP!!!!

    mail sy: idahbudin@yahoo.com  
  7. Zainol Mohamed 2 - Mon 25/Jan/2010 9:51am
    secara ringkasnya utk brg2 dapur anda mermelukan dlm rm 200k full set kitchen . itu tidak termasuk kerja2 seperti renovation work. kalau ada budget tiada masalah. kita tengok mcm mana. berminat saya hubungi 017 6264937 (zainol)  
  8. Ismetzal - Sat 13/Feb/2010 5:09pm
    dr gahazali offer biz ecosway...plan bzi ini nampak menarik tapi.........

    rujuk tulisan en. rahman dalam posting yang lain tuan2 akan tahu ....hati2..  
  9. Belum Frust - Sat 27/Feb/2010 1:04pm
    Salam Forumers,
    Nak bisnes?...., modal kecil, nak duduk saje , tak nak cari orang, boleh dijalan di luar waktu pejabat, plan MLM yg patuh syariah, peluang menjana pendapatan cerah, yang anda perlu hanyalah perancangan yg sederhana dan tetap sederhana, yang penting anda konsisten menjalankannya.
    "kedai buku online", buku sumber asal ilmu, walaupun sekarang ni ilmu dihujung jari. Dengan modal serendah RM90 anda akan dapat kedai buku online. Layari www.stormreaders.net/NORMASFURAH utk lihat contoh kedai buku ni. Sape2 pun boleh akses di seluruh dunia. Anda hanya perlu rajin promote.
    Ade sales ada income, tak dak sale tak dak income. Macam biz conventional, tapi dgn cara yg lebih efisien dan praktikal. Tak dak paksaan. Maklumat lanjut emel : masalfadli@yahoo.com  
  10. Merc - Sun 28/Feb/2010 5:16pm
    maklumat lanjut sila layari...
    http://www.perniagaanmalaysia.com/index.php?ref=yes  
  11. Fendi 4 - Tue 16/Mar/2010 6:21pm
    jika anda telah memulakan perniagaan jangan lupa tempah website anda di www.my1infinity.com/tempahweb dan hubungi azhaan=0125806029 untuk ketarangan lanjut  
  12. Mat 5 - Thu 1/Jul/2010 10:25pm
    salam, saya cadangkan melabur vm(vending machine) sebelum buka kedai sendiri. vm boleh bekerja 24 jam non-stop. kalau buka kedai sendiri selama 24 jam kan perlukan lebih banyak modal untuk upah pekerja jaga siang malam.

    kalau da berjaya dgn vm,bukala kedai sndiri n letak sekali vm kat luar kedai tu.tutup kedai pun leh dapat duit melalui vm.

    vm m6 hydrogen water memang lain dari yg lain. sms email anda ke 017-906 2987, nanti kalau saya online lagi saya emailkan gambar dan info vm m6 ke email yang anda sms kepada saya.  
  13. Rohani Binti Hashim - Thu 15/Jul/2010 11:03am
    Salam Pn Ainul dan rakan-rakan semua,
    Bermodalkan rm220 anda bolih menjalankan bisnes susu kambing. Harga berpatutan iaitu rm36 1 kotak (15 sacht) Suppliment ini semua untuk semua peringkat terutamanya di bulan puasa. InsyaAllah dengan meminum susu kambing ini kesihatan kita terjamin untuk menjalankan ibadah puasa. Komisen jualan 20% permulaan. Berminat hubungi saya di talian 0135952510 / 056817351 / 056832788.  
  14. Naz 5 - Tue 20/Jul/2010 12:01pm
    Sy pembuat tepung kek coklat dr rumah.. Jika berminat sila cal 0133432302/0133621012..tQ.  
  15. An Nur - Wed 25/Aug/2010 2:01pm
    salam... kalau nak buka bakeri , saya ingin menjual perlatan bakeri lengkap untuk sebuah kedai... jika berminat hubungi sy 0129488550, barang2 lebih kurang 1 1/2 tahun..  
  16. Azman Bin Asini - Thu 16/Sep/2010 1:17pm
    Salam An Nur...lokasi anda dimana?  
  17. Kuih Kering - Tue 19/Oct/2010 1:34pm
    semoga berjaya buka kedai sendiri walaupun berniaga kecil-kecilan lama2 jadi besar-besaran..sila hubungi pembekal kuih gunting, ahmad 017-9062987  
  18. Ann 19 - Sat 1/Jan/2011 10:25pm
    salam.
    kepada sesiapa berminat untuk membuat perniagaan kecil-kecilan melalui online seperti pakaian hubungi saya email canis_meng@yahoo.com.
    dengan modal yang rendah.  
  19. Maznawati Binti Abdul Saib - Tue 18/Jan/2011 11:15am
    Dr ghazali,sya berminat sebagai pemilik francais tapi ble ke sya ni org sabah dan nak buka perniagaan di sabah.Klu ble email sya mazna8201@yahoo.com  
  20. Mrprint - Mon 24/Jan/2011 1:08pm
    Sesiapa yang berniat untuk membuka perniagaan tetapi tidak tahu cara promosi dan perkenalkan produk, zahirkan segala produk anda dengan cara mencetak dan mengedar flyers/brosur kepada bakal pelanggan anda...

    Flyers serendah 0.06c sekeping
    Tada caj artwork/design untuk tempahan 5000pcs ke atas.

    Juga ada servis print banting RM25/pcs

    Hubungi kami di mrprint.biz@gmail.com  
  21. Zainal Nordin - Sun 6/Feb/2011 2:14pm
    siapa yg berminat berniaga cara kecil2lan dgn modal yg rendah layari lah
    http://www.bio-asli.com/?id=560112
    atau call 0166831224  
  22. Cik Fifi - Sat 7/Apr/2012 12:16am
    dr ghazali, boleh emailkn details kpd sy missfifi89@yahoo.com  
  23. Khairul 357 - Fri 4/May/2012 3:10am
    saya ader membuat pelbagai jenis sticker untuk mempromosikan produk anda dibelakang kenderaan anda..kerana kebiasaannye orang awam akan membaca iklan yang anda buat apabila berada di dalam kesesakan lalulintas atau berada dibelakang kenderaan anda...jadi kepada sesiapa yg ingin mempromosikan produk dengan cara ini bolehlah emailkan kpd sy di carlsstickers@yahoo.com...sekian  
  24. Jas 8 - Tue 3/Jul/2012 7:31pm
    Dr ghazali
    Emailkn detail on jas.andre@ymail.com  
  25. Abdul Ghany - Fri 7/Sep/2012 1:43am
    http://ll.my/modal10ringgit

    modal kecil dan bukan skim cepat kaya.
    rajin dapat banyak la:)  
  26. Nawfal - Tue 2/Oct/2012 8:43pm
    tumpang iklan~saya ade jual baju ready made wanita scra borong mnmum serendah 10 HELAI.email at nnrcouture@gmail.com  
  27. Adi 69 - Mon 24/Dec/2012 9:18pm
    Peluang memiliki Kedai Serbanika dan Farmasi

    Peluang ini terbuka kepada individu yang berminat menjadi usahawan dengan modal yang rendah

    Keistimewaan:

    1. Pendaftaran Rm100
    2. Modal serendah 5000(perolehi produk) sekali sahaja
    3. Kos sewa bulanan,bil letrik,air,telefon ,internet dan ubahsuai premis ditanggung syarikat
    4. Lokasi pilihan anda
    5. Barangan keperluan harian,kesihatan dan kecantikan dibekalkan secara consignment
    6. Latihan disediakan sehingga berjaya

    Bertindaklahbijak dan pantas merebut peluang.

    Untuk keterangan lanjut sila hubungi:
    Din - 0192610867
    Terima kasih  
  28. Farah 195 - Tue 25/Dec/2012 12:43pm
    Tumpang lalu :

    Saya menerima tempahan kad kahwin serendah 35sen/pcs

    saya juga menerima tempahan bunting/banner, flyers, cutom album with editing, canvas dll

    Untuk maklumat lanjut
    hubungi saya

    019-7206683 ( Farah )
    farahwork89@gmail.com  
  29. Mie 43 - Thu 17/Jan/2013 1:01pm
    Pembekal Makanan Timur Tengah,
    Modal Rendah.

    Hubungi 017-2821849 mie  
  30. Nuyu 3 - Fri 1/Feb/2013 1:46pm
    Ingin menjadi pembekal Cornflake berempah. terbaru di pasaran... hubungi saya 0139146708.  
  31. Reno 2 - Fri 8/Feb/2013 7:50pm
    berminat berkenaan degn francais pharmacy..kalu kat sabah amcm ya?emel saya kt frincess86@yahoo.com.my berkenaan perniagaan ini.  
  32. Sanusi 9 - Sun 10/Feb/2013 3:13pm
    tumpang iklan saya nak bekalkan roti sosej ke kedaikedaai sekitar putrajaya bangi dan cyber buat masa ini saya membekalkan di satu kedai saja sambutan menggalakankan hari2 habis sesiapa berminat boleh menghubungi saya 012 9358763 roti homemade  
  33. Maslina 11 - Fri 22/Feb/2013 11:23am
    maaf sy tmpg mnympit ni.hrp2 ade yg blh bantu sy.sy ni minat nk brniaga francais dkt area kuantan pahang ni basic mniaga 2 ade tp sy x tau mcm mane nk mulakan ni.lesen pon x ade lg.sy brminat sgt nk brniaga kiosk taco tao mknan jepun yg byk kat jusco luar dri pahang ni.klw ade spe2 brminat nk bantu sy blhla email sy t.kasih byk2 yg sudi mmbantu...  
  34. Mielabeauty - Thu 14/Mar/2013 9:41pm
    Ingin menjadi pengedar Susu Kambing Berkolagen Miela Beauty, sila hubungi saya: 0134303292. modal rendah tetapi keuntungan lumayan  
  35. Mohamad Azri 2 - Fri 15/Mar/2013 7:58pm
    SALAM...saya masih student..saya berminat untuk membuka sebuah perniagaan..tetapi belum tahu lagi nak buka perniagaan ape..harap ade yang membantu...mne2 yang nk offer sy jd francais,insyaallah saya akan terima.
    skrg sy bru bercdg utk membuka perniagaan Home tuition..ape pendapat anda..??
    hubungi saya 0137299674...azri...  
  36. Balqiskush 2 - Fri 22/Mar/2013 4:46pm
    mohamad azri 2 : if berminat nak buat part time bisnes, boleh buat dropship perfume grade aaa dr dubai dengan sy.. market awk luas sebab student.. ape2 hubungi sy yer..

    www.facebook.com/rizq.parfum

    0173342263 (Balqis)  
  37. Razi 23 - Mon 25/Mar/2013 1:32pm
    Test2 di http://www.avtnetwork.biz/royalmoney  
  38. Misscrow - Thu 4/Apr/2013 1:50pm
    As salam... tumpang iklan yer hihii..

    Sesiapa yang ada masalah kesihatan lelaki @ wanita juga boleh membawa kepada masalah rumahtangga... Anda2 semua boleh dapatkan Jamu Susuk Dara.. Produk yang terlaris dipasaran online dan offline.. Kami ada beratus testimoni pengguna Produk Jamu Susuk Dara ini.. Boleh tengok testimoni di page saya >> http://www.facebook.com/ButikCantek9
    boleh contact sy di 013-6932972
    terima kasih. :)  
  39. Suso35 - Fri 3/May/2013 10:10am
    saya berminat nak memulakan perniagaan yang berasaskan pakaian atau merchandise pasukan bolasepak. ada cadangan untuk hajat saya ini? terima kasih.  
  40. Fifi 37 - Fri 10/May/2013 2:27pm
    salam...sye boleh bantu anda jika anda berminat untuk menjual kek lapis sarawak...pastinya kek ini akan mmbntu anda untuk b'bisnes.. modal yg b'patutan..KEK LAPIS BATRISYA..  
  41. Aida 73 - Fri 10/May/2013 3:38pm
    Dropship / agen Jamu Susuk Dara. Modal rm100, dapat produk bernilai setara (boleh dijual kembali dan balik modal)
    hanya promosi barang, anda dpt keuntungan 20%. tanpa simpan stok. tanpa perlu pos brg.kunjungi
    www.facebook.com/cikpuanonline
    untuk maklumat lanjut  
  42. Shahzul - Fri 10/May/2013 4:22pm
    Tanpa modal ?klikklik dapat duit..
    http://www.richptc.com/index.php?ref=zaimi484  
  43. Dewansa Enterprise - Mon 24/Jun/2013 2:25am
    rawatan teknologi sinaran duha..
    modal fleksibel..
    waktu berniaga anda sendiri
    part time /full time
    bimbingan percuma

    maklumat lanjut hubungi 010 8282 791  
  44. Sedekahonline - Sat 29/Jun/2013 3:43pm
    Mohon dana berniaga secara PERCUMA sebelum 31 Julai 2013.10,000 pemohon pertama layak mendapat dana.maklumat lanjut layari www.sedekahonline.org  
  45. Rasyid - Mon 15/Jul/2013 9:51pm
    Cadangan saya adalah anda jadilah pengedar produk kelapa dara. dengan modal rm200, anda mampu memiliki kedai online dengan beratus2 produk ditawarkan. 24 jam tanpa henti bekerja untuk anda. kutip untung sahaja. segala urusan penghantaran produk ditanggung oleh syarikat. berminat boleh layari www.kelapadara2u.com.my  
  46. Azdatul - Tue 16/Jul/2013 3:29pm
    saya ingin mebuat bisnes francais di sabah. jika ada sila email saya
    princesspisces59@yahoo.com  
  47. Yenny - Sun 8/Sep/2013 10:06pm
    saya dlm perancangan utk mulakan bisnes makan.memandangkn utk buka kedai makan /restoren memerlukn modal yg besar maka saya terfikir utk berniaga menggunakan van/lori kecil.Jika ada sesiapa yg punya penglaman harap dpt kongsi bgmna utk memulakan bisnes yg begini.Jika saya ingin berniaga dgn membuka meja di tepi2 jalan bgmna pula caranya? Apakah lesen yg akan dipohon utk berniaga membenarkan kita berniaga dimana2 yg kita suka.Hrp sesiapa blh tolong beri tunjuk ajar atau apa saja nasihat bt org baru seperti saya.  
  48. Nazri 240 - Mon 9/Sep/2013 6:35pm
    nak jual top-up untuk mobile internet..call saya. Tanpa kontrak...no limit quota. SKMM support.

    nazriib5719@gmail.com  
  49. Along 80 - Tue 8/Oct/2013 9:25am
    salam dr.ghazali....sy brminat buke butik....mcm mne sy boleh dpt information mngenai ini dgn lebih lnjut.tq  
  50. Mazimah Binti Mohd Ramli - Tue 7/Jan/2014 12:50am
    berminat nak bisnes jom nengok blog saya...

    http://marikawan2.blogspot.com/  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 53 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2730)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (215)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (650)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (548)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1362)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1255)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (165)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1487)
Bisnes Kurier Dan Logistik (678)
Bisnes Minuman (1462)
Bisnes Pasar Malam (1969)
Bisnes Pelancongan (548)
Bisnes Pengantin (684)
Bisnes Perabot (854)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1108)
Bisnes Restoran (3329)
Bisnes Roti Dan Bakeri (708)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (380)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (661)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (819)
Bisnes Untuk Dijual (3319)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1772)
Diskusi Bisnes (1961)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (721)
Expo Karnival Tapak Niaga (6472)
Forex Malaysia (1882)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (711)
Hiasan Taman (242)
Hotel Resort Homestay (1009)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (330)
Ingin Berniaga (2820)
Insurans Dan Takaful (1727)
Insurans Roadtax Kereta (338)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1983)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2530)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3835)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (345)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1845)
Kedai Sewa (1635)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (5002)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4811)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11759)
Kerja Praktikal (2063)
Kerja Sales (2277)
Kerja Sambilan (6320)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (455)
Kontraktor Balak Dan Kayu (480)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (391)
Kontraktor Pembinaan (2056)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2818)
Kursus Kecantikan (687)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (323)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3683)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (268)
Mesin Industri (512)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (567)
Pakej Pelancongan (2611)
Pakej Perkahwinan (1202)
Pakej Perniagaan (894)
Pasar Basah (1460)
Pekerja Asing (1235)
Pelaburan Saham Unit Trust (944)
Pembantu Rumah Asing (1858)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (109)
Pembekal Buah-buahan (483)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (649)
Pembekal Kerepek (1100)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (596)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1184)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (606)
Pemborong Bundle (865)
Pemborong Cadar Dan Tilam (454)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (695)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (109)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1657)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4209)
Pemborong Telekung Dan Songkok (566)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3524)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2789)
Pembuat Papan Tanda Iklan (277)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (482)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (953)
Pengedar Bahan Pencuci (718)
Pengedar Buku Dan Majalah (586)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1539)
Pengedar Permainan Kanak2 (599)
Pengedar Produk Kecantikan (2628)
Pengedar Produk Kesihatan (2999)
Pengurus Majlis (596)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (287)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (265)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (722)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (624)
Perkakas Elektrik (438)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1533)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (520)
Pinjaman Kad Kredit (389)
Pinjaman Kereta (608)
Pinjaman Peribadi (10592)
Pinjaman Perniagaan (1836)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1319)
Program Consignment (2014)
Program Dropship (6741)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1542)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (523)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (366)
Pusat Tadika Dan Taska (1316)
Pusat Tuisyen (1067)
Rancangan Perniagaan (594)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4289)
Rumah Untuk Dijual (3737)
Servis Freelance (1111)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1822)
Sewa Lori (2562)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (900)
Studio Grafik Dan 3D (1100)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (727)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (640)
Tanah Untuk Dijual (4848)
Tempahan Biskut Dan Tart (2153)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (668)
Tempahan Katering (2150)
Tempahan Kek Dan Coklat (2145)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1748)
Tempahan Minuman Dan Dessert (463)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (360)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1686)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1095)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2310)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1352)