Search Majalah.com
Membuka Kedai Menjual Produk Muslim
Daudmohamad 2 @ PAKAR EMEL MARKETING - Fri 4/Jan/2013 8:50am [Last Comment]
Assalamulaikum, Insyaallah tidak lama lagi saya bercadang untuk membuka kedai menjual produk muslim 100% halal di wangsa maju. Kini saya sedang mencari pembekal barang2 keluaran muslim secara consigment untuk di letakkan di kedai saya nanti. Oleh itu dapat sekiranya jika anda merupakan pembekal, pengeluar dan mempunyai produk untuk diniagakan boleh hantarkan maklumat perniagaan anda kepada saya di amrjemi@gmail.com semoga usaha untuk mengembangkan ekonomi Islam tercapai.

Niche: Program Consignment | Kedai Runcit Dan Serbaneka
     
  1. Nasskamal - Fri 4/Jan/2013 9:09am
    salam...sy pembekal brooch..handmade brooch...material ribbon satin...
    jika tuan berminat leh email sy ye
    nasem_vnie@yahoo.com
    t.kasih  
  2. Daudmohamad 2 - Fri 4/Jan/2013 10:59am
    Insyaallah  
  3. Azhar 299 - Fri 4/Jan/2013 12:38pm
    Cendawan Segar dari ladang ,boleh supply ke.Tepung serbaguna untuk cendawan dan lain2 juga ada.Sila sms no h.p tuan.Hubungi saya Azhar 019-3717967 atau Iza 019-6101679 atau email:aidajayaresources@gmail.com  
  4. Daudmohamad 2 - Fri 4/Jan/2013 3:00pm
    Terima kasih en. azhar Insyallah saya akan hubungi anda nanti  
  5. Aishah 118 - Sun 6/Jan/2013 12:19am
    Salam.... Saya adalah pembuat dan pembekal kuih sejuk beku (homemade). Adakah kedai Tuan juga memerlukan perkhidmatan untuk menjual kuih sejuk beku secara consignment. Pelbagai jenis kuih-muih yang saya buat. Sekiranya Tuan bersetuju dan ingin tahu harga dan jenis kuih-muih bolehlah menghubungi saya (019-6971088 / 016-3615506 - Kg Cheras Baru) @ e-mail saya aishah_ari@yahoo. com  
  6. Anna 27 - Sun 6/Jan/2013 9:11pm
    SaLam....saya juga pengeluar dan pembekal produk mknan sejuk beku seperti roti canai, roti boom planta, karipap dan pau mini...saya boleh dihubungi di 0126644310....dibwh sykt Alya food and beverages...sebelum ini sy jg tlh menghntar produk sykt kami secara consignment di sekitar bangi,kajang dan putrajaya...  
  7. Daudmohamad 2 - Mon 7/Jan/2013 9:17am
    Terima kasih puan aishah dan anna, Insyallah sy memang memerlukan produk sejuk beku juga untuk di pasarkan. Saya akan menghubungi anda tidak lama lagi.  
  8. Mazlina 12 - Mon 7/Jan/2013 5:18pm
    Salam..klu memerlukan karipap frozen, kek coklat, apam polkadot boleh hubungi saya lynn_75@yahoo.com. tq  
  9. Sharime - Mon 7/Jan/2013 9:40pm
    Salam,tumpang lalu,saya merupakan pengedar utama produk frozen food murtabak raja muslim best,keenakan dijamin.sesiapa yg berminat menjadi agen penjual,sila call or msg saya 0126150674(amie)lokasi kami di shah alam,kilang muslim best kami di kota bharu,
    Selain itu kami juga pengedar kek lapis sarawak asli,homemade,dijamin sedap n puas hati,info http://keklapissarawak-aemireen.blogspot.com, kalau nak jd agen dropship kami juga boleh,min pembelian 10 kek roll sarawak.kos penghantaran percuma seluruh malaysia  
  10. Suhana 57 - Mon 7/Jan/2013 9:49pm
    Salam...saya merupakan pembekal dan pengedar popcorn keluaran bumiputra,keenakan dijamin.pasti sedap.sekali rasa pasti nak lagi..sesiapa yg berminat menjadi agen penjual, sila call or msg saya 017-693 2110 lokasi kami di puchong.  
  11. Far East 5 - Tue 8/Jan/2013 1:38pm
    as salam,
    saya pembekal produk minuman dan makanan ringan keluaran IKS...jika berminat...sila email ke:fashcengo@gmail.com
    tq  
  12. Syataf - Tue 8/Jan/2013 2:14pm
    kembangkan perniagaan/kedai anda (lebih 30,000 ahli/pembeli sedia ada dan bertambah setiap hari) dgn pelbagai bonus extra sebagai sumber tambahan untuk kedai dan perniagaan anda.

    hubungi:
    syataf.npsb@gmail.com
    013-2717766  
  13. Mohd Saifuddin Ismail - Fri 11/Jan/2013 2:59pm
    assalamualaikum.
    saya boleh bekalkan air minuman pada pihak tuan.
    keluaran muslim.
    leh email detail:meafdean27@gmail.com  
  14. Mohd Jefri 3 - Tue 15/Jan/2013 11:38am
    Assalamualaikum.
    Saya ada membekalkan berbagai jenis kerepek yang dah siap packing & boleh terus jual kat kedai tuan. Sekarang ni pun memang saya letakkan kat kedai2 runcit, ada yang cash dan ada yang consignment. Kalau tuan berminat boleh layari www.morizakerepek.weebly.com atau email moriza12@gmail.com untuk maklumat lanjut.  
  15. Fieyah87 - Sun 20/Jan/2013 4:13pm
    Salam tuan...bminat dgn kuih gunting y skrg ssh ddapati dan kurang umphhhhhh kesedapannya...kami berpengalaman sjak thun 1987....area cheras@klang bole cod....sample tester akn diberikan jika berminat..hrga mengikut jenis saiz balang dan packaging....0123999416....  
  16. Raihan - Sun 20/Jan/2013 8:41pm
    Salam.... sy berminat utk membekalkan produk frozen sy. sy juga akan membuat sampeling/tester produk. jika berminat email pada.... ratatuimice@yahoo.com  
  17. Noorul 4 - Mon 21/Jan/2013 12:39pm
    salam... saya pembekal daun pisang. Berminat, tel saya 019-222 6756  
  18. Anna Belle - Wed 23/Jan/2013 6:25am
    kami di AnnaBelle Cookies ada choc chip cookies.Kami berminat nak letak di kedai tuan.
    isma 012-5213164
    blog kami :
    www.annabellecookies.blogspot.com
    emel :
    annabellecookies12@gmail.com  
  19. Mohd Shaiful Osman - Thu 24/Jan/2013 10:27pm
    Akum
    Klau saya nak letak kupang , kerang dan lokan frozen boleh tak kalau berminat boleh hubungi saya 013 303 9008
    shaiful  
  20. Kerol 20 - Tue 5/Feb/2013 3:34pm
    deabdulcollection merupakan pengedar jubah lelaki fesyen terkini arab saudi..

    sesiapa yang berminat dengan koleksi jubah lelaki sila layari facebook kami

    http://www.facebook.com/pages/Deabdulcollection/480431555347809  
  21. Hanim 17 - Fri 8/Feb/2013 10:41pm
    Assalam, tumpang iklan ya. T ksh.
    Assalammualaikum dan Salam 1 Malaysia
    Untuk makluman para usahawan, Niena Halal Mart adalah dibawah naungan syarikat Niena Marketing Services, bertempat di Gombak, Kuala Lumpur.  Tujuan kami menjalankan perniagaan ini, adalah   untuk membantu para usahawan untuk memasarkan produk mereka ke peringkat yang lebih luas lagi.

    Jika anda mempunyai produk barangan / makanan buatan sendiri (homemade), syarikat kami akan membantu anda dari segi pasaran dan kami mempunyai outlet-outlet dan para wakil jualan yang boleh memasarkan serta menjual produk anda terus.

    Bagi pengusaha pengusaha (homemade) dan pengilang IKS, adalah sangat sangat digalakkan untuk mendapatkan perkhidmatan dari kami.  Marilah kita bersama sama memartabatkan produk Islam yang bersih, buatan orang Islam, halal lagi suci dan barakah.

    Berniaga adalah satu ibadah dan saling bantu membantu dapat menjalinkan ukwah sesama kita.  Semoga segala niat suci dan ikhlas kita ini diredai dan diberkati Allah s.w.t.  Semoga dipermudahkan segala urusan kita didunia dan diakhirat. amin.....

    Sila email jenis produk / barangan anda serta harganya.

    Kepada pengusaha yang berminat, sila hubungi kami terus :-

    PN. HANIM ABD RAOFF   03-20211349 / 012-9105672

    EN. MOHD ALI BIN SAAD    010-3428199

    email :  hanim_2888@yahoo.com.my

    blog : http://nienahalalmart.blogspot.com/  
  22. Suhaila 21 - Wed 13/Feb/2013 3:43pm
    salam tuan...sy pengedar belacan bakar dari Tanjung Dawai...boleh sy letak belacan sy di kedai tuan secara consignment ?...kalau boleh tel / sms 017 3075733...terima kasih kerana membantu peniaga kecil mcm sy...  
  23. Ida Rns - Fri 15/Feb/2013 9:12am
    salam..
    sy pe,buat tepung segera kek coklat moist. Jika berminat nk tlg jual.. emel sy ye.

    fidah_alias03@yahoo.com
    013-3425025
    tq  
  24. Fadzlinda - Fri 15/Feb/2013 4:19pm
    Saya ada membekal asam keping,ragi,serbuk pejal,madu lebah ,ikan pekasam,pelbagai ikan kering..boleh sms saya di 0175665990..saya berada di setapak..  
  25. Aimuni - Thu 21/Feb/2013 2:18am
    Assalamualaikum...saya pembekal dan pengedar mi siput dari muar..jika tuan berminat boleh ubungi saya 019-2181845..saya lihat di makanan ini masih belum dikomersialkan diluar johor..jadi saya sedang mencari kedai2 untuk memasarkan produk tempatan ini..selain itu saya juga pengedar tepung coklat moist...saya berada di shah alam..jika berminat boleh la call/sms/wassap... atau emailkan aimuni_mun@yahoo.com  
  26. Faisal 99 - Sun 10/Mar/2013 3:04pm
    Assalamualaikum. Kami dari Aneka Juadah ada menjual dan membekalkan produk2 dari Timur Tengah seperti Peanut Barley Candy dan Pati Delima. Untuk keterangan lanjut boleh lawati www.facebook.com/AnekaJuadah bagi keterangan produk2 kami. Hubungi kami di talian 0196074556  
  27. Nurhanum - Wed 13/Mar/2013 8:56pm
    saya ada buat KIMCHI homemade menggunakan bahan-bahan yang halal.. kalau berminat untuk cubaa boleh hubungi saya - anum_ns@yahoo.com.my  
  28. Tookoo - Thu 14/Mar/2013 4:08pm
    Kami pemborong serbaneka RM2 sedia menerima tempahan. Harga serendah RM1.30 setiap barang bagi pembelian melalui pakej yg disediakan.

    http://borong-serbaneka-2-u.blogspot.com/

    Kami mempunyai lebih 100 jenis barang-barang serbaneka. Kami berbesar hati dalam membantu anda mendapatkan barangan serbaneka RM2 dan ke atas. Kami juga menyediakan pembelian berdasarkan pakej bagi memudahkan anda memulakan dan meneruskan bisnes ini.

    katalog & pakej tersedia di blog kami,

    lawati: http://borong-serbaneka-2-u.blogspot.com/  
  29. Irwan 66 - Sun 17/Mar/2013 2:35pm
    assalam. saya membuat chcolate hand made dari rumah. boleh ke saya letakkan chocolate saya di kedai tuan?
    ni, no telefon saya 012-6754166. alamat email irwanawadil@yahoo.com. terima kasih  
  30. Pak Abu 3 2 - Thu 21/Mar/2013 1:01pm
    Kami mencari pengedar untuk susu tepung BIOMIL. Kalau berminat untuk cuba boleh hubungi saya - susubiomil@gmail.com.my / 03-40244859 / susubiomil.blogspot.com  
  31. Ginaamin - Tue 26/Mar/2013 12:27pm
    Assalam, saya pembekal ais krim goreng home made...berminat hubungi saya di no hp 012 6323932/012-2296234..atau boleh email ke planetniaga@ymail.com atau haslina_m.amin@yahoo.com  
  32. Azhari75 - Wed 27/Mar/2013 11:18am
    kilang beras berstatus bumiputera.
    hubungi untuk mendapatkan quotation.
    juara selera sdn bhd
    termasuk juga membekal gula minyak bihun laksa
    0125484965  
  33. Mai Othman - Fri 12/Apr/2013 6:03pm
    Saya dari Kahunas Bite Enterprise, pengilang daging burger Jumbo (ada mcm mcm burger lagi, hotdog Jumbo, Chicken Crispy), ban burger n hotdog jumbo, 100% Bumiputera..Saya dah emailkan quotation dan beberapa photo. Harap dapat maklumbalas positif.

    Tel: 011-1537 0327
    e: mai.kahunas@gmail.com  
  34. Mohd Hafizal 3 - Mon 15/Apr/2013 9:39am
    salam En Azhar,

    saya ada membekalkan produk mee kering berperencah (mee kuah Utara), mee lidi. bagaimana saya hendak menghubungi encik.

    email sy hafizal_amir99@yahoo.com
    hp 016-7765602
    untuk maklumat lanjut  
  35. Fifi 34 - Sat 18/May/2013 9:33am
    salam en.azhar....kami ingin pakar almond london ingin membekalkan almond london no.1....en.azhar boleh menghubungi kami di talian 0137142492...terima kasih  
  36. Mohd Alias 7 - Wed 24/Jul/2013 4:56pm
    salam kami ada membekal mesin topup ajaib yang akan memberi pulangan pada kedai anda mesin ni serbaguna untuk buat topup,bayar bill,kiriman wang ke indonesia dan bnyak lagi untung tinggi
    call or whatsapp 01122002171 alias or email alias.mdyusof@yahoo.com  
  37. Rina 209 - Wed 9/Oct/2013 12:21pm
    Assalamualaikum! Saya ada jual sabun dobi jenama ultra klean. 10kg : rm36/btl & 2.7kg = rm15.30/btl.sabun pencuci baju ni sgt wangi, lembut & tidak berbau hapak.100% halal.100% bumiputera. Jika berminat boleh hubungi saya 0132599262/0193980472. Fb page Ultra klean Kuala Lumpur.  
  38. Kamil Epoh - Wed 23/Oct/2013 12:36pm
    sy perlukan brg/produk secara consignment kdi serbanika di Ipoh. agen/dealer/anda amat dialu-alukan.
    013-4451838
    kamil_25@yahoo.com  
  39. Azam 211 - Fri 15/Nov/2013 11:42am
    Sy pembekal Jus pati limau kasturi asam boi sila hubungi saya 0192525564 azam  
  40. Akma Yazmil - Fri 7/Feb/2014 9:55am
    Salam...saya ada mengeluarkan produk kuah kacang frozen...jika berminat boleh hubungi saya akma-0176344792 atau yazmil-0123348685..email akmaadeq@yahoo.com. ..terima kasih  
  41. Merpati - Sat 8/Feb/2014 2:04am
    anda semua dijemput ke Website kami untuk mengetahui lebih lanjut tentang business pintu gelung (roller shutter).


    http://www.smartrollershutter.com/  
  42. Jajanmables - Fri 7/Mar/2014 12:46pm
    salam...,saya adalah pembekal aneka kerepek keluaran bumiputera. Beli borong atau consignment.

    whatsapp 018-7914909
    email : jajanmables@gmail.com
    blog :jajanmables.blogspot.com  
  43. Irfan 55 - Tue 12/Aug/2014 12:48pm
    Assalam dapatkan Ais krim parabella produk bumiputra..
    0189496440  
  44. Danirm - Tue 12/Aug/2014 12:51pm
    loan percuma....
    lihat link saya atau whtapp atau sms sya..
    0134441584..mr dani..  
  45. Fadli 29 - Thu 28/Aug/2014 12:46pm
    Saya ada sabun pakaian product bumiputera... 10 liter sebotol... ada bermacam2 pewangi... jika berminat hubungi fadli 0134564422  
Page 1   (Total 45 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2728)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (214)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (248)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (650)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (547)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1254)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (165)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (678)
Bisnes Minuman (1461)
Bisnes Pasar Malam (1968)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (682)
Bisnes Perabot (853)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1107)
Bisnes Restoran (3325)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (380)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (660)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (818)
Bisnes Untuk Dijual (3316)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1770)
Diskusi Bisnes (1960)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (719)
Expo Karnival Tapak Niaga (6462)
Forex Malaysia (1878)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (710)
Hiasan Taman (241)
Hotel Resort Homestay (1007)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2819)
Insurans Dan Takaful (1726)
Insurans Roadtax Kereta (338)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1981)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2530)
Kedai Hardware (436)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3831)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1843)
Kedai Sewa (1633)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (4993)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4804)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11738)
Kerja Praktikal (2057)
Kerja Sales (2273)
Kerja Sambilan (6314)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (455)
Kontraktor Balak Dan Kayu (479)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (391)
Kontraktor Pembinaan (2054)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2815)
Kursus Kecantikan (686)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3680)
Mesin Fotostat (352)
Mesin Freezer Dan Chiller (267)
Mesin Industri (511)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (567)
Pakej Pelancongan (2608)
Pakej Perkahwinan (1201)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1458)
Pekerja Asing (1231)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1852)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (648)
Pembekal Kerepek (1098)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (595)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (605)
Pemborong Bundle (864)
Pemborong Cadar Dan Tilam (453)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (773)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1655)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4206)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3519)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2787)
Pembuat Papan Tanda Iklan (277)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (952)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (586)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1537)
Pengedar Permainan Kanak2 (598)
Pengedar Produk Kecantikan (2627)
Pengedar Produk Kesihatan (2996)
Pengurus Majlis (596)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (264)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (720)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (570)
Perkakas Dapur (624)
Perkakas Elektrik (436)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1532)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (519)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (607)
Pinjaman Peribadi (10589)
Pinjaman Perniagaan (1836)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1317)
Program Consignment (2011)
Program Dropship (6735)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1541)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (522)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (365)
Pusat Tadika Dan Taska (1312)
Pusat Tuisyen (1067)
Rancangan Perniagaan (594)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4283)
Rumah Untuk Dijual (3732)
Servis Freelance (1110)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (825)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1817)
Sewa Lori (2558)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1096)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (639)
Tanah Untuk Dijual (4842)
Tempahan Biskut Dan Tart (2153)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (667)
Tempahan Katering (2144)
Tempahan Kek Dan Coklat (2149)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1745)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1685)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1092)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2307)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1351)