Memerlukan Pemekal/Pemborong - KK/Sandakan/Tawau
Jariemas - Thu 6/Jan/2011 2:23pm [Last Comment]
saya memiliki 3 buah kedai serbaneka memerlukan pembekal / pemborong. Jam / beg / baju t / alat suikan dan lain lain. Stok di kehendaki segera.
tq.

Niche: Bisnes Jam Tangan | Pemborong Tshirt Dan Uniform | Peralatan Sukan
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Cahaya Berseru - Thu 6/Jan/2011 2:31pm
    http://cahayaberseru.blogspot.com/

    sila layari blog ini untuk mendapatkan stok barang yang tuan inginkan.  
  2. Ali Bin Husain - Thu 6/Jan/2011 2:33pm
    sy pembekal tdg natasha,berminat email dkt sy rima_ 86qlate@yahoo.com  
  3. Roodey - Thu 6/Jan/2011 2:41pm
    awak area mana?

    saya ada byk produk boleh dibekalkan.  
  4. Farhan 11 - Thu 6/Jan/2011 2:45pm
    sila layari
    www.thexscreation.com  
  5. Sheila 12 - Thu 6/Jan/2011 3:14pm
    Salam.. Sila email detail ke novaxenterprise@gmail.com

    Tq  
  6. Jariemas - Thu 6/Jan/2011 3:27pm
    perniagaan kami beroperasi di bandar kota kinabalu / sandakan / tawau. setiap bulan kami ada kontena sampai dari port kelang. pengangkutan tiada masalah. Kami cuma perlukan barangan baru untuk perniagaan kami.Pemborong di alu alukan.  
  7. Azlan Rahim 2 - Thu 6/Jan/2011 3:34pm
    jariemas - mahu jadi Pengedar Sate Kebab Frozen?? layari www.satekebab.blogspot.com  
  8. Fara 11 - Thu 6/Jan/2011 3:49pm
    jariemas: u ni perlukan PEMBEKAL @ kamu ni mmg PEMBEKAL?  
  9. Marina 16 - Thu 6/Jan/2011 4:05pm
    berminat untuk berniaga labu sayong? layari www.charmzbutik.blogspot.com untuk details dan isi form kami jika berminat..tq  
  10. Jariemas - Thu 6/Jan/2011 4:08pm
    fara 11. kami perlukan pembekal / pemborong.  
  11. Sheila 12 - Thu 6/Jan/2011 4:43pm
    Salam Jariemas..

    Sila email detail pada saya di

    novaxenterprise@gmail.com

    Tq  
  12. Fara 11 - Thu 6/Jan/2011 4:45pm
    jariemas: kalau u perlukan beg pack/t shirt jersi dan lain2 i boleh berikan harga borong pasal i pembekal. listkan apa brg yg u nak ke faradarling77@yahoo.com

    tq  
  13. Syasya 5 - Thu 6/Jan/2011 7:36pm
    salam.layari..
    http://sulamanhalus.blogspot.com  
  14. Raja Borong - Thu 6/Jan/2011 7:43pm
    meh tengok kat web saya-

    http://kuasaborong.yolasite.com

    tuan tengok dan pilih produk2 yang ada dlm web saya tu.

    kalau tuan rasa ada yang tuan berkenan,
    maka boleh la kita berurusniaga.

    saya adalah pembekal barangan borong seperti-

    jam tangan,
    beg lv,
    minyak wangi,
    tungsten bracelets,
    alat solek,
    kek lapis serawak,
    produk kesihatan,

    tuan lihat sendiri dan tuan buat keputusan k.  
  15. Nurulhuda 11 - Thu 6/Jan/2011 9:21pm
    jariemas: saya merupakan pembekal muffin dan cupcake untuk kedai2,restoran,cafe,stesen minyak dll. Saya juga buat decoration utk kek kahwin,tunang dsb. Komisyen diberikan. Berminat email saya di tobycookies@gmail.com  
  16. Azhari 2 - Thu 6/Jan/2011 11:04pm
    salam..
    kami pengilang segala macam aksesori, seperti brooch, butang, rantai leher, rantai tangan, cenderamata korporat, cenderahati untuk hantaran dan macam-macam lagi. meterial kami dari korea.
    jika sesiapa yang berminat sila ke
    www.mygerongbiz.blogspot.com
    atau email mmgerong@gmail.com
    terima kasih..  
  17. Lia 5 - Fri 7/Jan/2011 11:36am
    Salam, Sy merupakan pemborong bg semua tudung, hand bag, belt korea, blouse, purse/wallet, pakaian seragam sekolah, patung, aksesori wanita, t-shirt dan bemcm2 lg.

    sms/call kak lia- 0133900225 (Aramaitee!!)

    www.pemborongsemua.blogspot.com  
  18. Sales Fsuni 2 - Fri 7/Jan/2011 2:08pm
    www.fsuniwholesale.blogspot.com
    Untuk barangan keperluan umah, perhiasan etc. Thanx  
  19. Veej Enterprise - Sat 8/Jan/2011 12:42pm
    We are manufacturer of school uniform & accessories .
    We distributed our products through whole Malaysia including Sabah & Sarawak !
    Kindly contact us for more information at veejenterprise@hotmail.com / 012-9797852
    Log on to our website now for more details www.veej.com.my
    Please visit our showroom at 38-3,JALAN ARAB, 84000 MUAR, JOHOR !  
  20. Khai 5 - Sat 8/Jan/2011 7:38pm
    KAMI PEMBEKAL BARANGAN SUKAN ADIDAS & NIKE ORI UNTUK PASARAN EKSPORT. BOLEH LAYARI http:www.damiasshoppe.com @ 0123443672
    Byk lagi produk lain...  
  21. Zamarul Hisham - Sun 9/Jan/2011 2:33pm
    haii,boleh hubungi saya utuk mendapatkan bekalan yg murah 014 6489305  
  22. Ezuan - Tue 11/Jan/2011 3:58pm
    Salam & Hi,

    Jika berminat nak jual kotak jam atau kotak barang kemas, contact saya yer..

    terima kasih
    Ezuan
    013-3973973
    yezuan@gmail.com  
  23. Dinda - Tue 11/Jan/2011 8:19pm
    Hi, Boleh saya tau email tuan untuk saya email product list /katalog ?? saya ada stock dekat indonesia (jakarta) dan malaysia (KL)..
    Thanks  
  24. Zal 3 - Wed 12/Jan/2011 9:14am
    nak barang sukan "made in Malaysia" contact saya trytofit@gmail.com  
  25. Bme Shop - Thu 13/Jan/2011 12:47am
    salam.syarikat saya mengimpot dan pengedar segala macam pakaian sukan dan casual,
    layari---betamutiaras.blogspot.com.

    zolkefli salleh  
  26. Jariemas - Thu 13/Jan/2011 4:11pm
    thanks atas feed back semua. next week 2 kontena confirm penuh. Saya perlukan supplier lagi untuk next shipment. Thanks  
  27. Soccer On9 - Fri 14/Jan/2011 5:14pm
    Salam,

    Saya pembekal barangan football seperti jersi dewasa & kanak-kanak, souvenir, football bag, key chain, mug, lanyard etc...sekiranya berminat hubungi 012-2266972 (KL)  
  28. Zaharibj - Sun 16/Jan/2011 10:41am
    Original Leather hand bag di jual borong. sila lawat ke http://leatherworld2u.blogspot.com/
    call - 0133914176 -zahari  
  29. Zaharibj - Sun 16/Jan/2011 10:50am
    Bawang besar di impot dari Pakistan, minima oder 12 tone/kontena. Berminat Call 0133914176 - zahari  
  30. Ramzi 3 - Sat 22/Jan/2011 1:54pm
    pembekal tshirt,jc & sweater dgn hrga yg mura...call me 0133915198 @blog
    http://www.cmrshah.blogspot.com  
  31. 69 - Mon 24/Jan/2011 11:42am
    sila layari:

    tattooslif.blogspot.com  
  32. Garuda Zara - Tue 1/Feb/2011 6:27pm
    jariemas : sy pembekal baju perempuan,tshirt zara 100% original(clearance stock),dan barang paling baru ialah strapping or sport tape...jika berminat di antara nya sila hubungi sy di talian 0177756986  
  33. Farhan 11 - Fri 4/Feb/2011 10:00pm
    Saya pengedar, pembekal dan direct suppllier. Tiada orang tengah atau orang ketiga. Anda Deal Direct dengan saya.

    MP3-MP4-Handphone-iPad-iPod-Smartphone-Translation Software dan lain lain barang electonic dari CHINA

    Harga serendah RM10 setiap satu
    Minima order: 10 unit

    email saya: Lukezhanz@gmail.com  
  34. Mohd Akmal Che Anuar 2 - Mon 14/Feb/2011 3:17am
    boleh email kepada saya barang yang anda perlukan: macatechst1@yahoo.com  
  35. Aziza Musa - Tue 15/Feb/2011 4:01pm
    jariemas,
    blh bg email address..utk katalog n harga..hopefully can make deal  
  36. En Helmy - Wed 16/Feb/2011 11:24pm
    sila layari web saya untuk mendapatkan barang.

    Http://azanwatch.blogspot.com.  
  37. Haikal Danial - Tue 22/Feb/2011 3:41am
    Helo.. JARIEMAS.. apa saja u perlukan I ble supply k.. 0126603637  
  38. Iskandar 3 - Thu 3/Mar/2011 11:53am
    klu u nak bawang merah atau bawang besar bombay u bg tau i bleh deal kat c ni, transpot ke kk pun bleh adjust, tp dgn harga borong laa call 0125338409, kita bincang dulu  
  39. Nabilah Rosli - Sat 19/Mar/2011 10:04pm
    http://sakurashop2u.blogspot.com/ JOM USHA BLOG NI >>KOT2 BERKENAN!!!!! CEPAT!!!! :)  
  40. Fadzli 20 - Sun 22/May/2011 4:14pm
    sy d kk. tiap bln sy ke kl memborong brg2 murah utk kedai serbaneka sy area pantai barat. sy cari apa sja barang bwh rm10. sy cuma kenakan caj 5% daripada brg2 yg sy beli & hantar ke kontena tuan di kl....resit pembelian dan contact pembekal disertakan. apa barang yg tuan inginkan, sy akan beritahu harganya dan beli lepas tuan setuju...019 9553523  
  41. Abd Rahman 8 - Sat 28/May/2011 10:36pm
    TUAN JARIEMAS - SILA EMAILKAN DETAILS TUAN KEPADA SAYA EMAIL,,PHONE NO,, ETC, UNTUK BRG2 SUKAN SY BOLEH BG HRGA PALING RENDAH SEPERTI YANG TUAN MINTA..

    HANTAR EMAIL KEPADA SY DI,, abdrahmanimran_imran@yahoo.com



    kepada tuan2 yang berminat jangan segan2 untuk hubungi saya.. semua ada termasuk brg elektronik,, sy bg warranty lagi... thanks,,,


    buli bah kalo kamu semua.. tq  
  42. Nursyuhada 15 - Wed 2/Jan/2013 3:27pm
    saya pembekal stationery sandakan ,interactive whiteboard ,display panels,alat keperluan office,rak surat khabardan majalah,presentation equipment,whiteboard,note boards and etc. berminat hubungi 0195310213/0198330544
    , zikriqenterprise@yahoo.com.my  
Page 1   (Total 42 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2502)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1036)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (54)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1418)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1380)
Bisnes Pasar Malam (1867)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3101)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1668)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (680)
Expo Karnival Tapak Niaga (6015)
Forex Malaysia (1753)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (951)
Iklan Tv Radio Media Massa (209)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2727)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2424)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1565)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4327)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10601)
Kerja Praktikal (1797)
Kerja Sales (2084)
Kerja Sambilan (5900)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1557)
Mencari Pelabur (3513)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (475)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2490)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (819)
Pasar Basah (1381)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1760)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (252)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1571)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3369)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (673)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (531)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (489)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9920)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1245)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6294)
Pusat Bahasa (333)
Pusat Jagaan Bayi (1393)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (116)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1186)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4019)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (755)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (520)
Sewa Kereta Teksi Limo (1667)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (998)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (673)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4541)
Tempahan Biskut Dan Tart (2082)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2070)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1237)