Search Majalah.com
Memcari Consignment untuk Kedai Runcit
Hidupku - Wed 6/Feb/2013 12:00pm [Last Comment]
salam..saya ada kedai di kajang..ingin mencari sesiapa yang berminat nak letak produk makanan,minuman atau apa je berkaitan dengan kedai runcit secara consignment di alu2kan komen atau cntct sy di 0105368646 atau email isma_destar1778@yahoo.com tq

Niche: Program Consignment | Kedai Runcit Dan Serbaneka
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
3 Dec 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Airist Management Resources - Fri 8/Feb/2013 8:59pm
    Salam...

    Sy sdg mengumpulkan produk2 frozen dr kedah-perlis-penang...

    Jika pihak tuan berminat utk bekerjasama dgn pihak sy ada mengenakan konsep keahlian bg memastikan kita sama2 untung dan tidak merugikan mana2 pihak samada tuan, sy dan pengusaha...

    Sy ada kaedah supaya sy akan kenakan harga tanpa mark up sedikit pun utk peruncit setelah menerima drp pihak pengusaha...

    0112-8476 124 / airistmr@gmail.com  
  2. Sharul Aziz - Sat 9/Feb/2013 5:14pm
    kami menyediakan perhikmatan topup online seperti dikedai2 runcit.. perhikmatan topup hingga ke negara indonesia & china juga kami ada.. berminat sila layari > http://www.remixcellular.com/double7  
  3. Amsyar Abid - Sun 10/Feb/2013 9:03am
    Assalammualaikum...
    Saya pengedar Ubi Kentang dan cili Kering dari Pakistan. Saya boleh membekalkan barangan tersebut lebih murah dari Pasar Borong.. Jika berminat, sila emailkan kepada aams.direct@gmail.com  
  4. Sanusi 9 - Mon 11/Feb/2013 4:31pm
    saya nak letak roti boleh ke  
  5. Anna Belle - Tue 12/Feb/2013 5:57am
    kami boleh letak cookies.
    boleh view website kita:
    www.annabellecookies.blogspot.com
    call :
    isma 012-5213164  
  6. Huda Zainuddin - Tue 12/Feb/2013 6:37pm
    Saya membekal kismis dan keropok segera. Boleh letak di kedai?
    hudabz@email.com  
  7. Hidupku - Tue 12/Feb/2013 7:50pm
    sanusi:roti apa ye?no. cntct ade x?  
  8. Sanusi 9 - Wed 13/Feb/2013 9:36am
    Salam hidup ku

    aneka jenis roti tapi yang famous di pejabat ialah roti sosej hubungi saya 012 9358763 kedai pauan di mana  
  9. Anna 27 - Fri 15/Feb/2013 10:55pm
    Saya pengeluar makanan sejuk beku seperti roti canai, roti boom manis pau mini, samosa,karipap serta detox patch asli yg boleh dibeli dgn harga borong lebih murah dipasaran...hubungi saya hana 0126644310  
  10. Sueweal - Sun 17/Feb/2013 2:23pm
    salam, sy dealer mesin topup 24jam. lokasi kajang. harga sebuah mesin rm9988. ada rebate 600 lpas beli mesin. pm atau like page woopit topup terminal atau contact 0196335644.  
  11. Alam Sutera Jati - Sun 17/Feb/2013 11:42pm
    Kami memasarkan berbagai jenis produk IKS/PKS secara consignment. Kami juga ada memasarkan barangan Hardware dengan harga yang murah. Sila hubungi saya 012-2929787 untuk keterangan lanjut.  
  12. Aimuni - Mon 25/Feb/2013 1:52am
    saya boleh membekalkan mi siput (makanan ringan berasal dari johor).saya ingin mengkomersialkan mi siput tersebut di luar johor..selain itu saya juga membekalkan tepung segera kek coklat moist..jika berminat boleh hubungi saya aimuni 0192181845 aimuni_mun@yahoo.com  
  13. Lina 248 - Mon 25/Feb/2013 12:52pm
    kalau nk letal ikan pekasam teberau dan lampam blh? ikan sungai masih fresh  
  14. Shahairil Sapingi - Tue 26/Feb/2013 1:49am
    Salam Tn,
    Kami adalah pengeluar bg produk IKS Bumiputra bagi produk minuman berkarbonat, kordial berperisa, minuman herba, kordial roselle, rempah sate, telur masin dan rebung madu. Sekiranya berminat bole hubungi sy di 0173198634 utk perbincangan lanjut  
  15. Alam Sutera Jati - Wed 27/Feb/2013 12:47pm
    Alam Sutera Jati contact person 0192929787
    http://asj-e.blogspot.com
    alam.sutera.jati@gmail.com  
  16. Azli 73 - Sun 10/Mar/2013 11:20am
    salam...syarikat saya membekal makanan ringan keropok2 kerepek dan lain2 serta ikan2 masin belacan untuk di bekalkan ke kedai anda.boleh hubungi saya 0123381938  
  17. Adila 11 - Fri 15/Mar/2013 4:14pm
    salam

    saya boleh bekalkan kuah rojak buah. hubungi saya 0176158582  
  18. Lina 152 - Mon 25/Mar/2013 5:48pm
    salam,syarikat kami adalah pengeluar produk snek jagung (Witties) 100% halal. Diperbuat dengan bahan2 yang terpilih. tidak mengandungi bahan pewarna, bebas kolestrol dan yg utama tidak mengandungi Monosodium Glutamate (NO MSG)

    Jika berminat boleh hubungi
    04-5304941
    Email:halizafood@yahoo.com
    Lokasi:Bukit mertajam, Penang  
  19. Intan Harriany - Tue 26/Mar/2013 10:08am
    Salam,Hrkayz Various FooD Heritage
    Kami membekal kan Ikan Pekasam Laut .Boleh tak jika saya berminat untuk membekalKan ikan pekasam saya? Dan saya juga ada mengeluarKan Product Arca Limau Dan juga Kerepek Suci dalam debu i di gaul dengan Nestrum.. Ni Contact No saya Cik Intan 01124095001.....  
  20. Nordiana Kamarudin - Wed 17/Apr/2013 3:39pm
    Kepakaran kami membantu khususnya pengguna-pengguna islam untuk mendapatkan produk mee kuning yang sedap dan berkualiti melalui pemprosesan bersih dan suci yang diiktiraf dan diluluskan oleh JAKIM.Boleh hubungi kami di talian 06-7914080  
  21. Shukri Am - Mon 22/Apr/2013 2:04pm
    Saya ingin membekalkan roti rusk sekiranya tuan bersetuju.

    Sila email shukam62@yahoo.com  
  22. Syafika 3 - Wed 1/May/2013 4:21pm
    Saya pembekal kuih ros/kuih goyang. Jika berminat boleh sms 0173605646 atau email kuihros@yahoo.com  
  23. Sitisarah - Thu 2/May/2013 10:38pm
    Sy pembekal sabun..pls emel sitisarah308@yahoo.com.
    Harga dr kilang.
    Tq  
  24. Jamilah 6 - Wed 8/May/2013 10:53am
    Saya ada membuat homemade coklat...0164226605..  
  25. Kusyarniza - Sat 11/May/2013 10:08pm
    Kedai runcit sy operasi di kedah..pembekal diperlukan terutama roti..
    kusyarnizakh@yahoo.com  
  26. Hafeeza Azreen Gmail Com - Tue 11/Jun/2013 1:32pm
    Memerlukan kelapa tua dengan harga yang berpatutan? Sila call atau msg saya di no 019-313 7040  
  27. Rosmiza Saad - Wed 19/Jun/2013 7:56pm
    Salam,saya juga berminat nak letak produk keluaran bumiputra /IKS di kedai runcit saya.Sila email detail produk anda ke msurisequin@ymail.com.Tel 013 488 7055  
  28. Zainol 15 - Sun 23/Jun/2013 3:08pm
    saya boleh bekalkan ikan udang contact 0194257602  
  29. Zairah 4 - Sun 23/Jun/2013 3:21pm
    Salam sy mencari kedai untuk disewa.... nak jual pakaian muslimah. Plz inform me... zairahz@yahoo.com  
  30. Dzukardin - Tue 15/Oct/2013 5:05pm
    Saya mencari pembekal barangan runcit dan basah untuk kedai runcit saya yang akan dibuka di area seremban.Jika berminat sila eamail harga atau quotation ke duriandukuk@yahoo.com.  
  31. Kamil Epoh - Wed 23/Oct/2013 12:30pm
    sy ada kdi serbanika di Ipoh. Kpd agen/dealer/anda yg ada produk/brg, dialu-alukan. bekal secara consingment. 013-4451838
    kamil_25@yahoo.com  
  32. Azam 211 - Fri 15/Nov/2013 11:55am
    contact saya 0192525564 - membekal Pati Limau kasturi asam boi...sesuai untuk minuman harian  
  33. Jajanmables - Fri 7/Mar/2014 12:29pm
    pembekal kerepek secara consignment. whatsapp 0187914909  
  34. Normalis Md Nor - Tue 18/Mar/2014 9:06am
    Saya baru saja buka kedai serbaneka di dalam Kolej Polytech Mara Bangi dan saya juga mencari sesiapa yg berminat nak consignent apa sahaja barangan kering secepat mungkin. Boleh email norno74@yahoo.com.  
Page 1   (Total 34 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2821)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (225)
Bengkel Kereta (1505)
Bengkel Motosikal (252)
Bengkel Tayar (219)
Bisnes Air Mineral (372)
Bisnes Ais Krim (517)
Bisnes Aksesori Kereta (663)
Bisnes Broadband (1114)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1387)
Bisnes Ebook (1068)
Bisnes Handphone (1272)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (573)
Bisnes Ice Blended (711)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (183)
Bisnes Kitar Semula (507)
Bisnes Komputer (1504)
Bisnes Kurier Dan Logistik (692)
Bisnes Minuman (1487)
Bisnes Pasar Malam (2005)
Bisnes Pelancongan (554)
Bisnes Pengantin (700)
Bisnes Perabot (877)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1123)
Bisnes Restoran (3390)
Bisnes Roti Dan Bakeri (724)
Bisnes Salun Rambut (374)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (386)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (680)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (839)
Bisnes Untuk Dijual (3421)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (331)
Dewasa 18sx (1800)
Diskusi Bisnes (1988)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6623)
Forex Malaysia (1941)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (469)
Hiasan Dalaman (726)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1030)
Iklan Tv Radio Media Massa (229)
Import Dan Eksport (335)
Ingin Berniaga (2838)
Insurans Dan Takaful (1768)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1996)
Kedai Emas (459)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2554)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3960)
Kedai Kamera Dan Camcorder (350)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1902)
Kedai Sewa (1657)
Kereta Baru (1643)
Kereta Terpakai (5058)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4986)
Kerja Kemahiran (2021)
Kerja Kosong (12160)
Kerja Praktikal (2181)
Kerja Sales (2333)
Kerja Sambilan (6458)
Konsultan Peguam (159)
Konsultan Perniagaan (466)
Kontrak Swasta (301)
Kontrak Tender Kerajaan (465)
Kontraktor Balak Dan Kayu (486)
Kontraktor Jurutera (576)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (229)
Kontraktor Minyak Dan Gas (696)
Kontraktor Pasir (411)
Kontraktor Pembinaan (2098)
Kontraktor Perlombongan (324)
Kursus Dan Seminar (2867)
Kursus Kecantikan (697)
Kursus Makanan (672)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1629)
Mencari Pelabur (3738)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (389)
Mesin Proses Makanan (583)
Pakej Pelancongan (2648)
Pakej Perkahwinan (1218)
Pakej Perniagaan (905)
Pasar Basah (1486)
Pekerja Asing (1271)
Pelaburan Saham Unit Trust (968)
Pembantu Rumah Asing (1897)
Pembekal Barang Runcit (1591)
Pembekal Beras (117)
Pembekal Buah-buahan (492)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (659)
Pembekal Kerepek (1118)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (246)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (418)
Pembekal Rempah Dan Perencah (619)
Pembekal Serunding (260)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1200)
Pemborong Batik Dan Sutera (355)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (877)
Pemborong Cadar Dan Tilam (465)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (713)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (779)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1691)
Pemborong Pakaian Lelaki (1141)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4296)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3571)
Pemborong Tuala (206)
Pemborong Tudung (2829)
Pembuat Papan Tanda Iklan (287)
Pembuat Plastik Kotak Botol (805)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (488)
Pendaftaran Syarikat (508)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (960)
Pengedar Bahan Pencuci (729)
Pengedar Buku Dan Majalah (605)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1565)
Pengedar Permainan Kanak2 (612)
Pengedar Produk Kecantikan (2655)
Pengedar Produk Kesihatan (3049)
Pengurus Majlis (605)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (742)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (699)
Penternak Kambing (296)
Penternak Lembu (398)
Penternak Udang (199)
Peralatan Makmal Dan Hospital (269)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (739)
Peralatan Sukan (552)
Perisian Komputer (578)
Perkakas Dapur (631)
Perkakas Elektrik (451)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1549)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (397)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10873)
Pinjaman Perniagaan (1864)
Produk Dari China (548)
Produk Sejuk Beku (1356)
Program Consignment (2042)
Program Dropship (6896)
Pusat Bahasa (366)
Pusat Jagaan Bayi (1602)
Pusat Latihan (661)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (536)
Pusat Pendidikan Tinggi (533)
Pusat Rawatan (374)
Pusat Tadika Dan Taska (1367)
Pusat Tuisyen (1095)
Rancangan Perniagaan (568)
Rawatan Alternatif (299)
Rumah Sewa (4379)
Rumah Untuk Dijual (3812)
Servis Freelance (1137)
Servis Keselamatan (733)
Servis Pembersihan (852)
Servis Pengedaran Risalah (471)
Setiausaha Syarikat (601)
Sewa Bas Dan Van (586)
Sewa Kereta Teksi Limo (1865)
Sewa Lori (2616)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (258)
Studio Fotografi (917)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (134)
Studio Model Penyanyi Pelakon (759)
Studio Muzik (489)
Sukan Beladiri (118)
Sukan Berkumpulan (237)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (657)
Tanah Untuk Dijual (4952)
Tempahan Biskut Dan Tart (2173)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2192)
Tempahan Kek Dan Coklat (2177)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (181)
Tempahan Kuih Muih (1769)
Tempahan Minuman Dan Dessert (472)
Tempahan Nasi Lemak (532)
Tempahan Roti (378)
Terminal Bayaran (194)
Ubahsuai Pejabat (654)
Ubahsuai Rumah (1719)
Urut Tradisional (819)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (409)
Usahawan Tani (1106)
Vending Machine (389)
Voucher Dan Tiket (252)
Web Design Malaysia (2333)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1395)