Memerlukan Tempat Praktikal Secepat Mungkins
Alya 13 - Tue 7/Jun/2011 9:54am [Last Comment]
SAYA STUDENT UITM MEMERLUKAN TEMPAT PRAKTIKAL DENGAN SEGERA.
TEMPOH MENJALANKAN LATIHAN INDUSTRI JUN HINGGA NOVEMBER.
SILA E-MAIL SAYA
daislya@yahoo.com

TERIMA KASIH

Niche: Kerja Praktikal | Jobs & Vacancies in Malaysia
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Sri Elila Resources - Tue 7/Jun/2011 10:00am
    Sila hubungi Sri Elila Resources
    03-60928873 (zikri)
    Kami merupakan syarikat percetakan bumipetera di rawang...Kami mengambil pelajar praktical untuk bidang akaun,marketing dan admin...  
  2. Alya 13 - Tue 7/Jun/2011 10:07am
    dkt2 putrajaya atau cyberjaya xde ke..?  
  3. Hussin 4 - Wed 8/Jun/2011 2:16pm
    Kalau berminat nak buat praktikal (accounting/admin) di Kota Damansara..sila call 019-3571675  
  4. Hafiy - Thu 9/Jun/2011 12:44pm
    Selepas praktikal pasti ALYA 13 memerlukan pekerjaan kan..??

    Saya ada panduan yang pasti dapat membantu Alya 13 mendapat kerja dengan sektor awam..

    Sektor awam ni banyak faedahnya Alya13..

    Dapatkannya di sini:

    http://www.kerja-kerajaan.com/index.php?ref=papa

    JANGAN BAZIRKAN BERTAHUN2 ANDA BELAJAR DENGAN MENGGANGUR..!!  
  5. Isrilla - Tue 21/Jun/2011 5:27pm
    kindly email your resume to isrilla@pbmetropolitan.edu.my
    thx  
  6. Mohdhamri - Wed 22/Jun/2011 12:10am
    alya.... kalau nak senang buat company sendiri pastu praktikal sebagai manager mcm adik saya dulu buat.. dia praktikal dgn kekawan jer... suka hati dia nak kat mana..  
  7. Mohd Hafiz 15 - Mon 27/Jun/2011 11:54am
    klu berminat nak praktikal, sila hubungi saya ditalian 012-2274672  
  8. Borong Tudung - Wed 29/Jun/2011 5:12pm
    Kami sedang mencari pelajar praktikal dalam bidang IT terutamanya E-Commerce.

    Hubungi Puan Nazilah (Pasaraya Halal Metamorf, Pantai Dalam, K.L)

    telefon 03-22834771

    Untuk kemasukan segera pun boleh.  
  9. Hijaz 2 - Wed 6/Jul/2011 3:48pm
    kumpulan teknologi niaga sdn bhd bertempat di subang permai shah alam memerlukan pelajar praktikal dalam bidang marketing& sales, dtp artist, web designer, jurnalist dan banyak lagi. emaikan ke hijaz@eniaga.my atau terus call 0378476500  
  10. Emma Mohamed - Tue 6/Sep/2011 4:22pm
    saya ingin memohon practical yg bakal dijalankan pada 5dec ini..email saya...emma_mohamed91@yahoo.com  
  11. Amy 78 - Wed 14/Sep/2011 3:42pm
    Emma call me,sy dari CIMB...Fahmi Ismail 013-2425025  
  12. Biy Bieha - Wed 28/Sep/2011 4:30pm
    saya memerlukan tempat utk practical secepat mungkin dalam bulan nov or dec. saya pelajar dr dip.science computer. thank you. email saya gurlzz_bb@yahoo.com  
  13. Edz Com My - Mon 3/Oct/2011 12:14pm
    eightDesigns sedang mencari student untuk practical dalam bidang IT & Multimedia. pelajar yg terlibat dlm proses membina laman web/blog, fotografi, dan komputer grafik.

    eightDesigns beroperasi di Seksyen 16 Bandar Baru Bangi

    email resume kepada: sue@edz.com.my  
  14. Sapit89 - Wed 19/Oct/2011 8:49am
    sy bdak marketing ingin mencari tmpat praktikal yg sesuai...ade cdgn??  
  15. Syue 2 - Fri 21/Oct/2011 9:56am
    sy student dr dip int biz..sy mncrik tmpt praktikal di skitar KL..prefer kpda bhgian mktg n HR..tp mne2 pn xksah..ade x mna2 company yg ksong lg tok praktikal?? URGENT! 5/12/11 da kne stat tp msih xde tmpt lg..email trus kpda sy di syuexiaojie@yahoo.com... thx.. :)  
  16. Amrul Ashraf - Fri 21/Oct/2011 6:58pm
    assalamulaikum..
    nama saya muhammad amrul ashraf bin mohd yusof..
    saya ingin mencari tempat partical dlm cos multimedia kreatif
    graphic design dan fotographic
    call saya:017-3634259
    email:amrul_amrulez@yahoo.com  
  17. Akmal 5 - Sun 25/Dec/2011 11:44pm
    Lokasi: Shah Alam Plaza Perangsang
    Nature Of Business: Heath care product & health care machine
    Memerlukan Pelajar Praktikal
    - Sales & Marketing
    - E-commerce b
    - Grafik design
    - Web programer/developer
    - Admin/ administration /PA

    Elaun disediakan
    sila hantarkan resume ke smartwaynetwork@gmail.com

    atau call office 0351266188 bercakap dgn En Akmal atau sms sy terus di 0102310188 ( sms je la k )  
  18. Siti Kazimah Hussin - Sat 18/Feb/2012 7:28pm
    salam,sy siti kazimah hussin pelajar dr universiti utara malaysia..sy ingin mncari tempat praktikum bg jurusan pengurusan pelancongan..program 4 bulan brmula 9 julai hingga 28 okt 2012..sape2 yg ada maklumat sila email pada ct_kazimah@yahoo.com.my...please  
  19. Dayah 13 - Sun 25/Mar/2012 4:43pm
    SALAM..saya student diploma i islamic banking..ingin mencari tempat practicel pada 2 april-2 jun 2012..klau ade..plezz call me 017-9248529 atau email nh_nurien@yahoo.com  
  20. Nurul 553 - Thu 29/Mar/2012 5:06pm
    salam, saya student ekonomi kewangan...ingin mencari praktikal dri 1 july-8 sept 2012...di area kota damansara..kalau ada bole emeil sy elice_danny@yahoo.com.my...tq...:)  
  21. Hayad - Tue 24/Jul/2012 1:36am
    aslmkm saya ingin mncari tempt prktikl sesi feb 2013 di area cyberjaya,putrajaya, bndr bngi baru,dlm jurusn multimedia... kalo ada email saya djgirl_88@yahoo.com .plz  
  22. Nor Hilawati Binti Shariff - Thu 9/Aug/2012 1:29am
    Assalamualaikum..

    Saya dari pelajar politeknik Ibrahim Sultan di Johor.. Saya ingin menbuat Latihan Industri di tempat anda.. Saya dari bidang grafik.. Saya boleh menggunakan adobe photoshope, adobe Illustrator, adobe design dan boleh mengambil gambar.. Saya akan menjalani latihan industri pada Dec 2012 ini..
    kalau ade email saya di norafiqah_nl@yahoo.com.. area bandar baru bangi, kajang or shah alam..
    Saya berharap mendapat respons dengan segera.. Terima kasih..  
  23. Nurul Fatihah 2 - Tue 30/Oct/2012 10:13am
    assalamualaikum, saya ingin mencari tempat praktikal untuk kemasukan sesi feb 2013 di area cyberjaya, putrajaya ataupun bandar baru bangi.. saya dari bidang IT.
    jika ada, email saya di ninafalena@yahoo.com.my
    saya berharap mendapat respons yang segera, terima kasih  
  24. Faizah Binti Shamsudin - Wed 7/Nov/2012 1:48am
    Saya pelajar umk sedang mencari tempat praktikal sekitar shah alam.subang jaya dan klang.sesi februari 2013 selama 16 minggu..jika ada kekosongan email saye di ayiz.rie@gmail.com atu hubungi saya 017-3267585  
  25. Ika 110 - Thu 22/Nov/2012 4:38pm
    Hai, sy ika student Diploma Multimedia dr UNIKL. Sy ingin mencari tempat praktikal di KL dan Rawang. Saya mahir dalam bahagian Adobe photoshop, Adobe illustrator, Adobe Flash, Adobe Premiere pro. Praktikal sy bermula dr 14 JAN 2013 - 05 MEI 2013 iaitu selama 4 bulan.

    Jika mana2 syarikat yg memerlukan student utk membuat praktikal boleh menghubungi sy di emel :

    ieqa_achiqa2000@yahoo.com

    Terima kasih.  
  26. Nuraimaz - Wed 5/Dec/2012 11:32am
    salam....sy aima dr ilpkl....sy ingin mncri tmpt priniting yang mngmbil pljar grfik prtkl...prtkl sy dr 14.1.2013 hingga 28.6.2012 iaitu selama 6 bln...

    sikiranya ada syrkt @ kedai y memerlukan pljar prtkl blh hubungi sy nuraimaz@yahoo.com

    terima kasih.  
  27. Aziemah 3 - Sun 6/Jan/2013 8:52pm
    Salam.. Sy pelajar dr UiTM Sabah.. Mencari tmpt praktikal sekitar Kota Kinabalu untuk sesi februari - jun 2013. Bidang Finance.. Harap dibantu.. TQ =)  
  28. Zulaika 7 - Sat 19/Jan/2013 1:41am
    assalmmualaikum dan salamsejahtera,saya pelajar tahun akhir (2013)di kolej teknologi alpha di seremban dalam bidang BBA(hons) technology management. praktikal selama 6 bulan (jun2013-jan2014).saya mencari tempat praktikal yang boleh serap saya berkerja dan masa pratikal saya ibarat macam dah berkerja, saya mohon kerjasama pihak tuan/puan untuk maklum balas. eika.oct90@yahoo.com . saya amat berminat berkerja dlm bidang pengurusan...dan saya boleh berkerja lebih masa.  
  29. Shahmilakmal - Sat 19/Jan/2013 10:44am
    salam

    Saya merupakan pelajar tahun akhir Degree di Universiti Utara Malaysia . Memerlukan dan mencari tempat praktikal area Johor Bahru, Putrajaya dan lain-lain (jika ada) . Praktikal saya bermula pada bulan 6, 2013 selama 4 bulan . Saya merupakan pelajar pengurusan Hal Ehwal Antarabangsa .

    Any info, kindly email me at : shahmilakmal90@gmail.com
    or
    0137574159 (shahmil)
    TQ  
  30. Mohd Faisal Bin Ab Kadir - Sat 19/Jan/2013 11:31pm
    Email me resume, faisal.prubsn@gmail.com  
  31. Nurul Syazwina Bt Razali - Sat 9/Feb/2013 12:21pm
    Saya pelajar Politeknik Melaka sedang mencari tempat praktikal sekitar Seri Kembangan Putrajaya dan Bangi sesi 17 Jun 2013 sehingga 1 NOV 2013. Jika ada kekosongan email saye di nurulsyazwina1993@yahoo.com atau hubungi saya 017-2471959  
  32. Obaidiahevans - Thu 14/Feb/2013 10:30pm
    Salam Sejahtera. Saya Mohd Abu Ubaidah Abdullah pelajar UPM sedang mencari tempat praktikal bagi jurusan Bachelor Pentadbiran Perniagaan majoring Marketing untuk tempoh 8 minggu dari 01 Mac-30 April 2013.

    Lau ada info sila hubungi 017-9475584 (Obaii) atau email abuubaidah1989@yahoo.com
    Terima Kasih  
  33. Damia Abdullah - Mon 18/Feb/2013 6:28pm
    Assalamualaikum.sy pelajar politeknik seberang perai dan mengambil jurusan diploma in islamic banking and finance dan praktikal akan bermula pada jun 2013 selama 6 bulan sy nak kawasan pulau pinang boleh emel sy damea93@yahoo.com  
  34. Farah 392 - Wed 20/Feb/2013 6:12pm
    assalamualaikum..saya pelajar politeknik port dickson jurusan kejuruteraan awam mencari tempat untuk praktikal di sekitar melaka.. praktikal bermula 19jun 2013 sehingga 1 november 2013..
    kalau ada kekosongan boleh email saya di farahieya92@yahoo.com..
    terima kasih..  
  35. Fifah 3 - Thu 21/Feb/2013 12:24pm
    memerlukan pelajar yang ingin membuat praktikal di syarikat kami.. lokasi pandan indah.. berminat hubungi 0132000722  
  36. Safii - Sat 2/Mar/2013 2:04am
    salam..saye pelajar politeknik kos diploma tekonologi makanan. mengetahui tentang pemprosesan makann dan analisis makann. nk cari tmpt praktikal area selngor..email sye fiya_92@yahoo.com  
  37. Anfasyehah - Mon 18/Mar/2013 9:20pm
    Assalamualaikum, sy merupakan pelajar jurusan bachelor in electrical engineering ingin mencari tempat praktikal berkaitan dengan jurusan sy. tempat praktikal yg samaada di sekitar Kuala Lumpur mahupun Terengganu. email sy di fasyehah90@gmail.com  
  38. Nurul Azwin - Thu 18/Apr/2013 12:14pm
    Syarikat kami ingin menawarkan penempatan latihan praktikal bagi pelajar jurusan pentadbiran bermula Mei 2013. Sila hubungi Cik Nurul Azwin di talian 012-696 0415 untuk maklumat lanjut. Terima kasih.  
  39. Vida 2 - Wed 22/May/2013 10:25am
    Assalamualaikum, sy pelajar jurusan islamic banking and finance ingin mencari tempat praktikal berkaitan dengan jurusan sy.Tmpt praktikal sekitar KOTA BHARU. email sy di waheedahzuhairi@ymail.com.URGENT  
  40. Aina Miskam - Mon 29/Jul/2013 4:54am
    salam.saya pelajar uitm course diploma sains komputer.saya mencari tempat praktikal utk bln disember di area bangi/seri kembangan/putrajaya/kajang. please kindly email me ainamiskam93@yahoo.com.urgent  
  41. Mierol06 - Tue 1/Oct/2013 6:55am
    Sya student poli mgambil kursus mekanikal pbuatan yg akan praktikal bulan 12 nie ingin mencari tmpat praktikal dlam masa tdekat ini.klau boleh dalam area trengganu atau johor...jika ada kkosongan sila email kn kpd sya di mohdamirul24@gmail.com  
  42. Muhd Nais - Thu 21/Nov/2013 10:45pm
    saya student UUM jurusan pengurusan sumber manusia,mencari tempat praktika dengan kadar secepat mungkin negeri kelantan dan terengganu.emel nais_office@yahoo.com  
  43. Siti Rohane Binti Rasid - Tue 3/Dec/2013 10:29pm
    Saya Siti Rohane pelajar jurusan matematik dari UKM bangi.. saya sedang mencari tempat untuk latihan industri di Pulau pinang.kalau boleh di bahagian pulau. praktikal saya akan bermula pada bulan Jun 2014.. please kindly emel me ctrohanerasid@yahoo.com

    terima kasih  
  44. Ameirahamir - Tue 10/Dec/2013 12:03pm
    assalamualaikum dan salam sejhtra...saya peljr dari politeknik dan mengambil jurusan islamic banking and finance dan ingin membuat latihan industri pada jun2014. saya mencari di kawasan kl (petaling jaya)...pls cntc me meeramir94@yahoo.com  
  45. Nadiah 68 - Wed 22/Jan/2014 3:40am
    salam. saya nadiah yusoff pelajar jurusan pentadbiran korprat uitm. saya memerlukan tmpt praktikal di sekitar PORT DICKSON & SEREMBAN dengan kadar yang segera. jika ada kekosongan bolehlah emailkan di nadiahnoriz@ymail.com. tq  
  46. Mimie 154 - Wed 22/Jan/2014 8:17am
    salam..sy syed mohd syariffuddin sedang mencari tempat latihan industri dalam bidang sains komputer it dengan kadar segera.kalau boleh yang berdekatan dengan kemudahan awam seperti lrt dan kalau boleh berdekatan dengan kawasan pandan indah.kerjasama anda sangat diperlukan..kindly emel me at mimieneeza93@gmail.com  
  47. Fatin Azwanie - Mon 27/Jan/2014 2:40pm
    salam..saya fatin azwanie pelajar dari politeknik mengambil jurusan E-commerce dan ingin membuat latihan praktical pada jun 2014.saya mencari area rawang..plzz contact saya..email - fazwanie@yahoo.com  
  48. Zulhilmi 36 - Mon 3/Feb/2014 11:01am
    salam..saya Muhammad Zulhilmi dari politeknik Seberang Perai dalam jurusan Diploma IT(Programming)..saya ingin membuat latihan praktikal pada JUN 2014..saya mencari area selangor dan kL..jika ada kekosongan boleh emailkan di zulhilmiict123@gmail.com

    #terimakasih  
  49. Muhamad Tarmizi - Mon 17/Feb/2014 12:34pm
    assalamualaikum , saya Muhamad Tarmizi
    dari politeknik dlm bidang diploma kewangan dan perbankan islam (DIB) . saya akan menjalani latihan industri pada jun 2014 . saya mencari di kawasan georgetown,p.pinang . jika mempunyai peluang atau kekosongan boleh email di mee_naa9499@yahoo.com .  
Page 1   (Total 49 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2324)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1368)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (193)
Bisnes Air Mineral (341)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (629)
Bisnes Broadband (973)
Bisnes Burger (508)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (722)
Bisnes Cyber Cafe (414)
Bisnes Dobi (1259)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1140)
Bisnes Hotel Dan Resort (489)
Bisnes Ice Blended (637)
Bisnes Jam Tangan (255)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1384)
Bisnes Kurier Dan Logistik (590)
Bisnes Minuman (1303)
Bisnes Pasar Malam (1727)
Bisnes Pelancongan (463)
Bisnes Perabot (742)
Bisnes Prepaid Dan Reload (968)
Bisnes Restoran (2921)
Bisnes Roti Dan Bakeri (640)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2878)
Bisnes Waffle Dan Jagung (347)
Bisnes Western Food (268)
Dewasa 18sx (1603)
Diskusi Bisnes (1798)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5455)
Forex Malaysia (1611)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (635)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (900)
Iklan Tv Radio Media Massa (191)
Import Dan Eksport (290)
Ingin Berniaga (2640)
Insurans Dan Takaful (1532)
Insurans Roadtax Kereta (302)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1851)
Kedai Emas (406)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2321)
Kedai Hardware (452)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3320)
Kedai Kamera Dan Camcorder (313)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (315)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1579)
Kedai Sewa (1502)
Kereta Baru (1385)
Kereta Terpakai (4441)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3874)
Kerja Kemahiran (1646)
Kerja Kosong (9575)
Kerja Praktikal (1575)
Kerja Sales (1850)
Kerja Sambilan (5392)
Konsultan Perniagaan (388)
Kontrak Swasta (245)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (435)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (600)
Kontraktor Pasir (298)
Kontraktor Pembinaan (1802)
Kontraktor Perlombongan (284)
Kursus Dan Seminar (2560)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (617)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1488)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (47)
Mencari Pelabur (3344)
Mesin Fotostat (316)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (441)
Mesin Jahit (326)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2360)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (780)
Pasar Basah (1277)
Pekerja Asing (1065)
Pelaburan Saham Unit Trust (839)
Pembantu Rumah Asing (1616)
Pembekal Barang Runcit (1478)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (417)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (960)
Pembekal Keropok (396)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (380)
Pembekal Rempah Dan Perencah (519)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1107)
Pemborong Batik Dan Sutera (329)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (379)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (627)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (712)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1461)
Pemborong Pakaian Lelaki (1027)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3830)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3202)
Pemborong Tuala (179)
Pemborong Tudung (2527)
Pembuat Papan Tanda Iklan (213)
Pembuat Plastik Kotak Botol (731)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (429)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (890)
Pengedar Bahan Pencuci (644)
Pengedar Buku Dan Majalah (540)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1442)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2408)
Pengedar Produk Kesihatan (2770)
Pengurus Majlis (555)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (646)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (257)
Penternak Lembu (336)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (236)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (507)
Perisian Komputer (488)
Perkakas Dapur (542)
Perkakas Elektrik (362)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1373)
Pinjaman AIM (146)
Pinjaman Hartanah (466)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (509)
Pinjaman Peribadi (9306)
Pinjaman Perniagaan (1629)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1170)
Program Consignment (1786)
Program Dropship (5849)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1244)
Pusat Latihan (556)
Pusat Memandu (112)
Pusat Mengaji Agama (402)
Pusat Pendidikan Tinggi (471)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1085)
Pusat Tuisyen (935)
Rancangan Perniagaan (532)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3765)
Rumah Untuk Dijual (3343)
Servis Freelance (928)
Servis Keselamatan (619)
Servis Pembersihan (711)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (541)
Sewa Bas Dan Van (476)
Sewa Kereta Teksi Limo (1509)
Sewa Lori (2201)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (211)
Studio Fotografi (799)
Studio Grafik Dan 3D (877)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (628)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (208)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4254)
Tempahan Biskut Dan Tart (1753)
Tempahan Hamper (167)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (600)
Tempahan Katering (1890)
Tempahan Kek Dan Coklat (1929)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (150)
Tempahan Kuih Muih (1560)
Tempahan Minuman Dan Dessert (396)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (316)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (582)
Ubahsuai Rumah (1509)
Urut Tradisional (709)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (353)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (217)
Web Design Malaysia (2098)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1131)